כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת אם אפשר לפתוח לו את הצינורות מ12 ל16 ואני זקוק למדריך לאוברקלוינק (OC) . תודה לכול העוזרים . במידה וזה לא אפשרי תאמרו אך נסו למצוא לי כי אני לא מצאתי . . תודה בשנית .
-
- 14 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אחד השיפורים הניכרים שביצעה אינטל במעבדי Core Ultra 200 שלה הוא דווקא גיימינג... עם הליבה הגרפית המובנית. לקחנו את Core Ultra 9 285K למבחן ביצועים מול מעבדים אחרים בשביל לראות כיצד רצים משחקים במערכת ללא כרטיס מסךלכתבה
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
סתם שאלה שתהיתי לגביה דיי הרבה .... הריי ידוע שהחיסרון הגדול ביותר במסכי LCD לגיימר זה רפרש רייט של 60 .וכמעט כולם עוברים למסכי LCD כיום (עד שיגיע הOLED ויושיע את כולנו אינשאאלה) וידוע הרי שגיימר אמיתי לא מסוגל באמת לשחק כש V-SINC על OFF , משמע : כל עוד הכרטיס ייתן FPS גבווע גם יהיה 1000 FPS עדיין יהפוך ל --60-- אז למה בעצם אנשים בעלי מסך LCD מתפרעים עם כרטיסים של אלפי שקלים \ SLI ...כגון 9800GTX ... 3780 SLI 8800GT SLI שלא נדבר על החדשים עכשיו שיוצאים אוטוטו GTX 260 280 ....4780 וכו' ? אני אשמח לתגובות , סתם להאיר את עיניי ;D נ.ב כבר יש מידע לגבי בנצ'ים\מחיר ל 4850 ? בדילמה אם לקנות שבוע הבא 8800GTS G92 ב 990 ש"ח או לחכות עוד טיפה לעוד מבחני ביצועים ??…
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום פורום גראפיקה ותצוגה אני מקווה שפתחתי את זה בפורום הנכון... ואני מקווה שתעזרו לי לפני שבוע קניתי את הכרטיס מסך ATI radeon 9800 pro 128 mb אני חיברתי את הכרטיס לפי ההוראות שהיו כתובתו בחוברת ( לחבר אותו דרך הכונן הכשיח ), ובדקתי כמה פעמים שהחיבורים טובים.. אחרי שהצלחתי להכני אותו סגרתי את המחשב. אני מפעיל את המחשב ומתקין את הדריברים ובנתיים הכל פעל לי טוב.... הורדתי את 3dmark 2003 וקיבלתי תוצאה של 5200+ ( אני לא זוכר את המס' המדוייק ) וזה הציג את זה ממש יפה וחלק אז שיערתי שהוא יפעל לי טוב הלכתי להגדרות של הכרטיס וסמתי אותם על המקשימום ואז הפעלתי את המשחק need for speed underground ופתאום הופיע בעיה, כאשר הפעלתי את הnos רכב כל המסך הפך לשחור לגמרי במקום שהיה טישטוש. אז…
-
- 9 תגובות
- 760 צפיות
-
-
http://www.ebuyer.com/customer/products/index.html?rb=686953601&action=c2hvd19wcm9kdWN0X292ZXJ2aWV3&product_uid=63449 כמה זה בשקלים ובדולרים... ואתם אולי יודעים אם הם שולחים לארץ? כי אני לא יודע איפה לראות
-
שלום לכולם, אני לא מצליח להגיד את הסאונד בכרטיס המסך שקניתי. אני עובד עם XP 32bit SP3. הדרייבר של המסך עובד כראוי, ואני מצליח לשדר וידיאו דרך יציאת ה HDMIמהמחשב לטלויזיה. ניסיתי להתקין את החבילת דרייבירים של ATI עבור ה HDMI AUDIO, אבל זה לא עושה שום דבר. בלוח הבקרה, לא מופיע בהגדרות סאונד עוד כרטיס קול (מופיע אך ורק הכרטיס קול OnBoard) המנהל ההתקנים אני רואה שיש כיב חומרה שאינו מותקן כראוי (עם סימן שאלה צהוב), אל אני לא מצליח להתקין אותו. אשמח לכל פיתרון או הצעה. תודה רבה, ברק.
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7600GT והמוכר אמר לי שאני צריך מסך עם יציאת DTI בגלל שזה כרטיס מסך חזק זה נכון? צריך תשובה בהקדם
-
- 12 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות מחשב חדש בעל מעבד של אינטל - כנראה 2500 או 2600 שאלות שאשמח אם תספקו לי תשובות עבורן: 1. האם כדאי לי לחכות קצת ולקנות רק בעוד כמה חודשים- כי ראיתי כמה כתבות שיואות סדרות חדשות עוד כמה חודשים - סדרה 7000 למשל. 2. איזה כרטיס מסך מומלץ למשחקים הבאים: COD-MW3,BF3 , CRYSIS וכו' ברזולוציה הכי גבוה. 3. אני קונה גם כן מסך ואני לא יודע כמה זה משפיע על האיכות של כרטים המסך- כנראה שאני הולך על 2312 של דל. אשמח לתשובות תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום! יש לי מסך "19 של LG F900P בן שנתיים (בערך), ואני מעוניין להחליף אותו במסך דק בגלל שאני צריך קצת מקום על השולחן לפני הלימודים . (ולא בגלל שאנ י חושב שיש מסך LCD שיכול להתחרות בו). יש לי שתי שאלות: 1. בכמה אני יכול למכור את המסך שלי? 2. איזה מסך דק איכותי אפשר לרכוש בתוספת הכי קטנה של כסף שיספק את הצרכים הנוכחים שלי-כתיבת עבודות, תכנות, אינטרנט, קצת עבודה בעריכת תמונות. בקיצור, כמעט הכל חוץ ממשחקים?
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אהלן, אני פועל על מערכת sempron 2600+ עם 512mb ddr400 (בקרוב כנראה יורחב ל-1GB), שלא תוחלף בקרוב. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך, כנראה יד שניה, שיהווה שיפור משמעותי מה-Radeon 9550 שברשותי. הנה מספר הצעות - מה לדעתכם המשתלמת ביותר, אך שלא יהיה כרטיס "טוב מדי" שהמחשב שלי פשוט יהווה בשבילו צוואר בקבוק: Gainward Ultra/2100 6800 AGP + Accelero X1 בכ-400 ש"ח, 128 מגה זיכרון, 128 ביט. Palit Ge-Force 6800GS 256M AGP בכ-400 ש"ח XFX Geforce FX6600 GT AGP בכ-300 ש"ח (המוכר לא נראה רציני במיוחד) Sparkle GeForce 6600 128mb AGPx8 בכ-250 ש"ח אני לא מבין בהבדלים בין סוגי ה-6800 השונים, אשמח אם יסבירו לי בקצרה. תודה מראש, אסף.
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
כמו ששאלתי...סליחה אם מישהו שאל כבר, לא מצאתי וזה די דחוף...
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מניסיון למצוא כרטיס מסך מתאים בכל הבלאגן הזה שנקרא השוק הנוכחי. כל כך הרבה סוגים וואריאציות של גרסאות שזה מטמטם. את הקיירו אני אחליף באחד מכרטיסי המסך החדשים יותר שיצאו. עוד כמה זמן בערך nVidia\ATI יגמרו את הסייקלים הבאים?
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אהלן. יש ברשותי כרטיס מסך מדגם RADEON 9500 PRO של HERCULES, עכשיו כאשר אני מעלה את המשחק FIFA2005, הגרפיקה נראת כאילו היא על מצב של SOFTWARE RENDER ברזולוציה מאוד נמוכה (למרות שהגדרתי רזולוציה גבוהה במשחק) ובאיכות גרועה. האם הבעיה קרתה למישהו והאם יש דרך לטפל בה? הורדתי את הדרייברים הכי חדישים וכמו כן גם את ה-DX הכי חדש אם כי הבעיה נשארת. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הזה Gigabyte GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 וכשסיימתי את ההתקנה של ספלינטרסל עם קראק והכל הוא רושם לי ERROR : כרטיס לא נתמך - (באנגלית כמובן ) ואז : האם אתה בטוח שברצונך להמשיך : כן או לא - אני לוחץ כן הוא רושם ERROR CODE 2 ונסגר ... עדכנתי את הדרייברים מהאתר וזה גם לא עזר ... מה עושים ???
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, מעניין אותי עם באמת כדאי לי להחליף את הGTX275 שלי בHD5870 ? הכרטיס שלי מאוד חזק אפילו עכשיו, אבל הוא לא מספק DX11 וזה נורא מעצבן אותי, כרגע יש לי מסך עד 1680X1050 ואני יודע שזה לא FHD אבל בתקופה של שבועיים אחרי הכרטיס יקנה מסך 2333T, ובגלל זה אני רוצה כרטיס חזק יותר, שיעמוד בדרישות שלי שהם גיימינג על ההגדרות הכי גבוהות ללא פשרות. יש גם אפשרות לקחת את הHD6950 אבל אני מפחד לשלם 250 שקל יותר על כמעט כלום, אולי חוץ מי להפוך אותו לHD6970 אבל אז בטח מאבדים את האחריות ואני דיי מעדיף שלא להתעסק עם זה.
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
?7600GS 512MB TV, DVI, PCI-E? Graphics Engine: NVIDIA 7600 GS GPU Video Memory: 512 MB Core Clock: 400 Mhz Memory Clock: 800 Mhz Memory Speed: 2.5 ns Memory Bus: 128 bit Interface: PCI Express 16x RAMDAC: Dual 400 Mhz D-Sub: Yes DVI-I: Yes TV-Out: Yes - 7 pins Video-In: No HDTV: Yes Pipelines: 12 pixel / 5 vertex או עדיף לקחת את .... ?Radeon X1600 PRO 512MB, TV, DVI, PCI-E? Specifications RADEON X1600 core 512MB DDR2 PCI Express x16 CrossFire Support Microsoft® DirectX® 9.0c / OpenGL 2.0 acceleration Avivo Technology 3D Graphics Resolution of 2560x1600 Max TV-Out Smoothvision HD + Adaptive AA Video acceleration of :MPEG-2, MPEG-4, DivX,…
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
תראו אני רוצה להחליף דרייבר לכ. מסך הקיצר אני פשוט מתקין אותו או שאני צריך למחוק תדרייבר הקודם? ויש לי תתוכנה Driver Cleaner אז פשוט לפתוח אותה ולמחוק ?או שצריכים לעשות את זה במצב בטוח? הקיצר תסבירו לי פשוט מה לעשות וזהו תתודה
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם מאז שקניתי את המחשב האחרון (מפרט מלא בצד) אני חש שהוא לא עובד כמו שהוא צריך באמת. התופעות שאני שם לב אליהם למשל ב-BF3 (אולי זה בכלל באגים במשחק או דבר "נורמלי" , אני לא יודע) מדי פעם יש תקיעות קטנות כיאלו המשחק עובד על slow-motion. תקלה שחוזרת על עצמה כבר מספר פעמים היא שכיאלו חלק מהתמונה נתקעת , למשל חתיכה של בניין ועוד איזה מגדל , נתקעים על חלק מהמסך ואני רואה את הצורה שלהם בלבד , בצבע שחור. איך אני יכול לדעת אם ישנה איזשהי תקלה בכרטיס מבחינה חומרתית וכן מבחינת תוכניתית (אולי דרייבר לא תקין או משהו בסגנון)? אלו בדיקות אני יכול להריץ? מה שאני כן יודע זה שמבחינת טמפ' אין בעיה. היא נעה על 50-60 מעלות כשאני במשחק.
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום! 2 שאלות: 1) איזה כרטיס מקביל מבחינת ביצועים ל-8800GT ב-ATI? 2) ואשמח לשמוע חוות דעתכם על הכרטיסים האלה: ATI SAPPHIRE HD 3870 512MB GDDR4 D.DVI 256BIT ATI SAPPHIRE HD 3850 1GB GDDR3 D.DVI 256BIT
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכול .... דיי נמעס לי להסתכל כול פעם על המחשב ועל החלון היפה שעשיתי וליראות את הג'יפורס המסריח שיש לי משרת אותי בנאמנות כבר כמה שנים.. אבל שאני רוצה לרשום מפרט בצד אני דיי מתפדח לרשום את הכרטיס הזה חחחחחח בקיצר , זה הספק שלי http://www.zumaxpower.com/products/zu400w12.htm אני עם מעבד 2.8 שיוחלף בקרוב ל3 וג'יגה זכרון..... חשוב שליצין שאני לא בעידן הPCIE אני עם יציאת AGPX8 חחחחחח.... ראיתי כמה אבל אני רוצה לשמוע עוד חוות דעת.. מה הכי חזק שיש היום לחריץ הזהז ובסכום הזה חשוב לי שיהיה של ATI ולא של ניבדיה תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
קראתי את הכתבה הבאה באתר זה,(HWZONE) הכתבה מתייחסת לכרטיס GTX465: לאחרונה התופעה נתגלתה גם בכרטיס ה-GTX 465 של NVIDIA - מסתבר שמספיק לצרוב על כרטיסי ה-GTX 465 ביוס של GTX 470, כרטיס בעל יותר ליבות CUDA פעילות מאשר ב-GTX 465, בכדי שהכרטיס יתפקד כ-GTX 470 בכל מחשב בו יותקן. למעשה, כאשר באתר EXPreview סיקרו את כרטיסי ה-GTX 465, הם גילו שחלק גדול מהכרטיסים אותם הם קיבלו לצורך הביקורת היו למעשה כרטיסי GTX 470 בתחפושת ולאחרונה אף שיחררה חברת ASUS כלי הבודק אם אכן ניתן לשדרג את הכרטיס (הורדה ישירה מ-EXPreview). כמובן שהשימוש בו הוא על אחריות המשתמש בלבד, שכן לא כל כרטיס מאפשר את פתיחת צינורות העיבוד, אבל במידה והפעולה תצליח - מדובר ברווח נקי של כ-300 ש"ח (ההפרש בין מחירו של ה-G…
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בעל המפרט: לוח אם - Asus P5VDC-MX מעבד - אינטל פנטיום 4 3GB. כרטיס מסך NVidia GeFource FX 5200 כרגע יש במחשב זיכרון 2*512MB DDR2, ואני מתכוון להחליף אותו ל 2*2GB DDR2 מהיר. כמו כן יתווסף לו מסך 19/22 אינץ'. רציתי לדעת על איזה כרטיס גרפי אתם ממליצים כדי לשדרג את הערכת הזאת למשהו *קצת* יותר רציני לעבודות שציינתי בכותרת? תודה רבה כמובן שאני אשמח אם אפשר יהיה לעמוד במגבלות תקציביות של כ 700-800 ש"ח ומטה
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הכרטיס מסך. הוא גורם לכך שהמחשב נדלק רק במצב שכיבה ולא בעמידה. במעבדה המליצו לי להחליף את כרטיס המסך. אבל בזמנו שקניתי אותו (לפני קרוב ל-4 שנים)השקעתי הרבה בשביל כרטיס המסך שהיה בטופ אז. GeForce 8800 GTX איזה כרטיס מסך היום נותן ביצועים דומים ויעלה לי הכי זול שאתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שלום , הייתי רוצה לקבל חוות דעת על הכרטיס : [h=1] Sapphire Radeon HD 7850 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E[/h]
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-