כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
בין אלו... SAPPHIRE RADEON 9800SE\128 MB TV OUT DVI SAPPHIRE RADEON 9600XT /256 MB TV OUT DVI GEXCUBE RADEON 9600XT/256 MB DVI TV OUT ???? תודה
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מכיוון שהדובים לא מספקים את המידע, ואני יודע אישית על אחד שזה לא עובד לו ... יש פה מישהו שה OMEGA פתח לו את הכרטיס ?
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום רב! אני מנסה למצוא את הדגם האופטימלי של כרטיס מסך לצרכים שלי: שימוש בסיסי, עריכת תמונות, רנדורי וידאו, קצת משחקים (משחקים במקום האחרון) בטווח מחיר של 400 עד 600, (כמה שיותר קרוב ל 400 עדיף ;D) יש לי שני מסכי 19" בעלי חיבורי DVI\VGA, כפי שהבנתי, מומלץ להשתמש באותו חיבור לשניהם ולכן אני מעדיף כרטיס בעל 2 חיבורי DVI שלא אצטרך להשתמש במתאמים למיניהם. יש לי ענין בכרטיס שקט אבל לאו דווקא ברמה של קירור פסיבי. אני חושב ללכת בכיוון של Nvidia GTS 240/250 אך לא מצליח למצוא את הדגם האידיאלי. אשמח לקבל את חוות דעתכם בנידון. תודה מראש נ.ב. על פי הצרכים שלי, יש איזושהי הצדקה לקחת דווקא 1GB? באיזה תחום שימוש אפשר להרגיש את ההבדל בין 1GB ל 512MB
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
מחפש המלצות למסך 17 שטוח עד 1600 ש"ח. לא למשחקים חוץ מ- FLIGHT SIMULATOR. וגם איזה כרטיס מסך טוב כדאי לקנות עד 500 ש"ח. תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי, חיברתי את המחשב למסך הטלויזיה אך התמונה פרוסה על כשלושת רבעי המסך בלבד. האם הבעיה בהגדרות המחשב או בטלויזיה? כבלים, לשם השוואה, אני רואה על כל המסך. מעניין אותי איך אתם רואים את התמונה - כמוני או על כל המסך? תודה, שלומי
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שאלת ניובי: האם הכרטיס מסך הזה כולל כרטיס טלוויזיה בתוכו: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=XmMUwuEQGyi2Ricz הסיבה היא פשוטה: אני מתכנן להתקין windows 7 64 bit יש לי כרטיס טלוויזיה של MSI TV Master Anywhere. הבעיה היא שאין לו דרייברים ל-64 ביט ככה שאני רוצה לדעת אם בכרטיס מסך הזה יש כניסת טלוויזיה. אם לא, אשמח לקבל המלצה על כרטיס בסביבות המחיר הזה עם כניסת טלוויזיה. לצורך העניין, בכרטיס הקודם שלי היה את זה X1950XTX....
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי אז ככה יש לי hd4870 ואני רוצה לשדרג אותו המפרט של המחשב שלי זה Q9550 12 זיכרון קאש 4 גיגה זיכרון p5q לוח אם ספק corsair 550 vx w מסך 19 אינ'ץ אני לא מעוניין להשקיע הרבה בכרטיס מסך כי עוד שנה וחצי שנה אפילו אני הולך להשקיע על מחשב חדש לגמרי עם מפרט מטורף אני כן מעוניין להריץ על אולטרא המסך שלי הוא יחסית קטן אם תוכלו להמליץ לי מה הכי טוב בשבילי כרגע הכרטיס מסך הנוכחי שלי מריץ על מדיום
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
תביאו לי מסך CRT שאתם הכי ממליצים שיהיה יותר טוב מLG Flatron F900B תודה
-
- 11 תגובות
- 727 צפיות
-
-
ביצעתי בדיקה בנצמרק בתוכנה Perfomance Test עם ה HD5770 וב DX9 קיבלתי 90 FPS ממש טוב ואיך שעברתי ל DX10-11 המעבד צנח ל 20FPS ממש נמוך , איזה משחקים טובים יש ל DX9 ? כל פעם שאני משחק ב DX10-11 אני מרגיש שאני משחק עם כרטיס מסך AGP עדיין קיימים משחקים ל DX9 ?
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
- 2 followers
-
-
מממ או זה ELSA FALCOX 980FX PRO ATI RADEON 9800 PRO 128MB שאני משיג מפנדה אבל לא במחיר שנקוב באתר אלא במחיר של 1330 או זה MSI RADEON 9800 PRO (1390 נו זה שמופיע באתר של KSP קראתי פה את הידיעות שלכם שה MSI מתגלה כ9800XT מממ האם זה נכון? האם זה מאומת? כי לא מצאתי סיקור על הכרטיס הספציפי הזה. בכל מקרה, אשמח לקבל את העדפתכם מבין שני הכרטיסים הללו(כמובן מתוך התחשבות במחיר כי קשה לי לגרד אפילו את ההפרש ביניהם) ממש אפשר לצרף אליהם גם את SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 256BIT שעולה כ1330 כפי שמופיע באתר של KSP אבל יש שמועות שנגמר המלאי וכד'
-
- 9 תגובות
- 727 צפיות
-
-
לפני כמה זמן היית באתר כתבה על איך לבנות מחשב זול שיריץ את HL2 טוב. בין השאר הם דיברו שם על איזה כרטיסים הכי זולים של ATI ו NVIDIA שמסוגלים להריץ DX9. אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש כמה שיותר בזול, אבל שיהיה מסוגל להריץ את DX9 ולא הצלחתי למצוא את הכתבה. אז אם אתם יודעים על איזה כרטיסים מדובר אני השמח.
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
כדאי לקנות כרטיס ati hd 5770 ב 400? מדובר בחבר שמוכר לצורך שדרוג או שאפשר בסכום הזה להביא משהו חדש באותה רמה. מה צריך לבדוק כשקונים יד שנייה?
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל???
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
איך הקירור של ה8800GTX וה8800GTS י?? 1.טוב? 2.שקט? 3. ל 8800GTX יש קרור מים... אז צריך לקנות/להחליף כל פעם מים? צריך את החורים האלה במארז (לא בכל מארז יש אותם) בשביל הקרור מים (כאלה חורים מיוחדים שצריך בשביל קרור מים) ?
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
http://paddy007uk.freeservers.com/VGAbios/ATI%20RADEON%20x800%20Pro%20VIVO%20FLASH%20GUIDE.htm תראו למי שיש או ישיג את הכרטיס שווה מאוד לעשות פלאש
-
- 13 תגובות
- 727 צפיות
-
-
רציתי לקנות מחשב מסקיי פיסי ועכשיו אני רואה שהכרטיס הזה לא מופיע יותר באתר. מישהו יודע איפה אפשר לקנות את זה ואם זה אמור להגיע אליהם שוב?
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
כולם עם 256mb 128bit agpx8 בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לשאול כמה שאלות על מסכי מחשב והם:מהו ההספק המומלץ למסך של 17 אינץ? מהם גודל הנקודה של המסך המומלץ?. מהם תדר רענון של המסך המומלץ? מהי הרזולוציה המומלצת למסך? מהי האחריות המומלצת למסך?. האם מכירים ומה דעתכם על המסכים הבאים והם:F700B LG , 793DF שלסמסו נג,VIEWSONICE92F, כולם בגודל של 17 אינץ האם גם אקבל בחינם את תוכנת outlook בתוך המחשב בעת הקנייה? אודה לכם אם תענו על שאלותי בהקדם תודה.
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
1. http://www20.graphics.tomshardware.com/graphic/20041004/vga_charts-04.html#3dmark_2003 2 .http://graphics.tomshardware.com/graphic/20031229/index.html
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
דיברו פה על hdr הדבר הזה מופעל אוטומטית עם הכרטיס או שאני צריך להפעיל אותו באיזו שהיא דרך? פילטרים איך אני מפעיל אותם דרך הדרייבר(אני לא מבין איך אני נכנס לאפשרויות שם[רגיל לנווידיה]) ו5100 ב06 זאת תוצאה טובה?
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מה עדיף מבין השניים? בהנחה ששניהם אותו מחיר תודה.
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היום סוף סוף הגיע החלק האחרון (כמעט) של המחשב החדש ואני יכול סוף סוף להפעיל אותו (כמובן אחרי שתענו לי פה על שאלה אחרונה) :jump: למי שלא ניחש, החלק האחרון הוא הכרטיס מסך (6800GT PCIE של leadtek) ואני לא ממש בטוח איך לחבר לו את החשמל, אז ככה... עם הכרטיס הגיע מפצל כזה שצד אחד שלו מתחבר לכרטיס ובצד השני יש 2 חיבורים למולקסים, אבל אני לא יודע אם צריך לחבר את שניהם או לא (בנתיים חיברתי אחד ואני מחכה לתשובה לפני שאני מפעיל את המחשב), אני בטוח שיש פה המון אנשים שיודעים אז בבקשה, תענו מהר כי אני כבר מת להפעיל אותו, תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך ג'יפורס ישן עם שתי יציאות עגולות: אחת S-OUT ואחת C-OUT למה הן משמשות? תודה מראש....
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלמלום לכולם ! אגש לעניין. ברשותי המפרט המחשב הבא : e8400 ddr2 800 mhz 4gig seasonic 500W Nvidia 9800 gt 1gig אני משחק משחקים יחסית חדשים ברזולוציה 1080P ואני מעוניין לשדרג ל 2g ATI 6950 ולפתוח אותו ל6970. לשאלות... 1.האם ה-6950 חזק משמעותית מה9800 ומצדיק שידרוג? 2.האם ספק הכוח "יסחוב" את ה-6950? 3.האם יווצר לי צוואר בקבוק? 4.האם צפויים לצאת כרטיסי מסך חדשים וכדאי שאחכה עוד? *חשוב לציין שאני מתכנן שידרוג כולל לכל המחשב. תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מחפש כרטיס שיכול לספק קצת מיץ למשחקים כבדים, crysis WH בתור נקודת ייחוס. שיתמודד הכי טוב שאפשר עם רזולוציה של 1440X900. קחו בחשבון שת'כלס גם יד שנייה הולך (בשביל שלא יהיה ניגוד אינטרסים ושטויות, רק בהערכת מחיר..) לא אמור להיות צוואר בקבוק בשום חלק במערכת חוץ מהארנק - אני מעדיף שת'כלס הסכום הכולל לא יעבור ת'חצי - ז"א יותר לכיוון 500 ומטה. אם זה מעניין מישהו יש כרגע כרטיס מובנה שאולי אפשר לנצל(אני זוכר שב-NF690 היה איזה חידוש של להשתמש בשני כרטיסים, לא נראה לי שב-G41 יש אבל אני כבר מזמן לא מעודכן) לכרטיס המובנה יש גם HDMI ואני לא לחוץ על הקטע הזה. חשבתי על HD4850, אבל הוא כבר קצת מיושן ובכלל אני כבר לא סגור על מה הולך בשוק(צבא,בלאגנים) בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-