כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/power-noise.html פותרת המון שאלות שחוזרות על עצמן בפורום
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות אחד מכרטיסי המסך הבאים (אל תתיחסו לחנות): Gainward Bliss GeForce 7300GT 256MB PCI-e http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1556&products_id=14323 או Gainward GeForce 6600 256MB PCI-e http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1556&products_id=8186 א.איזה כרטיס עדיף בהנחה ששניהם אותו מחיר וזה התקציב הנתון ? ב.המחשב מיועד לשימוש כללי וגם למשחקים(יריות בגוף ראשון FPS ואסטרטגיה RTS) בלי רזולוציות מטורפות. האם הם יספיקו לכך ? ג.האם יש כרטיס אחר אולי אפילו של ATI שיעשה עבודה יותר טובה באותו מחיר (גם ככה כבר חרגתי מתקציבי)? תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
הכרטיס המדובר הוא Sapphire x800gto 256bit 256mb agp שלפי הצהרות היצרן מגיע עם 12 צינורות עיבוד, לפי מה שקראתי בעיקר במודעות של פורומים מחו"ל שמצאתי בחיפוש ניתן לפתוח בדגם זה עוד 4 צינורות ואז יהיו סה"כ 16 צינורות עיבוד... כאשר קניתי את הכרטיס התקנתי את הדרייברים ומיד גם התקנתי את ATI Tool כי לבדוק יותר פרטים על הכרטיס לתהמתי גיליתי את הדבר הבא: רשום שיש 16 צינורות עיבוד אקטייבים (אתם יכולים לראות זאת בקובץ המצורף). השאלה שלי איך יכול להיות שזה הגיע ישר פתוח עם 16 צינורות, האם יכול להיות שזו טעות? ועדיין פתוחים רק 12? ובאיזו תוכנה אחרת אני יכול להשתמש בכדי לאמת את העניין שאכן יש לי 16 צינורות עיבוד פתוחים...? אודה לכם אם תעזרו לי לפענח את העניין... תודה מראש, ליאור. [attac…
-
- 14 תגובות
- 693 צפיות
-
-
Sapphire Radeon X800GTO2 @ X850XTPE + AC Silencer 5 Rev 2
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום. אחרי מריבות קשות אבי קנה לי 730BF. עכשיו שמתי לב שהכבל DVI הוא DVI-D .חיבור בודד (9 פינים רבועים מופרדים ופין אחד גדול בצד) ואצלי בכרטיס מסך החיבור הוא DVI-I חיבור כפול (24 פינים בשלוש שורות וחמישה פינים גדולים בצד). רציתי לדעת אם צריך לקנות מתאם :screwy:
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
הינה קצת מידע מ-ati על x1800gto http://www.ati.com/products/radeonx1800/x1800gto.html
-
- 9 תגובות
- 693 צפיות
-
-
לבעלי כרטיס ATI יש את האופציות הנ"ל להגדרות הדרייבר ול-OC, כשיש את האופציה של ATI CCC הדורשת התקנת .NET ומאד בעייתי לטעמי. אני כרגע בכלל עם דרייבר ישן שהגיע עם - CP (מה שהוחלף ע"י CCC סופית), רציתי לדעת באיזה פתרון אתם בחרם ואם תוכלו לפרט קצת אז בבקשה... תודה, המרטש.
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
כולם עם 256mb 128bit agpx8 בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
חשוב שיהיו שני חיבורים ואחד מהם לפחות חיב להיות HDMI עד 500 שח. הכרטיס מיועד לסרטים HD .
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מערכת: לוח אם xfx nforce 780i מעבד intel quad q9450 ספק seasonic M12 700 זיכרון 4gb תקציב: 1500 ש"ח בערך כרטיס קודם ככל הנראה נהרס, אז אני מנצל את האפשרות לשדרוג. כרטיסים קודמים: sli geforce 9800gtx ובכמה השיפור יהיה משמעותי כי עד כה משחקים רצים יפה מאוד? או בכמה שנים הוא יחזיק לי את המערכת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי כרגע הכרטיס 4850 של ATI. (דגם SONIC) איזה כרטיס היום שווה ערך לקטגוריה כיום? ממש למצוא מחט בערמת שחת אודה לעזרתכם, מוטי
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. האם בסכום הנ"ל עדיף מערך כרטיסים (אני אשמח אם תציינו את הדגם של הכרטיסים), או כרטיס בודד? הייעוד הוא אך ורק גיימינג, ברזולוציה של 1920X1080 (FHD *כמובן שהשאיפה לשחק ברמות פירוט / פילטרים הגבוהה ביותר. **אין לי בעיה עם יד 2.
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום אני כרגע משתמש בכרטיס 4580 של גיגביט והוא מתחיל לקרטע המחשב נתקע.משחקים נתקעים. אני מחפש כרטיס מסך עם יציאת HD כמו זה כי הוא מחובר גם ל LCD pc:e8400 4gb ram
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי. השאלה שלי היא קצרה ופשוטה. אני רוצה להשיג 8800GTX 640MB ולהשתמש בו כמאיץ פיזיקס בלבד ביחד עם הכרטיס מסך "הבכיר" שלי בעתיד (כרגע איננו). האם כרטיס זה יספיק להרצת פיזיקס באופן גבוהה ללא בעיות כלשהן? תודה.
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
כרטיס מסך ATI ישן... אני יצליח לשחק Metro 2033 ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה היא ויסטה, ואולי בעתיד חלונות 7. עבודה משרדית בלבד ויש צורך בשני מסכים, כרגע משתמשים בכרטיס OB כך שיש רק יציאה. אחת. קניה בארה"ב. http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=2010380048%204802&bop=And&ActiveSearchResult=True&Order=PRICE
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני קונה מחר כרטיס חדש למערכת שלי יש לי איזה בעיה עם הכרטיסים של NVIDIA אז רק כרטיסים של ATI עובדים. אז ככה חשבתי על 2 דגמים שבטוח מחר אני לוקח הבית HD5750 עם 1GB זיכרון 256BIT רוחב פס, GDDR5 לדעתי כרטיס דיי משתלם והמחיר סבבה לגמרי HD5770 עם 1GB זיכרון 256BIT רוחב פס, GDDR5 לדעתי כרטיס גם דיי משתלם המחיר שלו קצת מופרז אבל כרטיס עוצמתי עכשיו אני קונה את אחד מהם בRSM.CO.IL ורק שם אז לא להציע יותר כלום, יש גם מחשבה ליקנות אולי HD4870/ HD4890 המחיר דיי דומה לHD5770 עכשיו יש לי עוד שאלה עד כמה הכרטיסים האלו יותר טובים מי HD4850 VAPOR X 512MB נגיד בהשוואה לHD5750 ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי החליפו לי את ה-4850 שקניתי והיה תקול ב-5750 של Club 3D (עוד לא קיבלתי..כנראה יום ראשון) רציתי לשאול על החברה הזאת- חברה שנחשבת טובה ? אני יודע שבד"כ אומרים שאין הבדלים פרט לקירור אבל סתם מפריע לי שלא מצאתי ביקורת אחת על הכרטיס שלהם..וגם ה-4850 היה של Club 3D ועשה בעיות עוד שאלה זה האם יש קשר ביניהם לבין Powercolor ? שמתי לב שהקירורים שלהם ממש דומים..אני לא מדבר על קירורים שדומים לשל כולם אלא לפחות סטנדרטיים כמו הקירור הפסיבי של ה-5750 ולעוד קירור מסוים של ה-4850 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי כרטיס HD4850 512 MB של Gigabyte. יש לי מסך 19 אינץ' ככה שהביצועים סבבה לגמרי אבל השאלה כמה תוספת ייתן לי לעשות OC לכרטיס? ואיך הוא בעקרון מסתדר עם אוברקלוק, לא תהיה התחממות מטורפת? תודה עריכה: בדקתי גם את הטמפרטורות והם 46 בזמן מנוחה ו78 במאמץ במשחקים כבדים יחסית.. האם זה גבוה?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
בוקר טוב, מקווה שזה הפורום המתאים. היום הוצאתי את הכרטיס מסך בשביל לנקות, וכשהחזרתי אותו קיבעתי אותו למקומו בעזרת ברגים במארז, אבל הקליפס התעקש להשאר במקומו אז פשוט פירקתי אותו. יש לכך חשיבות או שכדאי לי לנסות להחזיר את הקליפס ולנעול גם איתו את הכרטיס? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני כרטיסי המסך הבאים: PowerColor ATI Radeon 5750 512MB GDDR5 HDMI PowerColor ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI רציתי לדעת אם שווה להשקיע עוד 200 שקל ולקנות את ה5770 מבחינת ביצועים המחשב הוא מחשב למשחקים, יש לי מסך 17" LCD ומעבד AMD Athlon 2 X4 630 2.8GHz Quad בנוסף אני צריך ספק כוח שמתאים לכרטיס מסך ולמעבד.
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי, אם זה אפשרי? כמובן שאני לא רוצה להריץ משחקים אלא רק תמיכה בשני מסכים. תודה
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
יש לי 6990 שקניתי , ורציתי לדעת אם ניסו כבר בכרטיסים עם שני המעבדים איזשהו SLI/CROSSFIRE והאם יש בעיות בגלל כמות המעבדים ? או שזה בדיוק כמו כרטיסים עם מעבד אחד ?
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
כאשר אני משחק CALL OF DUTY או WAKEBOARDIN UNLEASHED המחשב עושה לי פתאום RESET למה?
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש דריבר לכרטיס טלויזיה של חברת DIMMOND הנקרא TVIEW. כמובן דריבר שיתאים ל-WIN XP. תודה מראש. :
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-