עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yoseeff,

הייתי מעוניין לקבל חוות דעת ראויה מקצועית ורצינית לגביי כרטיס מסך של NVIDIA עבור שימוש בתוכנות כגון פוטושופ / פוטושופ לייטרום ואיי סי די סי מבחינתי כרטיס בינוני ומעלה שייעשה עבודה מהירה רצופה / שיכול לעבוד עם שלושת התוכנות שצייני יחד במקביל אשמח לקבל קישור / הסבר / מפרט / מחיר וכל דבר שיוכל לקדם ולעזור לי תודה מראש יוסף

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  2. Started by THE FOX,

מישהו התנסה בכרטיס הנ"ל? גירסאות הסוניק מגיעות עם DDR3?

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  3. Started by omer4999,

שלום. לאחר זמן מה ששיחקתי במשחקי FPS החלטתי לשדרג את כרטיס המסך. יש רק בעייה אחת: אני לא יודע איך. אז בעקרון המטרה שלי היא להגיע לכרטיס מסך שמריץ משחקים כמו World Of Tanks, Battlefield ועוד בצורה חלקה (מעל ל-30 FPS). אני די חדש בתחום, ולכן אני לא יודע אילו כרטיסי מסך תואמים את הדרישות שלי, ואילו כרטיסי מסך תואמים את היכולות של המחשב שלי. הבנתי שלכל כרטיס מסך יש דרישות משלו, אבל אני לא יודע אילו מהן יש למחשב שלי ואני לא יודע איך לבדוק זאת. השאלות שלי הן כאלה: 1. אילו כרטיסי מסך תואמים את הדרישות שלי (ריצה חלקה של המשחקים שהצגתי מקודם)? 2. מהן הדרישות לכרטיסי המסך הללו? 3. כיצד אני מוודא שאותם כרטיסי מסך תואמים את המפרט של המחשב שלי? שלחו תשובה בהקדם, עומר.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  4. אני רוצה לקנות מסך מחשב שיהיה גם מסך הטלויזיה שלי (מסך LCD לפחות של 30 אינץ) 1. האם זה משתלם? 2. מה עדיף מסך טלויזיה שיתחבר למחשב או להפך? 3. האים זה אפשרי בכלל? 4. מה ההבדל בין מסך LCD למחשב לבין מסך LCD לטלויזיה?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  5. Started by HumanFly,

http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3726543 שלום אחי זכה במכרז של המסך הזה בסכום של 2100 ש"ח. אשמח לקבל ביקורת על המסך הזה, האם הוא טוב ? ומה לגבי המחיר ? האם המחיר זול ממה שניתן להשיגו ? אשמח לביקורות ותגובות בנוגע למסך הזה, ואגב שאלה נוספת, מה זו החוצפה הזו של אחריות על עד 3 פיקסלים שרופים ?!!?!? מה הם עושים צחוק אני יקבל מסך עם 3 פיקסלים שרופים והם לא יחליפו לי ? זה פשוט חוצפה ! ראיתי בבאג מסך שיש עליו 2 כאלו ! זה פשוט נוראי ! אם אחי יקבל פיקסל שרוף האם יש משהו לעשות ? כי לא יתכן שישלמו מחיר מלא על מסך עם פיקסלים שרופים ! 1 זה יותר מדיי... תודה מראש לעונים ^^

• 12 תגובות
    • 709 צפיות
  6. שלום, יש לי כרטיס Sapphire RADEON X800XL ואני מעוניין לעדכן את הדרייבר לדרייבר החדש (Catalyst 5.9) האם אני פשוט צריך להוריד אותו ולהתקין על הדרייטבר הקיים או שמא אני צריך לעשות משהו קודם? בתודה ניר

• 9 תגובות
    • 708 צפיות
  7. ^כותרת. <--מפרט אם הכותרת לא הייתה מספיק מובנת אז הכוונה שלי היא בעצם היא איזה מכרטיסי המסך החזקים ביותר ורק מהסדרות האחרונות HD6000&GTX500 של Nvidia וAMD הספק שלי מסוגל לעבוד איתם בצורה יציבה ללא קריסות ושלא יהיה גבולי? עד כמה שאני מבין הכרטיסים הכי חזקים מהסדרות האחרונות שהספק שלי יכול לעבוד איתם בצורה יציבה הם הHD6950 והGTX 560 Ti , תקנו אותי אם אני טועה. תודה מראש לכל מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  8. Started by eladbu,

מאז שנכנסתי לאתר לא ידעתי עד כמה יכולים להיות מענינים דרייברים או בעצם מאז שהחלפתי ל8500 128 אתם פשוט עונים על כל שאלה ומהר ישר כח לכל התותחים המקדישים את זמנם ;D כל הכבוד ולשאלתי! קראתי את המדריכים של דרייברי אומגה ושתי שאלות א.האם עלי להסיר את הדרייבר הקיים לפני?3.8 קאטאליסט ב.ראיתי באתר שהפנתם לאומגה קיים צורך לסמן את סוג כרטים המסך ב-3 אפשרויות!!! לא עליתי על איזו אפשרות עלי לבחור (8500 128m+dvi) בתודה מראש אלעד

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  9. Started by dennis14,

ביקורת של הכרטיס החדש של ATI ה - X1650PRO מחברת POWERCOLOR. לינק - http://www.overclock3d.net/reviews.php?type=3&id=99&page=1&desc=powercolor_x1650_pro

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  10. Started by ¥«::Ru§§iaN_BoY::»¥,

חבר שלי קנה מחשב מksp עם 8600gt והיתקשרו אליו ואמרו אין במלאי והוא יגיע עוד שבוע שבועיים.... ובמקום הציעו לו x1950pro . מה אתם אומרים שווה לו לחכות בשביל ה8600gt או לקחת את הx1950pro עוד היום..? האם ה8600gt יותר טוב מ1950pro ...? והאם בהרבה והמחשב בעיקר למשחקים.... תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  11. Started by mardona,

http://www.vr-zone.com.sg/?i=2927 ASUS הצליחה בעזרת הלוח החדש שלהם לעשות מערך SLI של שתי כרטיסי 7800GT כפולי ליבה ללא שום צורך בגשר... מגניב ובעיקר יקר

12. Started by bigben,

אז ככה קניתי מחשב נייד חדש Samsung 350V5C S06IL שמגיע עם כרטיס מסך [table][tr][td]AMD Radeon HD 7670M 2GB[/td][/tr][/table]התקנתי את הדרייבר הוא מזהה אותו במנהל התקנים ואומר שההתקן פועל כמו שצריך אבל בתצוגת מסך הוא לא מזהה אותו רק את הכרטיס המובנה של אינטל מה אני צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  13. שלום לכולם. צריך המלצה לכרטיס מסך שמחירו יהיה עד 1200 עם קירור טוב ושקט..(קר שווה לאמינות לאורך זמן כמובן). יש לי מס' התלבטויות. 1.HIS ATI 1950PRO 2/SAPHIRE ATI 1950 PRO אודה לתגובתכם והמלצותכיכם לגבי הכרטיסים הנ"ל..מה יותר טוב מבחינת קירור טוב ובכללי נתונים ואיזה כרטיס של חברה יותר אמין.. האם לספייר יש את אותה רמת הקירור כמו לHIS או שלא? אודה לתגובתכם.

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  14. Started by Gohan,

אני צריך המלצה למסך LCD 17" עד 2500שקל למשחקים וסרטים. תודה

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  15. היי, יש לי מחשב ישן עם מעבד פנטיום 4 2.8, זיכרון 1.5 ג'יגה, וכרטיס מסך RADEON 9200. המטרה - לצפות בקובצי HD שאני מעביר ממצלמת הווידיאו למחשב. המצב כיום - הקבצים מוצגים, הסאונד תקין, אך הוודיאו מוצג כאילו זה הילוך איטי. במקום להחליף את כל המחשב, חשבתי להחליף רק את כרטיס המסך (בהנחה שזה יפתור האת הבעיה). כאמור, האפיק הוא AGP, התקציב בערך 500 ש"ח, ואני מעדיף כרטיס עם יציאת HD. תמיכה במשחקים פחות מעניינת אותי. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  16. Started by RayZ,

רציתי לשאול - האם יש היום כרטיס טלויזיה שרק מאיץ את הוידיאו,ולא מאפשר הקלטה או צילום תמונות? כי אני לפני קניה,ואני רוצה לקנות כרטיס שמסוגל להקליט ולצלם

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  17. שלום קניתי כרטיס 4870 512 MB אצל KSP http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=245 הכרטיס עובד עם DVI רק ורק HDMI 1.3 לא פועל טוב ויש בעיות צבעים או רשתות , נצנוצים של אדום או כחול שהורסים את החוויה חוץ מהכבל המיוחד שיש לי גם טלוויזיה שתומכת ב- 1.3 xvYCC הלכתי לידיד שיש לו גם טלוויזיה דומה וכבל HDMI 1.3 וגם שם אותם בעיות כך שהבעיה בכרטיס 4870 אצל KSP הבדיקה שלהם בדיחה הם מחברים DVI TO HDMI ( שזה אומר בדיקה DVI ) ללא 1.3 ולא xvYCC במסך פשוט שלא תומך אפילו ב 720P כי אין להם כלים אחרים ואני תקוע , מה לעשות למי לפנות מה הזכויות שלי המוצר פגום ולמרות שהמוכר הצהיר ש- KSP יבואן של המוצר בשירות לקוחות אומרים לא יודעים מי היבואן המוצר בין 5 …

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  18. Started by shirs1,

בעצם זה לא שאלה כי אני יודע שינעלו את זה תוך כמה דקות אבל אני רק רוצה להבהיר משהו... כולכם שחושבים שזה להעלים מס ... אז זהו שלא!!! כול דבר שאבא שלי קונה ... הוא לא משלם מס .... אני לא מדבר על בגדים ונעליים ואוכל ושטויות כאלה כי על זה זה לא תופס.... המדינה מברכת על עסקים פרטיים שפורחים כמו העסק של אבא שלי ובגלל זה כול ההטבות למינהן .. שאחת מהן היא לא לשלם מס על מכשירי חשמל.. מכוניות וכאלה..... תלכו לכול עורך דין או מה שזה לא יהיה והוא יגיד לכם את אותו הדבר........ זה חוקי לחלוטין 100%! ולמנהל הפורום זה גם נוגע אלייך..... זה חוקי לחלוטין ..... זה מה שעסקים פרטיים מרוויחים.....!!! מה לעשות חיים קשים אבל זאת המציאות.... המדינה מברכת על עסקים פרטיים ועוד יותר שהם פורחים ומפ…

• 12 תגובות
    • 708 צפיות
  19. Started by shlomi_x,

היי, חיברתי את המחשב למסך הטלויזיה אך התמונה פרוסה על כשלושת רבעי המסך בלבד. האם הבעיה בהגדרות המחשב או בטלויזיה? כבלים, לשם השוואה, אני רואה על כל המסך. מעניין אותי איך אתם רואים את התמונה - כמוני או על כל המסך? תודה, שלומי

20. Started by s_man,

אני מתכוון להזמין השבוע מחשב עם אחד המסכים הנ"ל. ההבדל ביניהם הוא שלדגם ה-B ישנה כניסת DVI, וההפרש במחיר הוא 300 ש"ח (1800 מול 2100). האם לדעתכם כניסת ה-DVI שווה את ההפרש הזה במחיר?

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  21. Started by squeal,

שלום לכם, בעקבות הדיון הקודם שלי בנושא, החלטתי ללכת על הכרטיס 6800GS של חברת Gigabyte עכשיו רציתי לשאול, gigabyte היא חברה טובה לכרטיסי מסך? כי ראיתי שה 6800GS של gigabyte עולה 1200 ש"ח וה 6800GS של evga עולה 1400 ש"ח ומצאתי עכשיו גם 6800GS של leadtek ב 1290 ש"ח מה שרציתי לדעת אם יש שוני בביצועי הכרטיסים [לא מעניינים אותי הבאנדלים, הקירור וכל מה שקשור לזה] ואם כן אז אם תוכלו לפרט אני אודה לכם. שווה להשקיע את הכסף או שאין הבדל? תודה לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 708 צפיות
  22. Started by netivi,

שלום לכולם, ברצוני לחבר שני מסכים למחשב על מנת לעבוד יותר ביעילות (מסך 1 מייל) (מסך 2 תוכנות+אינטרנט) ברשותי לוח אם מדגם INTEL Q45/Q43 יש לי רק יציאה אחת של VGA . מה עלי לעשות בתקציב הנמוך ביותר. תודה מראש לעונים !

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  23. היי לא מזמן רכשתי כרטיס מסך מסוג HD 3650 512MB PCIX DDR2 והוא יושב על מפרט של: E2160 1.6GHZ 2GB RAM 667 שאחד מהם הוא של 800 זה משנה? הכרטיס מאד נחמד ומזיז משחקים בינונים יפה מאד.. COD4 וNFS PRO .... רק שפתאום הוא נתקע והמחשב לא מגיב כלל.. אני ללא OC ואני משתמש XP ובדריבר האחרון מהאתר של ATI ולא במה שכיבלתי בדיסק... מה זה יכול להיות ענה עזרו לי... :'(

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  24. ati radeon 9600 128mb+tvout+dvi ב-400 שקל.... שווה?

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  25. Started by pazer005,

שאלת ניובי: האם הכרטיס מסך הזה כולל כרטיס טלוויזיה בתוכו: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=XmMUwuEQGyi2Ricz הסיבה היא פשוטה: אני מתכנן להתקין windows 7 64 bit יש לי כרטיס טלוויזיה של MSI TV Master Anywhere. הבעיה היא שאין לו דרייברים ל-64 ביט ככה שאני רוצה לדעת אם בכרטיס מסך הזה יש כניסת טלוויזיה. אם לא, אשמח לקבל המלצה על כרטיס בסביבות המחיר הזה עם כניסת טלוויזיה. לצורך העניין, בכרטיס הקודם שלי היה את זה X1950XTX....

• 3 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.