עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by avielsvis,

הכרטיס מסך hd4850 יתאים לספק 500w ? וגם ראיתי שיש שתי סוגים מחברת gigabayt אחד אדום שטוח ואחד עם מאורר גדול באמצע מה עדיף? ורציתי לדעת אם הכרטיס מסך יתאים טוב למסך 19" רזולוציה 1280-1024? וזהו.....

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  2. Started by ToyMan,

מישהו יכול יותר להסביר לי על זה? בגלל שיש לי CF של HD6870 ואני לא מבין מה ה Applcation Profiles עושה בלשונית Gaming בדרייבר אני רואה את זה אבל אני לא יכול לבחור בפרופיל. יש לי בלוח הבקרה 2 Application Profiles אחד בגרסא חדשה יותר ואחת בישנה יותר אין לי מושג למה זה לא מוחק תקודמת אני לא יודע איך הדבר הזה עובד. יש לי גם אפשרות "לבחור Application Profile" אבל שאני מנסה לבחור זה רק נותן לי את האפשרות New Application Profile מישהו יכול להסביר לי על זה? בבקשה תסתכלו על התמונות כדי להבין יותר על מה אני מדבר ומה אני צריך לעשות!: http://www.***.co.il/my/zzzxjztimitj.png http://www.***.co.il/my/jnmwmiijmxa4.png http://www.***.co.il/my/omliit3mxyjy.png במקום הכוכביות תכתבו siz!

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  3. שלום! אני קונה בקרוב מחשב, והדבר היחיד שלא נסגרתי עליו זה איזה מסך לקנות. אחד השימושים העיקריים של המחשב הוא משחקים, לכן אני זקוק למסך עם זמן תגובה מהיר ולא רק על הנייר. איך ה- BENQ FP71E+ 8ms ? התקציב, כפ שנאמר הוא כ-1800 ש"ח תודה לעוזרים וחג שמח!

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  4. Started by RayZ,

רציתי לשאול - האם יש היום כרטיס טלויזיה שרק מאיץ את הוידיאו,ולא מאפשר הקלטה או צילום תמונות? כי אני לפני קניה,ואני רוצה לקנות כרטיס שמסוגל להקליט ולצלם

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  5. הכרטי שיש לי כרגע הוא גיגהבייט 6600 וכנראה שבק חיים.

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  6. שלום אני רוצה לדעת מאיזה חברה הכי כדאי לקנות כרטיס מסך, אני מתכוון בקשר לאחריות אם תהיה לי בעיה עם הכרטיס מסך, אני אלך לחברה ממנה קניתי את הכרטיס. האם שם החברה קשור לזמן בו אני אקבל את הכרטיס מתוקן? (האם קיימת מעבדה בישראל או אולי צריך לשלוח את הכרטיס לחול למשל) תודה על התגובות עוד משהו בקשר לפתרון כרטיסי מסך... כידוע או לא כידוע לאנשים, קיימים לוחות אם המוכנים לפתרון CrossFire, SLi וגם לוחות עם 3 חריצי PCI-E X לכרטיסי מסך, לתמיכה עתידית בכרטיס מסך + כרטיס מסך נוסף המוקדש לפיזיקה (או לשני כרטיסי מסך ב SLi, וכרטיס מסך נוסף המוקדש לפיזיקה) אני תוהה מה יהיה בעתיד, האם כרטיס מסך (או שני כרטיסי מסך) + כרטיס נוסף המוקדש לפיזיקה, יהיה סטנדרטי לגיימרים? או האם פתרון זה יכשל, והמע…

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  7. Started by shlomiu,

האם הוא זמין? אני חושב שהוא כרגע רק בנעה.. ואני מתכנן לקנות X1900GT מKSP... האם יש הבדל גדול? אני לא חושב שכדאי לחכות... (מה גם שנעה מחשבים רחוקה מאוד מהאזור מגורים שלי....)

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  8. Started by J S Bach,

היי, אני זקוק לעזרתכם בבחירת כ.מסך עד 900 ש"ח שישמש גם למשחקים הכבדים והדורשים ביותר כיום ברזולוציה של 1920*1080. בתודה מראש. עריכה: חשבתי על ה-5770. איך הוא בהשוואה ל4870 ול-5830? ואיך הוא בהשוואה לכרטיסים של נווידיה באותו הסכום [460/275?]

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  9. Started by barbone,

היי מדובר בכרטיס מסך [h=1]Asus Radeon HD 7850 DirectCU 1GB [/h] חדש לגמרי עם אחריות ל3 שנים מציעים לי ב370 שח. השאלה שלי האם המחיר משתלם או עדיף דבר לקחת כרטיס אחר עד 400 שח יותר חזק? (אם בכלל קיים דבר כזה עלות מול תועלת במחיר) השאלה בכלל אם יעבוד על הלוח קיים שלי GA-M61PME-S2P ספק 360W SESONIC GOLD אני חייב לקנות בימים הקרובים כי הכרטיס מסך שלי הקיים שלי קרס. אינני מעוניין בכרטיסים יד שניה והשאלה שלי מופנת לכרטיס חדש בלבד. תודה

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  10. יש לי MAG 786FD ששירת אותי נאמנה במשך ה5 שנים האחרונות... פחות או יותר. למרות שMAG הם לא הכי הכי המסך הזה דווקא לא רע בכלל, שטוח, 100 HZ על 1024x768... והוא גם דיי חד, ז"א היה חד אתמול בלילה פתאום המסך התחיל להיות מתושתש ברגע, המרכז עוד בסדר אכשהו אבל בצדדים זה ממש לא חד. כבנאדם שיושב הרבה על המחשב ועובד בגרפיקה אין מצב שאני יכול להמשיך עם המסך הזה, אני חייב מסך חדש. דבר ראשון לפני שאני קונה אני רוצה לדעת האם יש אפשרות לשחק עם השפורפרת ולנסות לשנות פוקוס (כמו בטלויזיות, אם מישהו פעם פירק אחת) ? אם לא אז יהיה זכרו ברוך יורש העצר יהיה לא אחר מאשר CRT 17 INCH ובקטע הזה אני מבקש את עזרתכם. התקציב שלי הוא עד 1600 שקל ואני רוצה מסך רק רק רק 17' לא פחות ולא יותר ואין ג…

• 9 תגובות
    • 760 צפיות
  11. Started by Michael^_^,

היי יש לי כרטיס מסך של אסוס עם VIVO, הצלחתי לראות את DVD מהמכשיר של הטלוויזיה אבל לא במסך מלא... זה בא עם תוכנת וידאו סקיור, גם לא הצלחתי לראות טלויזיה במחשב ומחשב בטלויזיה, אני כה נואש, אנא עזרו לי...

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  12. Started by trojan,

ברשותי מסך של חברת MAG דגם: 786PFs לאחרונה שמתי לב שהמסך שלי מהבהב (שמים לב לזה רק כשעל המסך מוצג צבע לבן) זה קורה בכל מקום ולא במקום ספציפי לפי מה ששמעתי זה גם לא טוב לראייה הקצב רענון מסך עומד על 85 (זה המקסימלי) האם יש עוד בדיקה שאני יכול לעשות למסך ?? זמן האחריות עבר כבר ככה שכנראה אם הבעיה היא באמת במסך ולא בהגדרות אז נצטרך לקנות חדש.

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  13. Started by erap129,

אני רוצה לקנות את הכרטיס טלויזיה הזה (האפשרות היחידה של KSP) ורציתי לדעת כמה דברים עליו - א- אפשר לראות איתו טלויזיה דרך אות דיגיטלית? (YES) ב- אפשר להמיר בו קלטות אנלוגיות שצולמו במצלמת וידאו לקבצים? ג- איך האיכות בזמן הצפייה בטלויזיה? אפשר לראות טלויזיה ברזולוציה טובה על מסך מלא עם תומה חדה?

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  14. Started by SerpentMage,

ה Asus Top 7900GS (גרסה מומהרת), לפי בנצ'ים, שם את 7900GT מאחור בקלות ומגיע כמעט לרמה של 7950GT. אם אני יכול להשיג אותו ב 1300 ש"ח, זה כדאי על פני 1950PRO?

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  15. חיתוך משולש ייחודי ומקום עבור 12 שבבי זכרון מכל צד ממתינים בגרסת ה-Founders Edition של NVIDIA עבור כרטיס הדגל הגראפי הטרי לכתבה

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  16. הנה המפרט , הוא קצת ישן לכן פתחתי נושא חדש. מעבד AMD athlon 64 X2 6000+ לוח אם Asus M2A-VM HDMI ספק corsiar 430 התקציב הוא בסביבות ה600 ש"ח תודה מראש !

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  17. Started by afekchaos,

אני רוצה לקנות מחשב בלי מסך אני רוצה לחבר מהכ. מסך ישר לטלויזיה... כי יש לי טלויזיה 21' וזה יותר גדול, האם הטלויזיה מאבדת איכות כשאני רואה את השולחן עבודה ועובד על המחשב באופן רגיל (קחו בחשבון שאני יושב קרוב לטלויזיה כמו מסך מחשב רגיל)?

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  18. Started by rubib,

שלום חברים, אני עובד בסטארטאפ שמפתח משחק מחשב תלת מימדי חדשני. כדי שהמשחק יעבוד כמו שצריך רצוי מאד שהמשתמשים יעדכנו את הדרייברים שלהם וכחלק מממשק המשתמש אנחנו רוצים לספק כלי שבעזרתו יהיה להם נוח לעשות את זה. NVIDIA מספקים widget יעיל ונוח לעדכון דרייברים: http://www.nvidia.com/content/DriverDownload/widget_eula.asp?lang=en-us השאלה שלי: האם ידוע לכם על כלי דומה שATI או אינטל מספקים? לא מצאתי עדיין אבל אולי מישהו יכול להאיר את עיניי. אפשר כמובן לפתח כלי כזה אבל הבעייה שלעדכן אותו לכל כרטיסי המסך זו משימה שלא היינו רוצים להכנס אליה. תודה.

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  19. אני רוצה לקנות כרטיס בתקציב של 500 בערך לא יותר מ600 בטוח אז מה הכי כדאי? ואם אתם מכירים גם יותר זול מזאפ אז יהיה גם טוב תנו לי הצעות לכרטיסים עם הסברים אם אפשר ועוד משו אני מוכן לחכות איזה שבועיים שלש מקסימום האם יהיה הורדת מחירים רצינית עקב ההכרזה של החדשים או שעד יהיה הורדמה ממשית במחירים יקח כבר מעל לחודש ? תודה.

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  20. Started by kapelnik,

אני מתלבט כבר המון זמן מה שווה לי אז בבקשה תעזרו תודה

21. בקרוב בנצ'ים... לאלו שזוכרים את הבעיה שהייתה לי שזה לא הצליח להעלות את חלונות XP, זה נפתר, אבל רק בעזרת פירמוט והתקנה מחדש. ניסיתי הכל לפני, לא עזר. אבל עכשיו הכל פועל טוב ואני שמח. אני שם לב שאני אחד הראשונים פה עם ה7800GS, אז אני ייתן בנצ'ים בקרוב.. ונראה את כוחו של הכרטיס

• 13 תגובות
    • 760 צפיות
  22. Started by noy165,

אני לפני קניית מסך , ואני מאוד מעוניין לדעת מה זה בכלל חיבור DVI ואם באמת הוא חיוני וחשוב ,ומה זה נותן במציאות ? האם בגללו כדי ללכת רק על מסך דק עם חיבור DVI או שהחיבור לא כל כך משמעותי? תודה לכל העונים . :

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  23. בשביל עבודה משרדית ואינטרנט ושהמחשב ירוץ מהר בלי עיכובים למינהם. מהם המומלצים ? אני מעדיף nvidia ואיזה כרטיסים לא לקנות תודה

• 9 תגובות
    • 760 צפיות
  24. Started by ybe,

אני מעונין לרכוש כרטיס מסך עד 1,000 ש"ח, תומך DX 10 ועם יציאות HDTV DVI במסגרת רכישת מחשב חדש(זכרון 2G ומעבד קונרו 6600). חשבתי על אחד מ2 הכרטיסים הנ"ל, האם במסגרת האמור לעיל יש אופציה טובה יותר? תודה,

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  25. אז ככה חיברתי תטלויזיה למחשב והכול טוב כשאני רואה סרט אבל רציתי לדעת אם אפשר שאני יראה גם תאיקונים וכול זה בצורה ברורה כי הרבה פעמים אני צריך לעשות בעמצא ואז צריך להחזיר את התצוגה למסך וכול זה אז בקיצור אפשר לעשות את התצוגה ברורה יותר ואם כן איך

• 6 תגובות
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים