עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yossihaz1,

מעוניין לקנות כרטיס מסך למטרת ניגון סרטי בלוריי/1080/ סטרימינג hd בלבד לא מיועד למשחקים הכרטיס nvidia sapphire hd 5450 1gb האם הוא יתאים לדרישות שלי כמו שצריך? האם הוא תומך בהאמת לומרה cuda ? הוא עולה כ-250 ש"ח אודה לתשובתכם

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  2. Started by co11,

שלום לכולם , היום קיבלתי בשעה טובה את הכרטיס מסך SAPPHIRE HD 3650 512MB GDDR3 AGP . חיברתי אותו למחשב והwindows vista לא מזהה אותו . הוא כותב לי במנהל התקנים מתחת למתאמי תצוגה "מתאם גראפי vga רגיל" . באתי להתקין את הדרייבר והוא מסיים את התקנה ועדיין לא מזהה אותו . יש למישהו מושג מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  3. Started by iDrA,

מפרט - Intel c2d e6300 965P - S3 2x - DDR2 512mb + DDR2 2GB hec 400w היה לי פה גם , 7600gs אבל הוא שבק חיים... המלצה לכרטיס חדש למולטימדיה ומשחקים קלים - עד 250?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  4. שלום לכולם, מחפשת המלצה על כרטיס המסך האידאלי (דגם ויצרן) עד כ- 700 ש"ח וכמובן שעדיף פחות אם אפשר- לצרכי אדריכלות. תוכנות: Autocad Sketchup Vray for Sketchup (לרינדור) Photoshop רזולוציית המסך תהיה 1920X1080 תודה!!!

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  5. Started by kobi_af,

רציתי לדעת איזה מסך הכי מומלץ למשחקים ב1800 זה מומלץ http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1797 ורציתי שתסבירו לי למה האחריות של סמסונג בעייתית

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  6. המפרט הוא I5 4590 מסך 24"

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  7. מחפשת כרטיס מסך לחברה שבונה מחשב מבוסס I5 המחשב מיועד לצורכי גרפיקה (פוטושופ ולייטרום) כרגע עובדת על מסך 19 אבל מתוכנן שידרוג ל24 מעוניינת גם בחיבור לTV לצפייה בסרטים (כרגע יש לה טלויזיה רגילה ...CRT אבל מעוניינת גם אופציה לחיבור HD ) חברות מעודפות גיגהביט או אסוס ושאלה נוספת במפרט שבנתה הספק כח הוא 500W של אנטק , האם זה מספיק ? תודה !

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  8. ומה ההבדל בין 7600GS 512MB לבין X1650 512MB כי הם אותו מחיר בערך... ואיזה כרטיס מסך חזק ל AGP X8 אני יכול לקנות עד 700 שקל לא יותר !! תודה

• 11 תגובות
    • 728 צפיות
  9. Started by BlackTalon,

קראתי בחדשות האתר על הכרטיס R9600P שיצרה החברה GigaCube והבנתי שהיא מטעה את הציבור לחשוב שזה כרטיס רגיל כמו כולם אך בעצם מהירות הזיכרון איטית ב-200 MHZ מהמהירות המקובלת ש-ATI הכתיבה ושכל החברות יצרו. זה מה שאני הבנתי...אבל הכותרת גרמה לי לתהות אם הכרטיס שאני הזמנתי: R9600P 128mb -GigaCube שאני אמור לקבל השבוע הוא אכן בעל מהירות 400 MHZ ולא 600 MHZ? האם כל הגרסאות של GigaCube לכרטיס R9600P הן בעלות מהירות זיכרון 400MHZ? אולי זאת הסיבה ש-GigaCube הציעה ת'כרטיס הזה במחיר הכי זול שמצאתי בחנות? ??? אני לא אומר שזה דחוף כי אני לא ממהר אבל חשוב לי מאוד שתענו כי אני יכול להידפק בקטע הזה. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  10. יש לי 768mb ddr pc2100 לוח שתומך בagp x4 axp 1800+ palamino

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  11. אם אפשר בבקשה לא לחרוג מהתקציב הכרטיס לילד בן 10 יש לו כרגע כרטיס מסך מובנה של אינטל

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  12. http://www.legitreviews.com/article/411/1/ קראתי באתר הנ"ל של-X1650XT יש אותה ליבה כמו ל-X1950P אבל ההבדל הוא שחסמו שם משו רק לא הבנתי מה. הנה מה שכתוב: האם זה אומר שאם נגיד זה אפשרי לפתוח את מה שהם חסמו. אז הכרטיס יגיע לרמה של X1950P ? ואם כן, אז איך ניתן לעשות את זה?

• 9 תגובות
    • 728 צפיות
  13. Started by x-dude,

במאפייני כרטיס המסך שלי הטמפרטורה במנוחה היא 59 מעלות,ובאוורסט היא 49...למי להאמין?

• 11 תגובות
    • 728 צפיות
  14. שלום לכולם ברצוני לרכוש כרטיס ללכידת וידאו ממצלמת וידאו אנלוגית על מנת להמיר את כל הקלטות לDVD. כרטיס הלכידה חייב להיות חיצוני שכן הוא יועבר כל פעם למחשב אחר במשפחה. מכיוון שהתקציב לנושא עומד על סביבות ה500 ש"ח הגעתי לשני הכרטיסים שנתוניהם מפורטים בהמשך. הפרמטרים החשובים לי הם לפי הסדר הזה: 1. איכות ההעברה. 2. יציבות\ אמינות 3. תוכנות מסופקות. השאלה היא איזה מבין שני הכרטיסים הללו עונה על הקריטריונים בצורה יותר טובה. ממש תודה לכל מי שיתן בדל של מיידע... הכרטיס הראשון : כרטיס Dazzle Movie Compressor 2006 Product Description Dazzle MovieCompressor 2006 - video input adapter - Hi-Speed USB Device Type Video input adapter - external Interface Type Hi-Speed USB Video I…

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  15. Started by THE FOX,

מישהו התנסה בכרטיס הנ"ל? גירסאות הסוניק מגיעות עם DDR3?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  16. Started by J0HNiE,

אני מצטער מראש אם זאת שאלה קצת מטופשת אבל הנה העיניין, קניתי את ה shappire 5770 vapor-x, והכל עובד מצויין. הקטע שבדקתי כב כמה פעמים בתוכנות כמו אוורסט, ודרך הדרייבר של ATI, ודרך הdxdiag (של הדיירקטX) וכל פעם אני רק רואה שרשום Graphics Chipset ATI Radeon HD 5700 Series יש לו את ההגדרות של 5770, הנה קבלו, לא יודע אבל זה נראה לי קצת מוזר ששום תוכנה לא עולה על זה שזה 5770 או שסתם יצאתי טמבל?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  17. Started by *BYZ*,

ב-5 השנים האחרונות היה את הכרטיס MX ומאחר שאין לי גם הרבה מקום שדיסק קשיח המשחקים היחידים ששיחקתי בהם היו פיפא GTA NFS ועוד משחקים שנתמחים בMX וזיכרון של 512MB (לא של הכרטיס מסך, של המחשב) אין לי בעיה שב-5 השנים הבאות אני יוכל לשחק במשחקים מהסוג של פיפא, ולא בכל המשחקים שצריכים זיכרון וגרפיקה גבוהים השאלה שלי היא האם לקנות עכשיו 8800 320MB או לחכות חצי שנה למניאק החדש שיצא?? (דרך אגב יש לי מסך 17' CRT ולא נראה לי שאני יקנה חדש)???

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  18. Started by MasterOr,

מעוניין לקנות את הכרטיס מסך הזה: לחץ כאן השאלה אם אני יוכל להגיע איתו לביצועים של לפחות 6800 או יותר אפילו אני מדבר יותר על צינורות מאשר תדרים שיותר קל וגם כרגע אם ההבל ביניהם כל כך גדול?

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  19. Started by HumanFly,

http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3726543 שלום אחי זכה במכרז של המסך הזה בסכום של 2100 ש"ח. אשמח לקבל ביקורת על המסך הזה, האם הוא טוב ? ומה לגבי המחיר ? האם המחיר זול ממה שניתן להשיגו ? אשמח לביקורות ותגובות בנוגע למסך הזה, ואגב שאלה נוספת, מה זו החוצפה הזו של אחריות על עד 3 פיקסלים שרופים ?!!?!? מה הם עושים צחוק אני יקבל מסך עם 3 פיקסלים שרופים והם לא יחליפו לי ? זה פשוט חוצפה ! ראיתי בבאג מסך שיש עליו 2 כאלו ! זה פשוט נוראי ! אם אחי יקבל פיקסל שרוף האם יש משהו לעשות ? כי לא יתכן שישלמו מחיר מלא על מסך עם פיקסלים שרופים ! 1 זה יותר מדיי... תודה מראש לעונים ^^

• 12 תגובות
    • 728 צפיות
  20. ^כותרת. <--מפרט אם הכותרת לא הייתה מספיק מובנת אז הכוונה שלי היא בעצם היא איזה מכרטיסי המסך החזקים ביותר ורק מהסדרות האחרונות HD6000&GTX500 של Nvidia וAMD הספק שלי מסוגל לעבוד איתם בצורה יציבה ללא קריסות ושלא יהיה גבולי? עד כמה שאני מבין הכרטיסים הכי חזקים מהסדרות האחרונות שהספק שלי יכול לעבוד איתם בצורה יציבה הם הHD6950 והGTX 560 Ti , תקנו אותי אם אני טועה. תודה מראש לכל מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  21. Started by dennis14,

ביקורת של הכרטיס החדש של ATI ה - X1650PRO מחברת POWERCOLOR. לינק - http://www.overclock3d.net/reviews.php?type=3&id=99&page=1&desc=powercolor_x1650_pro

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  22. Started by Rule The Pc,

אהלן הלכתי לביוס לנסות להעלות קצת המתח AGP אבל זה היה נעול... ראיתי שם את AGP Aperture Memory וזה על 64MB ויש לי כרטיס של 128MB... צריך להעלות את זה ל128MB?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  23. Started by monya2007,

חבר שלי רוצה לשדרג את המחשב ומצאתי לו שני כרטיסים (בלוח ה-יד שניה של האתר) 8600GTS עם קירור פסיבי של GIGABYTE וX1950PRO עם קירור של ZALMAN רציתי לדעת איזה כרטיס עדיף מבחינת ביצועים תודה מראש

24. מערכת ההפעלה היא ויסטה, ואולי בעתיד חלונות 7. עבודה משרדית בלבד ויש צורך בשני מסכים, כרגע משתמשים בכרטיס OB כך שיש רק יציאה. אחת. קניה בארה"ב. http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=2010380048%204802&bop=And&ActiveSearchResult=True&Order=PRICE

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  25. Started by Eladious,

מה עדיף ? 1)6600GT 2)6800XT יד-שנייה 3)X1600PRO תקציב - 700 , אם יש חריגה של 50 שקל ששווה להשקיע בשבילה , אז בסדר .

• 7 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים