כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי כמה קלטות של סרטים ביתיים שצולמו איפשהו ב-1991 עם איזו מצלמת וידאו כושלת. אני מעוניין להעביר את המידע שעל הקלטות (VHS גדולות, רגילות, כאלה שרואים בוידאו... ) לפורמט דיגיטלי, לצורך העניין נניח לשמור על ה-HD. האם יש לכם המלצות לכרטיסי tv-in באיכות סבירה? אני לא מחפש איכות מדהימה (כי בכל מקרה אין את זה בקלטות עצמן), אני מחפש איכות סבירה ומשהו שניתן לצפיה (שאפשר יהיה להבין מה קורה בסרט). אני ממש לא מחפש איכויות מדהימות כי האנשים שיצפו בקלטות לא ירגישו בהבדלים בכל מקרה, ובעיקר אני רוצה לחסוך כסף עד למינימום האפשרי (זה חשוב לי, אבל אני לא אשקיע סכומים מטורפים בשביל זה..) בבקשה עזרו לי למצוא את הכרטיס המתאים. תודה מראש. ;D
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
ברצוני לדעת כיצד להסיר WDM של כרטיס מסך ישן (GEFORCE2) ע"מ שהתקנת ה-WDM של הכרטיס החדש (RADEON 8500) לא תתקע ותתן את ההודעה המצורפת מטה... תודה.
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
ראיתי במחן בין שני הדרייברים וראיתי שבחלק מהדברים ה 4.3 יותר טוב בצורה ניכרת ובחלק מהדברים הם דיי זהים אני בדכתי את שניהם רק ב AQUAMARK והתוצאה הייתה יותר נמוכה באיזה 250 נקודות עם ה 4.3 אבל רציתי לדעת אך ה 4.3 במשחקים החדשים FAR CRY/UT2004/SPLINTER CELL 2 הבנתי שהוא יותר טוב ב SHADERS המשחקים האלה תומכים ב SHADERS הזה ?? מישהו בדק את שני הדרייברים על המשחקים האלה ?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום קנתי לפני חודש מחשב חדש ואני רוצה לדעת עם הביצועים שלו בסדר כרטיס מסך ראדון 9800 פרו מעבד 2.6C 512 זיכרון ולוח אם rock lake intel p-4 התוצאה שלי ב דמארק 2003 5569 בדמארק2003 SE 15500 ובaqumark אני מקבל 40 אלף מה אתם אומרים התוצאות שלי בסדר למפרט?......... :
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מעוניין לדעת, תתייחסו להבדלי מחירים (3000-3400 עולה הראדון ו1600-2000 ה-59NU) וגם להבדלי ביצועים (כמה את משל על כל FPS נוסף).
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את המחשב שלי אבל לא יודע איזה כרטיס מסך לקנות קיבלתי המלצה כאן על הGeforce FX5900 XTV של albatron אבל לפי מה שאמרו לי בחנות זהו דגם מוחלש של הFX אע"פ שהוא מאפשר VIVO+TV OUT . לאחר מכן שקלתי לקנות את הGAINWARD FX5600 256MB VIVO כאשר המחיר של שני הכרטיסים הוא זהה... נראה לי חשוד ש5900 שמחירו הוא בד"כ 3000 ש"ח עולה שליש מחיר פתאום מה לעשות?@!$@$!@
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
חברים שלום לכולם...יש לי עד 2000 ש"ח להשקיע בכרטיס מסך ... איזה הייתם ממליצים לי... האם כדאי שני כרטיסים של HD4850 או אחד של HD4870? או שבכלל את ה-9800GTX? תודה רבה מראש
-
- 10 תגובות
- 694 צפיות
-
-
קיבלתי היום את ה4850 וניתקלתי בבעיה, שאני מדליק את המחשב הוא עולה רגיל עד למסך התחלה של הויסטה ואז הוא פשוט מאבד את האות. הכרטיס הקודם היה 1950PRO, ניסיתי לחבר את ה4850 במחשב אחר חלש בהרבה והוא עבד!! מה אני עושה???
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
איזה יותר טוב מבין שני אלה: 1. 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E או 2. 8600GT 512MB GDDR2 Silent-Pipe II DX10 HDTV 2xDVI PCI-E תודה רבה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום כפרות אני רוצה לקנות כרטיס מסך חזק +ספק כוח שיתאים לו בתקציב של 1600-1800ש''ח ( למשחקים כבדים כמובן) חריגה: 100 ש''ח .. מה הכי מומלץ למפרט הבא: INTEL CORE2Q 6600 לוח אם של אינטל p35/g33/g31 SamSung 1024 mb 800 mhz SamSung 1024 mb 800 mhz מארז : http://zap.co.il/model.aspx?modelid=697383 מסך : LG WIDE 19 INCH 2MS לא זוכר דגם מדיוק גם לא חשוב המסך מעולה לצערי רק 19 אינץ(הייתי צריך לחשוב על זה שקניתי את המחשב בזמנו).. ספק כוח כרגע 300W עם כרטיס 8600... ד''א יש לי ויסטה אז אם אתם ממליצים להוסיף גם זיכרון אז דברו.. תודה לעוזרים..
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
כרטיס מסך שעולה היום 1500 שקל יש לו יתרון כלשהו על כרטיס מסך שעלה לפני שנתיים 1500 שקל? במשחקים אני מתאר לעצמי שהיתרון עצום השאלה אם גם בתוכן HD זה ככה?
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני קונה כרטיס מסך + זיכרונות בארה"ב, תהיה לי בעיית מתח? או שאין קשר?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יספיק כדי להפעיל את ה AERO חלק ? לעבודה על photoshop והרצת תכנים HD ?
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום! רכשתי כרטיס מסך bfg gtx295 נכנסתי למשחק מסוים ובזמן שאני משחק נעלמה לי התצוגה ונהיה מסך שחור והוא רושם לי input dvi והתמונה חוזרת ושוב פעם הוא נעלם וחוזר יש לציין שזה קורה לי רק במשחק הזה ובמשחקים אחרים הכל בסדר. ???
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי. לפני כשבועיים קניתי HD3650 AGP של sapphire,והייתי מרוצה ממנו מאד. התקנתי את הדרייבר מדיסק ההתקנה המצורף,וזה עבד יופי,למרות ההזהרה של מייקרוסופט לא להתקין (בחרתי באפשרות continue anyway). היום ניסיתי לשדרג לגירסה החדשה (9.1),וקיבלתי הודעת שגיאה כפי שאפשר לראות בתמונה שצירפתי. אז הסרתי את הדרייבר הקודם על כל מרכיביו,ושוב ניסיתי להתקין,ושוב אותה שגיאה... שוב הסרתי,וניסיתי להתקין גירסה 8.12.חשבתי שאולי החדשה היא בעייתית...אבל שוב אותה הודעת שגיאה. לא נותר לי אלא להתקין מחדש מדיסק ההתקנה,למרות שבחנות מתעקשים שלא צריכה להיות בעיה לעדכן דרייבר לכרטיס הזה. כמובן שבחרתי בדרייבר שמתאים למערכת ההפעלה שלי ולסוג הכרטיס. אז מה יהיה,האם הכרטיס הזה הוא בלתי ניתן לשידרוג? [attachment…
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום כולם, לאחרונה קניתי את ה ATI Radeon HD 4850 של ספייר בחנות KSP, שידרגתי מה3650 שהיה לי קודם, הם החליפו לי אותו על המקום (וגם ספק, כי הייתי צריך לשדרג אותו גם בשביל כרטיס המסך). היו לי כמה בעיות עם ה3650, לפעמים היו לי איתו האטות משונות בקצב הפריימים בלי סיבה נראית לעין, ובCall of duty world at war שקניתי לפני כמה ימים היו בעיות רציניות עם קצב הפריימים, והרבה פעמים היו מופיעים פסים אפורים מהבהבים, ואובייקטים על המפה היו נעלמים וחוזרים. עכשיו עם ה4850 יש לי בעיות כאלה פחות או יותר בכל משחק במחשב, בחלק יותר גרוע- כמו COD5 שעכשיו החליט ללכת עד הסוף ולפעמים במקום להציג את המשחק כשאני נכנס לשרת, הוא מציג לי אפור+שחקנים. בהרבה משחקים אחרים יש גם בעיות: מים שפתאום נעלמים, ש…
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
למישהו יש מושג כמה ןןאט המפלצת הזאת תצטרך נראהלי כור אטומי
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מעבד Q9550...
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי hd4870 512 זיכרון של פאליט ויש בו מין מתג שמאפשר לו לעשות אוברקלוק. השאלה שלי היא... האם אפשר לעבור לאוברקלוק גם מתי שהמחשב מופעל? ועל כמה להשים את מהירות המאווררים כשהוא באוברקלוק?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
האם כשאני מגדיר בדרייבר, נניח, 8 AA ו16AF, האם בכל המשחקים אני צריך לכבות את הAA והAF כי הדרייבר ממילא מפעיל אותם? ומה עדיף? לתת לדרייבר להחליט או לקבוע במשחק? ובAA, איזה אופציה עדיפה מתוך box/narrow-tent/wide-tent/edge-detect?
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
עבור מחשב חדש שאני שוקל לקנות. (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=371767.0) מה ההבדל? מה מומלץ? תודה
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מ400 שקל עד 450, לא יותר למשחקים בינוניים.. רצוי שיהיה 256 מגה. (לא צריך כרטיסים בעלי 512..) 128 ביט אני מניח (שיכנס בתקציב הזה.. אם יהיה אפשר שיהיה 256 ביט זה יהיה מצוין) איך הgt9600 ? תודה
-
- 9 תגובות
- 693 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4367 יקר מאוד הייתי אומר אבל אני מאמין שהמחיר ירד ...
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש איזה בעיות עם הכרטיס הזה? או שהוא כמו כל 260 GTX? כי לא הצלחתי למצוא עליו כמעט ביקורות תודה
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-