עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eladh16,

שלום חבירתי כבל s-video לcrt מכרטיס המסך במחשב שלי לטלוויזיה(crt29 אינץ) שבסלון. יש לי מחשב דיי ישן. כרטיס מסך 6800 gt עם 256 מגה בייט. איך הכרטיס שלי מסוגל להריץ משחקים ווידיאו במסך כזה גדול? אני מצליח להפעיל משחק כבד שפועל בו זמנית גם במסך שלי במחשב וגם במסך הטלוויזה. זה לא מוריד מהביצועיים? הרי אם אני מחבר מסך 29 אינץ ישרות למחשב בכבל vga, אז המשחק בקושי יזוז, או שהכרטיס לא יצליך להפעיל אותו ברזלוציה כל כך גדולה. אז איך הכרטיס שלי מצליח להפיק תמונה במסך כזה גדול? ורואים טוב. תודה

• 9 תגובות
    • 709 צפיות
  2. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://paddy007uk.freeservers.com/VGAbios/ATI%20RADEON%20x800%20Pro%20VIVO%20FLASH%20GUIDE.htm תראו למי שיש או ישיג את הכרטיס שווה מאוד לעשות פלאש

• 13 תגובות
    • 709 צפיות
  3. Started by elad the master,

http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R96P128D.htm# יש לי אפשרות לקנות את הדגם הנל ב440 שקל..חדש... שווה או לא שווה ?

• 10 תגובות
    • 709 צפיות
  4. Started by MaxAir,

שלום, אני חדש בפורום ומבקש עזרה בקשר לבעיית סינוור לבן במשחקים לדוגמא: הסנוור קורה כאשר יש אפקט של אור לבן בהיר מאוד, האפקט כאילו מוגבר יותר מדי. אשמח לרעיונות מדוע התופעה קוראת. מפרט:Intel Core 2 Duo E8400 , 2GB RAM NVIDIA GeForce 9400 GT תודה מראש, אופיר

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  5. Started by gogi,

היום כשהדלקתי את המחשב התחלתי לראות את כל התצוגה במקווקו, יש לי כרטיס מסך LEADTEK 7900GS, כיצד אני יכול לבדוק ממה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  6. שלום , האם זה נצרך? ואם כן מה כדאי להתקין אם גם משחקים וגם עורכים - דרייבר של משחק או של סטודיו(או את שתיהם) תודה

7. Started by ShaY-MoR,

יש לי מחשב בעל כרטיס מסך 8500 (לא זה שבמפרט פה בצד) המחשב מחובר למסך בחיבור DVI TO HDMI אך אינו מעביר קול אל המסך. בדקתי את התקן הקול שלי במחשב (של realtek) והכל שם מוגדר כHDMI אך יש לי הרגשה שהבעיה היא בכרטיס מסך שלי שאינו בנוי להעברת קול דרכו. יש אפשרות לפתור בעיה זו?

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  8. Started by RoyShefy,

האם שווה לקנות 4800SE ב800 שקל??? פה: http://213.8.143.12/GetFile.asp?FileID=86046&fid=6926&pid=17612 הכרטיס של חברת LEADTEK...

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  9. Started by tustos,

יש לי שאלה. אני הולך לקנות מחשב ואני ממש אבל ממש לא מבין בכאלה דברים. עכשיו הייתה לי עזרה בקשר להרבה דברים אבל נשארתי אם שאלה אחת. אם אני רונה לוח אם שתומך בcrossfire וכרטיס מסך שתומך גם הוא אבל רק כרטיס אחד לא שתיים. ואז אחרי כמה זמן אני יקנה עוד אחד... זה יעבוד? כאילו.... זה יצא כמו לקנות שתי כרטיסים ישר? אני ישמח לקבל תשובות בשפה פשוטה.. (כמו שאמרתי אני לא מבין בדרים כאלה) ואם משהו בשאלה לא מובן תגידו לי ו אני יסביר בתודה tustos

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  10. שלום רב, לפני כמה חודשים קניתי מסך חדש, MAG-דגם 786PFs. המסך כוון, הבעיה היא שלפעמים הכיוון של המסך משתנה קצת, ז"א שהשוליים העליונים והתחתונים לפעמים בתצוגה זזים קצת, האם ישנה אפשרות לנעול את המסך כך שהתצוגה לא תשתנה ? הייתה לי את הבעיה גם במסך Proview במשרד, בגלל זה אני מניח שהבעיה אינה מהמסך אלא בהגדרות. מודה מקרב לב לעוזרים, אלעד.

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  11. המסך הזה זכה בפרס של טומס למסך LCD של 2004. והנה השוואה בינו לבין ה1730S של LG בעניין זמן התגובה מההשוואה של טומס. 710T 1730S כמו שאתם רואים ה710T הרבה יותר קרוב ל12MS ויש לו זמן תגובה טוב יותר. אני רוצה לקנות את ה1730B, שהוא עם הDVI, וממה שהבנתי הוא קצת יותר טוב מהS בזמן התגובה. עוד דגמים של LG עם 12MS הם הL1720P [נראה לי שהוא יצא במקביל ל1730] והדגם החדש הL1780U , השאלה היא האם בדגמים אלה קיים פנאל 12MS טוב יותר. מה אתם אומרים ? תודה רבה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  12. שלום. מאז שהחלפתי לכרטיס מסך MSI 4870 1GB יש לי את הבעיה הבאה: כאשר אני מדליק את המחשב, אחרי טעינת הלוגו של הווינדווס במקום להראות לי את הווינדווס יש מסך שחור (הכרטיס מסך לא מעביר תמונה), וזה נראה שהווינדווס כן עולה רק בלי תמונה, לאחר מכן אני לוחץ על כפתור הריסט והמחשב עולה בצורה תקינה והווינדווס עולה עם תמונה - הכל תקין. הבעיה הזאת מופיעה תמיד רק בהדלקת המחשב, במצב שהמחשב דלוק ואני עושה ריסט זה לא קורה. עכשיו ניסיתי את הדבר הבא: אם אני מדליק את המחשב ונכנס סתם לביוס ויוצא (מבלי לשנות כלום) אין שום בעיה הויינדווס עולה עם מסך והכל תקין. ניסיתי למחוק את הדרייבר ולהתקין גירסה אחרת ולא עזר הבעיה עדיין נשארה. חשוב לי לציין שהבעיה קרתה גם בווינדוס 7 64 ביט וגם בווינדווס XP 32bi…

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  13. שלום אני רוצה לקנות מסך LCD בגודל של 15 או 17 אינץ' (עדיפות ל 17) במחיר סביר ושהמסך יהיה איכותי כמובן אני לא ממש מבין במסכי LCD לכן אני פונה אליכם אם תוכלו לתת לי המלצות לגבי מסכים שיש עליהם ביקורות טובות ולהמליץ מידע אישי אני אשמח תודה רבה !!!

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  14. Started by chakalaka25,

אהלן אני מחפש לקנות כרטיס מסך בשביל גיימינג בסביבות ה1100 שקל מפרט נוכחי: מעבד:CPU Type QuadCore Intel Core i5-3570, 3600 MHz (36 x 100) לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3V (1 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) כרטיס מסך נוכחי: 3D Accelerator ATI Radeon HD 5770 (Juniper) מארז: כתוב לי בקבלה: מארז כולל ספק ca-326 500w x2usb ספק כוח: seasonic 620w bronze series active pfc 12cm fan psu s12II-620 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  15. Started by xknti,

הי קיבלתי עם המסך והמחשב החדש עם כרטיס מסך 4870 , שני קבילם DVI ו רגיל ( אגב איך הוא נקרא החיבור הזה - הישן ) איזה חיבור עדיף להשתמש תודה

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  16. שלום חברים, מחפש לקנות ג'וק מסוג - NVIDIA מספר זיהוי לג'וק : 1. ג'וק 1 הוא : G86-730-A2 2. ג'וק 2 הוא: G86-770-A2 היכן ניתן להשיג ולקנות ??? אודה על תשובתכם! דוד

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  17. (עדיף לכיוון ה 1000 ולא לכיוון ה 1500)

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  18. כרטיס מסך עד 1500 שקל לagp ? מה כדאי ? תודה

• 11 תגובות
    • 709 צפיות
  19. בעעעע זה דחוף לי... האם הוא כרטיס חזק? הוא יותר טוב מה 6800 ?

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  20. Started by nirt,

עשיתי חיפוש ולא מצאתי... איך רואים FPS תוך כדי משחק ?

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  21. מה מפעיל לכם את המסך ברזולוציה 1920*1200 ("24 ומעלה)? במשחקים: כרטיס בודד או קרוס-פייר \ סליי ? יש הבדל משמעותי בן 4850 ל 4870 ברזולוציה הזאת ? כשאתם משחקים אתם מקטינים את הרזולוציה של המשחק, או מגדילים למקסימום?

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  22. Started by Danikk8,

שלום לכולם, הלך לי הכרטיס מסך, צריך כרטיס הכי טוב עד 300 ש"ח (קצת גמיש), מחשב בן 4, אין לי מפרט ספיציפי, PCI-Express, זה בטוח, תודה רבה חשבתי בכיוון 9400GT, או 9500GT, צריך חוות דעת אליהם, משחק קצת משחקים גם

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  23. Started by BoRiS.K,

GEFORCE 6600GT או RADEON 9600XT תודה לעזורים זה דחוף...

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  24. Started by ablabl,

יש לי בעיה קשה לאחרונה,שום משחק "כבד" לא עובד כמו שצריך לאחרונה ניסיתי את מאפיה 2,DEUS EX,FEAR 3 ועוד אבל כולם נתקעים אחרי דקה או שתיים נהיה מסך לבן\שחור ועולה הודעת השגיאה הבאה "מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור" משחקים פשוטים כמו PES 2011 עולים בלי בעיות. לפני שהוא נתקע הכרטיס מגיע לחום של 60~ מעלות והמעבד ל45~ תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  25. Started by Bah_gots_pIII_450,

האם לכל סדרת ה8800 יש זכרון DDR3? איזה סוג של כרטיס 8800 בטווח מחירים 1500-2000 מומלץ כיום? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.