עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם אני מתכוון לקנות את ריידון 9800 פרו 128 מגה בייט אך איני יודע אייזו חברה לבחור והחברות שהכי נראה לי הם גיגה-בייט והרקולס, רציתי לדעת מי יותר טובה וגם למי יש קירור יותר טוב או ששנייהם אותו הדבר. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  2. Started by guy_b,

יש לי מחשב חדש . לאחר התקנה ואובר קלוק קטן הוצאתי את התוצאות הנ"ל האם הם טובות?. מעבד INTEL D920 לוח אם GIGABYTE SLI 6800GS *2 [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  3. Started by Elite_Sniper,

יש לי בעיה עם הכרטיס, קניתי אותו לפני יומיים(כל המפרט בצד, אני עם XP32ביט אחרי פירמוט, DX9 מעודכן עד הסוף וכל העדכונים של ווינדוס). 8.9 אחרי ההפעלה מחדש נתקע(גם בהתקנה הראשונית של הדרייבר הוא נתקע באמצע ההתקנה של הדרייבר ואחרי ריסטרט הווינדוס עלה) אחרי הטעינה של הווינדוס ולפני הWELCOME SCREEN. בהתחלה אחרי 1-2 ריסטים המחשב הווינדוס היה עולה ועובד בסדר גמור(כולל כל המשחקים), אבל עכשיו כבר לא עולה בכלל. 8.8 עושה לי בעיות גרפיקה באנריל טורנמנט 3 ובקרייסיס וורהד וב3DMARK06(גם 8.9 כשהיה מגיע לווינדוס לא העלה את התוכנה). 8.7 גם ניסיתי להתקין, אחרי הפעלה מחדש לא עולה הWELCOME SCREEN. עכשיו אני בלי דרייבר מותקן, מה לעשות? תודה מראש.

4. בעעעע זה דחוף לי... האם הוא כרטיס חזק? הוא יותר טוב מה 6800 ?

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  5. Started by NIRAN,

אני יודע שהמסכים האלו עדינים מאוד אז אני שואל איך מנקים מסכים כאלו?

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  6. Started by dragon772,

מה ההבדל בין gto של ספייר לזה של ג'יגהבייט? אני יודע שיש הבדל בביצועים אבל מה ההבדל? וגם של ג'יגה בייט עולה פחות משל ספייר וג'יגהבייט נחשבים יקרנים בכרטיסי מסך אז מה ההבדל בביצועים..?

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  7. Started by RayZ,

היי. השאלה שלי היא קצרה ופשוטה. אני רוצה להשיג 8800GTX 640MB ולהשתמש בו כמאיץ פיזיקס בלבד ביחד עם הכרטיס מסך "הבכיר" שלי בעתיד (כרגע איננו). האם כרטיס זה יספיק להרצת פיזיקס באופן גבוהה ללא בעיות כלשהן? תודה.

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  8. Started by shimon956,

שלום לכולם רציתי לשאול מתי יוצאים הדריורים החדשים של ati מאחר והם אמרו שהם יוצאו כול חודש ועבר כבר חודש מאז יצאו הדריור הקודם

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  9. Started by EFSenable,

היי, ובכן, העלתי מעט את תדרי הCPU וה-MEM בהתאמה, הרצתי furmark במשך 4 שעות ועוד 5 סיקלים של הבאנצ' של Metro. ולא קרס והטמפרטורה לא עלתה על 75c ודי חם כאן בחדר. כמו כן, בצוע בדיקה מלאה של memtest32 וכן הרצה של כארבע וחצי שעות של OCCT ל-OC של המעבד. האם ניתן להניח כי הכל תקין ? אודה על תשובותיכם/ן.

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  10. מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה nvida 9500 1024mb למסך של "22 ? המחשב הוא כעקרון מחשב למשחקים אבל לא למשחקים כבדים מאוד (משחקים די בינונים)?

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  11. Started by bilbo,

איזה כרטיס מסך יספיק כדי להפעיל את ה AERO חלק ? לעבודה על photoshop והרצת תכנים HD ?

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  12. Started by shloosh,

אצל pchardware!~ יש radeon 9200 והגיע גם 2כרטיסים שונים GEFORCE FX 5800 של leadtek!

13. אני די חדש בעסק.. ואני רוצה לשאול האם ראדאון 9550 אופטימלי לאוברקלוק? ומה המחיר שלו כחדש.. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  14. Started by wiz,

אני בונה כעט מערכת קולנוע ביתית, כבר רכשתי (ממש עכשיו) את הרמקולים וכל הנלווה להם, וכעט אני רוצה להסגר לגבי מקרן, איזה מקרן הוא הטוב ביותר בתחום המחירים -6,000-8,000? עד כה שמעתי דברים מאוד טובים על ה- Infoucs X1a אשמח לשמוע עוד הצעות! תודה.. נ.ב. - מישהו יודע היכן בארץ ניתן למצוא חנות שמוכרת שלטים למחשבים (או חנות שעושה משלוחים מחול)? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  15. Started by Tomerm,

שלום לכולם. יש לי RADEON 9600 PROת לא ברור למה, אבל כל פעם שאני מתקין את הדרייברים (ניסיתי גם מהדיסק וגם מהאתר) משום מה מותקנים לי שני התקני מסך : RADEON 9600 ו SECONDARY. בדקתי ב DEVICE MANAGER וגם DISPLAY SETTINGS. אני יודע שזה פוגע בהעלאת משחקים אנא עיזרו. ניסיתי להסיר הכל ולהתקין מחדש, לא בטוח אם עשיתי את זה נכון אבל זה לא עוזר. תודה, תומר.

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  16. Started by kobi_af,

רציתי לדעת איזה מסך הכי מומלץ למשחקים ב1800 זה מומלץ http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1797 ורציתי שתסבירו לי למה האחריות של סמסונג בעייתית

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  17. אז עם Underclock (היו לי בעיות טמפרטורה בקרייסיס 2) של מ2000 ל1900 בMemory Clock ומ900 ל880 בCore Clock על מהירות מאוורר 100% הכרטיס על 54 צלזיוס, ובזמן שאני משחק קרייסיס 2 לדוגמא היא עולה ל90-97 בערך, בעיקר נעה בין 94-97. זה נורמאלי? מהי טמפרטורה נורמאלית? מהי טמפרטורה קיצונית מדי? איך אני יכול להנמיך אותה במידת הצורך? (הטמפרטורה בחדר 21 מעלות וניקיתי את המחשב אתמול)

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  18. Started by D-Bang,

אני לא מרבה לשחק אבל עדיין הייתי רוצה כרטיס שיכול להריץ משחקים חדשים ברזולוציה של 1680X1050 (בלי כל הפילטרים למניהם) אין לי צורך ביכולות OC עתידיות, רק שהכרטיס לא יהיה רועש ולא יתחמם יתר על המידה ראיתי שכרטיסי 4850 של ATI נמכרים החל מ830 ש"ח אבל לא ראיתי פה המלצות עליהם, הקירור שלהם לא מספיק טוב? אני עובד עם Enermax Liberty 400W ככה שהכרטיס צריך להתאים לספק זה.

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  19. Started by drbrain,

שלום שמעתי שיש בעיית תאימות עם כרטיסי מסך מסוג ATI לאומת NVIDIA מבחינת משחקים לכרטיסי מסך מסוג ATI צריך PATCH למשחקים כיוון שהם אינם מתאימים 100% למשחקים לאומת כרטיסי מסך מסוג NVIDIA שלא צריך PATCH למשחקים והם כן מתאימים 100% למשחקים האם זה נכון? אני מעוניין לקנות כרטיס מסוג ATI X1900XT או כרטיס של NVIDIA 7900XT מבחינת תקציב אין לי בעייה כמו ששמתם לב אני מעויין בטוב ביותר ללא בעיות תאימיות למשחקים וגרפיקה הכי טוב שניתן להשיג

• 12 תגובות
    • 744 צפיות
  20. Started by xkore,

אני רוצה לקנות מחשב בסביבות 4000 שקל בעיקר למשחקים וקצת לסרטים ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי כדאי לי. אני חושב להשקיע עד 1000 שקל אז אני לא חושב שכדי לקחת את הכי חדשים כי הביצועים לא שווים את המחיר. בעיקרון חשבתי על ה nvidia 9800 כי זה הכרטיס הכי טוב לפני שהוא נהיה יקר מדיי (סדרת ה 200) או שכדי לי מסדרת ה-radeon ?

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  21. Started by d-undertaker,

שלום לכולם! היום רכשתי את המסך הנ"ל אך התצוגה ממש בהירה והתמונה ברקע המחשב רואים את הפיקסלים מה שבמסך הקודם לא היה.. לא הבנתי מה הבעיה שכן המסך הזה אמור להיות איכותי יותר?? האירו את עיניי בבקשה

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  22. Started by shloosh,

אני קונה מחשב חדש ויש לי אפשרות לקנות AMD64 3700 SD + 7800GT או X2 3800 DC +7800GTX מה עדיף לי?? תודה...

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  23. Started by kobipk,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך leadtek gf 8800gts 640mb האם כדאי ? או שיש משהו אחר יותר טוב בסכום של 2500 שקל

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  24. אני מדבר על תמיכה בלוח. בתודה, Quantom.

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  25. Started by בייגל טוסט,

http://firingsquad.com/hardware/ati_radeon_x1650_xt_preview/default.asp עריכה: http://anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2864 http://www.hothardware.com/viewarticle.aspx?articleid=895&cid=2

דיונים חדשים בפורומים