עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shoam,

אני קנתי GT 220 אני התקנתי את כל הדרייברים סבבה פתאום אני מדליק את המחשב מחדש ואני לא מתכון לסתם איתי לוקח לו 7 דקות רק לעלות לעזאזל נסתי להתקין דרייברים חדשים וכלום זה חוזר כל הזמן זה שבועיים רצופים במעבדה וזה לא עזר.. תודה לעזרים

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  2. אז ככה קניתי HARDDISK חדש והתקנתי עליו מערכת הפעלה חדשה(הישנה עדיין נמצאת בHARDDISK הישן) ומשום מה אני לא מצליח להתקין את הדריבר לכרטיס מסך(בעיה שלא היתה לי שקניתי אותו). יש לי WIN XP וATI radeon 2400 PRO ניסיתי גם את הCATLIST החדשה שפשוט לא אומרת כלום אבל גם לא מתקינה כלום רק רושמת שההתקנה הסתימה בהצלחה ניסיתי גם CATLIST 9.3 והיא אומרת שאין לי שום חומרה במחשב שמתאימה לתוכנה הכרטיס מסך מחובר כמו שצריך והWIN הישן מזהה אותו כמו שצריך

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  3. Started by dodger,

שניהם עכשיו באותו מחיר כמעט (1300-1400). הבדלים עיקריים: 1024MB זיכרון ב-TOXIC מול 896MB ב-OCX שעונים של 960/1050 ב-TOXIC מול 709/1566 ב-OCX GDDR5 ב-TOXIC מול GDDR3 ב-OCX המאוורר של ה-TOXIC יכול כנראה להחזיר יותר טוב אוברקלוק נוסף מאשר ה-OCX.

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  4. Started by ariel-ro,

אהלן חברה. יש לי מחשב בבית ישן שהמפרט(חלקי) הוא: pentium 4 2.4GHz MSI P4MAM2-V 512MB זכרון DDR וספק ג'נרי 300-350W לא זוכר כרגע. אם אני אחבר לו את הכרטיס הזה: http://ivory.co.il/product.asp?productid=4274&CatCode=532 אני אוכל להריץ סרטי FDH? אם כן אז עם איזה מקודד? כי עם CORE AVC אי אפשר. והאם הוא מוציא AUDIO דרך הHDMI? אריאל

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  5. Started by roey12,

הכרטיס מסך שלי היום לא מריץ פשוט כלום . אני רוצה לחדש, אבל לא להשקיע יותר מ-250. כמו כן אני לא גיימר, סך הכל אני רוצה פוטבול מנג'ר שירוץ השנה ועוד שנה שנתיים. אני לא כל כך מבין, הבנתי רק שצריך שזה יתאים ללוח אם , אין לי מושג. מחכה להמלצות.. Field Value Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 3 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name WINXPSP3 User Name Administrator Motherboard CPU Type Intel Pentium 4, 2600 MHz (13 x 200) Motherboard Name Intel Rock Lake D865PERL (5 PCI, 1 AGP, 4 DIMM) Motherboard Chipset Intel Springdale i865PE System Memory 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM) BIOS Type AMI (08/28/03) Communication Port…

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  6. שלום. מאז שהחלפתי לכרטיס מסך MSI 4870 1GB יש לי את הבעיה הבאה: כאשר אני מדליק את המחשב, אחרי טעינת הלוגו של הווינדווס במקום להראות לי את הווינדווס יש מסך שחור (הכרטיס מסך לא מעביר תמונה), וזה נראה שהווינדווס כן עולה רק בלי תמונה, לאחר מכן אני לוחץ על כפתור הריסט והמחשב עולה בצורה תקינה והווינדווס עולה עם תמונה - הכל תקין. הבעיה הזאת מופיעה תמיד רק בהדלקת המחשב, במצב שהמחשב דלוק ואני עושה ריסט זה לא קורה. עכשיו ניסיתי את הדבר הבא: אם אני מדליק את המחשב ונכנס סתם לביוס ויוצא (מבלי לשנות כלום) אין שום בעיה הויינדווס עולה עם מסך והכל תקין. ניסיתי למחוק את הדרייבר ולהתקין גירסה אחרת ולא עזר הבעיה עדיין נשארה. חשוב לי לציין שהבעיה קרתה גם בווינדוס 7 64 ביט וגם בווינדווס XP 32bi…

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  7. שלום רבותיי, חבר שלי מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש. עכשיו הוא לא כזה גיימר, הוא משחק מקס' במשחקי ספורט כמו פיפא לא יותר מזה זה בטוח. אבל הוא רוצה שלפחות זה יעבוד חלק. יש לו תקציב עד 400 ש"ח והוא רוצה להוציא מזה את המקס'. הסתכלתי על הכרטיסים הבאים: GIGABYTE GT220 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E GIGABYTE 9500GT 1GB GDDR2 DX10 HDTV HDMI DVI PCI-E 2.0 אך לא הצלחתי לבחור איזה מהכרטיסים האלה לבחור. אשמח לשמוח עצות. תודה.

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  8. שלום : אני מחפש דרך לחבר את המחשב לטלויזיה , כאשר המרחק ביניהם הינו כ 10 מטר הכרטיס מסך G.B GTS8800 320MB T.V של SAMSUNG LCD סידרה 5 השאלה שלי האם כאשר אני מחבר לכ.מ את המחבר DVI TO HDMI ולזה אני מחבר כבל HDMI ל למגבר שמעביר ל T.V הוא יעביר לי סאונד (שמעתי שיש כרטיסי מסך שיודעים להעביר סאונד ביציאת DVI) או שיש המלצה אחרת להעביר סאונדּ+תמונה באיכות גבוהה בכמה שפחות כבלים בגלל המרחק תודה רבה

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  9. Started by Or94,

לאח שלי התקלקל המחשב. היה לו במחשב כרטיס מסך NVIDIA 8800GT. יש לי את המפרט שבחתימה וחשבתי להוסיף את ה8800GT ככרטיס מסך נוסף לGTX470. האם כדאי לעשות את זה? האם זה יהיה טוב וישפר את הביצועים של המחשב? האם הלוח אם והספק כוח מתאימים?

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  10. שלום לכם... אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש למערכת קיימת: P55-UD3L סוקט 1156 Core i5 750 @ 2.67GHz 4GB DDR3 @ 1333 MHz Chieftec APS-550S, 550w 80+ PSU כרטיס המסך שלי כרגע הוא 512MB GeForce 210 תוצרת ASUS. אני לא גיימר מושבע, והמערכת די "ישנה" (סוקט ישן ודגם מעבד ישן). רוב המשחקים שאני משחק בהם הם משחקי אסטרטגיה שלא דורשים כרטיס מסך חזק או משחקי RPG... אבל לקראת היציאה של TES Skyrim הייתי רוצה לשדרג את כרטיס המסך כדי לשחק פעם אחת לשם שינוי על Max Settings. בתנאי שהרזולוציה שלי היא 1920x1080 והמחיר המקסימלי 1000 ש"ח (כמובן שאפשר לחרוג אם יש סיבה), מה הייתם מציעים לי? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  11. הרבה אתרים אומרים שב5 לדצמבר הייתה אמורה להיות הכרזה על הדור הבא של הכרטיסים. מישהו יכול להביא לינק או מידע? מה לגבי Nvidia יש חדשות לגבי כרטיסים ?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  12. Started by יניב51,

שלום לכולם. עדכנתי את הדרייברים, ולצערי שכחתי איך בפעם הקודמת הגדרתי שאני אשמע את הקול דרך הטלויזיה. הייתה אפשרות איפשהו ב CCC לבחור את הכרטיס קול של הכרטיס מסך, אבל משום מה הפעם אני לא מוצא. בבדיקות שעשיתי הקול עובר למסך טוב ( לוח הבקרה - קול - שם אני מצליח לעשות בדיקה על הכרטיס קול ושומעים בטלויזיה ). הבעיה שזה מסורבל כל פעם אחרי שמגדרים העברת תמונה לטלויזיה גם לקבוע יציאת קול חדשה, וכמו שאמרתי אני בטוח שלפני שעדכנתי דרייברים שיניתי את זה ככה שכל פעם שאני אבחר בפרופיל שיצרתי, הקול יעבור דרך ה HDMI. אני מנסה כבר שעה לחפור ב CCC אבל לא מוצא כלום :( מה שעשיתי פעם זה יצרתי 2 פרופילים אחד Dual ואחד Singel בסינגל זה היה מוגדר רק על המסך של המחשב ב Dual זה היה מוגדר…

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  13. Started by jetman,

שלום חברס, בסוף כן הלכתי על מערכת I3, הייתה בעיה באמת למצוע כרטיס מסך זמני עם TVOUT, אבל מצעתי ב TMS את 9400GT, לא קיבלתי איתו את המתאם שבדרך כלל בה עם כל כרטיס מסך כזה עם החיבור הנ"ל, היצרן הוא sparkle ,שלחתי מייל ל CD-LOG נראה מה יענו לי ,אבל עולי יש פה למישהוא אחד כזה שהוא לא צריך ? יש לי 2 שחבר פעם נתן לי אבל אני ממש לא בטוח עם הם מתאימים עליו ,אני ירכיב ת מערכת השבוע לעט לעט, אבל אני תשובה בינתיים לגבי המתאם ,כבל SVIDEO רגיל הבנתי שבעקרון יעבוד עם לשבור את הפלטיק הקטן הזה בטוח הפלא ג ולחבר בלי מתאם ,אבל לא רוצה להיסתכן ,בכל מקרהת גיבו לי למי שהיה ניסיום עם זה. תודה

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  14. Started by שי ברזילי,

קניתי לא מזמן כרטיס מסך חדש GT430 1GB הכרטיס מריץ משחקים יפה מאוד כניראה שהכרטיס הזה יעבור למחשב של אחי! השאלה מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה מבחינת ביצועים וכו, Sapphire HD 6790 1GB GDDR5 אשמח אם תעזרו לי בנושא תודה! שי

15. הינה המפרט+תמונות: http://www.viperlair.com/reviews/video/ati/r4xx/x800p/ אני קונה אותו ב-850 עם אחריות של שנה וחצי תגידו אם זה שווה -כמה עולה חדש -האם הוא כרטיס חזק עם ביצועים גבוהים תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 694 צפיות
  16. שלום לכולם ברצוני לרכוש כרטיס ללכידת וידאו ממצלמת וידאו אנלוגית על מנת להמיר את כל הקלטות לDVD. כרטיס הלכידה חייב להיות חיצוני שכן הוא יועבר כל פעם למחשב אחר במשפחה. מכיוון שהתקציב לנושא עומד על סביבות ה500 ש"ח הגעתי לשני הכרטיסים שנתוניהם מפורטים בהמשך. הפרמטרים החשובים לי הם לפי הסדר הזה: 1. איכות ההעברה. 2. יציבות\ אמינות 3. תוכנות מסופקות. השאלה היא איזה מבין שני הכרטיסים הללו עונה על הקריטריונים בצורה יותר טובה. ממש תודה לכל מי שיתן בדל של מיידע... הכרטיס הראשון : כרטיס Dazzle Movie Compressor 2006 Product Description Dazzle MovieCompressor 2006 - video input adapter - Hi-Speed USB Device Type Video input adapter - external Interface Type Hi-Speed USB Video I…

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  17. Started by erap129,

אני רוצה לקנות את הכרטיס טלויזיה הזה (האפשרות היחידה של KSP) ורציתי לדעת כמה דברים עליו - א- אפשר לראות איתו טלויזיה דרך אות דיגיטלית? (YES) ב- אפשר להמיר בו קלטות אנלוגיות שצולמו במצלמת וידאו לקבצים? ג- איך האיכות בזמן הצפייה בטלויזיה? אפשר לראות טלויזיה ברזולוציה טובה על מסך מלא עם תומה חדה?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  18. השאלה בכותרת, האם יש כרטיס יותר טוב מ GeForce FX5900 VIVO עם PCI EXPRESS ב 600-650ש"ח?

• 14 תגובות
    • 694 צפיות
  19. Started by Guarding angel,

ה7800GT הכי זול שראיתי הוא ב2100 http://www.gamapc.co.il//Product.asp?Pid=080412&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=45 האם יש אפשרות שתהיה ירידת מחירים בחודש-חודשיים או שלא תהיה עד יציאת הG80 של NV?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  20. Started by bcvbvc,

היום קיבלתי את ה 7800gt הכנסתי בסלוט pci-x חיברתי את החיבור 6 פינים כרטיס ולספק הדלקתי את המחשב וחושך המחשב נשאר על standby אין סיגנל נסיתי לחבר תכרטיס בחיבור dvi למסך של אבא שלי וגם עדיין המסך נשאר אל stand by למישהו יש מושג למה יכול להיות שהכרטיס דפוק

• 11 תגובות
    • 694 צפיות
  21. Started by aldema,

יש לי כרטיס מסך של ATI - X800GT עם VIVO ואני רוצה לחבר את הוידאו שלי למחשב למטרות עריכה.. אז יש לי את הכבלים הבאים ואני אשמח אם תגידו לאן לחבר כל דבר: כבל שחור ומשני צדדיו פינים צהובים כבל שחור ופינים בצבעים כחול ירוק אדום כבל שחור נראה לי שהוא S-VIDEO מתאם כסוף פין דו צדדי צהוב יכול להיות שבוידאו שלי אין חיבור S-VIDEO?? יש לי מכשיר די ישן של JVC.. צריך עזרה דחוף...

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  22. Started by bono_71,

עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי עליו פרטים,האם הנתונים שלו טובים יחסית למחיר. תודה לעונים. http://www.mag.co.il/Product.asp?Pid=21003020&Cat2Cat1ID=173&Cat2ID=39

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  23. Started by Make_Party,

אני רוצה לשדרג במחשב את הכרטיס מסך יש לי היום של פליטX800GTO AGP ואני יכול לשדרג אותו ל7600GT בעוד 300שקלים רציתי לדעת עם זה מישתלם? עם יש הבדלים גדולים בביצועים? מערכת P4 3.3 ספק יחזיק בטוח 1G RAM

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  24. Started by okpimp,

שלום.... רציתי לשאול לאיזה סדרה נחשב הכרטיס מסך שלי: sapphire X1900gt סדרת הרידון או האול אין וונדר כי יש לי כניסת AVIVO

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  25. Started by amitos80,

שלום אנשים אני קונה מחשב חדש ורציתי המלצה לכרטיס מסך(PCI-E).אני עובד בפוטושופ וחוץ מזה אין לי צרכים מיוחדים. שמעתי שיש כרטיסים שעובדים 128BIT ו256BIT זה ישנה לי במשהו? חשוב לי גם שיוכלו להריץ את הממשק הגרפי החדש של ויסטה. תודה מראש amitos80

• 5 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.