כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לא מזמן קניתי מחשב נייד עם הנתונים הבאים: מעבד T5500, עם 1 GB זיכרון DDR2 677mh, לוח אם intel 945 chipset, עם כרטיס מסך onboard GMA 950. כעט אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למחשב, לא משהו רציני ויקר, כרטיס שיתאים למחשב שלי, שיוכל לעלות משחקים עם גרפיקה חזקה, באיכות הבנונית שלהם ברמה טובה מאוד. אך לצערי אני לא מצליח למצוא מידע בנושא, כל הכתבות והסקירות הן על כרטיסים גרפיים של מחשבים נייחים. אם מישהו יוכל לתת לי לינק לנושא או שיוכל להמליץ לי על כרטיס מסויים אני אשמח מאוד! (עזבו Driectx 10..)
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלון יש לי בעיה יש לי כרטיס מסך של גיגה ייט מסוג 9800 GTXּ דגם GV-N98XPZL-1GH ני צריך לעדכן לו ביוס ל f12 ואיני יודע אייך עושעם את זה עם מישהוא יכול לעזור לי במדריך או משהוא כזה . תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מאז שנכנסתי לאתר לא ידעתי עד כמה יכולים להיות מענינים דרייברים או בעצם מאז שהחלפתי ל8500 128 אתם פשוט עונים על כל שאלה ומהר ישר כח לכל התותחים המקדישים את זמנם ;D כל הכבוד ולשאלתי! קראתי את המדריכים של דרייברי אומגה ושתי שאלות א.האם עלי להסיר את הדרייבר הקיים לפני?3.8 קאטאליסט ב.ראיתי באתר שהפנתם לאומגה קיים צורך לסמן את סוג כרטים המסך ב-3 אפשרויות!!! לא עליתי על איזו אפשרות עלי לבחור (8500 128m+dvi) בתודה מראש אלעד
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי, אני מחפש כרטיס מסך עד 500 שקל. כרגע יש בפני שתי אופציות: Sapphire HD 4670 1GB DDR3 HDMI Retail או Gigabyte Geforce 9600 GT, 512MB 256Bit GDDR3, DUAL DVI, HDMI, PCI Express 2.0, GV-N96TSL-512I, Retail שניהם באזור ה-400 שקל. השאלה היא האם יש משהו עדיף עד 500 שקל, או מה מהם עדיף לקחת? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce6600 gt agp ישן, שהלך לו המאוורר. נקרע מהמקום, איכשהו. אז עכשיו אחרי איזה 20 דקות עבודה של המחשב, הוא מתחיל להראות דברים מוזרים במסך, וזה די ברור שזה עקב חימום יתר. אני לא משתמש בכרטיס הזה למשחקים אז לא באמת אכפת לי המהירות שלו - אז תהיתי איך אפשר לעשות לו downclock שיתחמם פחות? זה אפשרי בכלל? יש מקום שאפשר לשלוט על הוולטאג' של ה AGP? חיפשתי קצת בביוס לא מצאתי.. לוח של DFI. יש לציין שעל המחשב שיש בו את הכרטיס הזה מותקן לינוקס ולא חלונות.
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך LCD 17" עד 2500שקל למשחקים וסרטים. תודה
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
משהו מוזר ביותר קרה לי הורדתי ATI tool כמו שרבים פה המליצו נכנסתי לפרטים של הכרטיס מסך, והוא הראה לי ליבת R423, מה שלגמרי לא נכון. התקשרתי לחנות, שאמרו לי שהכרטיס הוא עם ליבת R480 (כרטיס Powercolor X800GT) הלכתי אל החנות, חשפו את הליבה (בלי להוריד את האחריות) והפלא ופלא- יושבת לה שם ליבת R480. מישהו יכול להגיד לי מה הולך עם ATI tool???
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב ישן עם מעבד פנטיום 4 2.8, זיכרון 1.5 ג'יגה, וכרטיס מסך RADEON 9200. המטרה - לצפות בקובצי HD שאני מעביר ממצלמת הווידיאו למחשב. המצב כיום - הקבצים מוצגים, הסאונד תקין, אך הוודיאו מוצג כאילו זה הילוך איטי. במקום להחליף את כל המחשב, חשבתי להחליף רק את כרטיס המסך (בהנחה שזה יפתור האת הבעיה). כאמור, האפיק הוא AGP, התקציב בערך 500 ש"ח, ואני מעדיף כרטיס עם יציאת HD. תמיכה במשחקים פחות מעניינת אותי. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
אהלן.. לפני שבוע בערך קניתי מחשב חדש ויחד איתו זוג כרטיסי 6850 OC של Gigabyte. מאז התקנתי 3 משחקים, כאשר 2 מהם עובדים בצורה מזעזעת.. המשחק שעובד מצוין הוא Dirt 3 על ההגדרות הגבוהות ביותר גם. מצד שני COD 7 וCrysis 1 עושים בעיות מוזרות.. COD 7 : העכבר זז חלק, התמונה מצוינת והתגובה גם כן, אבל כל פעם שאני זז המשחק עובד בתקיעות כאילו יש "לאגים". ניסיתי לשחק עם הרזולוציה ושאר ההגדרות, אבל שום דבר לא עוזר. Crysis 1 : עובד מצוין על ההגדרות הכי גבוהות, חוץ מבעיה אחת.. מה שקורה זה שכאילו שהתמונות ש"רחוקות" ממני כמו עננים ונוף כאילו נעלמים וחוזרים ממש מהר.. אני שובר את הראש משבוע שעבר למה זה קורה ואני לא מצליח למצוא פתרון. אגב, גם פה ניסיתי לשחק עם ההגדרות. כמו כן, ניסיתי להתעסק גם …
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
ראידון 9700 פרו מה הטמפ הנורמלית שלו ?! חש לי חישן טמפ ... במאמץ של המעבד המעבד בטמפ 43 39 עכשיו כרטיס מסך 55 במונחה 52 מאמץ יכל להגיע לה 60 האם זה נורמלי ? לכרטיס מסך ?!
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכם, בעקבות הדיון הקודם שלי בנושא, החלטתי ללכת על הכרטיס 6800GS של חברת Gigabyte עכשיו רציתי לשאול, gigabyte היא חברה טובה לכרטיסי מסך? כי ראיתי שה 6800GS של gigabyte עולה 1200 ש"ח וה 6800GS של evga עולה 1400 ש"ח ומצאתי עכשיו גם 6800GS של leadtek ב 1290 ש"ח מה שרציתי לדעת אם יש שוני בביצועי הכרטיסים [לא מעניינים אותי הבאנדלים, הקירור וכל מה שקשור לזה] ואם כן אז אם תוכלו לפרט אני אודה לכם. שווה להשקיע את הכסף או שאין הבדל? תודה לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מה זה בעצם VIVO --VIDEO IN VIDEO OUT?? ומה נותן לי גם יציאת TV מהכרטיס?!...(זה בעצם חיבור S-VIDEO?)
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מערכת: amd authlon xp 1800 geforce fx 5600 msi 512 ddr motherboard 8agp dont know the name החלפתי את הכרטיס מסך מ geforce mx440 לזה והfps שלי במשחק שאני משחק (מוהאא) נשאר אותו דבר עכשיו החלפתי את ה 4agp ל 8agp אבל המחשב צריך לחזור אלי עוד כמה ימים, נראה לכם שזה יעזור או שאני דביל? בבקשה תגידו מה אני צריך לעשות, בתודה מראש, נריל.
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
חברה אני כיום על כרטיס מסך hd4830 המחשב שלי : asus p5q pro e8400 4gb זכרון ספק ip-s450bq3-3 t 450w אני משחק בעיקר משחקים כגון : fifa 12 כל הסדרה של COD ועוד משחקים בסגנון. רזולוציות מסך : 1680X1050 האם שווה לשדרג את הכרטיס מסך ? ת'כלס הוא מריץ ללא בעיות מיוחדות, אבל אם שדרוג לדעתכם יעניק ביצועים טובים יותר אשמח אם תציעו לי כרטיס עד 500 ש"ח שיתן תשואת ביצועים טובה יותר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
סתם התעניינתי, האם אפשר שבאותו מחשב יהיה נגיד גם GTX 260 וגם 4870 או משהו בסגנון?
-
- 14 תגובות
- 728 צפיות
-
-
תראו מה הולך פה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=379220 לא יכול להיות שכל-כך הרבה חנויות טעו במחירון נכון?
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה כרטיס PCIE חדש, במקסימום מקסימום של 2000 שקל. מה הכי חזק? הוא קונה בדר"כ ב KSP ונועה, אז אם אפשר להתחשב בקטלוג שלהם זה יהיה נחמד. תודה.
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס X800GTO2 שניתן לפתוח לו צינורות. כל שאר המפרט בפרופיל שלי. אני התקנתי את Tom Clancy's Rainbow Six Vegas וספלינטר סל. שני המשחקים האלה לא עובדים לי, מכייוון שרשום השכרטיס מסך לא מספיק טוב. למה? כי אין לו SM3. היו עוד כמה דברים אבל אני לא זוכר. השאלות שלי הם: 1. מהו SM3, ומה ההבדל בינו לבין 2, הבדלים באיכות גראפיקה? איזה דברים אני אשים לב בהבדל? 2. האם כדאי לפתוח\לנצל את האוברקלוק של הכרטיס הזה? מה זה יתן לי בכלל? 3. מה אני יכול לעשות בשביל שהמשחקים יעבדו לי? החדשים בעקרון? -> לקנות כרטיס חדש, כמה יעלה כרטיס בשביל שהם יעבדו לי. 4. מה זה קונרו? תודה
-
- 10 תגובות
- 728 צפיות
-
-
Samsung 710N 17 אינץ' Benq fp71G 17 אינץ' מחרתיים אני בדיוטי פרי אז אני אקנה אחד מהם, על איזה אתם ממליצים? המחיר של הסמסונג: 350 דולר. המחיר של Benq זה 281 דולר. ד"א יש לכם המלצה על מסך אחר בתקציב של עד 1500+-(בעיקר לאינטרנט, פעם בשנה אולי איזה משחק ...) תודה
-
- 11 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום חברים, אני חושב על קנייה של מחשב חדש ורוצה לשמוע את דעתכם בנוגע לכרטיס מסך. חשוב לציין שאני לא גיימר גדול,סביר להניח שאקנה משחקים ספורים,2-3 בשנה. מהמשחקים שאקנה אני רוצה להנות ולקבל חווית משחק חלקה ,עם פילטרים מופעלים ובלי תקיעות ושאר עניינים. דוגמא למשחק שרוצה לקנות ולהנות ממנו- BF2 .. תקציב מקסימאלי לעניין 2000 ש"ח ומטה. האם ה-7800GT הוא הכרטיס בשבילי או שאני מכוון גבוה מידי וכרטיס חלש יותר יספיק? בהנחה שאלך על 7800GT,נתקלתי בכמה ידיעות על בעיות עם חלק מהכרטיסים (ארטיפקטים ועוד כל מיני). הנה דוגמא אחת: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=162052.0 אם אני לא טועה,הבעיות האלו התרחשו רק בכרטיסים מומהרים (כרטיסים שהומהרו במפעל). לא חשוב לי לסחוט …
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
לאחר איסוף נתונים מעשרות אלפי רוכשים, נראה כי סאגת כבלי ה-12VHPWR הנמסים אינה חמורה ורחבת היקף כפי שנחשד תחילה - כאשר חיבור רופף של המחבר אל כרטיס המסך מסתמן בתור המקור המרכזי לצרותלכתבה
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
- 1 follower
-
-
יתאים ללוח אם שלי?????.. יש לי זכרון sdram האם זה יתאים למחשב שלי וללוח אם שלי? הכרטיס הוא 6600GT Trinity...
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
עדיין לא ראיתי שום דיון מעמיק וממצה בנושא שלדעתי חשוב מאוד כי הוא יכול לשנות את פני הגיימינג לנצח. אז תעיפו מבט פה: ותרשמו מה אתם חושבים על זה. האם זה יתפוס? האם זה הגיוני? האם זה ניתן ליישום? מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש דריבר לכרטיס טלויזיה של חברת DIMMOND הנקרא TVIEW. כמובן דריבר שיתאים ל-WIN XP. תודה מראש. :
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-