כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום. קניתי לפני שבוע בערך geforce 7600gs (אני מניח שכולם יודעים את הנתונים המלאים עליו). הייתי שמח וכל זה כי בשבילי היה מדובר בקפיצה ענקית (היה לי fx5200). אז הפעלתי משחק בשם lord of the rings battle of middle earth 2, אומנם ציפיתי לעלייה בביצועים אבל לא כזה. אתם קולטים אני מפעיל את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות שלו-עם HDRR AA והכל. חוץ מהרבולוציה ( 1024x768), והוא פועל דיי טוב. עכשיו תביני אין לי מערכת של גיימרים. היא כמו של סמי גיימרים. אני לא מבין איך זה פועל ככה. ידעתי שיהיה שיפור אבל לא חשבתי שכזה. מה לפי דעתכם הגורם לכך.
-
- 8 תגובות
- 647 צפיות
-
-
כשהתקנתי את הדריברים של ATI (לאחרונה הורדתי גם את 6.8 אבל זה לא קשור) אז מופיעים לי CLI שלוש פעמים !! כאילו בטאסק מנגר. האם זה הגיוני? שיהיו שלוש פעולות שלו או צריך רק אחד? תודה
-
- 3 תגובות
- 482 צפיות
-
-
מה יותר טוב: 9600XT VS FX-5700?? פשוט אני רוצה לדעת עם יש לי כ. מסך יותר חזק מחבר שלי ומה ההפרש ביניהם..
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
טוב כעיקרון ברוב המשחקים עם הכ.מסך אני מרוצה עד הגג, אין מה לדבר הוא מריץ חלק והכל רק יש בעיה במשחק FEAR COMBAT. משום מה אצל רוב האנשים רואים יפה אפילו לחבר שלי שיש X800GTO רואה יותר יפה ממני במשחק ובדקתי את זה. הטקסטורה אצלי דיי מכוערת אפשר להגיד ואני עובד על הגרפיקה האוטמתית שהמשחק נותן. אני רואה ת'גרפיקה במשחק בGAMESPOT לדוגמה ואני רואה שאצלי רואים ממש מכוער, המחשב שלי צריך להריץ ת'משחק על HIGH ולראות יפה לא ? אז למה רואים כל כך מגעיל =\ אני יכול לעלות לכם תמונה יותר מאוחר. כעיקרון זה SUX =\ + יש לי בעיה עם הFRPAS במשחק, הוא תמיד מראה לי שיש לי על 1 FPS לא משנה באיזה מצב אפילו שמתי על LOW וזה הראה לי על 1FPS. יש מצב שזה בעיה עם הX64? אני כבר לא יודע מה לעשות =\ עד…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתי יוצאים כ. מסך שתומכים בDX10? בחודש הקרוב או עוד הרבה זמן?
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי כבל s-vhs איך אני משתמש איתו?
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי היא שהכרטיס מסך שלי (5200 FX) לא מצליח ממש להריץ את המשחק הזה חלק ונראה לי שאני יצטרך לשדרג. העניין הוא שאין לי יותר מדי כסף לשדרוגים כרגע ופשוט רציתי עצות לגבי איזה כרטיס מסך אני יוכל לקנות במינימום כסף, שיהיה AGP ושיוכל להריץ את המשחק הזה. בדרישות של המשחק, זה מה שרשום שצריך ככרטיס מסך שיוכל להריץ את המשחק חלק: Graphics card with 256 MB RAM, DirectX-9 compatible, with Pixel/Vertex Shader 3.0 support: (nVidia GeForce FX 6600 or higher or ATI Radeon X800 or higher) זה לא אומר לי יותר מדי, אז בתקווה אתם תוכלו לייעץ לי מה כדאי לקנות. ובאופן כללי הייתי מעדיף כרטיס של ATI כי nVidia עושים לי בעיות עם הTV-OUT. תודה
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי קבלתי קושיה נחמדה שהיא: האם זוג כרטיסי 6600GT יכול לשבת על לוח CF? ואם לא,מדוע? האם זוג כרטיסי X1300P יכול לשבת על לוח SLi? ואם לא,מדוע? האם זוג כרטיסי כפול ליבה (3D1 לצורך העיניין) יכולים לשבת על מערך SLi יחיד בעל 2*16? קצת תמוה כן,אבל עדיין לא יצא לי לנסות את זה...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
WoW nvidia הולכת להכנס וחזק ב- ATI X1800GTO ירד ל- 179 $ OMGGGG כרטיסי מסך בחוזק של בין 7900gtx לבין7600gt ירדו ל299 $ ואווווווווווו הייתכן?!
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
כרטיס מסך שיהיה בו 128 mb עם 256 bit או 256 mb עם 128 bit ? בנוסף עוד התלבטות בקשר למהירות: בכמה ההבדלים בין ddr2 ddr3
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
http://theinquirer.net/default.aspx?article=33784 מה שמסביר כנראה את ההערכות לגבי צריכת החשמל
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום כולם רציתי לדעת איזה מבין הכרטיסים יותר כדאי? כי המחירים שלהם כבר פחות או יותר אותו דבר אז השאלה היא לאיזה יש ביצועים יותר טובים בסטוק ולאיזה אפשר לעשות OC? עמית
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מסך CRT 17 ישן - MAG XJ700T למי שמתעניין , התחיל לרצד . תחילה ריצודים עדינים , מעין בלט של המסך, אח"כ כמה ריצודי טראנס עצבניים ....ואח"כ נרגע. כעת נוסף לריצודים קו קצת יותר בהיר מהרקע שעולה ויורד בחלק התחתון של המסך - חגיגה לעיניים. רזולוציה נוכחית - 1024X768 75HZ , נסיון עם 85HZ לא ממש שינה. שנתחיל לומר עליו קדיש או שיש עוד מה לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש אפשרות להוספת כרטיס מסך עם תמיכה בDX שונה משל הכרטיס המסך השני? והאם זה יותר טוב שיש שתיי כרטיסים?
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני יודע שיש כפול ליבה ל7800GTX..יש כרטיסים נמוכים יותר שהם כפולי ליבה..ואם כן האם יש להם איזה יתרון על כרטיסים שהם חד ליבה באותו המחיר?
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
כשיצאו כרטיסים התומכים ב DX10 הכרטיסים התומכים ב DX9 ירדו במחיר?
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי קבל s-vhs איך אני שומע דרך הטלויזיה?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מה יותר טוב? GEFORCE FX 5700 256MB או GEFORCE 7300 256MB UP TO 512MB? תראו אני לא משחק הרבה אבל האם ה-7300 יכול להעלות משחקים חדשים לעוד שנה לפחות? וה-5700 יכול להעלות משחקים לעוד שנה פלוס? ושניהם יעלו משחקים על לפחות מינימום כל משחק? וזה שמשחק עולה גרפיקה מינמום זה משפיע על מהירות המשחק? והמסך SAMSNG 740N 17 LCD הוא טוב? תודה כי אני אוליי קונה את המסך ואת הכטיס 7300. תודה ותענו לי על הכל כי אני צריך לדעת מהר!
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו הכותרת, אני צריך כרטיס PCI (ולא PCI E) של חברת ATI בלבד הזול ביותר... איזה כרטיס זה יהיה, עלות ומהיכן ניתן לקנות? אגב, מהאתר (newegg) אני יכול לקנות ב-25$ מישהו מכיר את האתר? האם משתלם לקנות משם כמה יעלה כולל משלוח?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נאמר ויש לי כרטיס מסך שיש בו רק יציאת DVI בלי היציאה הרגילה של המסכים היותר ישנים אפשר לחבר מתאם והכל יעבוד כמו שצריך? - פשוט יש לי מסך LCD בלי יציאת DVI (כן אני יודע חרא של דבר בלהבלה) ואני מתכוון לקנות עכשיו מחשב בינתיים בלי להחליף תמסף הקטע שהכרטיס שאני רוצה אין לו כבר תיציאה הישנה יעבוד?
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
-
נהרס לי כרטיס מסך מסוג גי'פורס 4000MX והוא סיפק אותי.. אז אני חשבתי לא להשקיע יותר מידי (כי גם ככה אני מחליף מחשב לא כול כך בקרוב :-\) אז אני רוצה ליקנות גי'פורס FX 5200 ... אני רוצה לדעת את המחיר הממצוע שלו כרגע ואם הוא טוב יותר מהכרטיס 4000MX בהרבה? ורציתי לדעת אם אני אוכל למצוא כרטיס יותר טוב מ- FX 5200 באותו מחיר! תודה רבה תשובה דחופה!
-
- 76 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי GeForce 6600 256 MB 128 MB ובזמן האחרון מופעים לי במשחקים כל מיני בעיות לא ברצף המשחק אלה בתמונה, התמונה הפכה לתמונה עם כל מיני חורים והיא משנה צבעים! צרפתי קובץ תמונה שמראה את התקלה! (אל תתיחסו לאיכות, אני הורדתי אותה כדי שיהיה אפשר להעלות את התמונה) תודה, [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי הוא כזה: intel Pentium D 950 3.40 * 2||MSI 945P Neo2-F||2*512 667Mhz OCZ||Nvida GeForce NX7600GT 256Mb DDR3|| יש לי 50fps במצבי אקשן.... זה משהו חומרתי.? אני מקבל במארק 5.5K תודה
-
- 12 תגובות
- 886 צפיות
-
-
מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה, של ג'יגהבייט http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2181 ביחס לחברות אחרות שמיצרות את אותו כרטיס (MSI, ASUS, וכו') הוא מציג ביצועים טובים יותר ? פחות טובים ? שווה ללכת עליו או עדיף חברה אחרת ? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-