כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
אני עובד בעיקר עם פוטושופ וקצת עריכת וידאו. איזה סוג מסך עדיף: LCD או CRT?
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אולי יש לכם מושג למה זה המסך די זקן
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
המחשב שלי עכשיו ככה: 350W GENERIC FX 5200 P4 2.8 GHZ 2 DVD DRIVES MSI NEO-2 865P ואני רוצה לשדרג כרטיס מסך: יש לי רק 2 אפשרויות שהן 6800NU וX1600PRO אבל אני לא רוצה להחליף ספק כוח (דרך אגב החברה של הספק כוח היא EVERPOWER אבל אני כמעט בטוח שזה ג'נרי) אז איזה כרטיס יהיה האפשרות הכי טובה בלי להחליף ספר כוח? כי אני לא רוצה להוציא על זה כסף
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום... רציתי להזמין מנועה כומפ כרטיס מסך Geforce 7800 GS OC 256 מגה נראה לי של XFX ב1690 אבל נגמר להם אז אני צריך להזמין ממקום אחר.. אני צריך שיהיה לי את הכרטיס החזק ביותר(כיום) לAGP שיחזיק את המחשב שלי לעוד זמן במשחקים.. תודה. תגידו אם צריך מפרט של המחשב.
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
איזה כרטיס נחשב היום יותר חזק?? ובמה זה מתבטא.. אם יש לכם בנצ'מרקים בין השניים אז שימו... תודהה
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לערוך סרטים בפרמייר ולכן אני צריך להעביר חומרים רבים מאנלוגי למחשב . אם למישהו יש או מכיר את כרטיס העריכה : Pinnacle Studio version 10 500-PCI ? איך הוא ? האם הוא נתמך ע"י פרמייר ? חשוב להדגיש שאיני מתכוון להשתמש בתוכנת עריכה עצמה של PINNACLE אלא בכרטיס PCI עצמו ... ולכן חשוב לי שיעבוד בצורה טובה עם פרמייר . באתר של אדובי יש רשימה מצומצמת למדי של כרטיסי לכידה , אך כולם עולים בין 2000 ל 5000 ש"ח . אני מתכוון להשקיע 700-800 ש"ח לעניין . תודה מראש לעוזרים ! http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=131_119&products_id=1136
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יותר מדי תחכום ויומרות כך גם יותר צרות המסך הזה 760BF מגיע ללא כל כפתורי שליטה על המסך במקום זה הוא מגיע עם תוכנת שליטה MagicTune אלא שהתוכנה פשוט לא עולה , בכל הפעלה שלה היא אומרת לי לעשות Restart למחשב, למרות שכבר עשיתי. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
איזו כמות של כסף יהיה עלי להשקיעה בכדי לרכוש מסך LCD 17 אינץ' טוב בימים אלו ל GAMING?
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני משדרג מחשב ישן (P 1.8GHz) ומחליף את כרטיס המסך שבו (TI500). אחד ממטרות המחשב (פרט לאינטרנט ומשחקים לא עתירי גרפיקה) הינו להציג וידאו על מסך LCD 19 (לחדר ילדים). מה עדיף - לקנות כרטיס מסך בינוני (DVI כמובן) וכרטיס טלויזיה (כניסה מאנטנה/וידאו מהסלון) או לקנות כרטיס מסך עם כניסת וידאו (AV) ולחבר את הוידאו מהסלון ישירות אליו ? האם כרטיסי הטלויזיה מגיעים עם שלט ? האם השלט רק לתחנות או גם לקול ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
טוב שלום לכולם אני חדש כאן צריך ממכם קצת עזרה: יש לי שתי אפשריות האחד לקחת את הכרטיס 7900gt 256mB של היצרן MSI או להוסיף 200ש"ח ולקבל את הכרטיס GF7950GT 512MB PCIE של היצרן INNOVISION מה אתם הייתם עושים? והאם יש הבדל בין שני הכרטיסים ששווים את ה-200 ש"ח הבדל? תודה לכל העוזרים......MMm
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
בעקרון מצאתי כמה סוגים: 1.של MSI עם 128M זיכרון 128BIT ,DDR . אפשר להשיג ב 330 ש"ח.(לא בטוח שזה 128Bit כי יש שם משהו גם 64) http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=655 2.של Point Of View (וגם eVGA) עם 256M זיכרון 64Bit, DDR2 . אפשר להשיג ב 270. http://www.pointofview-online.com/default2.asp?content_id=150 3.השאר 128M DDR ו- 64Bit ב 240 ש"ח. יש אחד עם תמיכה ב opengl 2 ולא 1.5 כמו האחרים,אין לי מושג אם זה שווה משהו. מה לדעתכם עדיף?
-
- 9 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי לכולם ותודה מראש, ברשותי יש מחשב עם כרטיס מסך nvidia gts450 בעל יציאת mini hdmi , ניסיתי לחבר את המחשב לצג הטלוויזיה מסוג lg , אך משום מה כרטיס המסך שלי לא מזהה כלל את מסך הטלוויזיה, ז" אני רואה את המסך הראשי של המחשב אבל לא את המסך הנוסף. בדקתי את ההגדרות במסך טלויזיה עצמה אבל נאדה כלום. אני חייב לציין שעם כרטיס מסך הקודם 9800 GT בעל חיבור רגיל HDMI לא היתה לי בכלל בעיה. מה עושים? למישהו יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי.. אני מתלבט ברכישת אחד מבין שני הכרטיסים הבאים. EVGA GeForce GTX 560 Ti Superclocked GIGABYTE GeForce GTX 560 Ti OC כמו כן, אם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע (תקציב בסביבות 1200), הדגש על זמני רנדר ופחות על ביצועי Viewport.
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב ישן עם מעבד פנטיום 4 2.8, זיכרון 1.5 ג'יגה, וכרטיס מסך RADEON 9200. המטרה - לצפות בקובצי HD שאני מעביר ממצלמת הווידיאו למחשב. המצב כיום - הקבצים מוצגים, הסאונד תקין, אך הוודיאו מוצג כאילו זה הילוך איטי. במקום להחליף את כל המחשב, חשבתי להחליף רק את כרטיס המסך (בהנחה שזה יפתור האת הבעיה). כאמור, האפיק הוא AGP, התקציב בערך 500 ש"ח, ואני מעדיף כרטיס עם יציאת HD. תמיכה במשחקים פחות מעניינת אותי. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום היום יש לי כרטיס מסך 7900GT של אסוס שלפני 3 שנים עלה לי 2000ש"ח. התחילו לי תופעות מוזרות של נקודות בצבע אדום וכחול שרצות לי על המסכים (באות ונעלמות במקומות שונים). לצערי אחריות אין עליו. הדרישות מהכרטיס החדש: 1. מעבד של nvidia - 2. שתי יציאות DVI 3. תקציב 500 ש"ח +- סה"כ אני מחפש משהו בסכום סביר שיחזיק אצלי לכמה חודשים עד שאחליף את כל המערכת עריכה ושיתן לי ביצועים עדיפים על מה שהייתי מקבל עד עכשיו. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך מומלץ למשחקים עד 300 ש"ח ?
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי 2 כרטיסי מסך HD6870 ב CrossFire. ומסך של סמסונג T220P (משהו כזה) הבעיה שלי היא כשאני רוצה להציג את מה שרואים במחשב בטלויזיה. מפני שהרזולוציה של מסך המחשב היא 1920x1200. והטלויזיה היא ב 1920x1080. אם אני מציג את אותו דבר על שניהם, הרזולוציה של מסך המחשב הופכת ל 1920x1080 ואז הכל נראה מעוות. מעבר לזה, אם אני משחק במשחק מחשב, או מפעיל סרט, אני רוצה לראות את זה גם בטלויזיה. כרגע במצב Extended, תמיד אני חייב לגרור את הסרט (תוכנת VLC) למסך הטלויזיה כדי לראות אותו שם. ומשחקי מחשב אני לא יכול לראות (ככל שידוע לי) במסך הטלויזיה. מה אני צריך לעשות בשביל להתגבר על זה? האם זה בכלל אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אז ככה קניתי מחשב נייד חדש Samsung 350V5C S06IL שמגיע עם כרטיס מסך [table][tr][td]AMD Radeon HD 7670M 2GB[/td][/tr][/table]התקנתי את הדרייבר הוא מזהה אותו במנהל התקנים ואומר שההתקן פועל כמו שצריך אבל בתצוגת מסך הוא לא מזהה אותו רק את הכרטיס המובנה של אינטל מה אני צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך עד 900 ש"ח שהוא לא HD6870 חוץ מהדגם הזה לשם משחקים וסרטי HD. משחקים כגון SC2 BF3 על רזולוציה 1900X1200 על הגדרות בינוניות פלוס.
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך 5770 ויש מגוון שלהם: הנה חמישה מהחנות שאני מעוניין לקנות בה: GIGABYTE ATI 5770 1GB DDR5 - 927 HIS ATI 5770 1GB DDR5 Dual DL-DVI Native HDMI - 886 Sapphire ATI 5770 1GB DDR5 - 923 Sapphire ATI 5770 1GB DDR5 Phoenix version - 923 Sapphire ATI 5770 1GB DDR5 VAPOR-X - 1023 תחום המחירים כ 15% מהמחיר שזה די הרבה ואפילו מאותן חברות יש מספר דגמים. מה ההבדלים בין הכרטיסים? למה לשים לב? נושא ספציפי שחשוב לי הוא שקט. איזה יהיה הכי שקט? איך ניתן לדעת?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום חברס, בסוף כן הלכתי על מערכת I3, הייתה בעיה באמת למצוע כרטיס מסך זמני עם TVOUT, אבל מצעתי ב TMS את 9400GT, לא קיבלתי איתו את המתאם שבדרך כלל בה עם כל כרטיס מסך כזה עם החיבור הנ"ל, היצרן הוא sparkle ,שלחתי מייל ל CD-LOG נראה מה יענו לי ,אבל עולי יש פה למישהוא אחד כזה שהוא לא צריך ? יש לי 2 שחבר פעם נתן לי אבל אני ממש לא בטוח עם הם מתאימים עליו ,אני ירכיב ת מערכת השבוע לעט לעט, אבל אני תשובה בינתיים לגבי המתאם ,כבל SVIDEO רגיל הבנתי שבעקרון יעבוד עם לשבור את הפלטיק הקטן הזה בטוח הפלא ג ולחבר בלי מתאם ,אבל לא רוצה להיסתכן ,בכל מקרהת גיבו לי למי שהיה ניסיום עם זה. תודה
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
קראתי את הכתבה הבאה באתר זה,(HWZONE) הכתבה מתייחסת לכרטיס GTX465: לאחרונה התופעה נתגלתה גם בכרטיס ה-GTX 465 של NVIDIA - מסתבר שמספיק לצרוב על כרטיסי ה-GTX 465 ביוס של GTX 470, כרטיס בעל יותר ליבות CUDA פעילות מאשר ב-GTX 465, בכדי שהכרטיס יתפקד כ-GTX 470 בכל מחשב בו יותקן. למעשה, כאשר באתר EXPreview סיקרו את כרטיסי ה-GTX 465, הם גילו שחלק גדול מהכרטיסים אותם הם קיבלו לצורך הביקורת היו למעשה כרטיסי GTX 470 בתחפושת ולאחרונה אף שיחררה חברת ASUS כלי הבודק אם אכן ניתן לשדרג את הכרטיס (הורדה ישירה מ-EXPreview). כמובן שהשימוש בו הוא על אחריות המשתמש בלבד, שכן לא כל כרטיס מאפשר את פתיחת צינורות העיבוד, אבל במידה והפעולה תצליח - מדובר ברווח נקי של כ-300 ש"ח (ההפרש בין מחירו של ה-G…
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
למה הוא נמכר כ"כ יקר ביד שניה? אני רואה באתר שמוכרים את הכרטיס הזה ב 1200 שקל. הוא לא מדור ישן? הבנתי שהוא כרטיס מסורס ואפשר לפתוח לו צינורות אז זה בגלל זה? הנה דוגמא : http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/6113/cat/34 אשמח לקבל הסבר. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי, אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך שיריץ משחקי ספורט כגון FIFA 12 , NBA ומשחקים בסגנון. מפרט המחשב שלי CPU Type Intel Core 2 Duo E6600, 2.4ghz Intel Westchester DG965WH לוח אם NVIDIA GeForce 8500 GT (512 MB) כרטיס מסך נוכחי 2GB RAM ספק 500W אני מעוניין שהמשחקים ירוצו על מסך 32FHD תקציב עד 700 אפשר חריגה קטנה תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-