כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
איזה הגדרות הכי טובות ל 6950 שנפתח ל 6970 בחוצץ GAMING בדרייבר ? מעבד I7 2600K זיכרון 4 GB מחשב חזק...
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
GIGABYTE X600 PRO 128mb DDR לאיזה כרטיס AGP אפשר להשוות אותו?
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מופיע ברשימה של של catalist compnets הרכיבים הבאים: Display Driver, Control Panel, WDM Capture driver האם אני צריך בכלל WDM Capture driver?? להוריד את כל החבילה של ה27.7 מגה-בייט? בנוסף, ראיתי שיש מן catalist un-installer למחוק דרכו או למחוק דרך הוספה/הסרה? ועוד משהו , ראיתי שיש תמיכה בשפה עברית, זה אומר שהדרייבר יהיה לי בעברית או שאני יכול לבחור בהתקנה (אני לא רוצה שהוא יהיה בעברית.) תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי כרטיס Sapphire RADEON X800XL ואני מעוניין לעדכן את הדרייבר לדרייבר החדש (Catalyst 5.9) האם אני פשוט צריך להוריד אותו ולהתקין על הדרייטבר הקיים או שמא אני צריך לעשות משהו קודם? בתודה ניר
-
- 9 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש קאטץ' איפשהו בתצורה של הכרטיס...? ??? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1338
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
ראיתי במחן בין שני הדרייברים וראיתי שבחלק מהדברים ה 4.3 יותר טוב בצורה ניכרת ובחלק מהדברים הם דיי זהים אני בדכתי את שניהם רק ב AQUAMARK והתוצאה הייתה יותר נמוכה באיזה 250 נקודות עם ה 4.3 אבל רציתי לדעת אך ה 4.3 במשחקים החדשים FAR CRY/UT2004/SPLINTER CELL 2 הבנתי שהוא יותר טוב ב SHADERS המשחקים האלה תומכים ב SHADERS הזה ?? מישהו בדק את שני הדרייברים על המשחקים האלה ?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
בוקר טוב, מקווה שזה הפורום המתאים. היום הוצאתי את הכרטיס מסך בשביל לנקות, וכשהחזרתי אותו קיבעתי אותו למקומו בעזרת ברגים במארז, אבל הקליפס התעקש להשאר במקומו אז פשוט פירקתי אותו. יש לכך חשיבות או שכדאי לי לנסות להחזיר את הקליפס ולנעול גם איתו את הכרטיס? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום כרגע יש לי מחשב P3 עם כרטיס מסך מסוג : NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro האם זה מספיק למחשב חדש (P4/AMD 64) שימוש עיקרי של המחשב החדש הוא לעבודה מעט גרפיקה PHOTOSHOP ולפעמים משחקים , כרגע אם 128 זכרון אני די מוגבל במשחקים אז אני לא יודע מה המהירות האמתית של הכרטיס ?
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
אהלן ידידה שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש - עד 400 שקל, חשוב שיהיה NVIDIA - המלצות בבקשה , תודה
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מחבר את ה5600 FX דרך ה SVIDEO לטלוייזיה , עם היה הכל טוב ועכשיו כשאני מחבר אני רואה בשחור לבן , אני בטוח שזה משהובהגדרות כי לפני כמה ימים זה קרה לי ויחקתי שם משהו עם ההגדרות וזה חזר לעצמו אבל עכשיו אני לא זוכר ואני לא מצליח יותר, מישהו אולי יודע מה לעשות?[דרך ההגדרות של 56.72 אני משתמש , לא דרך TVTOOL כי אני לא מצליח דרכה]
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
אחרי שהRT הקודם לא עזר וראיתי פה שהגיע החדש אמרתי שאני ינסה לפתוח צ"ע. וזה הצליח! עברתי מ12x1,5 ל16x1,6!! אין שום ארטיפקטים והעלייה בטמפ' מזערית אם קיימת! אבל עדיין, עד שאני יקנה עוד RAM ה256 שלי דיי מגביל את הביצועים אבל בכל זאת זה נתן לי עוד 700+ נקודות ב3D MARK 03 ואני בטוח שאנשים עם זכרון קצת יותר נורמלי יקבלו יותר... אני מציע לכל מי שלא הצליח עם הגרסה הקודמת לנסות שוב עם הגרסה החדשה, לי זה עבד.
-
- 9 תגובות
- 729 צפיות
-
-
קיבלתי 31K ותראו את המפרט שלי והזכרונות הם לא מה שכתוב שם הם של סמסונג 1024 מגה בייט רגילים 400 MHZ האם זה סביר? אם אני יחליף זכרונות יהיה לי תוצאה טובה בהרבה?<???
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני חושב שהכרטיס מסך חלש מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי שני כרטיסי מסך HD 4850 ורציתי לדעת איך אני מעלה את מהירות המאווררים שלהם (של שניהם) או לפחות של אחד מהם תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מכיוון שהvivo של ה1900XT מטומטם בטירוף ועובד כמו הסבתא שלי אני מחפש אם יש כרטיס שכולל כניסות: svideo composite component כדי שאני יוכל לחבר קונסולות משחק למחשב, וכן אני לא רוצה לחבר לטלוויזיה בסלון היא חרא ואני רוצה בחדר יש כזה כרטיס עם הכניסות שציינתי? אם יש כזה כרטיס שתומך גם pal וגם ntsc? עם איכות טובה? תמיכה במסך רחב? ואיזה רזולוציות? תודה למגיבים
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
פרסמתי פה לפני שבוע בעיה בכרטיס מסך ומסתבר שבסוף הגענו למצב שאין בעיה בכרטיס ויש בעיה במעבד ישלי מעד amd 1075t 6x קיבלתי ב3DMARK PhysicsTest 14.03 FPS ואמרו לי שזה לא טוב ישלי שתי כרטיסי מסך SHAPPIRE 6850 HD CROSSFIREX מצפה לעזרה
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
רציתי לשאול - האם יש היום כרטיס טלויזיה שרק מאיץ את הוידיאו,ולא מאפשר הקלטה או צילום תמונות? כי אני לפני קניה,ואני רוצה לקנות כרטיס שמסוגל להקליט ולצלם
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס הזה FX 5900 XT 128MB DDR 256BIT אני מעוניין לקנות אותו אני מביא אותו ב 960 שח של גיגהבייט השאלה היא האם הוא שווה את המחיר? ואולי יש כרטיסים טובים ממנו במחיר הזה? לא ר9800 פרו בבקשה אני מת לאחד אבל זה עוד 500 שח וגם ככה אני מגרד 960 שח בלחץ!!!!! וגם מסתבר שלא 6600GT כי גם הוא יקר
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות כרטיס לעריכת וידאו.יש לי מצלמת וידאו אנלוגית והייתי מעונין בהתקן שאוכל להעביר את הסרטים למחשב ולערוך אותם ב windows movie maker 2
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיות במשחקים על הכרטיס מסך שלי, עם הבאנדל של הכרטיס מסך קיבלתי כמה משחקים וביניהם shellshook אני נכנס למשחק..יש תפריט הכל טוב...שאני נכנס למשחק הכל מרוח ולא רואים כלום... ב HALF LIFE 2 המשחק עובד טוב אבל שאני עושה enable באפשרות vertical water sync הכל מתחרבש ועכשיו התקנתי את הדמו של farcry ושמתי את כל ההגדרות שיש על הכייי גבוההה הכל על הכי גבוה ! המשחק עובד טוב אבל רואים על הפנים... אני זוכר ראיתי תמונות באינטרנט של אנשים שרואים אצלהם ממש יפה ואצלי רואים ממש מעפאן... צירפתי תמונה שתמחיש את זה. והכל קרה על דריבירים של נוידיה 66.69 נראה לי...החלפתי ל 71.24 וזה נשאר אותו הדבר... הדירקט איקס הכי חדש שיש...הכל כשר בבקשה תעזרו לי...זה באסה שמחשב חדש מאכז…
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא :מעבד E4300 גירסת אוברקלוק 1.8 גיגה הרץ כרגע הוא 2.7 מהירות לוח אם - P6N SLI V2 תומך SLI זיכרון ראם - 2 גיגה OCZ 800 MHZ REPEAR עם צלעות קירור הארדיסק -חצי טרה של SEAGATE נקנה לפני שלושה חודשים . כרטיס מסך -8800 GTS 320 גירסת אובר קלוק ספק - של HEC 650 וואט מקצועי וחזק ושקט . מסך W2252TQ 22 , תקציב 1300 שיחזיק לתקופה של שנה או יותר על MAX SETTINH
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
כהמשך לנושא שלי (חייב כרטיס חדש...) שווה לקנות http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6856 נשמע מוזר ?
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס מסך הכי טוב אני יכול לקנות ללוח MSI 925X Neo Platinume בלי התחשבות במחיר. ומה ההבדלים בין הסלוט PCI-Express שלי לעומת גרסא שניה, האם אני יכול לשים כרטיס מסך שתומך בגרסא 2 בלוח שלי?
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-