כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
כרטיס מסך AGP עד 600 שקל המפרט שלי הוא p4 2.8ghz 1gb אין לי אפשרות להוציא יותר מ 600 אז אני מוציא את זה על כרטיס מסך ואני רוצה לדעת מה הוא כרטיס המסך AGP8X הכי טוב שיש במחיר של עד 500-600 שקל כ(רגע יש לי ATI RADEON 9550 ) והאם יראו שיפור בכמות ה FPS שאני יקבל במשחקים(חשוב שזה יהיה כרטיס של SM3 לא יודע אם יש יותר אבל שישהיה לפחות 3 ) וכמה FPS אתם אומרים אני יקבל ב COD4 עם הכרטיס הזה (ועל איזה גרפיקה אני יוכל להפעיל את המשחק ) (הכרטיס שיש לי נותן לי 20 FPS ) והאם לא יהיה בעייה לשים את הכרטיס מסך הנ"ל עם הספק שיש לי(לא יודע מה יש הנה קובץ מהEVERST) הוספתי קובץ REPORT [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
1. AMD Radeon HD 6570 2GB2.Nvidia GeForce GT420 1GBומה משמעות המספרים 6570 , 420 האם יש טבלה של כרטיסי מסך וההקבלות שלהם לחברה המתחרה : לגומא GT420 הוא כמו Redon hd xx תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
כל פעם שאני מחבר את מסך הטלויזיה כמסך נוסף הרזולוציה של המסך (של המחשב) משתנה וחותכת את הפנל התחתון כשאני ניכנס לדרייבר אפשר לשנות את זה דרך my VGA Displays - image adjustments אבל כל פעם התצוגה נחתכת שוב. עוד שאלה באותו נושא, אני רוצה לשנות את הסדר את התצוגה של המסכים, (במצב של חיבור בטלויזיה כמסך ממשיך) כלומר, שאוכל להעביר חלונות דרך הצד השמאלי של המסך מחשב ולא הימני. תודה למגיבים ולעוזרים יוני.
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי חבר שמוכר לי כרטיס מסך של חברת ATI דגם 9800 pro עם זכרון של 128MB השאלה שלי היא איך ניתן לדעת ממנו איזה סוג כרטיס זה 128 או 256 bit שאלה שניה האם ההבדל הוא כל כך משמעותי ? (יש אולי למישהו לינק המשווה בין השתיים?) ושאלה אחרונה, בכמה כדאי לקנות אותו ? תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך למקסימום ביצועים עבור המחשב שלי, את המפרט אפשר לראות בצד ימין. המחשב ישן ולכן אין צורך בכרטיס לא מהעולם הזה, כפי שידוע לי הלוח תומך ב-AGPx2 ולכן לא צריך יותר מזה. אשמח לשמוע מהו הכרטיס הטוב ביותר ל-AGPx2 וכמובן אשמח לדעת אם אני ארגיש שיפור כלשהו בין הכרטיס המוצע לכרטיס שיש לי עכשיו (לדוגמא במשחק CS/CZ).
-
- 14 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי נידמה לי שיש קצת ירידת FPS במישחקים כאשר החלפתי ממסך CRT 17 למסך LCD22 , יש לי רק 512 מגה זיכרון בכרטיס מסך 4850 , האם יש צורך ב1 מגה ראם? רוני
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
כתבתם מאמרים נפלאים אבל מושגים רבים הלכו קצת לאיבוד ולא מבין את פשרם מהמאמר הזה http://hwzone.co.il/hardware/news/141973 לא מובן מה יתן התאמת כרטיס סמך למעבד 8 ליבות ? מה קשור רווח למעבד 8 ליבות FX ? זה רק בתכנות המשחק ע"י יצרן המשחק שתומך בזה או כל שחקן יוכל לשחק עם זה ולכוון בהתאם ? גם היום ניתן בכרטיס מסך AMD 7950 לכוון 7.1 מדומה , בבחר תצורת רמקולים , אז לא הבנתי מה יתן לי בדיוק אלמנט זה ? האם כל משחק השיער יראה טוב יותר או רק במשחקים ספציפיים ? תודה מראש למסבירים נכונה
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני חושב שהכרטיס מסך חלש מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אהלן.. לפני שבוע בערך קניתי מחשב חדש ויחד איתו זוג כרטיסי 6850 OC של Gigabyte. מאז התקנתי 3 משחקים, כאשר 2 מהם עובדים בצורה מזעזעת.. המשחק שעובד מצוין הוא Dirt 3 על ההגדרות הגבוהות ביותר גם. מצד שני COD 7 וCrysis 1 עושים בעיות מוזרות.. COD 7 : העכבר זז חלק, התמונה מצוינת והתגובה גם כן, אבל כל פעם שאני זז המשחק עובד בתקיעות כאילו יש "לאגים". ניסיתי לשחק עם הרזולוציה ושאר ההגדרות, אבל שום דבר לא עוזר. Crysis 1 : עובד מצוין על ההגדרות הכי גבוהות, חוץ מבעיה אחת.. מה שקורה זה שכאילו שהתמונות ש"רחוקות" ממני כמו עננים ונוף כאילו נעלמים וחוזרים ממש מהר.. אני שובר את הראש משבוע שעבר למה זה קורה ואני לא מצליח למצוא פתרון. אגב, גם פה ניסיתי לשחק עם ההגדרות. כמו כן, ניסיתי להתעסק גם …
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אהלן חברים.. רציתי לדעת עד כמה שווה לקנות הכרטיס הזה האם הוא חריץ לי את battlefield 3 על full ומשחקים עתידיים? תודה ומחכה לתשובה
-
- 9 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
אוקי אנשים אני רוצה לקנות מחשב חדש ורציתי לשאול אך אה readon 9600 256 mb אם הוא טוב למשחקים ואם לא איזה כרטיס מסך כדי לי לקנות
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את ה9600XT שלי בכרטיס יד שניה חזק יותר ואני קצת נופל עם דירוג הדגמים השונים. הייתי רוצה לדעת מי מבין הכרטיסים האלו חזק יותר ובכמה ההפרש משמעותי: 6800GS 7600GS 7600GT נושא הת'רד שונה קצת..
-
- 11 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
ראידון 9700 פרו מה הטמפ הנורמלית שלו ?! חש לי חישן טמפ ... במאמץ של המעבד המעבד בטמפ 43 39 עכשיו כרטיס מסך 55 במונחה 52 מאמץ יכל להגיע לה 60 האם זה נורמלי ? לכרטיס מסך ?!
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
בעיקר בשביל לחבר לטלוויזיה ולראות סרטים וקצת משחקים
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
ברצוני לדעת כיצד להסיר WDM של כרטיס מסך ישן (GEFORCE2) ע"מ שהתקנת ה-WDM של הכרטיס החדש (RADEON 8500) לא תתקע ותתן את ההודעה המצורפת מטה... תודה.
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס saphire ati radeon 256 dvi vivo אז הכרטיס הזה יכול גם לשמש ללכידת וידאו מהטלויזיה למחשב עשיתי כל מיני ניסיונות עם virtual dub ועוד כל מיני תוכנות המטרה שלי הייתה להגיע להקלטת סרט של שעה וחצי בקובץ אחד מקודד ל xvid עם סיומת avi שישקול 700 מגה אחרי המון ניסיונות הגעתי למצב שהסרט שקל 700 מגה אבל לא ראו אותו טוב ראו פסים הסאונד לא התאים לדיבור ומידי פעם הסרט קפא לגמרי אני מאמין שזאת בעיית הגדרות מישהו יכול להסביר קצת על איזה הגדרות הכי מומלצות כדי שתצא איכות תמונה טובה ושהסרט ירוץ רגיל והגודל של הקובץ לא יהיה ענק ? ניסיתי לשאול בים מקומות ולא קיבלתי תשובות נורמליות נ.ב - אני רוצה לקודד ישירות מהטלויזיה לפורמט xvid אני בטוח שיש דרך לעשות את זה במקום קודם לק…
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לחבר את הטלוויזיה למחשב. אם אני מחבר את הבננה מקדימה (בטלוויזיה) - המחשב לא מזהה שיש טלוויזיה מחוברת . כשאני מחבר כבל של sVideo - זה עובד - אני מצליח לראות את התצוגה גם בטלוויזיה . ניסיתי להחליף כבל וזה לא עזר . יש הגדרה נוספת שצריך לעשות ? מערכת ההפעלה היא WindowsXP תודה עומר
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי לGV-3D1 של GIGABYTE האם שווה ? וכה יעלה לי העסק??? בתודה מראש קובי זה המפרט הנוכחי: GIGABYTE MOTHETBOARD GA-K8NF-9 WITH nFORCE 4 x4 AMD ATHLON 64 3000+ CPU Dual Chanel 1024MB 2*512 DDR400 GIGABYTE G-FORCE 6600 256MB 128bit PCI-E SONY DVD-RW/+- DL דגם 28A מסך MAG 17" AH-778 ואני לא יודע איזה ספקק ......עזרהההה!!!!!1
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
האים היתרון של הליבה החזקה עדיף על מהירות שעון מה כדאי יותר ? והאם אני יכול להגיע עם ה 7900GS למהירות של 7900GT ? כמובן בממשק PCI EX
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני משדרג מחשב ישן (P 1.8GHz) ומחליף את כרטיס המסך שבו (TI500). אחד ממטרות המחשב (פרט לאינטרנט ומשחקים לא עתירי גרפיקה) הינו להציג וידאו על מסך LCD 19 (לחדר ילדים). מה עדיף - לקנות כרטיס מסך בינוני (DVI כמובן) וכרטיס טלויזיה (כניסה מאנטנה/וידאו מהסלון) או לקנות כרטיס מסך עם כניסת וידאו (AV) ולחבר את הוידאו מהסלון ישירות אליו ? האם כרטיסי הטלויזיה מגיעים עם שלט ? האם השלט רק לתחנות או גם לקול ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שמתי לב שיש לי בביוס אפשרות להעלות את הגודל של ה AGP Aperture Size עד ל 128 כרגע עומד לי על 64 ויש לי כרטיס מסך עם 128 מגה בייט . האם כדאי לשנות והאם זה יעזור במשהו או אולי יעשה פחות טוב ? קראתי במדריך אבל לא ממש הבנתי. עוד שאלה אולי מישהו יודע מזה האפשרות נחדשה בדרייברים החדשים של נווידיה NEGATIVE LOD BIAS ובמה לבחור ב CLAMP או ALLOW .
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
יש לי בכרטיס מסך שני יציאות DVI, באחת יש לי מתאם לVGA שלשם הולך המסך מחשב שלי שאיתו אני משתמש ויש לי עוד מסך שאצלו גם יש VGA אבל אין לי את המתאם מDVI לVGA נוסף... האם אפשר לחבר מסך אחד לחיבור ONBOARD בלוח אם ואחד לכרטיס מסך והם יעבדו ביחד או שצריך לרכוש מתאם נוסף?
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-