עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by k_700,

איזה מסך יותר מולמץ? LG L1750SQ יש 8MS בזמן תגובה אבל אין חיבור DVI בLG L1730B יש 12MS ויש חיבור DVI. על מה כדאי ללכת?

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  2. בס"ד רציתי לשאול מה הCCC מוסיף, ולאיזה כרטיסים הוא מתאים ?. והאם בדרייברים של NVIDIA יש גם חילוק דומה ? תודה.

• 13 תגובות
    • 711 צפיות
  3. Started by PrefaceAlumni,

שלום רב, היתה לי לפני גרסא 177. התקנתי את 178.24, הוא נתן לי לבחור שפה להתקנת PHYSX, ואח"כ הוא אמר שההתקנה לא בוצעה בהצלחה. עכשיו שאני בודק את הגרסא של הדרייברים היא אכן 178.24.(הגרסא המעודכנת). אני משתמש בויסטה 64 עם 8800GTS. האם ההתקנה הושלמה בהצלחה או לא? ומה אפשר לעשות בנידון? תודה מראש לכולם!

4. Started by psybrain,

איזה הגדרות הכי טובות ל 6950 שנפתח ל 6970 בחוצץ GAMING בדרייבר ? מעבד I7 2600K זיכרון 4 GB מחשב חזק...

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  5. Started by MasterOr,

מעוניין לקנות את הכרטיס מסך הזה: לחץ כאן השאלה אם אני יוכל להגיע איתו לביצועים של לפחות 6800 או יותר אפילו אני מדבר יותר על צינורות מאשר תדרים שיותר קל וגם כרגע אם ההבל ביניהם כל כך גדול?

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  6. Started by roeiw,

GIGABYTE X600 PRO 128mb DDR לאיזה כרטיס AGP אפשר להשוות אותו?

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  7. Started by Vladgi,

כרטיס המסך הבא עם השם ATI Radeon 9500 w / 128MB pro VGA card הוא RADEON 9500 PRO אמיתי ורגיל או שה-w/ אומר משהו? בקיצור מה ה-w/ אומר או שאין שום קשר לכרטיס מסך?מה זה w/ זה משגע אותי תודה מראש

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  8. Started by kingpin,

אל תגידו תעשה חיפוש חרשו כבר על הנושא כי עשיתי חיפושים וקראתי 1000 נושאים פה בפורום וראיתי מיליון צדדים בקיצור השארתי 3 מתחרים ברשימה mag 796fd2 lg900p (הוא שטוח גם בפנים?) samsung 793mb מי הכי שווה בינהם ?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  9. Started by monya2007,

חבר שלי רוצה לשדרג את המחשב ומצאתי לו שני כרטיסים (בלוח ה-יד שניה של האתר) 8600GTS עם קירור פסיבי של GIGABYTE וX1950PRO עם קירור של ZALMAN רציתי לדעת איזה כרטיס עדיף מבחינת ביצועים תודה מראש

10. Started by 114508534,

אהלן ידידה שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש - עד 400 שקל, חשוב שיהיה NVIDIA - המלצות בבקשה , תודה

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  11. אני מחבר את ה5600 FX דרך ה SVIDEO לטלוייזיה , עם היה הכל טוב ועכשיו כשאני מחבר אני רואה בשחור לבן , אני בטוח שזה משהובהגדרות כי לפני כמה ימים זה קרה לי ויחקתי שם משהו עם ההגדרות וזה חזר לעצמו אבל עכשיו אני לא זוכר ואני לא מצליח יותר, מישהו אולי יודע מה לעשות?[דרך ההגדרות של 56.72 אני משתמש , לא דרך TVTOOL כי אני לא מצליח דרכה]

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  12. Started by Yoda_1168,

משחק על מסך 17" שמגיע ל1280... יש סיבה ליותר זיכרון מזה? אומרים ש320MB לא יספיק בקרוב.

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  13. Started by Pika007,

משהו מוזר ביותר קרה לי הורדתי ATI tool כמו שרבים פה המליצו נכנסתי לפרטים של הכרטיס מסך, והוא הראה לי ליבת R423, מה שלגמרי לא נכון. התקשרתי לחנות, שאמרו לי שהכרטיס הוא עם ליבת R480 (כרטיס Powercolor X800GT) הלכתי אל החנות, חשפו את הליבה (בלי להוריד את האחריות) והפלא ופלא- יושבת לה שם ליבת R480. מישהו יכול להגיד לי מה הולך עם ATI tool???

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  14. איך אני מוציא את הספק כוח הישן ?

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  15. Started by lior505,

פרסמתי פה לפני שבוע בעיה בכרטיס מסך ומסתבר שבסוף הגענו למצב שאין בעיה בכרטיס ויש בעיה במעבד ישלי מעד amd 1075t 6x קיבלתי ב3DMARK PhysicsTest 14.03 FPS ואמרו לי שזה לא טוב ישלי שתי כרטיסי מסך SHAPPIRE 6850 HD CROSSFIREX מצפה לעזרה

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  16. Started by evman007,

אני פשוט לא ממש מבין במסכים בכלל רציתי בהתחלה לקנות 17 אבל ראיתי ש19 לא עולה הרבה ההתלבטות שלי היא בין מסך מאג שטוח לבין מסך של lg ראיתי במבצע באתר http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3118728 מה אתם ממליצים לי אבל שלא יהיה ממש יקר!

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  17. Started by Fontana,

אוקי אנשים אני רוצה לקנות מחשב חדש ורציתי לשאול אך אה readon 9600 256 mb אם הוא טוב למשחקים ואם לא איזה כרטיס מסך כדי לי לקנות

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  18. Started by simonsix,

We would like to announce the availability of a hotfix for Catalyst 7.9. This hotfix addresses the following issues: * Enemy Territory Quake Wars: Crossfire flickering issues are resolved. Performance is improved * Bioshock: Resolved intermittent hangs for the Radeon HD 2400 and Radeon HD 2600 * Call of Juarez: Texture corruption is fixed * World In Conflict: Performance is improved * Team Fortress 2: Facial morphing corruption is fixed * Time Shift: Resolved random crashes for Radeon 9xxx and Radeon X8xx series of products http://game.amd.com/us-en/latest_news.aspx?id=AMD000000003

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  19. השאלה בכותרת, האם יש כרטיס יותר טוב מ GeForce FX5900 VIVO עם PCI EXPRESS ב 600-650ש"ח?

• 14 תגובות
    • 710 צפיות
  20. דבר ראשון , המפרט שלי בצד [על מנת למנוע שאלות בקשר אליו] יש לי מסך 17'' ואני לא מתכוון להחליף אותו , אני לא אוהב מסכים גדולים.. בכל מקרה , אני לא ממש מבין בכרטיסי מסך ואני יודע שאני לא צריך את הכרטיס הכי טוב שקיים בשוק היום אבל אני רוצה כרטיס מסך חזק , שהיום יריץ את המשחקים הכי חדשים על הכי גבוהה , ועוד שנה ככה יריץ בינוני+ יש לי את ה X1950pro כמה שנים והוא מריץ לי את crysis אפילו [לא על הכי גבוהה אבל עדיין גם לא על הכי נמוך] לא מפריע לי אם זה NVIDIA או ATI התקציב שלי הוא עד 1000 שקל , תודה

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  21. Started by tom123p,

בעיקר בשביל לחבר לטלוויזיה ולראות סרטים וקצת משחקים

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  22. Started by nadnad,

מערכת: amd authlon xp 1800 geforce fx 5600 msi 512 ddr motherboard 8agp dont know the name החלפתי את הכרטיס מסך מ geforce mx440 לזה והfps שלי במשחק שאני משחק (מוהאא) נשאר אותו דבר עכשיו החלפתי את ה 4agp ל 8agp אבל המחשב צריך לחזור אלי עוד כמה ימים, נראה לכם שזה יעזור או שאני דביל? בבקשה תגידו מה אני צריך לעשות, בתודה מראש, נריל.

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  23. הרבה אתרים אומרים שב5 לדצמבר הייתה אמורה להיות הכרזה על הדור הבא של הכרטיסים. מישהו יכול להביא לינק או מידע? מה לגבי Nvidia יש חדשות לגבי כרטיסים ?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  24. Started by foramit,

אני רוצה כרטיס מסך שמעתי ש-XXX יש לה מאוורים פצצות ובלי קשר אני יודע שהם טובים אם לא בין היותר טובים בעולם על איזה כרטיס מסך אתם ממלצים שלא עולה מיליון דולר אבל שיהיה מספיק טוב לכל מה שוקרה היום אני ידוע ש X800 הכי טוב אבל בוא נרד ממהר אנא תגובתכם בבקשה

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  25. שלום, ידוע לי ששני כרטיסי המסך הבאים מיועדים לגרפיקה, לא הצלחתי להבין כ"כ את ההבדל ביניהם ומה עדיף: QUADRO FX1800 768MB PCIE PNY PNY QUADRO FX580 512MB כמובן שהמחשב מיועד לעבודות גרפיות. תודה.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.