עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הנה קצת פרטים לגבי הGPU הבא של ATI. מן הסתם שמאמרים של THE INQ צריך לקחת עם קמצוץ מלח כמו שאומרים, אבל יש פה מידע מעניין מאד, בעיקר לגבי צריכת החשמל של הכרטיסים. http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2007/10/01/ati-rv670-beat-r600

2. תתחשבו גם ביופי. אני יכול לעבור את התקציב אם תציעו לי משהו משתלם מאוד. בינתיים ראיתי את Viewsonic P70F ואת Iiyama 413C שנראים לי די טובים. איך הם מי יותר טוב מבינהם או שיש בכלל מסך אחר יותר טוב משניהם??

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  3. גרסה רגילה ללא OC GIGABYTE SUPER OVERCLOCK VERSION GTX 580+GTX 580 INNO יצא לי מזה SLI?

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  4. שלום, ברשותי ATI X1950 PRO של SAPPHIRE. כרטיס המסך קורס תדירות בעת שימוש בגרפיקה כבדה (פשוט רואים NO SIGNAL על המסך) החשוד המיידי הוא התחממות הכרטיס. בדיקה קצרה מעלה שבעת התאמצות שאינה גורמת לקריסה - הליבה של הכרטיס מסך עשויה להגיע ל85. אני מחפש תוכנה שיודעת לעשות LOGGING בזמן אמת של הטמפרטורות. ככה שלאחר הקריסה, אני אוכל לדעת בדיוק מה הייתה הטמפ' הקריטית (או שזה לא בכלל הטמפ'?) יש לציין שיש ברשותי ספק כוח ג'נרי 350W. ככה שאני מחפש תוכנה שיכולה לעשות LOGGING שכזה, ובנוסף אם יש לכם הצעות לפתרון המצב - אשמח.

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  5. Started by tomerd,

הייתי מעוניין לרכוש את הכרטיס מסך הנ"ל הבעיה היא שלא רשום בשום אתר את מידת הרעש שהוא עושה... אלא בחלק מהאתרים רשום שהוא עושה רעש חזק מהרגיל השאלה גם אם הוא עושה רעש גם כשהוא עובד "רגיל" - לדוגמא בלילה-שמשאירים אותו דולק ולא נוגעים בו... או הוא עושה רעש רק כשמשתמשים ב-"כוח" שלו - במשחקים וכדומה. האם למישהו יש תשובה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  6. Started by shem,

לאחר שיטוטים בפורומים פה הכו בי כמה ספקות.. הכרטיס אמור להיות מספיק טוב בשביל המסך? אני צריך עוד כרטיס? SLI? והאם על לוח Gigabyte GA-P35-DS3L יש לי אפשרות בכלל לSLI? תודה מראש, שם.

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  7. Started by Nahum2,

אני מתכוון לרכוש היום את המפרט הבא: כמות מוצרים סה"כ 1 AMD Athlon 64 (3200+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL - קירור מצויין למעבד לא תודה 974.30 ש"ח 1 DFI Infinity nF4 Ultra (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX 597.92 ש"ח 2 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) original C2.5 - קירור נחושת לזיכרונות - פריים קו לא תודה 556.20 ש"ח 1 WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II - קירור לדיסק הקשיח לא תודה 501.33 ש"ח 1 LG DVD-RW GSA4167 x16 DUAL LAYER (black) - bulk 282.13 ש"ח 1 Gigabyte - PX6800 GS 256mb DDR3 - PCX - Retail 1,196.52 ש"ח 1 Coolermaster Centurion 532 + 380W psu 502.84 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 172.89 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,784.13 …

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  8. Started by alone66,

1. AMD Radeon HD 6570 2GB2.Nvidia GeForce GT420 1GBומה משמעות המספרים 6570 , 420 האם יש טבלה של כרטיסי מסך וההקבלות שלהם לחברה המתחרה : לגומא GT420 הוא כמו Redon hd xx תודה מראש

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  9. Started by yoni_a,

כל פעם שאני מחבר את מסך הטלויזיה כמסך נוסף הרזולוציה של המסך (של המחשב) משתנה וחותכת את הפנל התחתון כשאני ניכנס לדרייבר אפשר לשנות את זה דרך my VGA Displays - image adjustments אבל כל פעם התצוגה נחתכת שוב. עוד שאלה באותו נושא, אני רוצה לשנות את הסדר את התצוגה של המסכים, (במצב של חיבור בטלויזיה כמסך ממשיך) כלומר, שאוכל להעביר חלונות דרך הצד השמאלי של המסך מחשב ולא הימני. תודה למגיבים ולעוזרים יוני.

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  10. שלום לכולם אני עומד לקנות את ה- RADEON 9800 PRO ואני מתלבט בין החברות הבאות ATI HERCULES GIGA BYTE עכשיו אני גם רוצה שלכרטיס יהיו יכולות OC טובות מישהו ראה עליהם ביקורות או משהו דומה ויכול להלמליץ לי על משהו?

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  11. שלום לכולם, אני מעוניין לערוך השוואה בין שני כרטיסי מסך אלו, מבית nVidia. תוכלו לעזור לי? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  12. Started by mushee,

אממ בעקבות תקציב לא מתוכנן שעומד ליפול עליי בעוד כחודשיים (7500 ש"ח בערך) החלטתי שהגיע הזמן לקנות מחשב חדש....בקשר לכל שאר הרכיבים חוץ מהכרטיס מסך אין עוד על מה לדבר בגלל היציאה של הקונרו ולוחות האם שיתמכו בו, אבל בקשר לכרטיס מסך רציתי לדעת אם יש הבדל כ"כ גדול בין x1900xt לבין ה x1900xtx שמצדיק את ההבדל הגדול במחיר שלהם (בערך 800 ש"ח)...תודה

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  13. Started by guys234,

היי חברים, שלום רב, פעם ראשונה שאני כותב פה... היה לי מחשב בין 5 שנים והשבוע השתדרגתי למחשב חדש וטוב הכולל Intel Quad Q9550 עם מאורר של ThermalTake (בנתיים לא עבר את ה-30 מעלות) לוח Asus P5QC OCZ 8GB RAM DDR2 800 Sapphire HD4870 512 MB Windows Vista 64 Bit ספק כוח 525W של Enermax Mudo Seagate 500GB + Westren 640GB הכל טוב ויפה, הוינדוס רץ מהר וסבבה. רציתי לדעת כמה דברים שהטרידו אותי ואני בטוח שתוכלו לעזור. 1. יש האופציה בדרייבר של ATI Overdrive המאפשר לעשות OC העניין הוא שכרגע האופציה נעולה, ואין בעיה לפתוח את ה- Unlock אני רק מפחד שאם אעשה את זה, האחריות על הכרטיס תבוטל, האם יש משהו בדבר? 2. ראיתי באתר של Sapphire שיש 2 גירסאות לכרטיס- האחת עם שהמאוור וכל הקירור בצבע א…

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  14. שלום אני עם מחשב חדש, כרטיס מסך מובנה בלוח אם שאני לא משתמש +6850 , מסך LED24 של סמסונג כמסך מחשב וטלוויזיה פלזמה סמסונג FHD ps51d550 המטרה - CLONE בשני המסכים נראה אותו דבר ,אך אם לא ניתן אז נמצא פתרון אחר אני ממש לא מסתדר עם הפנל של ATI כל האופציות שם ושום דבר לא עוזר לי חשוב לציין , המסך מחשב מחובר עם כבל HDMI לDVI שקיבלתי עם המסך(הDVI למחשב) והפלזמה מחובר עם HDMI אני מגדיר את המסך מחשב 24 על רזולוציה מומלצת 1920X1080 ואני רואה אותו לא על כל המסך כלומר יש ריבוע שחור שעוטף את תמונת המחשב, כלומר מצב בו אני צריך למתוח את המסך (כשאני מנסה להכנס לתפריט המסך כדי לנסות ולמתוח הכפתורים אפורים) בפלזמה לא רואים טוב הכל נראה כזה לא חד ומטושטש(אולי זה ככה?) סרטים רואים טוב. חייב …

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  15. Started by Kenny,

יש לי DVI בודד - מלבדו יש לי HDMI ו 2 חיבורים של MDP הטלויזיה שלי כאן היא פלזמה.. אני יכול לחבר אותה עם VGA או עם DVI (מתאם) הבעיה היא - ה DVI כבר מחובר למסך.. איך זה שאין DVI נוסף? ואם אין DVI נוסף , הגיוני שכרטיס של 2000 שקל והם לא נותנים מתאם פשוט מ MDP ל DVI ?? איפה יש מתאם כזה? וכמה זה עולה? תודה.

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  16. Started by Fontana,

אוקי אנשים אני רוצה לקנות מחשב חדש ורציתי לשאול אך אה readon 9600 256 mb אם הוא טוב למשחקים ואם לא איזה כרטיס מסך כדי לי לקנות

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  17. Started by omrisc,

אני מעוניינת לדעת מה ההבדל בין מסכי סמסונג 730B ו740B וכמו כן אודה לכם אם תמליצו לי על מסך מחשב בתקציב של עד 1,500 ש"ח אם אפשר לקבל הסבר לאדם הפשוט שאינו מבין במונחים מקצועיים אך מאד מעריכה את האתר הזה כאתר לאנשים שמבינים בתחום, תודה מראש

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  18. אני מעוניין לשדרג את ה9600XT שלי בכרטיס יד שניה חזק יותר ואני קצת נופל עם דירוג הדגמים השונים. הייתי רוצה לדעת מי מבין הכרטיסים האלו חזק יותר ובכמה ההפרש משמעותי: 6800GS 7600GS 7600GT נושא הת'רד שונה קצת..

• 11 תגובות
    • 730 צפיות
  19. Started by Mr Gadget,

האם קיים בארץ?

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  20. Started by kobibo,

האם המגמה של כרטיסי המסך החדשים היום הולכת לכיוון ה PCI-E או שעדיין יהיה ניתן למצוא בעתיד גם כרטיסים ב AGP . אני שואל את השאלה מכיוון שאני עומד לשדרג את הלוח המעבד והזיכרון ויש לי כרטיס של Radeon 9800 Pro ולא מתאים לי עכשיו גם להכנס להוצאה עבור כרטיס המסך . בהנחה שאני ארכוש לוח תומך AGP האם בעתיד יש לי סיכוי עדיין למצוא כרטיסים בטכנולגיה זאת או שוב המגמה הולכת לכיוון של PCI-E ?

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  21. Started by the_admor,

שלום לכולם אני צריך המלצה איזה כרטיס מסך לקנות במגבלות והתנאים הבאים : מחיר - עד 600 ש"ח שימוש - אני לא גיימר כבד ולא משוגע על FPS (אני מסתפק גם ב 20-30), אבל שיהיה אפשר לשחק ב BF 1942 בצורה מכובדת (אחת הסיבות שאני צריך להחליף את ה VANTA הישנה והטובה שלי, פשוט לא עובד...). פלטפורמה - אני עובד על P3 600EB ו 512MB של זיכרון ולא הולך לשדרג בקרוב. שוב, אני לא מעוניין בטכנולוגיה הכי אחרונה אבל כן בכרטיס הכי טוב במסגרת התקציב. אפשר לקחת בחשבון שאני קונה במחירי יבואן כך שהמחיר הריאלי הוא יותר קרוב ל 700 ש"ח אשמח לקבל המלצות ואנא עשו זאת מתוך נסיון ולא מתוך מה שקראתם בכתבות (את זה גם אני יכול לעשות). המון תודה

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  22. יש לי MAG 786FD ששירת אותי נאמנה במשך ה5 שנים האחרונות... פחות או יותר. למרות שMAG הם לא הכי הכי המסך הזה דווקא לא רע בכלל, שטוח, 100 HZ על 1024x768... והוא גם דיי חד, ז"א היה חד אתמול בלילה פתאום המסך התחיל להיות מתושתש ברגע, המרכז עוד בסדר אכשהו אבל בצדדים זה ממש לא חד. כבנאדם שיושב הרבה על המחשב ועובד בגרפיקה אין מצב שאני יכול להמשיך עם המסך הזה, אני חייב מסך חדש. דבר ראשון לפני שאני קונה אני רוצה לדעת האם יש אפשרות לשחק עם השפורפרת ולנסות לשנות פוקוס (כמו בטלויזיות, אם מישהו פעם פירק אחת) ? אם לא אז יהיה זכרו ברוך יורש העצר יהיה לא אחר מאשר CRT 17 INCH ובקטע הזה אני מבקש את עזרתכם. התקציב שלי הוא עד 1600 שקל ואני רוצה מסך רק רק רק 17' לא פחות ולא יותר ואין ג…

• 9 תגובות
    • 730 צפיות
  23. אז ככה קניתי HARDDISK חדש והתקנתי עליו מערכת הפעלה חדשה(הישנה עדיין נמצאת בHARDDISK הישן) ומשום מה אני לא מצליח להתקין את הדריבר לכרטיס מסך(בעיה שלא היתה לי שקניתי אותו). יש לי WIN XP וATI radeon 2400 PRO ניסיתי גם את הCATLIST החדשה שפשוט לא אומרת כלום אבל גם לא מתקינה כלום רק רושמת שההתקנה הסתימה בהצלחה ניסיתי גם CATLIST 9.3 והיא אומרת שאין לי שום חומרה במחשב שמתאימה לתוכנה הכרטיס מסך מחובר כמו שצריך והWIN הישן מזהה אותו כמו שצריך

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  24. או מקום לקנות אני רוצה לקנות ריידון 9000

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  25. אוקיי חבר'ה אז ככה, אני מתכוון לקנות מחשב חדש בתקציב של בערך 5750 ש"ח. המחשב מיועד לגיימינג ברמה גבוה יחסית (קרייסיס וחבריו על רזולוציות גבוהות + פילטרים והכל על VERY HIGH). עכשיו חשבתי, מה עדיף במסגרת התקציב שלי וביעוד המחשב: כרטיס בודד של 9800GTX 2 כרטיסים של 9600GT 2 כרטיסים של 8800GT 2 כרטיסים של 8800GTS. או שבכלל עדיף לחכות לכרטיסים האחרים? (מתי הם יצאו?) אשמח אם תפרטו לגבי כל אפשרות ותסבירו איך המשחקים החדשים (וכאלו שיצאו בהמשך) יעבדו עליהם. נ.ב: אשמח אם תמליצו גם על ספק שיריץ את כל זה. תודה

• 5 תגובות
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים