עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by simla101,

היי, אני קונה מחשב חדש ונראה שה-7870 מתאים לי לתקציב וגם מאוד מומלץ פה. אני רואה שבכל מקום ממליצים על ה sapphire 7870 XT, רציתי לדעת אם יש סיבה ספציפית פרט למחיר? האם יש הבדלים גדולים בין גרסאות 7870 שונות חוץ מהקירור והתדרי שעון (ליבה / זכרון)? האם חלק מהכרטיסים משתמשים בליבות שונות? פשוט איפה שאני קונה אין את הגרסא הזו של ספיר (וחוץ מזה, יש כל מני גרסאות אחרות שיותר משתלמות כלכלית ככה נראה) תודה!

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  2. האם ה7800GT או הGTX יראו איזשהו הבדל מה6800GS בסרטים? בעבודה משרדית רגילה? או שכל היתרונות שלהם יתבטאו רק במשחקים הדורשים גרפיקה כבדה?

• 10 תגובות
    • 711 צפיות
  3. Started by משה007,

שלום לכולם ברצוני לשאול כמה שאלות על מסכי מחשב והם:מהו ההספק המומלץ למסך של 17 אינץ? מהם גודל הנקודה של המסך המומלץ?. מהם תדר רענון של המסך המומלץ? מהי הרזולוציה המומלצת למסך? מהי האחריות המומלצת למסך?. האם מכירים ומה דעתכם על המסכים הבאים והם:F700B LG , 793DF שלסמסו נג,VIEWSONICE92F, כולם בגודל של 17 אינץ האם גם אקבל בחינם את תוכנת outlook בתוך המחשב בעת הקנייה? אודה לכם אם תענו על שאלותי בהקדם תודה.

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  4. שלום לכם, כרגע יש לי כרטיס מסך x800gto2 שקניתי לפני איזה 8 חודשים עם המחשב החדש (זה שבמפרט ), הבעיה היא שעכשיו שיוצאים משחקים שרק תומכים ב-SM3 (מה שמעצבן מאוד) שני משחקים שאני מעוד מעוניין לשחק בהם Splinter cell : double agent Tom Clancys Rainbow Six Vegas אז חשבתי לעצמי לקנות כרטיס מסך חדש- הסכום שיש יל זה 1200 ש"ח האם כדי לי לקנות כרטיס מסך עכשיו לחכות לויסטה (עם DX10) שיצאו כרטיסים של יותר שווים בסכום הזה

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  5. Started by ybe,

אני מעונין לרכוש כרטיס מסך עד 1,000 ש"ח, תומך DX 10 ועם יציאות HDTV DVI במסגרת רכישת מחשב חדש(זכרון 2G ומעבד קונרו 6600). חשבתי על אחד מ2 הכרטיסים הנ"ל, האם במסגרת האמור לעיל יש אופציה טובה יותר? תודה,

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  6. Started by Lee_see,

שלום לכולם! אני מחפש דריבר לכרטיס טלויזיה של חברת DIMMOND הנקרא TVIEW. כמובן דריבר שיתאים ל-WIN XP. תודה מראש. :

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  7. ה 6800GT קיים גם ה 1600 שח... אבל לא כדאי. כבר יצא ה 6800GS שאמור להיות שווה בביצועים ל 6800GT רק יותר זול-שווה לך לחכות.

• 11 תגובות
    • 711 צפיות
  8. Started by leviron0,

שלום ברצוני לחבר 3 מסכים למחשב שלי בעזרת 2 כרטיסי מסך (9600GT ו6800GS ) לא על מנת לשפר ביצועים אלא על מנת לעבוד על שולחן עבודה רחב יותר. לוח האם שלי הוא DFI lanparty UT nForce4 ultra-d הלוח לא תומך בSLI אך כן תומך בDual express graphis . כמו כן חיפשתי שעות איך עושים זאת ולא מצאתי לפי מה שהבנתי אין לי צורך בגשר בין כרטיסי המסך הכרטיסים לא חייבים להיות מאותה סידרה (יש גם כאלו שעשו זאת עם כרטיסים של ATI וNVIDIA יחדיו) ואני יכול לפרוס את התצוגה על עד 4 מסכים במידה ובכל כרטיס מסך יש 2 יציאות DVI או VGA לא ברור לי אם אני צריך להתקין לכך דרייבר מסויים אבל מה שאני יודע זה שעדיין לא הצלחתי תדה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  9. Started by sagi_10,

אני רוצה לפתוח צינורות לכרטיס של חבר שלי אני שואל = יש לכרטיס הזה צינורות לפתיחה וכמה איך עושים את זה

10. Started by IMT,

כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה, השוליים של המסך לא מוצגים. מדובר בחלק גדול של השוליים, עד כדי כך שכשאני מפעיל סרט, לוגו ה DIVX שאמור להופיע בפינה לא מופיעה. כבר הרבה זמן שאני נוהג לראות סרטים מהמחשב בטלויזיה ותמיד ראו בסדר עד עכשיו. יש לי כרטיס מסך Gforce4 mmx 440 של Inno3D

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  11. Started by sherlock1212,

במשחקים וסרטים המסך שלי ניהיה חשוך ואי אפשר לראות ככה ואז אני חייב לחבר את המחשב ל-t.v אם משהו יודע איך לעשות את המסך יותר בהיר שיעזור לי בבקשה. :s05: נ.ב ניסתי לשנות דרך מאפינים וזה משנה הכל חוץ מהמשחקים וסרטים.

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  12. יותר משתלם הכרטיס הזה במידה והפלטפורמה שלי מתאימה? (מעבד Q9500 גיגה זיכרון DDR2 667 , לוח אם P43)

13. Started by bad-sector,

מי טוב יותר מהכרטיסים הנ"ל? אני יודע שה TI מהיר יותר השאלה היא אם מגבלת הזיכרון לא תבוא מהר יותר ממגבלת המהירות.... אני רוצה את הכרטיס יחסית לטווח ארוך והמשחקים מהר מאוד דורשים 128 מ"ב מה עדיף??

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  14. Started by ofir38,

אני עומד לקנות בקרוב כנראה את הDELL 2007WFP השאלה שלי היא.. האם הכרטיס שיש לי (7300GT SONIC) יכול לסחוב את הרזולוציות של המסך הזה? במה זה תלוי אם הוא יסחוב או לא? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  15. powercolor hd4870 512Mb שעולה לי 1280 ש"ח, או HIS hd4850 iceq 1gb שעולה לי 1020 ש"ח. איזה כרטיס מביניהם יתאים לי יותר מבחינת יחס ביצועים-מחיר להרצת משחקי מחשב במסך 22" עם תמיכה ברזולוציה עד 1920X1440? (מעבד Q9400) תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  16. Started by massinvallus,

???

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  17. Started by lfnuke2,

משרה 1000#: מעצב גרפי עבור חברה לבניית אתרים דרוש מעצב גרפי ברמה גבוהה, נא לשלוח קורות חיים לhqs.info@gmail.com

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  18. Started by Mamimo,

שלום, יש לי מסך LCD 15 ישן נושן, המסך עובד פעם כן ופעם לא. אשמח להמלצות על מקומות בהם ניתן לתקן את המסך באזור חיפה. מכיוון שאני מודע לבעייתיות של איזכור שמות של חנויות ומתן ביקורת עליהם אבקש רק : שם חנות כתובת פשוט לא כל מעבדה מתקנת LCD, אני מקווה שלמנהלים אין בעיה עם זה.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  19. Started by dragon772,

מה ההבדל בין gto של ספייר לזה של ג'יגהבייט? אני יודע שיש הבדל בביצועים אבל מה ההבדל? וגם של ג'יגה בייט עולה פחות משל ספייר וג'יגהבייט נחשבים יקרנים בכרטיסי מסך אז מה ההבדל בביצועים..?

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  20. Started by Pure-Gold,

שלום לכולם, חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש ( אל תתמקדו בזה, זה לא תוכן השאלה ) ובין היתר צריך כרטיס מסך טוב. תפקידו של כרטיס המסך שלו הוא לעבודה עם תוכנת גרפיקה בשם Solid Edge. כרטיסי הרדאון לא עובדים איתה כל כך טוב אך לעומת זאת כרטיסי ה Quadro עובדים איתה מצויין. השאלה הנשאלת היא מה לקנות משום שהוא מעוניין גם להריץ משחקים על המחשב. האם Quadro מתפקד טוב עם משחקים כמו Radeon ? התקציב לכרטיס המסך הוא בערך 700-800 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  21. אני מחפש כרטיס איכות ילא יקר מדי ישתמוך ב 4 מסכים למישהו יש המלצות על משהו נחמד הצעי לי בחנות שתי כרטיסי מסך האם זה כדאי או עדיף לקנות כרטיס אחד שתומך תודה

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  22. Started by amit_amit,

שלום לכולם יש לי מחשב חדש ATI 1950XTX E6300 2GB DDR2 667 והוצאתי ב3D MARK 5861.. התוצאה טובה למפרט

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  23. צריך המלצה לGEFORCE 6600 GT עם יציאה לטלויזיה יציאת PCI על מה אתם ממליצים ?

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  24. Started by Make_Party,

אני רוצה לשדרג במחשב את הכרטיס מסך יש לי היום של פליטX800GTO AGP ואני יכול לשדרג אותו ל7600GT בעוד 300שקלים רציתי לדעת עם זה מישתלם? עם יש הבדלים גדולים בביצועים? מערכת P4 3.3 ספק יחזיק בטוח 1G RAM

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  25. אני די חדש בעסק.. ואני רוצה לשאול האם ראדאון 9550 אופטימלי לאוברקלוק? ומה המחיר שלו כחדש.. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.