כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
כרגע אני משחק על 20 אינץ', רזולוציה של 1680 על 1050. אני רוצה לשדרג את המסך ל24 אינץ' ולעבור ל1900 על 1200. המפרט הקיים: Vista 32bit 2GB ram E6750 8800GTS (הישן, מהראשונים) אני רוצה להוציא כמה שפחות על הכרטיס מסך. הבנתי שאם אני יעבור לרזולוציה גבוהה יותר אצטרך גם לשדרג את הכרטיס מסך כדי לישמור על איזון של הFPS. איזה כרטיס מסך אני יכול לקנות בסביבות ה400-600 (מקסימום 600!) כדי לשמור על בערך אותו מאזן של FPS? או יותר טוב אפילו לשפר אותו? שכן כבר התחילו להיות לי קצת בעיות FPS בכמה משחקים (THE WITCHER למשל רץ די טוב רוב הזמן אבל אפשר להרגיש רגעים לא חלקים בקטעים גדולים בעיקר מה שכן אם אני יעבור ל1900 על 1200 אני אשחק בלי AA במקום 2AA כך שאולי זה יתאזן?). תודה מראש. עריכה: חש…
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
יש לי ספק של COOLER MASTER שהוא SILENT PRO 600W לינק: http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=4199 האם הוא יחזיק שתי כרטיסי HD4890? יאנו CF שאלה שנייה האם אפשר לחבר כרטיס HD4890 של ATI רגיל ועוד אחד של SAPPHIRE VALOR X שהתזמונים שלהם שונים...? תודה
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם מדוע יש לכרטיס בכותרת חיבור 4 פינים בנוסף לחיבור ה-6 פינים. יש מקרה שמשתמשים בשניהם יחד? למה נועד ה-4 פינים? תודה
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
האם מסך LCD לא יעייף לי את העיניים ???
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה ממש קשור לכאן (תרגישו חופשי להעביר) מישו יודע מה גורם לגרפיקה של קונסולת המשחקים PS 2 להראות כל כך מדהימה אני חייב הסבר!! תודה רבה למי שיעזור
-
- 12 תגובות
- 746 צפיות
-
-
ברשותי HD4850 והבעיה שהתצוגה קופצת והמערכת קורסת לעיתים רק כשאני מפעיל "תצוגה מורחבת" על 2 מסכים ורק כשהדרייבר של ATI מותקן, עם הדרייבר הרגיל של חלונות הכל פיקס. כמובן שהתקנתי את הדרייבר הכי מעודכן מאתר ATI, הבעיה קרתה גם בגרסה של חודש שעבר. מה יכולה להיות הבעיה?? לציין שזה קרה אחרי שתקנתי שלל תוכנות OC כמו MSI OC וPowerstrip, אך כרגע הסרתי את כולן.
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מניסיון למצוא כרטיס מסך מתאים בכל הבלאגן הזה שנקרא השוק הנוכחי. כל כך הרבה סוגים וואריאציות של גרסאות שזה מטמטם. את הקיירו אני אחליף באחד מכרטיסי המסך החדשים יותר שיצאו. עוד כמה זמן בערך nVidia\ATI יגמרו את הסייקלים הבאים?
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב כבן שנתיים, החלטתי להפוך אותו לMEDIA CENTER. הכרטיס מסך שברשותי הינו MSI HD4670 1Giga, תומך בCROSSFIRE ובעל 2 יציאות של DVI בלבד. בלוח אם שלי יש יציאת HDMI. כאשר ניסיתי לחבר מהיציאת הHDMI של הלוח אם לטלויזיה אין אות, כנ"ל לגבי כלל יציאות התמונה מלוח האם (DVI, VGA). איך אני מסדר את זה באופן כזה, שהטלויזיה תהיה מחוברת דרך יציאת הHDMI מלוח האם, אך מי שיעבוד הפועל הוא הכ.מסך? עלי לציין שברשותי WINDOWS XP. תודה מראש, גיא.
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
GEFORCE 6600GT או RADEON 9600XT תודה לעזורים זה דחוף...
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
זה הגיוני שהטמפרטורה של הכרטיס geforce 6600 sparkle היא 89 מעלות במנוחה ו125 בזמן שFEAR רץ?
-
- 13 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום... ב GPUZ רושם לי UNKNOWN לחלק מהמקומות, אני מוסיף 3 תמונות שתבינו מה הבעיה http://i40.tinypic.com/63u5nn.jpg GPUZ 1 http://i42.tinypic.com/2nrppqd.jpg GPUZ 2 http://i43.tinypic.com/2ngymoi.jpg NVIDIA DRIVER אני לא יכול עכשיו לעשות oc איך לתקן את זה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אחרי שעברתי את ההתלבטות הקלה והמיותרת בין ה9800 וה9600 הגיע לידיעתי על שני כרטיסים שמבחינת מחיר ויצרן מעלים תמיה. ATi Radeon 9800pro ותראו בלינק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_97&products_id=5380 כרטיס שמגיע retail עם קופסא ודיסקים וכבלים, וב1600 שקל כמו שתראו בלינק. עכשיו הדגם של ספייר שנראה לי מוזר: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_89&products_id=1762 דגם OEM של הכרטיס=בלי קופסא בלי כלום - כרטיס נטו ובטיפה פחות מהATi . עכשיו השאלה הגדולה היא למה?? אם מישו יכול לעלות על איזה קאצ' או משו שלא שמתי לב אליו בבקשה לכתוב פה או לפחות אם למישהו יש דעה אז אותו דבר.
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
Catalyst 4.8 הוא טוב גם ל Radeon 9800 פרו ועוד משהו חום של 35-37 לכרטיס זה בסדר ???
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך של gainword mx 440 ויש לו 2 יציאות, יציאה אחת למסך ויציאה שניה לs.video. אני רוצה לחבר לכרטיס מסכך בבת אחת גם את הטלויזיה וגם את המסך אבל כאשר אני מחבר את שניהם רק באחד מהם יש תצוגה. מה אני יכול לעשות בכדי שבשניהם תהיה תצוגה או שלפחות אני אוכל לבחור ע"י איזה שהיא לחיצה על כפתור או משהו בסיגנון במי מהם תהיה התצוגה. תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 9 תגובות
- 746 צפיות
-
-
ati radeon 9200 se 128 mb או geforce fx5200 128 mb מה נחשב ליותר טוב ? ואיזה הבדל יש במחיר ביניהם ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום איך אני משנה את הצבעים שהיו יותר חיים בכרטיס מסך ראדון 6970
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת האם המעבד שלי יהיה צוור בקבוק לכרטיס מסך שאני הולך לקנות וכמה זה יפגע בביצועים. תודה.
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הייתי רוצה לקבל חוות דעת על כרטיסי המסך של powermagic תודה.
-
- 8 תגובות
- 746 צפיות
-
-
HD 2900XT או 8800 GTS מבחינת ביצועים ותמורה לכסף אגב שניהם בערך אותו מחיר HD 2900XT הבנתי שהוא הכי מיתקדם של ATI אז האם הוא יותר טוב מ ה 8800 GTS?
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
קראתי בחדשות האתר על הכרטיס R9600P שיצרה החברה GigaCube והבנתי שהיא מטעה את הציבור לחשוב שזה כרטיס רגיל כמו כולם אך בעצם מהירות הזיכרון איטית ב-200 MHZ מהמהירות המקובלת ש-ATI הכתיבה ושכל החברות יצרו. זה מה שאני הבנתי...אבל הכותרת גרמה לי לתהות אם הכרטיס שאני הזמנתי: R9600P 128mb -GigaCube שאני אמור לקבל השבוע הוא אכן בעל מהירות 400 MHZ ולא 600 MHZ? האם כל הגרסאות של GigaCube לכרטיס R9600P הן בעלות מהירות זיכרון 400MHZ? אולי זאת הסיבה ש-GigaCube הציעה ת'כרטיס הזה במחיר הכי זול שמצאתי בחנות? ??? אני לא אומר שזה דחוף כי אני לא ממהר אבל חשוב לי מאוד שתענו כי אני יכול להידפק בקטע הזה. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
הי לכולם, אני לא בטוח אם ההודעה מתאימה לכאן, ללוחות-אם, מסכים או בכלל למפרטי מחשב.. אז אם צריך לשנות את המיקום, אני מתנצל מראש.. אני חושב לקנות את הלוח Gigabyte GA-73PVM-S2H ומסך 2243BW או את 2443BW, השאלה היא האם הכרטיס 7100 שנמצא על גבי הלוח יספיק למסך ולא יהווה צוור בקבוק או שיש צורך לכרטיס חזק יותר כמו 4550? או אפילו 4670? או לחילופין לוח עם 4500HD עליו כמו ה G45? הדרישות הן שימוש ביתיות ממוצעות כגון אינטרנט, אופיס, סרטים- גם HD ללא שימושים משחקיים מיוחדים.. תודה רבה לעוזרים ויום מקסים
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי 3 מסכים בבית ואני צריך להחליט איזה לחבר אלי למחשב אז הראשון הוא מסך LCD של אחי אז אין סיכוי לקבל אותו האפשרויות הן: LG FLATRON 775FT שכרגע מחובר אצלי למחשב VS SAMSUNG - SYNCMASTER - 752DF שניהם 17 אינטש מה מבינהם עדיף? למה? יש סיכוי לקבל השוואה מאיפה שהוא? תודה
-
- 8 תגובות
- 746 צפיות
-
-
תראו, אני מראש אומרת.. המחשב שלי די ישן ולצערי רק בעתיד אוכל להחליפו מכל מני סיבות כספיות אז בבקשה תנסו לקחת בחשבון את מה שיש ולייעץ לי בהתאם לכך (ולא לייעץ לי לקנות מחשב.. לדוגמא נתקלתי בהערות כאלה בעבר) אני עם מעבד : amd athlon 64 processor 3000+ 1791mhz זיכרון : 512MB לוח אם: ms 7093 ובו יש כרטיס מסך מובנה : ati readon express 200 series דיסק קשיח כרגע 80 ג"ב. אני אמורה לקבל השבוע מסך 24" של סמסונג - T240 וכנראה שהתרגשתי מדי.. כי נכנסתי לבעיה קלה, והיא מתמקדת בכרטיס מסך ככל הנראה. הבנתי שיש צורך לכניסת כרטיס מסך של pc express וזה הבנתי שיש לי, אך אמרו לי שיש "גירסא 1" או משהו בסגנון, ושזה יעבוד אבל לא אופטימלי.. (מישהו יוכל בבקשה להסביר לי למה הכוונה?) והדב…
-
- 10 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן קניתי מחשב נייד עם הנתונים הבאים: מעבד T5500, עם 1 GB זיכרון DDR2 677mh, לוח אם intel 945 chipset, עם כרטיס מסך onboard GMA 950. כעט אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למחשב, לא משהו רציני ויקר, כרטיס שיתאים למחשב שלי, שיוכל לעלות משחקים עם גרפיקה חזקה, באיכות הבנונית שלהם ברמה טובה מאוד. אך לצערי אני לא מצליח למצוא מידע בנושא, כל הכתבות והסקירות הן על כרטיסים גרפיים של מחשבים נייחים. אם מישהו יוכל לתת לי לינק לנושא או שיוכל להמליץ לי על כרטיס מסויים אני אשמח מאוד! (עזבו Driectx 10..)
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-