כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום וערב טוב.. יש לי ברשותי כרטיס מסך של LEDTEK 7900GT . כרטיס יחסית טוב.. אני רוצה לשפר את המחשב שלי בישביל ביצועים יותר טובים במשחקים ואני רוצה להשקיע עד 450 ש"ח גג השאלה אם יהיה שינוי משמעותי בביצועים? אם כן אני מעוניין שתמליצו לי איזה כרטיס הכי שווה עד 450ש"ח .. רציתי להיתנסות בATI אבל אני חושש.. תוכלו גם לתת לי איזשהו תקציר קטן במה ATI מתמחה ובמה GEFORSE מתמחים..? :
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
ענקית הגרפיקה מכריזה על כרטיס מסך חדש, ה-GeForce RTX 4070 Ti. האם זה יהיה כרטיס המסך שיזניק את ההמונים קדימה?לכתבה
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
- 1 follower
-
-
עדיין לא ראיתי שום דיון מעמיק וממצה בנושא שלדעתי חשוב מאוד כי הוא יכול לשנות את פני הגיימינג לנצח. אז תעיפו מבט פה: ותרשמו מה אתם חושבים על זה. האם זה יתפוס? האם זה הגיוני? האם זה ניתן ליישום? מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אחותי החליטה לקנות כרטיס טלוויזיה כשקנינו מחשב לפני 8 חודשים. הוא עלה אז 400 ש"ח, והגיע בלי שלט. במשך 8 החודשים האלה לא השתמשנו בו אפילו לא פעם אחת, ולא קיבלנו איתו גם דרייברים או תוכנות. עכשיו, הבעיה היא שאין לי מושג איך קוראים לכרטיס וגם אין לי את הדרייברים שלו, כך שאני בכלל לא יכול להתקין אותו ולהתחיל להשתמש בו. מה אני יכול לעשות? ההוינדאוס זיהה את הכרטיס כשהכנבתי אותו כמכשיר מולטימדיה, עשיתי לו שיתקין אוטומטית אבל לא עבד, אז עשיתי את האפשרות שווינדאוס יחפש באינטרנט אבל הוא לא מצא דרייברים. בבקשה תעזרו.
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך חדש. הדרישות: א. ביצועים ב. VIDEO IN (אם AIW אפילו יותר טוב) ג. OVERCLOCKING ד. מחיר חשבתי על ה-9800SE AIW של הרקולס אבל כרגע למיטב ידיעתי אין בארץ כאלה שניתן לפתוח בעזרת OMEGA(ביררתי ב-NOACOMP ואצל הדובים.. יש עוד חנויות שמחזיקות אותו?). אמור להגיע משלוח בקרוב אבל כולנו יודעים שבקרוב יכול להפוך בקלות לעוד חודש. בנוסף הזכרונות בהם הרקולס משתמשים הם 300MHZ והם ממהירים אותם ל-340 ככה שפוטנציאל ה-OC שלהם נמוך. קשה להתחרות במחיר הנמוך ובפיטצ'רים של ה-AIW אבל עקב חוסר הזמינות אני מעוניין באופציות נוספות.... תודה. אה כן, לא GEFORCE. אני רוצה RADEON.
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני קנתי GT 220 אני התקנתי את כל הדרייברים סבבה פתאום אני מדליק את המחשב מחדש ואני לא מתכון לסתם איתי לוקח לו 7 דקות רק לעלות לעזאזל נסתי להתקין דרייברים חדשים וכלום זה חוזר כל הזמן זה שבועיים רצופים במעבדה וזה לא עזר.. תודה לעזרים
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
כאמור לפני כמה שבועות רכשתי את ה IIYAMA 413 PRO לפי ההמלצות של כולם ... עכשיו שמתי לב שבצדדים של המסך הכתב שמופיע על המסך קטן יותר בצדדים של המסך מאשר באמצע והכתב למטה ולמעלה מרוח כזה . רק באמצע רועים את החדות האמיתית של המסך ... האם זה רק אצלי או שזה הדפקט של המסך ?
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
בכוונתי לקנות אחד למערכת שלי (ראו מפרט) האם מישהו היו לו בעיות עם הכרטיס או שהוא עובד מצויין. נוסף על כך מה הם אפשרויות ה OC שלו - לא בחומרה. תודה מראש לכל חברי הפורום
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא זה שאי אפשר לראות טמפרטורה של הכרטיס בשום תוכנה וגם לא לשלוט על מהירות המאורר ניסיתי את ATITOOL RIVATUNER GPU-Z OCCT HWMONITOR אין יש טמפרטורת של כל החלקים במחשב חוץ מהכרטיס מסך אני רוצה לבצע בדיקת מאמץ לכרטיס אבל שאני מתחיל תבדיקה הוא לא מראה לי TEMP בכלל יכל להיות שאין בכרטיס הזה חיישן טמפ? למה לא מזמן היה לי 9800GT שראו את כל הטמפ בוא
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם האם בהחלפת כרטיס המסך X1900XT לכרטיס כמו RADEON 3870 או GEFORCE 8800GT אני אראה שיפור משמעותי כאשר אני מפעיל קובץ HD? ואם כן אז איזה מבין שני הכרטיסים מומלץ יותר ומאיפה כדאי לקנות? (הידע שלי בנושא של הרצת קבצי HD על כרטיסי המסך החדשים הוא לא רב אז אשמח אם תסבירו לי קצת על ההבדלים מהדור הקודם). תודה.
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני צריך המלצה לכרטיס AGP עד 400 ש"ח , לצרכי משחקים בינוניים בעיקר ועבודה שוטפת. רציתי לשאול האם יש סיכוי שכרטיס מסויים יאפשר Playback של תכני (HD (X264 למרות שהמעבד הוא רק P4 2.4Ghz ?
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי חבר טוב שנוסע (עבודה) מידי פעם לארצות כנראה ששבוע הבא הוא שם ככה אז אני מתלבט אם לקנות את 8800GTX ההפרשים בין הארץ לארצות הברית כמעט 1000 שקל מה גם שהדולר יחסית נמוך מישהו יכול להמליץ לי על חנויות מסוימות?? ובכלל האם זה כדאי מבחינת אחריות?? יש בעיה לשלוח מוצר לחו"ל לתיקון ?? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום כאשר אני מחבר את המחשב שלי לטלוויזיה אני רואה שחור לבן . כיוונתי את זה בהגדרות של התצוגות כמה שיכולתי ועשיתי את זה לPAL והתצוגה עדיין שחורה לבנה לצערי. מישהו יודע מה הבעיה? יש לי ראדון 9800 פרו של ספירה דרייברים של אומגה וטלוויזיה שהיא לא ממש טובה אבל כשהיה לי ג'י פורס הכל הלך חלק. תודה
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי 6990 שקניתי , ורציתי לדעת אם ניסו כבר בכרטיסים עם שני המעבדים איזשהו SLI/CROSSFIRE והאם יש בעיות בגלל כמות המעבדים ? או שזה בדיוק כמו כרטיסים עם מעבד אחד ?
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אהלן. יש ברשותי כרטיס מסך מדגם RADEON 9500 PRO של HERCULES, עכשיו כאשר אני מעלה את המשחק FIFA2005, הגרפיקה נראת כאילו היא על מצב של SOFTWARE RENDER ברזולוציה מאוד נמוכה (למרות שהגדרתי רזולוציה גבוהה במשחק) ובאיכות גרועה. האם הבעיה קרתה למישהו והאם יש דרך לטפל בה? הורדתי את הדרייברים הכי חדישים וכמו כן גם את ה-DX הכי חדש אם כי הבעיה נשארת. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מה מפעיל לכם את המסך ברזולוציה 1920*1200 ("24 ומעלה)? במשחקים: כרטיס בודד או קרוס-פייר \ סליי ? יש הבדל משמעותי בן 4850 ל 4870 ברזולוציה הזאת ? כשאתם משחקים אתם מקטינים את הרזולוציה של המשחק, או מגדילים למקסימום?
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
הגיע לידי אתמול כרטיס פריסה לDVD של קריאטיב האם ניתן להשתמש איתו בשביל צפיית DIVX במחשבים ישנים והיכן ניתן להשיג דרייברים או תוכנה כי באתר של קריאטיב אין תודה
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
קראתי שSapphire הוציאה כרטיס של HD6950 2GB עם ביוס אחד שלא ניתן להפוך אותו לHD6970. איך אפשר לדעת אם הכרטיס הזה http://tms.co.il/product/9006 הוא הכרטיס עם הביוס או עם שני הביוסים?
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
או קי את זה אתם חייבים לשמוע! חבר שלי חזר מגרמניה לפני כשבוע ועם כל בציוד שהוא חזר איתו התגלה לי הכרטיס הבא Quadro4 980 XGL או קי עכשיו ככה הוא אומר שכרטיס כזה עולה 500$ פאק מי?500$ מה עושים עם כרטיס כזה הוא בעצמו לא יודע מה לעשות איתו אז אתם בטח שואלים איך זה הגיע אליו?הוא עובד בחברת מחשבים בחו"ל וזה הנוכל התגנב לתיקו באריזתi בחוקיות כמובן אז ככה אין לו שמץ של מושג מה הוא הולך לעשות וחשבתי שבטח אתם מבינים יותר אז מה זה הכרטיס הזה? או שהוא בעצם עבד עלי כמינהגו ודחף לי בטון לאף
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
לוח אם - ASUS P5W DH Deluxe דיסק קשיח - WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII כרטיס מסך - CONNECT3D Radeon® X1900 XTX 512MB GDDRIII with DVI-I + DVI-I + VIVO מאוור לכרטיס מסך - ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER ספק כח - ENERMAX LIBERTY 500W מאוורר למעבד - SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM מעבד - Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box זכרון - G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK וקיבלתי ב - 3DMARK05 97XX (תשעת אלפים שבע מאות ומשהו) נראה לי קצת אבל תקנו אותי
-
- 11 תגובות
- 747 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, מעניין אותי עם באמת כדאי לי להחליף את הGTX275 שלי בHD5870 ? הכרטיס שלי מאוד חזק אפילו עכשיו, אבל הוא לא מספק DX11 וזה נורא מעצבן אותי, כרגע יש לי מסך עד 1680X1050 ואני יודע שזה לא FHD אבל בתקופה של שבועיים אחרי הכרטיס יקנה מסך 2333T, ובגלל זה אני רוצה כרטיס חזק יותר, שיעמוד בדרישות שלי שהם גיימינג על ההגדרות הכי גבוהות ללא פשרות. יש גם אפשרות לקחת את הHD6950 אבל אני מפחד לשלם 250 שקל יותר על כמעט כלום, אולי חוץ מי להפוך אותו לHD6970 אבל אז בטח מאבדים את האחריות ואני דיי מעדיף שלא להתעסק עם זה.
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, המליצו לי על הכרטיס הזה: GIGABYTE - nVidia GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E מחירו כרגע ב קייאספי 1100 ש"ח. שאלתי: גיסי כרגע במנהטן! יכול לקנות. האם אתה יודע איפה? הכי זול? אחראיות מה איתה אם קניתי שם. למשל בסט ביי יש שם כמו סופרפארם פה. לפי האתר המחיר כרגע : 238$ לפי חושב 3.8 לשקל יוצא 900 ש"ח. אשכרה אין מכס לארץ והחברות מוכרות במחירים מעולים לעומת חו"ל.. אז האם בכלל משתלם לי לקנות שם? אולי כבר אקנה מה שקראת לו מערך: שניים ביחד, האם חייבים להיות זהים? מה צמד טוב אולי במחיר דומה (ביחד) שיתנו תוצאה טובה יותר? אחלה ערב,
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני מריץ 3dmark 06 במהלך היום המבחן האחרון של hdr deep freez הכרטיס ניתקע לקראת הסוף ובלילה זה עובד רגיל כאילו אין תקלה זה הדבר הכי מוזר בעולם יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות והכרטיס אותה טמפרטורה גם ביום וגם בלילה
-
- 10 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני מגיע לכמעט 90 מעלות במאמץ , במנוחה הוא בסדר 50-55 , השאלה שלי מתי אני אמור להתחיל לדאוג , כי נראה לי שזה לא כל כך מציאותי ....
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-