עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by orrm,

כן כן, שמעתם נכון.... רק אנשים אשר הזמינו מראש את הכרטיס יזכו לראות אותו עם המערכת קירור הרעשנית והביצועים הלא יעילים ביחס למחיר שלו. שימו לב לחדשות שם...... רק הכרטיסים מהגרסא הרגילה ימכרו במחיר של 330$...

2. SAPPHIRE, מישהוא שמע על החברה הזאת? ואיך הכרטיסים שלה?

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  3. אחותי החליטה לקנות כרטיס טלוויזיה כשקנינו מחשב לפני 8 חודשים. הוא עלה אז 400 ש"ח, והגיע בלי שלט. במשך 8 החודשים האלה לא השתמשנו בו אפילו לא פעם אחת, ולא קיבלנו איתו גם דרייברים או תוכנות. עכשיו, הבעיה היא שאין לי מושג איך קוראים לכרטיס וגם אין לי את הדרייברים שלו, כך שאני בכלל לא יכול להתקין אותו ולהתחיל להשתמש בו. מה אני יכול לעשות? ההוינדאוס זיהה את הכרטיס כשהכנבתי אותו כמכשיר מולטימדיה, עשיתי לו שיתקין אוטומטית אבל לא עבד, אז עשיתי את האפשרות שווינדאוס יחפש באינטרנט אבל הוא לא מצא דרייברים. בבקשה תעזרו.

• 8 תגובות
    • 698 צפיות
  4. Started by foramit,

אני רוצה כרטיס מסך שמעתי ש-XXX יש לה מאוורים פצצות ובלי קשר אני יודע שהם טובים אם לא בין היותר טובים בעולם על איזה כרטיס מסך אתם ממלצים שלא עולה מיליון דולר אבל שיהיה מספיק טוב לכל מה שוקרה היום אני ידוע ש X800 הכי טוב אבל בוא נרד ממהר אנא תגובתכם בבקשה

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  5. Started by Mr Gadget,

האם קיים בארץ?

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  6. 2.8E 1GB DDR Radeon 9800 Pro פשוט....זה ממש חושב לי....האם זה יעבוד ממש חלק על רזולוציות גבוהות?

• 10 תגובות
    • 698 צפיות
  7. Started by giloman,

ואיך מבטלים אותם ולמה צריך לבטל אותם ?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  8. Started by davia,

שהוא לא תומך 3d האם יש תוכנה או דרייבר מעודכן שמאפשרת שכרטיס יקרה תלת מימד ויעבוד אם המשחקים

9. Started by SMSM,

מכיוון שהדובים לא מספקים את המידע, ואני יודע אישית על אחד שזה לא עובד לו ... יש פה מישהו שה OMEGA פתח לו את הכרטיס ?

10. Started by matanyaniv,

יש לי מסך LG Flatron 775FT 17 אינץ' כרגע אני מרוצה ממנו מאוד. רציתי לשאול אם המסך הזה נחשב עדיין למסך טוב או שכדאי לי לקנות מסך חדש שיתן ביצועים טובים יותר (פשוט רוב המסכים שראיתי עד היום היו הLG FLATRON) או: האם כדאי לקנות מסך 15 LCD במקומו?(שימוש בעיקר למשחקים ובעתיד לצפייה בDVD)

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  11. שלום לכולם. יש לי כרטיס geforce4 mx440 עם 64 מ"ב זכרון, המחשב שלי בסדר גמור, 384 RAM על מעבד פנטיום 3 550. עד לפני שבועיים, מצב CLONE אצלי היה עובד בצורה שזרם הוידאו היה יוצא רק למסך שהוגדר ראשי, והמסך השני היה מראה הכל הכל, רק לא את זרם הוידאו - שזה היה בסדר גמור מבחינתי, כי את הטלויזיה הגדרתי כמסך ראשי והמחשב היה משני, בשניהם ראו הכל אותו דבר, חוץ מזרמי וידאו שהיו נראים רק על מסך הטלויזיה (אם למשל ניגנתי וידאו בחלון, אז במחשב ראו חלון שחור , ובטלוויזיה ראו חלון עם וידאו) לפני מספר ימים הסרתי את הדרייברים של כרטיס המסך שלי לגמרי (winfast\winfox של leadteack שיצרה את הכרטיס) והתקנתי את הדרייברים של NVIDIA שהורדתי מהאתר שלהם. לאחר ההתקנה הזו, פתאום מצב CLONE הראה וידאו על …

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  12. Started by Micahell bet.,

איזה כרטיס לדעתכם יהיה הכי טוב? חשבתי להזמין מחו'ל 9500 פרו, מה דעתכם? {עולה בסביבות ה200 דולר] ולמה במבחנים מסוימים ה9500 טוב יותר מ9600 פרו? די מוזר. בכל מקרה, לכל מי שמבין יותר, שיענה בבקשה.

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  13. Started by LinKinG,

??? איך הוא? Asus Radeon 9600XT VIVO DVI - 1400 שקל

• 9 תגובות
    • 698 צפיות
  14. Started by tomerd,

הייתי מעוניין לרכוש את הכרטיס מסך הנ"ל הבעיה היא שלא רשום בשום אתר את מידת הרעש שהוא עושה... אלא בחלק מהאתרים רשום שהוא עושה רעש חזק מהרגיל השאלה גם אם הוא עושה רעש גם כשהוא עובד "רגיל" - לדוגמא בלילה-שמשאירים אותו דולק ולא נוגעים בו... או הוא עושה רעש רק כשמשתמשים ב-"כוח" שלו - במשחקים וכדומה. האם למישהו יש תשובה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  15. אני מנסה לחבר מחשב וטלויזיה אבל כמה בעיות, ראשונה:אני רואה שחור לבן , מה עושים? שניה: המסך של הטלויזיה מטושטש קצת ,מה אני אמור לעשות אם זה? אם מישהוא יוכל לעזור אני ישמח מיכאל.

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  16. Started by guy2006,

אני רוצה לקנות כרטיס TV למחשב מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס שהוא מכיר? ???

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  17. אני מחפש מסך 17 אינצ' חדש ומתלבט בין ה - P75f+ וה - E70f+. ה-E בא בצבע כסף-שחור שאני מעדיף, הוא יותר זון ב-200 שקל והוא גם בא עם מקלדת ועכבר תואמים. השאלה שלי היא מה ההבדל ביניהם? יש הבדל מבחינת איכול התמונה? לפי מה שראיתי באתר של VIEWSONIC שני המסכים משתמשים באותם טכנולוגיות אז אני לא מבין את ההבדל במחירים...

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  18. Started by Armageddon,

A month ago I bought a Gamecube and I intended to connect it to my computer. After the quality of my MSI Ti4600 ViVo and of a Pinnacle PCTV Pro card greatly disappointed me (I tried all sorts of programs and configurations) I'm now thinking of either buying a 21 inch TV for my room which will cost me around 1,500 nis (since I don't want to buy a crappy TV) or buying a high quality TV card. I was thinking of Hauppauge card but I'm not quite sure what exactly to get, I want a card that will give me on my computer monitor the same quality I'll get on a good TV (smooth image, no glitches and no frame skips). I would be happy if someone who understands in this field could te…

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  19. Started by Bah_gots_pIII_450,

מניסיון למצוא כרטיס מסך מתאים בכל הבלאגן הזה שנקרא השוק הנוכחי. כל כך הרבה סוגים וואריאציות של גרסאות שזה מטמטם. את הקיירו אני אחליף באחד מכרטיסי המסך החדשים יותר שיצאו. עוד כמה זמן בערך nVidia\ATI יגמרו את הסייקלים הבאים?

20. Started by arm123,

אני צריך אותו למשחקים וגרפיקה. אגב, הבנתי מקראה בפורום שעדיף כרטיס 256BIT עם מהירות זיכרון 400MHZ על כרטיס 128BIT עם מהירות זיכרון 1.1GHZ, האם זה נכון ?

• 13 תגובות
    • 698 צפיות
  21. Started by Mamimo,

שלום, יש לי מסך LCD 15 ישן נושן, המסך עובד פעם כן ופעם לא. אשמח להמלצות על מקומות בהם ניתן לתקן את המסך באזור חיפה. מכיוון שאני מודע לבעייתיות של איזכור שמות של חנויות ומתן ביקורת עליהם אבקש רק : שם חנות כתובת פשוט לא כל מעבדה מתקנת LCD, אני מקווה שלמנהלים אין בעיה עם זה.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  22. אבא שלי נוסע למזרח ואני מתלבט אם לקנות שם כרטיס מסך... האם הסחורה במזרח מבחינהת רכיבי מחשב שווה...האם היא זולה יותר .. זה דיי דחוף..

• 10 תגובות
    • 698 צפיות
  23. Started by ely2001,

יש לי כרטיס מסך של gainword mx 440 ויש לו 2 יציאות, יציאה אחת למסך ויציאה שניה לs.video. אני רוצה לחבר לכרטיס מסכך בבת אחת גם את הטלויזיה וגם את המסך אבל כאשר אני מחבר את שניהם רק באחד מהם יש תצוגה. מה אני יכול לעשות בכדי שבשניהם תהיה תצוגה או שלפחות אני אוכל לבחור ע"י איזה שהיא לחיצה על כפתור או משהו בסיגנון במי מהם תהיה התצוגה. תודה רבה לכל מי שיעזור

• 9 תגובות
    • 698 צפיות
  24. Started by avlas1,

שלום אני רוצה לערוך סרטים בפרמייר ולכן אני צריך להעביר חומרים רבים מאנלוגי למחשב . אם למישהו יש או מכיר את כרטיס העריכה : Pinnacle Studio version 10 500-PCI ? איך הוא ? האם הוא נתמך ע"י פרמייר ? חשוב להדגיש שאיני מתכוון להשתמש בתוכנת עריכה עצמה של PINNACLE אלא בכרטיס PCI עצמו ... ולכן חשוב לי שיעבוד בצורה טובה עם פרמייר . באתר של אדובי יש רשימה מצומצמת למדי של כרטיסי לכידה , אך כולם עולים בין 2000 ל 5000 ש"ח . אני מתכוון להשקיע 700-800 ש"ח לעניין . תודה מראש לעוזרים ! http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=131_119&products_id=1136

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  25. Started by lmlm,

http://resources.vr-zone.com/newspics/Jan06/19/3DMark06-PXE955.gif

• 7 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.