כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
האם ניתן לקחת כרטיס בסיסי תומך SM 2.0\2.0B ולתכנת אותם לSM3.0 אני מודה כי זו שאלה מוזרה,אך הידע שלי בתכנות ממש מזערי והייתי רוצה את דעתכם בנושא
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב כבן שנתיים, החלטתי להפוך אותו לMEDIA CENTER. הכרטיס מסך שברשותי הינו MSI HD4670 1Giga, תומך בCROSSFIRE ובעל 2 יציאות של DVI בלבד. בלוח אם שלי יש יציאת HDMI. כאשר ניסיתי לחבר מהיציאת הHDMI של הלוח אם לטלויזיה אין אות, כנ"ל לגבי כלל יציאות התמונה מלוח האם (DVI, VGA). איך אני מסדר את זה באופן כזה, שהטלויזיה תהיה מחוברת דרך יציאת הHDMI מלוח האם, אך מי שיעבוד הפועל הוא הכ.מסך? עלי לציין שברשותי WINDOWS XP. תודה מראש, גיא.
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
290 שקל, מריץ לי את קרייסיס סבבה, מריץ את COD מעולה. מתחיל להשלים את פער המשחקים. למרות מה שאמרתם על HM- וואלה דווקא אני מרוצה. דוגרי, כמה יעלה לי יותר, לשדרג כרטיס מסך לאחד עם יותר זיכרון, או לקנות יותר זיכרון פיזי במחשב? ואני לן-אנדר נצחי, ככה שזה מתאים לי בדיוק. אמנם לא ייעצתם לי כמעט ללכת על ה3650, אבל בכל זאת עזרתם הרבה. אם תרצו, אני אעלה את תמונות הUNBOXING המדהים.
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, רכשתי כרטיס מסך 6600GT ובמשחקים אני רואה די הרבה Tearings ו Artifects. הדבר היחיד שפטר את הבעיה היה ביטול ה Write Combining. יש לי P4 2.0 עם AGPX4 האם זה אומר שהכרטיס לא תקין? תודה.
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום... אני מעוניין להחליף כרטיס מסך... הכרטיס שיש לי עכשיו הוא Ati Radeon 9800pro. הבעיה היא ככה: הלוח אם שלי הוא AGP.. עכשיו השאלה היא האם כדאי לי להחליף לכרטיס מסך חדש AGP או שעדיף לי בכלל להחליף לוח אם חדש עם PCI-E ... ו SLI..... אני לא ממש מעוניין להחליף גם לוח אם ... בעיה תקציבית.. אבל השאלה היא האם יהיה לי יותר משתלם בשביל העתיד....? מפרט בחתימה.
-
- 12 תגובות
- 732 צפיות
-
-
לאח שלי התקלקל המחשב. היה לו במחשב כרטיס מסך NVIDIA 8800GT. יש לי את המפרט שבחתימה וחשבתי להוסיף את ה8800GT ככרטיס מסך נוסף לGTX470. האם כדאי לעשות את זה? האם זה יהיה טוב וישפר את הביצועים של המחשב? האם הלוח אם והספק כוח מתאימים?
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מגיע לכמעט 90 מעלות במאמץ , במנוחה הוא בסדר 50-55 , השאלה שלי מתי אני אמור להתחיל לדאוג , כי נראה לי שזה לא כל כך מציאותי ....
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי, ובכן, העלתי מעט את תדרי הCPU וה-MEM בהתאמה, הרצתי furmark במשך 4 שעות ועוד 5 סיקלים של הבאנצ' של Metro. ולא קרס והטמפרטורה לא עלתה על 75c ודי חם כאן בחדר. כמו כן, בצוע בדיקה מלאה של memtest32 וכן הרצה של כארבע וחצי שעות של OCCT ל-OC של המעבד. האם ניתן להניח כי הכל תקין ? אודה על תשובותיכם/ן.
-
- 9 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בעל המפרט: לוח אם - Asus P5VDC-MX מעבד - אינטל פנטיום 4 3GB. כרטיס מסך NVidia GeFource FX 5200 כרגע יש במחשב זיכרון 2*512MB DDR2, ואני מתכוון להחליף אותו ל 2*2GB DDR2 מהיר. כמו כן יתווסף לו מסך 19/22 אינץ'. רציתי לדעת על איזה כרטיס גרפי אתם ממליצים כדי לשדרג את הערכת הזאת למשהו *קצת* יותר רציני לעבודות שציינתי בכותרת? תודה רבה כמובן שאני אשמח אם אפשר יהיה לעמוד במגבלות תקציביות של כ 700-800 ש"ח ומטה
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני די חדש בעסק.. ואני רוצה לשאול האם ראדאון 9550 אופטימלי לאוברקלוק? ומה המחיר שלו כחדש.. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
אני מתלבט אם לקנות עוד HD4850 ולעשות SLI או לקנות כבר 4870 חדש של ג'יגה
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי RADEON 9600 PROת לא ברור למה, אבל כל פעם שאני מתקין את הדרייברים (ניסיתי גם מהדיסק וגם מהאתר) משום מה מותקנים לי שני התקני מסך : RADEON 9600 ו SECONDARY. בדקתי ב DEVICE MANAGER וגם DISPLAY SETTINGS. אני יודע שזה פוגע בהעלאת משחקים אנא עיזרו. ניסיתי להסיר הכל ולהתקין מחדש, לא בטוח אם עשיתי את זה נכון אבל זה לא עוזר. תודה, תומר.
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך מניו אג(newegg) עד משהו כמו 140 דולר ורציתי לדעת האם המשלוח הוא לכל מקום בארה"ב או מה? תודה מראש לעונים יונתן
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי לא נותן בצועים טובים כמ שאמרתי הוא GF 4 TI 4200 8X ניכנסתי לביוס וראיתי agp aperture על 64 יש אפשרות לשנות ל256 האים זה משנה וגם primary video =agp האים יש משהו שאני יכול לכוון שיתן בצועים טובים יותר למה בבדיקה שעשיתי לו קיבלתי 4900
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת האם המעבד שלי יהיה צוור בקבוק לכרטיס מסך שאני הולך לקנות וכמה זה יפגע בביצועים. תודה.
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי 6600GT AGP ורוצה לשדרג לכרטיס AGP הכי חזק של NVIDIA שניתן להשיג היום. מהו הדגם ניתן להשיג בארץ? תודה
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בסביבות 4000 שקל בעיקר למשחקים וקצת לסרטים ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי כדאי לי. אני חושב להשקיע עד 1000 שקל אז אני לא חושב שכדי לקחת את הכי חדשים כי הביצועים לא שווים את המחיר. בעיקרון חשבתי על ה nvidia 9800 כי זה הכרטיס הכי טוב לפני שהוא נהיה יקר מדיי (סדרת ה 200) או שכדי לי מסדרת ה-radeon ?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין בכרטיס מסך הכי טוב שיש בתקציב של עד 500 ש"ח. אני לא פריק של משחקים כך שאני לא צריך כרטיס יקר יותר מ-500 ש"ח. להלן המפרט שאני מתכוון לקנות: Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore Box AM248DCB Asus M2A-VM Raidmax APEX 2x120mm No PSU FSP Basic SI 400W ATX400-PNR 120mm + Satax2 P.PFC Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black Microsoft Multimedia Keyboard מערכת הפעלה XP HOME גרסה אנגלית תודה
-
- 10 תגובות
- 732 צפיות
-
-
הי לכולם, אני לא בטוח אם ההודעה מתאימה לכאן, ללוחות-אם, מסכים או בכלל למפרטי מחשב.. אז אם צריך לשנות את המיקום, אני מתנצל מראש.. אני חושב לקנות את הלוח Gigabyte GA-73PVM-S2H ומסך 2243BW או את 2443BW, השאלה היא האם הכרטיס 7100 שנמצא על גבי הלוח יספיק למסך ולא יהווה צוור בקבוק או שיש צורך לכרטיס חזק יותר כמו 4550? או אפילו 4670? או לחילופין לוח עם 4500HD עליו כמו ה G45? הדרישות הן שימוש ביתיות ממוצעות כגון אינטרנט, אופיס, סרטים- גם HD ללא שימושים משחקיים מיוחדים.. תודה רבה לעוזרים ויום מקסים
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
זה מסך מבית טוב כמו שאומרים נתונים על הניר מעולים כולל DVI רענון 16MS ועוד כל טוב מסך יפה כולל ציפוי זכוכית על הפנל הקידמי דבר שלא קיים באף מסך המחיר כולל משלוח 2200 ש"ח . אני לא חושב שיש מסך שנותן כל כך הרבה עבור מחיר כזה. אז למה הוא לא מומלץ אף פעם? אף פעם לא מדברים עליו? http://zap.co.il/model.asp?model_id=20597
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי.. אני מתלבט ברכישת אחד מבין שני הכרטיסים הבאים. EVGA GeForce GTX 560 Ti Superclocked GIGABYTE GeForce GTX 560 Ti OC כמו כן, אם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע (תקציב בסביבות 1200), הדגש על זמני רנדר ופחות על ביצועי Viewport.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום, מפרט המחשב הממשמש: Core 2 Due 4400+ לוח אם של גיגה בייט P35 (GIGABYTE GA-P35-DS3) זכרון 667mhz 1GBX2 (כנראה של Patriot/NCP). דרישות הכרטיס לפי סדר החשיבות: קידוד/עריכה ממושכים של תמונות. הצגת תמונות (צלם מתקדם - Canon 5D). הצגת סרטים. עריכת וידאו. מעט משחקים. עוד דבר שחשוב לי הוא שהכרטיס יהיה פונקציונלי גם בעוד שנה וחצי (ז"א, מוכן אם צריך לטכנולוגיות עתידיות [DX10]). ברמה של עד 700 ש"ח מה יהיה הכרטיס הראוי ביותר לשימושיי? המליצו לי על הכרטיס שנמצא בכותרת אבל למרות שהוא חדש יותר הבנתי שהוא פחות טוב מכרטיסי ה 7600GT. שאלה מהצד: איך חברת Club3D כיצרנית כרטיסי מסך? אמינה? תודה לכל העונים.
-
- 9 תגובות
- 732 צפיות
-
-
איזה כרטיס אתם מציעים אם המחשב שלי??1.6 מעבד ו512 זכרון מה עוד אתם מציעים??אה ויש לי AGP4 והGEFORCE תומך רק ב8 לפי מה שכתוב אז....לא דע אם הוא תומך או לא
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 6950 שפתחתי לו את השיידרים, ועבר OC לנתונים של 6970, במידה וארצה לעשות CF בעתיד, מה יהיה יותר אופטימלי להוסיף למערכת- 6950 או 6970? ההגיון אומר 6970, אבל אני מעדיף להיות בטוח
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-