כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם! יש לי שאלה לכול אלה מביניכם שיכולים לעזור לי לגבי משחק ספציפי ויכולים להתאים לי כרטיס מסך בשבילו. למי שמכיר את המשחק simulator x ויודע את הדרישות שלו ויכול לתת לי כרטיס מסך איכותי מעל לדרישותיו אשר יתאים למשחקים היוצאים כיום והמתכוונים לצאת במשך השנה הקרובה ויותר מכך...ויכול לעזור לי,אני מבקש המלצה על אחד כזה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
איזה כטיס עדיף? 1950XT עם 256 מגה? או PRO עם 512 מגה?
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם.... לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם 6600 GT... על האריזה כתובים כל מיני דברים נחמדים 12 פייפליין(נראה לי..) וכל מיני דברים.. מה שעניין אותי-כתוב שם HDTV....... אני יודע מה זה אבל מה העניין עם הכרטיס?מה הקשר בין שניהם? איתן
-
- 9 תגובות
- 732 צפיות
-
-
טוב, אז ככה: יש לי כרטיס מסך Inno3D GeForce FX 5700LE 256Mb 256bit core, 128 bit memory DDR2. יש משהו, בעל כרטיס eVGA GEFORCE 5700 ULTRA DDR2 שמעוניין למכור את שלו או להחליף לפחות טוב בתוספת כסף. הוא אמר לי להציע לו כמה כסף להוסיף בשביל ההחלפה. הוא עדיין לא אמר לי כמה MB יש לכרטיס שלו. כמה אני צריך להוסיף לדעתכם כדי לא לצאת פראיר? תתאימו את התוספת כסף לפי כל אפשרות MB שיש לו. הוא מוכר אותו ככה ב650 ש"ח. תודה!
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקבל חוות דעת על כרטיס מסך TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 9600GT 512MB DDR3 - RETAIL
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו להסביר לי מה הדרישה הזו אומרת ? (OpenGL enabled graphics card or chipset recommended (recent NVIDIA GeForce or ATI Radeon preferred אני יודע שיש לי במחשב GeForce 4 MX 440. תודה לקוראים, moshe
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
לא זוכר בדיוק איפה ראיתי שאפשר לחבר לדוגמה ממיר HD ל DVI של הכרטיס מסך ולראות את הממיר במחשב דבר שלא נראה לי הגיוני כי זה דורש כרטיס TV ואם זה כן אז איזה כרטיסים תומכים בזה? והאם זה דורש תוכנה מיוחדת? תודה על התשובות.. ול"ג בעומר בנזונה שיהיה
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
הורדתי את גרסת ההדגמה החדשה של המשחק rayman 3! עכשיו כל פעם שאני משחק באחד מהשלבים המשחק עובד דווקא בסדר גמור אבל כאילו במהירויות שונות בכל פעם שאני מסתובב! זאת אומרת נניח אני יורה לעבר משהו שעומד על אבן עם צמחים מסביבו זה עובד בסדר אבל לא מהיר ,כשאני מסתובב לעבר הקיר שיש עליו פחות פרטים המשחק עובד מהר מאוד ושאני גומר את הסיבוב זה עוד פעם כמו בהתחלה! מהי הבעיה ,אני לא חושב שהמפרט שלי לא מספיק חזר להריץ את rayman 3 כשאני משחק ב-unreal 2003 בלי כמעט שום בעיות! אני חושב שפשוט אין לי מספיק זיכרון !!!! כי ב-rayman 3 יש המון עצים ואדמה ושטויות שתופסים הרבה ראם,ולי יש 256 ועוד ב-windows xp pro!!! AMD Athlon XP 2000 SUMA Geforce 4 TI 64 MB (10,900)3D MARKS 333MHZ DDR 256MB GIGA…
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
האם יש או יהיה QUAD CROSSFIRE? או ש הם לא מתכוונים לחצור מתחרה ל QUAD SLI?
-
- 9 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מעוניין לדעת, תתייחסו להבדלי מחירים (3000-3400 עולה הראדון ו1600-2000 ה-59NU) וגם להבדלי ביצועים (כמה את משל על כל FPS נוסף).
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
קניתי למיטב ידיעתי- GIGABYTE 6600 256MB DDR 128 BIT TV/DVI PCI-EXPRESS אבל.... שאני מסתכל פה בחנויות אז הכרטיס שלי נראה כמו ה660 GT למה זה? הכוונה שלי היא שלכרטיס מסך שלי יש את אותו הקירור כמו בתמונה הנ"ל (מעין קירור פאסיבי עם צורה של עלה עליו) [glow=red,2,300]איך אני יכול לדעת בוודאות איזה כרטיס מסך זה???[/glow]
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
איזה עדיף? אנחנו מדברים על ה4890. תעזרו לי בהחלטה. לא יודע איזו חברה יותר אמינה/טובה.. אין צורך בסיפורים על המערכת והמלצות על כרטיסים אחרים.
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
?Palit FX5500 256MB TV, DVI? ?Radeon X300 SE 128MB PCI-E, DVI , TV? 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E (BULK) מה עדיף יותר למשחב אינטרנט הורדות ומשחקים כגון פיפה 2006 gta ומה זה vivo
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי PowerColor x1650 Pro 256Mb חדש ומשום מה אני לא מצליח לראות מה הטמפרטורה שלו. ניסיתי ב AtiTool ו- Everest וכלום. מישהוא אחר נתקל בבעיה? נ.ב. מה הקטע של PowerColor אין פורום אין תמיכה אני אפילו לא יודע אם יש חיישן בכרטיס. :s05: אה כן שכחתי לרשום שאני משתמש ב- Xp x64 אם זה עוזר.
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
כאשר אני משחק CALL OF DUTY או WAKEBOARDIN UNLEASHED המחשב עושה לי פתאום RESET למה?
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מה מומלץ לעבודה גרפית 2D, פלאש ועריכת וידאו? - בלי משחקים, בלי OC, עם מעבד E6600 ומסך DELL 2007WFP או 2407WFP. אופציה 1 Leadtek nVIDIA GeForce Quadro FX560 128MB PCIe אופציה 2 X1950 Pro 512MB GDDRIII ArcticCooling 2xDVI, VIVO, PCI-E תודה
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
כן שלום אני חושב על לקנות את הכ-מסך הבא: Geforce FX5700 ULTRA 128 mb DDR3 Retail LEADTEK= 1200nis יש הערות הכרטיס טוב לא טוב ....??? (אני לא בטוח שזה שייח לפורם הזה אבל הוא טוב לאובר-קלוקינג?) http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a360_ultratdh_2.html
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מה יותר כדאי בהתחשב במחיר ובביצועים? בהנחה שזמן התגובה זהה, מדוע LCD יקר יותר והאם הוא שווה את זה?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אז ככה..יש לי מסך CRT יחסית ישן אבל פעם הוא היה בין הטובים..זה מסך של ViewSonic דגם:Professional Series PF775 עכשיו בזמן האחרון(בסביבות החודש-חודשים)העניים שלי התחילו לכאוב רצח אחרי איזה חצי שעה עד שעה של פעולה במחשב בין אם זה משחק או גלישה באינטרנט או סתם להסתקל על המסך..וזה ממש מציק אני לא יכול להסתקל על המסך יותר מחצי שעה בלי שהעניים שלי יתחילו לכאוב התעיפו ויאדימו.. בהתחלה חשבתי שהשנה לי קצב הרענון ובגלל זה כל הבעיות אבל בדקתי וזה לא ככה..עכשיו אני על רזלוציה 1024*768 על 85 מגהרץ..(אין לי אפשרות מגהרץ גבוה יותר גם לא ברזלוציה נמוכה יותר..) אז השאלה שלי היא האם הבעיה היא במסך ואם כן איך אני פותר את זה?או שהבעיה היא אצלי? תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מחפש מסך דק, במחיר של 1000 ש"ח בערך. השימושים העיקריים שלו הם גלישה\צ'יטוט והדפסה. אפשרי למצוא מסך LCD במחיר הזה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
הזמנתי את הכרטיס הזה ואני מחפש עליו ביקורות!1 תראו מה מצאתי ! בכל מקום יש תמונה שונה שלו!!! מה זה אמור להיות??? גרסאות שונות???? http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/gigabyte9700pro/ http://www.hothardware.com/hh_files/S&V/gb_tyan_9700(2).shtml שלא נדבר על זה: http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=1686&p=2 מה זה אמור להיות,ואת איזה מבין הכרטיסים האלה אני אקבל???? הזמנתי מפנדה.
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס XFX6800NU , והתחילה לו בעייה בחיישן של מד הטמפרטורה. החיישן מראה 153C מעלות!!! והטמפרטורה היא לא מציאותית ומראה בבירור שיש לי בעייה בחיישן. ההגדרות של הדריברים של NVIDIA מאיטות אוטומאטית את הכרטיס מרגע שהוא מגיע לטמפרטורה של 127 מעלות. השאלה היא ,איך אני מסדר את החיישן???? אם בכלל או לחילופין איך אני מבטל את CORE SLOWDOWN אחרי שהוא עובר את ה127 מעלות? אשמח לעזרה. תודה
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי, נכון להיום יש לי את המחשב הבא: Mainboard : Gigabyte 945P-S3 Chipset : Intel i945G/GZ Processor : Intel Core 2 Duo E6300 @ 1866 MHz Physical Memory : 2048 MB (2 x 1024 DDR2-SDRAM ) Video Card : ATI Technologies Inc Radeon X1950 Pro (PCIe) Hard Disk : WDC (250 GB) DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H22N DVD-Rom Drive : WP1305I QVW813C SCSI CdRom Device Monitor Type : LG Electronics L1932S - 19 inches Network Card : Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet NIC Operating System : Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 3 DirectX : Version 9.0c (May 2008) רכשתי את המחשב שלי לפני כשנתיים ולאחרונה הוא קצת מגמגם במשחקים שדורשים גרפאיקה גבו…
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום! קראיתי את הFAQ לפני השאלה והדבר אך ורק בילבל אותי לצערי, ברשותי לוח אם מסוג gigabite 8i945p-g עם סוג חיבור של pci pcie אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש היות והכרטיס מסך אשר בשרשותי הוא מסוג nvidia geforce 6200 והוא אינו מתאים כיום לכמעט אף משחק. רציתי לדעת איזה כרטיס יתאים ללוח האם שלי ועל איזה כרטיס אתם ממליצים! בתודה מראש וסליחה על הבורות שמעון.
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-