כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך MAG 796FD עם שפורפרת Trinitron של SONY. המסך בן 5 וחצי שנים ועד כה עבד מצויין..., לפני שבוע לערך התחיל המסך להציג אקראית תמונה סגולה לגמרי... מזה אומר?, פעם בכמה זמן שמתחשק למסך הוא הופך כולו לגוונים של סגול ואני בטוח שהבעיה במסך מכיוון שיש לי כאן לאפטופ וגם בו הבעיה ישנה...(שאני מחבר את המסך לVGA) זה קורה לרוב בשעות הערב-לילה עכשיו, הרחקתי את כל השנאים והמגנטים מהמסך... על מנת לצאת מהמצב הסגול אני מכבה אותו למשך דקה עד 5 דקות ואז פותח והכל חוזר לעצמו(לפעמים הוא חוזר לעצמו ואז עוד פעם עושה את הבעיה ואז אני עוד פעם ועוד פעם מתקן....) השאלה היא, מה גורם לזה?, ואיך אפשר לתקן... תודה מראש לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 729 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב שלי לטלויזיה, אני משתמש בכרטיס 6200 פשוט. הכל עובד טוב ויפה אבל כשאני רוצה לראות סרטים אני מפעיל את המדיה פלייר ופשוט בטלויזיה לא רואים את הסרט, אבל במחשב כן שזה מוזר לי. שיחקתי עם ההגדרות של שיטת השידור PAL NTSC אבל אין תשובה... זה קשור אולי למשהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש למישהו שיטה בדוקה שעובדת להפעיל את הTVOUT בכרטיסים כמו FX5200 או ATI 9200SE על ויסטה פרימיום? נדפק לי כרטיס ה2400 PRO שלי, והמדיה סנטר שלי מושבת. בדרייברים של הכרטיסים הנ"ל, לATI אין דרייבר לויסטה ובדרייבר של NVIDIA לא מופיעה בכלל האפשרות של TV OUT לכרטיס, למרות שאני יודע שיש לו. לצערי המסך שלי הוא טלויזיה ישנה 21", ככה שאין מנוס משימוש בTVOUT. כל הכרטיסים הם כמובן AGP. תודה.
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שבוע שעבר רכשתי טלויזיה חדשה 32 אינצ',וכשחברתי אותה ל כרטיס מסך עם כבל HDMI,קבלתי תצוגה,או על הטלויזיה או על המסך מחשב.. יש אפשרות לסדר ששניהם יעבדו במקביל ? .נסיתי עם הCatalyst.. וכשקבלתי את התצוגה בטלויזיה מהכרטיס מסך, לא היה סאונד בטלויזיה (במשחק למשל) למרות שחברתי HDMI. קצת מתסבך.. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
(עדיף לכיוון ה 1000 ולא לכיוון ה 1500)
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
קודם כל -שלום! אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שיש לי (8500GT) לכרטיס מתקדם יותר. ביררתי לגבי 9800gtx והוא נראה טוב וגם 260GTX נראה מעניין בפער מחירים לא כזה גדול מ-9800gtx. העניין הוא שאני לא בטוח שהמחשב הנוכחי שלי יצליח להתמודד/להוציא את המיטב מהכרטיסים שציינתי, לכן אני פונה אלכם שתוכלו להגיד לי אם המעבד, הלוח האם והספק יתאימו לכרטיסים המתקדמים. מפרט : Mainboard : MSI MS-7366 Processor : Intel Core 2 Duo E8300 @ 2833 MHz Physical Memory : 2048 MB Hard Disk : WDC (320 GB) Monitor Type : F-419 - 19 inches Operating System : Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 3 ספק כוח : HEC 450w תודה מראש לעונים ואני לא שולל הצעת כרטיסים שונים מאילו שציינתי. סופ"ש נע…
-
- 7 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אוקיי היום הייתי לי בחנות מחשבים שיש לי קצת עבר טוב איתה... בכל מקרה החלטתי שאני קונה לי מחשב חדש טוב אבל רוצה לצאת מזה על גבול ה-5000 ומה שיצא זה 4864 בשביל הסט-אפ הזה: asus a8n sli deluxe AMD athlon 64 3500+ kingston 512 ddr 400 ( i have an extra 512 at my house ) Sony dvd-rw dual layer ומארז מידי רגיל אך עם ספק 500 וואט של טרמלטייק הארד דיסק 120 WD שיש לי גם כבר בבית עכשיו הכרטיסי מסך בגלל התקציב החלטתי ללכת על שני כרטיסי 6600GT של גיגהבייט 256 זיכרון כמובן.... עכשיו מאחר שעדיין אין לי ניסיון אישי עם נבידיה מפני שהייתי משתמש ATI עד עכשיו ( וכן נמאס לי מהמחשב עם ה9800XT ובא לי קצת משהו יותר חזק) הייתי מעוניין לדעת את דעתכם האישית בנושא... רק משהו אחד בלי …
-
- 5 תגובות
- 548 צפיות
-
-
קניתי CF HD4890 ואיך אני בודק אם ה CF עובד ?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה עדיף מבין שני הכרטיסים הנ"ל, ואיזה כרטיס יותר שקט????? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1100 או זה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3619 או שיש לכם משהו ממולץ אחר בתחום המחירים האלה... תודה
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום כולם אני רוצה לקנות מסך LCD ויש לי כ.מ 195XTX האם הוא מספיק חזק בשביל להחזיק מסך 24" ועדיין לשחק?
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה HD4870 אחרי ששנים תמכתי דווקא בכרטיסים של NVIDIA מה לגבי מנוע פיסיקאלי בכרטיסים של ATI האם 4870 תומך במנוע פיסיקאלי? למי שיש כבר את הכרטיס מה דעתו? תודה,
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני לא יודע מה עדיף.. זה: Sapphire ATI RADEON HD 2600XT 256MB GDDR4 PCI-E http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244_2489&products_id=18130 או זה: Sapphire ATI RADEON HD 2600PRO 512MB PCI-E http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244_2489&products_id=18129 מצד אחד 512 עם שאר הנתוניפ ]פחות טובים ומצד שני 256 עם נתונים אחרים יותר טובים..מה עדיף?
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום הלוח נשרף ולקח איתו זיכרון,מעבד וזכרונות. amd3200 socket 939 2.0- הוחלף ל amd sempron le-1200 2.1. gigabyte k8nf-9 הוחלף לgigabyte m61pme-s2 זיכרון 1 גיגה 400 הוחלף לזיכרון אחד גיגה 667 גם הכ.מסך הלך (x800xl) מה הכרטיס הטוב ביותר שאוכל לשים בלי לגרום לצוואר בקבוק? 1950pro יחשב מתאים? או שאפשר אפילו חזק יותר?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מועד הסרת אמברגו המידע עבור כרטיסי המסך החדשים מבית NVIDIA יהיה מעתה ה-19 בספטמבר - במקביל עבור צמד הדגמים המובילים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! רכשתי את הלוח ASUS M2A-VM HDMI עם מעבד Athlon X2 4000+Amd וזיכרון של 1 גיגה PQI TURBO DDR2 667 כמו כן יש לי ויסטה ULTIMATE עכשיו ,לאחר משחקים רבים:עידכון BIOS עידכון CATALYST וכו' המחשב עדיין אינו מדורג ב3.0 ב:Desktop performance for windows aero ע"מ שאוכל להנות מהAERO של ויסטה. האם ניתן לעשות עוד משהו(עליי לציין שלאחר כל העידכונים הSUBSCORE 2.9 ) האם הכרטיס הנ"ל בכלל תומך בAERO ושאלה אחרונה:האם יכול להיות שבגלל הMEMORY SHARING שהכרטיס לוקח מהזיכרון (128 MB) זה משפיע וכל אשר עליי לעשות זה להוסיף עוד סטיק? אודה לתשובה מהירה.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
היי, אחרי כל ריסטארט הרזולוציה של המסך שלי יורדת ל1600X1024, ואני צריך להעלות אותה ידנית ל1680X1050. התופעה הזו החלה לפני שבוע וחצי בערך. דרייברים גרסא 190.38 למישהו יש מושג איך מסדרים את זה?
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני צריך למצוא מסך lcd טוב בתקציב הזה. לא משנה 17 או 15. צריך שיראו מדויק וברור. בעיקר לעבודה בווינדוס,אינטרנט ומידי פעם משחקים.... אני יכול להביא את המסך הזה ב-1700 ש"ח. MAG LCD MS576 http://www.lamco.com.ph/index.asp?pgid=380 נראה לי די חמוד,קונטרסט 1:400 וזמן תגובה 16ms שזה לא רע בכלל. שוווווה???? ועוד שאלה,יש איזה קשר בין מסך lcd לבין ה-fps במשחק? מה יעני אם המסך לא משהו אז המשחק יעבוד לאט? מוזר... מה הכוונה?
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך טוב יותר? ATI X1950XT או NVIDIA 9500GT 512MB DDR3 מבחינת ביצועים כמובן.. תודה !
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
ATI Cat 4.7 Omega 4.7 ATI Radeon DNA-drivers 2.7.4.7 אפשר לדעת איזה מביניהם הכי טוב? שמעתי שהDNA הוא דרייבר שפרץ את ה cat 4.7 ושיפר איכות תמונה + FPS....
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את כרטיס מסךGECUBE RADEON X1950Pro 512MB GDDR3 PCI-E רציתי לדעת האם החברה הזאת טובה והאם הם כרטיסים אמינים
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
http://www.nvidia.com/object/product-geforce-gt-430-us.html שלום לכולם הסיפור הוא כזה קניתי מחשב חדש עם הכרטיס הזה. יש לי כבל DVI HDMI 10 מטר (עובר בקירות) שעבד יפה אבל במקביל אליו היה לי מחובר כבל קואקסילי בשביל הסאונד (לרסיבר). עכשיו אני רוצה לקבל את הפורמטים של HD החדשים TRUE HD וכוליי אני רוצה לשים מתאם HDMI ל DVI בכרטיס ולחבר את זה לרסיבר ומשם לטלויזיה האם יציאת ה DVI בכרטיס זה יכולה להעביר סאונד ווידאו בכבל אחד (מ DVI למתאם DVI/ HDMI ובצד השני HDMI ??? תשובה מיקצועית בבקשה תודה.
-
- 17 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
כמה נחמד לראות את שעתם הגדולה של קוני כרטיסי מסך (כמונו החובבים) לשימוש המקורי שלשמו הם נועדו, עת השוק מוצף בהם בכל חור בכמויות הסטריות והמחירים ב- all time low האטריום ימח שמו אשר השאיר צלקות כאובות אצל מיליונים ברחבי העולם שהפסידו והמון, כמו גם צלקות אצל AMD ונוידאה כיום שמתקשות למכור כרטיסי מסך חדשים (כי מתחרים עם היצף במשומשים) כבר מגרד את סף מחיר 100 דולר and counting down. תענוג לראות שצדקנו וכיף לומר - "אמרנו לכם". ממשיך לעקוב מהצד אחר ההתרסקות שאינה נגמרת - סיפור שסופו היה ידוע עוד בתחילתו. שימרו לכם זאת כלקח ואל תעשו שטויות של כסילים, שהתעסקו בקניית קריפטו או בכרייתו. לפחות שאתם לא תפגעו מטיפשותם של אלו, אשר חשבו…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, עכשיו סיימתי לפרמט את המחשב ואני מתלבט איזה דרייבר להתקין לכרטיס מסך (Radeon 9700 Pro), בפעם האחרונה שהתקנתי אחרי פורמט דרייברים לא מקוריים היו לי כול מיני בעיות ולפעמים הדרייבר בכלל לא הותקן עכשיו אני מתלבט מה לעשות עד כמה שזה נשמע אידיוטי, עם להתקין דרייבר מקורי אחרון (שעשה לי בעיות בפעם האחרונה ,הכוונה היא ל5.10) או בכל זאת להתקין דרייבר צד שלישי (DNA , NGO, Omega , Xtreme G, DHzer0point) חיפשתי איזו השוואה ביניהם אבל לא מצאתי שום דבר לפחות לא של הדרייברים האחרונים ואני ממש מבולבל ולא יודע איזה מהם להתקין ואיזו גרסא, אז חשבתי לפנות אליכם אם יש לכם איזו שהיא המלצה בעיקר לאנשים עם כרטיסים מהסדרה שלי (R300) שיוכלו אולי לתת לי כיוון, בכל מקרה, כל דבר יעזור, תודה מראש…
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
מישהו יכול לתת לי בבקשה לינק לחנות שאפשר לקנות ממנה את הכרטיס הזה תודה
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-