עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. חיברתי את המחשב והטלווזיה אך לאחר שיכפול אני מקבל תמונה שמרצדת וממאוד לא יציבה ולאא צבע הבנתי שצריך להמשיך ולהגדיר את הכרטיס אך המשכתי וניסתי הכל ללא הצלחה מה לעשות? נייודיה גי פורס 4 אקס

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  2. Started by gal1337,

שלום לכולם, אני חדש פה לאחר שחבר המליץ לי על הפורום הזה. לאחרונה יש לי בעיה בכרטיס מסך, יש לי CF 6850 וכאשר אני משחק משחקים כמו COD: Black ops וכאלה אז הכרטיס מסך שלי מגיע לי 90-95C הראשון ומשהו כמו 68C לשני. יש לי את המחשב כבר חצי שנה, ופעם לא היה לי את זה. אמרו לי לנקות את המארז אז ניקיתי אבל הכרטיס מסך עדיין מתחמם. חשוב לציין שהמארז עצמו ( שאני נוגע ) וכל החלקים האחרים קרים. רק הכרטיס מסך חם. הייתי לשמח לעזרה בנושא. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  3. Started by url,

אהלן, נקווה שתוכלו לעזור לי יש לי כרטיס radeon 9000 pro וכשאני מחבר אותו לטלויזיה אני לא מצליח לראות סרטים. במקום סרט הוא מציג מסך שחור כזה בתוכנה שבה משתמשים בעוד שבאותו זמן במחשב הסרט כן מוקרן. ניסיתי לעשות את זה עם סוגי קבצים שונים(avi mpg) וגם עם תוכנות שונות (media player, mv2player,power dvd 5) וזה עדיין לא עזר. האם זאת חסימה מסוימת או סתם בעיה?

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  4. Started by captaincaveman,

אני מחפש כרטיס מסך חדש. הדרישות: א. ביצועים ב. VIDEO IN (אם AIW אפילו יותר טוב) ג. OVERCLOCKING ד. מחיר חשבתי על ה-9800SE AIW של הרקולס אבל כרגע למיטב ידיעתי אין בארץ כאלה שניתן לפתוח בעזרת OMEGA(ביררתי ב-NOACOMP ואצל הדובים.. יש עוד חנויות שמחזיקות אותו?). אמור להגיע משלוח בקרוב אבל כולנו יודעים שבקרוב יכול להפוך בקלות לעוד חודש. בנוסף הזכרונות בהם הרקולס משתמשים הם 300MHZ והם ממהירים אותם ל-340 ככה שפוטנציאל ה-OC שלהם נמוך. קשה להתחרות במחיר הנמוך ובפיטצ'רים של ה-AIW אבל עקב חוסר הזמינות אני מעוניין באופציות נוספות.... תודה. אה כן, לא GEFORCE. אני רוצה RADEON.

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  5. Started by Sweet_Tooth,

התמונה הופכך ליותר ויותר ככה עם הזמן!! יש מסך proview 19 ו במסחקיםת סרטים פשוט התמונה ככה ובלתי נסבלת! האם הגיע הזמן להחליף מסך? ואם כן אז לאיזה מסך?

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  6. שלום לחבר שלי יש כרטיס מסך ג'יפורס 4 ויש לו אפשרות לצפות בסרט מהמחשב בטלוויזיה באמצעות חיבור tv out, ובמקביל להשתמש במחשב, זאת אומרת במחשב הסרט ממועזר ורואים אותו רק בטלוויזה. יש לי כרטיס מסך X300LE ורציתי לדעת האם האופציה הזאת קיימת בכרטיס המסך שלי ואם כן איך אני מפעיל אותה? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  7. מה המהירויות שעון של GE FORCE FX 5500 הרגילות יענו בכללי לא משנה איזה חברה .....זה דחוף כי אני חושב שחבר שלי עומד לשרוף לעצמו את הכרטיס מסך.....

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  8. Started by I7210I,

שלום יש לי מחשב חדש וכרגע לא כל המשחקים עולים עליו זאת אומרת הכרטיס שיש לי כרגע הוא משתמש במעבד(I3) למשל משחק כמו SPLINTER CELL CONVICTED עובד טוב עליו אך משחק כמו מאפיה 2 מתחיל לעלות המשחק וישר יוצא החוצה לWINDOWS השאלה היא האם זה קורה בגלל שאין לי כרטיס מסך (יש לי שמבוסס על המעבד כרגע)או שהמשחק פשוט לא טוב? תודה

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  9. ערכתי את הכותרת החלטתי לא לקחת סיכון ופשוט להחליף את הכרטיס מסך הכמעט מת שלי 4870... אני צריך כרטיס דומה בביצועים לא משנה אם זה nvidia o ati המעבד e6750

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  10. Started by HellBoY,

שלום לכולם, יש לי מחשב פנטיום D 925 עם גיגה וחצי זכרון פנימי. יש לי עליו 6800ULTRA. אני מעוניין לשדרג עד איפה שניתן, מבחינת המעבד והמסך. חשבתי על 4670 או או 9600GT. אשמח לקבל המלצות.

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  11. בבקשה מי שמבין שיענה כי אני פשוט פוחד לקנות עכשיו ואז בעוד כמה חודשים המשחקים יהיו יותר כבדים ולא יעלו ב128 מגה ואני יתקע........... בכל אופן אני" אובד עצות" דרך אגב קראתי פה שהבאתם מפרט למישהו ושמה רשמתם ש9600פרו ב600 שקל אז מישהו יכול לומר לי איפה??? תודה קחו בחשבון שאני די לחוץ בכסף

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  12. כמו שכתוב בכותרת, מעניין אותי עם באמת כדאי לי להחליף את הGTX275 שלי בHD5870 ? הכרטיס שלי מאוד חזק אפילו עכשיו, אבל הוא לא מספק DX11 וזה נורא מעצבן אותי, כרגע יש לי מסך עד 1680X1050 ואני יודע שזה לא FHD אבל בתקופה של שבועיים אחרי הכרטיס יקנה מסך 2333T, ובגלל זה אני רוצה כרטיס חזק יותר, שיעמוד בדרישות שלי שהם גיימינג על ההגדרות הכי גבוהות ללא פשרות. יש גם אפשרות לקחת את הHD6950 אבל אני מפחד לשלם 250 שקל יותר על כמעט כלום, אולי חוץ מי להפוך אותו לHD6970 אבל אז בטח מאבדים את האחריות ואני דיי מעדיף שלא להתעסק עם זה.

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  13. Started by tibia,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1388&products_id=10956&PHPSESSID=63f9e0168b2d31c419db99416ea9f747

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  14. Started by kletsman,

העלתי כבר דיון בנושא אבל אני לא מוצא אותו. מעלה שוב מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי במחשב המפרט של המחשב( מופיע בתמונה המצורפת ) הוא : מעבד AMD ATHLON 2 X2 250 3 GHZ DUAL CORE AM3 TRAY מאוורר למעבד arctic cooling alpine 7 pro cpu לוח אם GIgabyte GA-MA78LM-S2 760G+SB710 CHIPSET 4 ג'גה זכרון פנימי הארד דיסק 1 טרה כרטיס מסך נוכחי Powercolor ATI Readon 5750 513 GDDT5 HDMI מארז קולר מאסטר אליט 310 ספק FSP 400W 60HCN האם הכרטיס הבא מתאים? בעלות של 50 דולר http://flash.newegg.com/product/N82E16814131682?SID=d3ad2e709e4611e5815db2f3be176dff0000&AID=10440897&PID=1225267…

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  15. Started by gmr,

שלום, רכשתי כרטיס מסך 6600GT ובמשחקים אני רואה די הרבה Tearings ו Artifects. הדבר היחיד שפטר את הבעיה היה ביטול ה Write Combining. יש לי P4 2.0 עם AGPX4 האם זה אומר שהכרטיס לא תקין? תודה.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  16. שלום... אני מעוניין להחליף כרטיס מסך... הכרטיס שיש לי עכשיו הוא Ati Radeon 9800pro. הבעיה היא ככה: הלוח אם שלי הוא AGP.. עכשיו השאלה היא האם כדאי לי להחליף לכרטיס מסך חדש AGP או שעדיף לי בכלל להחליף לוח אם חדש עם PCI-E ... ו SLI..... אני לא ממש מעוניין להחליף גם לוח אם ... בעיה תקציבית.. אבל השאלה היא האם יהיה לי יותר משתלם בשביל העתיד....? מפרט בחתימה.

• 12 תגובות
    • 713 צפיות
  17. זה צריך להיות של נוידיה. מפרט מחשב : מעבד CORE 2 DUO 2.6 זיכרון 2 גיגה (לא זוכר את התזמונים שלו) לוח אם של אסוס (לא יודע איזה דגם אבל ניתן לשדרג לו מעבד קווד) נראה לי שזה או ה-8800GT או ה-8800GTS 320, מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  18. Started by yossihaz1,

מעוניין לקנות כרטיס מסך למטרת ניגון סרטי בלוריי/1080/ סטרימינג hd בלבד לא מיועד למשחקים הכרטיס nvidia sapphire hd 5450 1gb האם הוא יתאים לדרישות שלי כמו שצריך? האם הוא תומך בהאמת לומרה cuda ? הוא עולה כ-250 ש"ח אודה לתשובתכם

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  19. 3870 תומך ב- PCI-EX 2.0 . לוחות אם עם PCI-EX 2.0 עדיין יקרים מאוד. האם יש טעם להשקיע בלוח אם כזה ? האם ישפר משהו בביצועים של הכרטיס ?

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  20. Started by Tomerm,

שלום לכולם. יש לי RADEON 9600 PROת לא ברור למה, אבל כל פעם שאני מתקין את הדרייברים (ניסיתי גם מהדיסק וגם מהאתר) משום מה מותקנים לי שני התקני מסך : RADEON 9600 ו SECONDARY. בדקתי ב DEVICE MANAGER וגם DISPLAY SETTINGS. אני יודע שזה פוגע בהעלאת משחקים אנא עיזרו. ניסיתי להסיר הכל ולהתקין מחדש, לא בטוח אם עשיתי את זה נכון אבל זה לא עוזר. תודה, תומר.

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  21. הכרטיס מסך שלי לא נותן בצועים טובים כמ שאמרתי הוא GF 4 TI 4200 8X ניכנסתי לביוס וראיתי agp aperture על 64 יש אפשרות לשנות ל256 האים זה משנה וגם primary video =agp האים יש משהו שאני יכול לכוון שיתן בצועים טובים יותר למה בבדיקה שעשיתי לו קיבלתי 4900

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  22. Started by izir,

שלום איך אני משנה את הצבעים שהיו יותר חיים בכרטיס מסך ראדון 6970

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  23. Started by leav,

שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך שתומך בAGP 2X וגם שיש לו יכולת להציג דסקטופ נוסף (כלומר עוד שטח מסך - לא העתק של המסך המקורי). אין צורך ב- DVI - לשניהם יש רק VGA. רצוי גם יכולת משחקיות בסיסית אבל לא חובה בכלל. (זה פנטיום 3) תודה רבה! -ליאב

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  24. Started by HNR,

קיבלתי את הכרטיס מחבר ואני רוצה להתקין אותו במחשב עכשיו יש לי 9600 חיברתי אותו והיה כתוב לי איך שהמחשב עלה Connect the graphic card power cable משהו בסגנון ... הבנתי שחסר לי כבל.. אבל אין לי מושג איך אני מוצא כבל כזה עכשיו לחבר שלי כבר אין אותו.. החיבור שלו נראה ככה: הריבוע הלבן עם 4 פינים || || V לפי מה שמצאתי באינטרנט הכבל נראה ככה: הדף של הכרטיס באתר של MSI - http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=720&maincat_no=130…

25. האם כדי לחכות לכרטיסים האלה ולהשתמש בשאר הכסף לטובת רכיב אחר במערכת, משום שההבדלי ביצועים יהיו מינוריין או שההבדלים יהיו משמעותיים ובמקרה כזה אני רוצה לחסוך. תודה

• 1 תגובה
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.