כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
*המסך הוא 20" של סמסונג* מחפש כרטיס מסך שיריץ טוב את PROTOTYPE על ההגדרות גבוהות ושמחיר הכרטיס לא ילה על 600 ש"ח עדיפות לאייבורי/KSP... תודה! (הכרטיס מסך הנוכחי הוא 9400GT...)
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
חברה איזה כרטיס מומלץ: 1. GIGABYTE - 6600 256 MB DVI TV PCI-E (RETAIL. 2. GAINWARD - GEFORCE 6600 ULTRA/1760 PCX 128MB DVI VIDEO CARD והאם ההבדל משמעותי?
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אז ככה , יש לי כרטיס רדאון 9700 פרו של ג'יגהבייט . עכשיו הבעייה היא כזאת , עם הכרטיס קיבלתי כבל לחיבור לטלויזיה שעבד בזמנו... כיום איבדתי את הכבל ואני משתמש בכבל אחר שיש לי שעבד לי עם הגרטיס GEFORCE הישן שהיה לי. אני מחבר את הכל , החיבורים טובים אך זה לא הכבל שקיבלתי עם הכרטיס. אני פעיל את ה- TV OUT דרך ההגדרות ככה: http://planet.nana.co.il/kk123/TV.jpg עכשיו הבעיה היא שחיברתי הכל וגם הפעלתי מחדש את המחשב ועדיין הוא מראה (תסתכלו בתמונה) שהטלויזיה לא מחוברת ובגלל זה אני לא יכול להפעיל את ה- TV OUT. האם יש דרך לפתור את הבעיה ? מישהו התנסה בבעיה כזאת ? תודה מראש, JOOK . נ.ב. כאשר אני מחבר את החוטים הטלויזיה עושה כאלו רישרושים שהיא תמיד עשתה כשזה עבד , זאת אומרת שהיא קולטת …
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
איזה כרטיס נחשב היום יותר חזק?? ובמה זה מתבטא.. אם יש לכם בנצ'מרקים בין השניים אז שימו... תודהה
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני עם ווינדוס 7 64BIT והורדתי את הדרייברים המתאימים התחלתי את ההתקנה וזה נתקע על Enumerating source media for installable packages אחרי איזה 10 דקות יצאתי מההתקנה מחקתי את הדרייבר עם DRIVER SWEEPER ואז השארתי את ההתקנה דלוקה כל הלילה וזה עדיין היה תקוע על אותו הדבר עריכה: הצלחתי לסדר את הבעיה אפשר לנעול
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם יתן שיהיה לי צוואר בקבוק עם הכרטיס הזה על המחשב שלי וגם בקשר ל x800gto אותה שאלה intel p4 2.8 Northwood Gigabyte GA-8SG800 512 DDR SDRAM SiS 648 וספק ג'נרי שכנראה אני יצטרף להחליף
-
- 12 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היא מוכרת כרטיסים המובססים על צ'יפים של ATI . מישהו מכיר אותה , יודע את טיבה ואם היא אמינה .
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני פשוט כבר לא כל כך מומחה בכרטיסי מסך ואני מחפש משהו לא הכי טוב אבל שיתן תמורה לכסף ושיפעיל לי מישחקים יחסית חדשים הוא גם הציע לי 8500 LE ב300 שקל אז מה עדיף לי!? תודה רבה לעונים
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני צריך עזרה יש לחבר שלי כרטיס מסך geforce 4 mx 440 מתוצרת galaxy ניסיתי לעדכן את הדרייבר דרך האתר של nvidia אבל המחשב לא קיבל את הדרייבר :-\ ניסיתי למצוא את האתר של היצרן כדי להוריד ממנו דרייבר עדכני אך ללא הצלחה ניסיתי למצוא את היצרן דרך google ודרך תוכנה בשם aida תעזרו לי למצוא דרייבר. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אי ריכוז של שניה היום ככל הנראה עלתה לי בכרטיס מסך. התקנתי בלוק על כרטיס 980ti g1 ובלי לשים לב ☹️ פיספסתי פד שמכסה 2-3 vrm's קטנים בגודל 6x6mm הדלקתי את המחשב הכרטיס עבד מעלות נמוכות. איך שהתחלתי בדיקת סטרס לכרטיס בשביל לבדוק מעלות נכבה המחשב. אחרי בדיקה הבנתי שפספסתי פד טרמי שמכסה כמה ראשי VRM כרגע הכרטיס מקצר את הספק. שאר הכרטיסים עובדים כרגיל, כשמחברים את הרביעי הוא מקצר את הספק. הכרטיס הספציפי נרכש איך לא [emoji29] באמזון. עם אמזון אין מה לדבר אחרי 30 יום. לא יודע עד כמה יעזרו לי ב RMA של ג׳יגהבייט. האפשרות האחרונה שנותרה היא אולי לנסות לתקן את הכרטיס, מישהו אי פעם שמע על כזה דבר?
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
למה אני שואל? כי ה4850 שלי כנראה יממש את האחריות שלו...ובמידה וליבואן אין כאלו יותר אז שלא ידחוף לי משהו יותר חלש תודה. *הכרטיס במדויק מופיע במפרט שלי
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
כול השיידרים של הדמו כתובים בCG
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
היי!!! לפני שבוע קיבלתי את המחשב החדש שלי : AMD 3200 + 939 Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 Gigabyte 6600GT 128 512 DDR400 X2 עכשיו אני רוצה לדעת עד כמה מומלץ להרים את המהירות ובמה זה כרוך.. תמליצו לי על אמצעי קירור טוב בבקשה :> פתיחת צינורות ? מה זה...
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
??? כלומר באיזה גירסה אני יקבל את הביצועים הכי טובים מהכרטיס שלי?
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום אני הולך לקנות את אחד מהכרטיסים האלה לאפיק AGP או של SAHIPPIRE או GECUBE ויש הבדל של 150 ש"ח בין הPRO לבין הרגיל שניהים 256MB מישהו יודע מה ההבדל?
-
- 12 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי הצעה מעניינת מספק שאני מכיר שיכול למכור לי את nVidia GeForce 9600GT במחיר טוב! (550 ש"ח) עכשיו החברת יצור של הכרטיס אני אישית לא שמעתי עליה אף פעם אז אם מישהו מכיר או יודע אני ישמח לקבל חוות דעת. מדובר בחברה Manli והנה קישור לאתר שלהם ולמוצר שאני מעוניין בו: http://www.manli.com/productsDetail.asp?nID=7&categorys=34&id=362〈=en הכרטיס הוא 512MB אז איך המחיר,איך החברה ואיך הכרטיס..?
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מה ההבדל בין MP4 ל3GP,איזה איכות היא יותר טובה? עוד שאלה,MP4 זה קיצור של MPEG 4? תודה
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי , אני קונה מחשב חדש וכמו שאתם יודעים ישנה בעיה לאחרונה עם המלאי של ה 8800GT בחנויות. המתנה של ימים עד שבועות תלוי בדגם. יש לי הזדמנות לקבל כרטיס של חברת PALIT מדגם SONIC ( אוברקלוק מהמפעל ) הנה קישור - http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=494 המחיר הוא 1200 שח שזה בין 300-500 שח הבדל מכרטיס של אסוס או ג'יגהבייט מקביל. הבעיה שאני מפחד מהחברה הזו והקירור נראה לי עלוב יחסית.. מה אתם אומרים ? כדאי ללכת על זה או לא לחסוך את ההפרש? תודה.
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
חברה....אני חייב המלצה..לכרטיס טלויזיה עד 250 שקל ....יש הרבה חברות...הרבה כרטיסים ... קראתי כמה חוות דעת אבל אני עדיין לא משוכנע מה הכי טוב... הדבר היחיד שחשוב לי הוא "איכות הטלויזיה"...לא אכפת לי לא ממשדר FM , לא מלכידת תמונות ולא מהקלטה... הכי הכי חשוב איכות השידור..שאני אוכל לראות משחק כדורגל כמו בנאדם במסך ה 19 אינץ שלי!... אשמח לתגובות /המלצות!
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אתמול, ה11.4, כרטיס המסך שלי (msi 8800gts 320m), שבק חיים, והוחזר לחנות (אייבורי) ע"מ שיוחלף. היום הוא יום ההולדת ה3- לכרטיס, והיום האחרון לאחריות עליו. במקרה שהוא לא יוחלף בזהה, או שהאחריות לא מכסה את הכרטיס, מה כדאי לקנות במקומו? התקציב הוא גמיש, מכיוון שהכוונה היא לבחור בכרטיס שינצל את המעבד והמסך בצורה המיטבית, ויחזיק מעמד לפחות שנה. לצורך הדיון, 1500 זה המחיר המקסימאלי, אבל אני אשמח לשלם באיזור ה500 אם אפשר לקבל יתרון מספיק גדול). מפרט: e6600 @3ghz msi neo p35 4gb שני מסכים: אחד עם רזולוציה טבעית של 1680x1050, השני (לא בשימוש במסך מלא) ברזולוציה של 1280x1024. אין העדפה לnvidia / amd, כל עוד יש תמיכה ב openCl.
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אוקיי נניח ויש לכם שני מחשבים ובאחד יש מעבד כדוגמת QX9650 או משהו כזה (בקיצור הכי אחרון ומהיר שיש בשוק) ובשני יש מעבד הרבה פחות מהיר כדוגמת Q6600 או אפילו משהו הרבה פחות כמו AMD X2 4600. השאלה שלי בהנחה שיש במחשבים כרטיסי מסך זהים וחזקים מאוד (נניח 9800GX2) ואתם מריצים ברזולציות גבוהות (שפחות מוגבלות בגלל המעבד), כמה הבדלי ביצועים יהיה אם בכלל? השאלה כולה, האם יש סיבה לGAMER להחליף בתדירות גבוהה יחסית מעבדים בגלל שיצא משהו חזק יותר, או שעדיף לו להשקיע יותר בכרטיסי מסך חזקים.
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי שלי Gigabyte 9800GTX 512MB בכרטיס 8800GT 512MB או GTS, מה שיותר טוב. האם יש כרטיס קצת יותר טוב ממנו או שהוא נחשב לכרטיס אחד מתחת ל-9800? הסיבה להחלפה: קודם כל המאוורר של הכרטיס אף פעם לא עולה כשהטמפ' עולה וזה לא רק הכרטיס אצלי זה כל הסדרה הדפוקה הזאת. דבר שני, מאז שהתקנתי את המשחק GRID אני נתקל רק בבעיות גרפיות. המסך נכבה או מהבהב, הצבעים משתגעים, התמונה מתעוותת לגמרי והמשחק נתקע. רק לחיצה על CTRL+ALT+Del מוציאה אותי למערכת הפעלה ויסטה 32 ומשם אני סוגר את המשחק. המערכת עצמה יציבה רק במשחקים יש בעיות. ומאז גם call of duty 4 התחיל להדפק עם הגרפיקה והצבעים משתגעים והכל קופא. גרמתי למאוורר להיות על 100% עוצמה אבל זה לא משנה, זה עדיי…
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך אונבורד עם יציאת vga רגילה ובנוסף התקנתי כרטיס מסך של ג'יפורס 8400 עם יציאות vga hdmi ו dvi. האם יש אפשרות לשדר תמונה למסך מחשב מהיציאת אונבורד ובמקביל לשדר תמונה לטלוויזיה מיציאת הvga שבג'יפורס??
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
לא משנה איזה רזולוציה אני שם או איזה מתיחת תמונה בפלזמה אני לא מצליח לתפוס את כל שטח המסך\ או שאני יוצא מגבולותיו, איך ניתן לכוון את מיקום התמונה במסך ?[br]פורסם בתאריך: 26.02.2010 בשעה 10:24:43 לדעתי אני צריך להוסיף רזולוציה מיוחדת שלא נמצאית באופציות, איך ניתן לעשות את זה בוינדוס 7 ?[br]פורסם בתאריך: 26.02.2010 בשעה 11:23:24עידכון, מצאתי פתרון באינטרנט, ATI אוהבים להחביא כל מיני אופציות בדרייברים שלהם כדי שיהיה הכי קשה למצוא, מסתבר ש-SCALING נמצא במעמקי הדרייבר.http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1465487
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שמתי לב שאחרי כמה דקות של UNREAL T3 -יכול להיות חצי שעה, המחשב פשוט עושה BOOT...האם יש דרך לגלות את זה דרך מאמץ של כרטיס מסך בלבד, או שיש איזה תוכנה שמאתרת תקלות מסוג זה? אני מכיר SANDRA SIS אבל היא רק מאבחנת ונותנת סטטיסטיקות -לא מאתרת תקלות ממש.
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-