עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by netivi,

שלום לכולם, ברצוני לחבר שני מסכים למחשב על מנת לעבוד יותר ביעילות (מסך 1 מייל) (מסך 2 תוכנות+אינטרנט) ברשותי לוח אם מדגם INTEL Q45/Q43 יש לי רק יציאה אחת של VGA . מה עלי לעשות בתקציב הנמוך ביותר. תודה מראש לעונים !

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  2. חיכיתי חיכיתי חיכיתי כל הזמן לATI החדשים במטרה כנרא לקנות את HD5850 אבל עכשיו בהפתעה תודות לHWZONE הגרלתי את הכרטיס הנ"ל.. אני כולי תקווה שתהיה לי אפשרות להחליף אותו ולהוסיף כסף ולקחת את הHD5850 אבל ממה שראיתי בסוף חנות הכרטיס הזה לא נמכר ככה שזה לא נראה לי יהיה פשוט בכלל. מה הפער בין הכרטיס הזה לבין ה8800GTS 320MB שיש לי כרגע? ומה בעצם האופציות שלי? תודה..

3. יש לי את הכרטיס הזה Gigabyte GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 וכשסיימתי את ההתקנה של ספלינטרסל עם קראק והכל הוא רושם לי ERROR : כרטיס לא נתמך - (באנגלית כמובן ) ואז : האם אתה בטוח שברצונך להמשיך : כן או לא - אני לוחץ כן הוא רושם ERROR CODE 2 ונסגר ... עדכנתי את הדרייברים מהאתר וזה גם לא עזר ... מה עושים ???

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  4. יש לכם הצעות איך להוציא מהכרטיס את המקסימום , אני הולך לעשות לו OC רק אחרי שהספק 700W שלי יחזור מתיקון . אבל יש איזה משחק ספציפי שאני יכול להתקין כדי לבדוק באמת את הכוח שלו ?

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  5. Started by J0HNiE,

אני מצטער מראש אם זאת שאלה קצת מטופשת אבל הנה העיניין, קניתי את ה shappire 5770 vapor-x, והכל עובד מצויין. הקטע שבדקתי כב כמה פעמים בתוכנות כמו אוורסט, ודרך הדרייבר של ATI, ודרך הdxdiag (של הדיירקטX) וכל פעם אני רק רואה שרשום Graphics Chipset ATI Radeon HD 5700 Series יש לו את ההגדרות של 5770, הנה קבלו, לא יודע אבל זה נראה לי קצת מוזר ששום תוכנה לא עולה על זה שזה 5770 או שסתם יצאתי טמבל?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  6. Started by TheHungryOne,

שלום לכולם. רציתי לשאול אם מישהו יודע מהו הכרטיס הישן ביותר מדגמי ה GeForce של NVIDIA שיש לו יציאת HDMI (לא באמצעות מתאם, אלא יציאה ישירה)? תודה.

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  7. מעוניין בכרטיס מסך שיחליף את ה-9800 שלי המפרט הוא: מעבד אינטל 6750 2 ג'יגה זיכרון DDR2 800MHZ מסך 21.5 ברזולוצייה 1920X1080 הספק הוא http://tms.co.il/product/5126 תודה ושבת מהנה

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  8. Started by killer20,

אהלן חברה חדש פה אז ככה נתקלתי בכתבה על הדרייבר החדש שמאפשר מערך של ati ו nvidia זה המפרט שלי : מעבד i5-750 לוח אם p55-usb3 זכרונות g.skill 1600mhz 4gb ספק seasonic 650w עכשיו יש לי כרטיס מסך זמני של nvidia 8400gs והשבוע אני קונה hd5870 השאלה שלי קודם כל באיזה חיבור אני משתמש כדי שהפיזיקס יעבוד על ה 8400gs והחישובי גרפיקה על 5870 SLI/CROSS FIRE והאם אני צריך להתקין את הדרייברים של שניהם ואיך אני מגדיר ממש את המערך הזה בתוך המחשב תודה ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  9. כרטיס מסך GIGABYTE GTX-470 OC דגם GV-N470SO-13I קישור לאתר היצרן : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3569#ov עם ידוע למישהוא מתי הוא יוצא לשיווק בישראל *אני צריך אותו כי אין לי ברירה ה-GTX460 SLI הלוח אם שלי לא תומך ואני צריך כרטיס שקט תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  10. עדיין לא ראיתי שום דיון מעמיק וממצה בנושא שלדעתי חשוב מאוד כי הוא יכול לשנות את פני הגיימינג לנצח. אז תעיפו מבט פה: ותרשמו מה אתם חושבים על זה. האם זה יתפוס? האם זה הגיוני? האם זה ניתן ליישום? מה דעתכם?

11. Started by guy,

שלום לכולם אני מתלבט בין שני כרטיסים הראשון הוא GV-N430OC-1GL של גיגה בייט http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3611#ov והשני: SAPPHIRE HD 5670 512MB GDDR5 PCIE VG http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=000101&pid=311 ה GT430 הוא עם 1GB זכרון וממוהר קצת ע"י החברה. וה-5670 הוא עם 512MB זכרון, אבל עם מעבד גרפי מהיר יותר וזכרון DDR5. האם הזכרון משחק תפקיד חשוב או שהוא זניח בהשוואה לנתונים? תודה

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  12. לפני כמה זמן היית באתר כתבה על איך לבנות מחשב זול שיריץ את HL2 טוב. בין השאר הם דיברו שם על איזה כרטיסים הכי זולים של ATI ו NVIDIA שמסוגלים להריץ DX9. אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש כמה שיותר בזול, אבל שיהיה מסוגל להריץ את DX9 ולא הצלחתי למצוא את הכתבה. אז אם אתם יודעים על איזה כרטיסים מדובר אני השמח.

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  13. Started by BURTON,

אני צריך מסך LCD17" ב-1500 שקל אבל שיהיה מסך איכותי אם יש בכלל מסך טוב במחיר הזה :-\ ומי שמביא המלצה אז אם אפשר לתת לינק בבקשה תודה

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  14. Started by dulcevida,

אנשים יקרים, זקוק לעזרתכם בדחיפות. לפני כשנתיים קניתי Radeon 9200 Vivo של חברת Gigabyte. הכרטיס הוא GV-92128VH. לצערי הרב, בבאנדל לא היה כלול כבל VIVO (עם 9 פינים) ולא ניתן היה להשיג כזה בארץ (תאמינו לי, חיפשתי הרבה זמן ובכל החנויות...). בקיצור, הצלחתי לרכוש כבל כזה ב-EBAY סופסוף , ואני מת ללכוד וידאו אבל משום מה, אני תמיד מקבל הודעה שאין דרייבר מתאים. חיפשתי בפורומים, באתרים, ניסיתי להתקין המון סוגי דרייברים (רגילים ו- וגם שילובים של דרייברים רגילים עם WDM מוקדמים או מאוחרים יותר) וכלום. הורדתי דרייברים מהאתר של ATI, את הדרייברים מעמוד המוצר באתר של ג'יגהבייט, התקנתי חזרה את הדרייברים מהדיסק התקנה שקיבלתי עם הכרטיס בעת הקנייה ונאדה. אין כלום. לא מזהה את ה VIDEO I…

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  15. Started by Kitt0s,

יש לי LG F Flatron L1710S על 75Hrz 1280x960... והוא רועד.. פחות משעל 60 אבל עדיין רועד.. אה והכרטיס מסך הוא Leadtek 6600GT למעונינים..

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  16. Started by idanohh,

ללא תוכן הכותרת שואלת הכל

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  17. Started by ofer40,

היי אני מחפש כרטיס מסך איכותי שיתחבר לפלזמה בחיבור DVI בשביל סרטים בפורמט WMV-HD. וקצת בשביל משחקים כמו FIFA ו NBA. אם אפשר אז שיהיה כרטיס כל בו שיהיה אפשר לחבר אליו מקור חיצוני כגון ממיר YES. כאמור בתקציב של 400 שקל. תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 698 צפיות
  18. הדרייבר הרי לא משפר ביצועים או משהו ...

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  19. 1. http://www20.graphics.tomshardware.com/graphic/20041004/vga_charts-04.html#3dmark_2003 2 .http://graphics.tomshardware.com/graphic/20031229/index.html

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  20. אוקיי אני רוצה לדעת האם ההפרשים בין F900B ל F900P הם משמעותיים.. ואם כן אני רוצה מסך במחיר של F900P אולי של ViewSONIC (19 אינץ' CRT שיהיה חזקקק!!

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  21. Started by weamir,

קיבלתי 2832. האם זה טוב? איזו תוצאה נחשבת מצויינת?

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  22. Started by or,

היי, אחריי יותר מידי בירורים הגעתי ל-3 דגמים שעונים לדרושה של משחקים וסרטים... יש את ה-Benq יש את ה-Sony ויש את ה-philips יש לכם אוליי דעה אלייהם ו/או המלצות על מסכים אחרים שיתאימו לי למשחקים ולסרטים... ובכלל מה אתם חושבים על האיזו הזה: http://www.mag.co.il/Product.asp?Pid=L778&Cat2Cat1ID=173&Cat2ID=39 הוא שווה את המחיר שלו?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  23. Started by תמיד מחייך,

http://www.anandtech.com/news/shownews.aspx?i=24972 הבעיה הגדולה היא רזולוציה מקסימלית של 1600X1200 בלבד וגם זה במקסימום 60 הרץ בלבד. ATI כרגע עובדים על פתרונות אך נכון לכרגע זה המצב.

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  24. שלום, יש לי כרטיס Sapphire RADEON X800XL ואני מעוניין לעדכן את הדרייבר לדרייבר החדש (Catalyst 5.9) האם אני פשוט צריך להוריד אותו ולהתקין על הדרייטבר הקיים או שמא אני צריך לעשות משהו קודם? בתודה ניר

• 9 תגובות
    • 698 צפיות
  25. Started by Pika007,

משהו מוזר ביותר קרה לי הורדתי ATI tool כמו שרבים פה המליצו נכנסתי לפרטים של הכרטיס מסך, והוא הראה לי ליבת R423, מה שלגמרי לא נכון. התקשרתי לחנות, שאמרו לי שהכרטיס הוא עם ליבת R480 (כרטיס Powercolor X800GT) הלכתי אל החנות, חשפו את הליבה (בלי להוריד את האחריות) והפלא ופלא- יושבת לה שם ליבת R480. מישהו יכול להגיד לי מה הולך עם ATI tool???

• 8 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.