עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אם אני לא זקוק למחשב בשביל משחקים אלא בשביל סרטים HD ועבודה משרדית. האם כרטיס מסך פשוט כמו: GT210 512MB GDDR2 DVI HDMI PCI-E יספיק לי?

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  2. Started by Jenia24,

בגלל שיש לי 1GB זכרון והכרטיס בא עם 256MB הוא לוקח מהזכרון של המחשב עוד זכרון לעצמו על מנת להשלים ל512. האם יש איזהשהיא דרך לבטל את זה?

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  3. Started by mokisho,

יש לי X1900XT כרטיס מסך והוא מחובר לשני מסכים LCD אחד מהמסכים לא תומך ברזולציה גבוהה אני רואה בו אבל התמונה בורחת לצד איך אני יכול לסדר זאת יש לי רק את התוכנה של ATI ואני לא מוצא את זה ?

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  4. Started by Demon-Slayer,

שלום פורום גראפיקה ותצוגה אני מקווה שפתחתי את זה בפורום הנכון... ואני מקווה שתעזרו לי לפני שבוע קניתי את הכרטיס מסך ATI radeon 9800 pro 128 mb אני חיברתי את הכרטיס לפי ההוראות שהיו כתובתו בחוברת ( לחבר אותו דרך הכונן הכשיח ), ובדקתי כמה פעמים שהחיבורים טובים.. אחרי שהצלחתי להכני אותו סגרתי את המחשב. אני מפעיל את המחשב ומתקין את הדריברים ובנתיים הכל פעל לי טוב.... הורדתי את 3dmark 2003 וקיבלתי תוצאה של 5200+ ( אני לא זוכר את המס' המדוייק ) וזה הציג את זה ממש יפה וחלק אז שיערתי שהוא יפעל לי טוב הלכתי להגדרות של הכרטיס וסמתי אותם על המקשימום ואז הפעלתי את המשחק need for speed underground ופתאום הופיע בעיה, כאשר הפעלתי את הnos רכב כל המסך הפך לשחור לגמרי במקום שהיה טישטוש. אז…

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  5. Started by dol222,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב וחשבתי על כרטיס מסך הזה: BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC 512MB מה אתם אומרים??כדאי?? זה המפרט: Intel® Core2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ANTEC P182 Black Corsair VX Series 450W PSU

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  6. Started by liortaib,

רציתי לדעת בכמה אחוזים הביצועים של 4850 cf יהיו גודלים ל 4870 למשל במישחק crysis

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  7. Started by adirnasri,

יש לי כרטיס מסך 7600GT והמוכר אמר לי שאני צריך מסך עם יציאת DTI בגלל שזה כרטיס מסך חזק זה נכון? צריך תשובה בהקדם

• 12 תגובות
    • 748 צפיות
  8. Started by Dalbayob,

מה המצב אנשים ?.. אז ככה יש לי עכשיו בעיה עם הכרטיס מסך אז אני משיג מחבר GeForce 4 עד שאני ארכוש כרטיס מסך חדש ... יש לי שתי שאלות שאני צריך שתענו לי עליהן בבקשה (אך ורק מי שמבין) . 1) יש GeForce 4 עם יציאת PCI-E או שכולם AGP ?.. 2) איך אני מזהה אם זה PCI-E או AGP ?.. אני צריך לדעת את זה כי הלוח אם שלי לא תומך ב - PCI-E ... תודה מראש, משה

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  9. Started by shimi 1,

מנהלים נכבדים, אנחנו עדים לכך שכמעט כל יום ויום נפתח ת'רד על "תקציב של XXXX ש"ח לכרטיס מסך" ואז באה התגובה " מה הספק שלך?", תוסיפו בחוקים או אני לא יודע איפה שהאדם שפותח את הת'רד יהיה חייב לכתוב את הספק שלו.. תודה שימי.

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  10. Started by DakloN,

http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=5001 אם זה המצב זה ממש מבאס.. גורם לחשוב פעמיים אם לחכות לזה או ללכת כבר על 8800...

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  11. Started by dids22,

תראו אני רוצה להחליף דרייבר לכ. מסך הקיצר אני פשוט מתקין אותו או שאני צריך למחוק תדרייבר הקודם? ויש לי תתוכנה Driver Cleaner אז פשוט לפתוח אותה ולמחוק ?או שצריכים לעשות את זה במצב בטוח? הקיצר תסבירו לי פשוט מה לעשות וזהו תתודה

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  12. הגיע לtms כרטיס חדש עם גוף קרור שנרא לפחות לי מסיבי ... מישהו מכיר אותו או את החברה ויכול להעיר על ההכרטיס הזה קצת עור ? http://tms.co.il/product/5214

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  13. Started by d-undertaker,

שניהם באפיק AGP, (בלי להתחשב במחיר!!) מי מהם יותר חזק חד וחלק? כלומר מסוגל להפעיל משחקים על גרפיקה גבוהה יותר עם יותר FPS?

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  14. Started by omrit,

שלום, הנושא כבר בטח נטחן בפורום, אז אני אשמח להמלצה קצרה: 6600GT NVIDIA או ATI X800GT ???? תודה!

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  15. Started by avi.hagit,

יש לי כרטיס מסך 6200 טורבו קאש שבוע ימים ואני מאוכזב מימנו לאלה אני מעונין לקנות משהו יותר רציני שיריץ לי משחק כגון gta אנדרס fifa 2006 ועוד בסיגנון זה משהו בסכום של 400 עד 600 שח המחשב שלי הוא amd 3000+ לוח גיגביט ga-k8nf-939 גיגה ראם 512*2 240 גיגה צורב של nec 3550 איך המחשב בכללי?

• 11 תגובות
    • 748 צפיות
  16. יש לי בעיה ב gta sa המסך שלי ממש חשוך אז הורדתי את הרזולציה(בלי שום קשר לחושך) וראיתי שהמסך נהיה יותר בהיר אז יש למשהו מושג מה הקשר ומה אפשר לעשות כדי שרזולוציה תשאר גבוהה ויהיה יותר בהיר? :s05:

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  17. Started by kobipk,

שלום לכולם רציתי לדעת מה עדיף לעשות במחשב שלי SLI עם כרטיס שיש ברשותי כבר GTX 470 O.C לבין כרטיס חדש לגמרי כמו GTX 580 שימוש: גרפיקה,משחקים,סרטים דגש על גרפיקה תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  18. Started by leav,

שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך שתומך בAGP 2X וגם שיש לו יכולת להציג דסקטופ נוסף (כלומר עוד שטח מסך - לא העתק של המסך המקורי). אין צורך ב- DVI - לשניהם יש רק VGA. רצוי גם יכולת משחקיות בסיסית אבל לא חובה בכלל. (זה פנטיום 3) תודה רבה! -ליאב

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  19. האם כדי לחכות לכרטיסים האלה ולהשתמש בשאר הכסף לטובת רכיב אחר במערכת, משום שההבדלי ביצועים יהיו מינוריין או שההבדלים יהיו משמעותיים ובמקרה כזה אני רוצה לחסוך. תודה

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  20. Started by nokobik,

http://ynetcenter.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?came=3413&g_id=4526263

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  21. Started by guy,

שלום לכולם אני מתלבט בין שני כרטיסים הראשון הוא GV-N430OC-1GL של גיגה בייט http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3611#ov והשני: SAPPHIRE HD 5670 512MB GDDR5 PCIE VG http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=000101&pid=311 ה GT430 הוא עם 1GB זכרון וממוהר קצת ע"י החברה. וה-5670 הוא עם 512MB זכרון, אבל עם מעבד גרפי מהיר יותר וזכרון DDR5. האם הזכרון משחק תפקיד חשוב או שהוא זניח בהשוואה לנתונים? תודה

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  22. Started by master whilee,

בעיקרון הדרישות הבסיסיות הן: - התקציב הוא בערך בסביבות ה700-800 ¤ - 17 אינצ' מספיק - מגיע לרזולוציה של לפחות 1280*1024 - אמינות - אין ממש חשיבות לFPS, כל עוד זה לא ממש ממש נמוך ( מתחת ל50 ).. כי זה לא למשחקים אלא יותר לעבודה משרדית וסרטים אודה מאוד למי שיש לו המלצות/רעיונות...

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  23. Gigabyte radeon hd5850 מה עושים במצב כזה? ניסיתי לנקות אותו עם קצת פן ושואב ולא עזר מה לעשות? איפה אפשר לקנות מאוורר כזה כמה עולה? האם אני יכול להחליף לבד או שכדאי לתת רק לטכנאי? תודה

24. Started by ZUMARA1,

אני מעוניין ליקנות אותו רציתי לדעת עם המיפרט שלי בסדר בישבלו E6600 ספק ToughPower 550 2GB RAM לוח GA-965P-DQ6.

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  25. שלום! אני צריך לדעת בבקשה האם הכרטיס 7800GTX של LEADTEK תומך בPAL? מה לגבי PNY? חיפשתי באתרים הרשמיים שלהם והדבר לא הוזכר... אני צריך תשובה עוד הערב! תודה.

• 4 תגובות
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים