כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
יש תיכנון ליציאה או שמועות על בניית תמיכה במהירות X32 בכרטיס מסך?? או שזה יקח יותר משנה..??
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
המוצר כאן: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=454 הוא בדיוק כמו המוצר כאן?: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1270&products_id=14907 בראשון ה H חסרה ב TDH (שאין לי מושג מה זה) והמחיר נמוך בהרבה מהמוצר השני.. אלה אותם מוצרים בדיוק? דרך אגב הזמנתי את הראשון היום, תוך כמה זמן זה אמור להגיע? (עשיתי דרך שליח fedex ואני משלם במזומן כשהוא מגיע...וזה רושם לי באתר שהמשלוח הוא: שליח UPS/FEDEX עד הבית ועד 3 ימי עסקים כולל ביטוח ואחריות) ועוד משהו, אפשר לבטל הזמנה מפנדס (האתר השני) אחרי שמוסרים כרטיס אשראי?
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת האם MSI Geforce 7300 עדיף על פני Gigabyte Geforce 6800GS? תודה רבה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 699 צפיות
-
-
טוב, קניתי יחד עם מחשב חדש את הכרטיס LEADTEK 7600GT TDH. ואם זה חשוב אז המעבד זה 930. אחרי שקיבלתי תמחשב והתקנתי כל מה שצריך, התקנתי את המשחק שבא איתו בבאנדל, סריוס סאם 2. הוא לא אמור להיות משחק טובעני במיוחד אך עדיין, לפעמים כשאני משחק במשחק, אחרי רבע שעה בערך המשחק נתקע אבל הסאונד ממשיך. איך אני פותר את הבעיה הזאת ?? נכנסתי לתוכנה של NVIDIA וכתוב שם שהטמפרטורה של הכרטיס במצב של ווינווס רגיל, ללא שום משחק זה 43 מעלות. האם זה סביר??? מה אני צריך לעשות בנוגע לדברים האלה ??? תודה לעוזרים !!! זה נורא דחוף . תודה ! :xyxthumbs:
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
כללי מסך מחשב LCD "19 16.7 מיליון צבעים יחס קונטרסט 1:700 יחס בהירות cd/m 300 רזולוצית מסך 1024*1280 מהירות תגובה msec. 8 זווית צפייה רחבה השומרת על אחידות באיכות התמונה מכל כיוון: ימין/שמאל +75/-75, למטה/למעלה +75/-60. פיקסלים עם תמונה ברזולוציות:800*640, 600*800, 768*1024,1024*1280 . התקן PLUG&PLAY בעל תקן VESA . מנגנון נעילת מסך KENSINGTON. התאמת צבעי תמונה. -------------------------------------------------------------------------------- חיבורים כניסת VGA (D - SUB) -------------------------------------------------------------------------------- שונות מתח עבודה: 100-240V. צריכת חשמל 45W מידות (בס"מ): ג- 42.8, ר- 41.2, ע- 20. משקל: 3.5 ק"ג. ארץ יצור: קוריאה. אחר…
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אהלן חברה? מה העיניינים? הייתי פעם די פעיל בפורום הזה אבל מאז התגייסתי בקושי יש לי זמן לאינטרנט ולמחשב בכלל. רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לכ.מסך שכן אני ממש לא מעודכן כבר כמו שהייתי פעם. יש לי מחשב כבר שנה+ שעובד ב OC קבוע ויציב לגמריי (מחשב דלוק רצוף,כובה רק ביום כיפור) המפרט : Abit NF7 SL-V2.0|Vmod| Thermalright NB-1 + DELTA FAN 45MM@7500RPM AMD Athlon XP 2600Mobile|225X11.5|1.8V|Thermalright SP97+Vantec 92mm Geil Value 512X2 PC3200 400MHZ @ 450MHZ|Bus225|2.8V nVIDIA Geforce4 TI 4400 128MB WD 200GB 7200RPM 8M Maxtor 40GB 7200RPM HEC475W כמו שאתם רואים אני קצת תקוע עם כ.מסך,עכשיו אחריי שחסכתי קצת (1000 שקל כאמור) רציתי לדעת מהי התמורה הטובה ביותר שאוכל לקבל ביח…
-
- 10 תגובות
- 699 צפיות
-
-
האם ATI הפסיקו לפתח את ה קונטרול פאנל שלהם? כי לא ניתן להוריד גרסא חדשה מהאתר שלהם וגם מאתר ההורדות של HWZONE כבר אין דרייבר עם גרסא חדשה שלו, יש אנשים כמוני למשל שלא אוהבים את הקונטרול סנטר ומעדיפים את הקונטרול פאנל הישן והטוב, וגם לא לכולם יש כרטיס ATI שנתמכים ע"י ה CCC.
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R96P128D.htm# יש לי אפשרות לקנות את הדגם הנל ב440 שקל..חדש... שווה או לא שווה ?
-
- 10 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אפשרי לחבר PC למסך של מחשב ALL IN ONE ? יש לי מחשב (PC) ואני רוצה לעבוד עליו, אין לי מסך לחבר אליו, אבל יש לי מחשב ALL IN ONE של SONY , אם יציאת HDMI, יהיה אפשרות לחבר בין ה PC כבל של DVI ל HDMI של ה ALL IN ONE ? או HDMI ל hdmi זאת גם אופציה ?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. בשעה טובה החלטתי להשתדרג קצת ולרכוש את ה- Radeon HD 7850. בדקתי שהספק כוח שלי מתאים (500 או 550 W) שהלוח אם תומך, שיש לי מספיק זיכרון ראם ורק על המעבד פסחתי... שאלתי: 1.האם קיים קשר הדוק בין המעבד לכ.גרפי (אני לא מדבר על מעבדים מתקופות חשוכות... אלא על המעבדים המודרנים של אינטל החל מכפולי הליבה שקדמו לסדרת ה i3 i5 i7.... 2. שאלה פרקטית יותר: יש לי מעבד מרובע ליבה q6600 האם צריך להיות איזשהו חשש לתפקוד תקין של הכ.מסך החדש? אודה מאוד לעזרתכם!! תמיר
-
- 9 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום יש לי את ה 8800GTS 512 כבר 5 שנים כרטיס מעולה שהיה שווה כל שקל אבל עבר זמנו אני מועניין לדעת איזה כרטיס NVIDIA הכי משתלם עד 1000 ש"ח השימושי היחידי זה World of Warcrft הרזולוציה 1920x1200 והגדרות ULTRA/HIGH אני רוצה לקבל חווית משחק חלקה בלי נפילות FPS במקומות עם הרבה אנשים... (אני מעדיף NVIDIA בחיים לא היה לי AMD אני יודע שהם זולים יותר בכל מקרה אני ישמח לכל מידע שיעזור לי בבחירה) תודה
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מי טוב יותר מהכרטיסים הנ"ל? אני יודע שה TI מהיר יותר השאלה היא אם מגבלת הזיכרון לא תבוא מהר יותר ממגבלת המהירות.... אני רוצה את הכרטיס יחסית לטווח ארוך והמשחקים מהר מאוד דורשים 128 מ"ב מה עדיף??
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך חדש. הדרישות: א. ביצועים ב. VIDEO IN (אם AIW אפילו יותר טוב) ג. OVERCLOCKING ד. מחיר חשבתי על ה-9800SE AIW של הרקולס אבל כרגע למיטב ידיעתי אין בארץ כאלה שניתן לפתוח בעזרת OMEGA(ביררתי ב-NOACOMP ואצל הדובים.. יש עוד חנויות שמחזיקות אותו?). אמור להגיע משלוח בקרוב אבל כולנו יודעים שבקרוב יכול להפוך בקלות לעוד חודש. בנוסף הזכרונות בהם הרקולס משתמשים הם 300MHZ והם ממהירים אותם ל-340 ככה שפוטנציאל ה-OC שלהם נמוך. קשה להתחרות במחיר הנמוך ובפיטצ'רים של ה-AIW אבל עקב חוסר הזמינות אני מעוניין באופציות נוספות.... תודה. אה כן, לא GEFORCE. אני רוצה RADEON.
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
למישה ויש מושג מהי מהירות הזכרונות של הכרטיס מסוג Hercules 3D Prophet 9800 Pro 128 MB? אין לי אפשרות לבדוק ויזואלית כי מודבקים אל הזכרונות היטסינקים, וממש לא בא לי להתחיל להוריד אותם... מישהו יודע? תודה!
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
האם אפשר להפעיל את ה-(TNT2 (model 64 בחריץ AGP שפועל במהירות של לפחות x4 ? ניסיתי לחפש בגוגל, אבל לא הצלחתי למצוא תשובה רלוונטית
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם...יש לי כרטיס מסך V9950 תוצרת ASUS או בשמו האחר Geforce fx 5900 ניסיתי לעבור למצב "שכפול מדויק" בעזרת התוכנה טי וי טול 9.5 ואני מקבל את ההודעה הבאה: "your monitor must be able to handle low frequencies[pal 50Hz/31kHz-NTCS 60Hz/31kHz] to us dualview. Otherwise it could be damaged" יש לי את אותם שני מסכים שבעזרתם כן הייתי מקבל העתק מדויק בכרטיס הישן שלי(טושיבה 43" ו- בנקיו 17" LCD) אני כמעט בטוח שזה קשור לכרטיס עצמו,פשוט נראה לי לא הגיוני שכרטיס שעלה לי 1990 ש"ח,עם הטכנולוגיה אולי הטובה ביותר בעולם התלת מימד כיום...חוסם את האופציה הזאת.מוזר מאד אך חייב להיות לכך הסבר ואולי פתרון. אני מאמין שאפשר לפתור את הבעיה אחרי מחקר קטנטן באינטרנט...אגב אני די מבין בנושא ה…
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי RADEON 9600 PROת לא ברור למה, אבל כל פעם שאני מתקין את הדרייברים (ניסיתי גם מהדיסק וגם מהאתר) משום מה מותקנים לי שני התקני מסך : RADEON 9600 ו SECONDARY. בדקתי ב DEVICE MANAGER וגם DISPLAY SETTINGS. אני יודע שזה פוגע בהעלאת משחקים אנא עיזרו. ניסיתי להסיר הכל ולהתקין מחדש, לא בטוח אם עשיתי את זה נכון אבל זה לא עוזר. תודה, תומר.
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה 9800 פרו של ספיר וזהו המפרט שלי מעבד 2000 אבל עשיתי לו אובר קלוק קטן אז הוא על 2300.... ראם 256 לא יודע של איזה חברה.. אני חושב ddr ולוח אם של VIARAMA U8568 Pro עכשיו יש לי גי פורס 4 אמ איקס... ואני רוצה לדעת עם יהיה שיפור גדול בביצועים.. למשל במשחק פר כרי?? או בכלל במשחקים החדשים שיצאו.. עם אני יחליף לרדון? תודה מראש!!
-
- 10 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
אני מחבר את ה5600 FX דרך ה SVIDEO לטלוייזיה , עם היה הכל טוב ועכשיו כשאני מחבר אני רואה בשחור לבן , אני בטוח שזה משהובהגדרות כי לפני כמה ימים זה קרה לי ויחקתי שם משהו עם ההגדרות וזה חזר לעצמו אבל עכשיו אני לא זוכר ואני לא מצליח יותר, מישהו אולי יודע מה לעשות?[דרך ההגדרות של 56.72 אני משתמש , לא דרך TVTOOL כי אני לא מצליח דרכה]
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
איזה מהמסכים האלה יותר טוב ? הנתונים היבשים נראים דיי טוב בכולם, יש משהו אחר מומלץ ? (לא איזו 550) איזה פנל יש לכל אחד מהם ?
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
Picture Tube 17" (16" viewable) SamSung MDTtube, 90° deflection, Anti- glare, Anti-static, Anti-reflection Medium short persistence Dot Pitch 0.25mm ( 0.21mm horizontal pitchb ) Synchronization Horizontal : 30 to 86 kHz Vertical : 50 to 160 Hz Maximum Resolution 1600 x 1200 @ 68Hz שלוש שנים אחריות 760 ש"ח ??? ואם לא הוא אז מי במחיר זהה ???
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
היא מוכרת כרטיסים המובססים על צ'יפים של ATI . מישהו מכיר אותה , יודע את טיבה ואם היא אמינה .
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
איזה מסך עדיף: מסך "17 שטוח 786PF MAG Innovision או PROVIEW 17" DX-777 DYNAFLAT תודה
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
טוב יש לי DX9 מותקן הרבה מאוד זמן כבר....הרצתי PCMARK ראיתי שהוא כותב 8.1 , אמרתי אולי אין לי 9 !!?!? התקנתי אותו שוב... הרצתי שוב PCMARK כתוב לי שוב 8.1....חשבתי אולי זה כי הוא תוכנה ישנה ולא מכירה את הגירסא 9 ? אוקיי אני ממשיך מריץ 3DMARK2001SE הוא כותב לי שדרוש DX 8.1 ומעלה...(כאמור התקנתי 9!) הוא אמור לא לרוץ עם 9 ? יש פאץ' לסדר את זה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-