עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eyal00,

שלום, אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 600 ש"ח PCI-E תודה

• 9 תגובות
    • 733 צפיות
  2. Started by igal100,

שלום ! אני רציתי לשאול אותך לגבי כבל ממחשב למסך 42 אינץ. האם עדיף DVI או HDMI ואיזה סוג גרפיקה כל אחד מהם מעביר ? הכוונה יש גרפיקה דיגיטלית ויש גרפיקה אנלוגית בכרטיס מסך. או הם שניהם מעבירים את שני סוגי הגרפיקה ? 2) רציתי לשאול אותך האם גרפיקה דיגיטלית גבוהה קריטית לגיימרים כמוני ? כי אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך ויש לי הרגדה שאולי אחד מהם בעל קירור יותר טוב וישמור על מיטב הביצועים שלו אבל מצד שני הוא פחות רזולוציה דיגיטלית יכול להעביר בהשוואה לשני. 2 כרטיסי מסך בעל מחיר זהה כמעט אבל מפרט טיפה שונה: EVGA GTX770 Classified 4GB GDDR5 240 Hz Max Refresh Rate 2048x1536 Max Ana…

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  3. Started by tembo,

שלום, מצד אחד הבנתי כי אין חשיבות לקצב ריענון במסכי LCD, מצב שני הוא קיים ומשתנה בין מסך למסך. מישהו יכול להרחיב בנושא? מדוע זה לא חשוב? ומה ההבדלים אם כך בין המסכים מבחינת קצב רענון?

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  4. שלום, הודעה ראשונה שלי אני מתכנן לקנות כרטיס מסך זול אני לא רוצה ביצועים מטורפים אבל מצד שני לנצל את התקציב לכרטיס מסך שיכול לתת את הביצועים הגבוהים ביותר ראיתי מספר אפשרויות ?Forsa 6200A 256MB DVI, HDTV, DDR II (BULK 128 bit http://www.geniman.com.hk/geforce6200a_ddr2_agp.htm עולה 380 שקל בחנות של ksp MSI Geforce FX5700VE 128Mb 128Bit MFX5700VE אין לי קישור אליו, וגם אין לי עליו פרטים ממש, הוא עולה 330 שקל בחנות tms או אפשרות שאני לא ממש רוצה זה ?9550 256MB, TV, DVI של powercolor גם הוא עולה 380 שקל http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=37 כפי שאתם רואים הלוח אם שלי תומך AGP תמליצו לי חברים! תודה מראש לעונים

• 11 תגובות
    • 733 צפיות
  5. Started by Mordeth,

אני בדרכי לקניית מחשב חדש ו(בהתאם להרבה הצעות שראיתי בפורומים פה) בחרתי בכרטיס ATI Radeon 5850. משיקולי תקציב אני שוקל לעבור לכרטיס טיפה פחות יקר (לדוגמא ATI Radeon HD4870 או אפילו ATI Radeon HD4850). השאלה שלי היא האם הייתם ממליצים על המעבר? (או שההבדל בביצועים כל כך דרמטי שהוא באמת שווה לשלם פי שתיים על הכרטיס) (המפרט המיועד הוא: מעבד: Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray לוח אם: Intel DP55WB I5 Socket 1156 P55 CHIPSET זיכרון: A-Data 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz CL9 Core I5 מסך: LG W2220P 22')

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  6. ואם כן האם יהיו קיימות תופעות לוואי??

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  7. Started by orrm,

כן כן, שמעתם נכון.... רק אנשים אשר הזמינו מראש את הכרטיס יזכו לראות אותו עם המערכת קירור הרעשנית והביצועים הלא יעילים ביחס למחיר שלו. שימו לב לחדשות שם...... רק הכרטיסים מהגרסא הרגילה ימכרו במחיר של 330$...

8. Started by סקיווקר,

קניתי מטליות לניקוי ה SAMSUNG 793MB על המטליות של DR BYTE כתוב: "לא מתאים למסכים עם ציפוי כרום" לאיזה מסך יש בכלל ציפוי כרום?

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  9. Started by WiSe-Man,

מה אתם חושבים? http://it.themarker.com/tmit/article/3985

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  10. Started by JHONLEV,

זה איכות טובה ביחס ל DVDRIP?

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  11. אתמול קיבלתי את המשחק COD5, והיום כשהתחלתי לשחק בו שמתי-לב לקווים שמופיעים במיים כשאני מוזיז את העכבר בזווית מסויימת. הטמפ' של הכ.מסך שלי תקינה (35), ואין לי מושג אם זו בעיה במשחק או בכ.מסך. תמונה:

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  12. שלום רציתי לדעת אם אוכל להריץ מישחקים כמו FAR CRY, HALF LIFE, DOOM 3 על המחשב הבא: מעבד: P42.66 775 PRESCOTT 64 BIT כרטיס מסך: GIGABYTE PCX6200TC 256MB זיכרון: 512MB DDR 400 לוח אם: MSI PM8M2 775 800 תודה

13. Started by Component,

שלום רב, למיר הציעו לי את המסך הזה כתחליף לסמסונג 959NF, אשר לא נמצא במלאי. מה דעתכם? האם הוא שווה 2029 שקלים? איך הוא בהשוואה לסמסונג? בתודה מראש, עדי.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  14. Started by Bug2000,

כאמור לפני כמה שבועות רכשתי את ה IIYAMA 413 PRO לפי ההמלצות של כולם ... עכשיו שמתי לב שבצדדים של המסך הכתב שמופיע על המסך קטן יותר בצדדים של המסך מאשר באמצע והכתב למטה ולמעלה מרוח כזה . רק באמצע רועים את החדות האמיתית של המסך ... האם זה רק אצלי או שזה הדפקט של המסך ?

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  15. Started by pp12,

אני קונה חודש הבא מחשב חדש ואני רוצה לשים בו את הכרטיס מסך ג'יפורס 8800 GTS העם הוא יצא כבר לחנויות? העם הכרטיס מסך כבר הגיע לישראל?

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  16. שלום אני לא יודע אם זה קשור לפה, אבל אתמול פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש... מאז אני רואה את רוב הטקסטים באינטרנט שאני גולש(נניח YNET) עם גופן כזה מעט מעוות... צריך ממש אמנם להתקרב בשביל לראות את זה בבירור, אבל זה מפריע. חשבתי שזה בגלל ההגדרות בווינדוס, אבל זה לא. ניסיתי ושיניתי הכל. ביטלתי ClearType(באפקטים של המאפייני תצוגה בלשונית מראה), סמנתי רגיל ,סמנתי בלי כלום, הלכתי גם למתקדם וההגדרות של הביצועים סימנתי הכל ואח''כ ביטלתי הכל וגם חלק- לא עוזר אז בווינדוס זה לא. במסך אני לא מאמין שיש משהו..כי לא נגעתי הדרייבר שמותקן לכרטיס מסך 181.22. (זה GT7600 256MB 128BIT) צירפתי תמונות אבל אני לא יודע אם זה יעזור ותראו את זה כמו שאני רואה... תשימו זום על זה ותראו שימו ל…

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  17. Started by Big_White,

קניתי מחשב עם זוג 8800 GT והבחור אמר שהם עובדים ב SLI ללא כבל... עכשיו לקחתי הרדיסק והתקנתי OS ראשון הוא ביקש ממני לחבר לו כבל SLI... שנית הלוח בקרה של NVIDIA עושה שגיאה וסוגר את עצמו... ( זה הדרייבר הכי עדכני מהאתר שלהם) יש אפשרות לדעת (תוכנה או משהו כזה) שאכן הכרטיסים שלי מחוברים ב SLI בוודאות (כן או לא) תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  18. שלום לכולם האם בהחלפת כרטיס המסך X1900XT לכרטיס כמו RADEON 3870 או GEFORCE 8800GT אני אראה שיפור משמעותי כאשר אני מפעיל קובץ HD? ואם כן אז איזה מבין שני הכרטיסים מומלץ יותר ומאיפה כדאי לקנות? (הידע שלי בנושא של הרצת קבצי HD על כרטיסי המסך החדשים הוא לא רב אז אשמח אם תסבירו לי קצת על ההבדלים מהדור הקודם). תודה.

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  19. Started by bullman,

אחרי שקיבלתי תוצאה עלובה בAQUAMARK ניסיתי משהו ישן יותר וגם בו קיבלתי תוצאה גרועה - 3876 יש לי geforce fx5200 128MB שאני יודע שהוא גרוע אבל הוא מקבל תוצאה כמעט כמו של geforce2 mx. המערכת היא P4 2.4C GO עם לוח אם ASUS P4S800 ו256 זכרון. אם יש למישהו עצה אני פתוח לכל מה שיבוא

20. Started by guy_b,

יש לי מחשב חדש . לאחר התקנה ואובר קלוק קטן הוצאתי את התוצאות הנ"ל האם הם טובות?. מעבד INTEL D920 לוח אם GIGABYTE SLI 6800GS *2 [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  21. Started by singera,

הגיע לידי אתמול כרטיס פריסה לDVD של קריאטיב האם ניתן להשתמש איתו בשביל צפיית DIVX במחשבים ישנים והיכן ניתן להשיג דרייברים או תוכנה כי באתר של קריאטיב אין תודה

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  22. Started by shimi 1,

מנהלים נכבדים, אנחנו עדים לכך שכמעט כל יום ויום נפתח ת'רד על "תקציב של XXXX ש"ח לכרטיס מסך" ואז באה התגובה " מה הספק שלך?", תוסיפו בחוקים או אני לא יודע איפה שהאדם שפותח את הת'רד יהיה חייב לכתוב את הספק שלו.. תודה שימי.

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  23. כמו שכתוב בכותרת, מעניין אותי עם באמת כדאי לי להחליף את הGTX275 שלי בHD5870 ? הכרטיס שלי מאוד חזק אפילו עכשיו, אבל הוא לא מספק DX11 וזה נורא מעצבן אותי, כרגע יש לי מסך עד 1680X1050 ואני יודע שזה לא FHD אבל בתקופה של שבועיים אחרי הכרטיס יקנה מסך 2333T, ובגלל זה אני רוצה כרטיס חזק יותר, שיעמוד בדרישות שלי שהם גיימינג על ההגדרות הכי גבוהות ללא פשרות. יש גם אפשרות לקחת את הHD6950 אבל אני מפחד לשלם 250 שקל יותר על כמעט כלום, אולי חוץ מי להפוך אותו לHD6970 אבל אז בטח מאבדים את האחריות ואני דיי מעדיף שלא להתעסק עם זה.

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  24. Started by ilay22,

זה הגיוני שהטמפרטורה של הכרטיס geforce 6600 sparkle היא 89 מעלות במנוחה ו125 בזמן שFEAR רץ?

• 13 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים