כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
יששששששששש 1900XT ירד לו המחיר מ 2400 ל 2000 בנעה !!! ועוד מעט גם החנויות האחרות יורידו מחיר (תחרות בין החנויות)... http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4757 וגם יש אופציה עם קרור: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5682 ^^ האופציה עם הקרור משתלמת לדעתכם?
-
- 9 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני טס עוד יומיים לארה"ב והיה לי את המפרט בראש אבל בnewegg היו תוכניות אחרות. רציתי x1800xt ב184$ אך הוא נעלם(נראה נגמר במלאי או משהו) אני רוצה כרטיס מסך למשחקים בעיקר, אני לא גיימר כבד וגם לא משחק על רזולוציות מטורפות אלא רק על 1024*768 האם כדאי לעבור ל7600GT או שיש אפשרות טובה יותר מATI תודה רבה זה קצת דחוף...
-
- 8 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אנשים!! אני ממש מתלבט... אחת ולתמיד - על איזה כרטיס אתם הכי ממליצים בסכום של 700-900ש"ח הבנתי שגם לATI יש כרטיסים מעולה... בבקשה תגובות...
-
- 10 תגובות
- 712 צפיות
-
-
קניתי כ.מסך של xfx geforce 7300gs חיברתי אותו כמו שצריך והכל אבל אני לא מצליח לשנות את ההגדרות של התצוגה ל dual view או CLONE יש לי אפשרות רק של single view.... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
היי לכולם אני קונה מחשב חדש ולפי ההמלצות כאן והתקציב החלטתי לקנות את הלוח GIGABYTE 965-S3 + מעבד E6300 זכרון 1 GB ועכשיו נשאר לי לבחור את הכרטיס המסך , המחשב הביתי מיועד להיות בעיקר לתחום ההמרת סרטים מהמצלמה הוידאו ועריכת סרטים הביתית , כמו כן לאופיס אינטרנט קצת תיכנות וגם משחקים מדי פעם לא כבדים ממש, המחשבה גם לקנות מסך ולהשתמש גם במסך הישן האם הדבר אפשרי בתקציב שכזה או צריך להגדיל , יש כרטיסים עם שני יציאות או צריך לקנות שתיים כמו כן הכרטיס לחיבור המצלמה יש מומלצים ? התקציב 800 שקל לכרטיס מסך , ו + X כסף לכרטיס הDV אבל מקווה שלא יקר כי ממש ממש כבר אני על המקסימום של התקציב
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
-
ראיתי כרטיס x1900 xt עם 256 מגה שעולה 1650 ואותו אחד עם 512 שעולה 2000 האם ההפרש הזה במחיר באמת שווב את הביצועים והאם הזה עם ה-256 הוא כרטיס טוב בכלל
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
-
ניסיתי לחפש באינטרנט אבל לא מצאתי. אם מישהו מכיר חנות שמוכרת אותו שיגיד לי בבקשה איפה וכמה הוא עולה שם. שימו לב שזה הכרטיס שבה עם OC מהחברה.
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
יש לכם איזה תוכנה ממולצת ללכדית ווידיאו ולעריכה . עריכה עם אפקטים וכל מיני דברים כאלו.
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34162 Israeli distributor launches Geforce 7950GT BFG Geforce 7950 GT OC 512MB PCIe By Fuad Abazovic in the Bosnian wilds: Tuesday 05 September 2006, 15:23 AN ISRAELI distributor decided to launch a 7950 GT card before Nvidia lifted its embargo. The outfit priced the BFG Geforce 7950 GT OC 512MB PCIe at $505 or 2,000.00 Israeli New Shekels. The BFG is clocked at 565MHz core and 1430MHz memory. The default non overclocked 7950 GT should be clocked at 550MHz core and 1400MHz memory. Not the greatest overclock that we've seen. The card has dual Dual-Link DVI-I slots can perform 1170 Million vertices/sec and a memory band…
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות כרטיס גרפי: ATI Radeon 9800 Pro 256-bit interface AGP עוד לא יודע אם זה יהיה 128MB או 256MB (זה ב EBAY) ראיתי שם גם פרסום להיטסינק לזכרונות (לא יכולתי לשים את הלינק אז בבקשה תכנסו ל-EBAY ותחפשו "ATI Radeon X1800 X850 9700 9800 X800 "Pro XT BGA Ramsink כמו שאתם רואים, זה בערך $1 לכל היטסינק. רציתי לשאול: 1. מה דעתכם על ההיטסינקים האלה? 2. האם כדאי לקנות כמה כאלה לזכרונות של הכרטיס? 3. אני הולך לעשות OC לכרטיס עם ATITOOL, האם ההיטסינקים ישפרו בהרבה את זה? 4. מה דעתכם על הכרטיס הזה מבחינת יכולות OC? 5. שמעתי שלא כדאי לקנות את ה-XT בגלל שהוא כמו PRO אחרי OC. האם זה נכון? האם אפשר לעשות OC משמעותי ל-XT? תודה!
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום! המליצו לי מאוד כאן על הLEADTEK 7600GS EXTREME אבל הבנתי שהוא מכיל זיכרון DDR2...יש כרטיס דומה עם DDR3? דבר נוסף...הכרטיס הזה מספיק חזק? איך הוא עם משחקים כמו PES5 וHEROES5 למשל? אני חייב לדעת משום שאני ממש רוצה להחליף את הX550 שיש לי עכשיו שהוא לא כזה גרוע... יהיה הבדל משמעותי בין שני הכרטיסים? יש לכם הצעה לכרטיס אחר בתקציב של עד 700 ש"ח? אולי חבררה אחרת ל7600GS? תודה מראש על התגובות
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
-
היי לכולם. הגיע הזמן להחליף את 440MX שיש לי למשהו חדש יותר אני מחפש כרטיס מסך AGP עד לסכום של 700-750ש"ח. המפרט שיש לי: Abit nf7-s amd barton 2500 512mb 3200 על איזה כרטיס הייתם ממליצים? תודה לכל העונים.
-
- 13 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל. תנו חוות דעת - הכרטיס מיועד למחשב שיעבוד 24/7, אני רוצה שיוכל להריץ משחקים בני ימינו ללא קשר לפילטרים (ואת זה הוא עושה) ויוכל להראות סרטים - אני יודע ש-ATI יותר טובים בוידיאו OUT אבל הכרטיס הזה הרבה יותר יעיל בצריכת אנרגיה + קירור פסיבי. בנוגע לקירור פסיבי, ראיתי שהקירור עליו יעיל יותר מקירורים אקטיביים אחרים. אני יודע שיש ב-KSP, זה יבוא רשמי? האם ליבואן הרשמי בארץ יש? מחפש מקום שייתן לי 3 שנים אחריות. ולבסוף האם זו קניה כדאית כעת? או שעדיף לחכות שייצאו כרטיסי הדור הבא ואז המחיר של הכרטיס הזה ירד? תודה מראש על התשובות
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום אנשים, הנני מחפש כרטיס מסך LOW PROFILE (נמוך) באפיק PCI-E X16 בעל יציאת HDMI. שמתי עין על שני כרטיסים: PowerColor X1600 PRO HDMI http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=121 EAX1600PRO/I/256M http://www.asus.com/news_show.aspx?id=3799 (הכרטיס השני ברשימה) האם למישהו יש ניסיון או מכיר כרטיסים נוספים כאלו, מי מביניהם יתן ביצועים/תמורה טובים יותר? והיכן ניתן להזמינם? (בארץ / חו"ל) תודה מראש... עריכה: הייתה טעות בשם הכרטיס.
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מה אתם חושבים שיהיה בשוק כרטיסי המסך בעתיד ? אני אפרט : ראינו לא מזמן ש-ATI הודיעה על הפסקת ייצור ערכות שבבים ל-INTEL, http://hwzone.co.il/news/1156780942/67842/ מה יקרה אם הם יבצעו מהלך שה-CROSSFIRE גם יהיה בלעדי ל-AMD ? בלוחות עם ציפסט של 975X של אינטל היה עד היום תמיכה ב-CROSSFIRE בלבד, מעניין אם עכשיו לאחר רכישת ATI על ידי AMD, תהיה תמיכה ב-CROSSFIRE בציפסטים הבאים של INTEL, או שהם יבצעו מהלך כמו של NVIDIA שה-SLI פעיל רק על לוחות עם ציפסט שלהם. תחשבו על זה, במידה ובאמת AMD-ATI יבצעו מהלך כזה, שה-CROSSFIRE פעיל רק על גבי לוחות עם ציפסט שלהם, מה יהיה עם לוחות ה-HIGE-END של אינטל באיזה טכנולוגיה הם יתמכו ? אם בכלל ? האם INTEL יכנסו לתחום של כרטיסי …
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי התלבטות לגבי 3 כרטיסי מסך , אני צריך עזרה לדעת איזה יותר טוב או עדיף מבין שלושתם . קודם כול 3 הכרטיסים הם לאפיק AGP . הכרטיסים הם: 1. ?X1600 Pro 512MB, DDRII, TV, DVI, AGP? : הוא עולה 790 שקל?של חברת Powercolor 2. 256MB TV, DVI, AGP 6600? של חברת EVGA עולה 690 שקל 3.?Radeon X1600 PRO 256MB, TV, DVI, AGP? של חברת ATI הוא עולה 690 שקל כול הכרטיסים הם מחנות KSP . מה עדיף לקנות משלושתם או מה יותר טוב ? תודה רבה על העזרה.......
-
- 8 תגובות
- 525 צפיות
-
-
מי לוקחת באיכות של LCD 42 אינטצ ומעלה LG או סוני?
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 7600GS להתקין עם הדיסק שהביאו לי הוא שיש בטח כבר דריבר חדש באינטרנט? תודה
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
רציתי לדעת בקשר לCHUCK PATCH , אותו אחד שמאפשר להפעיל HDR+AA בכרטיסי ATI, האם הוא עובד רק למשחק OBLIVION, או שעובד לכל המשחקים והאם חייב אותו בשביל להפעיל את הHDR והAA ביחד, במשחקים????
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אבקש את עזרתכם להמלצה על כרטיס מסך למחשב משחקים (?4.5-5K מבוסס על 1- מעבד E6300 2- לוח אם ASROCKT 3- 1G 667 DDR2-MEMORY תודה על עזרתכם
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם אפשר להמליץ לי בבקשה על מערכת קירור עד 400 שקל למעבד של הכרטיס מסך שלי שתאפשר לי לעשות יותר אוברקלוקינג.
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך AGP עד 300 ככה, אולי 350 אבל זה המקסימום. יש לי עכשיו Geforce 4 MX אז כל דבר טוב יותר יתקבל בברכה המליצו פעם בסכום כזה את 6200LE אבל לא ממש מצאתי אתרים שמוכרים אותו... תודה
-
- 9 תגובות
- 659 צפיות
-