עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. עדיין לא ראיתי שום דיון מעמיק וממצה בנושא שלדעתי חשוב מאוד כי הוא יכול לשנות את פני הגיימינג לנצח. אז תעיפו מבט פה: ותרשמו מה אתם חושבים על זה. האם זה יתפוס? האם זה הגיוני? האם זה ניתן ליישום? מה דעתכם?

2. 1. http://www20.graphics.tomshardware.com/graphic/20041004/vga_charts-04.html#3dmark_2003 2 .http://graphics.tomshardware.com/graphic/20031229/index.html

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  3. שלום לכולם. יש לי כרטיס geforce4 mx440 עם 64 מ"ב זכרון, המחשב שלי בסדר גמור, 384 RAM על מעבד פנטיום 3 550. עד לפני שבועיים, מצב CLONE אצלי היה עובד בצורה שזרם הוידאו היה יוצא רק למסך שהוגדר ראשי, והמסך השני היה מראה הכל הכל, רק לא את זרם הוידאו - שזה היה בסדר גמור מבחינתי, כי את הטלויזיה הגדרתי כמסך ראשי והמחשב היה משני, בשניהם ראו הכל אותו דבר, חוץ מזרמי וידאו שהיו נראים רק על מסך הטלויזיה (אם למשל ניגנתי וידאו בחלון, אז במחשב ראו חלון שחור , ובטלוויזיה ראו חלון עם וידאו) לפני מספר ימים הסרתי את הדרייברים של כרטיס המסך שלי לגמרי (winfast\winfox של leadteack שיצרה את הכרטיס) והתקנתי את הדרייברים של NVIDIA שהורדתי מהאתר שלהם. לאחר ההתקנה הזו, פתאום מצב CLONE הראה וידאו על …

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  4. Started by avi.hagit,

?Palit FX5500 256MB TV, DVI? ?Radeon X300 SE 128MB PCI-E, DVI , TV? 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E (BULK) מה עדיף יותר למשחב אינטרנט הורדות ומשחקים כגון פיפה 2006 gta ומה זה vivo

5. אבל הוא יותר טוב מה-9550 שיש לי של ג'יגהבייט 128 מגה 128 ביט....נכון?

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  6. Started by rafi2828,

שלום! בעזרתם האדיבה של חלק ממשתפי הפורמים קניתי מחשב חדש לבני שכולל בין השאר amd 1700 זיכרון 256 ddr מהירות 266 לוח אם גיגבייט ga-7vax-kt400 כרטיס מסך גיגבייט radeon 9000 pro 64mb מסך ctx pr705f (ה pr 711f, לא נמצא במלאי ויהיה רק בסוף פברואר). אגב המסך עושה רושם מצויין! חלונות xp כשהגיע המסך הוא בא עם ההגדרות כפי שהוגדרו במפעל היצרן או בחנות שבה הורכב המחשב (כך אני מניח). כשפתחתי את האייקון של ATI (למטה בצד שמאל) הרזולציה הרשומה היתה 800X600, צבע 32 ביט וקצב ריענון 75. בחרתי לשנות את קצב הרענון למקסמלי האפשרי - 120, שאר ההגדרו ללא שנוי. וההגדרה לכאורה התקבלה. לאחר שפתחתי את המדריך למשתמש המצורף ב cd הופיע בתפריט האייקון רזולציות וקצבי ריענון שלכאורה אינן אפשריות כלל במסך.…

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  7. Started by JHONLEV,

זה איכות טובה ביחס ל DVDRIP?

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  8. שלום רציתי לדעת אם אוכל להריץ מישחקים כמו FAR CRY, HALF LIFE, DOOM 3 על המחשב הבא: מעבד: P42.66 775 PRESCOTT 64 BIT כרטיס מסך: GIGABYTE PCX6200TC 256MB זיכרון: 512MB DDR 400 לוח אם: MSI PM8M2 775 800 תודה

9. Started by crazydiamond,

האם ATI הפסיקו לפתח את ה קונטרול פאנל שלהם? כי לא ניתן להוריד גרסא חדשה מהאתר שלהם וגם מאתר ההורדות של HWZONE כבר אין דרייבר עם גרסא חדשה שלו, יש אנשים כמוני למשל שלא אוהבים את הקונטרול סנטר ומעדיפים את הקונטרול פאנל הישן והטוב, וגם לא לכולם יש כרטיס ATI שנתמכים ע"י ה CCC.

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  10. Started by bennnn,

שלום.....שלתי היא האם המשחקים העתידיים למשל קרייסיס יתמכו בשיידר מודל 4? או שאפשר יהיה לדעתכם לבחר בין 3 ל 4?.? וכמה זמן לדעתכם ייקח עד שייצאו משחקים רק ל שיידר מודל 4?? תודה

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  11. שלום חברה! אני עומד לפני קנייה של כרטיס מסך, ורציתי לדעת מה ההבדל בין 2 הכרטיסים האלו: Leadtek Geforce 7600GT Extreme 256MB DDR3 128bit PCI Express Leadtek Geforce 7600GT 256MB DDR3 128bit PCI Express ההבדל במחירים הינו 100 שקל למהדורת האקסטרים... האם ההפרש שווה?? יש למישו הצעה יותר טובה לכרטיס במחיר של עד 1300 ש"ח?? תודה ויום טוב ניר

• 12 תגובות
    • 714 צפיות
  12. Started by EliranB,

ראיתי בעיתון של יום שישי מודעה בעיתון של ערי המפרץ (בקריות) על חנות מחשבים חדשה האתר שלהם הולך ככה : משהו עם 3 אותיות .co.il יענו ככה xxx.co.il ומכרו שם את הכרטיס הנ"ל מתוצרת FORSA מישהו יכול לתת לי את האתר כי אין לי את העיתון פתחתי את זה פה כי אני גם רוצה לדעת מה חושבים על הכרטיס ... אני יודע שחברה לא מוכרת זה לא משהו אבל הליבה היא עדיין 7800

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  13. כרגע אני משחק על 20 אינץ', רזולוציה של 1680 על 1050. אני רוצה לשדרג את המסך ל24 אינץ' ולעבור ל1900 על 1200. המפרט הקיים: Vista 32bit 2GB ram E6750 8800GTS (הישן, מהראשונים) אני רוצה להוציא כמה שפחות על הכרטיס מסך. הבנתי שאם אני יעבור לרזולוציה גבוהה יותר אצטרך גם לשדרג את הכרטיס מסך כדי לישמור על איזון של הFPS. איזה כרטיס מסך אני יכול לקנות בסביבות ה400-600 (מקסימום 600!) כדי לשמור על בערך אותו מאזן של FPS? או יותר טוב אפילו לשפר אותו? שכן כבר התחילו להיות לי קצת בעיות FPS בכמה משחקים (THE WITCHER למשל רץ די טוב רוב הזמן אבל אפשר להרגיש רגעים לא חלקים בקטעים גדולים בעיקר מה שכן אם אני יעבור ל1900 על 1200 אני אשחק בלי AA במקום 2AA כך שאולי זה יתאזן?). תודה מראש. עריכה: חש…

14. Started by shimeoni,

ברצוני לשאול לגבי הכרטיס האם הוא 2 x4 x8 ואיפה אפשר להשיג כזה כרטיס תקין ?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  15. Started by mhnuemhnue,

שלום, יש לי כרטיס מסך 8800GT עם 512MB של Albatron ואני חושב לקנות עוד כרטיס מסך שיהיה SLI - מה שרציתי הוא 9800GTX 512MB של Gigabyte, השאלה שלי היא, האם זה יתאים? [הכרטיס מסך שלי הוא SLI Ready] אז מה אתם אומרים? [לוח אם - P35-DS3L].

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  16. Started by king123321,

היי אני חדש פה ושמעתי שיש פה טכנאים ואנשי מקצוע , בכל מקרה הנה הפרטים : מחיר : בין 550-590 לוח אם : Asus P5KPL-CM כרטיס מסך נוכחי :Palit 9500GT 512MB יעד : גיימיניג , וOVERCLOCK ספק כח : AbPower ATX-500W מעבד :C2D E7400 אם אפשר אז גם תמליצו לי על חנות טובה מפתח תקווה אם אפשר או חנות ארצית

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  17. לוח אם - ASUS P5W DH Deluxe דיסק קשיח - WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII כרטיס מסך - ‏CONNECT3D Radeon® X1900 XTX 512MB GDDRIII with DVI-I + DVI-I + VIVO מאוור לכרטיס מסך - ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER ספק כח - ENERMAX LIBERTY 500W מאוורר למעבד - SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM מעבד - Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box זכרון - G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK וקיבלתי ב - 3DMARK05 97XX (תשעת אלפים שבע מאות ומשהו) נראה לי קצת אבל תקנו אותי

• 11 תגובות
    • 714 צפיות
  18. קניתי לאחרונה טלוויזיה LCD 37 אינץ' rady HD של SHARP. וכמובן מייד חוברה למחשב, עובד לא רע עם משחקים כמו DMC4 וכדומה אבל משחקים יותר כבדים הביצועים יורדים. זה די הגיוני מכיוון שיש לי כרטים די חלש אני מודע לזה radeon 3650HD. איזה כ.מסך מומלץ לקנות לא במחירים הכי גבוהים (1200ש"ח) שירוץ טוב ?

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  19. אני רוצה לנקות את הדרייברים של ATI לחלוטין ולהתקין אותם מחדש אבל אני לא מוצא תוכנה כמו detonator destroyer שיכולה למחוק הכל מregistry רק לכרטיסים שלATI יש למישהו מושג לגבי תוכנה כזאתי לדרייברים שלATI?

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  20. אני מגיע לכמעט 90 מעלות במאמץ , במנוחה הוא בסדר 50-55 , השאלה שלי מתי אני אמור להתחיל לדאוג , כי נראה לי שזה לא כל כך מציאותי ....

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  21. Started by roybar,

אפשרי לחבר PC למסך של מחשב ALL IN ONE ? יש לי מחשב (PC) ואני רוצה לעבוד עליו, אין לי מסך לחבר אליו, אבל יש לי מחשב ALL IN ONE של SONY , אם יציאת HDMI, יהיה אפשרות לחבר בין ה PC כבל של DVI ל HDMI של ה ALL IN ONE ? או HDMI ל hdmi זאת גם אופציה ?

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  22. Started by davia,

שהוא לא תומך 3d האם יש תוכנה או דרייבר מעודכן שמאפשרת שכרטיס יקרה תלת מימד ויעבוד אם המשחקים

23. שלום לכולם, יש לי מחשב בעל המפרט: לוח אם - Asus P5VDC-MX מעבד - אינטל פנטיום 4 3GB. כרטיס מסך NVidia GeFource FX 5200 כרגע יש במחשב זיכרון 2*512MB DDR2, ואני מתכוון להחליף אותו ל 2*2GB DDR2 מהיר. כמו כן יתווסף לו מסך 19/22 אינץ'. רציתי לדעת על איזה כרטיס גרפי אתם ממליצים כדי לשדרג את הערכת הזאת למשהו *קצת* יותר רציני לעבודות שציינתי בכותרת? תודה רבה כמובן שאני אשמח אם אפשר יהיה לעמוד במגבלות תקציביות של כ 700-800 ש"ח ומטה

24. אני רוצה לקנות מחשב חדש וההחלטה קשה בהנחה שהעלות היא זניחה אני מבקש לדעת על ההבדלים בין sli ל amr מדובר בתקן למחשב עם כמה כרטיסי מסך מה ההבדלים מה יותר טוב המלצות כל מידע יתקבל בברכה תודה

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  25. Started by 8-Ball,

http://www.asus.com/products/vga/ati.htm למה הם הוציאו רק 4 דגמים? מתי זה יגיע לארץ אם בכלל?

• 5 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.