כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם...יש לי כרטיס מסך V9950 תוצרת ASUS או בשמו האחר Geforce fx 5900 ניסיתי לעבור למצב "שכפול מדויק" בעזרת התוכנה טי וי טול 9.5 ואני מקבל את ההודעה הבאה: "your monitor must be able to handle low frequencies[pal 50Hz/31kHz-NTCS 60Hz/31kHz] to us dualview. Otherwise it could be damaged" יש לי את אותם שני מסכים שבעזרתם כן הייתי מקבל העתק מדויק בכרטיס הישן שלי(טושיבה 43" ו- בנקיו 17" LCD) אני כמעט בטוח שזה קשור לכרטיס עצמו,פשוט נראה לי לא הגיוני שכרטיס שעלה לי 1990 ש"ח,עם הטכנולוגיה אולי הטובה ביותר בעולם התלת מימד כיום...חוסם את האופציה הזאת.מוזר מאד אך חייב להיות לכך הסבר ואולי פתרון. אני מאמין שאפשר לפתור את הבעיה אחרי מחקר קטנטן באינטרנט...אגב אני די מבין בנושא ה…
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי RADEON 9600 PROת לא ברור למה, אבל כל פעם שאני מתקין את הדרייברים (ניסיתי גם מהדיסק וגם מהאתר) משום מה מותקנים לי שני התקני מסך : RADEON 9600 ו SECONDARY. בדקתי ב DEVICE MANAGER וגם DISPLAY SETTINGS. אני יודע שזה פוגע בהעלאת משחקים אנא עיזרו. ניסיתי להסיר הכל ולהתקין מחדש, לא בטוח אם עשיתי את זה נכון אבל זה לא עוזר. תודה, תומר.
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לרכוש את הכרטיס מסך הנ"ל הבעיה היא שלא רשום בשום אתר את מידת הרעש שהוא עושה... אלא בחלק מהאתרים רשום שהוא עושה רעש חזק מהרגיל השאלה גם אם הוא עושה רעש גם כשהוא עובד "רגיל" - לדוגמא בלילה-שמשאירים אותו דולק ולא נוגעים בו... או הוא עושה רעש רק כשמשתמשים ב-"כוח" שלו - במשחקים וכדומה. האם למישהו יש תשובה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה 9800 פרו של ספיר וזהו המפרט שלי מעבד 2000 אבל עשיתי לו אובר קלוק קטן אז הוא על 2300.... ראם 256 לא יודע של איזה חברה.. אני חושב ddr ולוח אם של VIARAMA U8568 Pro עכשיו יש לי גי פורס 4 אמ איקס... ואני רוצה לדעת עם יהיה שיפור גדול בביצועים.. למשל במשחק פר כרי?? או בכלל במשחקים החדשים שיצאו.. עם אני יחליף לרדון? תודה מראש!!
-
- 10 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אחותי החליטה לקנות כרטיס טלוויזיה כשקנינו מחשב לפני 8 חודשים. הוא עלה אז 400 ש"ח, והגיע בלי שלט. במשך 8 החודשים האלה לא השתמשנו בו אפילו לא פעם אחת, ולא קיבלנו איתו גם דרייברים או תוכנות. עכשיו, הבעיה היא שאין לי מושג איך קוראים לכרטיס וגם אין לי את הדרייברים שלו, כך שאני בכלל לא יכול להתקין אותו ולהתחיל להשתמש בו. מה אני יכול לעשות? ההוינדאוס זיהה את הכרטיס כשהכנבתי אותו כמכשיר מולטימדיה, עשיתי לו שיתקין אוטומטית אבל לא עבד, אז עשיתי את האפשרות שווינדאוס יחפש באינטרנט אבל הוא לא מצא דרייברים. בבקשה תעזרו.
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
אני מחבר את ה5600 FX דרך ה SVIDEO לטלוייזיה , עם היה הכל טוב ועכשיו כשאני מחבר אני רואה בשחור לבן , אני בטוח שזה משהובהגדרות כי לפני כמה ימים זה קרה לי ויחקתי שם משהו עם ההגדרות וזה חזר לעצמו אבל עכשיו אני לא זוכר ואני לא מצליח יותר, מישהו אולי יודע מה לעשות?[דרך ההגדרות של 56.72 אני משתמש , לא דרך TVTOOL כי אני לא מצליח דרכה]
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני רוצה כרטיס מסך שמעתי ש-XXX יש לה מאוורים פצצות ובלי קשר אני יודע שהם טובים אם לא בין היותר טובים בעולם על איזה כרטיס מסך אתם ממלצים שלא עולה מיליון דולר אבל שיהיה מספיק טוב לכל מה שוקרה היום אני ידוע ש X800 הכי טוב אבל בוא נרד ממהר אנא תגובתכם בבקשה
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
איזה מהמסכים האלה יותר טוב ? הנתונים היבשים נראים דיי טוב בכולם, יש משהו אחר מומלץ ? (לא איזו 550) איזה פנל יש לכל אחד מהם ?
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
Picture Tube 17" (16" viewable) SamSung MDTtube, 90° deflection, Anti- glare, Anti-static, Anti-reflection Medium short persistence Dot Pitch 0.25mm ( 0.21mm horizontal pitchb ) Synchronization Horizontal : 30 to 86 kHz Vertical : 50 to 160 Hz Maximum Resolution 1600 x 1200 @ 68Hz שלוש שנים אחריות 760 ש"ח ??? ואם לא הוא אז מי במחיר זהה ???
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
היא מוכרת כרטיסים המובססים על צ'יפים של ATI . מישהו מכיר אותה , יודע את טיבה ואם היא אמינה .
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
איזה מסך עדיף: מסך "17 שטוח 786PF MAG Innovision או PROVIEW 17" DX-777 DYNAFLAT תודה
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
טוב יש לי DX9 מותקן הרבה מאוד זמן כבר....הרצתי PCMARK ראיתי שהוא כותב 8.1 , אמרתי אולי אין לי 9 !!?!? התקנתי אותו שוב... הרצתי שוב PCMARK כתוב לי שוב 8.1....חשבתי אולי זה כי הוא תוכנה ישנה ולא מכירה את הגירסא 9 ? אוקיי אני ממשיך מריץ 3DMARK2001SE הוא כותב לי שדרוש DX 8.1 ומעלה...(כאמור התקנתי 9!) הוא אמור לא לרוץ עם 9 ? יש פאץ' לסדר את זה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
האתר X-bitlabs יצא בביקורת מקיפה על הכרטיס מבוסס ליבת ה NV35 (או הFX5900) הצד הטוב ביותר של הכרטיס ,לפי Xbit labs , הוא לאו דווקא הביצועים אלה הבאנדל העשיר שמכיל בתוכו שלושה משחקים , דיסק דמואים , ועוד מספר תוכנות שימושיות מבית ASUS. הכרטיס בא עם מערכת אוורור שקטה ויפה אך עקב העניין שהיא עשויה נחושת המשקל שלה רב מאוד . מערכת האיווררור האלגנטית של אסוס בקשר לביצועים של הכרטיס - למרות שמדובר בכרטיס חזק מאוד , עדיין הוא נפל בהרבה מקרים מהR9800P , הדוגמה הבולטת ביותר לכך - במשחק RTCW באנטי אליסינג X6 ואניסו של X8 ברזולוציה של 1024X768 השיג הV9950 תוצאה עלובה למדי של 27 FPS בעוד הR9800P הציג תוצאה גדולה פי ארבע(!) של 107 FPS , אם כי ברוב המבחנים האחרים ההפרשים היו קטנים יותר…
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מישהו נתקל בבעיה? איך מורידים את זה , האם להחזיר את המסך לחברה?
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
האם כדאי לי להשקיע בראדון 9500 פרו שיחזיק בערך שנתיים או שכדאי לי להשקיע בכרטיס כמו 9100 פרו ולהחליף אותם כל שנה בערך...
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם, איני יודע באיזה כרטיס מסך לבחור. ממש מוצא חן בעיני הרדאון אבל אני פוחד שיהיו בעיות תאימות למשחקים שונים, ועקב כך הם אינם יעבדו טוב או שלא יעבדו כלל. אם למישהו יש פה רדאון 9700 פרו אני ישמח אם הוא יתן לי את הביקורות שלו לכרטיס ושיגיד לי איך פועלים אצלו המשחקים. בנוסף אני מבקש שאם מישהו מכיר השוואות בין הכרטיסים שיראה לי. וגם אני רוצה לשמוע חוות דעת על הכרטיסים. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
היי, קניתי כ.מסך 7600GS יש לו כבל חשמל חיצוני שמתחבר לספק. הכבל הזה הוא כבל T. הכוונה כבל שמתחבר בחיבור מיוחד לכרטיס מסך וממנו יוצאים שני כבלי מולקס (עם שלושה רגליים במקום 4) השאלה האם לחבר לספק את שני הכבלים שיוצאים ממנו או רק את אחד מהם?? כשחיברתי את שניהם לספק אז המחשב נדלק ונכבה לאחר כמה שניות.. כשחיברתי אחד אז המחשב עולה תקין.. אז עשיתי בסדר או שיש לי בעיה כלשהי במחשב?
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות על החלקים של כרטיסי המסך 1. מה זה טרנזיסטורים ומה תפקידם? 2. לכרטיס מסויים יש 50 טרנזיסטורים, לאחר כמה טרנזיסטורים נוספים יהיה הבדל בביצועים? והאם הם יהיו משמעותיים? 3. מה זה מעבדי Unified Shader ומה תפקידם? 4. לכרטיס מסויים יש 50 מעבדי Unified Shader לאחר כמה מעבדי Unified Shader נוספים יהיה הבדל בביצועים? והאם הם יהיו משמעותיים? *R.S
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אם אפשר בבקשה לא לחרוג מהתקציב הכרטיס לילד בן 10 יש לו כרגע כרטיס מסך מובנה של אינטל
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן - כמה חודשים - אני בתהליכים לקנות מחשב חדש. ביררתי הרבה פעמים פה ושם בסופי שבוע אבל עוד לא היה לי זמן (צבא :-\) לגמור עניין ולקנות כבר מחשב. עכשיו סוף סוף יש לי קצת זמן (גימלים :)), נצמדתי למחשב וחרשתי על פורומי האתר השונים, עד שהגעתי סוף סוף למפרט סופי, חוץ מרכיב אחד שאני עדיין לא סגור עליו , והוא: ...... כרטיס המסך! כל פעם מחדש, אני פשוט לא מצליח להחליט סופית איזה כרטיס מסך לבחור וזה פשוט תוקע לי את קניית המחשב שוב ושוב. אני אסביר את ההתלבטות שלי: אני לא גיימר כבד בכלל, כרגע אני עם כרטיס מסך מחורבן (מתבייש אפילו להגיד איזה) שכבר כמה שנים לא מריץ לי משחקים חדשים, ואני לא משחק בכלל. אבל אני שואף להתחיל לשחק הרבה יותר עם המחשב החדש, ולכן רוצה כרטיס טוב. יש …
-
- 10 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום , יש לי כרטיס מסך רדאון X1600 פרו , עכישו נגמרה לי האחריות והוא עושה לי בעיות רצח ואני רק מחבר אותו למחשב הוא כבר עושה לי ריסטים.. הוא עלה לי בזמנו 900 שקל, יש מקום פרטי שאני יכול לתקן את זה? כי קניתי אותו בKSP ואני לא יתקרב לשם בחיים יותר, חברה ***! אם תגידו לי נאי יודה לכם מאוד, מומלץ יותר באזור חיפה תודה
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
קודם כל אני צריך כרטיס מסך שנגיד יהיה בגרפיקה כמו לפחות הXBOX1 הציעו לי לקח את הכרטיס מסך GFORCE 8500 GT ,איך הכריס מסך הזה?יש איתו טישטושים הוא טוב?אולי במחיר שלו עדיף לקחת משהו אחר? ואולי בכלל שווה לי לקחת את הגיפורב 8800GT שעולה 1400 שקל ,ואם כן אז בכמה הוא יותר טוב מהכרטיס מסך הראשון ואם ההפרס בסכום שווה את ההשקעה בכלל?
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אז ככה לפני זמן מה ניסיתי לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי RADEON 1900XT 512MB. בוא נגיד שהניסיון לא עלה יפה והכרטיס מאז התחיל לעשות בעיות כדוגמת כל מיני אובייקטים ועיוותים בגרפיקה במהלך משחקים וכמה פיקסלים מהבהבים בהצגת סרטים. השאלה היא, האם ניתן להציל את הכרטיס מסך? (יש אולי מעבדה שמתמחה בתיקון דברים כאלה??) והאם בכלל שווה לתקן או שכדאי לקנות כרטיס חדש? אני חשבתי על הRADEON HD2600 PRO, חוץ מזה שהוא תומך DX10 האם הוא טוב יותר/משתווה ל1900XT? והאם תוכלו להמליץ על עוד כרטיסים טובים בסכום של 500-600 ש"ח? יום טוב!
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
קיבלתי היום את המחשב הכל טוב ויפה שאני לחצתי לחצן ימני על הDESKTOP ואז הגדרות ומשם מתקדם ושם מתאם היה כתוב לי רק שהזיכרון הפנימי של הכרטיס הוא 512 ולא ג'יגה מה נסגר למה זה ככה? או שהוא ככה במצב של מנוחה ובמצב של משחק למשל הוא חוזר לג'יגה ?
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-