עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי לכולם יש לי חבר שמוכר לי כרטיס מסך של חברת ATI דגם 9800 pro עם זכרון של 128MB השאלה שלי היא איך ניתן לדעת ממנו איזה סוג כרטיס זה 128 או 256 bit שאלה שניה האם ההבדל הוא כל כך משמעותי ? (יש אולי למישהו לינק המשווה בין השתיים?) ושאלה אחרונה, בכמה כדאי לקנות אותו ? תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  2. Started by samiboy,

שלום, יש לי מחשב פנטיום 4 1500 ולוח אם (ECS P4S5A (5 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות שיעבוד טוב עם משחקים עד 500 ש"ח תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  3. Started by manshush,

בן דוד שלי מבין במחשבים מכר לי תכרטיס מסך שלו ב 400 שקל... Saphire Radeon x1950PRO 256MB מה אתם אומרים על הכרטיס? יריץ לי משחקים חדשים על איכות גבוהה?

• 10 תגובות
    • 733 צפיות
  4. Started by PT,

אני צחקתי ;D הסיפור הוא ככה לקראת סוף החודש אני קונה מחשב חדש משהו משהו אז כדי לקבל קנה מידה (ולהראות לאבא שלי שההשקעה לא לשווא ) כמה המחשב החדש חזק יותר הרצתי 3Dmark03 על המחשב הנוכחי שלי: P4 1.4Ghz 512MB RD-RAM800 Gefa4 Ti4200 64MB והתוצאה היא:...... 1241 ;D אני יעדכן אותכם בסוף החודש שאני יריץ את זה על AMD 2500+ 512 DDR3200 MSI 9800pro (כן, זה שהופך לXT בלילות ירח מלא)

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  5. Started by computer_freak,

רציתי לדעת אם האיכות תמונה שיוצאת מה tv-out ב xbox טובה כמו בדיווידי?

6. כתבתם מאמרים נפלאים אבל מושגים רבים הלכו קצת לאיבוד ולא מבין את פשרם מהמאמר הזה http://hwzone.co.il/hardware/news/141973 לא מובן מה יתן התאמת כרטיס סמך למעבד 8 ליבות ? מה קשור רווח למעבד 8 ליבות FX ? זה רק בתכנות המשחק ע"י יצרן המשחק שתומך בזה או כל שחקן יוכל לשחק עם זה ולכוון בהתאם ? גם היום ניתן בכרטיס מסך AMD 7950 לכוון 7.1 מדומה , בבחר תצורת רמקולים , אז לא הבנתי מה יתן לי בדיוק אלמנט זה ? האם כל משחק השיער יראה טוב יותר או רק במשחקים ספציפיים ? תודה מראש למסבירים נכונה

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  7. כשבדקתי תשובות כאן בקשר לכרטיסי מסך בסביבות 1000 שקל ראיתי ים המלצות על רדאון 9600 פרו אני שואל אם לא עדיף כרטיס נניח מהעמוד הזה באותו מחיר http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?categories_id=273&inc_subcat=1&manufacturers_id=&keywords=Fx+5600&dfrom=&dto=&pfrom=&pto=&x=39&y=12

8. Started by Burned,

שלום.. חבר שלי רוצה להחליף את הכרטיס מסך שיש לו (7300GS) כי אף משחק לא רץ כמו שצריך.. אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס טוב לרזולוציה אם אני לא טועה 1440X900 משהו כזה) עד 500 ש"ח? משחקים כמו COD או PES 2011

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  9. לצרכי גרפיקה (תוכנות אדובי) ותלת (מאיה ואפטר) יש לי מעבד i7 4770 לוח הGA-H87-D3H של ג'יגהבייט ו 16GB זיכרון (הפרו של קינגסטון) נ.ב. הסביבה שמה בצבעי כחול שחור ויש לי חלון... אם תמצאו גם משהו יפה ומתאים בנוסף לאיכות המעולה שלו אוסיף על זה איזה 100 ש"ח הסתכלתי על Gigabyte AMD Radeon R9 270X OC 2GB ועל Gigabyte NVIDIA GeForce GTX660 2GB רק אציין למי שלא ברור (מהמעבד שלי והלוח)שאיני מאנשי האוברקלוק. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  10. Started by DadusH,

שלום פורום יקר ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך במחשב שלי והייתי שמח מאוד לשמוע את דעתכם. אני צריך כרטיס מסך עם ביצועים גבוהים ביחס למחיר שלו. המפרט של המחשב שלי כרגע הוא: Intel Core i5 12GB of Ram התקציב שלי הוא עד 1500 שקלים. מסוגל לחרוג קצת. איזה כרטיס הייתם ממליצים לי שמסוגלים להריץ את המשחקים הכי טובים כיום בהגדרות גבוהות? תודה רבה מראש!

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  11. אני רוצה להשוות את שני אלו לשם קנייה(כנראה ייצא לפועל) Leadtek WinFast GeForce 6600GT 128MB AGP Bulk vs Leadtek WinFast GeForce 6800XT 128MB AGP מי יותר טוב ובכמה? האם ההפרש של ה100 שקלים באמת משתלם במקרה הזה לטובת ה6800? תודה מראש. .swg

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  12. שלום אני רוצה לדעת מאיזה חברה הכי כדאי לקנות כרטיס מסך, אני מתכוון בקשר לאחריות אם תהיה לי בעיה עם הכרטיס מסך, אני אלך לחברה ממנה קניתי את הכרטיס. האם שם החברה קשור לזמן בו אני אקבל את הכרטיס מתוקן? (האם קיימת מעבדה בישראל או אולי צריך לשלוח את הכרטיס לחול למשל) תודה על התגובות עוד משהו בקשר לפתרון כרטיסי מסך... כידוע או לא כידוע לאנשים, קיימים לוחות אם המוכנים לפתרון CrossFire, SLi וגם לוחות עם 3 חריצי PCI-E X לכרטיסי מסך, לתמיכה עתידית בכרטיס מסך + כרטיס מסך נוסף המוקדש לפיזיקה (או לשני כרטיסי מסך ב SLi, וכרטיס מסך נוסף המוקדש לפיזיקה) אני תוהה מה יהיה בעתיד, האם כרטיס מסך (או שני כרטיסי מסך) + כרטיס נוסף המוקדש לפיזיקה, יהיה סטנדרטי לגיימרים? או האם פתרון זה יכשל, והמע…

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  13. Started by roniok,

שלום. אחרי מריבות קשות אבי קנה לי 730BF. עכשיו שמתי לב שהכבל DVI הוא DVI-D .חיבור בודד (9 פינים רבועים מופרדים ופין אחד גדול בצד) ואצלי בכרטיס מסך החיבור הוא DVI-I חיבור כפול (24 פינים בשלוש שורות וחמישה פינים גדולים בצד). רציתי לדעת אם צריך לקנות מתאם :screwy:

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  14. Started by a12beat,

לא מכיר את החברה אבל נראה מחיר לא נורמלי למסך 19 עם שפורפרת diamnatron אני חושב לקנות אבל לפני שאני קונה רוצה להתייעץ אתכם כי זה נראה לי חשוד משהו.

15. Started by simonsix,

We would like to announce the availability of a hotfix for Catalyst 7.9. This hotfix addresses the following issues: * Enemy Territory Quake Wars: Crossfire flickering issues are resolved. Performance is improved * Bioshock: Resolved intermittent hangs for the Radeon HD 2400 and Radeon HD 2600 * Call of Juarez: Texture corruption is fixed * World In Conflict: Performance is improved * Team Fortress 2: Facial morphing corruption is fixed * Time Shift: Resolved random crashes for Radeon 9xxx and Radeon X8xx series of products http://game.amd.com/us-en/latest_news.aspx?id=AMD000000003

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  16. שלום. חבר שלי שעושה כרגע שיעורי טיסה מעוניין בכרטיס גרפי לסימולטור די כבד ( שוקל 20 ג'יגה בערך ). המפרט שלו : AMD 2400XP 1GB DDRAM לוח אם של ג'יגה בייט. הוא מעוניין אך ורק בכרטיס של נבידיה שבתקציב של 1200-1300 שקל. איזה כרטיס יכול להתאים לו, או הכרטיז שאיתו הוא יפיק את המיטב בהתאם למפרט שלו. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  17. Started by bilbo6,

שלום לכולם אני דיי חדש בעניין ככה שלא הכי מבין יש לי כרגע כרטיס מסך אונבורד על לוח של אינטל DDR2 64 ביט,עד עכשיו שיחקתי משחקים כמו NFS M.W ולא הייתה לי בעיה אבל להיטמן החדש והNFS החדש יש בעיה רצינית לרוץ. קראתי קצת באתר וחשבתי לקנות את ה-6600 של ג'יפורס אנוידיאה או את ה-7300 ו7600 תלוי באיזה מחיר אני אמצא אותו מה נראה לכם עדיף ? עוד דבר איך אני אדע איזה חיבור/יציאה אני צריך PCI או AGP ומהמההבדל בינהם בכלל? תודה

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  18. זה לא בגלל שהמחשב שלי לא עומד בעומס או משהו, הסאונד נשאר קטוע גם אם אני עושה רינדור וגם בקובץ הסופי :'( בפרימייר הכל עובד יפה אבל אני מעדיף לעבוד עם הEDIUS יותר נוח לי.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  19. אני רוצה מידע על כרטיסי טלויזיה! איזה חברות נחשבות? איזה תקציב נחשב לזול מידאי? תכונות שיש לכרטיסים וכדאי לשים אליהם לב אם קיימות יש כרטיסים שאפשר לעצור בהם תמונה והם יקליטו את מה שפיספסתי ואז אוכל להתחיל מחדש במקום שבו עצרתי? איזה כרטיס יותר טוב "Leadtek Winfast PVR2000 TV Capture Card" או "Hauppauge WinTV-PVR350 PCI TV PVR & Tuner Card" (במידה ואין תקציב מוגבל)? (אחרי שקניתי כרטיס טלויזיה ממש גרוע, אני לא מוכן לחזור על הטעות הזו שוב)

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  20. היי אני מחפש כרטיס פרופיל נמוך רצוי עכשיו מבוסס ציפסט חזק (למחשב מבוסס אתלון XP 2200 פלוס) ראיתי שיש X1600 אבל זה כבר כרטיס שאינו זמין כל כך בשוק. האם יש אותו גם בסדרות החדשות של ATI כלומר האם הם יוצאים גם בגרסת פרופיל נמוך או שאני צריך להסתפק בכרטיסי זבל כמו 8500 7300 5200 הכי טוב שראיתי עד עכשיו היה X1600 וגם מקישור שנתנו פה ולא לחנות והוא היה PCI X ואני מחפש AGP.

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  21. Started by Inertia,

קודם כל אני מקווה שזה המקום הנכון לפרסם בו, אני לא יודע אם זו בעיית חומרה או תוכנה, אם לא, תקנו אותי... קניתי כרטיס מסך חדש מסוג HD5670 של ATI ומשחקים שפעלו סבבה עכשיו רצים עם ארטיפקטים דיי חמורים כמו משולשים (פוליגונים?) שחורים שמרצדים על המסך בעת הרצת משחקים בחלונות הכל פועל סבבה. בגירסה 10.5 התקלה חמורה יותר אבל גם ב10.7 שלהבנתי היא העדכנית ביותר- התקלה עוד קיימת. לא בוצע שום OC ואין בעיית התחממות של הכרטיס. התופעה מתחילה מיד עם תחילת ההרצה. יש לי ספק 400W אמיתי, שאמור להחזיק אותו .. מישהו נתקל בתקלה דומה? יש הצעות? תודה

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  22. Started by levimadman,

שלום לכם.. רציתי לשאול האם הספק שיש לי עשוי להוות בעיה עם המפרט שלי. משום שאני חווה בעיות משחקים כבר הרבה מאוד זמן ואין לי פיתרון לזה.. קפיצות במשחק.("דילוגי" פריימים). צימצמתי את החלקים האפשריים לזיכרונות והספק- היות ובדקתי את הזיכרונות והם נמצאו תקינים בmemtest אני מניח שהספק הוא הבעייתי. בנוסף ארשום פה את המתחים שלי: CPU Core 1.20 V +3.3 V 3.33 V +5 V 5.59 V +12 V 0.85 V -5 V -7.01 V +5 V Standby 5.04 V VBAT Battery 2.56 V ועזרו לי להבין האם הם תקינים. נ.ב : כיצד צימצתי את האפשרויות- עידכנתי דרייברים כרטיס מסך , "כרטיס" הקול onboard שלי.(nvidia 163.44) עידכנתי ביוס של הלוח . ביטול "כרטיס" הקול onboard בביוס לשם בדיקה ללא כרטיס על מנת לראות אם הוא מפריע ל…

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  23. Started by garuffy,

למישהו יש המלצה על כרטיס : Sapphire ATI Radeon HD 4890, Vapor X BATTLESTATION, 2Gb GDDR5, 256Bit, HDMI, PCIE

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  24. Started by bad-sector,

אני רואה כל הזמן בהשוואות בין כרטיסי מסך, שכרטיס מסויים עושה X פריימים, וכשה - AA וה AF דלוקים הוא עושה Y, מה זה ה AA / AF? איך אני משתמש בזה? ואיך מדליקים את זה?

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  25. Started by billijoe,

רכשתי מסך דק MAG LP717 דרך האתר netaction. המסך ממש יפה, והתמונה ממש טובה, רק דבר אחד שמפריע לי, ונראה לי כמו בעייה בייצור, היא שמפוזרות בו באופן אקראי 3-4 נקודות "שרופות", כלומר פיקסלים ממש קטנים, שלא משנה מה מוצג על המסך, הנקודות האלה תמיד יהיו שחורות. האם התופעה מוכרת לכם? לפנות לספק שיחליף לי את המסך?

• 9 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים