כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
אז ככה... עכשיו נכנסות לשוק כרטיסי המסך עוד 2 חברות s3\via ו הxgi וכמובן matrox שאף אף אחד כבר הרבה זמן לא שמע מהם כלום והחברות הותיקות כמובן ATI ו nvidia..... אני לא יודע הרבה חומר על החברות החדשות ( בעבר היה לי כרטיס של s3 שהיה ממש טוב ) מבחינת הכרטיסים שלהם... אם מישהו רוצה להוסיף עוד אור על הכרטיסים של כל אחד... אם לימישהו יש עוד פרטים... אני גם יחפש וככל שאני ימצא עוד פרטים אני ישים... מעניין לדעת האם יהיה מישהו שיפיל את אייטיאיי או נוידידי ה"ספקט" של כרטיסי ה אס 3 מאוד מרשים... DeltaChromeF1: Performance Series World's first 0.13 micron 8-pipeline GFX engine. Up to 256 MB of memory. DirectX 9.0 compatible. Native HDTV-out Chromotion Programmable V…
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
תגידו איזה כרטיס מסך עדיף משלושת אלה על מסף 22 אינץ אני רוצהה שהכרטיס ינצל את כול העוצמה שלו על רצולוציה 1680x1050 Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail CF Kit GigaByte GeForce GTX260 896MB GDDR3 PCIe2 HB התקציב שלי הוא בין 1500-2000 תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שבת שלום ! יש לי כרטיס 5950 עם דרייברים של NVIDIA 82.12, ויש לי בעייה בצפייה בוידאו על הטלויזיה כשאני מנסה להגדיר בטאב של תצוגת וידאו במסך מלא בדיירברים של NVIDIA, הוא עושה שתי תקלות : 1. כשההגרה על תצוגה ראשית, הוא מציג את הוידאו במסך מלא על המסך מחשב ! ואת הטלויזיה הוא הופך לדסקטופ של המחשב. 2. כשההגדרה על תצוגה משנית, הוא עושה בלאגן בטלויזיה, ואת המסך של המחשב מכבה לגמרי ( הוא עובר לסטנד ביי). זה כבר קורה לי ב 4 גירסאות אחרונות של הדרייברים, פעם זה עבד טוב. למישהו יש פיתרון לדבר המעצבן הזה ?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום, למה משתווה Sapphire Radeon 9000 ולמה משתווה Sapphire Radeon 9000PRO בערך, לאילו כרטיס ATI ולאילו כרטיסי nVidia? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/product/12163 האם יש כ. מסך בטווח המחירים הזה שיתן לי תמורה גדולה יותר? ושאלה נוספת חשובה לא פחות - האם הספק יחזיק את המערכת? הכ. מסך הזה צורך המון חשמל.
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם.... לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם 6600 GT... על האריזה כתובים כל מיני דברים נחמדים 12 פייפליין(נראה לי..) וכל מיני דברים.. מה שעניין אותי-כתוב שם HDTV....... אני יודע מה זה אבל מה העניין עם הכרטיס?מה הקשר בין שניהם? איתן
-
- 9 תגובות
- 749 צפיות
-
-
פעם ראשונה ששמעתי שיש לזה XT,איך הכרטיס? הינא תמונה: http://img452.imageshack.us/img452/510/gecube9550uscanfrontb5rv.jpg יש לו קירור טוב בשביל כרטיס יחסית חלש לא?
-
- 10 תגובות
- 749 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין הכרטיסים המתחילים ב HD או ב X? לדוגמא האם הצ'יפ Radeon X2400PRO זהה ל Radeon HD2400PRO ? בזאפ הם מופיעים בקטגוריות נפרדות. תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו להסביר לי מה הדרישה הזו אומרת ? (OpenGL enabled graphics card or chipset recommended (recent NVIDIA GeForce or ATI Radeon preferred אני יודע שיש לי במחשב GeForce 4 MX 440. תודה לקוראים, moshe
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני רואה כל הזמן בהשוואות בין כרטיסי מסך, שכרטיס מסויים עושה X פריימים, וכשה - AA וה AF דלוקים הוא עושה Y, מה זה ה AA / AF? איך אני משתמש בזה? ואיך מדליקים את זה?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחלתי לשחק במשחק לא כבד במיוחד על הCRT שלי ברזולוציה של 1024*768 ונראה כי כרטיס המסך שלי לא מפעיל את המשחק בצורה מיטבית ולכן עם המעבר ל2209WA אני בטוח שכרטיס המסך לא יאפשר לי יכולת משחק סבירה. מפרט המחשב שלי הוא: מעבד +AMD Athlon x2 4000 לוח אם: ASUS M2A-VM זכרון-2GB(2x1024) 800 ספק כוח-HEC-400TRT המשחק הוא Dragonica,משחק קל יחסית ואני לא מתכוון להתחיל לשחק במחשב הזה משחקים כבדים יותר ולכן פרט למשחק הזה אין דרישות מיוחדות מהכרטיס. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
nVIDIA geForce 7600GT 256MB PCIe Palit אני יודע שהכרטיס די בסדר,אני יותר רוצה לדעת לגבי החברה. היא בסדר כי אני לא מכיר אותה. תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מעוניין לדעת, תתייחסו להבדלי מחירים (3000-3400 עולה הראדון ו1600-2000 ה-59NU) וגם להבדלי ביצועים (כמה את משל על כל FPS נוסף).
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 600 ש"ח PCI-E תודה
-
- 9 תגובות
- 749 צפיות
-
-
רק במשחק הזה טמפ' הכרטיס עולה יותר ( מגיעה ל 64-65 מעלות ) והמשחק נתקע לפעמיים , מה שלא קורה במשחקים אחרים.
-
- 10 תגובות
- 749 צפיות
-
-
משתמש במסך 24" ברזולוציה של 1900X1280, ובמסך נוסף 19" לישומים אחרים. הזמנתי שני כרטיסי 4770 אבל אין במלאי כרגע, האם כדאי לי ללכת על כרטיס יחיד יקר יותר (4890) ופשוט להוסיף כרטיס נוסף זהה בעוד שנה? ואולי בגלל שאני משתמש ברזולוציה הזו אני צריך להשקיע יותר בכרטיס מסך ולקנות 4870X2? החשש שלי נובע מכך שקשה למצא השוואות לרזולוציה הזו, ולכן אין לי מושג מה יתפקד טוב יותר.
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
האם כשאני מגדיר בדרייבר, נניח, 8 AA ו16AF, האם בכל המשחקים אני צריך לכבות את הAA והAF כי הדרייבר ממילא מפעיל אותם? ומה עדיף? לתת לדרייבר להחליט או לקבוע במשחק? ובAA, איזה אופציה עדיפה מתוך box/narrow-tent/wide-tent/edge-detect?
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 כרטיסים דומים. שניהם RADEON 9500 PRO ושניהם נמכרים באתר PANDAS. הראשון הוא של ATI ועולה 1193 ש"ח והשני הוא של הרקולס ועולה 1299 ש"ח. לא שאכפת לי מעוד 100 ש"ח, אבל האם יש לכך הצדקה? האם יש הבדל כלשהו בין הכרטיסים??? נ.ב. מאוד חשוב לי שניתן יהיה לחבר 2 מסכים לכרטיס (DUAL SCREEN). עד כמה שאני מבין, 2 הכרטיסים תומכים בכך. אם אני טועה, אשמח אם תגידו לי.... תודה מראש! עריכת המודר: הורדו הלינקים.
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
מה יותר כדאי 8800GT 512 SLI או 8800GTX? מבחינת ביצועים בסטוק, וב-OC?
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום המכובדים, אני מהנדס אלקטרוניקה וברצוני ללמוד מעט יותר על המבנה הפנימי של הכרטיסים הגרפיים. אני מחפש אתרים אשר אפשר ללמוד מהם את המושגים הבסיסיים בתורה. בברכת ביצועים עליכם, דני
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אתמול שיחקתי בFS2002 במערכת הDUAL HEAD שלי (מורכבת משני מסכי LG 17 אחד מהם קניתי שלשום 700P) כאשר הגעתי לאיזור סכר הובר הידוע בטקסטורה המפורטת שלו המחשב טען קובץ והמשחק המשיך וכעבור חצי דקה עד דקה פתאום הופיעו פסים אנכיים במסכים. התקנתי עוד פעם את FS2002 אבל הבעיה המשיכה, הרצתי 3DMARK 2001 וגם שם אותה תופעה. החלפתי את DX9 בDX8.1 אך לשווא, כמו כן התקנתי את קטליסט 3 במקום 3.1. האם עשיתי את כל הדברים שאני אוכל להגיד כרטיס מסך דפוק או אני צריך אולי לפרמט ולהתקין מחדש XP בחשד של התנגשות גירסה של דרייבר או DX ? אני חייב לציין שבWIN ובעת הרצת DIVX הכל עובד חלק.
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
חיברתי את הTV OUT של המחשב עכשיו הגדרתי הכל והטלווזיה מראה לי מסך חצי שחור חצי לבן ורואיתם לא טוב את החלק הימני של המסך :\ יש לי RADEON 9500
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות איזה ראדון 9000 או 9500 והשאלה שלי היא אם כדאי לקנות של ATI או שעדיף לקנות משהו קצת יותר זול כמו GIGABYTE או משהו אחר?
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני מעונין לרכוש כרטיס מסך עד 1,000 ש"ח, תומך DX 10 ועם יציאות HDTV DVI במסגרת רכישת מחשב חדש(זכרון 2G ומעבד קונרו 6600). חשבתי על אחד מ2 הכרטיסים הנ"ל, האם במסגרת האמור לעיל יש אופציה טובה יותר? תודה,
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
כיום יש לי 7600GS עם חיבור PCIE. כמה אתה חושבים שאוכל להשיג עליו אם אמכור אותו? כדאי בכלל למכור אותו? איזה כרטיס מסך כדאי לי לרכוש ובאיזה סכום? תודה.
-
- 9 תגובות
- 749 צפיות
-