עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם! אני בדיוק לפי קניה של מחשב חדש ואני רואה שעוד מעט יוצא כרטיס חדש לשוק, ה7600GT.. איך הוא מבחינת ביצועים? האם הוא מראה יכולת טובה יותר מקודמו(6600GT)? ואיך הוא בהשוואה ל6800GS? מישהו אולי יכול להביא לי לינקים למבחנים\בנצ'מרקים? אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי בסוגיה זו.. שאר המערכת: amd3200+ gigabyte k8nf9 ultra 2x512 DDR 400 פה ההתלבטות בין ה6800GS ל7600GT 200GB SATA II מיועד למשחקים בעיקר, אבל לא לFEAR ב1280 על 1024 עם x4AA.. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  2. למה אני שואל? כי ה4850 שלי כנראה יממש את האחריות שלו...ובמידה וליבואן אין כאלו יותר אז שלא ידחוף לי משהו יותר חלש תודה. *הכרטיס במדויק מופיע במפרט שלי

3. Started by pk1,

אחרי שהRT הקודם לא עזר וראיתי פה שהגיע החדש אמרתי שאני ינסה לפתוח צ"ע. וזה הצליח! עברתי מ12x1,5 ל16x1,6!! אין שום ארטיפקטים והעלייה בטמפ' מזערית אם קיימת! אבל עדיין, עד שאני יקנה עוד RAM ה256 שלי דיי מגביל את הביצועים אבל בכל זאת זה נתן לי עוד 700+ נקודות ב3D MARK 03 ואני בטוח שאנשים עם זכרון קצת יותר נורמלי יקבלו יותר... אני מציע לכל מי שלא הצליח עם הגרסה הקודמת לנסות שוב עם הגרסה החדשה, לי זה עבד.

• 9 תגובות
    • 714 צפיות
  4. Started by lmlm,

http://resources.vr-zone.com/newspics/Jan06/19/3DMark06-PXE955.gif

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  5. Started by kufi,

שלום, למיטב הבנתי הכרטיס הנ"ל (בגרסת ה-AGP) נמכר בארץ מהחברות XFX, Leadtek, Sparkle ונדמה לי שראיתי גם של Palit. שאלתי היא - האם ישנם הבדלים משמעותיים בין הכרטיסים השונים ולגופו של עניין - מדוע הכרטיס של XFX מתומחר ברוב המקומות כמאתיים ש"ח ויותר מעל לכרטיסים של היצרנים האחרים? האם הייתם ממליצים על כרטיס של Sparkle? תודה מראש!

6. Started by mushee,

אממ בעקבות תקציב לא מתוכנן שעומד ליפול עליי בעוד כחודשיים (7500 ש"ח בערך) החלטתי שהגיע הזמן לקנות מחשב חדש....בקשר לכל שאר הרכיבים חוץ מהכרטיס מסך אין עוד על מה לדבר בגלל היציאה של הקונרו ולוחות האם שיתמכו בו, אבל בקשר לכרטיס מסך רציתי לדעת אם יש הבדל כ"כ גדול בין x1900xt לבין ה x1900xtx שמצדיק את ההבדל הגדול במחיר שלהם (בערך 800 ש"ח)...תודה

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  7. שלום אני עם מחשב חדש, כרטיס מסך מובנה בלוח אם שאני לא משתמש +6850 , מסך LED24 של סמסונג כמסך מחשב וטלוויזיה פלזמה סמסונג FHD ps51d550 המטרה - CLONE בשני המסכים נראה אותו דבר ,אך אם לא ניתן אז נמצא פתרון אחר אני ממש לא מסתדר עם הפנל של ATI כל האופציות שם ושום דבר לא עוזר לי חשוב לציין , המסך מחשב מחובר עם כבל HDMI לDVI שקיבלתי עם המסך(הDVI למחשב) והפלזמה מחובר עם HDMI אני מגדיר את המסך מחשב 24 על רזולוציה מומלצת 1920X1080 ואני רואה אותו לא על כל המסך כלומר יש ריבוע שחור שעוטף את תמונת המחשב, כלומר מצב בו אני צריך למתוח את המסך (כשאני מנסה להכנס לתפריט המסך כדי לנסות ולמתוח הכפתורים אפורים) בפלזמה לא רואים טוב הכל נראה כזה לא חד ומטושטש(אולי זה ככה?) סרטים רואים טוב. חייב …

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  8. Started by Kenny,

יש לי DVI בודד - מלבדו יש לי HDMI ו 2 חיבורים של MDP הטלויזיה שלי כאן היא פלזמה.. אני יכול לחבר אותה עם VGA או עם DVI (מתאם) הבעיה היא - ה DVI כבר מחובר למסך.. איך זה שאין DVI נוסף? ואם אין DVI נוסף , הגיוני שכרטיס של 2000 שקל והם לא נותנים מתאם פשוט מ MDP ל DVI ?? איפה יש מתאם כזה? וכמה זה עולה? תודה.

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  9. למישהו יש איזה קישור שאני יכול לראות שם בכרטיס מסך על 1280X1024 מה הFPS ביחד עם פילטרים וגם לראות על הרזולוציה 1600X1200 את הFPS אבל בלי פילטרים

• 12 תגובות
    • 714 צפיות
  10. Started by Mr Gadget,

האם קיים בארץ?

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  11. לאחרונה יצרניות החומרה הגדולות בעולם מנסות למצוא פיתרונות אוניברסליים לשילוב בין כמה חלקי חומרה בתוך מוצר אחד. מדובר על תכנונים כגון שילוב של מעבד גראפי במעבד ראשי על ידי החברה AMD-ATi וכו'. הפעם גם ל nVIDIA יש מה לאמר בנושא. האתר VR-Zone מוסר כי nVIDIA השקיעה בחברת הפיתוח Accelware לצורך פיתוח תוכנה אשר תנצל את כוח העיבוד של המעבדים הגראפיים של nVIDIA למטרת העיבוד הראשי במערכת, דבר שהמעבד הראשי במערכת אחראי עליו. חשוב לציין שפיתרון זה הוא פיתרון על בסיס תוכנתי אשר מוגבל הרבה יותר מפיתרון על בסיס חומרתי (הפיתרון של AMD-ATi). זה נותן רושם של יתרון ל AMD-ATi במובן הזה, אך לא הכל ברור מאיליו - אין מידע על יעילותם של שני הטכנולוגיות עדיין לכן אין את האפשרות להעריך את היתרונו…

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  12. זה לא בגלל שהמחשב שלי לא עומד בעומס או משהו, הסאונד נשאר קטוע גם אם אני עושה רינדור וגם בקובץ הסופי :'( בפרימייר הכל עובד יפה אבל אני מעדיף לעבוד עם הEDIUS יותר נוח לי.

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  13. Started by rjjb7,

יש לי כרטיס מסך אונבורד עם יציאת vga רגילה ובנוסף התקנתי כרטיס מסך של ג'יפורס 8400 עם יציאות vga hdmi ו dvi. האם יש אפשרות לשדר תמונה למסך מחשב מהיציאת אונבורד ובמקביל לשדר תמונה לטלוויזיה מיציאת הvga שבג'יפורס??

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  14. Started by kobibo,

האם המגמה של כרטיסי המסך החדשים היום הולכת לכיוון ה PCI-E או שעדיין יהיה ניתן למצוא בעתיד גם כרטיסים ב AGP . אני שואל את השאלה מכיוון שאני עומד לשדרג את הלוח המעבד והזיכרון ויש לי כרטיס של Radeon 9800 Pro ולא מתאים לי עכשיו גם להכנס להוצאה עבור כרטיס המסך . בהנחה שאני ארכוש לוח תומך AGP האם בעתיד יש לי סיכוי עדיין למצוא כרטיסים בטכנולגיה זאת או שוב המגמה הולכת לכיוון של PCI-E ?

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  15. Started by bobby323,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1012&products_id=8691 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1012&products_id=8691 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1824_1825&products_id=11321 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1557&products_id=9937 יש לי AGP, מעבד 2500,ג'יגה זיכרון ושכנה שקוראים לה רבקה (אתם יכולים להוסיף המלצות שלכם) רוצה לשחק משחקים חדישים ברזולציות לא גבוהות (800 על 600) אבל בגרפיקה גבוהה מאוד

• 9 תגובות
    • 714 צפיות
  16. Started by roes,

מה ההבדל בין: כרטיס מסך DX9 לבים כרטיס מסך DX8, שהתקינו במחשב DX9? יש הבדל בביצועים או במשהו אחר?

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  17. שלום לכולם!! אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה 9800 פרו של ספיר וזהו המפרט שלי מעבד 2000 אבל עשיתי לו אובר קלוק קטן אז הוא על 2300.... ראם 256 לא יודע של איזה חברה.. אני חושב ddr ולוח אם של VIARAMA U8568 Pro עכשיו יש לי גי פורס 4 אמ איקס... ואני רוצה לדעת עם יהיה שיפור גדול בביצועים.. למשל במשחק פר כרי?? או בכלל במשחקים החדשים שיצאו.. עם אני יחליף לרדון? תודה מראש!!

• 10 תגובות
    • 714 צפיות
  18. התוכן בכותר. PCIE כמובן. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 714 צפיות
  19. Started by X-It,

כרגע יש לי 6600GT על P5LD2-Deluxe ויש שמה SLI... ויש מקום לעוד כרטיס מסך... אני אוכל להוסיף שם 8800GTX ? ואיך זה יעבוד לפי דעתכם?

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  20. זה אף פעם לא קורה, הכל תמיד פועל כשורה, רק כשאני מוציא ממצב שינה למצב של המערכת הפעלה אז רואים הכל מטושטוש ואי אפשר לראות כלום אז אני צריך לכבות את המחשב ולההדליק מחדש. עשיתי בדיקה ב 3DMARK ולפי מה שאני רואה התוצאות סבירות , אלו התוצאות : http://www.3dmark.com/3dm11/5096651 ולגביי הזכרונות רשום לי שם שיש לי 667MHZ , ואני יודע שקניתי 1600MHZ , אז איך זה הגיוני? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  21. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך GTX 260 896MB TOP GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E והבנתי שהמתח שהוא דורש ב full load הוא 309 וואט וב idle הוא בערך 184 והספק שאני רוצה לקחת הוא VX 450W Active PFC 12cm Fan השאלה שלי האם המתח שלו יספיק לי לכרטיס מסך ולשאר המחשב ?

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  22. הכותרת אומרת הכל???

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  23. ראיתי אותם בtechtv היום ושם הם עולים 3000 שקלים האחד כולל שלט וכאשר המסך עצמו הוא בפורמט 16:9 והוא 17 אינץ. הרעיון עצמו הוא מדליק בטירוף כי במקום לקנות טלביזיה קטנה לחדר ומסך אתה קונה את שניהם ביחד כאשר מצורף להם שלט והכנה מלאה לכבלים(בארצות הברית). אני לא יודע אם מוכירם אותם בישראל וכמה הם עולים יש לכם מושג?. ומישהו יכול להגיד לי האם dell עדין קיימת בישראל והאם יש לה אתר שמעודכן לישראל?. תודה.

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  24. Started by igal100,

שלום ! אני רציתי לשאול אותך לגבי כבל ממחשב למסך 42 אינץ. האם עדיף DVI או HDMI ואיזה סוג גרפיקה כל אחד מהם מעביר ? הכוונה יש גרפיקה דיגיטלית ויש גרפיקה אנלוגית בכרטיס מסך. או הם שניהם מעבירים את שני סוגי הגרפיקה ? 2) רציתי לשאול אותך האם גרפיקה דיגיטלית גבוהה קריטית לגיימרים כמוני ? כי אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך ויש לי הרגדה שאולי אחד מהם בעל קירור יותר טוב וישמור על מיטב הביצועים שלו אבל מצד שני הוא פחות רזולוציה דיגיטלית יכול להעביר בהשוואה לשני. 2 כרטיסי מסך בעל מחיר זהה כמעט אבל מפרט טיפה שונה: EVGA GTX770 Classified 4GB GDDR5 240 Hz Max Refresh Rate 2048x1536 Max Ana…

25. Started by *R,

איך הקירור של ה8800GTX וה8800GTS י?? 1.טוב? 2.שקט? 3. ל 8800GTX יש קרור מים... אז צריך לקנות/להחליף כל פעם מים? צריך את החורים האלה במארז (לא בכל מארז יש אותם) בשביל הקרור מים (כאלה חורים מיוחדים שצריך בשביל קרור מים) ?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.