עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בסופו של דבר הכרטיס מסך יהיה 23 בסנטימטר רק גירסת הOEM תהיה 34 סנטימטר http://www.nordichardware.com/news,5546.html

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  2. Started by ezx,

אני מריץ 3dmark 06 במהלך היום המבחן האחרון של hdr deep freez הכרטיס ניתקע לקראת הסוף ובלילה זה עובד רגיל כאילו אין תקלה זה הדבר הכי מוזר בעולם יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות והכרטיס אותה טמפרטורה גם ביום וגם בלילה

• 10 תגובות
    • 734 צפיות
  3. שלום לכל חברי הפורום, ברשותי מחשב קצת ישן, P4 וכרגע יש לי בו כרטיס מסך 9250 ATI. רציתי לקנות למחשב הזה כרטיס מסך חדש (AGP X8). הכרטיס לא צריך להיות למשחקים, אבל שיוכל להריץ את ויסטה עם כל האפקטים שלה (אני יודע שויסטה לא מומלצת, אבל לא זו הנקודה). התקציב הוא עד 800 ש"ח, אבל אם אין צורך בתקציב כל כך גבוה, תמיד עדיף ללשלם פחות. חשבתי על 7300GT או 7600GS, או אולי עוד רמה אחת קדימה. אני גם מביט אל העתיד, ולכן עדיך כרטיס בעל יכולות יותר גבוהות מהדרישות כרגע, כי מי יודע מה יהיה בעתיד... אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה עדיף, ואף לתת המלצות לכרטיסים מסויימים (כלומר של חברה מסויימת...). תודה. נ.ב. יש לי ספק גנרי, ולכן עדיף כרטיס עם דרישות מתח לא גבוהות...

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  4. Started by STRENGTH,

קניתי אותו לפני 7 שנים זה SONY 200GS TRINTRON אני רציתי לדעת ,אם היום הוא נחשב מסך טוב?

• 11 תגובות
    • 734 צפיות
  5. Started by Lior123,

שלום לכולם, הייתי מעוניין בעצת מומחים, בעקבות בעיה עם החברת מחשבים שממנה קניתי את הכרטיס מסך שלי אני צריך לדעת מהו כרטיס המסך המקביל ל Sparkle Calibre Geforce 8800GTS OC 512MB ובבקשה שיהיה מקביל מבחינת ביצועים (שלא יירד ממנו ואפילו במעט) שימו לב שהכרטיס 8800 שרשמתי הוא מואץ (ע"י החברה) אבל את זה אתם בטח יודעים. בכל מקרה , תודה רבה רבה לעוזרים ! זה מאוד חשוב. ליאור

• 14 תגובות
    • 734 צפיות
  6. Started by Spyro,

שלום, אני מרכיב מחשב ואני צריך לבחור כרטיס בסביבות 500-600 ש"ח ל PCI-E . מה כדאי?

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  7. השבוע החלפתי כרטיס בין 9800GT XXT ל 4850 ואני רואה ביצועים נמוכים יותר למה??? ולמה בדריבר שלו רשום שזה 500MHZ בליבה למה זה? זה צריך להיות 625MHZ

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  8. Started by dror_gh,

אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול. ידידה שלי קנתה מסך LCD למחשב ויש בעיה עם החיבור בין המחשב ל LCD החיבור בכרטיס מסך הוא השני מלמעלה בתמונה . כלומר DVI-I Dual Link החיבור במסך הוא הרביעי בתמונה. כלומר DVI-D DUAL LINK והכבל שהיא קיבלה עם המסך (מוזר מאוד) הוא השלישי בתמונה , כלומר DVI-D SINGLE LINK איך מחברים ביניהם ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  9. Started by mega1234,

האם יש דרך לסובב אותו ? לא לא לפורטרט אלא PIVOT. הוא נמצא בזווית איך אני מיישר אותו ?

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  10. Started by com555,

קיבלתי מהם הוראה לעשות דבר כזה.. In Windows 2k/XP, ALWAYS disable DDC in the ATI "Displays/Monitor" CP after installing drivers to be able to use ALL the refresh rates and resolutions your monitor supports, also this is the best way to avoid the 60Hz RR bug איך אני עושה את זה.? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  11. יש לי שני מחשבים עם לוח אם GIGABYTE GA-8IK1100 REV 1.0 וכרטיס מסך ATI RADEON 9000, מעבד P4-3.2G, SOCKET 478. כל פעם שאני מנסה להתקין את הדריבר האחרון מהאתר של ATI-AMD הדריבר מתרסק לאחר RESTART וחוזר לדריבר VGA הבסיסי של XP עם 600X800 ו-4 ביט לצבעים. רק SYSTEM RESTORE מחזיר את המצב לקדמותו. דריברים ישנים מ-2003 וגם הדרייברים של מיקרוסופט עובדים בסדר. רעיון למישהו מה הבעיה?

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  12. מה בעיקרון ההבדלים בחברות בין ה XFX לבין ה gigabyte... האם יש הבדלים ? ומה יותר טוב.. צריך תשובה דחוף כי קניתי כבר מחשב ואני רוצה לדעת עם להחליף את ה XFX בג'יגהבייט

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  13. Started by buuhaa,

אהלן. יש לי מחשב P4 3.0 עם 1 גיגה זכרון. אני רוצה להתקין כרטיס גרפי חזק למשחקים עבור הבן. המליצו לי על 9600 GT של חברת GAME WORLD ב 1000 ש"ח אבל אני לא מכיר את החברה הזו. אשמח לקבל המלצה מכם. תודה רבה ויום טוב.

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  14. היתחדשתי בכרטיס מסך Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB 256BIT GDDR5 עכשיו אני רוצה לדעת אני אני מעלה את המהירות של המאוורר כי הטמפ' במצב מנוחה היא 80 מעלות..! תודה מראש יניב...

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  15. Started by shloosh,

אני קונה מחשב חדש ויש לי אפשרות לקנות AMD64 3700 SD + 7800GT או X2 3800 DC +7800GTX מה עדיף לי?? תודה...

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  16. Started by sdfzxc,

שלום לכולם. יש לי כרטיס GeForce 4 440MX ואני חושב שהגיע הזמן להחליף אותו במשהו חדש ודנדש. אני מחפש כרטיס במחיר נורמלי ובעל ביצועים טובים. אני כרגע בכיוון של ATI, אבל אני לא בטוח... הבעייה היחידה היא שהוא ב-AGP ולא ב-PCI-E. יש מתאם בין שני התקנים למקרה שאני ארצה לשמור את הכרטיס? תודה על כל העזרה, יותם נ.ב. הנה גם קישור לבדיקה ב-Crucial

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  17. שלום, אני חדש בפורום. מה קורה? יש לי את המחשב הבא: E6600 no OC ATI Radeon 1950XT 2G RAM Motherboard: Gigabyte 965P - DS3P יש לי מארז Achilles + הספק. יש לי את הדרייבר הכי עדכני שום פריט במחשב לא עבר OC אני משחק במשחקי FPS כמו CSS והמשחק נתקע לי פה ושם, אחרי שזה נתקע 3 פעמים אני צריך לעשות ריסט. למי שמכיר אז שאני מרנדר סרטים עם Virtualdub היה לי FPS Rendering rate של 7 ועכשיו ירד לי ל 0.6 וזה עובד ממש גרוע, כנ"ל ה Sony Vegas כל הזמן נתקע ללא סיבה, דיברתי גם עם מומחים בתוכנה. טמפ' הכרטיס מגיעה ל 61c ועכשיו עומדת על 53c (למרות שזה אוורסט אז אני לא בטוח). הכרטיס נקי מאבק. אין לי ווירוסים או Spyware. הכרטיס תקין ככל הנראה. תודה מראש לכל העוזרים, אני צריך עזרה כמה שיותר מהר. א…

• 10 תגובות
    • 734 צפיות
  18. תראו, אני מראש אומרת.. המחשב שלי די ישן ולצערי רק בעתיד אוכל להחליפו מכל מני סיבות כספיות אז בבקשה תנסו לקחת בחשבון את מה שיש ולייעץ לי בהתאם לכך (ולא לייעץ לי לקנות מחשב.. לדוגמא נתקלתי בהערות כאלה בעבר) אני עם מעבד : amd athlon 64 processor 3000+ 1791mhz זיכרון : 512MB לוח אם: ms 7093 ובו יש כרטיס מסך מובנה : ati readon express 200 series דיסק קשיח כרגע 80 ג"ב. אני אמורה לקבל השבוע מסך 24" של סמסונג - T240 וכנראה שהתרגשתי מדי.. כי נכנסתי לבעיה קלה, והיא מתמקדת בכרטיס מסך ככל הנראה. הבנתי שיש צורך לכניסת כרטיס מסך של pc express וזה הבנתי שיש לי, אך אמרו לי שיש "גירסא 1" או משהו בסגנון, ושזה יעבוד אבל לא אופטימלי.. (מישהו יוכל בבקשה להסביר לי למה הכוונה?) והדב…

• 10 תגובות
    • 734 צפיות
  19. Started by Roeebenj,

טוב אז ככה יש לי GTX 570 וניראה לי שהוא מתחמם לי מידי בדקתי תוך כדי משחק והיה לי 72 טמפרטורות זה נורמלי או שצריך ליקנות קירור לכרטיס? ושאלה שניה לא קשורה...הוא תומך DX11?

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  20. אחרי קנייה של כונן ssd חדש אני כרגע רוצה גם לשדרג את הכרטיס מסך. דרך העבודה שלי יש לי אפשרות לרכוש את הEVGA GTX780 בגרסת רפרנס באזור ה1500₪. הספק שלי הוא של Seasonic s12 520w כבן שנה, עד עכשיו הוא החזיק כרטיס מסך יחסית חלש EVGA GTX 650. עיקר השימוש הוא למשחקים כגון titanfall וbattlefield4. אני משחק על רזולוציה של 1920x1080. שאר המפרט שלי הוא: Intel 2600k Gigabyte z68 Gskill DDR3 16gb 1600mhz 2x corsair ssd 128gb Crucial m500 240gb 3x Seagate 2tb זהו בינתיים, אם צריך עוד פרטים אשמח לספק. תודה אנשים

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  21. Started by LinKinG,

??? איך הוא? Asus Radeon 9600XT VIVO DVI - 1400 שקל

• 9 תגובות
    • 734 צפיות
  22. שלום, אני כבר מזמן לא בעסק של המחשבים , פעם הייתי.... אבל זה היה מזמן.... בכל מקרה יש לי לוח אם של GIGABYTE m55plus_s3g עם כניסת PCIE ו 4 סלוטים של PCI 1. האם אתם מכירים כרטיס PCI עם יציאת SVIDEO בסביבות 300 שקל? 2. האם אפשר בלוח להשתמש ב AGP X8 ? (חפרתי בMANUAL ולא מצאתי). 3. מה חוות דעתכם על כרטיס מסך תוצרת Sapphire דגם Radeon HD2400Pro AGP 512MB DDR2. תודה רבה, ברדק.

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  23. Started by yotamavi,

למה יכולה להיות איטיות במשחק NFS-MW עם מחשב כמו שלי? (ניסיתי גם בהגדרות לא כל כך גבוהות) כשאני מנסה על המחשב הנייד שלי זה עובד בלי תקיעות (T2400, 1GB,GO 7600)

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  24. Started by hike101,

שלום רציתי לדעת האם ההבדל בין 9600XT ל 9800PRO כל כך משמעותי שכדאי להשקיע עוד 200$ בשבילו? אם אקח 9600XT 256MB של saphire האם יהיה ברמה נמוכה יותר מ 9800PRO 128MB ? תודה.

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  25. Started by or,

היי, אחריי יותר מידי בירורים הגעתי ל-3 דגמים שעונים לדרושה של משחקים וסרטים... יש את ה-Benq יש את ה-Sony ויש את ה-philips יש לכם אוליי דעה אלייהם ו/או המלצות על מסכים אחרים שיתאימו לי למשחקים ולסרטים... ובכלל מה אתם חושבים על האיזו הזה: http://www.mag.co.il/Product.asp?Pid=L778&Cat2Cat1ID=173&Cat2ID=39 הוא שווה את המחיר שלו?

• 2 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים