כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
דבר ראשון , המפרט שלי בצד [על מנת למנוע שאלות בקשר אליו] יש לי מסך 17'' ואני לא מתכוון להחליף אותו , אני לא אוהב מסכים גדולים.. בכל מקרה , אני לא ממש מבין בכרטיסי מסך ואני יודע שאני לא צריך את הכרטיס הכי טוב שקיים בשוק היום אבל אני רוצה כרטיס מסך חזק , שהיום יריץ את המשחקים הכי חדשים על הכי גבוהה , ועוד שנה ככה יריץ בינוני+ יש לי את ה X1950pro כמה שנים והוא מריץ לי את crysis אפילו [לא על הכי גבוהה אבל עדיין גם לא על הכי נמוך] לא מפריע לי אם זה NVIDIA או ATI התקציב שלי הוא עד 1000 שקל , תודה
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי חברים, שלום רב, פעם ראשונה שאני כותב פה... היה לי מחשב בין 5 שנים והשבוע השתדרגתי למחשב חדש וטוב הכולל Intel Quad Q9550 עם מאורר של ThermalTake (בנתיים לא עבר את ה-30 מעלות) לוח Asus P5QC OCZ 8GB RAM DDR2 800 Sapphire HD4870 512 MB Windows Vista 64 Bit ספק כוח 525W של Enermax Mudo Seagate 500GB + Westren 640GB הכל טוב ויפה, הוינדוס רץ מהר וסבבה. רציתי לדעת כמה דברים שהטרידו אותי ואני בטוח שתוכלו לעזור. 1. יש האופציה בדרייבר של ATI Overdrive המאפשר לעשות OC העניין הוא שכרגע האופציה נעולה, ואין בעיה לפתוח את ה- Unlock אני רק מפחד שאם אעשה את זה, האחריות על הכרטיס תבוטל, האם יש משהו בדבר? 2. ראיתי באתר של Sapphire שיש 2 גירסאות לכרטיס- האחת עם שהמאוור וכל הקירור בצבע א…
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום חבירתי כבל s-video לcrt מכרטיס המסך במחשב שלי לטלוויזיה(crt29 אינץ) שבסלון. יש לי מחשב דיי ישן. כרטיס מסך 6800 gt עם 256 מגה בייט. איך הכרטיס שלי מסוגל להריץ משחקים ווידיאו במסך כזה גדול? אני מצליח להפעיל משחק כבד שפועל בו זמנית גם במסך שלי במחשב וגם במסך הטלוויזה. זה לא מוריד מהביצועיים? הרי אם אני מחבר מסך 29 אינץ ישרות למחשב בכבל vga, אז המשחק בקושי יזוז, או שהכרטיס לא יצליך להפעיל אותו ברזלוציה כל כך גדולה. אז איך הכרטיס שלי מצליח להפיק תמונה במסך כזה גדול? ורואים טוב. תודה
-
- 9 תגובות
- 700 צפיות
-
-
חברה אל תיקנו יותר nvidia כי היא הוציא את כל האופציות של חיבור לטלויזיה והודיעה על כך רישמית ואנחנו נדפקנו למה כי לכל מי שיש geforce 8 ומעלה לא יוכל לראות יותר וידיאו כאשר הוא מחבר לטלויזיה ויותר מזה גם את האופציות הרגילות של גודל המסך המישני הם הורידו הם ממש מניאקים
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אחד מהם... איזה יותר טוב? תקציב שלי 350-400 אני קונה מTMS כנראה את הדגמים האלו: Gigabyte Radeon 3650 512MB DDR2 Retail http://tms.co.il/product/5350. Sparkle Nvidia Geforce 8600GT DDR2 1GB Passive Cooling Retail http://tms.co.il/product/5239 Sparkle 8600GT 256MB DDR3 Retail http://tms.co.il/product/4527 תודה, ועוד שאלה, בקשר ל8600 מה יות ר טוב ג'יגה DDR2 או 256 DDR3.. תסבירו גם למה, בבקשה..
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות HD3850 של gigabyte מישהו יכול להסביר לי למה הדגם עם זכרון 512MB זול יותר מאשר עם 256 משהו פה מוזר? http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2517&category_id=193c86e6beabca7c6e519beb3878e90a& http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3003&category_id=193c86e6beabca7c6e519beb3878e90a&
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הי אני מתלבת האם להחליף את הכרטיס מסך לHTPC שבסלון שלי... זה המפרט: P4 2.4 ASRock P4i65G 2GB 400 HZ Ram Dual WD 160GB Sata צורב.עכבר.מקלדת........ועוד! כרגע יש לי ATI 9600 SE http://www.amazon.com/Radeon-9600XT-256MB-TV-out-Support/dp/B0012E1GY2#moreAboutThisProduct רשום שם הכל!! ואני מתלבת בין: 7600GS Silent AGP ב480 שח http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=7&l3=320&l4=0&model=1479&modelmenu=1 או HD 2600 Pro 512MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI AGP ב540 שח http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1941&l1=2&l2=9&l3=594&l4=0 חשוב לציין לפני הכל שאני לא משחק משחקים ממש כבדים... יותר כמו FIFA טומברידר וכל מני …
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי, יש לי אפשרות להביא את הכרטיס הנ"ל ב 790 ש"ח. או את ה 9600GT 512MB Sonic ב 690 ש"ח. מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אוקיי חבר'ה אז ככה, אני מתכוון לקנות מחשב חדש בתקציב של בערך 5750 ש"ח. המחשב מיועד לגיימינג ברמה גבוה יחסית (קרייסיס וחבריו על רזולוציות גבוהות + פילטרים והכל על VERY HIGH). עכשיו חשבתי, מה עדיף במסגרת התקציב שלי וביעוד המחשב: כרטיס בודד של 9800GTX 2 כרטיסים של 9600GT 2 כרטיסים של 8800GT 2 כרטיסים של 8800GTS. או שבכלל עדיף לחכות לכרטיסים האחרים? (מתי הם יצאו?) אשמח אם תפרטו לגבי כל אפשרות ותסבירו איך המשחקים החדשים (וכאלו שיצאו בהמשך) יעבדו עליהם. נ.ב: אשמח אם תמליצו גם על ספק שיריץ את כל זה. תודה
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם! רציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי מומלץ מתוך אלא: (למערכת חזקה) HD 4890 1GB sapphire sapphire HD 4870 512MB HD 4870 Vapor-X 1gb sapphire GTX 260 Synergy 896MB zotac HD 4870 DK אל תתיחסו לכסף! תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות את הכרטיס שלעיל וזאפ לא האתר מאוד ידידותי. מישהו מכיר חנות מהימנה שמוכרים בה את הכרטיס במחיר זול? ראיתי בזיגזג שהכרטיס מאוד זול(613 ש"ח), אבל אפשרות המשלוח היחידה מייקרת את הכרטיס בעשרה אחוז. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם הכרטיס מסך הזה BFG NVIDIA GeForce 9800 GTX+ OC 512MB PCIe 2.0 מתאים למפרט שלי מבחינת ספק כוח , מעבד , ולוח אם . המפרט בצד. אני מניח שכן אבל אני רק רוצה לוודא את זה.
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
כל פעם שאני מחבר את מסך הטלויזיה כמסך נוסף הרזולוציה של המסך (של המחשב) משתנה וחותכת את הפנל התחתון כשאני ניכנס לדרייבר אפשר לשנות את זה דרך my VGA Displays - image adjustments אבל כל פעם התצוגה נחתכת שוב. עוד שאלה באותו נושא, אני רוצה לשנות את הסדר את התצוגה של המסכים, (במצב של חיבור בטלויזיה כמסך ממשיך) כלומר, שאוכל להעביר חלונות דרך הצד השמאלי של המסך מחשב ולא הימני. תודה למגיבים ולעוזרים יוני.
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
כשהמחשב במאמץ, הכרטיס מתחיל להרעיש כמו המקררים בסופר. (לא צוחק) הוא כל כך מרעיש שאני שומע את זה דרך האוזניות. שמתי לב שכשאני נוגע בו הרעש מפסיק, ממש נגיעה הכי קטנה תפסיק את הרעש אבל כמובן שהוא יחזור כשאני אוריד את האצבע מהקירור רציתי לשאול האם דבר כזה מצדיק החלפת כרטיס? כלומר במסגרת אחריות.. הכרטיס מתפקד יופי, רק מרעיש בצורה בלתי נסבלת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GTX460, לטחרונה קניתי טלוויזיה וחיברתי אותו במיני hdmi לטלוויזיה( מתאם מיני hdmi). חזרתי מהצבא וחיברתי אותו השבוע, ופשוט לא עובד, הוא לא צזהה שחיברתי אותו לשום מקום, לכן אני מניח שהיציאת mini hdmi, אבל לא מקבלת חשמל. מה אני יכול לעשוץ כדי לאשר את מה שאני חושב, או שיש רעיונות אחרים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שותפות השיווק של AMD חושפות ארבעה דגמים מתוכננים חדשים דרך בקשות רישום - כולם בתגי מחיר מיועדים של פחות מ-500 דולר לכאורהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך, שימשיך איתי גם כנראה למחשב חדש בעוד כשנה. השימוש שלי העיקרי זה סרטים ועבודה בריבוי מסכים (הרחבה - לפחות כ-3) המערכת שלי הנוכחית: Q6600 G0 P35-DS3L Seasonic 400W מארז של NZXT Apollo - כמובן לוודא שאכן יכנס :] המערכת די ישנה אני יודע, נשדרג בעתיד. הכרטיס הנוכחי הוא 8800GT 512MB אך אני מחפש כרטיס עם יותר יציאות ועם יהיה HDMI כבר טוב המון תודה לעוזרים, חג חנוכה שמח.
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
היה לי כרטיס מסך מסוג ג'יפורס 8800 GT שבא עם מעבד Q6600 של אינטל ולוח אם של ג'יגה בייט GA-P31-DS3L. כן, אני יודע מחשב מאוד ישן(כבר כמעט 6 שנים). אבל מה? סוחב פיפא 2014 מצויין. עכשיו הכרטיס מסך מתחיל לגסוס וצריך לקנות כרטיס חדש. הכרטיס שהיה לי הוא כרטיס שרכשתי ב1000 ש"ח בערך לפני 6 שנים. אשמח אם תציעו את הכרטיס הכי טוב בתקציב הזה שיתאים ללוח אם הזה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום ! אני רציתי לשאול אותך לגבי כבל ממחשב למסך 42 אינץ. האם עדיף DVI או HDMI ואיזה סוג גרפיקה כל אחד מהם מעביר ? הכוונה יש גרפיקה דיגיטלית ויש גרפיקה אנלוגית בכרטיס מסך. או הם שניהם מעבירים את שני סוגי הגרפיקה ? 2) רציתי לשאול אותך האם גרפיקה דיגיטלית גבוהה קריטית לגיימרים כמוני ? כי אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך ויש לי הרגדה שאולי אחד מהם בעל קירור יותר טוב וישמור על מיטב הביצועים שלו אבל מצד שני הוא פחות רזולוציה דיגיטלית יכול להעביר בהשוואה לשני. 2 כרטיסי מסך בעל מחיר זהה כמעט אבל מפרט טיפה שונה: EVGA GTX770 Classified 4GB GDDR5 240 Hz Max Refresh Rate 2048x1536 Max Ana…
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את הנייד ACER 5102 ובו יציאת VGA למסך נוסף. קניתי מתאם מVGA לSVIDEO וRCA וחיברתי הכול כמו שצריך. הבעיה היא שכשאני מגדיר למחשב להרחיב את התצוגה למסך הנוסף אני מקבל תמונה מעוותת על הטלוויזיה וזה לא משנה בכלל איזה רזולוציה או שיטת שידור אני בוחר. הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים, זה ATI RADEO EXPRESS 1100 ואני לא יודע מה לעשות... אני אשמח לכל עזרה!
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום.. אם נגיד עשיתי לכרטיס קצת O.C יותר מידי ממה שהוא היה יכול לקבל.. והיו לי ארטיפקטים ב3DMARK.. (ממש קשים) יכול להיות שזה כבר עשה נזק לכרטיס???
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש לפני כשבועיים, ובדיוק היום יצא לי לנסות להריץ DVD ראשון. הורדתי את ה (DVD decoder (ac3 filter וניסיתי להריץ תסרט. המדיה פלייר פתח לי חלון שאמר לי ללכת לCONTROL CENTER ולהוריד את הרזולוציה ואיכות הצבע, אז עשיתי זאת והנמכתי את כל הדברים עד הסוף - אבל המדיה פלייר עדיין לא פעל. אז הלכתי להנמיך את ההגדרות בATI CATALIST - והוא לא נפתח לי! עזרה בקשה. ^Z^ נב : כרטיס מסך - ATI RADEON X1300PRO
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין בלוח אם הזה Asus A8N-VM CSM, קראתי בביקורת שמבחינת ביצועי עיבוד הוא שווה ערך ל A8N (זה יותר תלוי בזיכרון\מעבד גם ככה?). אני צריך לבנות מערכת שיש לה שני כרטיסי גרפים, אחד "פשוט" לממשק משתמש והשני כבד לגרפיקה opengl. השאלה שלי היא כזאת, העם כרטיס PCIX שאני יוסיף ללוח יכול לשמש ככרטיס נוסף מבלי לעבד את החיבור לכרטיס 6100 onboard? או שהוא מיידית מבטל את האונבורד? הלוח הזה הוא די בסיסי, אבל אני מרוצה מזה שיש לו כרטיס אונבורד שיכסוח לי כסף שגם ככה אני רוצה לשפוך על שאר המרכיבים.
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
משרה 1000#: מעצב גרפי עבור חברה לבניית אתרים דרוש מעצב גרפי ברמה גבוהה, נא לשלוח קורות חיים לhqs.info@gmail.com
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-