עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Armageddon,

A month ago I bought a Gamecube and I intended to connect it to my computer. After the quality of my MSI Ti4600 ViVo and of a Pinnacle PCTV Pro card greatly disappointed me (I tried all sorts of programs and configurations) I'm now thinking of either buying a 21 inch TV for my room which will cost me around 1,500 nis (since I don't want to buy a crappy TV) or buying a high quality TV card. I was thinking of Hauppauge card but I'm not quite sure what exactly to get, I want a card that will give me on my computer monitor the same quality I'll get on a good TV (smooth image, no glitches and no frame skips). I would be happy if someone who understands in this field could te…

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  2. Started by saarxee,

האם המערך הזה יציב? הבנתי שזה נחשב לאחד המערכים היותר יציבים שיש היום, ואף יציב יותר ממערך של GTX460 אפילו, מה אתם אומרים? 2 כאלו: http://www.tms.co.il/product/12668, או שעדיף GTX770 יחיד ב-2200 שקלים? מפרט עם מערך של 660 יקר בכ-19 שקלים יותר מאשר מפרט עם 770 יחיד, ובמידה וחושבים לעתיד - לא ניתן יהיה לשדרג כרטיס מסך במערך של 660, ואולי יהיה עדיף לקנות 770 יחיד ולשדרג למערך שלו בעתיד, התלבטות... חלק אמרו לי שעם הזמן ה-770 יתחלש ויהיה מבוזבז לשדרג מערך בשבילו, כי לבצע מערך בשבילו יהיה כמו לבצע מערך של GTX650 כיום. מה אתם מציעים לעשות? אמרו לי שמערך של GTX660 יהיה חזק בכ-15% לערך מ-770 יחיד. תודה.

• 8 תגובות
    • 750 צפיות
  3. היי יש לי במחשב כרטיס מסך חדש GTX460 בעל יציאת mini HDMI , רציתי לחבר אותו לטלויזיה על מנת לראות בו סרטים, אך בניגוד לכבל שכן עובד אצלי של dvi to hdmi שאני מחבר לטלויזיה , הכבל של ה hdmi to hdmi בתוספת של מחבר שקיבלתי עם כרטיס המסך של hdmi to mini hdmi המחשב לא מזהה את הטלויזיה, רציתי לדעת אולי אני מפספס משהו, או שצריך להתקין איזה דריבר או משהו, אשמח לעזרה בנושא תודה מיכאל

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  4. Started by sdfzxc,

שלום לכולם. יש לי כרטיס GeForce 4 440MX ואני חושב שהגיע הזמן להחליף אותו במשהו חדש ודנדש. אני מחפש כרטיס במחיר נורמלי ובעל ביצועים טובים. אני כרגע בכיוון של ATI, אבל אני לא בטוח... הבעייה היחידה היא שהוא ב-AGP ולא ב-PCI-E. יש מתאם בין שני התקנים למקרה שאני ארצה לשמור את הכרטיס? תודה על כל העזרה, יותם נ.ב. הנה גם קישור לבדיקה ב-Crucial

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  5. אני מדבר על פרוייקטים קטנים של מוצרים והדמיות פנים של בתים לא אנימציה מתקדמת של פיקסר או משהו כזה

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  6. Started by +Eliran+,

לפני איזה 3 חודשים קניתי מסך דק חדש, ופתאום בשבוע-שבועיים האחרונים הוא התחיל להראות מסך שחור לשנייה ואז לחזור למצב רגיל... אני לא יודע אם זה קשור אבל במסך הקודם שהיה לי(לא דק) הוא התחיל להחליף צבעים באמצע השימוש.... בכל מקרה מישו יודע אולי מה הבעיה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  7. הגיעה אלי ידיעה שיוצא 8800GT 320MB של gigabyte בשבוע הבא והוא אמור לעלות בסביבות ה 700 שקל 1. זה נכון? 2. יהיו הבדלים בגדולים בביצועים בין ה 512 ל 320 ? 3. האם כדאי לקנות את ה 320 ב 700 במקום את ה 512 ב 1500 שקל?

• 11 תגובות
    • 750 צפיות
  8. Started by JSK,

כבר הייתי בטוח שאני אקנה בKSP את כרטיס המסך Powercolor X1900GT בKSP ב1250 במזומן בסניף רעננה, אבל עכשיו אני רואה עלה ל1370! ככה כבר כדאי את הSAPPHIRE RADEON X1900GT בנועה לא? או שCONNECT3D Radeon® X1950 PRO 256MB שעולה בנועה רק 1350 חזק ממנו? ואתם יודעים אם המחיר של הכרטיס של Powercolor אמור לרדת חזרה בקרוב? כי שאלתי לפני שבוע ואמרו שהמחיר שלו לא ירד והנה הוא ירד :'( אה ודרך אגב, מה זה הAA וה HDR שכולם מדברים עליהם? תודה

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  9. שאלה עקרונית, בתקציב מוגדר (נניח 1200 שח) ובהינתן שהמערכת תומכת ב SLI\CF מבחינת מקור, טמפ, מתח וכו ורזולוצייה FHD האם 2 כרטיסים ברמה נמוכה יותר, יותר משתלמים\עדיפים מכרטיס 1 ברמה גבוהה? נניח: GTX460 SLI 768MB VS gtx470 או hd6850 CF vs 6950, מבחינת ביצועים אני בטוח שהמערך כרטיסים יתן ביצועים עדיפים, אבל האם ברמה משמעותית ששווה את העסק

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  10. Started by monya2007,

חבר שלי רוצה לשדרג את המחשב ומצאתי לו שני כרטיסים (בלוח ה-יד שניה של האתר) 8600GTS עם קירור פסיבי של GIGABYTE וX1950PRO עם קירור של ZALMAN רציתי לדעת איזה כרטיס עדיף מבחינת ביצועים תודה מראש

11. Started by ROTFL,

תיקון קטן לחדשה הנ"ל - הכרטיס כבר זמין בארץ.

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  12. Started by Access Denied,

חבר ביקש עצה לכרטיס מסך הכי טוב עד 850 שח.. עד לפני 10 דקות הייתי אומר לו 9600GT בלי שאלות.. ואז קראתי את הביקורת פה באתר.. משני הכרטיסים הללו, מי עדיף? Gigabyte Radeon HD3870 512mb שעולה 840 שח Sparkle nVIDIA GeForce 9600GT 512mb שעולה 800 שח

• 9 תגובות
    • 749 צפיות
  13. כול השיידרים של הדמו כתובים בCG

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  14. Started by giloman,

MX4000 128MB ,RADEON 8500 128MB ,TI 500 128MB ,TI4200 128MB ???? מי ראשון ,שני וכו' ?

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  15. Started by elilosky,

יש לי x800gto לפני חודש היה מביא לי ב3dmak בסביבות 4300 לא פחות ותמיד ששיחקתי בניד פור ספיד עשיתי אובר קטן ושהייתי מסיים הייתי מחזיר למצב הרגיל עכשיו אני בודק תוצאות קיבלתי 3400 כאילו ירד לי 1000 שמתי לב שהג'יטיאיי לא פועל לי בהגדרות הכי גבוהות חלק יש לי את הדרייבר הכי חדש 5.13 מה הבעיה פה תעזרו לי

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  16. מפתחת השבבים מאשררת את הבטחותיה מהעבר ומתיימרת להביא את ארכיטקטורת ה-RDNA 2 גם אל השוק הנייד עוד לפני סוף המחצית הראשונה של 2021לכתבה

17. Started by A1eX,

התקנתי את הכרטיס הנ"ל, אך לא חיברתי עליו חיבור חשמל נוסף (4 פינים), כמובן קיבלתי הודעה שאין מספיק תמיכה בחשמל וה"כוח" של הכרטיס יורד למינימום... עכשיו השאלה שלי מאיפה אני צריך לחבר את החיבור הנוסף הנ"ל כי בכרטיס הקודם שהיה לי לא היה את החיבור הנוסף הנ"ל. האם אני צריך למצוא את החיבור בספק?

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  18. טוב יש לי DX9 מותקן הרבה מאוד זמן כבר....הרצתי PCMARK ראיתי שהוא כותב 8.1 , אמרתי אולי אין לי 9 !!?!? התקנתי אותו שוב... הרצתי שוב PCMARK כתוב לי שוב 8.1....חשבתי אולי זה כי הוא תוכנה ישנה ולא מכירה את הגירסא 9 ? אוקיי אני ממשיך מריץ 3DMARK2001SE הוא כותב לי שדרוש DX 8.1 ומעלה...(כאמור התקנתי 9!) הוא אמור לא לרוץ עם 9 ? יש פאץ' לסדר את זה ? תודה.

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  19. מכיוון שהvivo של ה1900XT מטומטם בטירוף ועובד כמו הסבתא שלי אני מחפש אם יש כרטיס שכולל כניסות: svideo composite component כדי שאני יוכל לחבר קונסולות משחק למחשב, וכן אני לא רוצה לחבר לטלוויזיה בסלון היא חרא ואני רוצה בחדר יש כזה כרטיס עם הכניסות שציינתי? אם יש כזה כרטיס שתומך גם pal וגם ntsc? עם איכות טובה? תמיכה במסך רחב? ואיזה רזולוציות? תודה למגיבים

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  20. הוא טיפה יותר חזק מהגיפורס2.. יפעיל לי את WOW על ההגדרות הכי נמוכות.. ברזולוציה 1024? מה לגבי פיפא 2007?

• 13 תגובות
    • 749 צפיות
  21. Started by dor962,

המחשב החדש הגיע ועכשיו יש בעיה הספק (corsair 520) מתחבר לכרטיס מסך (2900xt של ספיר) רק במקום אחד, על הכרטיס מסך יש שני חיבורים שהספק אמור להתחבר אליהם, והכבל של הספק שאמור להתחבר לשם לא מתחבר. המחשב לא עובד בלי לחבר את הכבל הזה של הספק לכרטיס. הכבל של ה-8 פינים לא מתחבר כמו שצריך...הוא הפוך.. אם מישהו הבין על מה אני מדבר..הוא יכול להגיד לי אם אני צריך מתאם או משהו כזה?

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  22. Started by Armageddon1,

amdkmdap קורס בזמן נגינת סרטים הכרטיס הוא HD5850 ומדי פעם באופן אקראי הוא קורס ,בזמן נגינת סרט(DXVA) אז החלפתי דרייברים וזה לא עוזר.. מה יכולה להיות הבעיה? משחקים עובדים וזה לא מראה שום סימנים שמשהו לא תקין ובכל זאת קורס כל כמה זמן.. הדייבר הנוכחי אצלי 10.10E

23. לאחרונה יצרניות החומרה הגדולות בעולם מנסות למצוא פיתרונות אוניברסליים לשילוב בין כמה חלקי חומרה בתוך מוצר אחד. מדובר על תכנונים כגון שילוב של מעבד גראפי במעבד ראשי על ידי החברה AMD-ATi וכו'. הפעם גם ל nVIDIA יש מה לאמר בנושא. האתר VR-Zone מוסר כי nVIDIA השקיעה בחברת הפיתוח Accelware לצורך פיתוח תוכנה אשר תנצל את כוח העיבוד של המעבדים הגראפיים של nVIDIA למטרת העיבוד הראשי במערכת, דבר שהמעבד הראשי במערכת אחראי עליו. חשוב לציין שפיתרון זה הוא פיתרון על בסיס תוכנתי אשר מוגבל הרבה יותר מפיתרון על בסיס חומרתי (הפיתרון של AMD-ATi). זה נותן רושם של יתרון ל AMD-ATi במובן הזה, אך לא הכל ברור מאיליו - אין מידע על יעילותם של שני הטכנולוגיות עדיין לכן אין את האפשרות להעריך את היתרונו…

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  24. יש לי ראידון 9700 פרו מה כדי את הדרייברים האורגילנלים או אומגה 4.10 יש לי עכשיו בטא של אומגה ואני חושב בגלל זה ישל י בעיות עם פיפא 2005 ? מה אתם אומרים ללכת על הרגיל וזהוא

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  25. Started by nadaviz,

מהירות העברת הנתונים הוכפלה, אפשר להעביר הרבה יותר חשמל וניתן לעשות Share על ה- Device! http://news.com.com/PCI+Express+2.0+nears+completion/2100-1006_3-6123758.html?tag=nefd.top

• 2 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים