עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. האם ה7800GT או הGTX יראו איזשהו הבדל מה6800GS בסרטים? בעבודה משרדית רגילה? או שכל היתרונות שלהם יתבטאו רק במשחקים הדורשים גרפיקה כבדה?

• 10 תגובות
    • 734 צפיות
  2. Started by ronimenashe,

שלום, אני מעוניין לקבל המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 400-500 שקל יש לי את המפרט הבא לוח ASUS P5K P35 מעבד E6750 זכרון 2GHZ GSKILL 800 ספק 400W LIBERTY HD 320G 16M SATA2 סט רמקולים נחמד מאד עם סאב סט מקלדת עכבר של MICROSOFT מסך SAM931C 19 אינצ אז שוב, איזה כרטיס מסך אני יכול להתאים פה, וחשוב לציין אני לא משחק משחקים הרבה עד בכלל, רק משחקי ספורט למנייהם... תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  3. Started by Snufkin,

which one is supoesed to be better? and is there a big different? Sorry for the english, But I m in holland...

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  4. Started by noy165,

אני לפני קניית מסך , ואני מאוד מעוניין לדעת מה זה בכלל חיבור DVI ואם באמת הוא חיוני וחשוב ,ומה זה נותן במציאות ? האם בגללו כדי ללכת רק על מסך דק עם חיבור DVI או שהחיבור לא כל כך משמעותי? תודה לכל העונים . :

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  5. שלום לכולם. יש לי כרטיס geforce4 mx440 עם 64 מ"ב זכרון, המחשב שלי בסדר גמור, 384 RAM על מעבד פנטיום 3 550. עד לפני שבועיים, מצב CLONE אצלי היה עובד בצורה שזרם הוידאו היה יוצא רק למסך שהוגדר ראשי, והמסך השני היה מראה הכל הכל, רק לא את זרם הוידאו - שזה היה בסדר גמור מבחינתי, כי את הטלויזיה הגדרתי כמסך ראשי והמחשב היה משני, בשניהם ראו הכל אותו דבר, חוץ מזרמי וידאו שהיו נראים רק על מסך הטלויזיה (אם למשל ניגנתי וידאו בחלון, אז במחשב ראו חלון שחור , ובטלוויזיה ראו חלון עם וידאו) לפני מספר ימים הסרתי את הדרייברים של כרטיס המסך שלי לגמרי (winfast\winfox של leadteack שיצרה את הכרטיס) והתקנתי את הדרייברים של NVIDIA שהורדתי מהאתר שלהם. לאחר ההתקנה הזו, פתאום מצב CLONE הראה וידאו על …

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  6. ה 6800GT קיים גם ה 1600 שח... אבל לא כדאי. כבר יצא ה 6800GS שאמור להיות שווה בביצועים ל 6800GT רק יותר זול-שווה לך לחכות.

• 11 תגובות
    • 734 צפיות
  7. Started by Zinger777,

מה הכרטיס מסך הטוב ביותר שלהם בישראל והמחיר שלו נורמלי (1200+-) והאם הוא יותר טוב מה9800 או ה260/280, תודה!

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  8. Started by yuyudodo,

היי יש לי P4 2.6 ו512 DDR זיכרון בא לי על כרטיס מסך חדש בסביבות ה600 שח..אך כמובן שעדיף פחות אם אפשר מה דעתכם על שתי האפשרויות הנל? http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=XV-X700&cart=1146686123950124〈=heb או http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6750&CatCode=124 או שמא עדיף לקנות FX6200 ולפתוח לו הצינורות? תודה..

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  9. Started by sshrs1,

שלום לכולם אני מחפש מסך דק בתקציב של 2000-2500 ש"ח כמו כן שמעתי שמסכים אלו לא מתאימים למשחקים האם נכון הדבר ? בתודה מראש טל

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  10. Started by captaincaveman,

אני מחפש כרטיס מסך חדש. הדרישות: א. ביצועים ב. VIDEO IN (אם AIW אפילו יותר טוב) ג. OVERCLOCKING ד. מחיר חשבתי על ה-9800SE AIW של הרקולס אבל כרגע למיטב ידיעתי אין בארץ כאלה שניתן לפתוח בעזרת OMEGA(ביררתי ב-NOACOMP ואצל הדובים.. יש עוד חנויות שמחזיקות אותו?). אמור להגיע משלוח בקרוב אבל כולנו יודעים שבקרוב יכול להפוך בקלות לעוד חודש. בנוסף הזכרונות בהם הרקולס משתמשים הם 300MHZ והם ממהירים אותם ל-340 ככה שפוטנציאל ה-OC שלהם נמוך. קשה להתחרות במחיר הנמוך ובפיטצ'רים של ה-AIW אבל עקב חוסר הזמינות אני מעוניין באופציות נוספות.... תודה. אה כן, לא GEFORCE. אני רוצה RADEON.

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  11. Started by JHONLEV,

זה איכות טובה ביחס ל DVDRIP?

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  12. שלום רב, יש לי מחשב דק (יעני עם מארז דק) עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך במקום האונבורד שאני משתמש בו עכשיו אז בבקשה מכם תמליצו לי על כרטיס מסך שיכנס למחשב הזה, ולא כרטיס יקר מידי (עד האלפייה) אבל שיסחוב משחקים ועוד שאלה קטנה, יש דבר כזה מארז חיצוני לכרטיס מסך? תודה רבה :]

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  13. Started by Holy,

קיצור היו לי בעיות במסך שהכל היה ממש כהה עד שיום אחד איכשהו בדרך ממש לא ברורה הופיע לי 0|1 במקום הכוכבית האייקון האחרון. קיצור אחרי שלא הבנתי מה זה נכנסתי לשם ושם היו מלא הגדרות של צבעים והכל היה על 255 מסיבה לא ברורה. סידרתי את זה אבל זה נדפק שוב. למישהו יש מושג מה צריך ללחוץ כדי שזה יופיע?

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  14. Started by ronen1704,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם הכרטיס מסך שלי. זה התחיל לפני כמה חודשים שכשהייתי הולך לישון ומשאיר את המחשב דלוק, כשהייתי קם המחשב היה תקוע על מסך לבן ורק ריסט היה מוציאו אותו מזה. עכשיו הבעיה החמירה , אני מצרף תמונות ממשחק שתבינו במה מדובר. אני בטוח כמעט ב100 אחוז שהכרטיס נדפק. אין בעיה של חימום לדעתי הטמפ' שלו היא 38 מעלות במנוחה לפי אווראסט. אני פשוט רוצה להיות בטוח ב100 אחוז שהבעיה היא בכרטיס לפני שאני הולך עם המחשב לKSP (כרטיס באחריות). אשמח לתשובה. תודה לכולם . [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  15. Started by mokisho,

יש לי X1900XT כרטיס מסך והוא מחובר לשני מסכים LCD אחד מהמסכים לא תומך ברזולציה גבוהה אני רואה בו אבל התמונה בורחת לצד איך אני יכול לסדר זאת יש לי רק את התוכנה של ATI ואני לא מוצא את זה ?

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  16. מה המהירויות שעון של GE FORCE FX 5500 הרגילות יענו בכללי לא משנה איזה חברה .....זה דחוף כי אני חושב שחבר שלי עומד לשרוף לעצמו את הכרטיס מסך.....

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  17. הבעיה דלקמן מופיעה במחשב שלי ושל חבר שרכשנו כרטיס מסך PAILT 7300GT SONIC לאחר התקנת הדרייברים של הכרטיס מסך ושל דרייברים שהיו בכרטיס כמו WDM DRIVER במנהל ההתקנים אני מקבל סימן קריאה צהוב על ההתקן המצויין בכותרת. כשאני מסיר אותו כמו שווינדוס ממליץ לי לעשות מופיעה לי הודעה שיש לי התקן שמחפש תוכנה אני מפנה אותו לדיסק שקיבלתי עם הכרטיס מסך ובסוף ההתקנה[הוא מתקין משהו] הוא מודיע לי " לא ניתן להפעיל רכיב זה" "ארעה בעייה במהלך התקנת חומרה[קוד 10]" וזהו בערך אני לא מצליח לפתור את הבעייה

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  18. Started by liav12,

היי, יש לי אפשרות להביא את הכרטיס הנ"ל ב 790 ש"ח. או את ה 9600GT 512MB Sonic ב 690 ש"ח. מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  19. כרגע אני משחק על 20 אינץ', רזולוציה של 1680 על 1050. אני רוצה לשדרג את המסך ל24 אינץ' ולעבור ל1900 על 1200. המפרט הקיים: Vista 32bit 2GB ram E6750 8800GTS (הישן, מהראשונים) אני רוצה להוציא כמה שפחות על הכרטיס מסך. הבנתי שאם אני יעבור לרזולוציה גבוהה יותר אצטרך גם לשדרג את הכרטיס מסך כדי לישמור על איזון של הFPS. איזה כרטיס מסך אני יכול לקנות בסביבות ה400-600 (מקסימום 600!) כדי לשמור על בערך אותו מאזן של FPS? או יותר טוב אפילו לשפר אותו? שכן כבר התחילו להיות לי קצת בעיות FPS בכמה משחקים (THE WITCHER למשל רץ די טוב רוב הזמן אבל אפשר להרגיש רגעים לא חלקים בקטעים גדולים בעיקר מה שכן אם אני יעבור ל1900 על 1200 אני אשחק בלי AA במקום 2AA כך שאולי זה יתאזן?). תודה מראש. עריכה: חש…

20. Started by rafip77,

שלום, עקב נסיונות של התקנת גרסאות שונות של דרייבר ה-Catalyst, יש איזושהי תוכנה, או SCRIPT, או משהו דומה, להסרה טובה וניקוי שאריות של הדרייבר הזה ? כי אני מבין שלפעמים הסרה סטנדרטית לא מספיק. ועושה לי בעיות תאימות המערכת היא WIN7 תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  21. האם מסך LCD לא יעייף לי את העיניים ???

22. Started by DarkSight,

אני צריך המצלמה על מסך LCD בגודל 19 אינצ' שיהיה בעל נתונים טובים בשביל הרצת משחקים, וסרטים שמעתי ש NEC Multisync 1970GX הוא אחלה דגם וניתן להשיג אותו בסביבות ה2300 יש לך המלצות מסויימות?< או ביקורות לגבי המסך הספצפי שהפנו אותי אליו? בנוסף לכך ראיתי היום את ה913N של סמסונג שדווקא גם נראה לא רע אני זקוק לעזרה!!

• 10 תגובות
    • 734 צפיות
  23. Started by pyro_man,

אני לא יודע אם זה ממש קשור לכאן (תרגישו חופשי להעביר) מישו יודע מה גורם לגרפיקה של קונסולת המשחקים PS 2 להראות כל כך מדהימה אני חייב הסבר!! תודה רבה למי שיעזור

• 12 תגובות
    • 734 צפיות
  24. Started by miki20008,

מישהו יודע כמה יעשלה כרטיס משהו פצצה ב 2000 שקל בערך ב 1.2.2006 כי יש לי יום הולדת יומים ליפני תגידו לי מה יהיה 2000 שקל בערך

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  25. בעעעע זה דחוף לי... האם הוא כרטיס חזק? הוא יותר טוב מה 6800 ?

• 7 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים