כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היום קיבלתי את ה 7800gt הכנסתי בסלוט pci-x חיברתי את החיבור 6 פינים כרטיס ולספק הדלקתי את המחשב וחושך המחשב נשאר על standby אין סיגנל נסיתי לחבר תכרטיס בחיבור dvi למסך של אבא שלי וגם עדיין המסך נשאר אל stand by למישהו יש מושג למה יכול להיות שהכרטיס דפוק
-
- 11 תגובות
- 715 צפיות
-
-
עד לפני יומיים הכול היה בסדר אבל פתאום CRYSIS ן GOW קורסים לי,קרייסיס פשוט נתקע וגירס אוף וור קורס ויוצא לווינדוס יש לי את הדרייברים האחרונים 8.8 וגם התקנתי אותם מחדש והכל ד"א מישהו יכול לתת לי תוכנבה שאני פשוט ינקה פעם אחת ויתקין פעם אחת וזהו? אני ינסה גם בעוד משחקים זה בדרך כלל קורה שיש לכרטיס התאמצות לא סתם באמצע שאני הולך והוא נתקע אלא קטע אקשן\יריות תודה
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 17 אינצ' חדש ומתלבט בין ה - P75f+ וה - E70f+. ה-E בא בצבע כסף-שחור שאני מעדיף, הוא יותר זון ב-200 שקל והוא גם בא עם מקלדת ועכבר תואמים. השאלה שלי היא מה ההבדל ביניהם? יש הבדל מבחינת איכול התמונה? לפי מה שראיתי באתר של VIEWSONIC שני המסכים משתמשים באותם טכנולוגיות אז אני לא מבין את ההבדל במחירים...
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מה עדיף לעשות במחשב שלי SLI עם כרטיס שיש ברשותי כבר GTX 470 O.C לבין כרטיס חדש לגמרי כמו GTX 580 שימוש: גרפיקה,משחקים,סרטים דגש על גרפיקה תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי מסך LG Flatron 775FT 17 אינץ' כרגע אני מרוצה ממנו מאוד. רציתי לשאול אם המסך הזה נחשב עדיין למסך טוב או שכדאי לי לקנות מסך חדש שיתן ביצועים טובים יותר (פשוט רוב המסכים שראיתי עד היום היו הLG FLATRON) או: האם כדאי לקנות מסך 15 LCD במקומו?(שימוש בעיקר למשחקים ובעתיד לצפייה בDVD)
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
זה שב-ksp שטוח לחלוטין? יעני גם חיצוני וגם פנימי?
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי 6600GT AGP ורוצה לשדרג לכרטיס AGP הכי חזק של NVIDIA שניתן להשיג היום. מהו הדגם ניתן להשיג בארץ? תודה
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורם וגם במחשבים אני לא הכי מבין, קיבלתי הצעה על שתי מחשבים זהים רק שמחשב אחדעם כרטיס מסך fx580 quardo nvidia 500 mb והשני ati hd 4500 500 mb אני רוצה לערוך סרטי וידיאו קצרים אשמח לקבל הצעתכם תוד תודה
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
איך אני עושה לו אוברקלוק? מה היא טמפ' מסוכנת לכרטיס? (מתי להפסיק את האוברקלוק) לאיזה רמות הוא בדר"כ יכול להגיע עם קירור טוב ואוברקלוק יציב בלי פאקים ובאגים וכו'? לרמה של איזה כרטיס?
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי יש לי במחשב כרטיס מסך חדש GTX460 בעל יציאת mini HDMI , רציתי לחבר אותו לטלויזיה על מנת לראות בו סרטים, אך בניגוד לכבל שכן עובד אצלי של dvi to hdmi שאני מחבר לטלויזיה , הכבל של ה hdmi to hdmi בתוספת של מחבר שקיבלתי עם כרטיס המסך של hdmi to mini hdmi המחשב לא מזהה את הטלויזיה, רציתי לדעת אולי אני מפספס משהו, או שצריך להתקין איזה דריבר או משהו, אשמח לעזרה בנושא תודה מיכאל
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=301
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לפני כחצי שנה רכשתי את הכרטיס R9600 PRO עד לפני שבועים לא השתמשתי בוא למשחקים כלל ולפני שבועים הרצתי כמה משחקים "כבדים" ואחרי בערך שעת משחק או קצת יותר המחשב נתקע או שאני משחק ופתאום הדמויות או הרקע מחליפות צבע... האם זה יכול להיות קשור להתחממות כרטיס המסך? האם אפשר "להפעיל" את האחריות? לא בוצע שום OC על הכרטיס מעולם.
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני מבקש לדעת בכרטיס איך מכנפגים את הכרטיס gtx 570 היות ויש לי כפילות בתמונה במשחק מסוים (fsx ) מה שמופיע בתמונה צל מוחלש של צד ימין של התוכנה (אשמח לקבל רעיונות לתיקון) בני
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום לאחר שהתייאשתי להמתין ל- R600 אני מחפש כרטיס טוב 8800 ,לא התרשמתי מ- 8800 760 MB לכן אני חושב שאני ילך על 8800 GTS הכרטיס צריך להכיל : 1. תוכנת אוברקלוקינג 2. אמין 3. תומך ב-וויסטה 64BIT 4. חיבור קומפוננט HDTV הצ עות מוסברות התקבלו בברכה
-
- 10 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך, שימשיך איתי גם כנראה למחשב חדש בעוד כשנה. השימוש שלי העיקרי זה סרטים ועבודה בריבוי מסכים (הרחבה - לפחות כ-3) המערכת שלי הנוכחית: Q6600 G0 P35-DS3L Seasonic 400W מארז של NZXT Apollo - כמובן לוודא שאכן יכנס :] המערכת די ישנה אני יודע, נשדרג בעתיד. הכרטיס הנוכחי הוא 8800GT 512MB אך אני מחפש כרטיס עם יותר יציאות ועם יהיה HDMI כבר טוב המון תודה לעוזרים, חג חנוכה שמח.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
??? איך הוא? Asus Radeon 9600XT VIVO DVI - 1400 שקל
-
- 9 תגובות
- 715 צפיות
-
-
גרסה רגילה ללא OC GIGABYTE SUPER OVERCLOCK VERSION GTX 580+GTX 580 INNO יצא לי מזה SLI?
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
האם אפשר להפעיל את ה-(TNT2 (model 64 בחריץ AGP שפועל במהירות של לפחות x4 ? ניסיתי לחפש בגוגל, אבל לא הצלחתי למצוא תשובה רלוונטית
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי יש לי את הכרטיס MSI R7850 OC ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק אני דיי חדש בתחום אז אני רוצה לדעת על תוכנה טובה שניתן לעשות איתה בMSI Afterburner אני לא יכול לשנות את המתחים אז תוכנה אחרת שאני יכול להשתמש? נ.ב. איזה תדר יהיה הכי טוב לכרטיס הזה?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
*המסך הוא 20" של סמסונג* מחפש כרטיס מסך שיריץ טוב את PROTOTYPE על ההגדרות גבוהות ושמחיר הכרטיס לא ילה על 600 ש"ח עדיפות לאייבורי/KSP... תודה! (הכרטיס מסך הנוכחי הוא 9400GT...)
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
משום שאני רוצה להקים מערך CF ואני רוצה לדעת כמה הוא צורך. יש אתרים שהם רושמים שהוא צורך 108 ויש שרושמים שהוא 86. מה הנכון מבינהם לדעתכם? עריכה: הבנתי כבר את ההבדל. ה86w זה כמה הוא צורך במשחקים ולקחו שם את הPEAK. לעומת זאת ב108 זה כמה שהוא הגיע עם תוכנה כמו FURMARK שהכרטיס לא מגיע לזה אף פעם. תודה בכל אופן
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מספר פעמים אמרו לי כשהצגתי את המפרט שלי שהכרטיס מסך שבחרתי הוא אוברקיל לגודל המסך... לכן אשמח אם משהוא כאן יסביר לי את הקשר בין גודל המסך לביצועים של כרטיס המסך על גביו, והאם לקיחת כ.מסך ממש חזק על מסך קטן תיהיה ביזבוז מיכוון שמגודל מסויים של מסך הוא נותן פחות אחוזי ביצוע? ואם אפשר פירוט של כ.מסך, כלומר HD 4870 טוב ל 22'' לדוגמה... בנוסף אשמח אם תפנו אותי למאמר בנוגע לסוגייה זו אם יש כזה מאמר... תודה רבה לכל העוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה קלטות של סרטים ביתיים שצולמו איפשהו ב-1991 עם איזו מצלמת וידאו כושלת. אני מעוניין להעביר את המידע שעל הקלטות (VHS גדולות, רגילות, כאלה שרואים בוידאו... ) לפורמט דיגיטלי, לצורך העניין נניח לשמור על ה-HD. האם יש לכם המלצות לכרטיסי tv-in באיכות סבירה? אני לא מחפש איכות מדהימה (כי בכל מקרה אין את זה בקלטות עצמן), אני מחפש איכות סבירה ומשהו שניתן לצפיה (שאפשר יהיה להבין מה קורה בסרט). אני ממש לא מחפש איכויות מדהימות כי האנשים שיצפו בקלטות לא ירגישו בהבדלים בכל מקרה, ובעיקר אני רוצה לחסוך כסף עד למינימום האפשרי (זה חשוב לי, אבל אני לא אשקיע סכומים מטורפים בשביל זה..) בבקשה עזרו לי למצוא את הכרטיס המתאים. תודה מראש. ;D
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות כרטיס 6600GT AGP אבל אני לא בטוח של איזה יצרנית כדאי. האם יש הבדלים בין היצרניות? מאיזה חנות כדאי לקנות (מקוונת / לא מקוונת) ? ובאיזה מחיר ? תודה
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היא מוכרת כרטיסים המובססים על צ'יפים של ATI . מישהו מכיר אותה , יודע את טיבה ואם היא אמינה .
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-