כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , במחשב הנייד התקנתי win 7 וברשותי מעבד גרפי מסדרה 4XXX mobility של ATI , התקנתי את הדריברים האחרונים מהאתר של ATI Catalyst 9.8 אבל לצערי אני לא מוצא שום מקום לגשת להגדרות שלהם אלא רק המובנה של חלונות 7 שממש לא מספק אותי , איך אפשר להיכנס ל control center ??? אודה לעוזרים :]
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
רציתי לקנות מחשב מסקיי פיסי ועכשיו אני רואה שהכרטיס הזה לא מופיע יותר באתר. מישהו יודע איפה אפשר לקנות את זה ואם זה אמור להגיע אליהם שוב?
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מה זה 6800GS ואיך הוא מתברג בין הכרטיסים השונים מבחינת יכולות?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס AGP לגיימר ממוצע.... בין המחירים 600 - 900 ש"ח. (אפשרות קנייה בחול) מפרט בסיסי של המחשב שלי: Gigabyte GA-k8ns DDR 400 512x2 Creative live Lcd 19'' 80giga WD משחקים שאני משחק בעיקר: BF2 שהכרטיס יחזיק מעמד למשחקים עתידים יותר..... (עד הגבול הטעם הטוב ;D). אני לא מבין גדול בכרטיסי מסך, וראיתי פורמים ודברים שאנשים רשמו על כרטיסים שונים והייתי רוצה שתמליצו לי על המפרט שיש לי איזה סוג של כרטיס היום שווה לקנות באיזה חברה, גודל זיכרון וכולי.... תודה רבה זאביק
-
- 9 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני מחפש כבר זמן רב אבל אני לא מגיע להחלטה סופית ורציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי תודה רבה ;D
-
- 11 תגובות
- 701 צפיות
-
-
איך הקירור של ה8800GTX וה8800GTS י?? 1.טוב? 2.שקט? 3. ל 8800GTX יש קרור מים... אז צריך לקנות/להחליף כל פעם מים? צריך את החורים האלה במארז (לא בכל מארז יש אותם) בשביל הקרור מים (כאלה חורים מיוחדים שצריך בשביל קרור מים) ?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא ברשת השוואה, משהו נתקל במשהו? האמת שאני בכלל לא מוצא בקורות על ה- GTO2... את שניהם ניתן לקנות ב- 1500 שקל היום.
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
כרטיס מסך שיהיה בו 128 mb עם 256 bit או 256 mb עם 128 bit ? בנוסף עוד התלבטות בקשר למהירות: בכמה ההבדלים בין ddr2 ddr3
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום שמעתי שיש בעיית תאימות עם כרטיסי מסך מסוג ATI לאומת NVIDIA מבחינת משחקים לכרטיסי מסך מסוג ATI צריך PATCH למשחקים כיוון שהם אינם מתאימים 100% למשחקים לאומת כרטיסי מסך מסוג NVIDIA שלא צריך PATCH למשחקים והם כן מתאימים 100% למשחקים האם זה נכון? אני מעוניין לקנות כרטיס מסוג ATI X1900XT או כרטיס של NVIDIA 7900XT מבחינת תקציב אין לי בעייה כמו ששמתם לב אני מעויין בטוב ביותר ללא בעיות תאימיות למשחקים וגרפיקה הכי טוב שניתן להשיג
-
- 12 תגובות
- 701 צפיות
-
-
לא משנה איזה רזולוציה אני שם או איזה מתיחת תמונה בפלזמה אני לא מצליח לתפוס את כל שטח המסך\ או שאני יוצא מגבולותיו, איך ניתן לכוון את מיקום התמונה במסך ?[br]פורסם בתאריך: 26.02.2010 בשעה 10:24:43 לדעתי אני צריך להוסיף רזולוציה מיוחדת שלא נמצאית באופציות, איך ניתן לעשות את זה בוינדוס 7 ?[br]פורסם בתאריך: 26.02.2010 בשעה 11:23:24עידכון, מצאתי פתרון באינטרנט, ATI אוהבים להחביא כל מיני אופציות בדרייברים שלהם כדי שיהיה הכי קשה למצוא, מסתבר ש-SCALING נמצא במעמקי הדרייבר.http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1465487
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
משום שאני רוצה להקים מערך CF ואני רוצה לדעת כמה הוא צורך. יש אתרים שהם רושמים שהוא צורך 108 ויש שרושמים שהוא 86. מה הנכון מבינהם לדעתכם? עריכה: הבנתי כבר את ההבדל. ה86w זה כמה הוא צורך במשחקים ולקחו שם את הPEAK. לעומת זאת ב108 זה כמה שהוא הגיע עם תוכנה כמו FURMARK שהכרטיס לא מגיע לזה אף פעם. תודה בכל אופן
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, ידוע לי ששני כרטיסי המסך הבאים מיועדים לגרפיקה, לא הצלחתי להבין כ"כ את ההבדל ביניהם ומה עדיף: QUADRO FX1800 768MB PCIE PNY PNY QUADRO FX580 512MB כמובן שהמחשב מיועד לעבודות גרפיות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מה עדיף לעשות במחשב שלי SLI עם כרטיס שיש ברשותי כבר GTX 470 O.C לבין כרטיס חדש לגמרי כמו GTX 580 שימוש: גרפיקה,משחקים,סרטים דגש על גרפיקה תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום אני עם מחשב חדש, כרטיס מסך מובנה בלוח אם שאני לא משתמש +6850 , מסך LED24 של סמסונג כמסך מחשב וטלוויזיה פלזמה סמסונג FHD ps51d550 המטרה - CLONE בשני המסכים נראה אותו דבר ,אך אם לא ניתן אז נמצא פתרון אחר אני ממש לא מסתדר עם הפנל של ATI כל האופציות שם ושום דבר לא עוזר לי חשוב לציין , המסך מחשב מחובר עם כבל HDMI לDVI שקיבלתי עם המסך(הDVI למחשב) והפלזמה מחובר עם HDMI אני מגדיר את המסך מחשב 24 על רזולוציה מומלצת 1920X1080 ואני רואה אותו לא על כל המסך כלומר יש ריבוע שחור שעוטף את תמונת המחשב, כלומר מצב בו אני צריך למתוח את המסך (כשאני מנסה להכנס לתפריט המסך כדי לנסות ולמתוח הכפתורים אפורים) בפלזמה לא רואים טוב הכל נראה כזה לא חד ומטושטש(אולי זה ככה?) סרטים רואים טוב. חייב …
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, מעניין אותי עם באמת כדאי לי להחליף את הGTX275 שלי בHD5870 ? הכרטיס שלי מאוד חזק אפילו עכשיו, אבל הוא לא מספק DX11 וזה נורא מעצבן אותי, כרגע יש לי מסך עד 1680X1050 ואני יודע שזה לא FHD אבל בתקופה של שבועיים אחרי הכרטיס יקנה מסך 2333T, ובגלל זה אני רוצה כרטיס חזק יותר, שיעמוד בדרישות שלי שהם גיימינג על ההגדרות הכי גבוהות ללא פשרות. יש גם אפשרות לקחת את הHD6950 אבל אני מפחד לשלם 250 שקל יותר על כמעט כלום, אולי חוץ מי להפוך אותו לHD6970 אבל אז בטח מאבדים את האחריות ואני דיי מעדיף שלא להתעסק עם זה.
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
איזה הגדרות הכי טובות ל 6950 שנפתח ל 6970 בחוצץ GAMING בדרייבר ? מעבד I7 2600K זיכרון 4 GB מחשב חזק...
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם דוד שלי באמריקה הוא מגיע לביקור בארץ ושאל אותי אם אני רוצה כרטיס מסך חדש והוא אמר לי שיש לו 2 אפשרויות: sparkle GTX560 Ti calibre או gigabyte gtx560 Ti SOC איזו גרסא יותר חזקה? תודה לעוזרים! ;D
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני חושב לקנות ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 אבל אני לא יודע עם זה ירוץ טובב עם המפרט שלי
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני עם ווינדוס 7 64BIT והורדתי את הדרייברים המתאימים התחלתי את ההתקנה וזה נתקע על Enumerating source media for installable packages אחרי איזה 10 דקות יצאתי מההתקנה מחקתי את הדרייבר עם DRIVER SWEEPER ואז השארתי את ההתקנה דלוקה כל הלילה וזה עדיין היה תקוע על אותו הדבר עריכה: הצלחתי לסדר את הבעיה אפשר לנעול
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
אז ככה. יש לי טלוויזית פלאזמה וחיברתי אותה עם כבל HDMI לחיבור MINI HDMI של הכרטיס מסך שלי (560TI) בהתחלה ראיתי בטלוויזיה את הסמל של הווינדוס רק ולא דסקטופ למשל. עכשיו אני יכול להגדיר מה יהיה ראשי ומה שני או להרחיב או לשכפל וכו' אני רק רוצה אבל למשל לשים סרט במחשב ושהוא ינוגן בטלוויזיה כלומר שרק הסרט יועבר ב HDMI ולא כל הדסקטופ. איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לשדרוג כרטיס מסך למחשב. השקעה של 400-500 ש"ח. הרצה של משקחים כמו CIV5 COD BF על הגדרות בינוניות. יש לי מסך 22 אינג'. זה המפרט הקיים: גמעבד e7500 לוח אם intel corporation dg41rq זכרון ddr2 2048
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי,התקנתי את הכרטיס מסך החדש שלי - msi 6600 gt. לאחר החיבור וההדלקה יש לי כמה בעיות- הרזולוציה השתנתה, הכול ענק ומגעיל.. מלבד זאת כל גלישה באינטרנט לדוגמא וגלגול העכבר כלפי מטה מראה את האתר בקטעים ( לא ממש יודע להסביר) אבל משהו לא בסדר..מה לעשות? להוריד את הדרייבר? תמונות: http://i49.tinypic.com/984n0l.jpg http://i47.tinypic.com/2hncps3.jpg
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יותר משתלם הכרטיס הזה במידה והפלטפורמה שלי מתאימה? (מעבד Q9500 גיגה זיכרון DDR2 667 , לוח אם P43)
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
מה המהירויות שעון של GE FORCE FX 5500 הרגילות יענו בכללי לא משנה איזה חברה .....זה דחוף כי אני חושב שחבר שלי עומד לשרוף לעצמו את הכרטיס מסך.....
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
I need to temporarily change my agp card to an old pci based card (diamond moster 3d 2). problem is, the computer beeps on boot and the screen dont get signal. I dont think the m3d is malfunctioning - I suspect the computer is just waiting for a card in the AGP slot, and beeps because there is none. do i need to somehow tell it the card is in the PCI slot, and if so, how do i do that? solved
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-