עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום רב ! יש לי 2 צגים וטלויזיה. ואני רוצה לחברם כך, שבטלויזיה ובאחד הצגים תהיה תמונה אחת, ובצג השני תהיה תמונה שניה. יש לי לוח אם של אינטל (לא כ"כ חדש- שרדבורי)וכרטיס מסך גיפורס 8500. אין בעיה להחליף כרטיס מסך. לסיכום שולחן עבודה על 2 צגים שאחד מהם יועתק לטלויזיה (פלזמה). המלצות לביצוע ? ד.

• 8 תגובות
    • 751 צפיות
  2. כמה FPS יש לכם עם V.HIGH ורזולוציה לפחות 1680X1050 או 1920X1200, ברצוני לדעת אם שווה לקנות את הכרטיס מ 8800GTX, אני יוכל למכור אותו במחיר טוב ולהוסיף. וגם אם אתם יכולים להפעיל FSAA 2 או 4.

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  3. קיבלתי לפני שבועיים את המסך שלי viewsonic vp191b ואני רוצה לדעת אם הקונטרסט שלו הוא באמת 1:800, איך אני יכול לדעת? דרך תוכנה?

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  4. שלום, השאלה בכותרת, המפרט בצד. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  5. יש לי 6800 gt אני רציתי לשאול בקשר ליציאה השנייה של הכרטיס שצריך מתאם כדי לחבר אותה למסך רציתי לדעת למה היא מה עושים איתה? ?

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  6. Started by dragon772,

עשיתי בדיקה עם ה x800gto 256m של ספייר והתוצאה יצאה נמוכה 3800 פלוס מינוס והבנתי שזה אמור לקבל הרבה יותר בערך 4500 למה זה???

• 12 תגובות
    • 751 צפיות
  7. Started by 8-Ball,

http://www.asus.com/products/vga/ati.htm למה הם הוציאו רק 4 דגמים? מתי זה יגיע לארץ אם בכלל?

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  8. מה יותר טוב GigaByte GeForce GTX690 4GB GDDR5 512Bit GV-N690D5-4GB או Sapphire ATI Radeon 6990 4GB GDDR5

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  9. Started by DJPOWER,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך מניו אג(newegg) עד משהו כמו 140 דולר ורציתי לדעת האם המשלוח הוא לכל מקום בארה"ב או מה? תודה מראש לעונים יונתן

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  10. אנשים הכותרת אומרת הכל האם ספק ג'נרי TZAG 380W יחזיק 6600GT וP4 2.4Ghz? ?

• 10 תגובות
    • 751 צפיות
  11. שלום, מדובר בתוספת למחשב שמיועד לסטודנט וצפיה בסרטים. אין שום שימוש למשחקים (אולי סוליטר ) תודה!

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  12. Started by the kon,

שלום מה מצב?? רציתי לדעת איך הכרטיס 6600GT של ליטק?? הוא טוב או שיש חברה שעדיפה ואם אפשר קצת מידע על הכרטיס תודה

• 11 תגובות
    • 751 צפיות
  13. יש לי שני מחשבים עם לוח אם GIGABYTE GA-8IK1100 REV 1.0 וכרטיס מסך ATI RADEON 9000, מעבד P4-3.2G, SOCKET 478. כל פעם שאני מנסה להתקין את הדריבר האחרון מהאתר של ATI-AMD הדריבר מתרסק לאחר RESTART וחוזר לדריבר VGA הבסיסי של XP עם 600X800 ו-4 ביט לצבעים. רק SYSTEM RESTORE מחזיר את המצב לקדמותו. דריברים ישנים מ-2003 וגם הדרייברים של מיקרוסופט עובדים בסדר. רעיון למישהו מה הבעיה?

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  14. Started by Black_Citadel,

אני מתפלא שבסטיקי לא המליצו על מסכי BENQ כי למיטב ידיעתי החברה הזאת שייכת לLG (כמו פורד ולינקולן, כמו דודג' וקרייזלר, etc) אני אומר זאת כי פעם אני זוכר שמכרו צורבים : LG-BENQ

15. אני משתמש בדרייבר 71.50, ומשום מה יש לי רק את האפשרויות הללו: איך מפעילים את שאר האפשרויות?

• 8 תגובות
    • 751 צפיות
  16. אני מתלבט לגבי כרטיס מסך, הזמנתי את XFX8800GTS XXX אבל הוא מתעקב כבר המון זמן כל פעם מסיבה אחרת לכן אני חושב על פתרון חלופי אשמח מאוד להמלצות לכרטיס מיצרן אחר תקציב: 1800 שח , המליצו לי על LEADTEK

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  17. Started by qpalzm,

http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDGBNX62128&Cat2Cat1ID=1452&Cat2ID=1822&aff=Zap עוד טעות בפרסום או ירידה מבורכת במחירים?

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  18. 1.התנועה של העכבר קצת איטית ומעופפת והוא לא עוצר ומתחיל בדיוק שאני זז וזה משפיע על התנועה של המבט במשחק וזה קצת עושה כאב ראש לשחק ולא משנה כמה אני מכוון את הרגישות של העכבר בהגדרות של המשחק זה עדיין ממשיך וזה קורה רק במשחק , האם ככה זה המשחק או שיש לי בעיה בכרטיס המסך (FX 5200) ? 2. האם יש מסך שאפשר לחבר אליו גם מחשב וגם פלייסטיישן (לא בו-זמנית)? תודה לכל העונים והעוזרים!

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  19. שלום לכולם ברצוני לרכוש כרטיס ללכידת וידאו ממצלמת וידאו אנלוגית על מנת להמיר את כל הקלטות לDVD. כרטיס הלכידה חייב להיות חיצוני שכן הוא יועבר כל פעם למחשב אחר במשפחה. מכיוון שהתקציב לנושא עומד על סביבות ה500 ש"ח הגעתי לשני הכרטיסים שנתוניהם מפורטים בהמשך. הפרמטרים החשובים לי הם לפי הסדר הזה: 1. איכות ההעברה. 2. יציבות\ אמינות 3. תוכנות מסופקות. השאלה היא איזה מבין שני הכרטיסים הללו עונה על הקריטריונים בצורה יותר טובה. ממש תודה לכל מי שיתן בדל של מיידע... הכרטיס הראשון : כרטיס Dazzle Movie Compressor 2006 Product Description Dazzle MovieCompressor 2006 - video input adapter - Hi-Speed USB Device Type Video input adapter - external Interface Type Hi-Speed USB Video I…

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  20. Started by aviel131,

איך יצא?

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  21. Started by roeiw,

GIGABYTE X600 PRO 128mb DDR לאיזה כרטיס AGP אפשר להשוות אותו?

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  22. Started by Dano,

שלום! אני רוצה לקנות מחשב חדש עכשיו כרגע התקציב שלי הוא בין 1300 ל 1500 לכרטיס מסך.. בינתים הכרטיס המועדף עליי הוא 6600GT AGP.. עכשיו אני מתכוון לקנות מחשב ממש לא בזמן הקרוב..אלא רק בפסח או בקיץ (יולי-אוגוסט) ואז גם יעלה התקציב כמובן בדי הרבה..(כנראה ל1800 ויותר..) עכשיו השאלה שלי מה החברות הגדולות Nvidia וATI מתכננות לחצי שנה הבאה בתווך המחירים שלי.. תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  23. Started by shimi 1,

שלום לכולם דוד שלי באמריקה הוא מגיע לביקור בארץ ושאל אותי אם אני רוצה כרטיס מסך חדש והוא אמר לי שיש לו 2 אפשרויות: sparkle GTX560 Ti calibre או gigabyte gtx560 Ti SOC איזו גרסא יותר חזקה? תודה לעוזרים! ;D

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  24. Started by TimoTy,

אני מחפש כבר זמן רב אבל אני לא מגיע להחלטה סופית ורציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי תודה רבה ;D

• 11 תגובות
    • 750 צפיות
  25. Started by uzana2004,

שלום.... טוב אז הבעיה שלי היא ככה: המשחק וורלד קאפ טס לי על המחשב הנייד...אין אפשרות לשחק(זה מהירות מטורפת ממש)ניסיתי לעדכן דריוורים אך זה לא עזר(פעם אחת זה עזר אבל הבעיה שוב חזרה) הכרטיס מסך שלי הוא: Intel® 82852/82855 GM/GME Graphics Controller (64 MB) הדיירקט X מעודכן...אין לי מושג למה זה... לא יודע מה עוד לעשות...

• 7 תגובות
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים