עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dor962,

המחשב החדש הגיע ועכשיו יש בעיה הספק (corsair 520) מתחבר לכרטיס מסך (2900xt של ספיר) רק במקום אחד, על הכרטיס מסך יש שני חיבורים שהספק אמור להתחבר אליהם, והכבל של הספק שאמור להתחבר לשם לא מתחבר. המחשב לא עובד בלי לחבר את הכבל הזה של הספק לכרטיס. הכבל של ה-8 פינים לא מתחבר כמו שצריך...הוא הפוך.. אם מישהו הבין על מה אני מדבר..הוא יכול להגיד לי אם אני צריך מתאם או משהו כזה?

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  2. למישהו יש איזה קישור שאני יכול לראות שם בכרטיס מסך על 1280X1024 מה הFPS ביחד עם פילטרים וגם לראות על הרזולוציה 1600X1200 את הFPS אבל בלי פילטרים

• 12 תגובות
    • 735 צפיות
  3. Started by ravid,

שלום רב אני עומד לקנות היום כנראה את הכרטיס HD4670. רציתי לדעת איזו חברה כדאי לי לקחת? (ASUS, GIGABYTE, SAPPHIRE וכו'...) מה ההבדלים ביניהם? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  4. לאחרונה יצרניות החומרה הגדולות בעולם מנסות למצוא פיתרונות אוניברסליים לשילוב בין כמה חלקי חומרה בתוך מוצר אחד. מדובר על תכנונים כגון שילוב של מעבד גראפי במעבד ראשי על ידי החברה AMD-ATi וכו'. הפעם גם ל nVIDIA יש מה לאמר בנושא. האתר VR-Zone מוסר כי nVIDIA השקיעה בחברת הפיתוח Accelware לצורך פיתוח תוכנה אשר תנצל את כוח העיבוד של המעבדים הגראפיים של nVIDIA למטרת העיבוד הראשי במערכת, דבר שהמעבד הראשי במערכת אחראי עליו. חשוב לציין שפיתרון זה הוא פיתרון על בסיס תוכנתי אשר מוגבל הרבה יותר מפיתרון על בסיס חומרתי (הפיתרון של AMD-ATi). זה נותן רושם של יתרון ל AMD-ATi במובן הזה, אך לא הכל ברור מאיליו - אין מידע על יעילותם של שני הטכנולוגיות עדיין לכן אין את האפשרות להעריך את היתרונו…

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  5. Started by KiDi,

בעיה קצת מוזרה.. אם אני מדליק את המסך אחרי שכיביתי אותו ל10 דק' בערך, אני לא מצליח לקבל תמונה בחזרה.. לא בDVI ולא בVGA.. כאילו הכרטיס מסך הפסיק לשדר.. אני יודע שזה הכרטיס כי ניסיתי לחבר אותו למסך אחר תוך כדי התקלה וזה עדיין קרה... מישו מכיר \ שמע \ יודע מה עושים במצב כזה?

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  6. Started by fish,

העם הכרטיס מסך ג'יפורס 8800GTX 768MB צורך 500W? או שהג'יפורס 8800GTS 640MB צורך 500W? והעם ג'יפורס 8800GTX 768MB עולה 3700 שקל?

• 10 תגובות
    • 735 צפיות
  7. Started by shlomi1234,

יוצאים בקרוב כמה משחקים טובים למחשב ואולי ה 4870 שלי לא יהיה מספיק טוב. הקצבתי למשימה 500-600 ש"ח , כרגע יש אותו , מעבד AMD PEHNOM 720 BE - 2.8X4 ו4 גיגה זיכרון RAM DDR2. לא מתיימר לקבל ביצועים טובים יותר מדיי , רק שיעבוד חלק בBF3 ו MW3 על רזולציה 1680X1200, הגדרות בינוניות .

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  8. Started by klayman,

שבת שלום ! יש לי כרטיס 5950 עם דרייברים של NVIDIA 82.12, ויש לי בעייה בצפייה בוידאו על הטלויזיה כשאני מנסה להגדיר בטאב של תצוגת וידאו במסך מלא בדיירברים של NVIDIA, הוא עושה שתי תקלות : 1. כשההגרה על תצוגה ראשית, הוא מציג את הוידאו במסך מלא על המסך מחשב ! ואת הטלויזיה הוא הופך לדסקטופ של המחשב. 2. כשההגדרה על תצוגה משנית, הוא עושה בלאגן בטלויזיה, ואת המסך של המחשב מכבה לגמרי ( הוא עובר לסטנד ביי). זה כבר קורה לי ב 4 גירסאות אחרונות של הדרייברים, פעם זה עבד טוב. למישהו יש פיתרון לדבר המעצבן הזה ?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  9. Started by Farar,

http://www.tms.co.il/product/12163 האם יש כ. מסך בטווח המחירים הזה שיתן לי תמורה גדולה יותר? ושאלה נוספת חשובה לא פחות - האם הספק יחזיק את המערכת? הכ. מסך הזה צורך המון חשמל.

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  10. Started by MachoMan,

קניתי כרטיס חדש Palit Geforce 9500 super+ 1gb שפתחתי אותו ראיתי שיש בו חוט שנכנס לכרטיס וצריך להתחבר ל 2 נקודות כל כניסה נקודה אחת איפה אני צריך לחבר?

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  11. Started by 54321,

לפני שאני קונה את 9600xt אולי עדיף לקנות את ה6600 הרגיל לא ה gt

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  12. Started by OuTsIDe,

לא ידוע למה הוא עבד לי בסדר גמור בדרייבר 8.6...עכשיו אני עם 8.8 על הגדרות מקסימליות ועל רזולוצייה 1280*800 והוא על 14FPS... אני כבר מתחיל לעהיצטער שקניתי אותו ביכלל האיתי קונה את ה 9600GT וניגמר הסיפור... בבקשה עזרה... OuTsIDe

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  13. Started by BoRiS.K,

מישהו יודע תציון של ה ג'י פורס 7900GT ב-3DMARK תודה...

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  14. Started by tavlins,

http://www.allstarshop.com/shop/product.asp?pid=6164&sid=LURUEUWUQU2Q8J47FVMCR6H4Q1V3D71A#warranty מי שמבין שיסתכל פה על הכרטיס ויגיד לי אם זה זיכרון בצורת L או לא....... ואם זה לא- זה עדיין יכול להפוך ל9700? בתודה מראש שי.

15. Started by 3gh,

הנה המחשב שאני הולך לקנות בקרוב CPU : AMD 3200 64 BIT MotherBoard : ASUS/ABIT/ALBATRON K8X800 Memory : 1GB DDR 400MHZ 3200 PMI/MUSKIN Hard Disk : WD 120GB 8M SATA 7200 RPM CDRW: LG 52X32X52 Case : ANTEC 1080AMG PERFORMANCE PSU : ANTEC TRUEPOWER 430 WATT Video Card : GEFORCR 6800 ULTRA Audio Card : ON BOARD Lan Card : ON BOARD עכשיו אני צריך המלצה על מסך , אני לא מבין ממש במסכים , רציתי לדעת איפה יש איכות תמונה יפה וחדה יותר? במסכים הרגילים או LCD? ואם אפשר תתנו לי לינק מפנדס על מסך שאתם ממליצים שיש בו איכות תמונה חדה ויפה , ובבקשה אל תשאלו על התקציב כי זה לא שאני משלם זה ההורים שלי אז שלא יהיה משהו יקר מידי , שיהיה משהו משתלם.

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  16. ראיתי אותם בtechtv היום ושם הם עולים 3000 שקלים האחד כולל שלט וכאשר המסך עצמו הוא בפורמט 16:9 והוא 17 אינץ. הרעיון עצמו הוא מדליק בטירוף כי במקום לקנות טלביזיה קטנה לחדר ומסך אתה קונה את שניהם ביחד כאשר מצורף להם שלט והכנה מלאה לכבלים(בארצות הברית). אני לא יודע אם מוכירם אותם בישראל וכמה הם עולים יש לכם מושג?. ומישהו יכול להגיד לי האם dell עדין קיימת בישראל והאם יש לה אתר שמעודכן לישראל?. תודה.

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  17. Started by igal100,

שלום ! אני רציתי לשאול אותך לגבי כבל ממחשב למסך 42 אינץ. האם עדיף DVI או HDMI ואיזה סוג גרפיקה כל אחד מהם מעביר ? הכוונה יש גרפיקה דיגיטלית ויש גרפיקה אנלוגית בכרטיס מסך. או הם שניהם מעבירים את שני סוגי הגרפיקה ? 2) רציתי לשאול אותך האם גרפיקה דיגיטלית גבוהה קריטית לגיימרים כמוני ? כי אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך ויש לי הרגדה שאולי אחד מהם בעל קירור יותר טוב וישמור על מיטב הביצועים שלו אבל מצד שני הוא פחות רזולוציה דיגיטלית יכול להעביר בהשוואה לשני. 2 כרטיסי מסך בעל מחיר זהה כמעט אבל מפרט טיפה שונה: EVGA GTX770 Classified 4GB GDDR5 240 Hz Max Refresh Rate 2048x1536 Max Ana…

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  18. לאחר בדיקה מקיפה של הרעש שיוצא לי מהמחשב גיליתי שהכרטיס מסך שלי הוא זה שמרעיש ומה שמעצבן הוא זה שהזמנתי תמחשב הזמנתי סוג אחר של כרטיס מסך אבל בtms אמרו לי שהם מביאים לי פיצוי וזה באמת היה פיצוי מבחינה כלכלית כי הכרטיס מסך הזה עלה ב200 ש"ח יותר מהקודם אבל עכשיו אני מתבאס על זה כי הוא מרעיש..! מה אפשר לעשות בנידון? תודה רבה לעוזרים!!

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  19. Started by סמיסביב,

אני מתלבט בין 2 כרטיסים דומים. שניהם RADEON 9500 PRO ושניהם נמכרים באתר PANDAS. הראשון הוא של ATI ועולה 1193 ש"ח והשני הוא של הרקולס ועולה 1299 ש"ח. לא שאכפת לי מעוד 100 ש"ח, אבל האם יש לכך הצדקה? האם יש הבדל כלשהו בין הכרטיסים??? נ.ב. מאוד חשוב לי שניתן יהיה לחבר 2 מסכים לכרטיס (DUAL SCREEN). עד כמה שאני מבין, 2 הכרטיסים תומכים בכך. אם אני טועה, אשמח אם תגידו לי.... תודה מראש! עריכת המודר: הורדו הלינקים.

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  20. שלום לכולם! אני מאוד מאוד מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי אבל אני לא יודע האם המפרט שלי שווה משהו או שינצל את תכונות הכרטיס כמו שצריך. התקציב הוא 800 בערך המפרט: לוח אם של ASUS 800 1024 DDR 3200 Intel pentum4 2.4 800 fsb fx5200 איכס וכל השאר פחות חשוב ד"א : במידה ואתם רואים שהמחשב שלי כן שווה את השדרוג אז תנו הצעות לכרטיסים הכי משתלמים. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  21. Started by bennnn,

שלום,כרגע יש לי את ה 5850 ומשום מה הוא מריץ עדיין כל משחק חדש שיוצא על הגדרות מקסימליות ללא בעייה.העניין שצריכים לצאת באטלפילד 3 וקול אוף דיוטי החדש וכו ואני מאמין שכבר יהיה לו קשה עם זה,האם שווה לקנות בהונג קונג כרטיס 6990??אני יודע שבארץ הוא עולה 3300-כמה ההפרש במחיר יהיה משמעותי? והאם כדאי לקנות,או לחכות ל DX 12.? יש צפי מתי הוא אמור לצאת? תודה..

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  22. Hi![glow=red,2,300] I have the MSI 5600 FX,128m"b[/glow]I was working on my PC, playing, watching movies, and installing codecs, programs and such. The problem is that something happened & I don't know what caused it. The Problem is: Everything connected to 3D graphics-games and the ALCHEMY visualisation in the Windows Media Player now show strange grid & diagonal lines. No overclocking is done! What could cause it?. Different drivers installation didn't help, and official MSI driver doesn't boot windosws ! ! ! I'm helpless Please any kind of Idea will b gratefuly appreciated!

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  23. Started by wolf-boy,

שלום יש לי בעיה מעצבנת, הטלוויזיה שלי מחוברת לכרטיס והמסכים מוגדרים כתצוגה כפולה (DUALVIEW). כשאני מפעיל וידאו במסך המחשב הוא מוגדל אוטומטית למסך מלא בטלוויזיה. הבעיה היא שהוידאו בטלוויזיה מוצג בזום גדול מדי, חלק מהתמונה נחתך בצדדים וזה מעיק. ניסיתי לכוונן את זה ידנית וזה עובד, אבל בכל פעם שאני סוגר וטוען קובץ וידאו זה חוזר לברירת המחדל. ניסיתי לשנות רזולוציות, לשנות הגדרות תצוגה לCLONE וניסיתי לשמור את ההגדרה הידנית שלי בשם מסויים אבל זה לא משנה. בכל פעם שעולה קובץ זה מחזיר את הזום למה שהיה בהתחלה וזה מעיק. יש למישהו רעיון איך לפתור את זה?

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  24. Started by rafi2828,

שלום! בעזרתם האדיבה של חלק ממשתפי הפורמים קניתי מחשב חדש לבני שכולל בין השאר amd 1700 זיכרון 256 ddr מהירות 266 לוח אם גיגבייט ga-7vax-kt400 כרטיס מסך גיגבייט radeon 9000 pro 64mb מסך ctx pr705f (ה pr 711f, לא נמצא במלאי ויהיה רק בסוף פברואר). אגב המסך עושה רושם מצויין! חלונות xp כשהגיע המסך הוא בא עם ההגדרות כפי שהוגדרו במפעל היצרן או בחנות שבה הורכב המחשב (כך אני מניח). כשפתחתי את האייקון של ATI (למטה בצד שמאל) הרזולציה הרשומה היתה 800X600, צבע 32 ביט וקצב ריענון 75. בחרתי לשנות את קצב הרענון למקסמלי האפשרי - 120, שאר ההגדרו ללא שנוי. וההגדרה לכאורה התקבלה. לאחר שפתחתי את המדריך למשתמש המצורף ב cd הופיע בתפריט האייקון רזולציות וקצבי ריענון שלכאורה אינן אפשריות כלל במסך.…

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  25. Started by zoyaniv,

שלום רציתי לדעת אם מישהו יודע על בעייה להכניס כרטיס מסך 5770 של אסוס מדגם ASUS CuCore Series EAH5770 למארז של אנטק מדגם P182 מבחינת גודל או מרחק מהכלובים או כל דבר אחר הוא ישב על לוח של גיגה בייט מבוסס X58

• 0 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים