עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by jclarkk,

ראיתי פה כל הזמן אנשים שרצו למצוא מקום עם עמדת הדגמה אז סוף סוף יש מקור ודאי לכך לפי האתר שלהם... אולם מדובר בעמדה עם מסך הסמסונג שהוא הבסיסי ביותר ויש לו תופעת Ghosting מציקה קצת יותר מאשר לשאר המסכים אך גם זה ייתן לכם הדגמה רצינית במה מדובר... אם תלכו אל תשכחו לשחק כל הזמן עם העומק כדי שיתאים לכם לעיניים.

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  2. Started by omrik10,

P4 3G. PCI E (לא PCI E 2). ספק thermaltake 420W. איזהכרטיסי מסך מתאימים ? ראיתי שכל הכרטיסים PCI E 2, האם יעבדו על המחשב שלי ?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. א.מה יותר טוב FX5500 או Radeon 9550 ב. מה יותר טוב fx5900 או ה-6600 הרגיל ואם לא הרגיל אז האם ה-gt יותר טוב ואם כן אז למה הם עולים פחות... ג. האם מחירי סרת ה-6xxx של נוידה הולכים לרדת ושווה לחכות בגלל ההכרזה על סדרת ה-7xxx

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  4. Started by אבי10,

היי לגבי כרטיס מסך. אני יודע שבעבר לא היה אפשר לשדרג כרטיס מסך בלפטופ. האם היום אפשר להחליף את כרטיס המסך או לחבר כרטיס מסך ייעודי חיצוני למחשב הנייד?

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  5. מה יותר טוב? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1944&products_id=13322 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271_2216&products_id=13381 ---עריכה--- עים פתיחת צינורות זה ניראה טוב.. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5550

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש ברשותי שני כרטיסי מסך: 1. 500MB Geforce 9400 GT - inno3D 1GB NVIDIA GeForce 8600 GT .2 איזה יותר טוב מבין השניים מה גם שיש לציין כי בראשון יש כניסה DVI אחת ובשני יש שתי יציאות כאלו למרות שזה לא כ"כ משנה הייתי רוצה לדעת מי מבין השניים יותר טוב? תודה רבה למי שעונה...

7. Started by Gnome,

אשמח אם מישהו יוכל קצת להסביר לי על מה זה הQUADRO שעולה פי 3 מה R9800XT?! ??? ולמה השימושים של זהועוד כל מני דברים טכניים. תודה לכל העונים

8. Started by ofer40,

היי הרכבתי לחבר שלי מפרט למחשב והכרטיס ששמתי לו זה SPARKLE 8600GT. הוא הלך לחנות ואמרו לו שאין את הכרטיס הזה והציעו לו לקחת את ה X1650 הוא לא יודע בדיוק איזה דגם. בחנות אמרו לו שהוא יותר טוב אבל הוא לא DX10 ואין לו את המעבד החדש או שיש תגידו לי אתם. תודה

• 11 תגובות
    • 784 צפיות
  9. Started by liav12,

היי, יש לי אפשרות להביא את הכרטיס הנ"ל ב 790 ש"ח. או את ה 9600GT 512MB Sonic ב 690 ש"ח. מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  10. שלום מחר אני מזמין מחשב חדש, והכרטיס שהציעו לי הוא זה: Sapphire Radeon X1900GT 256MB - VIVO / DVI - PCX - RETAIL ב1,744.16 ש"ח. התייעצתי קצת עם אנשים שהציעו לי להחליף ל: Sapphire Radeon X1800XT 256MB - VIVO / DVI - PCX - RETAIL ב1,820.94 ש"ח. האם ההבדל ביניהם הוא כזה גדול ששווה להחליף את הGT בXT? תודה. תגובות מהירות יבורכו.

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  11. Started by spider272,

הכרטיס מסך שלי מגיע בבדיקת מאמץ ב furmark רק 19 FPS הכי גבוהה!!! ראיתי סירטונים שאנשים מקבלים גם גםיותר מ50FPS עם הכרטיס הזה..מה הבעיה? הוא מגיע 75 מעלות מקסימום..מעבד e7500 עם אוברקלוק ל 3.30MHZ הספק:enermax naxn 550

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  12. מעבד: Intel Core2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz לוח אם: Gigabyte EP43-DS3L זיכרון: Kingston 2048 MB DDR2 Dual Channel כרטיס מסך: GeForce 9800 GT מערכת הפעלה: XP Pro שמתי לב בכל המשחקים ללא יוצא מן הכלל הצללים במשחק מעוותים ולא חדים.. אם תוכלו הרבה זמן אני מחפש הגדרות טובות לכרטיס מסך. יש לי את הדרייבר הכי מעודכן 185.85 תודה לעוזרים..!!

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  13. אני מחפש כרטיס עם מהירות GPU ומהירות זיכרון מהזריזים ביותר ביחס למחיר אנא תנו הצעות.

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  14. המסך הוא lg flatron l171ob tft 17 אינץ' בטעות נתתי לו מכה חלשה כי באתי לסדר משהו במודם מאוחרי המסך ולא שמתי לב זה היה דיי חלש אבל בכל מקרה אני מפחד כי זה מסך lcd והוא עדין מאוד...אז האם יכול לקרות לו משהו מזה? (אני לא רואה שום שינוי) אבל המכה הייתה במרכז המסך...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by gal_6,

אני רוצה לקנות מחשב חדש..ואני מתלבט בין כרטיסי מסך.. אחרי שנה ככה אני מעריך שאני אעשה אוברקלוק.. ואני מתלבט בין כרטיסי המסך הבאים: 6600GT או 6800LE או X800 הבנתי שהם בערך באותו מחיר וגם אמרו לי שעדיף לקחת את ה6800le כי הוא אוברקלוק יותר טוב בבקשה תעזרו לייי!!זה דחוףףף תודה רבה לעוזרים!!

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by moshiko211,

ברצוני לקנות את ה6600gt של לידטק ולפי מה שקראתי באתר צריך אורור אוו ספק,ומכיוון שאיני מבין בזה דבר החלטתי לשאול את המקצוענים. לידיעתכם יש לי מחשב p-4 3.0ghz 64bit חדש,האם צריך משהו מהדברים שציינתי למעלה או שמספיק רק כרטיס מסך??

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  17. Started by mars7,

מתלבט בין 2 כרטיסי המסך הבאים: Sapphire Radeon RX 480 NITRO+ 8GB ו MSI GTX 1060 6GB OC. ל Radeon יתרון של 8GB זיכרון המקנה לו תמיכה ויכולות טובות יותר למשחקים עתידיים ול GeForce מהירות יותר גבוהה, שכמובן גם מקנה לו יתרון. הבדל המחירים בניהם הוא זניח. מה אומרים? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. תראו... יש לי את המסך הזה http://www.recommendedbuys.co.uk/electronics/lcd-televisions/lg-26lc2r.htm ובקרוב אני קונה מחשב חדש עכשיו השאלה שלי, איזה כרטיס מסך אני צריך כדי שהוא יסחוב במשחקים ממש ממש כבדים? כמו FSX וכאלה חשבתי על GTX 280 אבל אני מחכה שהמחיר קצת ירד.. מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  19. Started by Spaik,

אני ראיתי שאפשר להפוך את ה 9800SE ל 9800פרו. זה נכון? זה קשה? אפשר מדריך איך לעשות את זה? אם לא אז אני בטוח שראיתי איזשהו כרטיס שאפשר להפוך אותו לכרטיס יותר טוב. איזה כרטיס זה? ואיך עושים את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  20. יש לי מחשב יחסית חדש זה המפרט שלו ספק כח 610W של חברת OCZ לוח אם גיגה בייט GIGABYTE GA-X48-DS5 זיכרון 4 גיגה DD2 במהירות 800MHZ של חברת OCZ מעבד Q9300 כרטיס מסך 9800GTX+ צורב DVD LG 22X ומארז של NZETX (מקווה שכך כותבים) ורציתי לשאול אם כדאי לי לקנות כרטיס מסך חדש כמו GeForce GTX 275 ולחבר אותו עם מערך SLI לכרטיס מסך שלי יש לי בלוח האם שני סלוטים של PCI-E ושניהם ב16X כך ששניהם יעבדו באותה המהירות והשאלה שלי היא כך האם כדאי לי להשקיע או שזה סתם ביזבוז כסף והאם צריך להחליף את ספק הכח למשהו יותר רציני??? תודה רבה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  21. לחבר שלי יש רדאון 9200, הבעיה היא שהוא איבד את הדיסק שמגיע עם הכרטיס. הוא הוריד דרייבר חדש מהאתר של AMD/ATI אך ההתקנה שלו לא הצליחה בגלל שעל המחשב לא מותקן דרייבר קודם... מישהו יודע מה לעשות??

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  22. מה עדיף??? 5900XT- עולה 1230 9700NP- עולה 900 9500NP L-SHAPED MEMORIES- עולה 750 זה לחבר שלי... מה עדיף בשביל הוא לא מתכנן לחסוך כסף יעני זאת לא הבעיה אבל נגיד עם איזה סופטמוד לריידונים הם יכולים להגיע רחוק? ו9700NP אחרי סופט מוד יותר טוב מה5900XT? ועוד אחרי OC זה יכול ליהיות משהו חזק לא? אז על מה אתם ממליצים..? נ.ב איזה בחור מת"א פשוט קיבל אותם במתנה אז הוא מוכר לי בזול (וזה מישהו שאני יכול לסמוך עליו)

• 10 תגובות
    • 846 צפיות
  23. Started by סער_שי,

http://cgi.ebay.com/XFX-Geforce-7900-GTX-Extreme-Edt-512MB-7900GTX-NEW_W0QQitemZ180026995052QQihZ008QQcategoryZ14993QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem אני לא רואה טוב או שזו סתם רמאות? לפעמים אני רואה שם כאלה מציאות, האם זה בטוח? אגב, יש שם עוד כמה למי שרוצה, רק תשאירו לי אחד

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  24. Started by yarl,

הכרטיס זה רדיון 9550 256 128 ביט אבל שאני משחק במשחקים כמו סאן אנדראס לפעמים נסגר לי המשחק ועולה דוח שגיאות אם אני רוצה לשלוח תלונה לרדיון הכרטיס פאסיבי מה עושים כבר הורדתי את העידכון החדש של הדרייבר הכרטיס אולי חודש אצלי תודה לעונים וסליחה טעיתי בפורום בבקשה אם אפשר להעביר אותי לפורום הנכון תודה

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  25. Started by omrij,

יש לי את הכרטיס הנ"ל של חברת MSI. הDVI הפסיק פתאום לעבוד, הקטע המוזר הוא שעם מתאם מDVI לאנלוגי רואים תמונה. כלומר ה DVI מוציא אות. חשוב לציין שהכרטיס נוסה עם מספר מסכים במספר מחשבים ועם כבלים שונים. מישהו נתקל/שמע פעם על דבר כזה? מישהו יכול להסיר לי איך זה יכול להיות?

• 7 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.