עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eladbu,

א

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  2. היי, אני רוכש מחר מחשב נייח: Intel I3 3220 Ivy Bridge DDR3 4GB ASUS P8H61-M LE ENERMAX 450W אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך עד 600 שח עבור משחקים לא כבדים במיוחד. אשמח לעזרה. תודה 0

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  3. Started by MicroXBox93,

אהלן חברים.. רציתי לדעת עד כמה שווה לקנות הכרטיס הזה האם הוא חריץ לי את battlefield 3 על full ומשחקים עתידיים? תודה ומחכה לתשובה

• 9 תגובות
    • 716 צפיות
  4. יש לי שתי בעיות נתחיל מהבעיה הפחות מטרידה שקפצה לי היום באמצע ששיחקתי ב-Gears Of War היום קפצה לי הודעה באמצע ששחקתי עם VPU Recover בדיוק בשניה שהמשחק נתקע ואחרי 10 שניות שהמשחק תקוע באיזה קטע, פתאום המשחק המשיך והכל היה בסדר, יכול להיות שיש לי בעיה בכרטיס מסך ? הטמפרטורה של הכרטיס במנוחה נעה בין 79-80 זאת השאלה הראשונה. בקשר לבעיה השניה שלי אז אני אתחיל (טיפה חפירה אבל זה רק בשביל שתבינו את התמונה המלאה) יש לי כרגע מחשב חדש שקיבלתי לפני שבוע בדיוק, לפני המחשב החדש היה לי מחשב אחר שהייתי מחבר את ה-LCD שלי עם חיבור DVI TO HDMI לכרטיס מסך שלו והייתי רואה סרטים ב-LCD מהמחשב. עכשיו לבעיה המוזרה, לפני שבוע שקיבלתי את המחשב חיברתי ישר את ה-LCD למחשב החדש ופירמטתי והתקנתי ווינדו…

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  5. Started by DadusH,

שלום פורום יקר ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך במחשב שלי והייתי שמח מאוד לשמוע את דעתכם. אני צריך כרטיס מסך עם ביצועים גבוהים ביחס למחיר שלו. המפרט של המחשב שלי כרגע הוא: Intel Core i5 12GB of Ram התקציב שלי הוא עד 1500 שקלים. מסוגל לחרוג קצת. איזה כרטיס הייתם ממליצים לי שמסוגלים להריץ את המשחקים הכי טובים כיום בהגדרות גבוהות? תודה רבה מראש!

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  6. אני רוצה להשוות את שני אלו לשם קנייה(כנראה ייצא לפועל) Leadtek WinFast GeForce 6600GT 128MB AGP Bulk vs Leadtek WinFast GeForce 6800XT 128MB AGP מי יותר טוב ובכמה? האם ההפרש של ה100 שקלים באמת משתלם במקרה הזה לטובת ה6800? תודה מראש. .swg

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  7. חברה....אני חייב המלצה..לכרטיס טלויזיה עד 250 שקל ....יש הרבה חברות...הרבה כרטיסים ... קראתי כמה חוות דעת אבל אני עדיין לא משוכנע מה הכי טוב... הדבר היחיד שחשוב לי הוא "איכות הטלויזיה"...לא אכפת לי לא ממשדר FM , לא מלכידת תמונות ולא מהקלטה... הכי הכי חשוב איכות השידור..שאני אוכל לראות משחק כדורגל כמו בנאדם במסך ה 19 אינץ שלי!... אשמח לתגובות /המלצות!

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  8. שלום. חבר שלי שעושה כרגע שיעורי טיסה מעוניין בכרטיס גרפי לסימולטור די כבד ( שוקל 20 ג'יגה בערך ). המפרט שלו : AMD 2400XP 1GB DDRAM לוח אם של ג'יגה בייט. הוא מעוניין אך ורק בכרטיס של נבידיה שבתקציב של 1200-1300 שקל. איזה כרטיס יכול להתאים לו, או הכרטיז שאיתו הוא יפיק את המיטב בהתאם למפרט שלו. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  9. Started by tidan26,

שלום! יש לי חיבור hdmi בכרטיס ובמסך עצמו חיברתי כבל hdmi ביניהם והגדרתי במסך יציאה hdmi ואין לי תצוגה במסך מה הסיבה?... ???

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  10. אתמול, ה11.4, כרטיס המסך שלי (msi 8800gts 320m), שבק חיים, והוחזר לחנות (אייבורי) ע"מ שיוחלף. היום הוא יום ההולדת ה3- לכרטיס, והיום האחרון לאחריות עליו. במקרה שהוא לא יוחלף בזהה, או שהאחריות לא מכסה את הכרטיס, מה כדאי לקנות במקומו? התקציב הוא גמיש, מכיוון שהכוונה היא לבחור בכרטיס שינצל את המעבד והמסך בצורה המיטבית, ויחזיק מעמד לפחות שנה. לצורך הדיון, 1500 זה המחיר המקסימאלי, אבל אני אשמח לשלם באיזור ה500 אם אפשר לקבל יתרון מספיק גדול). מפרט: e6600 @3ghz msi neo p35 4gb שני מסכים: אחד עם רזולוציה טבעית של 1680x1050, השני (לא בשימוש במסך מלא) ברזולוציה של 1280x1024. אין העדפה לnvidia / amd, כל עוד יש תמיכה ב openCl.

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  11. Started by Gil80,

היי אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי שלי Gigabyte 9800GTX 512MB בכרטיס 8800GT 512MB או GTS, מה שיותר טוב. האם יש כרטיס קצת יותר טוב ממנו או שהוא נחשב לכרטיס אחד מתחת ל-9800? הסיבה להחלפה: קודם כל המאוורר של הכרטיס אף פעם לא עולה כשהטמפ' עולה וזה לא רק הכרטיס אצלי זה כל הסדרה הדפוקה הזאת. דבר שני, מאז שהתקנתי את המשחק GRID אני נתקל רק בבעיות גרפיות. המסך נכבה או מהבהב, הצבעים משתגעים, התמונה מתעוותת לגמרי והמשחק נתקע. רק לחיצה על CTRL+ALT+Del מוציאה אותי למערכת הפעלה ויסטה 32 ומשם אני סוגר את המשחק. המערכת עצמה יציבה רק במשחקים יש בעיות. ומאז גם call of duty 4 התחיל להדפק עם הגרפיקה והצבעים משתגעים והכל קופא. גרמתי למאוורר להיות על 100% עוצמה אבל זה לא משנה, זה עדיי…

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  12. Started by Royz,

שלום אני רוצה לקנות מסך LCD for gaming 17 אינץ מה הכי טוב? (2500 שקל תקציב) ומה בדיוק ההבדל בין LCD ל CRT

• 9 תגובות
    • 716 צפיות
  13. Started by shlomi1234,

יוצאים בקרוב כמה משחקים טובים למחשב ואולי ה 4870 שלי לא יהיה מספיק טוב. הקצבתי למשימה 500-600 ש"ח , כרגע יש אותו , מעבד AMD PEHNOM 720 BE - 2.8X4 ו4 גיגה זיכרון RAM DDR2. לא מתיימר לקבל ביצועים טובים יותר מדיי , רק שיעבוד חלק בBF3 ו MW3 על רזולציה 1680X1200, הגדרות בינוניות .

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  14. המפרט שלי הוא :מעבד E4300 גירסת אוברקלוק 1.8 גיגה הרץ כרגע הוא 2.7 מהירות לוח אם - P6N SLI V2 תומך SLI זיכרון ראם - 2 גיגה OCZ 800 MHZ REPEAR עם צלעות קירור הארדיסק -חצי טרה של SEAGATE נקנה לפני שלושה חודשים . כרטיס מסך -8800 GTS 320 גירסת אובר קלוק ספק - של HEC 650 וואט מקצועי וחזק ושקט . מסך W2252TQ 22 , תקציב 1300 שיחזיק לתקופה של שנה או יותר על MAX SETTINH

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  15. שלום ברשותי מערכת הפעלה ויסטה 64bit ultimate SP1. כרטיס מסך Nvidia GeForce 8500GT עם דרייבר הכי מעודכן כרגע (ע"פי אתר החברה). מוניטור LG 22 W וטלויזיית Sony Multisystem (רגילה , לא LCD או פלזמה). המחשב מחובר לטלוויזיה בחיבור s-video. כשאני נכנס ל nvidia control panel > setup multi display > clone אני רואה שהמחשב מזהה מסך נוסף וקורא לו "HDTV" (למרות שזו לא טלוויזית HD) כאשר אני מנסה להגדיר Clone אני לא מקבל תמונה בטלוויזיה (רק רצולוציית המוניטור משתנה)... כך גם בשאר ההגדרות בהם אני בוחר בהתקן ה "HDTV" בעבר עם מחשב ישן יותר עם XP ו NVIDIA ישן לא היתה בעיה לצפות במחשב דרך הטלוויזיה עם אותם חיבורים... בבקשה עיזרו. תודה

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  16. Started by OuTsIDe,

לא ידוע למה הוא עבד לי בסדר גמור בדרייבר 8.6...עכשיו אני עם 8.8 על הגדרות מקסימליות ועל רזולוצייה 1280*800 והוא על 14FPS... אני כבר מתחיל לעהיצטער שקניתי אותו ביכלל האיתי קונה את ה 9600GT וניגמר הסיפור... בבקשה עזרה... OuTsIDe

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  17. Started by compman112,

שלום יש לי את הכרטיס X800GTO2 שניתן לפתוח לו צינורות. כל שאר המפרט בפרופיל שלי. אני התקנתי את Tom Clancy's Rainbow Six Vegas וספלינטר סל. שני המשחקים האלה לא עובדים לי, מכייוון שרשום השכרטיס מסך לא מספיק טוב. למה? כי אין לו SM3. היו עוד כמה דברים אבל אני לא זוכר. השאלות שלי הם: 1. מהו SM3, ומה ההבדל בינו לבין 2, הבדלים באיכות גראפיקה? איזה דברים אני אשים לב בהבדל? 2. האם כדאי לפתוח\לנצל את האוברקלוק של הכרטיס הזה? מה זה יתן לי בכלל? 3. מה אני יכול לעשות בשביל שהמשחקים יעבדו לי? החדשים בעקרון? -> לקנות כרטיס חדש, כמה יעלה כרטיס בשביל שהם יעבדו לי. 4. מה זה קונרו? תודה

• 10 תגובות
    • 716 צפיות
  18. Started by davidcohen,

היי אני צריך המלצה לשדרוג כרטיס מסך למחשב. השקעה של 400-500 ש"ח. הרצה של משקחים כמו CIV5 COD BF על הגדרות בינוניות. יש לי מסך 22 אינג'. זה המפרט הקיים: גמעבד e7500 לוח אם intel corporation dg41rq זכרון ddr2 2048

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  19. שלום, לאחרונה התחלתי לשחק במשחק לא כבד במיוחד על הCRT שלי ברזולוציה של 1024*768 ונראה כי כרטיס המסך שלי לא מפעיל את המשחק בצורה מיטבית ולכן עם המעבר ל2209WA אני בטוח שכרטיס המסך לא יאפשר לי יכולת משחק סבירה. מפרט המחשב שלי הוא: מעבד +AMD Athlon x2 4000 לוח אם: ASUS M2A-VM זכרון-2GB(2x1024) 800 ספק כוח-HEC-400TRT המשחק הוא Dragonica,משחק קל יחסית ואני לא מתכוון להתחיל לשחק במחשב הזה משחקים כבדים יותר ולכן פרט למשחק הזה אין דרישות מיוחדות מהכרטיס. תודה מראש.

20. Started by udilbaz,

שבת שלום וערב טוב.. יש לי ברשותי כרטיס מסך של LEDTEK 7900GT . כרטיס יחסית טוב.. אני רוצה לשפר את המחשב שלי בישביל ביצועים יותר טובים במשחקים ואני רוצה להשקיע עד 450 ש"ח גג השאלה אם יהיה שינוי משמעותי בביצועים? אם כן אני מעוניין שתמליצו לי איזה כרטיס הכי שווה עד 450ש"ח .. רציתי להיתנסות בATI אבל אני חושש.. תוכלו גם לתת לי איזשהו תקציר קטן במה ATI מתמחה ובמה GEFORSE מתמחים..? :

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  21. Started by סמיסביב,

אני מתלבט בין 2 כרטיסים דומים. שניהם RADEON 9500 PRO ושניהם נמכרים באתר PANDAS. הראשון הוא של ATI ועולה 1193 ש"ח והשני הוא של הרקולס ועולה 1299 ש"ח. לא שאכפת לי מעוד 100 ש"ח, אבל האם יש לכך הצדקה? האם יש הבדל כלשהו בין הכרטיסים??? נ.ב. מאוד חשוב לי שניתן יהיה לחבר 2 מסכים לכרטיס (DUAL SCREEN). עד כמה שאני מבין, 2 הכרטיסים תומכים בכך. אם אני טועה, אשמח אם תגידו לי.... תודה מראש! עריכת המודר: הורדו הלינקים.

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  22. Started by Snufkin,

קניתי למיטב ידיעתי- GIGABYTE 6600 256MB DDR 128 BIT TV/DVI PCI-EXPRESS אבל.... שאני מסתכל פה בחנויות אז הכרטיס שלי נראה כמו ה660 GT למה זה? הכוונה שלי היא שלכרטיס מסך שלי יש את אותו הקירור כמו בתמונה הנ"ל (מעין קירור פאסיבי עם צורה של עלה עליו) [glow=red,2,300]איך אני יכול לדעת בוודאות איזה כרטיס מסך זה???[/glow]

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  23. Started by dbbd,

המחיר בארה"ב הוא $199 ל256MB ו$250 ל512GB שער ה$ על הקרשים למה מוכרים אותם (512) בארץ ב1500 שח? האם זה בגלל שהם עדיין לא זמינים בתפוצה רחבה? אם כן, אז כדאי לחכות קצת עד שקונים, נכון?

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  24. Started by zoyaniv,

אז ככה. יש לי טלוויזית פלאזמה וחיברתי אותה עם כבל HDMI לחיבור MINI HDMI של הכרטיס מסך שלי (560TI) בהתחלה ראיתי בטלוויזיה את הסמל של הווינדוס רק ולא דסקטופ למשל. עכשיו אני יכול להגדיר מה יהיה ראשי ומה שני או להרחיב או לשכפל וכו' אני רק רוצה אבל למשל לשים סרט במחשב ושהוא ינוגן בטלוויזיה כלומר שרק הסרט יועבר ב HDMI ולא כל הדסקטופ. איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  25. היי, אז בדיוק כמו מה שכתוב בכותרת, צריך את הדרייבר הכי מעודכן, ושיהיה בטוח לא איזה וירוס מעצבן, יש איזה משחק שאומר שהכרטיס שלי לא מספיק מעודכן או משהו, אין לי open gl 1.3. אז תודה

• 10 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.