כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לרכוש כרטיס מסך שיריץ לי יחסית טוב את GW2, כרגע יש לי ATI RADEON 5770. אני מתלבט בין 4 אפשרויות אבל אשמח לשמוע על הצעה אחרת: 1. לא להחליף את הכרטיס. 2. להוסיף עוד כרטיס מאותו סוג בחיבור SLI. 3. לרכוש כרטיס של NVIDIA מסוג 550 TI. 4. לרכוש כרטיס מסוג ATI מסוג 7770 או 7750 או 6850 או 6870? אם יש לכם כל הצעה אחרת לכרטיס באזור ה-700 שקלים, או כרטיס שחורג מהתקציב אבל שווה את זה, אז אשמח לשמוע תודה, שי.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
http://www.guru3d.com/news/thousands-of-diamondmm-radeon-3870-cards-fail/According to our industry source, Diamond Multimedia has been aware of the problem, but decided to keep the faulty cards in the channel. We were told that all HD 3850 512 MB cards shipped between January and July are defective as well as a substantial number of HD 3870 512 MB cards and X2 models. All cards lack power management features; the 3850s were identified to have quality issues with poor soldering and integrated memory problems while the 3870s were delivered with a wrong resistor value, which can result in computers not starting up and system crashes. The whole issue was amplified through a c…
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום רב! אני מנסה למצוא את הדגם האופטימלי של כרטיס מסך לצרכים שלי: שימוש בסיסי, עריכת תמונות, רנדורי וידאו, קצת משחקים (משחקים במקום האחרון) בטווח מחיר של 400 עד 600, (כמה שיותר קרוב ל 400 עדיף ;D) יש לי שני מסכי 19" בעלי חיבורי DVI\VGA, כפי שהבנתי, מומלץ להשתמש באותו חיבור לשניהם ולכן אני מעדיף כרטיס בעל 2 חיבורי DVI שלא אצטרך להשתמש במתאמים למיניהם. יש לי ענין בכרטיס שקט אבל לאו דווקא ברמה של קירור פסיבי. אני חושב ללכת בכיוון של Nvidia GTS 240/250 אך לא מצליח למצוא את הדגם האידיאלי. אשמח לקבל את חוות דעתכם בנידון. תודה מראש נ.ב. על פי הצרכים שלי, יש איזושהי הצדקה לקחת דווקא 1GB? באיזה תחום שימוש אפשר להרגיש את ההבדל בין 1GB ל 512MB
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
היי יש לי gigabye 6600gt נמאס לי שהוא כל הזמן עומד על 47 מעלות. ניסיתי להוריד לו את התדרים, אבל כלום הורדתי את מהירות המעבד מ 500 ל300 וכלום לא עוזר, מה עושים? אגב מישהו נתקל בבאג הזה: כאשר אני מגדיר מהירות בנפרד ל 2D ול 3D אז המעבד באמת שומר על השינוי והזכרון לא!! כלומר הזיכרון אינו מוגדר לכל פרופיל בנפרד. אם הגדרתי מהירות זיכרון ב 2D ל 600 וב 3D ל 1000 הוא לא יודע להפריד ביניהם, הוא שומר לי את האחרון שבחרתי לשתי הפרופילים
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי האם יהיה צוואר בקבוק רציני עם מעבד כזה, ראיתי שגם אין צורך בחיבור מתח לכרטיס . רוני
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך של אסוס עם VIVO, הצלחתי לראות את DVD מהמכשיר של הטלוויזיה אבל לא במסך מלא... זה בא עם תוכנת וידאו סקיור, גם לא הצלחתי לראות טלויזיה במחשב ומחשב בטלויזיה, אני כה נואש, אנא עזרו לי...
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש מה לעשות או פשוט לשחק עם הגדרות נמוכות יותר? זה קורה ב ,CRYSIS,C&C3, RED ALERT 3 שאני משחק עם ההגדרות הכי גבוהות-למרות שאין קירטועים, המסך פשוט נכבה ואני נאלץ להפעיל מחדש את המחשב.
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אז ככה, כרטיס המסך שלי הוא 8600GT של נוידיה. סה"כ למשחקים הוא בינתיים מחזיק לי מעמד לא רע בכלל. הבעיה היא בחיבור לטלויזיה. בהתחלה הכל עבד מצויין, חיברתי בכבל SVIDEO את המחשב לטלויזיה וראו מעולה. אחרי כמה חודשים פתאום זה הפסיק לעבוד לי, ויותר מזה כל פעם שאני מנסה להגדיר מצב CLONE אז המחשב נתקע וקורס. (ניסיתי הכל, דרייברים חדשים, ישנים, כלום לא עובד. ממה שמצאתי בגוגל אז הבעיה הזאת קיימת.) ממה שקראתי באינטרנט הבנתי שבכלל יש הרבה בעיות בכרטיסים של NVIDIA לגבי חיבור לטלויזיה, למשל שרואים רק בשחור לבן ואי אפשר לתקן את זה. גם הבנתי שבסדרת 8 אין שום אפשרות של FULL SCREEN, מה שהרגיז הרבה מאוד אנשים שקנו כרטיסים מהסדרה הזאת גם כדי שישמש לחיבור לטלויזיה ואז גילו שהאופציה הזאת בוטלה.…
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
במסגרת סידור בחנות, מצאתי כרטיס מסך ישן שאינני יודע נתונים כלשהם לגביו וקויותי שאוכל לקבל פה עזרה. יש לו 3 יציאות : VGA ,SVIDEO ,RCA על המעבד במרכז חתום 6326"SiS" . על הציפ מעליו רשום "butterfly" . יש לו 4 ציפים בצד הפנימי של הכרטיס שחתום עליהם "SEC KOREA" . תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה 9800 פרו של ספיר וזהו המפרט שלי מעבד 2000 אבל עשיתי לו אובר קלוק קטן אז הוא על 2300.... ראם 256 לא יודע של איזה חברה.. אני חושב ddr ולוח אם של VIARAMA U8568 Pro עכשיו יש לי גי פורס 4 אמ איקס... ואני רוצה לדעת עם יהיה שיפור גדול בביצועים.. למשל במשחק פר כרי?? או בכלל במשחקים החדשים שיצאו.. עם אני יחליף לרדון? תודה מראש!!
-
- 10 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לדעת בוודאות אם הספק מדגם ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT יוכל להחזיק את הכרטיס הבא: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL האם הספק מספיק בשביל כרטיס כזה, ובאיזה צורה הוא יוכל להחזיק אותו? טובה, גבולית...?
-
- 13 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני מאוד מתלבט בין אם לקנות LCD או CRT אני צריך את המסך בעיקר למשחקים ולצפיה בסרטים... איזה מסך יתן לי תצוגה טובה יותר?(בלי קשר למחיר)
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אוטוטו יוצא הף לייף 2 אני צריך כרטיס מסך!! אני צריך עזרה בקשר לקניה הקרובה שלי של כרטיס מסך אז לפי מה שאני רואה וגם תמיד חשבתי אני הולך על Radeon 9800 pro 128Mb DDR 258Bit אני לא מתכוון להתקרב לאובקלוקינג אני גם לא יודע איך לא מעוניין תודה.. מה זה ליבה? מה כדאי לי? ולמה אכפת לי? R360 או משו כזה.. של איזה ח'ברה כדאי לי מה ההבדלים? ATI...Shaphir....MSI....ELSE אני בנתיים מעדיף את ATI כי אם אני לא טועה מקבלים את הף לייף 2 איתו חינם..(זה נכון? לא רק עם ה XT?) יש מצב שאני קונה את הף לייף 2 אז אם הבדל מחיר לא יותר מידי אז עדיף לי ATI.... מה הבדל המחיר והאם עדייף 256MB? גם שנות אחריות איפה יש מה...? ואחרון איפה כדאי לקנות? או איפה בכלל להסתכל? אינטרנט חנויות רגילות..(במציאות...)…
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יוציאו רק 1000 יחידות המחיר לא ידוע אבל קילו בשר(לא אצלך אצל הזה הטחון) זה בטוח . כמובן ניתן יהיה לעשות עם הכרטיס QUAD SLI מה שבעצם יהיה היתרון הגדול שלו פרט להמהרה. http://www.google.com/search?q=GTX+295+MARS&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני מתלבט כבר המון זמן מה שווה לי אז בבקשה תעזרו תודה
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה, ביומיים האחרונים הכרטיס שלי - Sapphire HD4870 VaporX 1GB, מתחמם ואז המסך שלי (Samsung P2770HD) מפסיק לקבל ממנו אות, עכשיו, אני יודע שהוא מתחמם כי כזה קורה דולק לי על הכרטיס מסך נורית אדומה של over heating, וגם המאוור שלו נשמע חזק, עכשיו כרגע שאין איזשהו משחק מיוחד פתוח על המחשב, הטמפ' של 3 הדיודות היא בין 60-70 מעלות צלזיוס, זה נורמאלי? ואז מה שעשיתי זה, השתמשתי במצב הידני של ATI CATALYST, ושמתי את המאורר על 60% וזה הוריד לי את הכרטיס ל48-53 מעלות במנוחה, אבל משומה אני חושב שהבעיה היא לא בכרטיס.. כי כשאני מכבה את המחשב ומדליק אותו (הכוונה היא *לא* לריסטרט), אז עדיין המחשב נתקע במצב שחור ונדלקת לי הנורה האדומה של ה-Over Heating על הכרטיס, ונגיד שאני משחק GTA IV…
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום, אני מחדד את השאלה שכבר שאלתי בפורום והשאלה היא: אם אחד המוצרים האלו יעבוד ואם לא אז מדוע ואיזה מוצר כן מתאים http://www.amazon.com/EVGA-100-U2-UV19-TR-Supporting-2048x1152-Resolution/dp/B003L53C2E/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1329652471&sr=1-1 או זה? http://www.amazon.com/ARKVIEW-USB-DH88-Multi-Display-External-Displays/dp/B001B7H39W/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1329407836&sr=8-1%29 מה עדיף או שיש מוצר אחר (ספציפי) יותר טוב שלא עולה יותר מ70 דולר הסיפור שלי הוא: יש לי כרגע (לפחות לזמן הקרוב) מחשב נייד עם כרטיס מסך: Mobile Intel® 45 Express Chipset Family ,Microsoft Corporation - WDDM 1.1 כמו כן יש לי מסך MAG 1980*1200 די ישן שאליו אני מחבר את …
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
MB NVIDIA GeForce 8800 GTX או geforce240GT 1G צריך עזרה אני לא מבין בזה כל כך זה בשביל מחשב למשחקים
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היעדר יציאות HDMI 2.0 לתצוגת 4K בקצב 60 תמונות בשנייה בכרטיסי המסך של AMD הופך לפחות נורא תודות למתאמים חדשים שמתיימרים לגשר על הפערים AMD נוהגת להציג את כרטיסי ה-Fury המתקדמים שלה כחומרה הטובה ביותר לגיימינג ברזולוציות גבוהות של 4K (שמכונות גם Ultra HD), והיא לא מגזימה בהצהרותיה – אך אלו מכם שיבקשו להפוך את הטלוויזיה החדשה והמשוכללת שלהם לחלק ממערכת הגיימינג עלולים למצוא את עצמם בבעיה מסויימת, שכן בניגוד למסכי מחשב הטלוויזיות מגיעות ברוב המקרים עם חיבורי HDMI שמתוכם רק תקן ה-HDMI 2.0 מסוגל לספק קצב שידור ראוי (לגיימינג) של 60 פריימים בשנייה ברזולוציות 4K. תקן שלא קיים באף אחד מכרטיסי המסך של AMD, נכון להיום. עניין זה גרם להרבה ביקורת כלפי מפתחת השבבים מפי בעלי …
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה לטובת הקלטת תוכניות, שאלתי היא כמה נפח צריך לטובת הקלטה באיכות סבירה. שאלתי בחנות ואמרו לי שהשיטה הכי טובה היא MPEG4 אבל שכל הכרטיסים חוץ מהPOWERCOLOR Theater 550 PRO לא יודעים לעשות זאת ישירות. אבל בחנות אחרת אמרו לי שכן שאר הכרטיסים יכולים . מה השורה התחתונה? איזה כרטיס לקנות? על מה לשים דגש? וכמה נפח ייתפוס לי בזיכרון? אני לא רוצה כרטיס שיקליט לי בנפח גדול ואז יכווץ את זה בסוף כי עדיין אני אצטרך את הנפח הגדול להקלטה הראשונית לא?! תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
הכרטיס עבור חבר וחשוב לו שיהיה מחנות בב"ש ( פנדס KSP או אחרים). הכיוון הכללי הוא 800GT אבל יש לי מספר שאלות: 1. יש את הכרטיס של גיגהבייט שמגיעה עם קירור של זלמן עם heatpipe, או בדומה לו של לידטק שניהם מאד משכנעים אותי, אבל הפתיעה אותי הכרטיס של Twintech ובמחיר זול במיוחד!! האם יש פה איזה קטצ'? 2. האם יש 8800GT עם מעבד G92 או עבור דגמי ה- GTS, איך מזהים אותם והאם הם לתקציב בכלל?? 3. ידוע לי על פתרונות של ATI וה-9600 של נווידיה אך הבנתי שהם חלשים יותר. עד כמה חלשים יותר? תודה, ריפר.
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי, ברשותי כרטיס מסך HD5850 שעבר OC קטן-בינוני. רוב המשחקים עובדים בסדר חוץ מכמה שמקרטעים עם פילטרים\פילטרים על מכפלה נמוכה(BF3\SLEEPING DOGS לדוגמא) בקרוב מאוד אשדרג את המסך למסך FHD חדש ולכן עם הרזולוציה החדשה יבואו עוד קירטועים. ברצוני לשדרג את כרטיס המסך לכרטיס מסך עד 1400 ש"ח,רצוי כרטיס בעל יכולות OC טובות. הספק שלי הוא : SeaSonic S12II 520w
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
איזה עדיף? אנחנו מדברים על ה4890. תעזרו לי בהחלטה. לא יודע איזו חברה יותר אמינה/טובה.. אין צורך בסיפורים על המערכת והמלצות על כרטיסים אחרים.
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
ה 6800GT קיים גם ה 1600 שח... אבל לא כדאי. כבר יצא ה 6800GS שאמור להיות שווה בביצועים ל 6800GT רק יותר זול-שווה לך לחכות.
-
- 11 תגובות
- 751 צפיות
-