כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
שלום. חבר שלי שעושה כרגע שיעורי טיסה מעוניין בכרטיס גרפי לסימולטור די כבד ( שוקל 20 ג'יגה בערך ). המפרט שלו : AMD 2400XP 1GB DDRAM לוח אם של ג'יגה בייט. הוא מעוניין אך ורק בכרטיס של נבידיה שבתקציב של 1200-1300 שקל. איזה כרטיס יכול להתאים לו, או הכרטיז שאיתו הוא יפיק את המיטב בהתאם למפרט שלו. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
טוב, אז ככה: יש לי כרטיס מסך Inno3D GeForce FX 5700LE 256Mb 256bit core, 128 bit memory DDR2. יש משהו, בעל כרטיס eVGA GEFORCE 5700 ULTRA DDR2 שמעוניין למכור את שלו או להחליף לפחות טוב בתוספת כסף. הוא אמר לי להציע לו כמה כסף להוסיף בשביל ההחלפה. הוא עדיין לא אמר לי כמה MB יש לכרטיס שלו. כמה אני צריך להוסיף לדעתכם כדי לא לצאת פראיר? תתאימו את התוספת כסף לפי כל אפשרות MB שיש לו. הוא מוכר אותו ככה ב650 ש"ח. תודה!
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
זה לא בגלל שהמחשב שלי לא עומד בעומס או משהו, הסאונד נשאר קטוע גם אם אני עושה רינדור וגם בקובץ הסופי :'( בפרימייר הכל עובד יפה אבל אני מעדיף לעבוד עם הEDIUS יותר נוח לי.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם.... לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם 6600 GT... על האריזה כתובים כל מיני דברים נחמדים 12 פייפליין(נראה לי..) וכל מיני דברים.. מה שעניין אותי-כתוב שם HDTV....... אני יודע מה זה אבל מה העניין עם הכרטיס?מה הקשר בין שניהם? איתן
-
- 9 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שבוע טוב לכול אנשי HW אני חושב שעשיתי טעות מרה... בקשתי מדוד שלי שיקנה לי מחוץ לארץ LEADTEK 6800NU אך שלשום קראתי שאם קונים 6800LE ניתן לפתוח אותו לכרטיס 6800NU ולחסוך הרבה כסף האם באמת עשיתי טעות?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
http://www.cnab.co.il/productslist.aspx?CategoryID=101&DefaultProduct=1349 נראה לכם הגיוני?
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
לקוח מ- Gamespot http://www.gamespot.com/features/6105370/index.html כמו שאתם רואים אין פה כזאתי "קטילה" וההבדלים בביצועים לא כאלה גדולים בין ה- Ati ל- 6800 וזה לא אמור להדאיג אותכם איזה כרטיס לקנות אם אתם קונים כרטיס מהדור החדש כי כולם הולכים להריץ את זה מצוין על ההגדרות הכי גבוהות. (הכרטיסים מהדור החדש)
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
בבקשה מי שמבין שיענה כי אני פשוט פוחד לקנות עכשיו ואז בעוד כמה חודשים המשחקים יהיו יותר כבדים ולא יעלו ב128 מגה ואני יתקע........... בכל אופן אני" אובד עצות" דרך אגב קראתי פה שהבאתם מפרט למישהו ושמה רשמתם ש9600פרו ב600 שקל אז מישהו יכול לומר לי איפה??? תודה קחו בחשבון שאני די לחוץ בכסף
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, למישהו יש כבר 7900GT? אם כן,הייתי רוצה לדעת לגבי הרעש המאורר שלו מפיץ,לפי שמועות וכמה ביקורות הוא מפיץ רעש לא מובטל ולפעמים מחריש אוזניים בגלל מאורר ה60 שעליו הייתי רוצה לוודע את זה לפני שאני קונה. ואם מישהו יודע אם הVF700 של זלמן עולה עליו זה יהיה נחמד לדעת.
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים יקרים הכרטיס של חברת Sapphire שהרבה חיכו לו ואני בינהם הגיע סוף סוף לארץ ע"י היבואן CD-LOG הכרטיס יגיע לחנויות כבר השבוע והמחיר שלו יהיה גבוהה מאוד יחסית לכל הציפיות שלנו :-\ ולפחות יש פיצ'ר של VIVO לפחות ... כהתחלה הוא יעמוד על מחיר : 1,700 ש"ח המומים :s05: גם אני הייתי שהרי כבר קיים בנעה מחשבים כרטיס של CONNECT 3D במחיר של 1,600 ש"ח וכמובן שאין מה להשוות בין החברות אבל עדיין מאוד מאכזב נקווה לימים טובים בהם ATI והיבואנים יחליטו להוריד יותר את המחיר שבעוד חודש לפחות יגיע ל 1,400 ש"ח והלוואי ... כי בינתיים יש בשוק את 7600GT שאחרי ביצועים ומחיר כמו שהוא מציע, ממש לא שווה לתת את התוספת ל X1800 GTO !!! האם הכרטיס של Sapphire יהיה כרטיס OC מוצלח …
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום חברה! אני עומד לפני קנייה של כרטיס מסך, ורציתי לדעת מה ההבדל בין 2 הכרטיסים האלו: Leadtek Geforce 7600GT Extreme 256MB DDR3 128bit PCI Express Leadtek Geforce 7600GT 256MB DDR3 128bit PCI Express ההבדל במחירים הינו 100 שקל למהדורת האקסטרים... האם ההפרש שווה?? יש למישו הצעה יותר טובה לכרטיס במחיר של עד 1300 ש"ח?? תודה ויום טוב ניר
-
- 12 תגובות
- 702 צפיות
-
-
נתחיל מכך שחיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה, אם יש אשמח לקבל לינק. אם הנושא מתאים יותר לפורום מסכי LCD אז תעבירו בכיף, למרות שאני לא רואה שום סיבה. בכל אופן, יש לי שאלה: האם ההבדל באיכות בין DVI לבית VGA סטנדרטי כל כך משמעותית ששוה להוסיף למסך שמאפשר חיבור למחשב בDVI, גם אם כרטיס המסך שלי בשלב זה לא מאפשר DVI (ההבדל מהותי במחיר, בין 300-500 שקל לפעמים), אבל הוא ישאר למחשבים הבאים שלי כנראה? אם התשובה היא כן, אז במה זה מתבטא?
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
?Palit FX5500 256MB TV, DVI? ?Radeon X300 SE 128MB PCI-E, DVI , TV? 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E (BULK) מה עדיף יותר למשחב אינטרנט הורדות ומשחקים כגון פיפה 2006 gta ומה זה vivo
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
ראיתי בעיתון של יום שישי מודעה בעיתון של ערי המפרץ (בקריות) על חנות מחשבים חדשה האתר שלהם הולך ככה : משהו עם 3 אותיות .co.il יענו ככה xxx.co.il ומכרו שם את הכרטיס הנ"ל מתוצרת FORSA מישהו יכול לתת לי את האתר כי אין לי את העיתון פתחתי את זה פה כי אני גם רוצה לדעת מה חושבים על הכרטיס ... אני יודע שחברה לא מוכרת זה לא משהו אבל הליבה היא עדיין 7800
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אממ בעקבות תקציב לא מתוכנן שעומד ליפול עליי בעוד כחודשיים (7500 ש"ח בערך) החלטתי שהגיע הזמן לקנות מחשב חדש....בקשר לכל שאר הרכיבים חוץ מהכרטיס מסך אין עוד על מה לדבר בגלל היציאה של הקונרו ולוחות האם שיתמכו בו, אבל בקשר לכרטיס מסך רציתי לדעת אם יש הבדל כ"כ גדול בין x1900xt לבין ה x1900xtx שמצדיק את ההבדל הגדול במחיר שלהם (בערך 800 ש"ח)...תודה
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
תיקון קטן לחדשה הנ"ל - הכרטיס כבר זמין בארץ.
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
האם ה7800GT או הGTX יראו איזשהו הבדל מה6800GS בסרטים? בעבודה משרדית רגילה? או שכל היתרונות שלהם יתבטאו רק במשחקים הדורשים גרפיקה כבדה?
-
- 10 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום חברים, אני חושב על קנייה של מחשב חדש ורוצה לשמוע את דעתכם בנוגע לכרטיס מסך. חשוב לציין שאני לא גיימר גדול,סביר להניח שאקנה משחקים ספורים,2-3 בשנה. מהמשחקים שאקנה אני רוצה להנות ולקבל חווית משחק חלקה ,עם פילטרים מופעלים ובלי תקיעות ושאר עניינים. דוגמא למשחק שרוצה לקנות ולהנות ממנו- BF2 .. תקציב מקסימאלי לעניין 2000 ש"ח ומטה. האם ה-7800GT הוא הכרטיס בשבילי או שאני מכוון גבוה מידי וכרטיס חלש יותר יספיק? בהנחה שאלך על 7800GT,נתקלתי בכמה ידיעות על בעיות עם חלק מהכרטיסים (ארטיפקטים ועוד כל מיני). הנה דוגמא אחת: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=162052.0 אם אני לא טועה,הבעיות האלו התרחשו רק בכרטיסים מומהרים (כרטיסים שהומהרו במפעל). לא חשוב לי לסחוט …
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
זה אף פעם לא קורה, הכל תמיד פועל כשורה, רק כשאני מוציא ממצב שינה למצב של המערכת הפעלה אז רואים הכל מטושטוש ואי אפשר לראות כלום אז אני צריך לכבות את המחשב ולההדליק מחדש. עשיתי בדיקה ב 3DMARK ולפי מה שאני רואה התוצאות סבירות , אלו התוצאות : http://www.3dmark.com/3dm11/5096651 ולגביי הזכרונות רשום לי שם שיש לי 667MHZ , ואני יודע שקניתי 1600MHZ , אז איך זה הגיוני? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
-
מעוניין לשדרג את המחשב שלי - המחשב נקנה לפני כמעט 4 שנים , משחק בעיקר PUBG וכרטיס מסך לא מספיק טוב (הרבה דרופ FPS במהלך המשחק). כרגע משחק על הגדרות נמוכות ורזולוצייה נמוכה. אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב יותר שיתן לי יותר FPS גבוהה ויציב , וייתן לי אפשרות להקליט ולהסטרים בזמן משחק. שווה להחליף כבר את כל המחשב או להחליף רק כרטיס מסך (או אפילו כמה חלקים) ? תקציב רק לכרטיס מסך 1000-1500. המסך - BenQ XL2430T תומך ב-FHD 144HZ המפרט- מעבד אינטל: Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: Arctic Alpine 11 Rev.2 לוחות אם למעבדי אינטל: Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E,…
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום. אם אפשר עזרה,בתוכנה MSI Afterburner כל פעם שאני משחק אני מפעיל את השמירה של הגדרות ומנצל תכרטיס מסך אחרי שאני מסיים לשחק, אני עושה רענון והוא חוזר למצב רגיל. אז עכשיו שאני עושה רענון הוא לא חוזר והטמפרטורה על 50 ולא 30 כמו שהיה וגם mhz גבוה ולא יורד. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
רכשתי לילד מיד 2 מחשב גיימינג סביר+ RYZEN 5 3600 16GBRAM המחשב הגיע עם כרטיס מסך gigabyte GeForce gtx1650 4GB https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N1650OC-4GD/sp#sp במחשב הקודם שלו יש כרטיס Saphire Nitro RX580 8GB. https://www.sapphiretech.com/en/consumer/nitro-rx-580-8g-g5 המסך שישתמש בו הוא gigabyte G27F בגודל 27" https://www.gigabyte.com/Monitor/G27F/sp#sp הילד משחק בעיקר פורטנייט, וואלורנט - עדיין לא משחקים כבדים יחסית....(ככה אני מבין...) השאלה שלי מבחינת ביצועים/FPS ושאר מילים שאני פחות מבין.... בלי שום קשר לזה שסביר להניח ששניהם מתאימים לצרכים שלו. ----> איזה כרטיס מסך עדיף שיהיה לו במחשב? מה יתן לו ביצועים יותר טובים…
-
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב אחד, שני מסכים, שני עכברים ושתי מקלדות, כאשר באמצעות וירטואליזציה (VMWare) אני מדמה מחשב שני, כך ששני אנשים יכולים להשתמש במחשב בו זמנים (עם עכבר, מקלדת ומסך נפרדים) כאילו היה מדובר בשני מחשבים נפרדים. אני עובד בתצורה זו כשנתיים בתחילה עם Windows 7 כמערכת ראשית (מארחת) ו-Windows XP כמערכת משנית (אורחת). לפני כחודשיים, ביצעתי שדרוג ל-Windows 8 64bit כמערכת הפעלה ראשית ו-Windows XP נשארה כמערכת הפעלה משנית, והכל עדיין עבד מצוין. הבעיות התחילו לאחר שרכשתי מסך חדש - AOC i2252vwh, שיחליף את המסך המישני הישן שהיה מדגם Benq FP71G. המסך החדש פועל ברזולוציה 1920x1080, כאשר המסך הישן פעל ברזולוציה 1024x768 (למרות שהרזולוציה הטבעית שלו היתה 1280x1024). כעת, לא…
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-