כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
שווה לחכות לזה? או שפשוט לקנות עכשיו את הraedon 9700 pro והאם יש ביניהם הרבה הבדל בביצועים ? והוא ייעלה 2500 או פחות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
אני רואה כל הזמן בהשוואות בין כרטיסי מסך, שכרטיס מסויים עושה X פריימים, וכשה - AA וה AF דלוקים הוא עושה Y, מה זה ה AA / AF? איך אני משתמש בזה? ואיך מדליקים את זה?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=301
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש עם תקן DVI שקשור איכשהו למסכים דקים( אשמח לקבל הסבר) אני גם אמור לקבל מחשב חדש בתוך כחודשיים. אני שואל אם בינתיים, בהנחה שאני אקנה עכשיו את המסך הדק, אני אוכל להשתמש בו במחשב הישן שיש לו יציאה רגילה כמו כל כרטיסי המסך הסטנדרטיים האם תקן DVI באמת נחוץ מה הוא נותן בעצם תודה
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הייתי רוצה תוכנה להמרת וידאו לקיבצי מחשב בתקן DVD בשביל צפיה ממחשיר ה DVD שלי האים יש כאלה ???
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אז ככה... עכשיו נכנסות לשוק כרטיסי המסך עוד 2 חברות s3\via ו הxgi וכמובן matrox שאף אף אחד כבר הרבה זמן לא שמע מהם כלום והחברות הותיקות כמובן ATI ו nvidia..... אני לא יודע הרבה חומר על החברות החדשות ( בעבר היה לי כרטיס של s3 שהיה ממש טוב ) מבחינת הכרטיסים שלהם... אם מישהו רוצה להוסיף עוד אור על הכרטיסים של כל אחד... אם לימישהו יש עוד פרטים... אני גם יחפש וככל שאני ימצא עוד פרטים אני ישים... מעניין לדעת האם יהיה מישהו שיפיל את אייטיאיי או נוידידי ה"ספקט" של כרטיסי ה אס 3 מאוד מרשים... DeltaChromeF1: Performance Series World's first 0.13 micron 8-pipeline GFX engine. Up to 256 MB of memory. DirectX 9.0 compatible. Native HDTV-out Chromotion Programmable V…
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני לפני קניית מסך , ואני מאוד מעוניין לדעת מה זה בכלל חיבור DVI ואם באמת הוא חיוני וחשוב ,ומה זה נותן במציאות ? האם בגללו כדי ללכת רק על מסך דק עם חיבור DVI או שהחיבור לא כל כך משמעותי? תודה לכל העונים . :
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שאלה עקרונית, בתקציב מוגדר (נניח 1200 שח) ובהינתן שהמערכת תומכת ב SLI\CF מבחינת מקור, טמפ, מתח וכו ורזולוצייה FHD האם 2 כרטיסים ברמה נמוכה יותר, יותר משתלמים\עדיפים מכרטיס 1 ברמה גבוהה? נניח: GTX460 SLI 768MB VS gtx470 או hd6850 CF vs 6950, מבחינת ביצועים אני בטוח שהמערך כרטיסים יתן ביצועים עדיפים, אבל האם ברמה משמעותית ששווה את העסק
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, ברשותי 2 כרטיסי מסך: ZOTAC GeForce® 9500 GT 1GB DDR2 ו- SAPPHIRE HD 5450 1GB DDR3 PCIE HDMI איזה יותר טוב? אני צריך להחליט איזה להשאיר במחשב.. המטרה לצפייה בסרטי HD וקצת משחקים תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
כבר המון זמן אני מנסה לברר האם אפשר לעבוד עם הכרטיס הזה בתוכנות אדובי כמו אפטר אפקטס ופרמייר ופוטושופ CS5 (בעיקר בפרמייר וקצת בפוטו שופ ואפטר אפקטס) חיפשתי בהמון מקומות ראיתי באיזה אתר באנגלית שאפשר לעשות איזשהו האק אין לי מושג מה זה באתר של אדובי הם דורשים כרטיס מסך שתומך ב OPENGL 2.0 ובדקתי באתר של NVIDIA שזה תומך ב OPENGL 2.1 בבקשה מישהו שיכול לתת לי תשובה מפורטת בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה לאחר שחבר המליץ לי על הפורום הזה. לאחרונה יש לי בעיה בכרטיס מסך, יש לי CF 6850 וכאשר אני משחק משחקים כמו COD: Black ops וכאלה אז הכרטיס מסך שלי מגיע לי 90-95C הראשון ומשהו כמו 68C לשני. יש לי את המחשב כבר חצי שנה, ופעם לא היה לי את זה. אמרו לי לנקות את המארז אז ניקיתי אבל הכרטיס מסך עדיין מתחמם. חשוב לציין שהמארז עצמו ( שאני נוגע ) וכל החלקים האחרים קרים. רק הכרטיס מסך חם. הייתי לשמח לעזרה בנושא. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך אונבורד עם יציאת vga רגילה ובנוסף התקנתי כרטיס מסך של ג'יפורס 8400 עם יציאות vga hdmi ו dvi. האם יש אפשרות לשדר תמונה למסך מחשב מהיציאת אונבורד ובמקביל לשדר תמונה לטלוויזיה מיציאת הvga שבג'יפורס??
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מישהוא יודע מתי בדיוק תצא סדרה 6? כי עכשיו באמת עם כל האשכולות שיש פה על סדרה 6 אני כבר לא יודע לחכות או לקנות את ה4890 שבמבצע..... זה מבלבל ומעצבן
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש כרטיס מסך למחשב שמיועד בעיקר לעריכת סאונד... אבל גם קצת לעריכת גרפית + משחקים. הבנתי שלעריכה גרפית עדיף NVIDIA בגלל התמיכה בCUDA. הבעיה היא שאני צריך כרטיס מסך כמה שיותר שקט. איזה מהכרטיסים הבאים יותר חזק ואיזה יותר שקט? CLUB3D 9600GT 512MB DDR3 Arctic-Cooling Cooler http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9313 או LEADTEK PX9600 GT 512MB GDDR3 (S-FANPIPE) FAN - retail http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9615 אם יש לכם עוד הצעות בסביבות ה-600 שקל, אשמח לשמוע... תודה רבה, סהר
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
חברה אני כיום על כרטיס מסך hd4830 המחשב שלי : asus p5q pro e8400 4gb זכרון ספק ip-s450bq3-3 t 450w אני משחק בעיקר משחקים כגון : fifa 12 כל הסדרה של COD ועוד משחקים בסגנון. רזולוציות מסך : 1680X1050 האם שווה לשדרג את הכרטיס מסך ? ת'כלס הוא מריץ ללא בעיות מיוחדות, אבל אם שדרוג לדעתכם יעניק ביצועים טובים יותר אשמח אם תציעו לי כרטיס עד 500 ש"ח שיתן תשואת ביצועים טובה יותר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי DVI בודד - מלבדו יש לי HDMI ו 2 חיבורים של MDP הטלויזיה שלי כאן היא פלזמה.. אני יכול לחבר אותה עם VGA או עם DVI (מתאם) הבעיה היא - ה DVI כבר מחובר למסך.. איך זה שאין DVI נוסף? ואם אין DVI נוסף , הגיוני שכרטיס של 2000 שקל והם לא נותנים מתאם פשוט מ MDP ל DVI ?? איפה יש מתאם כזה? וכמה זה עולה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורם וגם במחשבים אני לא הכי מבין, קיבלתי הצעה על שתי מחשבים זהים רק שמחשב אחדעם כרטיס מסך fx580 quardo nvidia 500 mb והשני ati hd 4500 500 mb אני רוצה לערוך סרטי וידיאו קצרים אשמח לקבל הצעתכם תוד תודה
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
למה אני שואל? כי ה4850 שלי כנראה יממש את האחריות שלו...ובמידה וליבואן אין כאלו יותר אז שלא ידחוף לי משהו יותר חלש תודה. *הכרטיס במדויק מופיע במפרט שלי
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
http://3dmark.com/3dm06/15487489 sapphire 6850HD CROSSFIRE X2 amd x6 1075t
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היום כשהדלקתי את המחשב התחלתי לראות את כל התצוגה במקווקו, יש לי כרטיס מסך LEADTEK 7900GS, כיצד אני יכול לבדוק ממה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מחשב חדש שקניתי לפני חודש בערך עכשיו המפרט הוא כזה pentiuem dual core E3500 2.60 ghz 2gb ram התקנתי gta iv החדש והמשחק לא עלה עכשיו אני יודע שהבעיה היא בכרטיס מסך כי כבר עשיתי בדיקות באתר שבודק עם המשחק יעלה על המחשב יש לי כרטיס מסך מובנה עכשיו השאלה אם אני יכול לקנות כרטיס מסך אחר מסוג raedon או nivdia ולהשים במחשב?
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום. אני עובד עם PHOTSHOP וקצת עם 3DMAX אני קונה מחשב עם כ.מ G220 ומסך DELL UltraSharp 2209wa 22. 1.האם הכרטיס מסך יגביל אותי לבצפיה סרטים,עבודה בפוטושופ וכד'? (אני לא מדבר על רינדורים ב3D) 2. הכרטיס יותר טוב מ1900XT? (ללא קשר לDX10, אלה מבחינת ביצועים) 3. ללא קשר לכרטיס, איך אני יכל לחבר למסך גם TV(עם ממיר כמובן) וגם מחשב? איזה חיבורים צריך במסך? תודה
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות כרטיס 6600GT AGP אבל אני לא בטוח של איזה יצרנית כדאי. האם יש הבדלים בין היצרניות? מאיזה חנות כדאי לקנות (מקוונת / לא מקוונת) ? ובאיזה מחיר ? תודה
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי בעיה ב gta sa המסך שלי ממש חשוך אז הורדתי את הרזולציה(בלי שום קשר לחושך) וראיתי שהמסך נהיה יותר בהיר אז יש למשהו מושג מה הקשר ומה אפשר לעשות כדי שרזולוציה תשאר גבוהה ויהיה יותר בהיר? :s05:
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, רכשתי כרטיס מסך 6600GT ובמשחקים אני רואה די הרבה Tearings ו Artifects. הדבר היחיד שפטר את הבעיה היה ביטול ה Write Combining. יש לי P4 2.0 עם AGPX4 האם זה אומר שהכרטיס לא תקין? תודה.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-