עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. במחשב שלי רציתי להחליף כרטיס מסך שבסוף לא הוחלף(מחובר VGA). וכשהחזרתי את אותו כרטיס מסך למקום שהיה קודם בטעות הוא קיבל מכה עם המברג בחלק המסומן בתמונה: ועכשיו המחשב נדלק אך רואים את המסך בנקודות לבנות וצהובות, אין אפשר להבין בכלל את הכתוב. ניסתי להוציא אותו שוב ולהחזיר, עדיין לא הסתדר. ניסתי גם לחבר אותו ליציאה השנייה(dvi) ואותו דבר. מה עושים ? הכרטיס מסך תקול ? אין אפשרות להחזיר אותו לקדמותו ? תודה רבה מראש !!

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  2. Started by mich4el,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך בשביל אבא שלי. הסיבה היחידה שבשבילה אנחנו מחפשים כרטיס מסך זה בשביל שנוכל לעבוד עם מסך 24" חדש שקנינו על רזולוציה של 1920x1200. הדברים היחידים שהוא עושה במחשב זה לגלוש באינטרנט ולפתח תוכנות בסביבת עבודה, והתקציב שהוא נותן לכרטיס הוא 200 ש"ח. אשמח אם תוכלו לתת לי הצעה לכרטיס מסך שיעמוד בקריטריונים. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  3. Started by rtr,

http://firingsquad.com/hardware/ati_p965_crossfire_performance/ חוץ מב COD2 הביצועים פשוט דומים מאוד.. לא בטוח שיהיה שימושי לרובנו אבל בהחלט בשורה משמחת

4. Started by Armageddon1,

amdkmdap קורס בזמן נגינת סרטים הכרטיס הוא HD5850 ומדי פעם באופן אקראי הוא קורס ,בזמן נגינת סרט(DXVA) אז החלפתי דרייברים וזה לא עוזר.. מה יכולה להיות הבעיה? משחקים עובדים וזה לא מראה שום סימנים שמשהו לא תקין ובכל זאת קורס כל כמה זמן.. הדייבר הנוכחי אצלי 10.10E

5. מחר אני קונה את הכרטיס ! יש לי כמה שאלות מקווה שתכלו לענות ! 1.אני יודע שיש כבל שאמור לחבר מהספק לכרטיס איך הוא נראה והאם אני מקבל אותו או משהו שצריך להוסיף עוד משהו !? 2.אני יודע שצריך ספק כוח דיי טוב ! עכשיו יש לי את הספק הזה HEC400TRT האם הוא באמת יוכל להחזיק את המחשב עם הכרטיס מסך !!? או שיהיה לו צוואר בקבוק !?! (למרות שאני מעדיף בגלל שאני יוכל לחסוך עוד קצת כסף ולהביא משהו בסט!) 3.על איזה משחקים אני יוכל לבדוק אותו !? תודה לכולם על העזרה פה ! ותגידו לי להתחדש !

• 11 תגובות
    • 736 צפיות
  6. אני מתכנן לקנות כרטיס גרפי של radeon 9800 pro-256 mb אז רציתי לדעת מהי החברה שמייצרת את הכרטיס הזה על הצורה הטובה ביותר?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  7. Started by pincher77,

צריך המלצות לכריס מסך חדש בתקציב של כ-1200 ש'ח. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  8. Started by aviel131,

אהלן קניתי לפני הרבה זמן את הכרטיס ATI Radeon HD3870 ב1200 ש"ח עכשיו אני רואה המחיר שלו כ600 שקל ואני שואל איך זה יכול להיות? כי הכרטיסים בסדרת 4XXX של ATI יותר זולים למישהו יש תשובה? חג שמח.

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  9. היי. התקנתי את הכרטיס מסך עם ה-DRIVER שלו ואני רואה אותו מופיע בתור: ATI RADEON HD 4800 SERIES הכל טוב ויפה. אבל המערכת שלי מזהה בנוסף עכשיו חומרה חדשה כלשהי ומבקשת דרייבר כלשהו ואין לי מושג מה זה. הוא מופיע כרגע כ- Unknown Device. זה קשור לכרטיס מסך? אם כן מה זה? תודה!

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  10. Started by Royz,

שלום אני רוצה לקנות מסך LCD for gaming 17 אינץ מה הכי טוב? (2500 שקל תקציב) ומה בדיוק ההבדל בין LCD ל CRT

• 9 תגובות
    • 736 צפיות
  11. Started by JSK,

כמה שאלות בקשר לDirectX10: 1. הוא יוצא יחד עם ווינדווס ויסטה נכון, מתי זה יהיה בדיוק? 2. מתי בערך יצאו כרטיסים שתומכים בו? 3. האם שווה לי לקנות עכשיו Connect3D X1950 Pro 256Mb ב1350 ש"ח ועוד איזה שנה וחצי- שנתיים, אני אחליף לכרטיס תומך DX 10? הוא יחזיק עד אז? 4. כמה בערך יעלו הכרטיסים לDX10 כשהם יצאו? (טווח מחירים). תודה רבה לכל העונים!

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  12. איזה כרטיס מסך מומלץ למחשב הבא? (חשבתי על GTX260 אבל האם הוא יהיה בסדר עם המעבד, ספק, חיבור PCIE לא גירסא 2 וכד') e6300 gigabyte ds4 x1900xt 1GB ddr2 667 enermax liberty 400w (אני מתכוון להחליף גם זיכרון כנראה ל- 4gb ddr2 800)

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  13. היי, הרכבתי מחשב לאח שלי כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=324610.0 המעבד QUAD 6600 כרטיס המסך שבחרנו: ‏8400GS 256MB GDDR2, HDTV, DVI, PCI-E‎ מחיר: 240 שקל האם הכרטיס מסך חזק מספיק? אנו לא מתכוונים להשתמש בו למשחקים.

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  14. Started by tavlins,

http://www.allstarshop.com/shop/product.asp?pid=6164&sid=LURUEUWUQU2Q8J47FVMCR6H4Q1V3D71A#warranty מי שמבין שיסתכל פה על הכרטיס ויגיד לי אם זה זיכרון בצורת L או לא....... ואם זה לא- זה עדיין יכול להפוך ל9700? בתודה מראש שי.

15. Started by rubib,

שלום חברים, אני עובד בסטארטאפ שמפתח משחק מחשב תלת מימדי חדשני. כדי שהמשחק יעבוד כמו שצריך רצוי מאד שהמשתמשים יעדכנו את הדרייברים שלהם וכחלק מממשק המשתמש אנחנו רוצים לספק כלי שבעזרתו יהיה להם נוח לעשות את זה. NVIDIA מספקים widget יעיל ונוח לעדכון דרייברים: http://www.nvidia.com/content/DriverDownload/widget_eula.asp?lang=en-us השאלה שלי: האם ידוע לכם על כלי דומה שATI או אינטל מספקים? לא מצאתי עדיין אבל אולי מישהו יכול להאיר את עיניי. אפשר כמובן לפתח כלי כזה אבל הבעייה שלעדכן אותו לכל כרטיסי המסך זו משימה שלא היינו רוצים להכנס אליה. תודה.

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  16. Started by Xilver,

מופיעה לי השגיאה הזאת כל פעם אחרי זמן מסויים שאני משחק במשחקים. קראתי קצת באינטרנט וכנראה שזה בעקבות הTDR שיש בווינדוס 7, שברגע שהFPS יורד מ20 הוא פשוט מכבה את היישום. איך אני יכול לבטל את זה? יש לי את הדרייבר הכי מעודכן של נווידיה.

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  17. היעדר יציאות HDMI 2.0 לתצוגת 4K בקצב 60 תמונות בשנייה בכרטיסי המסך של AMD הופך לפחות נורא תודות למתאמים חדשים שמתיימרים לגשר על הפערים AMD נוהגת להציג את כרטיסי ה-Fury המתקדמים שלה כחומרה הטובה ביותר לגיימינג ברזולוציות גבוהות של 4K (שמכונות גם Ultra HD), והיא לא מגזימה בהצהרותיה – אך אלו מכם שיבקשו להפוך את הטלוויזיה החדשה והמשוכללת שלהם לחלק ממערכת הגיימינג עלולים למצוא את עצמם בבעיה מסויימת, שכן בניגוד למסכי מחשב הטלוויזיות מגיעות ברוב המקרים עם חיבורי HDMI שמתוכם רק תקן ה-HDMI 2.0 מסוגל לספק קצב שידור ראוי (לגיימינג) של 60 פריימים בשנייה ברזולוציות 4K. תקן שלא קיים באף אחד מכרטיסי המסך של AMD, נכון להיום. עניין זה גרם להרבה ביקורת כלפי מפתחת השבבים מפי בעלי …

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  18. Started by ofirterev,

שלום לכולם אני רוצה המלצה לכרטיס מסך חדש מהסדרה של gtx החדשים יש לי ספק כוח של אנרמקס ליברטי 500 W נקי ואני מחפש כרטיס מסך מהסדרה של gtx שיתאים לספק כוח שלי אבל חייב שיהיה 1 גיגה לפחות ו-ddr 3 ומעלה תודה

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  19. Started by Superior,

שלום רב, אני שמתי לב שברגע שאני מריץ סרט יש לי פס מוזר שרץ כאשר הסרט מופעל, הוא נכבה ונדלק כל הזמן, חשבתי בהתחלה שזה רק הסרט עצמו אבל לאחר שהורדתי הרבה סרטים זה נראה שזה נמצא בכל אחד. אני לא בטוח אבל אני חושב שזה קורה במיוחד שיש תזוזה מהירה . האם יתכן שהכרטיס גרפי שלי לא תקין? (2x6950 בCROSSFIRE שניהם פתוחים ל6970) יש לי חוץ מזה כבר הרבה מאוד זמן הרגשה לא טובה בקשר לאחד מהם בגלל איטיות מסויימת שלא הייתה לי בהתחלה, המחשב הוא סה"כ בן 6 חודשים. תודה.

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  20. כיום יש לי 7600GS עם חיבור PCIE. כמה אתה חושבים שאוכל להשיג עליו אם אמכור אותו? כדאי בכלל למכור אותו? איזה כרטיס מסך כדאי לי לרכוש ובאיזה סכום? תודה.

• 9 תגובות
    • 736 צפיות
  21. Started by T-Flash,

לחלק מיצרניות כרטיס המסך יש מחלה שלא יכולה לעבור, זה מתבטא בכמות הזיכרון שהם דוחפים לכרטיסי המסך שלהם. אם למשל כרטיס מסויים במקורו מיוצר עם 256M, החברות מוסיפות לו עוד 256M! ולא חשוב להם שזמן התגובה של הזיכרון הרבה יותר גבוה או שהתדר של הזיכרון נמוך יותר, העיקר זה שיהיה יותר זיכרון, וכל זה בכדי למשוך את הלקוחות התמימים. המחלה הזאת נקראת רמאות שיווקית. כמו שהבנתם כבר, הזיכרון הנוסף הזה לא רק שהוא לא מועיל - אלא גורע. שלא לדבר על זה שהמשחקים של היום נמצאים רחוק מלדרוש 512M של זיכרון. אני לא מדבר על גרסאות שונות עם כמות זיכרון שונה, לדוגמא כרטיס עם 128M ואותו הכרטיס עם 256M (למרות שגם מזה צריך לפעמים להזהר) אלא על המקרים שבהם רואים כרטיס מסך כמו X1300P או X1600P עם 512M וכדו…

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  22. כבר המון זמן אני מנסה לברר האם אפשר לעבוד עם הכרטיס הזה בתוכנות אדובי כמו אפטר אפקטס ופרמייר ופוטושופ CS5 (בעיקר בפרמייר וקצת בפוטו שופ ואפטר אפקטס) חיפשתי בהמון מקומות ראיתי באיזה אתר באנגלית שאפשר לעשות איזשהו האק אין לי מושג מה זה באתר של אדובי הם דורשים כרטיס מסך שתומך ב OPENGL 2.0 ובדקתי באתר של NVIDIA שזה תומך ב OPENGL 2.1 בבקשה מישהו שיכול לתת לי תשובה מפורטת בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  23. Started by Mr Gadget,

חיפשתי קצת באינטרנט על OverClock לכרטיס מסך 7800GT של Gigabyte עם קירור של Zalman אבל לא מצאתי שום דבר... מישהו יודע איך הכרטיס מחזיק ב OC?

• 10 תגובות
    • 736 צפיות
  24. Started by AgeBlade,

ברשותי כרטיס ASUS Radeon 9800 XT 256 MB שקניתי לא מזמן ואני מתכוון להחליף את המחשב שלי בזמן הקרוב. לאחרונה כל לוחות האם שיוצאים תומכים ב PCI-Express. שמתי עין על לוח האם P5GD2 של ASUS ולפי המפרט שלו לא ראיתי חיבור AGP רגיל שאיתו אוכל לחבר את כרטיס המסך הנוכחי שלי. השאלה שלי היא האם ישנה דרך לחבר כרטיס AGP ללוח אם PCI-E ? עידן

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  25. אם אני לא זקוק למחשב בשביל משחקים אלא בשביל סרטים HD ועבודה משרדית. האם כרטיס מסך פשוט כמו: GT210 512MB GDDR2 DVI HDMI PCI-E יספיק לי?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים