עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by M009007,

שלום, המשחקים Fifa 23 ו Battlefield 2042 לא עובדים בגלל שהכרטיס מסך חלש מידי, איזה כרטיס מסך ישדרג את המחשב? Intel(R) Core(TM) i7-5820K CPU @ 3.30GHz Quadro K2200 NVIDIA RAM: 16 GB ?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  2. כרטיס מסך Gigabyte GeForce 9800GTX+ 1024MB DDR3 GV-N98XPZL1GH http://zap.co.il/model.aspx?modelid=728637 או palit ati radeon hd4850 512MB GDDR5 PCLE http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2156

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  3. Started by Avi Meler,

שלום, יש לי אינטל i3 4170 וספק כוח של 350w אני מעוניין לשחק במשחקים כמו פאר קריי 4, באטלפילד 4 ופולאאוט 4. הכרטיס evga gtx750ti 2g gddr5 יתאים לשימושים האלה ולמעבד שלי?

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  4. אוקיי אני יודע שזה טיפה מוזר אבל אצלי המחשב מחובר למסך של 32 LCD בחיבור HDMI. מפרט מחשב: לוח אם - שזו הבעייה - ‏MA78GM-S2H AM2+, 780G, DDR2 1066 HDMI‎ (לוח מיני אין SLI) מעבד - ‏Athlon 64 6400+ (Socket AM2) X2 DualCore זכרון - 4G ספק - ‏ToughPower W0103 600W PFC (24pin עכשיו אני מחפש כרטיס מסך טוב - משהו באיזור השקעה של 1500 ש"ח...ושיוכל להחזיק את המסך 32 מחכה לתגובות

• 13 תגובות
    • 752 צפיות
  5. אז ככה היום יש לי TI 4200 מאוד אהבתי אותו הוא כרטיס מסך מעולה אבל היום אני בא לשחק בBattlefield 2 אז המשחק לא עולה לי אמרו לי בפורומים שהמשחק לא עולה בגלל הכרטיס מסך שלי אז אני רוצה להחליף אותו (אם משהוא יודע על פתרון לזה השמח לשמוע הוא יחסוך לי בין 1000 ל 2000 שקל) בקיצור התקציב שלי הוא בן 1000 ל 2000 עדיף יותר קרוב ל 1000 עדיף שתתנו לי שני המלצות ככה שאם לא יהיה כרטיס מסך אחד בחנות אז יהיה את השני המחשב שיש לי זה מעבד 3.0 של אינטל וזכרון 1024 הרדיסק 80 גיגה השמח לשמוע תשובות תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  6. Started by tagada0071,

עד היום לא הבנתי ואני מבולבל לגמרי כבר ! יש לי לוח של GIGABYTE GA-Z77-D3H עם כרטיס מסך GTX 560 TI , זה יועל לי במשהו להתקין את הטכנולוגייה של LUCID VIRTU ??! הבנתי שזה לאנשים שאין להם כרטיס מסך , שאז כביכול זה ''נותן כח'' לכרטיס הגרפי המובנה בלוח אם . זה נכון ? כאילו .... עם כרטיס כמו שלי מה אני צריך את זה אם ככה ? סתם לחסוך בחשמל כשאין מאמץ גרפי ? או שזה כן משפר גרפיקה של משחקים או כל דבר אחר ? אשמח אם אחד המבינים ייעשה סדר בנושא הזה ....

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  7. Started by SilentD.M,

e-GeForce 7900 GT CO SUPERCLOCKED אפשר למצוא בארץ? :s05: כמה עולה ? :s05: האם כדאי? :s05: Factory overclocked/// 550 MHz GPU 1580 MHz

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  8. Started by Or94,

אני רוצה למכור את הכרטיס מסך Sapphire HD4850 512MB GDDR3. באיזה מחיר כדאי למכור את הכרטיס? קניתי אותו לפני שנה ב650 שקל בערך.

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  9. שלום לכולם יש לי ברשותי כרטיס מסך של חברת GAINWARD - GFORCE 4 הכרטיס תומך ב TV OUT אבל אין לי אפשרות להופוך אותו לTV OUT (או שפשוט אני לא מוצא אותה) מה אני צריך לעשות כדי להפוך אותו ל TV OUT?? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  10. Started by yambtz,

במקום העבודה שלי (מכון הבין-אוניברסיטאי לחקר ימי אילת) קנו לפני כחמישה חודשים 15 מחשבים. בכולם יש את אותה בעיה. יש יש מאין "צל" של מה שאמור להופיע כמה מ"מ ימינה. זה לא משנה אם זה אייקון, תמונה או העכבר. הדרך היחידה שמצאנו עד עכשיו זה לחבר את המסכים לחיבור ה DVI עם מתאם לחיבור רגיל. חוץ מזה, כרגע פתחתי אחד וראיתי שהם בכלל כרטיסים קצרים (נו, אילה שתופסים חצי סלוט ברוחב) שהחיבור DVI הוא חלק מהכרטיס והחיבור ה"רגיל" מחובר עם כבל רב גידי אפור כזה כמו שהיה פעם לחיבורי COM. חשוב לציין שכולם הותקנו בעזרת תכנת ghost ככה שהם זהים לחלוטין גם מבחינת התוכנה. באחד מהם התקנתי מחדש דרייברים אבל את הגרסה החדשה הפעם וזה לא עוזר. למישהו יש רעיון איפה הבעיה? מפרט: P4 3.0 Asus P4P800-E Radeon …

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  11. Started by ilanit,

היי, משום מה כרטיס הגרפי החדש שלי לא מראה תצוגה טובה יחסית לכרטיס הקודם שהיה בו חיבור VGA.. אז החלטתי לנסות את החיבור הנ"ל עם כרטיס המסך החדש... אבל, לכרטיס החדש GeForce 9800GT יש רק יציאות DMI. חברתי אדפטור למסך וממנו הכבל של ה-HDMI מתחבר לכרטיס.. אבל לא רואים כלום.. מתקבל מסך שחור כאילו לא מקבל... מדוע? זה לא הגיוני... :s05: זקוקה לפתרון/עזרה/רעיון..? (מסך LG 1970R)

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  12. Started by noamb,

הכרטיס הנוכחי שלי ( 9800GTX ) , עובר למערכת אחרת ואני מעוניין בקניית כרטיס חדש. ברור לי מהשוואות כי ה-5850 חזק משמעותית ,השאלה הנשאלת היא עד כמה קריטי העדר physx בכרטיסי ati? הבנתי כי במשחקים כמו arkham asylum ההבדל הוא די משמעותי. האם זה יהפוך קריטי במשחקים עתידיים? תודה

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  13. שלום חברים, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך, שימשיך איתי גם כנראה למחשב חדש בעוד כשנה. השימוש שלי העיקרי זה סרטים ועבודה בריבוי מסכים (הרחבה - לפחות כ-3) המערכת שלי הנוכחית: Q6600 G0 P35-DS3L Seasonic 400W מארז של NZXT Apollo - כמובן לוודא שאכן יכנס :] המערכת די ישנה אני יודע, נשדרג בעתיד. הכרטיס הנוכחי הוא 8800GT 512MB אך אני מחפש כרטיס עם יותר יציאות ועם יהיה HDMI כבר טוב המון תודה לעוזרים, חג חנוכה שמח.

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  14. Started by singera,

שלום לכולם למרצה שרכב מחשב I7 ועובד עם טבלט WACOM והתוכנה הנ"ל ההכרטיס הגרפי של הI7 לא סוחב ונגרם DELAY שמפריע לרינדור ואיכות ההוראה. בתור בדיקה שמתי GTX 460 אשר שיפר את הדיליי באופן משמעותי. לכרטיס מחוברים הטבלט של WACOM עם מסך FHD דרך מפצל (יציאת הHDMI) וליציאת הVGA מחובר מסך עזר 19" ברזלולציה 1280*1024. היות והכרטיס הושאל הוא זקוק לכרטיס חדש האשלה היא האם ללכת על הGTX760 4GB או על ה GTX950 2GB שנהנה ממחיר של 880 ש"ח בKSP. http://ksp.co.il/?select=.1044..35..201..97..99.&list=1&sort=2&glist=1&uin=28226&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=.1044..35..201..97..99.&list=1&sort=2&glist=1&uin=26432&am…

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  15. Started by hobbit101,

שלום, אני מנסה למצוא איך להריץ את הבנצ'מרק של Crysis 2 (או אולי אני לא מעודכן וזה כבר לא המשחק הכי טובעני היום? יש המלצות על בנצ'מרק אחר?) בכל מקרה: אני צריך את המשחק עצמו בשביל לבדוק ביצועים? איך זה עובד? תודה מראש! אלי

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  16. שלום. אני רוצה לקנות כרטיס שיענה על הדרישות הבאות, מישהו מוכן לאמר לי מה בדיוק אני צריך לקנות? איזה רכיב? 1.אני רוצה שניתן יהיה לצפות בטלויזיה על גבי מסך המחשב. 2.אני רוצה שניתן יהיה להקליט תוכניות ולשמור אותם על גבי הזיכרון של המחשב. 3.ודבר אחרון, לחבר את מצלמת הווידאו למחשב ולהעביר סרטים מהמצלמה למחשב. (לאחר מכן לצפות בהם ב-dvd) אני לא יודע מה בדיוק צריך לקנות, קצת התבלבלתי מכל הנושא, האם זה כרטיס טלוויזיה או שאולי כרטיס עריכת וידאו ? קיצר אני לא יודע. מי שיודע בדיוק אז שיגיב. תודה מראש. ??? ??? ???

• 10 תגובות
    • 752 צפיות
  17. מספר פעמים אמרו לי כשהצגתי את המפרט שלי שהכרטיס מסך שבחרתי הוא אוברקיל לגודל המסך... לכן אשמח אם משהוא כאן יסביר לי את הקשר בין גודל המסך לביצועים של כרטיס המסך על גביו, והאם לקיחת כ.מסך ממש חזק על מסך קטן תיהיה ביזבוז מיכוון שמגודל מסויים של מסך הוא נותן פחות אחוזי ביצוע? ואם אפשר פירוט של כ.מסך, כלומר HD 4870 טוב ל 22'' לדוגמה... בנוסף אשמח אם תפנו אותי למאמר בנוגע לסוגייה זו אם יש כזה מאמר... תודה רבה לכל העוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  18. Started by mashas,

שלום, רציתי לקבל המלצה עבור כרטיס מסך 512 M עוב רמעבר dual core/ עד 1000 ש"ח. תודה

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  19. Started by windshear,

היי כרגע אני מתלבט בין 2 כרטיסים 1)SAPPHIRE R9800 PRO 2) GAINWARD GEFORCE FX 5900 128MB מה לקנות ? תעזרו לי בבקשה

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  20. Started by AtomiX,

היי!!! לפני שבוע קיבלתי את המחשב החדש שלי : AMD 3200 + 939 Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 Gigabyte 6600GT 128 512 DDR400 X2 עכשיו אני רוצה לדעת עד כמה מומלץ להרים את המהירות ובמה זה כרוך.. תמליצו לי על אמצעי קירור טוב בבקשה :> פתיחת צינורות ? מה זה...

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  21. היי, החלפתי את הכרטיס מסך לאחד אחר מאותו הדגם, וכאשר המחשב נדלק אז המסך שחור (no signal) עד שwindows עולה ואז הכל עובד כרגיל. כשאני מספים את del (הכפתור כניסה לbios utility בלוח אם שלי) אז המסך נשאר שחור לנצח. הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי את הHDMI למובנה וכן הצלחתי להכנס לBIOS עם תצוגה תקנית, ובדקתי שם שמוגדר לו להציג מהPCIE slot של הכרטיס מסך, ואחרי זה חיברתי את הכרטיס מסך חזרה ועדיין אין לי תצוגה בתהליך העליה. אציין שבכרטיס הקודם שלי שהיה מאותו הדגם לא הייתה את הבעייה הזו. האם מישהו נתקל בתופעה? intel i5 4670k gigabyte z87 sniper gigabyte r9 290x wf3 oc

22. שלום אני מחפש כרטיס מסך לחבר לLCD שאני אקנה בקרוב. בעקרון המחשב יהיה "HTPC" אך עדין אני אשחק במשחקים. אז כן, חשוב שיהיה גם חביב למשחקים (בעיקר אסטרטגיה אז לא צריך ממש כרטיס חזק). התקציב כרגע לא ידוע, אני מחפש הצעות, אני מוכר כנראה את הכרטיס הנוכחי שלי X800GTO2 לא מנוצל ולא עבר OC. שהכרטיס יתמוך HDTV בצורה טובה והכי טובה שיכול להיות לכרטיס במחיר משתלם. קיצר הבנתם בערך את הכייון לכרטיס כלשהוא. תודה compman112

• 10 תגובות
    • 751 צפיות
  23. Started by evman007,

אחרי קניית מחשב חדש ,הגיע הזמן גם להחליף את המסך ,מאג 770v. למרות שהוא טוב ,אני עדיין הייתי מעדיף משהו חדש ,אבל אני מתלבט אם לקנות crt או lcd. מה לקחת-crt 19 אינץ בינוני ,או lcd 17 אינץ בינוני גם כן? התקציב הוא עד 1400 שקל.

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  24. Started by RoniStyle,

ציטוט:"מפרט טכני: Core Clock: 750MHZ Memory Clock: 800MHZ (GDDR5 @ 3200MHZ effective) Memory Bus Width: 128-bit Memory Amount: 512MB Shader Units: 640 חיבור כח דרוש מהספק: חיבור אחד של 6PIN PCI-E יכולת אוברקלוקינג: (7\10) מחיר: 550-630 שקלים הערת העורך: כרטיס מסך המציג ביצועים פשוט מעולים ביחס למחירו הנמוך, עומד בקו אחד עם כרטיסים שנחשבים ליותר חזקים כמו 9800GTX וHD4830 " השאלה שלי איפה מוצאים את הכרטיס הזה במחיר 550-630? איפה אני יכול למצור את הכרטיס הזה במחיר 550 שקל? אני פשוט מתלבט בין זה ל 4830 של sapphire ב540 שקל

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  25. במחשב שלי רציתי להחליף כרטיס מסך שבסוף לא הוחלף(מחובר VGA). וכשהחזרתי את אותו כרטיס מסך למקום שהיה קודם בטעות הוא קיבל מכה עם המברג בחלק המסומן בתמונה: ועכשיו המחשב נדלק אך רואים את המסך בנקודות לבנות וצהובות, אין אפשר להבין בכלל את הכתוב. ניסתי להוציא אותו שוב ולהחזיר, עדיין לא הסתדר. ניסתי גם לחבר אותו ליציאה השנייה(dvi) ואותו דבר. מה עושים ? הכרטיס מסך תקול ? אין אפשרות להחזיר אותו לקדמותו ? תודה רבה מראש !!

• 4 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים