עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היעדר יציאות HDMI 2.0 לתצוגת 4K בקצב 60 תמונות בשנייה בכרטיסי המסך של AMD הופך לפחות נורא תודות למתאמים חדשים שמתיימרים לגשר על הפערים AMD נוהגת להציג את כרטיסי ה-Fury המתקדמים שלה כחומרה הטובה ביותר לגיימינג ברזולוציות גבוהות של 4K (שמכונות גם Ultra HD), והיא לא מגזימה בהצהרותיה – אך אלו מכם שיבקשו להפוך את הטלוויזיה החדשה והמשוכללת שלהם לחלק ממערכת הגיימינג עלולים למצוא את עצמם בבעיה מסויימת, שכן בניגוד למסכי מחשב הטלוויזיות מגיעות ברוב המקרים עם חיבורי HDMI שמתוכם רק תקן ה-HDMI 2.0 מסוגל לספק קצב שידור ראוי (לגיימינג) של 60 פריימים בשנייה ברזולוציות 4K. תקן שלא קיים באף אחד מכרטיסי המסך של AMD, נכון להיום. עניין זה גרם להרבה ביקורת כלפי מפתחת השבבים מפי בעלי …

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  2. ואם כן האם יהיו קיימות תופעות לוואי??

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  3. Started by Snufkin,

which one is supoesed to be better? and is there a big different? Sorry for the english, But I m in holland...

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  4. Started by TicTacToe,

איזה עדיף? אנחנו מדברים על ה4890. תעזרו לי בהחלטה. לא יודע איזו חברה יותר אמינה/טובה.. אין צורך בסיפורים על המערכת והמלצות על כרטיסים אחרים.

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  5. Started by noy165,

אני לפני קניית מסך , ואני מאוד מעוניין לדעת מה זה בכלל חיבור DVI ואם באמת הוא חיוני וחשוב ,ומה זה נותן במציאות ? האם בגללו כדי ללכת רק על מסך דק עם חיבור DVI או שהחיבור לא כל כך משמעותי? תודה לכל העונים . :

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  6. היי מישהו פה משתמש ב- virtu MVP? התקנתי מחשב חדש עם core i7 3770k ולוח אם asus p8z77-v-deluxe - שניהם תומכים בטכנולוגיה של lucid. אני מאמין שהכרטיס הגרפי גם תומך. בכל אופן, ה- virtu mvp מאד לא יציבה. מתרסקת המון פעמים. נגיד כשמשנים בה הגדרות, פתאום אני מקבל הודעת שגיאה והיא מתרסקת. אני משחק BF3 ולפעמים המשחק עף החוצה. רציתי לדעת אם מישהו חווה עם התוכנה הזאת בעיות. תודה.

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  7. Started by Mr Gadget,

חיפשתי קצת באינטרנט על OverClock לכרטיס מסך 7800GT של Gigabyte עם קירור של Zalman אבל לא מצאתי שום דבר... מישהו יודע איך הכרטיס מחזיק ב OC?

• 10 תגובות
    • 717 צפיות
  8. Started by AgeBlade,

ברשותי כרטיס ASUS Radeon 9800 XT 256 MB שקניתי לא מזמן ואני מתכוון להחליף את המחשב שלי בזמן הקרוב. לאחרונה כל לוחות האם שיוצאים תומכים ב PCI-Express. שמתי עין על לוח האם P5GD2 של ASUS ולפי המפרט שלו לא ראיתי חיבור AGP רגיל שאיתו אוכל לחבר את כרטיס המסך הנוכחי שלי. השאלה שלי היא האם ישנה דרך לחבר כרטיס AGP ללוח אם PCI-E ? עידן

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  9. למעשה זה דף ל ati דף ל nvidia http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=88

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  10. Started by MYST,

חברה יש לי שאלה קצה מוזרה אך אני צריך תשובה בבקשה!! מהו כרטיס מסך בטכנולוגית AGP החזק ביותר שיש כרגע שניתן להזמין בארץ? ואם אפשר לינק לחנות... ??? ??? אודה לכם מראש על עזרתכם..

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  11. Started by WiSe-Man,

מה אתם חושבים? http://it.themarker.com/tmit/article/3985

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  12. Started by danielly,

היי אני מתכוון לקנות מחשב חדש בעוד חודש וחצי ככה, מישהו יודע עם שווה לחכות לGT300 או שכדאי כבר לקנות 5850?

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  13. Started by BarBr,

איך הכרטיס טלוויזיה הזה? אל תסתכלו על המחיר..! http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3023197 http://www.nanashops.co.il/Files/BigImage/54945.jpg הוא טוב? תודה! אם זה לא הפורום הנכון תעבירו (:[br]פורסם בתאריך: 17.04.2007 בשעה 21:58:11 נו מישהו יכול לעזור לי?תודה[br]פורסם בתאריך: 18.04.2007 בשעה 20:15:14 מישהו יכול לעזור לי בבקשה?תודה :)

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  14. אוקי, ביומיים האחרונים ביליתי בלקרוא כמעט את כל מה שיש לגבי הכרטיסים האחרונים של ATI והחלטתי שאני הולך על ה- 6850. עברתי ככה בין הגרסאות שיש וראיתי כל מיני סרטוני unboxing וכו' והבנתי שהכרטיס של ASUS והכרטיס של GIGABYTE שניהם מוצרים טובים שעובדים שקט יחסית. אז עכשיו השאלה, איזה מהם לקחת? בעיקרון אני רוצה לבצע את הרכישה מחר (לפני הסופ"ש) אז מי שיכול תיקתק לתת את החוו"ד שלו אני אשמח ! הדגמים המדוברים הם: Gigabyte GV-R685OC-1GD Asus EAH6850 DC/2DIS/1GD5/V2

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  15. לפני פחות מחודש קניתי מחשב חדש ובחרתי בכרטיס zotac 8800GT ככרטיס מסך: http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=61&Itemid=189 ממה שקראתי בפורום ובמקורות נוספים, הבנתי שדי פשוט לעשות OC קל לכרטיס, עם קירור הסטוק שלו. בכל מקרה, הורדתי riva tuner, קראתי את המדריכים ועשיתי OC קליל ביותר. רק מה, פתאום שמתי לב ש-riva מראה שמהירות הזיכרונות המקסימלית נמוכה ממה שמצויין באתר היצרן לכרטיס הזה. אז מה בעצם הולך פה? האם בחו"ל מוכרים גרסה שונה של הכרטיס הבסיסי (ללא OC מהמפעל) מאשר מה שנמכר בארץ? או שבעצם מדובר בזיכרונות פגומים ואני צריך לדרוש החלפה של הכרטיס? סך הכל הכרטיס עובד מצויין, גם ברזולוציות גבוהות ואני לא רואה שום הפרעות, מריחות או ארטיפקטים בז…

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  16. שאלה די טפשית האמת אני לא יודע אולי בגלל הזיכרון לכרטיס שלי ראידון 9700 פרו ספייר יש 128 עם אני יקנה 9600 עם 256 ? יתן ביצועים יותר טובים ? כרגע אני משחק ודום3 חלק לא קשור זאת סתם שאלה מענינת אותי .

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  17. Started by mma01,

שלום לכם אנשים - אני רוצה לקנות את הכרטיס - X550 ATI 256MB VIVO 128BIT ורציתי להתייעץ איך הוא מבחינת משחקים ותפקוד כללי - הבנתי שהכרטיס החזק של ATI הוא ה 9600PRO ורציתי לדעת איפה הכרטיס שלי עומד בהשוואה אליו. אם אתם יודעים מחיר שלו ( לצורך השוואה ) זה יהייה נחמד גם - תודה רבה . ביי

• 10 תגובות
    • 717 צפיות
  18. Started by DarkSight,

אני צריך המצלמה על מסך LCD בגודל 19 אינצ' שיהיה בעל נתונים טובים בשביל הרצת משחקים, וסרטים שמעתי ש NEC Multisync 1970GX הוא אחלה דגם וניתן להשיג אותו בסביבות ה2300 יש לך המלצות מסויימות?< או ביקורות לגבי המסך הספצפי שהפנו אותי אליו? בנוסף לכך ראיתי היום את ה913N של סמסונג שדווקא גם נראה לא רע אני זקוק לעזרה!!

• 10 תגובות
    • 717 צפיות
  19. Started by zvovon,

כרטיס מסך שיהיה בו 128 mb עם 256 bit או 256 mb עם 128 bit ? בנוסף עוד התלבטות בקשר למהירות: בכמה ההבדלים בין ddr2 ddr3

20. Started by shimi 1,

מנהלים נכבדים, אנחנו עדים לכך שכמעט כל יום ויום נפתח ת'רד על "תקציב של XXXX ש"ח לכרטיס מסך" ואז באה התגובה " מה הספק שלך?", תוסיפו בחוקים או אני לא יודע איפה שהאדם שפותח את הת'רד יהיה חייב לכתוב את הספק שלו.. תודה שימי.

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  21. שלום לכולם. ברשותי מחשב כבן שנתיים, החלטתי להפוך אותו לMEDIA CENTER. הכרטיס מסך שברשותי הינו MSI HD4670 1Giga, תומך בCROSSFIRE ובעל 2 יציאות של DVI בלבד. בלוח אם שלי יש יציאת HDMI. כאשר ניסיתי לחבר מהיציאת הHDMI של הלוח אם לטלויזיה אין אות, כנ"ל לגבי כלל יציאות התמונה מלוח האם (DVI, VGA). איך אני מסדר את זה באופן כזה, שהטלויזיה תהיה מחוברת דרך יציאת הHDMI מלוח האם, אך מי שיעבוד הפועל הוא הכ.מסך? עלי לציין שברשותי WINDOWS XP. תודה מראש, גיא.

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  22. Started by yaniv_appX,

שלום רב אני מתכנן לקנות לאחותי הקטנה מחשב חדש ,השימושים העיקריים שלה זה office יוטיוב sims 3 gta iv אולי גם קצת ניד פור ספיד אולי כמה דברים בעתיד אני מתלבט בין לקנות לה gigabyte gt 640 2gb או Gigabyte gtx 650 1 gb שווה לי ללכת על הכרטיס היותר חזק לעתיד או להישאר עםה640 בגלל המשחקיםבהם היא רוצה לשחק ? אם כן ללכת על הכרטס 640 הוא יחזיק לה גם קצת לשנתיים הקרובות?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  23. Started by d-undertaker,

שניהם באפיק AGP, (בלי להתחשב במחיר!!) מי מהם יותר חזק חד וחלק? כלומר מסוגל להפעיל משחקים על גרפיקה גבוהה יותר עם יותר FPS?

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  24. Started by alon15,

אני עומד לפני קניית מחשב לקראת מעבר לבית חדש ההורים שלי משלמים על חלק מה מחשב ואני את החלק השני התקציב הוא בסביבות ה3000-4000 ש"ח לא כולל המסך השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך כדאי?? הקריטריונים שלי הם 256 MB חיבור מהיר ושיריץ לי את המשחקים בצורה טובה מאוד אני לא עומד להחליף כל שנה כרטיסס מסך אז ככה שזה לא יהיה כרטיס מסך ממש ישן ולא הכי חדש מה שאני בדקתי עד היום זה היו X800GTO ,7600 GT יש לכם עוד עצות אני בטוח... ושאלה נוספת היא מה הם המעבדים החדשים של AMD וינס (אם אני לא טועה) והאם כל המעבדים החדשים של אינטל הם 64 ביט??? סליחה שזה ארוך...

• 11 תגובות
    • 717 צפיות
  25. Started by EFSenable,

היי, ובכן, העלתי מעט את תדרי הCPU וה-MEM בהתאמה, הרצתי furmark במשך 4 שעות ועוד 5 סיקלים של הבאנצ' של Metro. ולא קרס והטמפרטורה לא עלתה על 75c ודי חם כאן בחדר. כמו כן, בצוע בדיקה מלאה של memtest32 וכן הרצה של כארבע וחצי שעות של OCCT ל-OC של המעבד. האם ניתן להניח כי הכל תקין ? אודה על תשובותיכם/ן.

• 9 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.