עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by crazydiamond,

האם ATI הפסיקו לפתח את ה קונטרול פאנל שלהם? כי לא ניתן להוריד גרסא חדשה מהאתר שלהם וגם מאתר ההורדות של HWZONE כבר אין דרייבר עם גרסא חדשה שלו, יש אנשים כמוני למשל שלא אוהבים את הקונטרול סנטר ומעדיפים את הקונטרול פאנל הישן והטוב, וגם לא לכולם יש כרטיס ATI שנתמכים ע"י ה CCC.

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  2. Started by danielly,

היי אני מתכוון לקנות מחשב חדש בעוד חודש וחצי ככה, מישהו יודע עם שווה לחכות לGT300 או שכדאי כבר לקנות 5850?

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  3. שלום לא זוכר מאיזה גרסה אבל ממתי שהוא ATI מפרסמים באתר שלהם רק את הדרייבר עצמו בלי הפאנל שליטה (שוב יש את ה-CCC אבל אני לא מעוניין להתקין אותו) הכוונה שלי היא שהולכים ל Desktop -> properties ->settings -> Advanced צריכים להופיע יותר מ-5 טאבים איך אני מוסיף את זה ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  4. Started by Adirz,

יש לי מסך דק MAG MS776 ואני מחפש הרבה זמן כבר דריוור בשבילו , אני צריך את עזרתכם . תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  5. בנו לי מפרט מצוין בפורום מפרטי מחשב, אך הייתה התלבטות בנוגע לכרטיס מסך שהציעו. אז הפנו אותי לכאן שאשאל לגבי איזה כרטיס ישרת אותי בצורה הכי טובה ויתן הכי הרבה תמורה למחיר (שהוא עד 900 שקלים)? המחשב ישמש אותי גם למשחקים ואולי גם לצפייה בסרטים ושימושים כלליים ושונים. אשמח אם תנדבו מידיעותיכם בנושא, ניר.

6. היי... אממ... לא ידעתי לגמרי לאן לפנות ואני גם לא סגור על מקור הבעיה אבל יש כל מיני אנימציות שרצות למשל באתרים... למשל הפרסומת שבאתר כאן.. אז כשהיא נמצאת במרכז המסך אז הוא לוקח הרבה CPU גם יש GIFים שעושים אותו דבר גם בפיירפוקס וגם באקספלורר... ניסיתי להוריד אותם למחשב ועדיין אותה בעיה אז אני מנחש שהבעיה היא בכרטיס הגרפיץ. יש למישהו מושג? דרך אגב אני משתמש ב: GeCube RADEON X1600 PRO Series 256MB windows xp sp2 firefox 2.0 ie7 וכד'

7. Started by lion03,

יש לי 1000 שקל ושמתי עין על ה6600GT ולפני שנה קניתי R96P ואני רוצה לדעת אם קניה של ה6600GT היא סתם בזבוז כסף

• 10 תגובות
    • 752 צפיות
  8. שלום רב איזה כרטיס מסך עדיף מבין השניים ולמה? asus geforce 5700le 256mb או gigabyte 6600gt 128mb תודה רבה

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  9. יש לי 7800GT של GIGABYTE ללא אוברקלוק ועם המאורר הרגיל. והוא עושה רעש ממש חזק, מה יכולה ליהיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  10. Started by md22,

איזה מסך עדיף: מסך "17 שטוח 786PF MAG Innovision או PROVIEW 17" DX-777 DYNAFLAT תודה

11. Started by Ac-Boy,

אוקי ניתן לראות את המפרט מימין =] האם הוא מגביל את הכ.מ? כי אני מקבל 300 נק' פחות ב3DMARK06 אני אמור לקבל הסביבות ה3500 וקיבלתי 3200..

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  12. שלום רב.. אני צריך עזרה מהמקצועיים שבניכם.. בניתי מפרט לאולפן הקלטות מקצועי המטרה היא כלל וכלל לא לגיימניג אלה לעריכות סאונד בלבד! protools/cubase השאלה שלי האם כרטיס מסך (לא מובנה) ישפר לי את ביצועיי המחשב? או שאני יכול להסתפק בכרטיס מסך המובנה של לוח האם? המפרט הוא כזה: מעבד - Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core לוח אם - Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-e זכרונות - G.Skill 2x8GB Ripjaws-X DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 ssd כונן - Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 תודה מראש על העזרה! וחודש טוב לכולם

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  13. Started by Idan-h,

האם ATI ו-Nvidia ממשיכות לייצר כרטיסי AGP? או שמה כל כל החברות הפסיקו וממה שיש בשוק זה מה שנשאר? כי אני לא מתכנן ממש על מחשב חדש, ואם באמת הAGP הולך להעלם בתקופה הקרובה, אני מעדיף לקנות אולי איזה 6600GT או 6800. תודה.

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  14. Started by aviad13,

היי, לאח שלי יש מחשב די ישן עם יציאת AGP לכרטיסי מסך, הכרטיס מסך התקלקל לו ואין לאמא שלי כסף לקנות לו מחשב חדש אז חשבתי לקנות לו רק כרטיס מסך, אפשר בבקשה המלצות לכרטיס מסך טוב למשחקים שיכול להיות טוב בשבילו? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  15. Started by pink,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך (AGP) עד 600 ש"ח בשביל לשחק פרו אבולושין 6 ו פיפא 07 על הביצועים הטובים ביותר מישהו יכול לעזור לי בבקשה... המחשב שלי : P4 2.8 512 DDR 80 G לוח אם של GIGABYTE כרטיס מסך נוכחי - GEFORCCE 5200 עייף מדי !!

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  16. Started by ozwrx,

דרישות הכרטיס: 1. קירור צלעות (לא רוצה מאוורר שמרעיש) 2. יריץ טוב סרטים וחיבור TVOUT איכותי לא למשחקים כלל עד 250 שקלים חיבור PCIE

• 11 תגובות
    • 752 צפיות
  17. Started by kobibo,

Sapphire ATI X800GTO FIREBLADE 256 mb 256 bit DDR3 PCI Express או Sapphire ATI X800GTO ULTIMATE 256 mb 256 bit DDR3 PCI Express אני לא מתכנן O.C . או שבכלל מומלץ לחכות לדגמים החדשים 1xxx שאמורים להגיע והבנתי שה 1600xt שווה לביצועים של ה GTO ?

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  18. מעוניין לקניות כרטיס מסך חדש למחשב שמקרטע כרגע בתכני FHD ברזולוצית מסך של 1920X1080. אני גם משחק משחקים פה ושם כמו NBA Live, אך זה כ"כ נדיר שאינני מחשיב זאת לשיקול. חשבתי בכיוון של הHD3650 או HD3850. האם הHD3850 יותר מדי לשימושי ואפשר לחסוך את הכסף ? יש משהו משתלם של nVidia שהנכם ממליצים ? תקציב 500. תודה

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  19. Started by ¥«::Ru§§iaN_BoY::»¥,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב ואני עוזר לו ליבחור את הפריטים...... אני רוצה לדעת מה ההבדל בין X1950PRO לבין.... X1800XT חוץ מהזיכרון.... ומה יותר טוב ביניהם ומה יותר שווה ליקנות.... תודה מראש... ואם כדאי לקנות כרטיס זול יותר או באותו מחיר שיותר מישתלם. המחשב בעיקר למשחקים....תודה

20. Started by itai_1813,

יש לי כרטיס מסך: sapphire x1950gt עם 256mb ואני התקנתי את המשחקים : prince of persia-sands of time ואת- indiana jones and the Emperor's Tomb ומשום מה אני רואה את המשחקים במהירות גבוהה מאוד, הורדתי עדכונים מהאתר של ATI והבעיה עדיין קיימת! בבקשה תעזרו לי בהקדם האפשרי! בנוסף לכך: במשחק פיפא 07 הקטעי סרטונים (כמו אחרי כול או בפתיחת משחק לדוגמא) נתקעים אם אני מפעיל "אנטי-אלייזינג" אפילו על הרמה הכי נמוכה ולפי מה שאני יודע על הכרטיס הוא יכול להריץ את ה"אנטי אלייזינג" על X4 בלי בעיה.

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  21. Started by fkdskate,

האם זה טוב ? SAPPHIRE RADEON 9600 256MB DVI + TV והאם יש במחיר הזה משהו יותר טוב ? אבל במחיר הזה!!! לא חמישים שקל יותר ,במחיר הזה!!

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  22. Started by Matankzr23,

האתר IQPC מוכר את 8800GTS ב 2930 ש"ח שווה? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3074&Pname=LEADTEK והנה הGTX ב 3724 גם שווה מאוד חח http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3075&Pname=

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  23. Started by Idanp,

אני מחפש מסך LCD טוב במחיר של עד 1600 שקל ושיהיה לו זמן תגובה נמוך.. יש המלצות?

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  24. Started by computer_freak,

כשאני נכנס למשחקים שמשתמשים ב Opengl רואים מטושטש עם קווים אדומים על המסך וכשאני נכנס למשחקים שלא משתמשים ב opengl רואים בסדר geforce 4 mx440 windows xp home

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  25. Started by AcidBurn10,

שלום חברים אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 500 ש"ח לא למשחקים תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים