עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Pro modder,

היי חברה.. אז כמו שרשום בכותרת: יש לי בבית טלוויזית LCD ומחשב ניד. עכשיו הבעיה היא שבטלווזיה יש רק כניסת HDMI (אין כניסות VGA ו DVI) . במחשב הנייד יש לי רק יציאת VGA. אני צריך מערך כבלים\קונקטורים , על מנת לחבר בין המחשב VGA ל-HDMI בטלווזיה.. האם זה אפשרי? (לא רק מבחינה פיזית, אלה גם מבחינה שזה יעבוד) - תודה רבה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  2. Started by leav,

שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך שתומך בAGP 2X וגם שיש לו יכולת להציג דסקטופ נוסף (כלומר עוד שטח מסך - לא העתק של המסך המקורי). אין צורך ב- DVI - לשניהם יש רק VGA. רצוי גם יכולת משחקיות בסיסית אבל לא חובה בכלל. (זה פנטיום 3) תודה רבה! -ליאב

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  3. Started by ofir38,

אני עומד לקנות בקרוב כנראה את הDELL 2007WFP השאלה שלי היא.. האם הכרטיס שיש לי (7300GT SONIC) יכול לסחוב את הרזולוציות של המסך הזה? במה זה תלוי אם הוא יסחוב או לא? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  4. הבעיה דלקמן מופיעה במחשב שלי ושל חבר שרכשנו כרטיס מסך PAILT 7300GT SONIC לאחר התקנת הדרייברים של הכרטיס מסך ושל דרייברים שהיו בכרטיס כמו WDM DRIVER במנהל ההתקנים אני מקבל סימן קריאה צהוב על ההתקן המצויין בכותרת. כשאני מסיר אותו כמו שווינדוס ממליץ לי לעשות מופיעה לי הודעה שיש לי התקן שמחפש תוכנה אני מפנה אותו לדיסק שקיבלתי עם הכרטיס מסך ובסוף ההתקנה[הוא מתקין משהו] הוא מודיע לי " לא ניתן להפעיל רכיב זה" "ארעה בעייה במהלך התקנת חומרה[קוד 10]" וזהו בערך אני לא מצליח לפתור את הבעייה

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  5. שלום, השאלה בכותרת, המפרט בצד. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  6. Started by MYST,

חברה יש לי שאלה קצה מוזרה אך אני צריך תשובה בבקשה!! מהו כרטיס מסך בטכנולוגית AGP החזק ביותר שיש כרגע שניתן להזמין בארץ? ואם אפשר לינק לחנות... ??? ??? אודה לכם מראש על עזרתכם..

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  7. Started by ybe,

אני מעונין לרכוש כרטיס מסך עד 1,000 ש"ח, תומך DX 10 ועם יציאות HDTV DVI במסגרת רכישת מחשב חדש(זכרון 2G ומעבד קונרו 6600). חשבתי על אחד מ2 הכרטיסים הנ"ל, האם במסגרת האמור לעיל יש אופציה טובה יותר? תודה,

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  8. שלום לכולם מאחר והכרטיס מסך 7900GT נדפק ומציג ארטיפקטים (בלי קשר לטמפרטורה) אני צריך כרטיס חדש בתקציב של 700 עד 1000 שקל. המפרט המלא של המחשב: Pentium D 930 3.0 GHz Corsair DDR-2 667 512 X 2 לוח אם GIGABYTE 8I945P-G ספק 480W גנרי שהגיע עם המארז לא יודע אם זה משנה אבל אני משחק בעיקר על רזולוציה 1280 על 1024. לא נורא אם יהיה צוואר בקבוק קטן אני חושב. ד"א אני לא רוצה כרטיס מסך שיהיה בעצם יותר חלש מהכרטיס שנדפק לי (אפילו מסדרה חדשה), זה יהיה מפגר לקנות כזה דבר. או באותה רמה או יותר חזק. תודה לעוזרים

9. Started by Nati_The_King,

יש שיפורים משו שווה להתקין? http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=mce/aiwradeonx-mce

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  10. Started by FastJack,

שלום. קניתי את הHD4670 וכשאני נכנס לאתר של ATI אני רואה שאין דרייברים לכרטיס מסך, היתכן? בדיסק התקנה שקיבלתי יחד עם הכרטיס יש דרייברים ישנים של catalyst 8.5.

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  11. Started by coorva,

יש לי 6600GT AGP ורוצה לשדרג לכרטיס AGP הכי חזק של NVIDIA שניתן להשיג היום. מהו הדגם ניתן להשיג בארץ? תודה

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  12. Started by co11,

שלום לכולם , היום קיבלתי בשעה טובה את הכרטיס מסך SAPPHIRE HD 3650 512MB GDDR3 AGP . חיברתי אותו למחשב והwindows vista לא מזהה אותו . הוא כותב לי במנהל התקנים מתחת למתאמי תצוגה "מתאם גראפי vga רגיל" . באתי להתקין את הדרייבר והוא מסיים את התקנה ועדיין לא מזהה אותו . יש למישהו מושג מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  13. חבר שלי קנה לפני שנה אולי מחשב כמובן שהוא לא התייעץ איתי ודחפו לו באייבורי אינטל פנטיום D כלשהוא בכל מקרה הוא התלהב לראות אצלי NBA2k9 ורצה לשחק גם אצלו יש לו כרגע כרטיס מסך מובנה וחשבתי שאפשר להציל את המצב עם איזה כרטיס מסך שיאפשר לו לשחק מה מומלץ במסגרת תקציב מצומצם ומגבלות החומרה הקיימת ? (כרטיס pci express כמובן)

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  14. Started by TicTacToe,

איזה עדיף? אנחנו מדברים על ה4890. תעזרו לי בהחלטה. לא יודע איזו חברה יותר אמינה/טובה.. אין צורך בסיפורים על המערכת והמלצות על כרטיסים אחרים.

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  15. Started by RoniStyle,

ציטוט:"מפרט טכני: Core Clock: 750MHZ Memory Clock: 800MHZ (GDDR5 @ 3200MHZ effective) Memory Bus Width: 128-bit Memory Amount: 512MB Shader Units: 640 חיבור כח דרוש מהספק: חיבור אחד של 6PIN PCI-E יכולת אוברקלוקינג: (7\10) מחיר: 550-630 שקלים הערת העורך: כרטיס מסך המציג ביצועים פשוט מעולים ביחס למחירו הנמוך, עומד בקו אחד עם כרטיסים שנחשבים ליותר חזקים כמו 9800GTX וHD4830 " השאלה שלי איפה מוצאים את הכרטיס הזה במחיר 550-630? איפה אני יכול למצור את הכרטיס הזה במחיר 550 שקל? אני פשוט מתלבט בין זה ל 4830 של sapphire ב540 שקל

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  16. Started by ShaY-MoR,

יש לי מחשב בעל כרטיס מסך 8500 (לא זה שבמפרט פה בצד) המחשב מחובר למסך בחיבור DVI TO HDMI אך אינו מעביר קול אל המסך. בדקתי את התקן הקול שלי במחשב (של realtek) והכל שם מוגדר כHDMI אך יש לי הרגשה שהבעיה היא בכרטיס מסך שלי שאינו בנוי להעברת קול דרכו. יש אפשרות לפתור בעיה זו?

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  17. אני מגיע לכמעט 90 מעלות במאמץ , במנוחה הוא בסדר 50-55 , השאלה שלי מתי אני אמור להתחיל לדאוג , כי נראה לי שזה לא כל כך מציאותי ....

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  18. שלום לכולם, יש ברשותי מסך 22" רחב ברזולוציה 1680X1050 וכרטיס מסך 8800GT 512MB. שימושיי במחשב הם למשחקים ברמה הכי גבוהה. אך בגלל הרזולוציה הגבוהה לפעמים משחקים עובדים לאט מהרגיל. לכן אני רוצה לדעת האם משתלם לקנות כרטיס מסך נוסף מאותו הדגם, והאם יהיו שיפורים בביצועים? בתודה מראש, שניר =]

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  19. תראו, אני מראש אומרת.. המחשב שלי די ישן ולצערי רק בעתיד אוכל להחליפו מכל מני סיבות כספיות אז בבקשה תנסו לקחת בחשבון את מה שיש ולייעץ לי בהתאם לכך (ולא לייעץ לי לקנות מחשב.. לדוגמא נתקלתי בהערות כאלה בעבר) אני עם מעבד : amd athlon 64 processor 3000+ 1791mhz זיכרון : 512MB לוח אם: ms 7093 ובו יש כרטיס מסך מובנה : ati readon express 200 series דיסק קשיח כרגע 80 ג"ב. אני אמורה לקבל השבוע מסך 24" של סמסונג - T240 וכנראה שהתרגשתי מדי.. כי נכנסתי לבעיה קלה, והיא מתמקדת בכרטיס מסך ככל הנראה. הבנתי שיש צורך לכניסת כרטיס מסך של pc express וזה הבנתי שיש לי, אך אמרו לי שיש "גירסא 1" או משהו בסגנון, ושזה יעבוד אבל לא אופטימלי.. (מישהו יוכל בבקשה להסביר לי למה הכוונה?) והדב…

• 10 תגובות
    • 702 צפיות
  20. powercolor hd4870 512Mb שעולה לי 1280 ש"ח, או HIS hd4850 iceq 1gb שעולה לי 1020 ש"ח. איזה כרטיס מביניהם יתאים לי יותר מבחינת יחס ביצועים-מחיר להרצת משחקי מחשב במסך 22" עם תמיכה ברזולוציה עד 1920X1440? (מעבד Q9400) תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  21. Started by Demon-Slayer,

שלום פורום גראפיקה ותצוגה אני מקווה שפתחתי את זה בפורום הנכון... ואני מקווה שתעזרו לי לפני שבוע קניתי את הכרטיס מסך ATI radeon 9800 pro 128 mb אני חיברתי את הכרטיס לפי ההוראות שהיו כתובתו בחוברת ( לחבר אותו דרך הכונן הכשיח ), ובדקתי כמה פעמים שהחיבורים טובים.. אחרי שהצלחתי להכני אותו סגרתי את המחשב. אני מפעיל את המחשב ומתקין את הדריברים ובנתיים הכל פעל לי טוב.... הורדתי את 3dmark 2003 וקיבלתי תוצאה של 5200+ ( אני לא זוכר את המס' המדוייק ) וזה הציג את זה ממש יפה וחלק אז שיערתי שהוא יפעל לי טוב הלכתי להגדרות של הכרטיס וסמתי אותם על המקשימום ואז הפעלתי את המשחק need for speed underground ופתאום הופיע בעיה, כאשר הפעלתי את הnos רכב כל המסך הפך לשחור לגמרי במקום שהיה טישטוש. אז…

• 9 תגובות
    • 702 צפיות
  22. Started by hike101,

שלום רציתי לדעת האם ההבדל בין 9600XT ל 9800PRO כל כך משמעותי שכדאי להשקיע עוד 200$ בשבילו? אם אקח 9600XT 256MB של saphire האם יהיה ברמה נמוכה יותר מ 9800PRO 128MB ? תודה.

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  23. Started by fkdskate,

האם זה טוב ? SAPPHIRE RADEON 9600 256MB DVI + TV והאם יש במחיר הזה משהו יותר טוב ? אבל במחיר הזה!!! לא חמישים שקל יותר ,במחיר הזה!!

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  24. Started by סמיסביב,

אני מתלבט בין 2 כרטיסים דומים. שניהם RADEON 9500 PRO ושניהם נמכרים באתר PANDAS. הראשון הוא של ATI ועולה 1193 ש"ח והשני הוא של הרקולס ועולה 1299 ש"ח. לא שאכפת לי מעוד 100 ש"ח, אבל האם יש לכך הצדקה? האם יש הבדל כלשהו בין הכרטיסים??? נ.ב. מאוד חשוב לי שניתן יהיה לחבר 2 מסכים לכרטיס (DUAL SCREEN). עד כמה שאני מבין, 2 הכרטיסים תומכים בכך. אם אני טועה, אשמח אם תגידו לי.... תודה מראש! עריכת המודר: הורדו הלינקים.

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  25. Started by OR007,

אני לא חושב שהבעיה נובעת מהכרטיס... ה-AA/AF לא מופעלים....קינפגתי כבר בעזרת RAGE 3D אך בכל זאת ה-FPS עומד על 30 בערך ~ בעבר הבעיה הייתה קיימת אך בעזרת פקודות מסויימות של ה-CONSOLE ומידע על כמה לכוון את הפקודות האלו חזרתי למוטב וה-FPS היה מיוצב ב-70-99 ! למישהו יש מושג מהן הפקודות האלה ?

• 1 תגובה
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.