עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tibia,

כרטיס מסך ראשון http://wex.co.il/product_info.php?products_id=1278 כרטיס מסך שני http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6729 כרטיס שלישי http://glob-net.com/product_info.php?cPath=1_4_41_104&products_id=2089 כרטיס רביעי http://glob-net.com/product_info.php?cPath=1_4_41_101&products_id=2794 זה הכל למי שיש הצאות שיגיד כל הכרטיסים זה בשביל משחקים כמו counter strike ואל תגידו שזה לא יחזיק כי אני רואה אנשים עם 2.4 intel geforce 4 ו100 fps ולי יש AMD 3000

• 10 תגובות
    • 718 צפיות
  2. Started by nisi90,

מפרט amd 1800+@2600 512mb ddr400 msi k7n2 delta geforce 6200@6600gt טוב המערכת שלי כימעט ראתה את המוות שהרצתי את התוכנה הזאת :\ אבל היא שרדה והכרטיס שלי עמד ליבכות טוב אז הינה אני על OC בכרטיס מ550\300 ל710\470 והצלתי להביא את התוצאה הזאת http://rotter.name/User_files/nor/43d0dd497c441639.jpg מה ככה יש כבוד? :] ד"א משהו יודע מתי יוצא סראיל לתוכנה? כי אני רוצה ליראות את כול האפשרויות וגם הרזולוציה מוגזמת :\

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  3. Started by ilanit,

היי, משום מה כרטיס הגרפי החדש שלי לא מראה תצוגה טובה יחסית לכרטיס הקודם שהיה בו חיבור VGA.. אז החלטתי לנסות את החיבור הנ"ל עם כרטיס המסך החדש... אבל, לכרטיס החדש GeForce 9800GT יש רק יציאות DMI. חברתי אדפטור למסך וממנו הכבל של ה-HDMI מתחבר לכרטיס.. אבל לא רואים כלום.. מתקבל מסך שחור כאילו לא מקבל... מדוע? זה לא הגיוני... :s05: זקוקה לפתרון/עזרה/רעיון..? (מסך LG 1970R)

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  4. Started by s7rmt,

אני רוצה להקליט דברים בטלוויזיה כמו וידיאו כזה איזה כרטיס אני צריך איזה חיבורים כמה זה עולה איפה משיגים וכו' וכו' מי שהוא מוכן לעזור ? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  5. Started by tordek,

שלום, לאחרונה קניתי כרטיס מסך זה התוצאה ב 3DMARK עלתה ל 7766 ומשחקים שעבדו לי באיטיות עובדים טוב יותר לשאלות: 1. האם עדיף להשתמש ב DIRECTX9 שמותקן על המחשב שלי או להשתמש ב DIRECTX 8.1 , גם אם כן וגם אם לא אבקש הסבר איך להסיר את ה DX 9 ולחזור לגירסאת ה DX 8 2. במשחק UNREAL TOURNAMENT אני מקבל 60 FPS בכל מפה כמעט שאני משחק ואם אני מקבל יותר זה על חשבון זה שהמשחק לא עובד חלק... אך לרב ה FPS נתקעים על 60, עוד דבר מוזר ששמתי לב שקורה במשחק הוא כאשר אני משנה את הרזולוציה והאיכות ליותר גבוהים ה FPS עדיין נשארים 60 לא משנה אם אני פותח את זה ב OPEN GL או ב DIRECT3D . בבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  6. Started by Roeebenj,

טוב אז ככה יש לי GTX 570 וניראה לי שהוא מתחמם לי מידי בדקתי תוך כדי משחק והיה לי 72 טמפרטורות זה נורמלי או שצריך ליקנות קירור לכרטיס? ושאלה שניה לא קשורה...הוא תומך DX11?

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  7. Started by repero,

יש לי כרטיס 6950 שפתחתי לו את השיידרים, ועבר OC לנתונים של 6970, במידה וארצה לעשות CF בעתיד, מה יהיה יותר אופטימלי להוסיף למערכת- 6950 או 6970? ההגיון אומר 6970, אבל אני מעדיף להיות בטוח

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  8. Started by neogod,

יש לי כרגע 7600 GS SONIC מסך 17" ואני משחק בד"כ על רזולוציה 1280*1024 איזה כרטיס מסך יחזיק משחקים על מסך 22" ברזולוציה שלו תיפול ממה שיש לי עכשיו ? אין לי תקציב לכרטיס מסך כי השאלה "תאורטית" ואני לא רץ לקנות מחר !

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  9. Started by koby058,

האם הוא טוב לעומת האחרים כי שמעתי פה בפורום שהיה איזה fuck בייצור אצלהם?

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  10. Started by Nightbeat,

כשהמחשב במאמץ, הכרטיס מתחיל להרעיש כמו המקררים בסופר. (לא צוחק) הוא כל כך מרעיש שאני שומע את זה דרך האוזניות. שמתי לב שכשאני נוגע בו הרעש מפסיק, ממש נגיעה הכי קטנה תפסיק את הרעש אבל כמובן שהוא יחזור כשאני אוריד את האצבע מהקירור רציתי לשאול האם דבר כזה מצדיק החלפת כרטיס? כלומר במסגרת אחריות.. הכרטיס מתפקד יופי, רק מרעיש בצורה בלתי נסבלת. תודה.

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  11. המינימלי שיפעיל אותם בצורה טובה: 4670 4730 4770 4830 4850 ? אם אפשר אז שיהיה בהם גם SVIDEO

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  12. Started by Boxster,

אהלן. שלשלום קניתי את הHD4850 גרסאת הTOXIC של SAPPHIRE...עלה לי 1070.. עכשיו יש לי ספק LED 12CMF 400W REAL EZCOOL.. אני לפעמים משחק CRYSIS וFARCRY 2 ברזולוציה והכל גבוה עד הסוף...עכשיו אני למשל משחק 5 דקות אז פתאום הכרטיס קורס יעני פתאום על הכרטיס מסך במארז יש נורה אדומה שנדלקת ואני צריך לכבות את המחשב ואז להדליק אותו מחדש.. יש איזה פתרון שאפשר לעשות בלי לפגוע ברזולוציה ובגראפיקה עצמה כדי שהכרטיס לא יקרוס...ואני לא רוצה להחליף ספק...יש איזה פתרון או משהו?

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  13. Started by qpalzm,

http://www.cnab.co.il/productslist.aspx?CategoryID=101&DefaultProduct=1349 נראה לכם הגיוני?

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  14. היי לכולם יש לי חבר שמוכר לי כרטיס מסך של חברת ATI דגם 9800 pro עם זכרון של 128MB השאלה שלי היא איך ניתן לדעת ממנו איזה סוג כרטיס זה 128 או 256 bit שאלה שניה האם ההבדל הוא כל כך משמעותי ? (יש אולי למישהו לינק המשווה בין השתיים?) ושאלה אחרונה, בכמה כדאי לקנות אותו ? תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  15. Started by samiboy,

שלום, יש לי מחשב פנטיום 4 1500 ולוח אם (ECS P4S5A (5 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות שיעבוד טוב עם משחקים עד 500 ש"ח תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  16. Started by RoniStyle,

ציטוט:"מפרט טכני: Core Clock: 750MHZ Memory Clock: 800MHZ (GDDR5 @ 3200MHZ effective) Memory Bus Width: 128-bit Memory Amount: 512MB Shader Units: 640 חיבור כח דרוש מהספק: חיבור אחד של 6PIN PCI-E יכולת אוברקלוקינג: (7\10) מחיר: 550-630 שקלים הערת העורך: כרטיס מסך המציג ביצועים פשוט מעולים ביחס למחירו הנמוך, עומד בקו אחד עם כרטיסים שנחשבים ליותר חזקים כמו 9800GTX וHD4830 " השאלה שלי איפה מוצאים את הכרטיס הזה במחיר 550-630? איפה אני יכול למצור את הכרטיס הזה במחיר 550 שקל? אני פשוט מתלבט בין זה ל 4830 של sapphire ב540 שקל

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  17. Started by IG,

אני אמור לקבל לפטופ בזמן הקרוב, וחשבתי לקנות לו כרטיס טלוויזיה. אני עוד לא יודע אם תהייה ללפטופ יציאת פיירואייר (שאמור להיות יותר מהיר מהUSB...). ראיתי כמה כרטיסים כאלה שמתחברים בUSB, אבל אמרו לי שהUSB איטי מידי בשביל העברה חלקה של שידור טלוויזיה ושהאיכות של הכרטיסים האלה פשוט זוועה. על מה אתם ממליצים? לגבי תקציב, כמה שיותר זול אני רוצה כרטיס כמה שיותר איכותי, רצוי מאוד שיכלול אנטנה בילט אין. אני מוכן לקבל הצעות גם של כרטיסים עם חיבור פיירואייר...

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  18. טוב יש לי DX9 מותקן הרבה מאוד זמן כבר....הרצתי PCMARK ראיתי שהוא כותב 8.1 , אמרתי אולי אין לי 9 !!?!? התקנתי אותו שוב... הרצתי שוב PCMARK כתוב לי שוב 8.1....חשבתי אולי זה כי הוא תוכנה ישנה ולא מכירה את הגירסא 9 ? אוקיי אני ממשיך מריץ 3DMARK2001SE הוא כותב לי שדרוש DX 8.1 ומעלה...(כאמור התקנתי 9!) הוא אמור לא לרוץ עם 9 ? יש פאץ' לסדר את זה ? תודה.

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  19. Started by MicroXBox93,

אהלן חברים.. רציתי לדעת עד כמה שווה לקנות הכרטיס הזה האם הוא חריץ לי את battlefield 3 על full ומשחקים עתידיים? תודה ומחכה לתשובה

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  20. יש לי שתי בעיות נתחיל מהבעיה הפחות מטרידה שקפצה לי היום באמצע ששיחקתי ב-Gears Of War היום קפצה לי הודעה באמצע ששחקתי עם VPU Recover בדיוק בשניה שהמשחק נתקע ואחרי 10 שניות שהמשחק תקוע באיזה קטע, פתאום המשחק המשיך והכל היה בסדר, יכול להיות שיש לי בעיה בכרטיס מסך ? הטמפרטורה של הכרטיס במנוחה נעה בין 79-80 זאת השאלה הראשונה. בקשר לבעיה השניה שלי אז אני אתחיל (טיפה חפירה אבל זה רק בשביל שתבינו את התמונה המלאה) יש לי כרגע מחשב חדש שקיבלתי לפני שבוע בדיוק, לפני המחשב החדש היה לי מחשב אחר שהייתי מחבר את ה-LCD שלי עם חיבור DVI TO HDMI לכרטיס מסך שלו והייתי רואה סרטים ב-LCD מהמחשב. עכשיו לבעיה המוזרה, לפני שבוע שקיבלתי את המחשב חיברתי ישר את ה-LCD למחשב החדש ופירמטתי והתקנתי ווינדו…

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  21. Started by ^NAOR^,

רציתי שתגידו לי מה דעתכם על הכרטיס הזה הוא טוב? ATI HD 3870 512 MB אני יודע שיש יותר טובים ממנו אבל הציעו לי אותו במחיר טוב ורציתי שתגידו לי מה דעתכם עליו? שיריץ לי משחקים על גרפיקה טובה שנתיים-אולי שלוש

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  22. חברה....אני חייב המלצה..לכרטיס טלויזיה עד 250 שקל ....יש הרבה חברות...הרבה כרטיסים ... קראתי כמה חוות דעת אבל אני עדיין לא משוכנע מה הכי טוב... הדבר היחיד שחשוב לי הוא "איכות הטלויזיה"...לא אכפת לי לא ממשדר FM , לא מלכידת תמונות ולא מהקלטה... הכי הכי חשוב איכות השידור..שאני אוכל לראות משחק כדורגל כמו בנאדם במסך ה 19 אינץ שלי!... אשמח לתגובות /המלצות!

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  23. Started by bilbo6,

שלום לכולם אני דיי חדש בעניין ככה שלא הכי מבין יש לי כרגע כרטיס מסך אונבורד על לוח של אינטל DDR2 64 ביט,עד עכשיו שיחקתי משחקים כמו NFS M.W ולא הייתה לי בעיה אבל להיטמן החדש והNFS החדש יש בעיה רצינית לרוץ. קראתי קצת באתר וחשבתי לקנות את ה-6600 של ג'יפורס אנוידיאה או את ה-7300 ו7600 תלוי באיזה מחיר אני אמצא אותו מה נראה לכם עדיף ? עוד דבר איך אני אדע איזה חיבור/יציאה אני צריך PCI או AGP ומהמההבדל בינהם בכלל? תודה

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  24. שלום יש לי כרטיס saphire ati radeon 256 dvi vivo אז הכרטיס הזה יכול גם לשמש ללכידת וידאו מהטלויזיה למחשב עשיתי כל מיני ניסיונות עם virtual dub ועוד כל מיני תוכנות המטרה שלי הייתה להגיע להקלטת סרט של שעה וחצי בקובץ אחד מקודד ל xvid עם סיומת avi שישקול 700 מגה אחרי המון ניסיונות הגעתי למצב שהסרט שקל 700 מגה אבל לא ראו אותו טוב ראו פסים הסאונד לא התאים לדיבור ומידי פעם הסרט קפא לגמרי אני מאמין שזאת בעיית הגדרות מישהו יכול להסביר קצת על איזה הגדרות הכי מומלצות כדי שתצא איכות תמונה טובה ושהסרט ירוץ רגיל והגודל של הקובץ לא יהיה ענק ? ניסיתי לשאול בים מקומות ולא קיבלתי תשובות נורמליות נ.ב - אני רוצה לקודד ישירות מהטלויזיה לפורמט xvid אני בטוח שיש דרך לעשות את זה במקום קודם לק…

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  25. Started by aviel131,

אהלן קניתי לפני הרבה זמן את הכרטיס ATI Radeon HD3870 ב1200 ש"ח עכשיו אני רואה המחיר שלו כ600 שקל ואני שואל איך זה יכול להיות? כי הכרטיסים בסדרת 4XXX של ATI יותר זולים למישהו יש תשובה? חג שמח.

• 1 תגובה
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.