עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Access Denied,

חבר ביקש עצה לכרטיס מסך הכי טוב עד 850 שח.. עד לפני 10 דקות הייתי אומר לו 9600GT בלי שאלות.. ואז קראתי את הביקורת פה באתר.. משני הכרטיסים הללו, מי עדיף? Gigabyte Radeon HD3870 512mb שעולה 840 שח Sparkle nVIDIA GeForce 9600GT 512mb שעולה 800 שח

• 9 תגובות
    • 737 צפיות
  2. Started by jorgito,

שלום! יש לי 1900GT עם CATALYST 6.11 ן ATI TRAY TOOL הכי חדש - חיברתי את הכרטיס לטלוויזיה בחיבור COMPOSITE (בננה רגיל) והאיכות לא משהו בלשון המעטה - עשיתי חיפוש ולא מצאתי פה הסברים אז רציתי לשאול איך אני מתאים את הטלוויזיה לצפייה יותר טוב וגם איך אני גורם לזה שברגע שמשתנה רזולוציה במחשב זה יכבה לי את הטלויזיה (למשל כשMEDIA PLAYER רץ עם FULL SCREEN VISUAL ברגע שאני מחזיר אותו לגודל רגיל זה מכבה את האות לטלוויזיה ואז צריך שוב דרך ה TRAY TOOL להפעיל מחדש...) תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  3. Started by lmlm,

http://resources.vr-zone.com/newspics/Jan06/19/3DMark06-PXE955.gif

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  4. Started by tal,

אני רוצה לקנות מסך חדש עם תקן DVI שקשור איכשהו למסכים דקים( אשמח לקבל הסבר) אני גם אמור לקבל מחשב חדש בתוך כחודשיים. אני שואל אם בינתיים, בהנחה שאני אקנה עכשיו את המסך הדק, אני אוכל להשתמש בו במחשב הישן שיש לו יציאה רגילה כמו כל כרטיסי המסך הסטנדרטיים האם תקן DVI באמת נחוץ מה הוא נותן בעצם תודה

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  5. Started by dor962,

המחשב החדש הגיע ועכשיו יש בעיה הספק (corsair 520) מתחבר לכרטיס מסך (2900xt של ספיר) רק במקום אחד, על הכרטיס מסך יש שני חיבורים שהספק אמור להתחבר אליהם, והכבל של הספק שאמור להתחבר לשם לא מתחבר. המחשב לא עובד בלי לחבר את הכבל הזה של הספק לכרטיס. הכבל של ה-8 פינים לא מתחבר כמו שצריך...הוא הפוך.. אם מישהו הבין על מה אני מדבר..הוא יכול להגיד לי אם אני צריך מתאם או משהו כזה?

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  6. Started by rtr,

http://firingsquad.com/hardware/ati_p965_crossfire_performance/ חוץ מב COD2 הביצועים פשוט דומים מאוד.. לא בטוח שיהיה שימושי לרובנו אבל בהחלט בשורה משמחת

7. מחר אני קונה את הכרטיס ! יש לי כמה שאלות מקווה שתכלו לענות ! 1.אני יודע שיש כבל שאמור לחבר מהספק לכרטיס איך הוא נראה והאם אני מקבל אותו או משהו שצריך להוסיף עוד משהו !? 2.אני יודע שצריך ספק כוח דיי טוב ! עכשיו יש לי את הספק הזה HEC400TRT האם הוא באמת יוכל להחזיק את המחשב עם הכרטיס מסך !!? או שיהיה לו צוואר בקבוק !?! (למרות שאני מעדיף בגלל שאני יוכל לחסוך עוד קצת כסף ולהביא משהו בסט!) 3.על איזה משחקים אני יוכל לבדוק אותו !? תודה לכולם על העזרה פה ! ותגידו לי להתחדש !

• 11 תגובות
    • 737 צפיות
  8. Started by avipeso1,

קניתי את הכרטיס HD4890 1GB, חיברתי למחשב, כולל 2 חיבורי 6 פינים מהספק ומשם הוא מחובר ל-LCD42 ע"י מתאם מ-DVI ל-HDMI. הורדתי דרייבר+catalyst מעודכנים, לאחר התקנה שלהם וביצוע ריסטרט הבעיה הבאה מתרחשת: יש תצוגה עד למסך הטעינה של ויסטה ומיד לאחר מכן, אין אות. כנראה יש איזה בעיה בזיהוי תצוגה או עם זיהוי HDMI, כי כשאני מחבר את המחשב ל-17" זה עובד. בנוסף, אם אני לא משנה רזולוציה ומשאיר על 640X480- יש תצוגה.

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  9. Started by pincher77,

צריך המלצות לכריס מסך חדש בתקציב של כ-1200 ש'ח. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  10. Started by stingeR-,

אוקיי , יש לי אפשרות לקנות 9500PRO משומש , חבר שלי הולך לקנות 9800XT(עשיר) והוא רוצה למכור לי את ה9500פרו שלו(אידיוט גמור , לא מבין מה לא מספיק ב9500פרו...) אבל לי זה עושה רק טוב , עכשיו אני צריך לדעת כמה עלי להציע לו ? אני חשבתי על משהו בסביבות ה600-700שקל... מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  11. כרטיסי ה-Geforce RTX 3070 של NVIDIA הופכים זמינים לרכישה באופן רשמי - בואו לגלות מה הביצועים שהוא מביא בתמורה להשקעה של כ-500 דולר במסגרת מותג ה-TUF הפופולרי של חברת אסוסלכתבה

12. לאחרונה יצרניות החומרה הגדולות בעולם מנסות למצוא פיתרונות אוניברסליים לשילוב בין כמה חלקי חומרה בתוך מוצר אחד. מדובר על תכנונים כגון שילוב של מעבד גראפי במעבד ראשי על ידי החברה AMD-ATi וכו'. הפעם גם ל nVIDIA יש מה לאמר בנושא. האתר VR-Zone מוסר כי nVIDIA השקיעה בחברת הפיתוח Accelware לצורך פיתוח תוכנה אשר תנצל את כוח העיבוד של המעבדים הגראפיים של nVIDIA למטרת העיבוד הראשי במערכת, דבר שהמעבד הראשי במערכת אחראי עליו. חשוב לציין שפיתרון זה הוא פיתרון על בסיס תוכנתי אשר מוגבל הרבה יותר מפיתרון על בסיס חומרתי (הפיתרון של AMD-ATi). זה נותן רושם של יתרון ל AMD-ATi במובן הזה, אך לא הכל ברור מאיליו - אין מידע על יעילותם של שני הטכנולוגיות עדיין לכן אין את האפשרות להעריך את היתרונו…

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  13. היי האם יהיה צוואר בקבוק רציני עם מעבד כזה, ראיתי שגם אין צורך בחיבור מתח לכרטיס . רוני

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  14. אז ככה... עכשיו נכנסות לשוק כרטיסי המסך עוד 2 חברות s3\via ו הxgi וכמובן matrox שאף אף אחד כבר הרבה זמן לא שמע מהם כלום והחברות הותיקות כמובן ATI ו nvidia..... אני לא יודע הרבה חומר על החברות החדשות ( בעבר היה לי כרטיס של s3 שהיה ממש טוב ) מבחינת הכרטיסים שלהם... אם מישהו רוצה להוסיף עוד אור על הכרטיסים של כל אחד... אם לימישהו יש עוד פרטים... אני גם יחפש וככל שאני ימצא עוד פרטים אני ישים... מעניין לדעת האם יהיה מישהו שיפיל את אייטיאיי או נוידידי ה"ספקט" של כרטיסי ה אס 3 מאוד מרשים... DeltaChromeF1: Performance Series World's first 0.13 micron 8-pipeline GFX engine. Up to 256 MB of memory. DirectX 9.0 compatible. Native HDTV-out Chromotion Programmable V…

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  15. Started by liortaib,

תגידו איזה כרטיס מסך עדיף משלושת אלה על מסף 22 אינץ אני רוצהה שהכרטיס ינצל את כול העוצמה שלו על רצולוציה 1680x1050 Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail CF Kit GigaByte GeForce GTX260 896MB GDDR3 PCIe2 HB התקציב שלי הוא בין 1500-2000 תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  16. אז ככה, מכוון שלפני חודשיים וחצי קניתי מעבד+לוח+זיכרון ולפני חודש ואפילו פחות, קניתי מסך אז לא נשאר לי הרבה כסף להשקיע בכרטיס מסך כרגע ויש לי G4MX440... שמעתי כאן שאמרו "מהירות זה דבר כל כל שולי בכרטיסים.... התמיכה בטכנולוגיות שונות חשובה יותר.." אז אוברקלוקינג באמת לא הביא לי ביצועים טובים יותר במשחקים (רק תוצאות טובות יותר קצת ב 3DMARK) וגם הכרטיס שלי לא עמד באוברקלוקינג ועשה בעיות לפעמים בוינדוס לכמה שניות.. בכל מקרה חשבתי לשדרג ל FX5200 מבית ABIT אבל אמרו לי שהביצועים שלו לאומת ה G4MX440 טובים אך לא בהרבה ולא מספיק יש את הרדאונים 9200 במחירים סבירים אבל עד כמה שהבנתי הביצועים שלהם על הקרשים חיפשתי את הכרטיס רדאון 9600 מסדרת XT אך המחיר הזול ביותר שהשגתי הוא 900+ שקלים…

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  17. Started by Shtupel,

אני מחפש כרטיס מסך למחשב חדש בסביבות ה400 -500 ש"ח. אשמח ליראות גם השוואות עם שאר כרטיסי הסמך. תודה.

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  18. בקיצור היה לי רשאון 9700 שלמי שלא זוכר כאן קרתה לו תאונה ונפל עליו מאוורר גנריק וחתך לו חלק קטן מאוד בצבע שחור שרשום עליו 16 ו 10v אם אני לא טועה או משהו כזה... בקיצור הכרטיס לא העלה כלום הבאתי לאחריות מפנדה,והיו לי צעקות ובלאגנים ועכשיו קיבלתי את הכרטיס. הקטע הוא שעדיין אין את אותו חלק שנחתך,ואחרי התקנת directx 9 ודרייברים מחדש הכל עובד חלק וטוב ואפילו תוצאה גבוהה יותר ב-2 מבחני ה-3dmark ! אז הכרטיס היה בסדר מהתחלה או שהם פשוט הוסיפו או חיברו נגד או הלחימו משהו במקום אחר על הכרטיס שמחליף את זה???? ???

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  19. Started by JSK,

כמה שאלות בקשר לDirectX10: 1. הוא יוצא יחד עם ווינדווס ויסטה נכון, מתי זה יהיה בדיוק? 2. מתי בערך יצאו כרטיסים שתומכים בו? 3. האם שווה לי לקנות עכשיו Connect3D X1950 Pro 256Mb ב1350 ש"ח ועוד איזה שנה וחצי- שנתיים, אני אחליף לכרטיס תומך DX 10? הוא יחזיק עד אז? 4. כמה בערך יעלו הכרטיסים לDX10 כשהם יצאו? (טווח מחירים). תודה רבה לכל העונים!

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  20. Started by 54321,

לפני שאני קונה את 9600xt אולי עדיף לקנות את ה6600 הרגיל לא ה gt

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  21. Started by Blackend,

אני מחפש מסך חדש בעיקר למשחקים וודיאו אני מעדיף אל סי די.יש לי מספר שאלות 1. האם באמת כדאי לעבור לאל סי די? 2.המסך שמצוין האן הוא שווה משהו? 3.איזה מסכי 17 אל סי די בטווח המחיר הזה מומלצים?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  22. Started by Access Denied,

http://www.digit-life.com/articles2/radeon/sapphire-4.html באתר הנ"ל אפשר לראות שהרדאון 9800 הפרו לייט (שנמכר בזול בכל המקומות תחת השם רדאון 9800 פרו רגיל) חלש מהפרו הרגיל אבל בגלל המחיר היחסית נמוך שלו הוא מקבל את היחס מחיר לביצועים הכי טוב!! האם החלפת המאוורר או הוספת סינקים לזיכרונות יכולים לשפר את התוצאה?? (גם באוברקלוק אם צריך...)

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  23. Started by KOBRA CHOPER,

האם יש הבדל בין X1800סא 512 ל X1800 XT 256 ואם כן במה ? יש הבדל ב BF2<? ;D

• 9 תגובות
    • 737 צפיות
  24. Started by Xilver,

מופיעה לי השגיאה הזאת כל פעם אחרי זמן מסויים שאני משחק במשחקים. קראתי קצת באינטרנט וכנראה שזה בעקבות הTDR שיש בווינדוס 7, שברגע שהFPS יורד מ20 הוא פשוט מכבה את היישום. איך אני יכול לבטל את זה? יש לי את הדרייבר הכי מעודכן של נווידיה.

• 1 תגובה
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים