עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ELCLON,

שלום רב הייתי מבקש להתייעץ איתכם יש לי מחשב פנטיום 4 אינטל מעבד 3.2 עם לוח אם אסוס P4S800D סוקט 478 דיסק קשיח WD 80 GB 8 MB 2גיגה זכרונות מארז HEC 69A19 עם ספק HEC 400 WATT TRT מסך 22 BENQ דגם FB 222W כרטיס מסך NIVIDIA GEFORCE 7600 GS 512 MB AGP למומחים שכאן בפורום המליצו להחליף כרטיס מסך SAPPHIRE ATI RADEON HD 3650 512 MB AGP האם כדאי להחליף מה הוא יתן לי יותר מהכרטיס המסך שלי (עבור משחקים צפייה בסרטים( תודה מראש

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  2. ראיתי בחדשות פה באתר שיצא ג'י פורס 5900 חדש. מתי הוא יגיע לארץ? האם הוא יהייה יותר טוב מה 9800 פרו? תודה

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  3. Started by BeRo,

אני משתמש עכשיו במסך LCD שך BENQ שזמן התגובה שלו 16MS. החלטתי לבחון אותו במשחקים. יש עוד אנשים שיכולים לתת לי פידבקים לגבי משחקים ששוחקו על גבי מסכי LCD? ציינו בבקשה אילו משחקים שחקתם, האם היו מריחות ואם הן היו נוראיות ואת זמן התגובה של המסך והדגם. תודה.

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  4. אני לא יודע איפה בודקים את המהירות שעון זה אמור להיות 625 נכון? הבאתי תמונה של הסיכום חומרה מהקטאליסט של ATI... תגידו לי מה עושים ואיך תודה. [attachment deleted by admin]

5. Started by url,

אהלן, נקווה שתוכלו לעזור לי יש לי כרטיס radeon 9000 pro וכשאני מחבר אותו לטלויזיה אני לא מצליח לראות סרטים. במקום סרט הוא מציג מסך שחור כזה בתוכנה שבה משתמשים בעוד שבאותו זמן במחשב הסרט כן מוקרן. ניסיתי לעשות את זה עם סוגי קבצים שונים(avi mpg) וגם עם תוכנות שונות (media player, mv2player,power dvd 5) וזה עדיין לא עזר. האם זאת חסימה מסוימת או סתם בעיה?

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  6. Started by q1234,

איזה מהם מציג תמונה איכותית יותר ? אני לא מחפש מסך טוב למשחקים , רק לקצת סרטים וגלישה מרובה באינטרנט. יש עוד מסכים שאתם ממליצים בתקציב של 2000 ש"ח ולא יותר ? ראיתי את ה-730b ליד הדגם 1780q (אני חושב שזה הדגם) של lg , ולא ראיתי הבדלים באיכות התמונה , זה הגיוני בהתחשב בעבודה שה-lg עולה בערך 600 ש"ח יותר? תודה

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  7. Started by ThaPhoeniX,

מישהו יודע איך מגידירים CLONE VIEW ב CONTROL CENTER של CATALYST??? הוא לא נותן לי להפעיל גם את הטלויזיה וגם את הצג מחשב ביחד (חיברתי בSVIDEO) עם 1800GTO2 לפי העזרה צריך לגרור את הצג טלויזיה ל PRIMARY DISPLAY ואז הוא אמור להראות CLONE VIEW, אבל הוא מראה לי רק SWAP DISPLAY ואם אני מנסה להפעיל את ה SECONDARY DISPLAY אז הוא לא נותן

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  8. טוב שלום לכולם אני חדש כאן צריך ממכם קצת עזרה: יש לי שתי אפשריות האחד לקחת את הכרטיס 7900gt 256mB של היצרן MSI או להוסיף 200ש"ח ולקבל את הכרטיס GF7950GT 512MB PCIE של היצרן INNOVISION מה אתם הייתם עושים? והאם יש הבדל בין שני הכרטיסים ששווים את ה-200 ש"ח הבדל? תודה לכל העוזרים......MMm

9. Started by yonifra,

אהלן, לאחי היתה היום בבית הפסקת חשמל, וכאשר הוא הדליק מחדש את המחשב, המחשב עלה עם תצוגת צבעים של 8 ביט (מקודם היה לו 32) מה שעוד יותר מוזר, זה כשהוא מפעיל משחקים, המשחקים עולים בצבעים מלאים ועשירים, הבעיה היא רק בתצוגה של וינדוס (יש לו וינדוס ויסטה) כמו כן, יש לו כרטיס מסך nVidia 9800GT. ניסינו לשנות בהגדרות התצוגה של וינדוס (Display Settings) את ה- Color Depth אבל אי אפשר לבחור כלום מלבד 8 ביט... אם למישהו יש מושג למה זה, אני אשמח לשמוע! ;D

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  10. Started by Demon-Slayer,

שלום פורום גראפיקה ותצוגה אני מקווה שפתחתי את זה בפורום הנכון... ואני מקווה שתעזרו לי לפני שבוע קניתי את הכרטיס מסך ATI radeon 9800 pro 128 mb אני חיברתי את הכרטיס לפי ההוראות שהיו כתובתו בחוברת ( לחבר אותו דרך הכונן הכשיח ), ובדקתי כמה פעמים שהחיבורים טובים.. אחרי שהצלחתי להכני אותו סגרתי את המחשב. אני מפעיל את המחשב ומתקין את הדריברים ובנתיים הכל פעל לי טוב.... הורדתי את 3dmark 2003 וקיבלתי תוצאה של 5200+ ( אני לא זוכר את המס' המדוייק ) וזה הציג את זה ממש יפה וחלק אז שיערתי שהוא יפעל לי טוב הלכתי להגדרות של הכרטיס וסמתי אותם על המקשימום ואז הפעלתי את המשחק need for speed underground ופתאום הופיע בעיה, כאשר הפעלתי את הnos רכב כל המסך הפך לשחור לגמרי במקום שהיה טישטוש. אז…

• 9 תגובות
    • 737 צפיות
  11. אני הולך לקנות כרטיס חדש (8800gts) ורציתי לדעת מה ההבדל בין החברות השונות שמשווקות את הכרטיס? BFG/XFX/LEDTEC/SPARKLE/GUGABYE/ASUS וכו'...

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  12. Started by massinvallus,

???

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  13. Started by davidreznic,

כמו ששאלתי...סליחה אם מישהו שאל כבר, לא מצאתי וזה די דחוף...

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  14. Started by ValooMaster,

אהלן. יש ברשותי כרטיס מסך מדגם RADEON 9500 PRO של HERCULES, עכשיו כאשר אני מעלה את המשחק FIFA2005, הגרפיקה נראת כאילו היא על מצב של SOFTWARE RENDER ברזולוציה מאוד נמוכה (למרות שהגדרתי רזולוציה גבוהה במשחק) ובאיכות גרועה. האם הבעיה קרתה למישהו והאם יש דרך לטפל בה? הורדתי את הדרייברים הכי חדישים וכמו כן גם את ה-DX הכי חדש אם כי הבעיה נשארת. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  15. Started by dids22,

תראו אני רוצה להחליף דרייבר לכ. מסך הקיצר אני פשוט מתקין אותו או שאני צריך למחוק תדרייבר הקודם? ויש לי תתוכנה Driver Cleaner אז פשוט לפתוח אותה ולמחוק ?או שצריכים לעשות את זה במצב בטוח? הקיצר תסבירו לי פשוט מה לעשות וזהו תתודה

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  16. כמה FPS יש לכם עם V.HIGH ורזולוציה לפחות 1680X1050 או 1920X1200, ברצוני לדעת אם שווה לקנות את הכרטיס מ 8800GTX, אני יוכל למכור אותו במחיר טוב ולהוסיף. וגם אם אתם יכולים להפעיל FSAA 2 או 4.

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  17. שלום לכולם מאז שקניתי את המחשב האחרון (מפרט מלא בצד) אני חש שהוא לא עובד כמו שהוא צריך באמת. התופעות שאני שם לב אליהם למשל ב-BF3 (אולי זה בכלל באגים במשחק או דבר "נורמלי" , אני לא יודע) מדי פעם יש תקיעות קטנות כיאלו המשחק עובד על slow-motion. תקלה שחוזרת על עצמה כבר מספר פעמים היא שכיאלו חלק מהתמונה נתקעת , למשל חתיכה של בניין ועוד איזה מגדל , נתקעים על חלק מהמסך ואני רואה את הצורה שלהם בלבד , בצבע שחור. איך אני יכול לדעת אם ישנה איזשהי תקלה בכרטיס מבחינה חומרתית וכן מבחינת תוכניתית (אולי דרייבר לא תקין או משהו בסגנון)? אלו בדיקות אני יכול להריץ? מה שאני כן יודע זה שמבחינת טמפ' אין בעיה. היא נעה על 50-60 מעלות כשאני במשחק.

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  18. Started by roybar,

אפשרי לחבר PC למסך של מחשב ALL IN ONE ? יש לי מחשב (PC) ואני רוצה לעבוד עליו, אין לי מסך לחבר אליו, אבל יש לי מחשב ALL IN ONE של SONY , אם יציאת HDMI, יהיה אפשרות לחבר בין ה PC כבל של DVI ל HDMI של ה ALL IN ONE ? או HDMI ל hdmi זאת גם אופציה ?

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  19. Started by Micahell bet.,

איזה כרטיס לדעתכם יהיה הכי טוב? חשבתי להזמין מחו'ל 9500 פרו, מה דעתכם? {עולה בסביבות ה200 דולר] ולמה במבחנים מסוימים ה9500 טוב יותר מ9600 פרו? די מוזר. בכל מקרה, לכל מי שמבין יותר, שיענה בבקשה.

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  20. Started by STRENGTH,

קניתי אותו לפני 7 שנים זה SONY 200GS TRINTRON אני רציתי לדעת ,אם היום הוא נחשב מסך טוב?

• 11 תגובות
    • 737 צפיות
  21. Started by ozwrx,

דרישות הכרטיס: 1. קירור צלעות (לא רוצה מאוורר שמרעיש) 2. יריץ טוב סרטים וחיבור TVOUT איכותי לא למשחקים כלל עד 250 שקלים חיבור PCIE

• 11 תגובות
    • 737 צפיות
  22. Started by avi.hagit,

יש לי כרטיס מסך 6200 טורבו קאש שבוע ימים ואני מאוכזב מימנו לאלה אני מעונין לקנות משהו יותר רציני שיריץ לי משחק כגון gta אנדרס fifa 2006 ועוד בסיגנון זה משהו בסכום של 400 עד 600 שח המחשב שלי הוא amd 3000+ לוח גיגביט ga-k8nf-939 גיגה ראם 512*2 240 גיגה צורב של nec 3550 איך המחשב בכללי?

• 11 תגובות
    • 737 צפיות
  23. יש לי 6800 gt אני רציתי לשאול בקשר ליציאה השנייה של הכרטיס שצריך מתאם כדי לחבר אותה למסך רציתי לדעת למה היא מה עושים איתה? ?

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  24. Started by AvigdOr.GT,

היום בבוקר רכשתי את הכרטיס 6600GT של חברת leadtek התקנתי והכל טוב ויפה, אבל יש משחקים שזה מעין באג בדרייבר ה66.93 שיש לי, אז אני כרגע מוריד את ה71.24 בטא, ככה אני מקווה שזה יסדר. עכשיו יש לכם עצות משהו שכדאי לי לעשות עם הכרטיס? מלבד אוברקלוק )

• 7 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים