עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eladbu,

א

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  2. Started by ^NAOR^,

רציתי שתגידו לי מה דעתכם על הכרטיס הזה הוא טוב? ATI HD 3870 512 MB אני יודע שיש יותר טובים ממנו אבל הציעו לי אותו במחיר טוב ורציתי שתגידו לי מה דעתכם עליו? שיריץ לי משחקים על גרפיקה טובה שנתיים-אולי שלוש

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  3. Started by roniok,

שלום. אחרי מריבות קשות אבי קנה לי 730BF. עכשיו שמתי לב שהכבל DVI הוא DVI-D .חיבור בודד (9 פינים רבועים מופרדים ופין אחד גדול בצד) ואצלי בכרטיס מסך החיבור הוא DVI-I חיבור כפול (24 פינים בשלוש שורות וחמישה פינים גדולים בצד). רציתי לדעת אם צריך לקנות מתאם :screwy:

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  4. אני מתכנן לקנות כרטיס גרפי של radeon 9800 pro-256 mb אז רציתי לדעת מהי החברה שמייצרת את הכרטיס הזה על הצורה הטובה ביותר?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  5. למישהו יש איזה קישור שאני יכול לראות שם בכרטיס מסך על 1280X1024 מה הFPS ביחד עם פילטרים וגם לראות על הרזולוציה 1600X1200 את הFPS אבל בלי פילטרים

• 12 תגובות
    • 752 צפיות
  6. Started by Zarquon,

למפרט הבא: AMD 2600+XP ABIT NF7 (nforce 2) 512ddr רוב תודות לעוזרים הנדיבים...

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  7. Started by ET,

ברשותי כרטיס הGigabyte 6600GTVP. קיבלתי איתו מתאם שחור עם כניסת SVIDEO OUT ועוד 3 כניסות לבננות (ירוקה שמעליה כתוב Y, אדומה שמעליה כתוב Pr וכחולה שמעליה כתוב AV/Pr). אין לי מושג איך להשתמש באופציית הVIVO שיש בו (מבחינת החיבורים), קראתי את הסטיקי ועשיתי חיפוש בפורום ולא הצלחתי להגיע לתשובה, אודה לעזרה...

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  8. Started by aviel131,

אהלן קניתי לפני הרבה זמן את הכרטיס ATI Radeon HD3870 ב1200 ש"ח עכשיו אני רואה המחיר שלו כ600 שקל ואני שואל איך זה יכול להיות? כי הכרטיסים בסדרת 4XXX של ATI יותר זולים למישהו יש תשובה? חג שמח.

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  9. Started by galgul,

??

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  10. בקיצור היה לי רשאון 9700 שלמי שלא זוכר כאן קרתה לו תאונה ונפל עליו מאוורר גנריק וחתך לו חלק קטן מאוד בצבע שחור שרשום עליו 16 ו 10v אם אני לא טועה או משהו כזה... בקיצור הכרטיס לא העלה כלום הבאתי לאחריות מפנדה,והיו לי צעקות ובלאגנים ועכשיו קיבלתי את הכרטיס. הקטע הוא שעדיין אין את אותו חלק שנחתך,ואחרי התקנת directx 9 ודרייברים מחדש הכל עובד חלק וטוב ואפילו תוצאה גבוהה יותר ב-2 מבחני ה-3dmark ! אז הכרטיס היה בסדר מהתחלה או שהם פשוט הוסיפו או חיברו נגד או הלחימו משהו במקום אחר על הכרטיס שמחליף את זה???? ???

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  11. שלום מי שיכול לכוון אותי בבקשה לכרטיסי מסך עם 2 או 3 יציאות למסכים שיעבדו במקביל (אם אפשר זולים באופן יחסי..שימוש פשוט.)

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  12. למישהו יש מןשג מתי יגיעו כרטיסי ה-GF 65nm?

13. חבר שלי רוצה כרטיס PCIE חדש, במקסימום מקסימום של 2000 שקל. מה הכי חזק? הוא קונה בדר"כ ב KSP ונועה, אז אם אפשר להתחשב בקטלוג שלהם זה יהיה נחמד. תודה.

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  14. הורדתי את גרסת ההדגמה החדשה של המשחק rayman 3! עכשיו כל פעם שאני משחק באחד מהשלבים המשחק עובד דווקא בסדר גמור אבל כאילו במהירויות שונות בכל פעם שאני מסתובב! זאת אומרת נניח אני יורה לעבר משהו שעומד על אבן עם צמחים מסביבו זה עובד בסדר אבל לא מהיר ,כשאני מסתובב לעבר הקיר שיש עליו פחות פרטים המשחק עובד מהר מאוד ושאני גומר את הסיבוב זה עוד פעם כמו בהתחלה! מהי הבעיה ,אני לא חושב שהמפרט שלי לא מספיק חזר להריץ את rayman 3 כשאני משחק ב-unreal 2003 בלי כמעט שום בעיות! אני חושב שפשוט אין לי מספיק זיכרון !!!! כי ב-rayman 3 יש המון עצים ואדמה ושטויות שתופסים הרבה ראם,ולי יש 256 ועוד ב-windows xp pro!!! AMD Athlon XP 2000 SUMA Geforce 4 TI 64 MB (10,900)3D MARKS 333MHZ DDR 256MB GIGA…

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  15. Started by KOBRA CHOPER,

האם יש הבדל בין X1800סא 512 ל X1800 XT 256 ואם כן במה ? יש הבדל ב BF2<? ;D

• 9 תגובות
    • 752 צפיות
  16. שלום אנשים, מחפש המלצה לכ. מסך סביב ה- 500 ש"ח הסיבה קשיים בהרצת משחק שעובד בתלת מימד. כרגע אני עובד עם כרטיס מסך מובנה והמשחק הנ"ל שהוא בעיקרון פשוט ולא בעל גרפיקות משתנות מאט מאד את המערכת. מעבד- פנטיום 4 3GHZ מהדור הראשון סוקט 775 זכרון GB1 DDR1 רצוי כרטיס ללא מאוורר תודה!

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  17. Started by triple_maxim188,

הוא פשוט לא עובד אני לוחץ אליו והוא לא עולה לי

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  18. הטמפ' במנוחה: http://www.silvup.net/up/zsmzzba67may8e9.jpg המפרט של המחשב: http://www.silvup.net/up/zerwe1az2h4qpiz.jpg אה שחכתי להזכיר הכרטיס כרגע על הליבה-450MHZ הזכרון-398MHZ עכשיו מה לדעתכם המקסימום שאני יוכל לקבל מהכרטיס. הספק הוא 500W של JSP-TECH.[ג'נרי \=] וחוץ מRivatuner אני צריך עוד משהו?

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  19. יש לי כרטיס מסך די ישן geforce 3 ti 200 128 בלי TV OUT. אני בקושי משחק במחשב, ואם אני משחק אז רק FM שזה משחק בלי גרפיקה. אני בעיקר רואה סרטים ואני צריך מאוד TV OUT. בבקשה תעזרו לי למצוא כרטיס שישתווה לביצועים של הכרטיס שיש לי עכשיו ויהיה לו TV OUT, אבל שיהיה זול - עד 500 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  20. Started by BeRo,

אני משתמש עכשיו במסך LCD שך BENQ שזמן התגובה שלו 16MS. החלטתי לבחון אותו במשחקים. יש עוד אנשים שיכולים לתת לי פידבקים לגבי משחקים ששוחקו על גבי מסכי LCD? ציינו בבקשה אילו משחקים שחקתם, האם היו מריחות ואם הן היו נוראיות ואת זמן התגובה של המסך והדגם. תודה.

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  21. Started by url,

אהלן, נקווה שתוכלו לעזור לי יש לי כרטיס radeon 9000 pro וכשאני מחבר אותו לטלויזיה אני לא מצליח לראות סרטים. במקום סרט הוא מציג מסך שחור כזה בתוכנה שבה משתמשים בעוד שבאותו זמן במחשב הסרט כן מוקרן. ניסיתי לעשות את זה עם סוגי קבצים שונים(avi mpg) וגם עם תוכנות שונות (media player, mv2player,power dvd 5) וזה עדיין לא עזר. האם זאת חסימה מסוימת או סתם בעיה?

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  22. Started by רז555,

חפשתי תכרטיס באתר של החברה והכרטיס היחיד שמצאתי הוא זה http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=231#b2 וזה בכלל GT עם OC ולא GTX+ , יכול להיות שפוקס פיסי מחרטטים ?[br]פורסם בתאריך: 8.09.2008 בשעה 23:39:07 תודה על התגובות ... הוא עדיין יותר חזק מה4850 ?

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  23. שלום רב, שדרגתי את כרטיס המסך שלי ל ATI 5850, התחלתי לשחק וראיתי שהכרטיס לא מתפקד כמו שצריך, בדקתי FPS וראיתי שהוא נמוך מאוד גם ברוזולציות נמוכות וגם בהגדרות נמוכות של המשחק. החלטתי לבדוק תוצאה ב 3DMark2006 וקיבלתי ציון של 12000~ המערכת שלי: Q6600 מעבד 4GB ddr2 5300 זיכרון Gigabyte P35-DS3 לוח Corsair HX520W ספק אני אציין אילו פעולות כבר נקטתי החלפה להרדיסק חדש והתקנת מערכת הפעלה מחדש. בדיקה של מספר דרייברים שונים 11.5, 11.6... עדכון ביוס. לא יודע עם זה קשור אבל כאשר התקנתי את את 3Dmark11 ובעתי להפעיל אותו קיבלתי הודעה שחסר איזה DLL (התקנה מחדש לא עזרה) מותקן אצלי Directx11. בנוסף הרצתי PCmark07 וקיבלתי תוצאה של 2000~ תודה מראש לכל העוזרים. גיל.

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  24. Started by JHONLEV,

זה איכות טובה ביחס ל DVDRIP?

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  25. Started by ma4351,

יש לי אפשרות לקבל אותו ב1100 1150 ש"ח מה אתם אומרים? הוא טוב? הוא שקט ? קר? איכותי? אני אהנה במשחקים על מסך 22"?

• 8 תגובות
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים