עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Norm4nde,

שלום לכולם אני מחפש מסך לכרטיס מסך חזק 7800GT בתקציב של כ 1600 ש"ח חשבתי על 19" שמן כי LCD לא כל כך יעזור לי הוא לא הכי חזק+ יש לי הרבה מקום על השולחן... חשבתי על זה: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=220 תודה ל RAMPAGE על העזרה... אשמח לקבל עוד הצעות.

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  2. Started by rafip77,

שלום, עקב נסיונות של התקנת גרסאות שונות של דרייבר ה-Catalyst, יש איזושהי תוכנה, או SCRIPT, או משהו דומה, להסרה טובה וניקוי שאריות של הדרייבר הזה ? כי אני מבין שלפעמים הסרה סטנדרטית לא מספיק. ועושה לי בעיות תאימות המערכת היא WIN7 תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  3. היי, נכון להיום יש לי את המחשב הבא: Mainboard : Gigabyte 945P-S3 Chipset : Intel i945G/GZ Processor : Intel Core 2 Duo E6300 @ 1866 MHz Physical Memory : 2048 MB (2 x 1024 DDR2-SDRAM ) Video Card : ATI Technologies Inc Radeon X1950 Pro (PCIe) Hard Disk : WDC (250 GB) DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H22N DVD-Rom Drive : WP1305I QVW813C SCSI CdRom Device Monitor Type : LG Electronics L1932S - 19 inches Network Card : Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet NIC Operating System : Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 3 DirectX : Version 9.0c (May 2008) רכשתי את המחשב שלי לפני כשנתיים ולאחרונה הוא קצת מגמגם במשחקים שדורשים גרפאיקה גבו…

4. שלום! קראיתי את הFAQ לפני השאלה והדבר אך ורק בילבל אותי לצערי, ברשותי לוח אם מסוג gigabite 8i945p-g עם סוג חיבור של pci pcie אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש היות והכרטיס מסך אשר בשרשותי הוא מסוג nvidia geforce 6200 והוא אינו מתאים כיום לכמעט אף משחק. רציתי לדעת איזה כרטיס יתאים ללוח האם שלי ועל איזה כרטיס אתם ממליצים! בתודה מראש וסליחה על הבורות שמעון.

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  5. Started by pyro_man,

אני לא יודע אם זה ממש קשור לכאן (תרגישו חופשי להעביר) מישו יודע מה גורם לגרפיקה של קונסולת המשחקים PS 2 להראות כל כך מדהימה אני חייב הסבר!! תודה רבה למי שיעזור

• 12 תגובות
    • 718 צפיות
  6. Started by guy_b,

יש לי מחשב חדש . לאחר התקנה ואובר קלוק קטן הוצאתי את התוצאות הנ"ל האם הם טובות?. מעבד INTEL D920 לוח אם GIGABYTE SLI 6800GS *2 [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  7. Started by rubiliani,

היי חברים. אני משתמש בשני מסכים. אבל כשאני רוצה לצפות בוידאו אני יכול לראות רק במסך אחד.. מישהו מכיר את התופעה?! הכרטיס מסך הוא: Ati Radeon x300SE תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  8. האם ניתן לקחת כרטיס בסיסי תומך SM 2.0\2.0B ולתכנת אותם לSM3.0 אני מודה כי זו שאלה מוזרה,אך הידע שלי בתכנות ממש מזערי והייתי רוצה את דעתכם בנושא

9. Started by chuby,

שלום : התקלקל לנו מחשב (בן 6 שנים) הכרטיס מסך המשולב בלוח אם התקלקל , (אני אאמת את זה ע"י חיבור כרטיס PCI ישן שיש לי) מצאתי במפרט שהלוח אם תומך ב PCI-E 16 , כתוב כך : Slots PCI Express x16 slot PCI Express x1 slot במחשב מותקן WIN 7 32 BIT . האם זה אומר שהוא תומך גם ב PCI-E 2.0 שיש היום ? אני צריך משהו זול בפחות מ 200 שקל .

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  10. Started by ManA,

סוף סוף!! דריביר רישמי ל195XTX! CC 6.10 אני השתמשתי בו בגירסת הבהטא עד עכשיו... והנה הגיעה המלא!! :yelclap: https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=293 מישהו יודע אולי עם יש שיפור ביצועים? הוא שהדריביר נועד רק להוסיף תמיכה ב195XTX?

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  11. Started by ilay22,

זה הגיוני שהטמפרטורה של הכרטיס geforce 6600 sparkle היא 89 מעלות במנוחה ו125 בזמן שFEAR רץ?

• 13 תגובות
    • 718 צפיות
  12. Started by aviram20,

הכותרת אומרת הכול .... דיי נמעס לי להסתכל כול פעם על המחשב ועל החלון היפה שעשיתי וליראות את הג'יפורס המסריח שיש לי משרת אותי בנאמנות כבר כמה שנים.. אבל שאני רוצה לרשום מפרט בצד אני דיי מתפדח לרשום את הכרטיס הזה חחחחחח בקיצר , זה הספק שלי http://www.zumaxpower.com/products/zu400w12.htm אני עם מעבד 2.8 שיוחלף בקרוב ל3 וג'יגה זכרון..... חשוב שליצין שאני לא בעידן הPCIE אני עם יציאת AGPX8 חחחחחח.... ראיתי כמה אבל אני רוצה לשמוע עוד חוות דעת.. מה הכי חזק שיש היום לחריץ הזהז ובסכום הזה חשוב לי שיהיה של ATI ולא של ניבדיה תודה לעוזרים

13. מישהו ניסה ? עריכה : עודכן, 3DMARK06 עליה של 100 נק' 3DMARK03 עליה של 150 נק' NFSMW ניראה שיש עליה קלה שלאיזה 1-2 FPS אבל זה לא ממש מדויק ...

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  14. Started by fkdskate,

האם זה טוב ? SAPPHIRE RADEON 9600 256MB DVI + TV והאם יש במחיר הזה משהו יותר טוב ? אבל במחיר הזה!!! לא חמישים שקל יותר ,במחיר הזה!!

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  15. Started by yalkobi,

האם כרטיס מסך 5670 מספיק בשביל מסך [h=1]Dell U2412M LED[/h]רזולציה 1920 על 1200 גלישה ואולי קצת סרטים

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  16. יש לי כרגע לוח שתומך רק ב PCIE ואני שוקל לחבר אליו 5870 או 560TI ורצתי לדעת כמה זה יפגע בביצועים החיבור השונה והאיטי יותר מן הסתם

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  17. זה אמיתי? 9800GTX http://www.youtube.com/watch?v=g59QxCW_JaE http://www.youtube.com/watch?v=7Wwh1QdBWC0&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=U2Cc_9CUIuQ&feature=related

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  18. מה בעיקרון ההבדלים בחברות בין ה XFX לבין ה gigabyte... האם יש הבדלים ? ומה יותר טוב.. צריך תשובה דחוף כי קניתי כבר מחשב ואני רוצה לדעת עם להחליף את ה XFX בג'יגהבייט

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  19. Started by dori_bashan,

אהלן יש לי כרטיס מסך ATI- GIGABYTE REDAON 9600 עם יציאת SVGA אחת ו DVI אחת. אני מחבר אליו שני מסכים בו זמנית, אחד דרך הSVGA ואחד דרך מתאם SVGA-DVI. אני רוצה להחליף את שני המסכים שלי לLCD, יש מתאם הפוך? כלומר להפוך את יציאת ה SVGA שלי ליציאת DVI? ואם כן, אפה אפשר לקנות אותו? תודה דורי

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  20. Started by smit,

שלום, אני מתלבט בין הכרטיסים הללו איזה מהם עדיף יותר מבחינת הביצועים -ללא- OC? ההבדלים העיקרים הם שב 6800LE יש 256BIT, אבל ב 6600GT יש DDR3. אני מדבר על הדגמים של ה 256MB, בשניהם. איזה מהכרטיסים עדיף ? תודה.

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  21. Started by evman007,

יש לי כס 5200 pci ורציתי לדעת אם הדרייברים הרגילים של nvidia מתאימים לו או שיש דרייבר מיוחד בשבילו?

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  22. Started by nisi90,

מפרט amd 1800+@2600 512mb ddr400 msi k7n2 delta geforce 6200@6600gt טוב המערכת שלי כימעט ראתה את המוות שהרצתי את התוכנה הזאת :\ אבל היא שרדה והכרטיס שלי עמד ליבכות טוב אז הינה אני על OC בכרטיס מ550\300 ל710\470 והצלתי להביא את התוצאה הזאת http://rotter.name/User_files/nor/43d0dd497c441639.jpg מה ככה יש כבוד? :] ד"א משהו יודע מתי יוצא סראיל לתוכנה? כי אני רוצה ליראות את כול האפשרויות וגם הרזולוציה מוגזמת :\

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  23. Started by ilanit,

היי, משום מה כרטיס הגרפי החדש שלי לא מראה תצוגה טובה יחסית לכרטיס הקודם שהיה בו חיבור VGA.. אז החלטתי לנסות את החיבור הנ"ל עם כרטיס המסך החדש... אבל, לכרטיס החדש GeForce 9800GT יש רק יציאות DMI. חברתי אדפטור למסך וממנו הכבל של ה-HDMI מתחבר לכרטיס.. אבל לא רואים כלום.. מתקבל מסך שחור כאילו לא מקבל... מדוע? זה לא הגיוני... :s05: זקוקה לפתרון/עזרה/רעיון..? (מסך LG 1970R)

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  24. Started by s7rmt,

אני רוצה להקליט דברים בטלוויזיה כמו וידיאו כזה איזה כרטיס אני צריך איזה חיבורים כמה זה עולה איפה משיגים וכו' וכו' מי שהוא מוכן לעזור ? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  25. Started by Roeebenj,

טוב אז ככה יש לי GTX 570 וניראה לי שהוא מתחמם לי מידי בדקתי תוך כדי משחק והיה לי 72 טמפרטורות זה נורמלי או שצריך ליקנות קירור לכרטיס? ושאלה שניה לא קשורה...הוא תומך DX11?

• 3 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.