עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by pergola,

יש תיכנון ליציאה או שמועות על בניית תמיכה במהירות X32 בכרטיס מסך?? או שזה יקח יותר משנה..??

2. Started by yanivos,

אם יש הבדל עצום אני מוכן לעלות ל600 אבל זה הטופ של הטופ למשחקים כבדים בעקרון, אני לא גיימר כבד פשוט מדי פעם יוצא שאני משחק איזה משחק בנוסח קרייסיס

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  3. Started by sofix4,

שווה לקחת אותו? הוא יותר טוב מלידטייק?

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  4. שאני מחבר ב VGA רואים את הכתב ברור ויפה והצבעים גם שאני מחבר בDVI רואים צבעים ממש חזקים והשולים יוצאים מהמסך רק אחרי כיוון או התאמה לרזולציה הטבעית של המסך 1360X768 רואים סביר ב DVI ועדיין צבעים מתים עכשיו הבעיה הרצינית היא במשחקים אני לא יכול להתאים לרזולציה גבוהה בלי שהמשחק יצא לי מגבולות המסך , זה לא אמור להתאים את עצמו לרזולציה הגבוהה אבל לגדול המסך ? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  5. אני מחפש מסך 17 אינצ' חדש ומתלבט בין ה - P75f+ וה - E70f+. ה-E בא בצבע כסף-שחור שאני מעדיף, הוא יותר זון ב-200 שקל והוא גם בא עם מקלדת ועכבר תואמים. השאלה שלי היא מה ההבדל ביניהם? יש הבדל מבחינת איכול התמונה? לפי מה שראיתי באתר של VIEWSONIC שני המסכים משתמשים באותם טכנולוגיות אז אני לא מבין את ההבדל במחירים...

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  6. Started by yalkobi,

האם כרטיס מסך 5670 מספיק בשביל מסך [h=1]Dell U2412M LED[/h]רזולציה 1920 על 1200 גלישה ואולי קצת סרטים

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  7. Started by --Adidas,

אני משחק cod 4 ברשת הגרפיקה על הגדרות דיי נמוכות 1024*768 בלי aa בלי af הכל על no ועל low והfps נע בין 15-30 לפעמים אני ניכנס ויש fps טוב של 70-80 אבל לאחר 5 דקות של משחק זה שוב יורד מה הבעיה פה בבקשה תעזרו לי . הספק שלי hec art 400 משהו כזה

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  8. הכרטיס מסך שלי לא נותן בצועים טובים כמ שאמרתי הוא GF 4 TI 4200 8X ניכנסתי לביוס וראיתי agp aperture על 64 יש אפשרות לשנות ל256 האים זה משנה וגם primary video =agp האים יש משהו שאני יכול לכוון שיתן בצועים טובים יותר למה בבדיקה שעשיתי לו קיבלתי 4900

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  9. Started by Bartleby,

איך המסך הזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_50_1577&products_id=11579 בשביל בנאדם שהוא לא גיימר (משתמש במחשב בשביל סרטים, מוזיקה וכאלה...) ורוצה מסך דק 19 אינץ'? יש מסכים אחרים (שהם גם 19 דקים) בתקציב הזה שהם יותר טובים? תודה.

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  10. Started by Trilandian,

היי, אני מתכנן לשדרג את כרטיס המסך שלי ל-HD 7850. לצערי לא מצאתי כרטיס רפרנס, אבל ממה שכן מצאתי, אני יכול להשיג כרטיס של Sapphire או של MSI בערך באותו המחיר. הנה הלינקים: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1160&pid=1472&psn=&lid=1&leg=0 http://www.msi.com/product/vga/R7850-Twin-Frozr-2GD5-OC.html#?div=Specification אז השאלה שלי - איזה מהם עדיף, ולמה?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  11. Started by yvkr,

האם כרטיס מסך חדש (נניח X800) עם PCI Express יתאים ללוח אם ישן כמו ASUS P4S8X-X עם חריץ PCI ישן? הכרטיס הנוכחי שלי מחובר דרך חריץ AGP. האם יכולה להיווצר בעיה כלשהי? יריב

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  12. שלום חבר'ה, פירמטתי את המחשב , התקנתי את הדריוור החדש של Ati ו NetFrameWorks3 אך כשאני מנסה להפעיל את לוח הבקרה של הקטליסט אני מקבל את הודעת השגיאה הזו בתמונה המצורפת ... יש לכם פתרון ? תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  13. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  14. Started by hamtsani,

רציתי לדעת אם חברת BFG נחשבת חברה טובה ואמינה בתחום כרטיסי המסך. האם היא באיכות של EVGA?

• 9 תגובות
    • 753 צפיות
  15. Started by idan oren,

היי יש לי את הכרטיס MSI R7850 OC ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק אני דיי חדש בתחום אז אני רוצה לדעת על תוכנה טובה שניתן לעשות איתה בMSI Afterburner אני לא יכול לשנות את המתחים אז תוכנה אחרת שאני יכול להשתמש? נ.ב. איזה תדר יהיה הכי טוב לכרטיס הזה?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  16. שלום, אני כבר מזמן לא בעסק של המחשבים , פעם הייתי.... אבל זה היה מזמן.... בכל מקרה יש לי לוח אם של GIGABYTE m55plus_s3g עם כניסת PCIE ו 4 סלוטים של PCI 1. האם אתם מכירים כרטיס PCI עם יציאת SVIDEO בסביבות 300 שקל? 2. האם אפשר בלוח להשתמש ב AGP X8 ? (חפרתי בMANUAL ולא מצאתי). 3. מה חוות דעתכם על כרטיס מסך תוצרת Sapphire דגם Radeon HD2400Pro AGP 512MB DDR2. תודה רבה, ברדק.

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  17. Started by No Idea,

ברגע שאני מדליק תמחשב הוא לא עולה...כאילו אחרי שאני אמור לבחור משתמש [יש לי במחשב רק משתמש אחד..] כשאמור לעלות הדסקטופ יש מסך שחור וכאילו הוא במצב שינה... אבל כשאני מבטל את הכרטיס מסך [nvidia geforce gt 220] במנהל ההתקנים הוא עולה רגיל...[אבל אז אי אפשר לשחק במשחקים..] ניסיתי לפרמט לא עזר...ניסיתי לעשות שחזור לא עזר... דרך אגב יש לי windows 7 ....אשמח לעזרה..!! =] המפרט: לוח אם: msi p43-c51 DDR3 מעבד:Q9400 כרטיס מסך:nvidia geforce gt 220 זכרון: CEON 2X2GB (4GB) ספק :450W HUNTKEY הארד דיסק: 500GB SATA 2 SEAGATE

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  18. Started by yotamavi,

למה יכולה להיות איטיות במשחק NFS-MW עם מחשב כמו שלי? (ניסיתי גם בהגדרות לא כל כך גבוהות) כשאני מנסה על המחשב הנייד שלי זה עובד בלי תקיעות (T2400, 1GB,GO 7600)

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  19. Started by DuDsAn,

אהלן חברה אני מחפש לרכוש מחר כרטיס מסך חדש... הנוכחי שלי HD 6870 עד כמה שהוא נחמד הוא כנראה לא מספק ביצועים. אני צריך כרטיס בשביל משחקים. כגון : STARCRAFT 2 ,CRYSIS2 Call of duty black ops אני צריך כרטיס נטו למשחקים ושהפעם יחזיק מעמד ויתן ביצועים... אני חושב שסביבות ה2000 שקל יעשו את העבודה? תגידו לי אתם מה אתם חושבים. המפרט שלי הוא: i7 920 2.67ghz 6gb ram MSI PLATINUM X58 Litepower 700w תודה על העזרה

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  20. שלום לכולם! אני בדיוק לפי קניה של מחשב חדש ואני רואה שעוד מעט יוצא כרטיס חדש לשוק, ה7600GT.. איך הוא מבחינת ביצועים? האם הוא מראה יכולת טובה יותר מקודמו(6600GT)? ואיך הוא בהשוואה ל6800GS? מישהו אולי יכול להביא לי לינקים למבחנים\בנצ'מרקים? אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי בסוגיה זו.. שאר המערכת: amd3200+ gigabyte k8nf9 ultra 2x512 DDR 400 פה ההתלבטות בין ה6800GS ל7600GT 200GB SATA II מיועד למשחקים בעיקר, אבל לא לFEAR ב1280 על 1024 עם x4AA.. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  21. Started by Maxis,

איך הוא? שווה? עולה 1,200 נראה כרטיס חזק ביותר .. ויש גם את Asus Radeon 9600XT אבל הוא לא מופיע בשום אתר, בכל מקרה אני קונה מהיבואן

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  22. בעקבות הדיון שנפתח פה על זיהוי דרייבים של הכרטיס מסך גם אני בדקתי וראיתי שזה לא מזהה את הדרייבר החדש אבל אני לא יודע אם זה באמת בעיה . למי שיש catalyst 6.6 שיבדוק בEVEREST איזה גירסה הוא רושם כי אצלי ואצל עוד כמה בפורום הוא מזהה את זה כ 6.14. תודה לכל העוזרים. תמונה: http://img488.imageshack.us/img488/8287/3nl4.jpg

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  23. כותרת^^^^^

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  24. Started by gambit_elaad,

אני קונה היום כרטיס טלויזיה רציתי לדעת מה כדאי לקנות : איזו חברה, דגם וכו... אני רוצה את זה למטרות הקלטה מהטלויזיה וצפיה אני גם צריך שזה יהיה בתקציב סביבות ה250 שח תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  25. Started by x-dude,

אני מחפש מוניטור נחמד שמגיע עד 80-85Hz ב 1280x1024 שהיה 17" ושנע בסביבות ה 1300-1400 שקל,מישהו יכול לעזור לי? רק לא LG אני פשוט שונא אותם. תודה.

• 2 תגובות
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים