עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. חשבתי לשדרג את המחשב שלי E6300 עם אובקלוק לא רציני, בלי העלאת מתחים (רק לזכרונות) 2.7~2.8 965P-S3 1950XT 256MB בלי אוברקלוק WD 250GB 16MB LG H10N tranced 1024*2 667MHZ ENERMAX liberty 400W COMPUCASE 6A19 Samsung SyncMaster 710N +Hanns.g 37" חשבתי לשדרג לכרטיס הנ"ל, איך הוא מבחינת תאימות למערכת?

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  2. יש את הכרטיס הזה במחיר מציאה (200$) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814102810 רציתי לדעת אם הקירור שלו בסדר והאם יש דגמים אחרים ממולצים לקניה מארה"ב.

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  3. מעבד פניום D 2.8 יעשה צוואר בקבוק לכרטיס מסך 9800GTX ?

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  4. Started by Shtupel,

אני מחפש כרטיס מסך למחשב חדש בסביבות ה400 -500 ש"ח. אשמח ליראות גם השוואות עם שאר כרטיסי הסמך. תודה.

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  5. Started by HellBoY,

שלום לכולם, יש לי מחשב פנטיום D 925 עם גיגה וחצי זכרון פנימי. יש לי עליו 6800ULTRA. אני מעוניין לשדרג עד איפה שניתן, מבחינת המעבד והמסך. חשבתי על 4670 או או 9600GT. אשמח לקבל המלצות.

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  6. Started by sPoiled,

אני רוצה לדעת אם זה כרטיסי מסך טובים שכדי לשים במחשב, ולמה הם משתווים היום לכרטיסי מסך של NV. עד 450 שקל. תודה לעוזרים.

7. לפני פחות מחודש קניתי מחשב חדש ובחרתי בכרטיס zotac 8800GT ככרטיס מסך: http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=61&Itemid=189 ממה שקראתי בפורום ובמקורות נוספים, הבנתי שדי פשוט לעשות OC קל לכרטיס, עם קירור הסטוק שלו. בכל מקרה, הורדתי riva tuner, קראתי את המדריכים ועשיתי OC קליל ביותר. רק מה, פתאום שמתי לב ש-riva מראה שמהירות הזיכרונות המקסימלית נמוכה ממה שמצויין באתר היצרן לכרטיס הזה. אז מה בעצם הולך פה? האם בחו"ל מוכרים גרסה שונה של הכרטיס הבסיסי (ללא OC מהמפעל) מאשר מה שנמכר בארץ? או שבעצם מדובר בזיכרונות פגומים ואני צריך לדרוש החלפה של הכרטיס? סך הכל הכרטיס עובד מצויין, גם ברזולוציות גבוהות ואני לא רואה שום הפרעות, מריחות או ארטיפקטים בז…

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  8. יש לי מהיום ארטפקים במשחקים ואפילו בעבודה רגילה אינטרנט וכו. ממה זה יכול לנבוע ? חום ספק כוח שלא מספק מספיק WATT ? או משהו אחר ? הטמפ' של הכרטיס שלי היא 68 מעלות הכרטיס הוא 8800GTS ליבת G80

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  9. Started by blue wings,

שלום לכולם, קיבלתי הצעה מעניינת מספק שאני מכיר שיכול למכור לי את nVidia GeForce 9600GT במחיר טוב! (550 ש"ח) עכשיו החברת יצור של הכרטיס אני אישית לא שמעתי עליה אף פעם אז אם מישהו מכיר או יודע אני ישמח לקבל חוות דעת. מדובר בחברה Manli והנה קישור לאתר שלהם ולמוצר שאני מעוניין בו: http://www.manli.com/productsDetail.asp?nID=7&categorys=34&id=362〈=en הכרטיס הוא 512MB אז איך המחיר,איך החברה ואיך הכרטיס..?

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  10. Started by shimeoni,

ברצוני לשאול לגבי הכרטיס האם הוא 2 x4 x8 ואיפה אפשר להשיג כזה כרטיס תקין ?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  11. הי לכולם, אני לא בטוח אם ההודעה מתאימה לכאן, ללוחות-אם, מסכים או בכלל למפרטי מחשב.. אז אם צריך לשנות את המיקום, אני מתנצל מראש.. אני חושב לקנות את הלוח Gigabyte GA-73PVM-S2H ומסך 2243BW או את 2443BW, השאלה היא האם הכרטיס 7100 שנמצא על גבי הלוח יספיק למסך ולא יהווה צוור בקבוק או שיש צורך לכרטיס חזק יותר כמו 4550? או אפילו 4670? או לחילופין לוח עם 4500HD עליו כמו ה G45? הדרישות הן שימוש ביתיות ממוצעות כגון אינטרנט, אופיס, סרטים- גם HD ללא שימושים משחקיים מיוחדים.. תודה רבה לעוזרים ויום מקסים

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  12. Started by mordidot,

עד לפני יומיים הכול היה בסדר אבל פתאום CRYSIS ן GOW קורסים לי,קרייסיס פשוט נתקע וגירס אוף וור קורס ויוצא לווינדוס יש לי את הדרייברים האחרונים 8.8 וגם התקנתי אותם מחדש והכל ד"א מישהו יכול לתת לי תוכנבה שאני פשוט ינקה פעם אחת ויתקין פעם אחת וזהו? אני ינסה גם בעוד משחקים זה בדרך כלל קורה שיש לכרטיס התאמצות לא סתם באמצע שאני הולך והוא נתקע אלא קטע אקשן\יריות תודה

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  13. מחפש כרטיס חזק שיחזיק משחקים בצורה מכובדת על מסך 17" אבל שלא יוגבל ויבוזבז על ידי המעבד מתוכנן מחשב חדש עוד שנה ככה שלא צריך להשתגע ולפיכך התקציב הוא עד 650 שקל בלי חריגה של שקל תקציב של חייל תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by tidan26,

שלום! יש לי חיבור hdmi בכרטיס ובמסך עצמו חיברתי כבל hdmi ביניהם והגדרתי במסך יציאה hdmi ואין לי תצוגה במסך מה הסיבה?... ???

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  15. Started by idan oren,

היי יש לי את הכרטיס MSI R7850 OC ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק אני דיי חדש בתחום אז אני רוצה לדעת על תוכנה טובה שניתן לעשות איתה בMSI Afterburner אני לא יכול לשנות את המתחים אז תוכנה אחרת שאני יכול להשתמש? נ.ב. איזה תדר יהיה הכי טוב לכרטיס הזה?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  16. Started by gabbay,

אני מתכנן לקנות את ה gfx470/480 כשהם יצאו. איך באה לידי ביטוי כתוספת ביצועים הוספה של כרטיס נוסף ל עבור PHYSX, לדוגמא GTS 250, במשחקים?

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  17. גרסה רגילה ללא OC GIGABYTE SUPER OVERCLOCK VERSION GTX 580+GTX 580 INNO יצא לי מזה SLI?

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  18. Started by Big_White,

קניתי מחשב עם זוג 8800 GT והבחור אמר שהם עובדים ב SLI ללא כבל... עכשיו לקחתי הרדיסק והתקנתי OS ראשון הוא ביקש ממני לחבר לו כבל SLI... שנית הלוח בקרה של NVIDIA עושה שגיאה וסוגר את עצמו... ( זה הדרייבר הכי עדכני מהאתר שלהם) יש אפשרות לדעת (תוכנה או משהו כזה) שאכן הכרטיסים שלי מחוברים ב SLI בוודאות (כן או לא) תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  19. Started by repero,

יש לי כרטיס 6950 שפתחתי לו את השיידרים, ועבר OC לנתונים של 6970, במידה וארצה לעשות CF בעתיד, מה יהיה יותר אופטימלי להוסיף למערכת- 6950 או 6970? ההגיון אומר 6970, אבל אני מעדיף להיות בטוח

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  20. שלום לכולם. ברשותי מחשב כבן שנתיים, החלטתי להפוך אותו לMEDIA CENTER. הכרטיס מסך שברשותי הינו MSI HD4670 1Giga, תומך בCROSSFIRE ובעל 2 יציאות של DVI בלבד. בלוח אם שלי יש יציאת HDMI. כאשר ניסיתי לחבר מהיציאת הHDMI של הלוח אם לטלויזיה אין אות, כנ"ל לגבי כלל יציאות התמונה מלוח האם (DVI, VGA). איך אני מסדר את זה באופן כזה, שהטלויזיה תהיה מחוברת דרך יציאת הHDMI מלוח האם, אך מי שיעבוד הפועל הוא הכ.מסך? עלי לציין שברשותי WINDOWS XP. תודה מראש, גיא.

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  21. אוקי, ביומיים האחרונים ביליתי בלקרוא כמעט את כל מה שיש לגבי הכרטיסים האחרונים של ATI והחלטתי שאני הולך על ה- 6850. עברתי ככה בין הגרסאות שיש וראיתי כל מיני סרטוני unboxing וכו' והבנתי שהכרטיס של ASUS והכרטיס של GIGABYTE שניהם מוצרים טובים שעובדים שקט יחסית. אז עכשיו השאלה, איזה מהם לקחת? בעיקרון אני רוצה לבצע את הרכישה מחר (לפני הסופ"ש) אז מי שיכול תיקתק לתת את החוו"ד שלו אני אשמח ! הדגמים המדוברים הם: Gigabyte GV-R685OC-1GD Asus EAH6850 DC/2DIS/1GD5/V2

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  22. Started by Roeebenj,

טוב אז ככה יש לי GTX 570 וניראה לי שהוא מתחמם לי מידי בדקתי תוך כדי משחק והיה לי 72 טמפרטורות זה נורמלי או שצריך ליקנות קירור לכרטיס? ושאלה שניה לא קשורה...הוא תומך DX11?

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  23. כרגע אני משחק על 20 אינץ', רזולוציה של 1680 על 1050. אני רוצה לשדרג את המסך ל24 אינץ' ולעבור ל1900 על 1200. המפרט הקיים: Vista 32bit 2GB ram E6750 8800GTS (הישן, מהראשונים) אני רוצה להוציא כמה שפחות על הכרטיס מסך. הבנתי שאם אני יעבור לרזולוציה גבוהה יותר אצטרך גם לשדרג את הכרטיס מסך כדי לישמור על איזון של הFPS. איזה כרטיס מסך אני יכול לקנות בסביבות ה400-600 (מקסימום 600!) כדי לשמור על בערך אותו מאזן של FPS? או יותר טוב אפילו לשפר אותו? שכן כבר התחילו להיות לי קצת בעיות FPS בכמה משחקים (THE WITCHER למשל רץ די טוב רוב הזמן אבל אפשר להרגיש רגעים לא חלקים בקטעים גדולים בעיקר מה שכן אם אני יעבור ל1900 על 1200 אני אשחק בלי AA במקום 2AA כך שאולי זה יתאזן?). תודה מראש. עריכה: חש…

24. Started by xkore,

אני רוצה לקנות מחשב בסביבות 4000 שקל בעיקר למשחקים וקצת לסרטים ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי כדאי לי. אני חושב להשקיע עד 1000 שקל אז אני לא חושב שכדי לקחת את הכי חדשים כי הביצועים לא שווים את המחיר. בעיקרון חשבתי על ה nvidia 9800 כי זה הכרטיס הכי טוב לפני שהוא נהיה יקר מדיי (סדרת ה 200) או שכדי לי מסדרת ה-radeon ?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  25. Started by NOVA,

אם כן, מי הם?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.