עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים: Gigabyte Nvidia Geforce 8600GT Silent 512MB או Asus Ati Radeon HD2600pro 512MB תגידו מה עדיף...תודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  2. שלום לחברי הפורום המכובדים, אני מהנדס אלקטרוניקה וברצוני ללמוד מעט יותר על המבנה הפנימי של הכרטיסים הגרפיים. אני מחפש אתרים אשר אפשר ללמוד מהם את המושגים הבסיסיים בתורה. בברכת ביצועים עליכם, דני

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  3. Started by triple_maxim188,

הוא פשוט לא עובד אני לוחץ אליו והוא לא עולה לי

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  4. יש לי כרטיס מסך די ישן geforce 3 ti 200 128 בלי TV OUT. אני בקושי משחק במחשב, ואם אני משחק אז רק FM שזה משחק בלי גרפיקה. אני בעיקר רואה סרטים ואני צריך מאוד TV OUT. בבקשה תעזרו לי למצוא כרטיס שישתווה לביצועים של הכרטיס שיש לי עכשיו ויהיה לו TV OUT, אבל שיהיה זול - עד 500 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  5. Started by BeRo,

אני משתמש עכשיו במסך LCD שך BENQ שזמן התגובה שלו 16MS. החלטתי לבחון אותו במשחקים. יש עוד אנשים שיכולים לתת לי פידבקים לגבי משחקים ששוחקו על גבי מסכי LCD? ציינו בבקשה אילו משחקים שחקתם, האם היו מריחות ואם הן היו נוראיות ואת זמן התגובה של המסך והדגם. תודה.

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  6. אני לא יודע איפה בודקים את המהירות שעון זה אמור להיות 625 נכון? הבאתי תמונה של הסיכום חומרה מהקטאליסט של ATI... תגידו לי מה עושים ואיך תודה. [attachment deleted by admin]

7. Started by Guarding angel,

נכנסתי לאתר NEWEGG.COM וראיתי שם 6600GT עם קירור קצת משונה: http://www.newegg.com/Product/Showimage.asp?Mode=&Type=Refurbished&Image=14-140-048-01.jpg%2C14-140-048-02.jpg%2C14-140-048-03.jpg%2C14-140-048-04.jpg%2C14-140-048-05.jpg%2C14-140-048-06.jpg&CurImage=14-140-048-02.jpg&Description=Apollo+AGP+6600GT+Geforce+6600GT+128MB+GDDR3+AGP+4X%2F8X+Video+Card+-+OEM ומישהו מכיר אולי את החברה הזאת?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  8. טוב שלום לכולם אני חדש כאן צריך ממכם קצת עזרה: יש לי שתי אפשריות האחד לקחת את הכרטיס 7900gt 256mB של היצרן MSI או להוסיף 200ש"ח ולקבל את הכרטיס GF7950GT 512MB PCIE של היצרן INNOVISION מה אתם הייתם עושים? והאם יש הבדל בין שני הכרטיסים ששווים את ה-200 ש"ח הבדל? תודה לכל העוזרים......MMm

9. הכל כאן : http://www.techpowerup.com/gpudb/ תהנו

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  10. המחיר יכול להיות עד 1000 שקל אבל פשוט החברה שאני רוצה לקנות ממנה את כל המחשב יש לה רק כרטיסים של ATI ושל NVIDIA בבקשה לא לחרוג מהמחיר

• 13 תגובות
    • 738 צפיות
  11. אני הולך לקנות כרטיס חדש (8800gts) ורציתי לדעת מה ההבדל בין החברות השונות שמשווקות את הכרטיס? BFG/XFX/LEDTEC/SPARKLE/GUGABYE/ASUS וכו'...

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  12. Started by YarYar,

אוקיי, המחשב הישן שלי (פנט 4 במהירות 2.8GHz, ג'יגה זיכרון בדוואל צ'אנל, לוח אם Asus P4P800-SE) עבר לאחי הקטן, ילד בן 7 שאני מאמין שישחק בפיפא, ניד פור ספיד ועוד שטויות כאלה... משחקים לא כבדים. DX10 לא חשוב לי. עכשיו, ה 5700LE שווק חיים, ואני צריך המלצה לכרטיס מסך באפיק AGP במחיר של עד 400 שקל פחות או יותר. כמובן שעדיף בפחות. ושיהיה מחנויות באיזור ראשון. ראיתי את הכרטיס הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~27378~8~0.htm זה כרטיס נחמד, וגם יחסית זול. יש משהו יותר משתלם ממנו במחיר הזה? יד שנייה לא בא בחשבון. תודה. עכשיו ראיתי את ה 2600pro ב 470 שקל... שווה להוסיף? לפי השוואות ראיתי שהוא יותר חזק. ויש למחשב ספק 400W ג'נרי. זה בכלל יספיק לכרטיס הזה? (הוא החזיק X8…

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  13. Started by zvovon,

כרטיס מסך שיהיה בו 128 mb עם 256 bit או 256 mb עם 128 bit ? בנוסף עוד התלבטות בקשר למהירות: בכמה ההבדלים בין ddr2 ddr3

14. שלום! אומנת יש לי את כל הכבלים והכל אבל אני לא יודע איזה תוכנה תוכל להציג לי את התמונה מהממיר למסך..יענו תוכנת טלויזיה כלשהי... יש למישהו המלצות?

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  15. Started by ValooMaster,

אהלן. יש ברשותי כרטיס מסך מדגם RADEON 9500 PRO של HERCULES, עכשיו כאשר אני מעלה את המשחק FIFA2005, הגרפיקה נראת כאילו היא על מצב של SOFTWARE RENDER ברזולוציה מאוד נמוכה (למרות שהגדרתי רזולוציה גבוהה במשחק) ובאיכות גרועה. האם הבעיה קרתה למישהו והאם יש דרך לטפל בה? הורדתי את הדרייברים הכי חדישים וכמו כן גם את ה-DX הכי חדש אם כי הבעיה נשארת. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  16. Started by eladbu,

או קי את זה אתם חייבים לשמוע! חבר שלי חזר מגרמניה לפני כשבוע ועם כל בציוד שהוא חזר איתו התגלה לי הכרטיס הבא Quadro4 980 XGL או קי עכשיו ככה הוא אומר שכרטיס כזה עולה 500$ פאק מי?500$ מה עושים עם כרטיס כזה הוא בעצמו לא יודע מה לעשות איתו אז אתם בטח שואלים איך זה הגיע אליו?הוא עובד בחברת מחשבים בחו"ל וזה הנוכל התגנב לתיקו באריזתi בחוקיות כמובן אז ככה אין לו שמץ של מושג מה הוא הולך לעשות וחשבתי שבטח אתם מבינים יותר אז מה זה הכרטיס הזה? או שהוא בעצם עבד עלי כמינהגו ודחף לי בטון לאף

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  17. תראו את הכרטיס ואת הדגם במפרט. הוא בא עם OC מהיצרנית וקירור מיוחד של Zalman . הנה הכרטיס: עדיין אין לי אותו, אז אני שואל, הוא שקט? איך הוא יריץ משחקים כמו Crysis ברזולוצייה של 1680X1050 ואיכות MED עם המפרט בחתימה?

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  18. Started by aviram20,

הכותרת אומרת הכול .... דיי נמעס לי להסתכל כול פעם על המחשב ועל החלון היפה שעשיתי וליראות את הג'יפורס המסריח שיש לי משרת אותי בנאמנות כבר כמה שנים.. אבל שאני רוצה לרשום מפרט בצד אני דיי מתפדח לרשום את הכרטיס הזה חחחחחח בקיצר , זה הספק שלי http://www.zumaxpower.com/products/zu400w12.htm אני עם מעבד 2.8 שיוחלף בקרוב ל3 וג'יגה זכרון..... חשוב שליצין שאני לא בעידן הPCIE אני עם יציאת AGPX8 חחחחחח.... ראיתי כמה אבל אני רוצה לשמוע עוד חוות דעת.. מה הכי חזק שיש היום לחריץ הזהז ובסכום הזה חשוב לי שיהיה של ATI ולא של ניבדיה תודה לעוזרים

19. Started by idan90mizrahi,

אני קונה מחשב חדש למשחקים בעיקר ואני אוהב שדברים זזים חלק אבל נראה לכם שווה לקנות עכשיו Sapphir Radeon X1950XTX 512 RAM או שאפשר "להסתפק" ב Sapphir Radeon X1950XT 256 RAM ( ד"א אני 99.9% קונה מסך 17") X1950XTX- ש"ח 2400 X1950XT -ש"ח 1600

• 11 תגובות
    • 738 צפיות
  20. Started by ozwrx,

דרישות הכרטיס: 1. קירור צלעות (לא רוצה מאוורר שמרעיש) 2. יריץ טוב סרטים וחיבור TVOUT איכותי לא למשחקים כלל עד 250 שקלים חיבור PCIE

• 11 תגובות
    • 738 צפיות
  21. יש לי 6800 gt אני רציתי לשאול בקשר ליציאה השנייה של הכרטיס שצריך מתאם כדי לחבר אותה למסך רציתי לדעת למה היא מה עושים איתה? ?

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  22. Started by 8-Ball,

http://www.asus.com/products/vga/ati.htm למה הם הוציאו רק 4 דגמים? מתי זה יגיע לארץ אם בכלל?

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  23. שלום לכל אנשי הפורום 1. הייתי מעוניין לקבל המלצות לכרטיס/י מסך שטובים בעיקר לעריכת וידאו 2. מה ההבדלים בין READON ל- G FORCE והאם יש צורך להשקיע בכרטיס מסך חזק אם יש לי (בסביבות 1000 ש"ח ומעלה) או אפשר לקנות את הכרטיסים הפשוטים. 3. טכנאי מחשבים הסביר לי שכרטיסי GFORCE4 לא מומלצים כלל לעריכת וידאו אלא למשחקים בלבד(בגלל שהם לא ובדים טוב עם תוכנות עריכה כמו PREMIER)- האם זה נכון? אני די חדש בעסק הזה אז אני אשמח אם תוכלו לפרט ברמה של מתחיל בתודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  24. Started by bluz,

בוקר טוב. קניתי לפני כמה ימים X1950 PRO מחברת CONNECT3D. נדפקתי עם הבאנדל הגרוע שלהם, ואני מקבל היום את חיבור 6 הפינים. בנתיים יש לי שאלות: 1. הציון שלי עם הכרטיס הישן (למטה השם) היה יותר מעלוב - 760 או משהו כזה. בכמה בערך זה אמור להשתפר עם הכרטיס הזה? 2. הכרטיס הישן - X700 SUPER PCI-E 512MB DDR2 TV-OUT DVI יש מה לעשות איתו? למכור אותו? תודה לעונים עריכה: במחשב של אחותי יש INTEL GMA 3000 128MB כדאי לשים בו את הX700? (אני לא יודע עוד אם זה PCI-E, אבל אם כן)

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  25. Started by Idanp,

אני מחפש מסך LCD טוב במחיר של עד 1600 שקל ושיהיה לו זמן תגובה נמוך.. יש המלצות?

• 4 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים