כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום ! יש לי כרטיס 5950 עם דרייברים של NVIDIA 82.12, ויש לי בעייה בצפייה בוידאו על הטלויזיה כשאני מנסה להגדיר בטאב של תצוגת וידאו במסך מלא בדיירברים של NVIDIA, הוא עושה שתי תקלות : 1. כשההגרה על תצוגה ראשית, הוא מציג את הוידאו במסך מלא על המסך מחשב ! ואת הטלויזיה הוא הופך לדסקטופ של המחשב. 2. כשההגדרה על תצוגה משנית, הוא עושה בלאגן בטלויזיה, ואת המסך של המחשב מכבה לגמרי ( הוא עובר לסטנד ביי). זה כבר קורה לי ב 4 גירסאות אחרונות של הדרייברים, פעם זה עבד טוב. למישהו יש פיתרון לדבר המעצבן הזה ?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי שאלה לכול אלה מביניכם שיכולים לעזור לי לגבי משחק ספציפי ויכולים להתאים לי כרטיס מסך בשבילו. למי שמכיר את המשחק simulator x ויודע את הדרישות שלו ויכול לתת לי כרטיס מסך איכותי מעל לדרישותיו אשר יתאים למשחקים היוצאים כיום והמתכוונים לצאת במשך השנה הקרובה ויותר מכך...ויכול לעזור לי,אני מבקש המלצה על אחד כזה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם.... לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם 6600 GT... על האריזה כתובים כל מיני דברים נחמדים 12 פייפליין(נראה לי..) וכל מיני דברים.. מה שעניין אותי-כתוב שם HDTV....... אני יודע מה זה אבל מה העניין עם הכרטיס?מה הקשר בין שניהם? איתן
-
- 9 תגובות
- 718 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=LV485&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE מחיר התאבדות. (עדיין 4850CF ב1700 חזקים יותר)
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
טוב, אז ככה: יש לי כרטיס מסך Inno3D GeForce FX 5700LE 256Mb 256bit core, 128 bit memory DDR2. יש משהו, בעל כרטיס eVGA GEFORCE 5700 ULTRA DDR2 שמעוניין למכור את שלו או להחליף לפחות טוב בתוספת כסף. הוא אמר לי להציע לו כמה כסף להוסיף בשביל ההחלפה. הוא עדיין לא אמר לי כמה MB יש לכרטיס שלו. כמה אני צריך להוסיף לדעתכם כדי לא לצאת פראיר? תתאימו את התוספת כסף לפי כל אפשרות MB שיש לו. הוא מוכר אותו ככה ב650 ש"ח. תודה!
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
לפני שאני קונה את 9600xt אולי עדיף לקנות את ה6600 הרגיל לא ה gt
-
- 8 תגובות
- 718 צפיות
-
-
למישהו יש המלצה על כרטיס : Sapphire ATI Radeon HD 4890, Vapor X BATTLESTATION, 2Gb GDDR5, 256Bit, HDMI, PCIE
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
ה Asus Top 7900GS (גרסה מומהרת), לפי בנצ'ים, שם את 7900GT מאחור בקלות ומגיע כמעט לרמה של 7950GT. אם אני יכול להשיג אותו ב 1300 ש"ח, זה כדאי על פני 1950PRO?
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל לגבות את כל הקלטות וידאו האנלוגית - של המצלמת וידאו סוני האנלוגית שלי: יש לכרטיס הזה שני חיבורי DVI ( כניראה כניסה ויציאה לא? ) וגם חיבור SVIDEO איך אני מתחבר ? / מעלה קבצים מהמצלמה וידאו האנלוגית שלי? למחשב? האם דרושה תוכנת פינאקל ? סליחה גם על הבורות >>> האם לצפייה ב TV = אני צריך כרטיס TV מיוחד? תודה!
-
- 10 תגובות
- 718 צפיות
-
-
האם יש או יהיה QUAD CROSSFIRE? או ש הם לא מתכוונים לחצור מתחרה ל QUAD SLI?
-
- 9 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מחשב לטלויזית LCD בעזרת HDMI, איך ניתן לסדר גם שיעביר סאונד. ? HDMI אמור להעביר וידאו וסאונד. מדובר ב-2600PRO. תודה.
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתכנן לרכוש מחשב בימים הקרובים וכמו רבים אחרים אני נעמד בפני הדילמה של הכרטיס מסך. על פי היגיון פשוט, אני לא רואה סיבה שחברה תשחרר משחק בשנים הקרובות שלא תהיה לו תאימות לאחור כלומר גם לDX9. אך בכדי לאשש את ההיגיון הזה (שוב עד כמה שאפשר בהתחשב בזה שהנבואה ניתנה לשוטים) אני פונה אליכם חבריי הגיימרים, היות ואתם אלו שמתעדכנים תדיר בתחום המשחק. האם לדוגמא יכול להיווצר מצב שEa תשחרר משחק בעוד שנתיים שלא יתמוך בDX9? ובכלל, האם כל ההבדל יהיה מבחינה גרפית? בכבוד רב, אורי
-
- 10 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היעדר יציאות HDMI 2.0 לתצוגת 4K בקצב 60 תמונות בשנייה בכרטיסי המסך של AMD הופך לפחות נורא תודות למתאמים חדשים שמתיימרים לגשר על הפערים AMD נוהגת להציג את כרטיסי ה-Fury המתקדמים שלה כחומרה הטובה ביותר לגיימינג ברזולוציות גבוהות של 4K (שמכונות גם Ultra HD), והיא לא מגזימה בהצהרותיה – אך אלו מכם שיבקשו להפוך את הטלוויזיה החדשה והמשוכללת שלהם לחלק ממערכת הגיימינג עלולים למצוא את עצמם בבעיה מסויימת, שכן בניגוד למסכי מחשב הטלוויזיות מגיעות ברוב המקרים עם חיבורי HDMI שמתוכם רק תקן ה-HDMI 2.0 מסוגל לספק קצב שידור ראוי (לגיימינג) של 60 פריימים בשנייה ברזולוציות 4K. תקן שלא קיים באף אחד מכרטיסי המסך של AMD, נכון להיום. עניין זה גרם להרבה ביקורת כלפי מפתחת השבבים מפי בעלי …
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה המלצה לכרטיס מסך חדש מהסדרה של gtx החדשים יש לי ספק כוח של אנרמקס ליברטי 500 W נקי ואני מחפש כרטיס מסך מהסדרה של gtx שיתאים לספק כוח שלי אבל חייב שיהיה 1 גיגה לפחות ו-ddr 3 ומעלה תודה
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מעצבנת, הטלוויזיה שלי מחוברת לכרטיס והמסכים מוגדרים כתצוגה כפולה (DUALVIEW). כשאני מפעיל וידאו במסך המחשב הוא מוגדל אוטומטית למסך מלא בטלוויזיה. הבעיה היא שהוידאו בטלוויזיה מוצג בזום גדול מדי, חלק מהתמונה נחתך בצדדים וזה מעיק. ניסיתי לכוונן את זה ידנית וזה עובד, אבל בכל פעם שאני סוגר וטוען קובץ וידאו זה חוזר לברירת המחדל. ניסיתי לשנות רזולוציות, לשנות הגדרות תצוגה לCLONE וניסיתי לשמור את ההגדרה הידנית שלי בשם מסויים אבל זה לא משנה. בכל פעם שעולה קובץ זה מחזיר את הזום למה שהיה בהתחלה וזה מעיק. יש למישהו רעיון איך לפתור את זה?
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
לדעתי הם רק בודקים את השטח... יש מצב (אין לי ידיעות בנושא אבל רק hintch) שאולי יהיו כרטיסי mainstream\LE 65nm ?
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם מישהו יודע על בעייה להכניס כרטיס מסך 5770 של אסוס מדגם ASUS CuCore Series EAH5770 למארז של אנטק מדגם P182 מבחינת גודל או מרחק מהכלובים או כל דבר אחר הוא ישב על לוח של גיגה בייט מבוסס X58
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, ברשותי 2 כרטיסי מסך: ZOTAC GeForce® 9500 GT 1GB DDR2 ו- SAPPHIRE HD 5450 1GB DDR3 PCIE HDMI איזה יותר טוב? אני צריך להחליט איזה להשאיר במחשב.. המטרה לצפייה בסרטי HD וקצת משחקים תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אהלן חברה לפני שבועיים בערך קניתי 6600 של EVGA בקיצור חיברתי למחשב הכל טוב ויפה ,דרייברים חדשים יש , מעלות -במנוחה : 62-63 מאמץ: 68-72 עכשיו לבעיה.. , הביצועים שלו ממש מאכזבים אותי לפי מה ששמעתי מאנשים עם אותו כרטיס או אפילו פחות טוב ממנו מגיעים לביצועים טובים משלי.. היום בבוקר עשיתי בדיקה ב- 3DMARK05 יצא לי 1806 לפני חצי שעה עשיתי שוב בדיקה יצא לי 1719 .. במשחקים לא כבדים במיוחד אני לא מצליח לשמור אפילו על 85 FPS יציב (משחקים כמו UT99 ,פיפא 2006 וכו) אני לא רוצה לחשוב אפילו מה יקרה שאני ינסה לשחק ב-UT2004 בקיצור אנשים אני כבר משתגע פה כל הצעה תתקבל בברכה , תודה וחג שמח אנשים
-
- 11 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מאיפה אני משיג הגבהה לכרטיס מסך כמו שיש לmotzart SX ? כמו זה: http://www.thermaltake.com/product/Chassis/desktop/mozart_SX/+moz_image/02_Build-inRiserCard.gif https://linitx.com/images/865_pci_express_flexi_riser_7cm_large.jpg עריכה: סליחה, פשוט חשבתי שזה יותר מתאים לפורום מארזים כי זה חלק מהמארז....
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך עד 300ש"ח ראיתי את שתי אלה radeon9600pro lite 256mb 128bit http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6897&CatCode= ואת geforce 5500 256mb 128bit http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=75&CatCode= יש לי כמה שאלות 1.האם אחד מהכרטיסים האלה הוא הכי טוב שאפשר להשיג עד 300ש"ח?או שיש יותר טובים? 2.איזה מבין הכרטיסים יותר טוב ומה עדיף לקחת? 3.איך החנות?הם אמינים? 4.למרות שהכרטיסים הם זבל יש מצב שהם יפעילו משחקים חדשים? 5.למישהו יש מבחני ביצועים של הכרטיסים הנ"ל? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שאלה די טפשית האמת אני לא יודע אולי בגלל הזיכרון לכרטיס שלי ראידון 9700 פרו ספייר יש 128 עם אני יקנה 9600 עם 256 ? יתן ביצועים יותר טובים ? כרגע אני משחק ודום3 חלק לא קשור זאת סתם שאלה מענינת אותי .
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
האם GIGABYTE nvidia gefroce 250OC יספיק לי למשחקים חדשים?? ומה ההבדל בין REV 1.0 לבין REV 2.0 של הכרטיסים?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב עם זוג 8800 GT והבחור אמר שהם עובדים ב SLI ללא כבל... עכשיו לקחתי הרדיסק והתקנתי OS ראשון הוא ביקש ממני לחבר לו כבל SLI... שנית הלוח בקרה של NVIDIA עושה שגיאה וסוגר את עצמו... ( זה הדרייבר הכי עדכני מהאתר שלהם) יש אפשרות לדעת (תוכנה או משהו כזה) שאכן הכרטיסים שלי מחוברים ב SLI בוודאות (כן או לא) תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-