כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
מאז שאני מכיר את האפשרות הזו של כרטיסי המסך (NVIEW), אני לא מפסיק להשתמש בה. למי שלא יודע, NVIEW בין השאר, מאפשר לראות את מסך המחשב על גבי צג הטלויזיה. זו הדרך שאני מכיר לפחות.. לאחרונה, קרה משהו מוזר עם NVIEW. כל פעם שאני מפעיל אותו, אני רואה בטלויזיה מין פס לרוחבה של הטלויזיה שמבצע ריצודים מוזרים (תזוזות). כמובן שזה מפריע לראות ככה אבל הכי מעצבן, זה שאני לא יודע ממה זה נובע. 1. זה לא הכבל כי קניתי חדש וגם בו זה עושה את אותה הבעיה 2. זה כנראה גם לא הדרייבר של NVIDIA כי גם אותו עדכנתי. שכחתי לציין שיש לי כרטיס מסך GEFORCE 6600 GT 3. בדקתי שאין שום גורם שיכול להפריע לשידור (פלאפון..) 4. ניסיתי לחבר לטלויזיה אחרת וזה עשה אותו הדבר. זאת אומרת שזה בא מהמחשב... בקיצור, עשיתי א…
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני קונה כרטיס מסך רדירון 9600PRO 256 מגה של חברת sapphire ורשום שם ליד שזה ATLANTIS אז אם מישהו מוכן להסביר לי מה פירוש המילה האם זה טוב או רע??? תודה
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום האם יש משמעות להיכן ממוקם ספק הכח במסך LCD ? יש כאלה שהספק חיצוני ויש כאלה שהספק פנימי ותהיתי מה עדיף .
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
מסך דל 2209WA חדש, התקנתי כרטיס גיפורס 5500FX חדש , מחובר הדל אל יציאת הDVI, מחובר מסך שני 17" BENQ אל הVGA. על הדל בחרתי 1680X1050 ועל הBENQ 1280X1024. התקנתי דרייברים לכרטיס ולמסכים. במסך הדל הרחב, התצוגה יותר גדולה (וירטואלית) מגודל המסך, כנראה שהמסך מראה רק בגובה 1024 וברוחב פחות מ 1680. כשאני מזיז את העכבר לשולי המסך השמאלי והלאה, הוא מגולל את התוכן לימין וגם להיפך. המסך גם מרחיב את התוכן. כבר כמה שעות מנסה לפתור את הבעיה המציקה, חיפשתי בהגדרות הכרטיס וניסיתי אבל אין לי מושג מה לשנות. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים וגם לנתק ולחבר את המסכים. נאדה! כרטיס המסך הקודם הראה בדיוק את המסך לגודל החלון בלי הזזות חלון. בדיוק ברוחב 1680 ללא שוליים נסתרים. למי פתרונות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מה מומלץ לעבודה גרפית 2D, פלאש ועריכת וידאו? - בלי משחקים, בלי OC, עם מעבד E6600 ומסך DELL 2007WFP או 2407WFP. אופציה 1 Leadtek nVIDIA GeForce Quadro FX560 128MB PCIe אופציה 2 X1950 Pro 512MB GDDRIII ArcticCooling 2xDVI, VIVO, PCI-E תודה
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מה זה AVIVO? ואיך אני משתמש בטכנולוגיה זו? יש לי 4870X2, האם זה מתאים בכלל לכרטיס מסך הזה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
AOC 17" FLAT .21H .25V אפשר חוות דעת ותמונה של הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום חבר שלי פרסם את הדבר הזה בפורום אודיו ולכן לא עונים לו לכן העברתי את זה לכאן תחת השם שלי מדובר במחשב פנטיום אינטל זיכרון 512 מ"ב סלוט agp מבקש המלצה לכרטיס מסך בסכום עד 800 שקל הכרטיס מיועד לצפיה בסרטים כרגע יש לי כרטיס און בורד gf4 שאנו מספק אותי וגוזל זיכרון. אנני בקיא במחשבים ואנני מכיר את כל המפרט הטכני של המחשב תודה
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש כרטיס מסך ג'יפורס 4 ויש לו אפשרות לצפות בסרט מהמחשב בטלוויזיה באמצעות חיבור tv out, ובמקביל להשתמש במחשב, זאת אומרת במחשב הסרט ממועזר ורואים אותו רק בטלוויזה. יש לי כרטיס מסך X300LE ורציתי לדעת האם האופציה הזאת קיימת בכרטיס המסך שלי ואם כן איך אני מפעיל אותה? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היום התקנתי דריוור 3 הכל טוב ויפה... אני מנסה להיכנס למשחק הוא רושם לי u need pixel sharder 1.1.0 or higher הכרטיס הוא ג'יפה 4 .... עכשיו חשבתי לי ש ה 9550 עם 128 ביט וה 128/256 מגה יכול להתאים לי אבל אני לא ממש בטוח שהוא תומך ב pixel sharder הזה... עם אני לא טועה הוא pixel sharder 2 ....
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
המסך הזה זכה בפרס של טומס למסך LCD של 2004. והנה השוואה בינו לבין ה1730S של LG בעניין זמן התגובה מההשוואה של טומס. 710T 1730S כמו שאתם רואים ה710T הרבה יותר קרוב ל12MS ויש לו זמן תגובה טוב יותר. אני רוצה לקנות את ה1730B, שהוא עם הDVI, וממה שהבנתי הוא קצת יותר טוב מהS בזמן התגובה. עוד דגמים של LG עם 12MS הם הL1720P [נראה לי שהוא יצא במקביל ל1730] והדגם החדש הL1780U , השאלה היא האם בדגמים אלה קיים פנאל 12MS טוב יותר. מה אתם אומרים ? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מחשב חדש (על בסיס E6300, וג'יגה זכרון 667 ) ועקב חריגה מהתקציב המקורי החלטתי לקנות כרטיס מסך מסוג GeForce 7600 GS הבנתי שהוא כרטיס מצויין מבחינת עלות\תועלת אבל האם הוא יגביל לי את המערכת במשחקים כבדים כדוגמת oblivion, ודומיו? או שאפשר לקנות אותו בראש שקט?
-
- 10 תגובות
- 753 צפיות
-
-
האם 7600GT יעמוד ברוזלוצית משחק של 2007WFP? WIDESCREEN רזולוציה דיי גדולה וכמובן במשחקים כמו CALL OF DUTY, STALKER, BATTLE FIELD, GHOST RECON ועוד.. או שאצטרך לשדרג את הכרטיס מסך..?
-
- 10 תגובות
- 753 צפיות
-
-
איזה מסך הכי טוב ? יש את LG F900P מה אתם אומרים הוא טוב או שיש משהו אחר שאתם מציעים לי ?? שיהיה לו חדות ושיעבוד ברזולוציות גבוהות עם קצב רענות טוב !! תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות HD3850 של gigabyte מישהו יכול להסביר לי למה הדגם עם זכרון 512MB זול יותר מאשר עם 256 משהו פה מוזר? http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2517&category_id=193c86e6beabca7c6e519beb3878e90a& http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3003&category_id=193c86e6beabca7c6e519beb3878e90a&
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני בונה לי מערכת עריכת וידאו של אויד ואפטר . יש פה מישהו שיודע מה ההבדלים בין הכרטיסים השונים של הקוואדרו למשל בין : quadro fx 540 quadro fx 1400 וכמו כן מה ההבדל בין החברות המציאות אותן כגון leadtek pny תודה !
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך asus V9280TD שהוא מבוסס ti4200-8X בחודש האחרון המחשב עושה יותר ויותר צרות רק בימים חמים. אני לא אתחיל לפרט את הבעיה עכשיו. מספיק לאמר שאני כותב את זה במחשב של אחיות שלי. כשהמחשב פתוח. כבוי רבע שעה, והחדר שלי ב 28 מעלות, עד שהוא מגיע למסך שאני מכניס את הסיסמה של המשתמש שלי הוא כבר חם מדי שאני אגע בו. בעיקר הזכרונות. איך אני בודק אם זה באמת זה? ועוד משהו. יחד עם הכרטיס קיבלתי תוכנה, asus smartdoctor 2 שעושה OC חכם לכרטיס. זה לא פוגע לי באחריות נכון? הרי היצרנית סיפקה אותה והתקינו לי אותה בחנות.
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום יש לי את הספק הזה http://www.enermax.com/home.php?fn=eng/product_a1_1_1&lv0=1&lv1=5&no=7 האם זה מספיק ל hd 5850
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס מסך הזה לפני שבועיים בערך. הבעיה היא, שבדיסק שבתוך הקופסה, יש רק אפשרות התקנה לוינדוס XP או Vısta לי יש וינדוס 7, וכשאני מתקין את הדרייבר של ויסטה, ההתקנה הושלמה, אבל הדרייבר עובד על הפנים: משחק כמו battlefıeld 1942 עובד ממש לאט גאדג'טים דינמיים של הוינדוס (כמו שעון, או מד CPU) מעוותים atı מציעים באתר שלהם דרייבר מתאים לוינדוס 7 השוותי בין הדרייבר באתר של atı לבין מה שיש בדיסק, וההבדל היחיד הוא שאין בהתקנה של האתר שלהם את atı dısplay drıver שזה בעצם הדבר המהותי בהתקנה...
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
תראו את הכרטיס ואת הדגם במפרט. הוא בא עם OC מהיצרנית וקירור מיוחד של Zalman . הנה הכרטיס: עדיין אין לי אותו, אז אני שואל, הוא שקט? איך הוא יריץ משחקים כמו Crysis ברזולוצייה של 1680X1050 ואיכות MED עם המפרט בחתימה?
-
- 9 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
שלום לכולם מאז שקניתי את המחשב האחרון (מפרט מלא בצד) אני חש שהוא לא עובד כמו שהוא צריך באמת. התופעות שאני שם לב אליהם למשל ב-BF3 (אולי זה בכלל באגים במשחק או דבר "נורמלי" , אני לא יודע) מדי פעם יש תקיעות קטנות כיאלו המשחק עובד על slow-motion. תקלה שחוזרת על עצמה כבר מספר פעמים היא שכיאלו חלק מהתמונה נתקעת , למשל חתיכה של בניין ועוד איזה מגדל , נתקעים על חלק מהמסך ואני רואה את הצורה שלהם בלבד , בצבע שחור. איך אני יכול לדעת אם ישנה איזשהי תקלה בכרטיס מבחינה חומרתית וכן מבחינת תוכניתית (אולי דרייבר לא תקין או משהו בסגנון)? אלו בדיקות אני יכול להריץ? מה שאני כן יודע זה שמבחינת טמפ' אין בעיה. היא נעה על 50-60 מעלות כשאני במשחק.
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום! 2 שאלות: 1) איזה כרטיס מקביל מבחינת ביצועים ל-8800GT ב-ATI? 2) ואשמח לשמוע חוות דעתכם על הכרטיסים האלה: ATI SAPPHIRE HD 3870 512MB GDDR4 D.DVI 256BIT ATI SAPPHIRE HD 3850 1GB GDDR3 D.DVI 256BIT
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
בסופו של דבר הכרטיס מסך יהיה 23 בסנטימטר רק גירסת הOEM תהיה 34 סנטימטר http://www.nordichardware.com/news,5546.html
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-