עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by C991Now,

1.לטווח הרחוק שווה לקחת 4870 על 4850 ? 2.האם בעתיד, שמחשקים יצאו יהיה מצב שה4850 לא יסחב ואילו 4870 כן? [ על מסך 19" 3.האם זה משתלם לקנות ת 4870 ולא 4850 לטוח הרחוק? [ או שעדיף לקנות אח"כ כ.מ חדש] *המסך הוא 19",אבל תזכרו שזה לטוח הרחוק בעיקר...

2. היי, ברשותי מחשב בן 5.5 שנים בערך שאני מעוניין לעבוד עליו עם פוטושופ. נתונים טכניים: מעבד - i5-4690. זיכרון - 16GB (שני סלוטים של 8 ) לוח אם - Gigabyte B85-HD3 הכרטיס הגרפי שלי הוא זה שמובנה על הלוח אם. סך הכל לשימושי אינטרנט וסרטים הוא עובד מעולה, לא הרגשתי שום קושי עד כה ולאחרונה שדרגתי מ-Windows 7 ל-Windows 10. אני מתכנן ללמוד ולעבוד על Photoshop ו-Illustrator בקרוב. לא דברים כבדים מדי. עיצובים לחולצות וכאלה, עם לא יותר מדי שכבות אני מניח. ניסיתי להעלות את התוכנות בלי לטעון עליהן כלום. עולה די חלק. לא חכמה אני יודע, אבל אולי זאת איזושהי אינדיקציה התחלתית למה אפשר להעמיס …

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  3. שלום לכולם, אני מתבלט בין שני הכרטיסים שניהם יד שניה עם שנתיים אחריות אני רוצה משהו שהוא יותר קריר ויותר אמין אשמח לדעת חוות דעת על שני הכרטיסים ומה הכי מומלץ מבינהם תודה

4. האם כרטיס מסך יגרום לבעיות ? הוא שהוא חלק יציב שיחזיק כמו שנתיים ללא בעיות (ללא OC)

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  5. Started by shonn1,

היי, אני מחפש תכנה לעבודה עם capture מהטלוויזיה שיש לה טיימר. זה מאוד מאוד חשוב לי! תודה!

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  6. Started by visual_boy,

שלום.. אתמול! רכשתי מערכת עם PALIT HD4870 עכשיו השאלה שלי היא לגביי המהירויות שהוא מציג: האם זה תקין וככה הם המהירויות שלו http://img504.imageshack.us/my.php?image=hd4870ms3.jpg

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  7. Started by hosham,

מה אתם אומרים שווה המחיר ? חדש עולה 650 ש"ח. http://hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=5480

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  8. שלום לכולם אבקש את עזרתכם אני מצפה לכרטיס מסך ASUSS שאזל כרגע הציעו לי תחליף SPARKLE 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail במקום ASSUS 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail מה דעתכם אנא תשובתכם המהירה

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  9. אני קונה מחשב חדש בעל כרטיס מסך 8800GT 512 השאלה שלי היא איך המסך למשחקים והאם כרטיס המסך מספיק חזק לרזולוציה 1600X1000 במשחקים יחסית כבדים בהגדרות מלאות ( כמובן שלא מדובר ב CRISES ) עוד שאלה היא אם יש מסך רחב במחיר דומה (1500 +- ) שיתן תמורה טובה יותר למחיר תודה

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  10. התקציב 200 שקלים, ארצה להפעיל איתו משחקי ספורט בעיקר פרו \ אן בי איי\ פיפא ניתן להמליץ גם על כרטיסי יד שניה שנכנסים במגבלת התקציב הזו למשל gefore 9600gt משומש האם GT210 (חדש וזול)יענה על הדרישות? המחשב שלי: מעבד - intel e6500 dualcore לוח אם- asus p5qpl-am זכרון - 2gb ddr2 חשוב שאוכל להפיק מקסימום מהכרטיס ביחס לחומרה הזו.. תודה וחג שמח

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. היי, מה המצב חברים? אני מחפש כרטיס מסך ואילו הפרטים: 1. תקציב: 300 ש"ח. אם אפשר בפחות, אז מה טוב. חריגה: 50 ש"ח גג שבגגות. 2. PCIe. 3. שימושים: א. סרטים (חיבור HDMI הכרחי). ב. גיימינג קל (עד בינוני). אני משחק בעיקר במשחקים ישנים שרובם לא מצריכים דרישות מיוחדות, וגם אם אנסה לשחק במשחקים חדשים יותר, אין לי בעיה לשחק בהם על הגדרות נמוכות, או לוותר עליהם בכלל אם לא יעבדו כמו שצריך. 4. אחרית - לפחות שנתיים (רצוי שלוש). 5. עדיפות לקירור פסיבי. אם לא, אז שיהיה כמה שיותר שקט. המחשב שלי: מארז - Silver Stone Precision PS07. ספק - SeaSonic G-550 550W Gold Modular G-Series Active PFC זיכרון - G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz אני מחפש כרטיס שהכי ישתלם לי מבחינת תמורה למחיר. חנויות…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. שלום לכולם, ברשותי 2 מסכי VP930 של ויוסוניק וכרטיס מסך QUADRO 1500 אחד מהמסכים היה בתיקון והחליפו לו את ספק הכוח, היום הוא חזר , אך ברגע שחיברתי אותו למחשב ועשיתי ריסטרט אני לא מצליח להכנס לוינדוס מעבר לחלון הטעינה איך שהוא מגיע לוינדוס עצמו הוא נותן הודעת NO SIGNAL בשני המסכים ואי אפשר לראות ולעשות כלום ניסיתי להליף בין הכבלים ואת הכבלים עצמם וזה לא עזר כרגע יכול להכנס רק לסייף מוד כאשר בסייף מוד הוא במצב קלון בשני המסכים אך לא מזהה 2 מסכים בהגדרות התצוגה מה אפשר לעשות ?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  13. Started by tgen,

מה ההבדל בין 2 הכניסות שיש במסך LCD: D-Sub לעומת DVI-D???

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Gritzman,

לשימוש של משחקים כגון Heroes VI ו Football Manager 2011 הרזולוציה היא 1600X900 מעבד E5700 2GB DDR2 800Mhz ספק כוח ג'נרי 500W

15. Started by ma4351,

Point-of-View nVidia GeForce GTX260 896MB EXO OC Premium Core 216 PCIe http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1459 או זה BFG NVIDIA GeForce GTX 260 OCX 896MB DDR3 PCI-E http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=2583 מה יותר טוב? ע"פ הבנתי שניהם 216 שיידרים ושניהם עם אוברקלוק, השאלה אצל מי האוברקלוק יותר גבוה ואיזו חברה יותר אמינה וטובה..

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. היי. יש לי שאלה לגבי הרזולוציות.. נגיד ויש לי קרייסיס וורהד ושני כרטיסי מסך: 9800GTX+ ו 8800GT. נגיד ויש לי רזלוציה נמוכה, 1024*768. ב 8800GT אני שם הגדרות הכי גבוהות, ואני מקבל FPS מסויים, אז גם ב 9800GTX+ אני אקבל את אותו ה FPS בגלל הרזולוציה הנמוכה, או שיהיה שיפור משמעותי? כי ראיתי בנצ'ים של 8800GT ושל 9800GTX+ על רזולוציות נמוכות ויש שיפור משמעותי, במיוחד ב 1024*768. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  17. Started by shaked2400,

האם חיבור כרטיס מסך טלויזיה LCD גורם לכרטיס מסך להיתחמם או להפך??

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  18. Started by Big_Guy7,

הסתדרתי, מנהלים לנעול.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  19. NVIDIA מתכננת להוציא את ה-GeForce GTX 1050 Ti לפנסיה באמצעות דגם Turing חדש - שיהיה חלש באופן ניכר מה-GTX 1650 על אף ששם הדגם שלו עשוי להעיד אחרתלכתבה

20. יש לי 5850 Sapphire, על לוח MSI PRO E בוינדוס הכרטיס מסך מזוהה כיכול להוציא אודיו, ואני יכול להוציא דרכו (HDMI) סאונד לטלויזיה. אבל אני לא יכול לגרום לכ. קול onboard ולכ. מסך להוציא את אותו אודיו. (מופיעים לי כ2 מכשירים שונים - והמכשיר שאני בוחר כDEFAULT מוציא את הסאונד) מישהו יודע איך גורמים להם להוציא אותו דבר בו זמנית ? לא מצאתי כלום במדריכים...[br]פורסם בתאריך: 25.01.2010 בשעה 17:00:34 מישהו ? - הקפצה...

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום אנשים, אין לי כסף אבל יש לי רצון להשתתף בכמה משחקי רשת לכן אני מחפש כרטיס מסך שיספק את הסחורה. מצאתי את הבא: Power Color R96-LD3 - RADEON 9550 - 256 MB DDR - 128-bit - DVI / TV-Out / D-Sub - AGP *4/*8 עם 3 שנות אחריות ב- 522 ש"ח. רציתי לדעת אם שווה את המאמץ? או שיש המלצות אחרות?

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  22. Started by eLeVaTor,

רציתי לדעת מה דעתכם על הכרטיס מסך הבא: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1558 האם בגלל המחיר הנמוך זה כרטיס פחות טוב? מה שחשוב לי הוא שהקירור יהיה טוב ושקט, ורציתי לדעת אם שווה להשקיע עוד 100 שקלים בשביל TwinTurbo. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. התכנון שלי הוא לחבר 8 מסכים בשביל ליצור תמונה גדולה. כל מסך הוא יהיה FHD. חשבתי ללכת על כמה 2\3יחידות של 3060 אבל נאמר לי שNVIDIA ביטלו את האפשרות הזו. אשמח להמלצה. המפרט די גמיש. וכרגע התככנון הוא סביב 5950X + 64GB RAM. מחפש משהו שיתן לי משהו כזה https://www.digitaltigers.com/zenview-atlas32q.asp כרגע יש 3 מחשבים (4 מסכים 4 מסכים 2 מסכים)

24. Started by nore0,

ה-93.71 מתאים או שכדאי להישאר עם ה-91.47 ?

25. Started by mike-mt,

הרצתי את הבדיקה של ה-OVEDRIVE על הכרטיס בפעם ראשונה המחשב קרס באמצע ונאלצתי לעשות אתחול כשהרצתי בפעם שניה הוא הגיע עד הסוף וזאת התוצאה שקיבלתי השאלה שלי היא להשאר על הנתונים החדשים שהוא נותן לי או שלשים אותו על ה-DEFAULT? [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 922 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.