כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=LV485&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE מחיר התאבדות. (עדיין 4850CF ב1700 חזקים יותר)
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
כרטיס מסך Gigabyte GeForce 9800GTX+ 1024MB DDR3 GV-N98XPZL1GH http://zap.co.il/model.aspx?modelid=728637 או palit ati radeon hd4850 512MB GDDR5 PCLE http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2156
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס מסך הכי טוב אני יכול לקנות ללוח MSI 925X Neo Platinume בלי התחשבות במחיר. ומה ההבדלים בין הסלוט PCI-Express שלי לעומת גרסא שניה, האם אני יכול לשים כרטיס מסך שתומך בגרסא 2 בלוח שלי?
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום אני קניתי לא מזמן מחשב עם הכרטיס מסך הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1456 אבל בסופו של דבר קיבלתי את זה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1262 דיברתי איתם ואמרו לי שאין בעיה יחליפו לי בקלות... עכשיו השאלה אם אני צריך להסיר את הדרייבר או שאפשר להשאיר אותו בלי להתקין מחדש....? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה שידרגתי את הכרטיס מסך ל 9800gtx אך יש לי תחושה לא ודאית שיש לי צוואר בקבוק המונע מכרטיס המסך לתת את מלוא התפוקה. אין בעיה של חימום. מה דעתכם? היכן כדאי לחשוב לשדרג? מפרט מתוך - SiSoftware Sandra Processor Model : Intel® Pentium® D CPU 2.80GHz Speed : 2.81GHz Cores per Processor : 2 Unit(s) Threads per Core : 1 Unit(s) Type : Dual-Core Internal Data Cache : 2x 16kB, Synchronous, Write-Thru, 8-way, 64 byte line size L2 On-board Cache : 2x 2MB, ECC, Synchronous, ATC, 8-way, 64 byte line size, 2 lines per sector System Mainboard : Gigabyte Technology Co., Ltd. C19-MCP04 Bus(es) : PCI PCIe USB i2c/SMBus Multi-Processor (MP) Support : No Multi-Pro…
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום ברשותי מערכת הפעלה ויסטה 64bit ultimate SP1. כרטיס מסך Nvidia GeForce 8500GT עם דרייבר הכי מעודכן כרגע (ע"פי אתר החברה). מוניטור LG 22 W וטלויזיית Sony Multisystem (רגילה , לא LCD או פלזמה). המחשב מחובר לטלוויזיה בחיבור s-video. כשאני נכנס ל nvidia control panel > setup multi display > clone אני רואה שהמחשב מזהה מסך נוסף וקורא לו "HDTV" (למרות שזו לא טלוויזית HD) כאשר אני מנסה להגדיר Clone אני לא מקבל תמונה בטלוויזיה (רק רצולוציית המוניטור משתנה)... כך גם בשאר ההגדרות בהם אני בוחר בהתקן ה "HDTV" בעבר עם מחשב ישן יותר עם XP ו NVIDIA ישן לא היתה בעיה לצפות במחשב דרך הטלוויזיה עם אותם חיבורים... בבקשה עיזרו. תודה
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
יש לי hd 4850 512 mb עכשיו אני לא כל כך מבין בזה אבל בתוכנה gpu-z רשום לי שהמהירות שיש לי היא 500 וצריך להיות 650???? מישהו יודע מה הבעיה ואיך אני מסדר את זה. נ.ב:זה מחשב חדש!! הנה תמונה שתבינו...
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני מדבר על פרוייקטים קטנים של מוצרים והדמיות פנים של בתים לא אנימציה מתקדמת של פיקסר או משהו כזה
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
היעדר יציאות HDMI 2.0 לתצוגת 4K בקצב 60 תמונות בשנייה בכרטיסי המסך של AMD הופך לפחות נורא תודות למתאמים חדשים שמתיימרים לגשר על הפערים AMD נוהגת להציג את כרטיסי ה-Fury המתקדמים שלה כחומרה הטובה ביותר לגיימינג ברזולוציות גבוהות של 4K (שמכונות גם Ultra HD), והיא לא מגזימה בהצהרותיה – אך אלו מכם שיבקשו להפוך את הטלוויזיה החדשה והמשוכללת שלהם לחלק ממערכת הגיימינג עלולים למצוא את עצמם בבעיה מסויימת, שכן בניגוד למסכי מחשב הטלוויזיות מגיעות ברוב המקרים עם חיבורי HDMI שמתוכם רק תקן ה-HDMI 2.0 מסוגל לספק קצב שידור ראוי (לגיימינג) של 60 פריימים בשנייה ברזולוציות 4K. תקן שלא קיים באף אחד מכרטיסי המסך של AMD, נכון להיום. עניין זה גרם להרבה ביקורת כלפי מפתחת השבבים מפי בעלי …
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אנו נמצאים ימים ספורים לפני ההשקה הרשמית של כרטיסי Geforce RTX 3000 החדשים, ולרגל האירוע החגיגי החלטנו לרכז עבורכם את המפרטים וההבדלים בין הדגמים השונים שיגיעו אל החנויות - הפעם אלו של אסוסלכתבה
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
- 1 follower
-
-
כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 750 ולא יותר לגיימינג המפרט מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer i11 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-D2V Retail Front USB3.0 - מחיר מבצע מארז: באנדל - Define Mini + Seasonic 550W RT 80+GOLD - בקניית מחשב חדש זיכרון: Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כונן אופטי: Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA כרטיס מסך מהחנויות TMS \ IVORY \KSP עם עדיפות לTMS יהיה על מסך של 22 אינץ
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום.....שלתי היא האם המשחקים העתידיים למשל קרייסיס יתמכו בשיידר מודל 4? או שאפשר יהיה לדעתכם לבחר בין 3 ל 4?.? וכמה זמן לדעתכם ייקח עד שייצאו משחקים רק ל שיידר מודל 4?? תודה
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מה קורה חברה? יש לי שאלה יש לי אופציה להשיג בזול את הכרטיס X600XT של חברת MSI האם הכרטיס הזה שווה משהו? האם מישהו מכיר אותו? האם הכרטיס הזה עושה בעיות? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי x800gto לפני חודש היה מביא לי ב3dmak בסביבות 4300 לא פחות ותמיד ששיחקתי בניד פור ספיד עשיתי אובר קטן ושהייתי מסיים הייתי מחזיר למצב הרגיל עכשיו אני בודק תוצאות קיבלתי 3400 כאילו ירד לי 1000 שמתי לב שהג'יטיאיי לא פועל לי בהגדרות הכי גבוהות חלק יש לי את הדרייבר הכי חדש 5.13 מה הבעיה פה תעזרו לי
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מפרט amd 1800+@2600 512mb ddr400 msi k7n2 delta geforce 6200@6600gt טוב המערכת שלי כימעט ראתה את המוות שהרצתי את התוכנה הזאת :\ אבל היא שרדה והכרטיס שלי עמד ליבכות טוב אז הינה אני על OC בכרטיס מ550\300 ל710\470 והצלתי להביא את התוצאה הזאת http://rotter.name/User_files/nor/43d0dd497c441639.jpg מה ככה יש כבוד? :] ד"א משהו יודע מתי יוצא סראיל לתוכנה? כי אני רוצה ליראות את כול האפשרויות וגם הרזולוציה מוגזמת :\
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שבת שלום ! יש לי כרטיס 5950 עם דרייברים של NVIDIA 82.12, ויש לי בעייה בצפייה בוידאו על הטלויזיה כשאני מנסה להגדיר בטאב של תצוגת וידאו במסך מלא בדיירברים של NVIDIA, הוא עושה שתי תקלות : 1. כשההגרה על תצוגה ראשית, הוא מציג את הוידאו במסך מלא על המסך מחשב ! ואת הטלויזיה הוא הופך לדסקטופ של המחשב. 2. כשההגדרה על תצוגה משנית, הוא עושה בלאגן בטלויזיה, ואת המסך של המחשב מכבה לגמרי ( הוא עובר לסטנד ביי). זה כבר קורה לי ב 4 גירסאות אחרונות של הדרייברים, פעם זה עבד טוב. למישהו יש פיתרון לדבר המעצבן הזה ?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
אני רוצה להשוות את שני אלו לשם קנייה(כנראה ייצא לפועל) Leadtek WinFast GeForce 6600GT 128MB AGP Bulk vs Leadtek WinFast GeForce 6800XT 128MB AGP מי יותר טוב ובכמה? האם ההפרש של ה100 שקלים באמת משתלם במקרה הזה לטובת ה6800? תודה מראש. .swg
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס שבמפרט וכמו שאתם רואים הוא vivo וקיבלתי איתו רק מין מכשיר כזה(שמן ושחור) אבל לא קיבלתי כבלים.... התקשרתי לחנות ושאלתי אותם למה לא קיבלתי כבלים והם אמרול לי שקניתי את הגרסה בלי הקופסא ולכן איני אמור לרבל את הכבלים... אז אני מחפש המלצה לכבלים איכותים ושיתאימו לכרטיס שלי משהו בסביבות ה-מקסימום 150 שח תודה
-
- 8 תגובות
- 705 צפיות
-
-
האם ניתן לקחת כרטיס בסיסי תומך SM 2.0\2.0B ולתכנת אותם לSM3.0 אני מודה כי זו שאלה מוזרה,אך הידע שלי בתכנות ממש מזערי והייתי רוצה את דעתכם בנושא
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום אחותי קונה מחשב חדש עוד כמה ימים ואני מקבל את הכרטיס שלה x1800gto אז כמה שאלות: 1)האם יש כרטיס יותר טוב ממנו בתקציב של 1300 שח לכרטיס מסך? 2)האם באמת אפשר להעלות לו מתח דרך תוכנה? 3)האם גם לליבה וגם לזיכרונות מעלים מתח או שזה בנפרד?? 4)האם מישהו התנסה עם הכרטיס הזה ויכול להגיד לי לאן הוא הגיע איתו באוברקלוק?? 5)האם אני יוכול להגיע לרמה של xl??? או אפילו xt או שזה בלתי אפשרי?? תודה רבה רבה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 705 צפיות
-
-
האם הוא טוב לעומת האחרים כי שמעתי פה בפורום שהיה איזה fuck בייצור אצלהם?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_732_707&products_id=9728 זה מיועד למסך 19 ספק של HEC 400 ומעבד של AMD 6000
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם מישהו יודע על בעייה להכניס כרטיס מסך 5770 של אסוס מדגם ASUS CuCore Series EAH5770 למארז של אנטק מדגם P182 מבחינת גודל או מרחק מהכלובים או כל דבר אחר הוא ישב על לוח של גיגה בייט מבוסס X58
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, האם GTX 260 גירסת ה216 CORES יסחוב טוב משחקים מודרניים ועתידיים על מסך 22 TN ברזולוציה של 1680 על 1050? בבקשה להתייחס לשאלה בלי לומר לי שבקרוב מאוד יוצאים כרטיסי הDX11, זה ידוע לי, תודה
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי ספק של COOLER MASTER שהוא SILENT PRO 600W לינק: http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=4199 האם הוא יחזיק שתי כרטיסי HD4890? יאנו CF שאלה שנייה האם אפשר לחבר כרטיס HD4890 של ATI רגיל ועוד אחד של SAPPHIRE VALOR X שהתזמונים שלהם שונים...? תודה
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-