כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
מה המצב אנשים ?.. אז ככה יש לי עכשיו בעיה עם הכרטיס מסך אז אני משיג מחבר GeForce 4 עד שאני ארכוש כרטיס מסך חדש ... יש לי שתי שאלות שאני צריך שתענו לי עליהן בבקשה (אך ורק מי שמבין) . 1) יש GeForce 4 עם יציאת PCI-E או שכולם AGP ?.. 2) איך אני מזהה אם זה PCI-E או AGP ?.. אני צריך לדעת את זה כי הלוח אם שלי לא תומך ב - PCI-E ... תודה מראש, משה
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני צריך להחליט היום (יום ראשון) איזה מהם אני לוקח. אם אני אקח 8800 אני לא אחליף כרטיס כבר עד הגיוס (עוד שנה וחצי), אם אני אקח 1950XT אני אאלץ לחכות יותר מחצי שנה עד לדור הבא ואז לבזבז שוב 2000+- שקל על כרטיס חדש. אני גם לא רואה את עצמי עובר לויסטה בזמן הקרוב. אשמח לשמוע דעות. צריך לציין, שלא משנה איזה כרטיס אני אקח הוא יעבור OC עד קצה היכולת שלו. תודה רבה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום אני לומד קולנוע ומעוניין לקנות מחשב לשימוש בתוכנה הנ"ל ובתוכנות דומות לעריכה כמו אפטר אפקטס. המידע באתר ADOBE מאד לא ברור, ואשמח לעזרה בהבהרה מה לקנות (אינני מבין בחומרה..). האם המחשב הבא יתאים: I5 16GRAM DISK SSD 256 or 512G INVIDIA GTX 1070 צריך משהו נוסף? המעבד וכרטיס המסך יספיקו לתוכנה הנ"ל? המחשב נועד לעריכת סרטים, אפקטים וכדומה אבל לא לגיימרים או משחקים. תודה מראש אריה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! רציתי לשאול אותכם לפני קניה של R9800PRO של ספייר , האם יש לו יציאה לשני מסכים ? (או אולי אפילו יותר) במקרה ולא וגם אם כן אשמח לשמוע המלצות לעוד כ.מסך שיאפשרו לי לראות את התמונה מפוצלת בכמה מסכים . תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אני יודע ששווה להעלות את התקציב אבל זה כבד עלי .אפשר לחרוג קצת אם זה ממש מומלץ.כרטיס מסך ברמה של x1950p מספיק לי אפילו.
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
חחח כיביתי לו את כל האפשרויות החשובות תמיכה ב-DX9 בכלל!! עכשיו הוא סתם כרטיס נחמד אם תמיכה ב-DX7 בלי אפשריות רבות ;D מה אתם אומרים אל התוצאה המדהימה 311 נקודות 8) 8) 8) 8) כמובן אני מדבר אל 3DMARK03 אני הולך לנסות עכשיו 2001SE וכמובן AQUAMARK מעניין חח לאיזה רמה הוא ירד ;D
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חשבתי על 7300gt או 7600gs תנו את חוות דעתכם.
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
Leadtek GeForce PX8800GTS 320MB TDH - PCX - retail מה ההבדל בין זה לבין GIGABYTE PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ומה יותר טוב?
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום... אני רוצה לקנות מסך LG 17 דגם T710PU במחיר 765 ש"ח. מסך טוב? ואיך המחיר? תודה L.A
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מציעים לי Radeon X800 XL בזול מה אתם אומרים שווה את זה? אני לא יותר מדי גיימר (את האמת, כמעט ולא) היה לי 6800 שנהרס על ידי, ואני מריץ עכשיו X300SE יש לי עוד 6800 בצד אבל אני מעדיף שלא להשתמש בו, הוא מעצבן אותי בגלל האורך שלו 6800 VS X800XL על מי ללכת?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס ואני רוצה לראות סרטים ב 1080P איך אני יכול .. באיזה תוכנות ..אני עובד עם XP
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם לא יצא לי להגיב פה מאז שהתייעצתי לגבי המפרט של המחשב החדש שלי.( עובדים אתם יודעים איך זה ) לא משנה בכל אופן רציתי להגיד תודה לכל מי שטרח להגיב ועזר לי להגיע להחלטות על המחשב החדש. היה לי משעמם אז חשבתי שאני גם יגיד תודה וגם יפרסם קצת ביצועים 8) עשיתי OC קטן עד שיהיה לי כוח לשבת על זה ברצינות CPU RATIO 8X510 FSB DDR2 @ 1000 להלן המפרט של המחשב החדש: Asus P5E Deluxe Chipset intel X48 Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Thermalright Ultra 120 Xtreme+Scythe 120mm S-Flex 1600RPM Sapphire Radeon 4850 512MB X2 Crossfire OCZ 4GB ReaperX DDR2-1066 (2x2GB) CL5 Seagate 500GB Sata II 32MB X2 Corsair 650TX 52A @ 12V Coolermaster CM 690 Black + 3 Scythe 120mm S-F…
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
עכשיו יש לי שריטה נחמדה עליו...המחשב מתפקד רגיל אבל האם זה יכול לגרום משהו? נראה לי שגם אחד ההלחמות התעקמו......הרצתי את כל הבאנצ'מארקים והכול עובד טוב...השריטה נוצרה על מעגל חשמלי היא לא גדולה כל כך אפילו דקה אבל קצת בולטת הינה תמונה של האזור שהשריטה נעשתה בריבוע המודגש...מצטער על איכות פשוט צילמתי בלי פלאש וקצת זזתי וגם לא היה אור....תודהל עוזרים...
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום, יש לי תמסך LG Flatron 795FT Plus ואני לא יודע אם כדאי להחליף למסך CRT אחר? :ם מה אתם אומרים? אני גיימר.
-
- 11 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך pci-express שמתאים ל - 8 ערוצים (x8) ולא 16
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי תביקורת ותבאנצ'מארק שלו ויכול להיות שלא הבנתי את זה נכון אבל הוא לא בהרבה יותר טוב מ7900 ולא יודע אם הוא שווה את העוד 275 שקל האלה, האם אני טועה???? http://techreport.com/reviews/2006q4/radeon-x1950-pro/index.x?pg=1
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי משחקים שתומכים בAGEIA® PhysXTM אבל אני לא יודע האם כדאי לי אוו מומלץ לי לקנות ת' הכרטיס פזיקיה או שהAGEIA® PhysXTM והאם הוא סתאם חרא שמוסיף למחשב ?אוו שכרטיס פיזיקה זה משיהו לעתיד אז חשבתי האם לקנות או לא בארה"ב ? בתודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
רדאון 9600 ? 9800 ? או ג'י פורס ? ואם גיפורס אז איזה ?
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
P4 1700 MHZ מעבד SINGER POWER 300W ספק RDRAM 512 MB זיכרון p4t-cm ASUS MOTHER BOARD לוח אם יש לי כניסות AGP ורוצה לקנות כרטיס 7600GT AGP האם הכוח שלו ינוצל ?! תודה מראש...
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 2 מסכי 21 אינץ' של איי בי אמ שנכבים ולא נדלקים ללא סיבה מיוחדת הנורות שלהם מהבהבות או משתנות לצבע כתום לפעמים משחק עם החיבורים אחרי ניתוק ממושך פותר את הבעיה , אך לא תמיד. האם יש פתרון לבעיה זו ? תודה
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
איזה כבל אני צריך? איזה תוכנה? תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש שישמש בעיקר למשחקי פרו אבולושן ואולי פיפא (אם הם יתקרבו לרמה של הפרו). אני מעוניין שהמשחק ירוץ הכי יפה שאפשר ואם אפשר שיהיה טוב גם לשנתיים שלוש הבאות של המשחק. יש לי מסך 22'' של סמסונג ( T220 ( 1680X1050 , ספק כח 550 זיכרון 2G ומעבד DualCore Intel Pentium E5200. אני גם חושב אולי לחבר את המחשב לטלוויזיה LCD 32'' FULLHD שך LG. התקציב הוא עד 500, אבל אם חריגה קטנה תשפר באופן ניכר את הביצועים, אפשר לשקול זאת. אשמח "לשמוע" המלצות. תודה למגיבים
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה הלך לי 5850 (סופת רעמים, הטלויזיה חטפה זץ דרך האנטנה, העבירה דרך כבל ה HDMI לכרטיס מסך) ואני מתלבט עד כמה שווה לי לקנות לו מחליף (כרגע אני עם 5450), השאלה שלי היא כזאת, כמה כסף אני צריך להשקיע בשביל חווית גיימינג סבירה ב FHD? אני לא משחק הרבה (פעם-פעמיים בשבוע) אבל כשאני כן, אני לא רוצה להתבאס.. הספק שלי הוא סיסוניק M12II 500W, הלוח הוא DP67BG והמעבד הוא I7 2600K. מי יכול להיות מועמד מתאים? איפה אני יכול למצוא השוואות של כרטיסי מסך מודרניים לכרטיסים של כמה דורות אחורה (למשל להשוות כרטיסים חדשים ל 5850)? והכי חשוב, כמה כסיף עלי להכין? תודה חברים!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי ביקורות שהתפרסמו ברחבי הרשת, נראה שמערך CF של שני כרטיסי HD4870X2 לא תורם משמעותית לשיפור החוויה הגראפית של המשחקים השונים. בכל הביקורות שראיתי הבחנתי כי כמות המשחקים בהם ל-CF עליונות ברורה בהשוואה לשאר הכרטיסים היא נמוכה מאוד, ולפעמים כרטיס אחד בודד (2 ליבות) גובר על 2 (4 ליבות). כמובן שבכל ביקורת מערכת הבדיקה הייתה שונה, אך בכולם נראה כי הפוטנציאל המפחיד שקיים ב-4 GPU's אינו מתממש. השאלה שלי למה? צוואר בקבוק? נאמר ב-GURU3D כי ישנו צוואר בקבוק שנוצר (השתמשו ב-E8400). באתרים אחרים השתמשו ב-Q9770, ועדיין לא הורגשה עליונות מטורפת. דרייברים? האם הדרייברים הם אלה שמכשילים את ארבעת הליבות לפרוץ במלאכת חישוב מטורפת? תמיכת המשחקים? אולי המפתחים צריכים לתכנת את המשחק שיידע לה…
-
- 14 תגובות
- 964 צפיות
-