עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מתכנן עידקון של המחשב שלי שמחובר גם לטלוויזיה ורציתי המלצה לכרטיס שיהיה טוב להצגת סרטים על הטלוויזיה וגם למשחקים בצורה בסיסית כודם כל : ATI או NVIDIA ??? . וחץ מיזה גם איזה דגם ובלי להישתולל עם המחיר נא להשאיר אותו שפוי זה המחשב השני שלי לא הראשי. נ.ב. PCIE כמובן

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  2. Started by Prism,

שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך מבוסס nVidia בתקציב של כ-700 ש"ח. עיקר השימוש - משחקים כדוגמת GTA4, Assassin's Creed וכד'. המערכת כוללת כרגע מעבד Intel E7200, זכרון 2 GB ומסך 17 אינץ' שאולי יוחלף ל19-20. המלצות? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  3. ואם לא , איזה כרטיס כדאי לי לקנות עד 200 דולר? (האם עדיף שיביאו לי מארה"ב או שהמכירים כאן זהים / האחריות כאן משתלמת יותר) תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  4. Started by nivrob123,

למחוק

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  5. שלום , כרגע יש לי כרטיס מסך Nvidia 8500GT . הכרטיס התחיל לזייף הוא בקושי כבר סוחב (לא שפעם הוא היה סוחב מהשהו אבל עכשיו נמאס לי) אני מחפש לשדרג לכרטיס מסך חדש שיהיה יחסית איכותי למחיר של עד 300 שקל. (אני יודע שבמחיר הזה אי אפשר להביא מהשהו מטורף אבל אני מחפש שיפור ביחס לכרטיס שלי) אני אשמח לקבל המלצות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  6. Started by Blackend,

אני מחפש מסך חדש בעיקר למשחקים וודיאו אני מעדיף אל סי די.יש לי מספר שאלות 1. האם באמת כדאי לעבור לאל סי די? 2.המסך שמצוין האן הוא שווה משהו? 3.איזה מסכי 17 אל סי די בטווח המחיר הזה מומלצים?

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  7. Started by *Roe.S,

שלום, 1. יש תאריך יציאה= לא דדוקא מדוייק אלא: חודש/ רבעון/ משו... א.לסידרת ה GF9XXX של NV י? ב. לסידרת ה 3XXX של ATI י? 2. א. אני יודע שלסידרה החדשה של ATI יהיה את המעבד הגרפי R700 אבל איך יקראו למעבד של NV י? G90 או G92 י? ב. מה ההבדל בין G90 ל G92 י? (הבנתי שה G92 יהיה בגלל בסידרה הנוכחית, יש מצב?)

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  8. קניתי מערכת קולנוע עם רסיבר למטרת סרטים ומוזיקה וכרגע יש לי כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon X1950 Pro 512MB Graphic Video Card PCIe x16 שאין לו יציאת hdmi רק vga ו dvi . השאלה אם כדי שתעבור האיכות המקסימלית לרסיבר ומשם לטלויזיה אני חייב לקנות כרטיס מסך עם יציאת hdmi וכבל hdmi משני הצדדים. או מספיק לקנות כבל שמצד אחד הוא dvi מצד שני hdmi ולוותר בעצם על קניית כרטיס מסך חדש . (יש לציין שהאורך של הכבל הוא 6-7 מטר) . מה גם שלאחר עיון בשרשור הבא מתעוררת השאלה אם ה dvi יעביר אודיו 5.1 .. http://hwzone.co.il/community/threads/428494-%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%A0%D7%99%D7%AA%D7%9F-%D7%9C%D7%94%D7%A2%D7%91%D7%99%D7%A8-%D7%A7%D7%95%D7%9C-%D7%93%D7%A8%D7%9A-DVI-%D7%91%D7%A2%D7%96%D7%A8%D7%…

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  9. Started by BladeRunnerSting,

אהלן חבר'ה, האם GTX 260 גירסת ה216 CORES יסחוב טוב משחקים מודרניים ועתידיים על מסך 22 TN ברזולוציה של 1680 על 1050? בבקשה להתייחס לשאלה בלי לומר לי שבקרוב מאוד יוצאים כרטיסי הDX11, זה ידוע לי, תודה

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  10. Started by master,

היי אנשים, החלטתי לקנות כרטיס מסך יד שנייה וההתלבטות שלי היא בין שני הכרטיסים הנ"ל. המחשב שלי לא חזק במיוחד והבנתי שהוא יהווה צואר בקבוק אבל כרגע אין לי ממש תקציב וממש בא לי לשחק קצת. המפרט שלי הוא: מעבד AMD 1.7 זיכרון: 512 לוח: ASUS A7V333 כרטיס מסך נוכחי: ATI RADEON 8500LE לאור המפרט איזה כרטיס יתן לי את התמורה הטובה ביותר (AGP)? תודה מראש וסוף שבוע פרוע לכולם... : )

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  11. Started by or,

או יותר נכון... הציעו לי את 2 המסכים האלה באותו המחיר... sony lg השאלה היא אם זה שהסוני הוא 12ms עושה אותו עדיף על ה-lg שהוא 16ms? (כי בתכלס האל גי עדיף בגלל הגודל שלו...)

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  12. בשביל עבודה משרדית ואינטרנט ושהמחשב ירוץ מהר בלי עיכובים למינהם. מהם המומלצים ? אני מעדיף nvidia ואיזה כרטיסים לא לקנות תודה

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  13. Started by AgeBlade,

ברשותי כרטיס ASUS Radeon 9800 XT 256 MB שקניתי לא מזמן ואני מתכוון להחליף את המחשב שלי בזמן הקרוב. לאחרונה כל לוחות האם שיוצאים תומכים ב PCI-Express. שמתי עין על לוח האם P5GD2 של ASUS ולפי המפרט שלו לא ראיתי חיבור AGP רגיל שאיתו אוכל לחבר את כרטיס המסך הנוכחי שלי. השאלה שלי היא האם ישנה דרך לחבר כרטיס AGP ללוח אם PCI-E ? עידן

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  14. Started by Quellious,

שלום, יש לי כרטיס מסך ג'יפורס ישן עם שתי יציאות עגולות: אחת S-OUT ואחת C-OUT למה הן משמשות? תודה מראש....

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  15. שלום, מעוניין בכרטיס מסך שתומך ברזולוציה 2560X1600 בעל ממשק PCI-E. במחיר הכי זול שאפשר. תודה.

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  16. Started by RoyShefy,

האם שווה לקנות 4800SE ב800 שקל??? פה: http://213.8.143.12/GetFile.asp?FileID=86046&fid=6926&pid=17612 הכרטיס של חברת LEADTEK...

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  17. Started by omri44,

קיצר חברים זה הסיפור..קניתי מחשב לפני שנתיים בערך עם 7600GT 256 ולפני שבוע הוא נשרף אז בחברה החליפו לי ל-8500GT 512..אני בנאדם שמבין שלא תמיד השם והמגה בייט אומר הכל ואני לא פראייר אז אני שואל אתכם האם ה-7600GT שהיה לי אכן חלש יותר ממה ששמו לי? תודה רבה.

18. שלום אני מחפש מסך שטוח לחוטין ! 19 אינצ' ב 1500 שקל בערך שישמש למשחקים וישיבה ממושכת מול המחשב ושישרוד זמן רב ... תודה

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  19. תמיד היו לי מדיי פעם אחרי זמן מסויים של שיחוק במשחקים על גרפיקה גבוהה כל מיני ארטיפקטים מעצבנים (קווים בדרך כלל אפורים (ועוד כמה צבעים תלוי בצבע של הטקסטורה),שיוצאים ממודלים במשחק עכשיו זכור לי שהחלפתי בערך פעמיים את אותו הכרטיס מסך ותמיד הבעיות האלה חזרו על עצמן....אז אולי זאתי בעייה של תאימות? או לוח אם? או שיש לי קירור לא מספיק חזק? (4 מאוררים במארז לא מספיק?) הכרטיס הוא ATI Radeon 9500 pro 128mb OEM (אולי הקירור של הכרטיס מסך עצמו חלש מדיי בגלל שהוא oem?),בזמנו החלפתי אותו איזה שלוש פעמים....תמיד זה חזר על עצמו,חוץ מזה הכול פועל בסדר המשחקים זזים מהר,התוצאות ב3dmark תואמות את המפרט של המחשב,סרטים עובדים טוב......מה זה יכול להיות? יש אולי תוכנה מסויימת שיכולה לאתר ממה …

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  20. Started by בייגל טוסט,

http://www.hkepc.com/hwdb/gf7600gsagp-1.htm עושה רושם מצוין

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  21. Started by dvirl,

יש לי את כרטיס הרקולס 4500 מבוסס קירו 2 בהפעלת etm אין לי אפשרות לבחור רזולוציה והמשחק לא רץ ומוציא הודעת שגיאה fullscreen mode not supproted אנא עיזרו לי במציאת פיתרון תודה דביר

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  22. ברשותי המפרט הבא: P4 3.2Ghz 2G memory motherboard Asrock P4I65G Win xp (sp3) מותקנים המקודדים הבאים: HAALI Media Splitter CORE AVC FFDSHOW AC3 FILTER הנגן שאני משתמש בו הוא BSPLAYER נכון להיום אני לא מצליח להרית סרטי 720p, התמונה מקרטעת, הסאונד קופץ ויש דיליי בין הקול לתמונה. אני מעוניין לשדרג לכרטיס מסך שיודע לבצע פענוח חומרה לתכני 1080p ובעתיד אפילו ל- BD RIP ןשיכביד כמה שפחות על המעבד. האם הכרטיס http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4274&CatCode=532 יבצע את העבודה? האם הוא מתאים ללוח שברשותי? תודה !

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  23. היי יש לי התלבטות למה כדאי להגדיר בביוס , PCI או PEG/ רוני

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  24. Started by zvovon,

כרטיס מסך שיהיה בו 128 mb עם 256 bit או 256 mb עם 128 bit ? בנוסף עוד התלבטות בקשר למהירות: בכמה ההבדלים בין ddr2 ddr3

25. Started by swampfrog,

אני רוצה לקנות Readon 9600xt 256mb בשמיר מחשבים ב1100 ש"ח הבעיה זה שאני לא יודא מי היצרן של הכרתיס. אתם יכולים להמליצ לי מאיזה יצרן הכיכדי לקנות את הקרטיס הזה? ;D

• 1 תגובה
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים