עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אהלן חבר'ה, ביומיים האחרונים הכרטיס שלי - Sapphire HD4870 VaporX 1GB, מתחמם ואז המסך שלי (Samsung P2770HD) מפסיק לקבל ממנו אות, עכשיו, אני יודע שהוא מתחמם כי כזה קורה דולק לי על הכרטיס מסך נורית אדומה של over heating, וגם המאוור שלו נשמע חזק, עכשיו כרגע שאין איזשהו משחק מיוחד פתוח על המחשב, הטמפ' של 3 הדיודות היא בין 60-70 מעלות צלזיוס, זה נורמאלי? ואז מה שעשיתי זה, השתמשתי במצב הידני של ATI CATALYST, ושמתי את המאורר על 60% וזה הוריד לי את הכרטיס ל48-53 מעלות במנוחה, אבל משומה אני חושב שהבעיה היא לא בכרטיס.. כי כשאני מכבה את המחשב ומדליק אותו (הכוונה היא *לא* לריסטרט), אז עדיין המחשב נתקע במצב שחור ונדלקת לי הנורה האדומה של ה-Over Heating על הכרטיס, ונגיד שאני משחק GTA IV…

2. Started by נועם123,

MB NVIDIA GeForce 8800 GTX או geforce240GT 1G צריך עזרה אני לא מבין בזה כל כך זה בשביל מחשב למשחקים

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  3. Started by 8-Ball,

המחיר שלהם כמעט זהה..וחשבתי..שבגלל שהצ'יפים גם ככה של ATI אז הם כנראה ידעו לנצל אותו יותר טוב..ויהיה עדיף לקנות את הכרטיס מ ATI... מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  4. Started by Eli100,

אהלן, קניתי לא מזמן את ה7970 ויש לי כבל HDMI יחסית מאוד פשוט של 60 שקל בערך ויש גם את הכבל שקיבלתי עם הכרטיס רק שהוא מאוד קצר אז אני לא יכול להשתמש בו השאלה שלי עד כמה זה משפיע בתמונה \ הורס את הכרטיס? האם שווה להשקיע בכבל הזה? תודה

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  5. Started by shlomi2003,

רציתי לדעת חוץ מהגודל מה עוד יותר טוב המסך LCD ממסך CRT ? פחות קרינה וזה פחות הרס לעניים ? מה בדיוק ?

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  6. בעיה מוזרה קצת, יש לי כרטיס מסך GeForce 7300 GT וחיברתי אותו לטלוויזיה (21 אינץ' רגילה לא HD ולא נעליים) והכרטיס מזהה אותה כHDTV. הבעיה היא שיש את מצב הZOOM בתוכנה של GeForce כך שיהיה אפשר לראות את השידור של הוידאו בלבד על מסך הטלוויזיה אז זה מותח את כל הפרצופים ולא מציג את זה כמו שצריך. אני מניח שזה בגלל שהטלוויזיה מזוהה כHDTV ולא כTV רגילה. למישהו יש רעיונות מה עושים ?? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 740 צפיות
  7. Started by danielly,

היי אני מתכוון לקנות מחשב חדש בעוד חודש וחצי ככה, מישהו יודע עם שווה לחכות לGT300 או שכדאי כבר לקנות 5850?

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  8. Started by omerr8,

שלום, האם יש לגרסה של ה-512 עדיפות ברורה על זאת של ה-256? והאם ההפרש במחיר (150 ש"ח) משתלם? בתודה לעוזרים, עומר.

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  9. Started by gumi,

עשיתי את הבדיקה ב- 3D MARK וקיבלתי את התוצאה הזאת 4960 עכשיו אני לא יודע אם היא טובה או לא.... מי שמבין בזה שיגיד לי בבקשה... אהה הכרטיס מסך שלי הוא GEFORCE 6800GT מעבד - AMD3400+

• 9 תגובות
    • 740 צפיות
  10. בזמנו שקניתי את המחשב לפני חצי שנה קניתי את כרטיס המסך Hercules Phrophet 9800 Pro 128Mb והוא שימש אותי יפה מאוד באותו הזמן זה היה הכרטיס הכי "שווה" בשוק ואף הכי מושך כמובן קבלתי אחריות מהיבואן הכל היה טוב ויפה עד שעקב תקלה במאוורר של הכרטיס וחוסר צומת לב שלי לבעיה שלהערכתי נמשכה שבןע ימים שהחלו להופיע צבעים על המסך ומהנסיון הקודם שהיה לי עם TI4600 ידעתי כבר מה הולך לצפות לי כשאר פתחתי את דלת המארז והצצתי... וכן כמו שקרה עם הכרטיס הקודם שלי גם לכרטיס הנוכחי נשרף המאוורר והכרטיס עבד חסר אונים וחסר קירור עד אשר החליט שהספיק לו והראה סימני גסיסה כמובן שהסרתי דאגה מלבי שכן הכרטיס בן חצי שנה וישנה עדיין אחריות נתתי לספק שלי לשלוח אותו ליבאון וישבתי בחיבוק ידיים כשבוע ימים שלאחר…

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  11. בנו לי מפרט מצוין בפורום מפרטי מחשב, אך הייתה התלבטות בנוגע לכרטיס מסך שהציעו. אז הפנו אותי לכאן שאשאל לגבי איזה כרטיס ישרת אותי בצורה הכי טובה ויתן הכי הרבה תמורה למחיר (שהוא עד 900 שקלים)? המחשב ישמש אותי גם למשחקים ואולי גם לצפייה בסרטים ושימושים כלליים ושונים. אשמח אם תנדבו מידיעותיכם בנושא, ניר.

12. Started by בייגל טוסט,

http://www.hkepc.com/hwdb/gf7600gsagp-1.htm עושה רושם מצוין

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  13. איזה סוג של מסך פולט יותר קרינה lcd או השני שחכתי תשם שלו :-\

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  14. קניתי HIS 1950PRO AGP 512 וכשהמחשב עולה אחרי מספר שניות כנראה כשהוא מזה אותו הוא עושה ריסטרט. יש לי ספקCORSAIR 450 לוח MSI 865PE מעבד2.66 מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  15. Started by aviv00,

האם קיים 4850 1GB DDR5 ?

16. Started by ulan,

שלום לכולם מדוע יש לכרטיס בכותרת חיבור 4 פינים בנוסף לחיבור ה-6 פינים. יש מקרה שמשתמשים בשניהם יחד? למה נועד ה-4 פינים? תודה

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  17. Started by gab1234,

שלום לכולם ... ניסיתי להתקין משחק חדש ש"קניתי" , ושבאתי להפעיל את המשחק יצאה לי הודעת שגיאה שהכרטיס אינו תומך ב-"PIXEL SHADERS V.1.1". הורדתי את הדרייבר הכי מעודכן נדמה לי שזו גרסה 163 ועדיין יוצאת לי אותה הודעת שגיאה. 1. מישהוא מוכן להסביר לי מה זו השטות הזו ? 2. ומהיכן אני אוכל להוריד דרייבר שתומך בפונקציה הזו? אני קצת מיואש אז עזרה מהירה תתקבל בהכרת תודה ענקית........

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  18. Started by I.Robot,

שלום. אני מחפש כבר הרבה זמן סקירות של כרטיסי מסך ניידים ולא מוצא כמעט כלום, אני צריך במיוחד של 865GM שמובנה במחשבים עם פנטיום-M. פחות חשוב לי של כרטיסי HIGH END. מישהו מכיר?

• 9 תגובות
    • 740 צפיות
  19. 128MEGA 128BIT כיום ברשותי כרטיס GFORCE 4 MX 4000 על לוח של- GIGABITE GA-7VM400M 1)האם אני אבחין בשיפור במשחקים? 2)האם הכרטיס טוב?מחירו 430 ש"ח האם יש כרטיס טוב ממנו בסכום זה? 3)האם לוח האם יסכים לקלוט את הכרטיס? (המדובר ב חריץ AGP) 4)הכי חשוב זה תודה רבה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  20. Started by lfnuke2,

משרה 1000#: מעצב גרפי עבור חברה לבניית אתרים דרוש מעצב גרפי ברמה גבוהה, נא לשלוח קורות חיים לhqs.info@gmail.com

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  21. שלום רב.. אני צריך עזרה מהמקצועיים שבניכם.. בניתי מפרט לאולפן הקלטות מקצועי המטרה היא כלל וכלל לא לגיימניג אלה לעריכות סאונד בלבד! protools/cubase השאלה שלי האם כרטיס מסך (לא מובנה) ישפר לי את ביצועיי המחשב? או שאני יכול להסתפק בכרטיס מסך המובנה של לוח האם? המפרט הוא כזה: מעבד - Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core לוח אם - Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-e זכרונות - G.Skill 2x8GB Ripjaws-X DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 ssd כונן - Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 תודה מראש על העזרה! וחודש טוב לכולם

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  22. Started by SweeT_EviL,

נראה לכם שהמסך שלי(ובכלל כל הCRT) תומכי HD? אני מניח שכן בגלל יכולות הרזולוציה שלהם אבל מעבר לזה אין לי מושג...

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  23. שלום רב ! יש לי 2 צגים וטלויזיה. ואני רוצה לחברם כך, שבטלויזיה ובאחד הצגים תהיה תמונה אחת, ובצג השני תהיה תמונה שניה. יש לי לוח אם של אינטל (לא כ"כ חדש- שרדבורי)וכרטיס מסך גיפורס 8500. אין בעיה להחליף כרטיס מסך. לסיכום שולחן עבודה על 2 צגים שאחד מהם יועתק לטלויזיה (פלזמה). המלצות לביצוע ? ד.

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  24. Started by yaniv_appX,

שלום רב אני מתכנן לקנות לאחותי הקטנה מחשב חדש ,השימושים העיקריים שלה זה office יוטיוב sims 3 gta iv אולי גם קצת ניד פור ספיד אולי כמה דברים בעתיד אני מתלבט בין לקנות לה gigabyte gt 640 2gb או Gigabyte gtx 650 1 gb שווה לי ללכת על הכרטיס היותר חזק לעתיד או להישאר עםה640 בגלל המשחקיםבהם היא רוצה לשחק ? אם כן ללכת על הכרטס 640 הוא יחזיק לה גם קצת לשנתיים הקרובות?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  25. Started by pumbatal,

איך הכרטיס radeon 9250 של CLUB3D ?

• 1 תגובה
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים