עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, לאחרונה התחלתי לשחק במשחק לא כבד במיוחד על הCRT שלי ברזולוציה של 1024*768 ונראה כי כרטיס המסך שלי לא מפעיל את המשחק בצורה מיטבית ולכן עם המעבר ל2209WA אני בטוח שכרטיס המסך לא יאפשר לי יכולת משחק סבירה. מפרט המחשב שלי הוא: מעבד +AMD Athlon x2 4000 לוח אם: ASUS M2A-VM זכרון-2GB(2x1024) 800 ספק כוח-HEC-400TRT המשחק הוא Dragonica,משחק קל יחסית ואני לא מתכוון להתחיל לשחק במחשב הזה משחקים כבדים יותר ולכן פרט למשחק הזה אין דרישות מיוחדות מהכרטיס. תודה מראש.

2. שלום לכולם, יש לי מחשב בעל המפרט: לוח אם - Asus P5VDC-MX מעבד - אינטל פנטיום 4 3GB. כרטיס מסך NVidia GeFource FX 5200 כרגע יש במחשב זיכרון 2*512MB DDR2, ואני מתכוון להחליף אותו ל 2*2GB DDR2 מהיר. כמו כן יתווסף לו מסך 19/22 אינץ'. רציתי לדעת על איזה כרטיס גרפי אתם ממליצים כדי לשדרג את הערכת הזאת למשהו *קצת* יותר רציני לעבודות שציינתי בכותרת? תודה רבה כמובן שאני אשמח אם אפשר יהיה לעמוד במגבלות תקציביות של כ 700-800 ש"ח ומטה

3. Started by zohar517,

היי אני קונה מחשב מבוסס I5 שמטרתו למשחקים, יש לי מסך 22 ובעתיד אולי אני אקנה מסך 24 או 26. התקציב שאני מייעד לכרטיס מסך בעיקרון הוא בין 800 ל1500 ש"ח, עכשיו יש GTX275 ב1300, GTX260 ב1000 וHD5850 ב1300 גם בקרוב. מה אתם אומרים עדיף ושגם ישמש אותי כרגע בצורה טובה וגם לעתיד. תודה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  4. Started by king123321,

היי אני חדש פה ושמעתי שיש פה טכנאים ואנשי מקצוע , בכל מקרה הנה הפרטים : מחיר : בין 550-590 לוח אם : Asus P5KPL-CM כרטיס מסך נוכחי :Palit 9500GT 512MB יעד : גיימיניג , וOVERCLOCK ספק כח : AbPower ATX-500W מעבד :C2D E7400 אם אפשר אז גם תמליצו לי על חנות טובה מפתח תקווה אם אפשר או חנות ארצית

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  5. Started by Inertia,

קודם כל אני מקווה שזה המקום הנכון לפרסם בו, אני לא יודע אם זו בעיית חומרה או תוכנה, אם לא, תקנו אותי... קניתי כרטיס מסך חדש מסוג HD5670 של ATI ומשחקים שפעלו סבבה עכשיו רצים עם ארטיפקטים דיי חמורים כמו משולשים (פוליגונים?) שחורים שמרצדים על המסך בעת הרצת משחקים בחלונות הכל פועל סבבה. בגירסה 10.5 התקלה חמורה יותר אבל גם ב10.7 שלהבנתי היא העדכנית ביותר- התקלה עוד קיימת. לא בוצע שום OC ואין בעיית התחממות של הכרטיס. התופעה מתחילה מיד עם תחילת ההרצה. יש לי ספק 400W אמיתי, שאמור להחזיק אותו .. מישהו נתקל בתקלה דומה? יש הצעות? תודה

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  6. Started by Or94,

אני רוצה למכור את הכרטיס מסך Sapphire HD4850 512MB GDDR3. באיזה מחיר כדאי למכור את הכרטיס? קניתי אותו לפני שנה ב650 שקל בערך.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  7. Started by ronen1704,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם הכרטיס מסך שלי. זה התחיל לפני כמה חודשים שכשהייתי הולך לישון ומשאיר את המחשב דלוק, כשהייתי קם המחשב היה תקוע על מסך לבן ורק ריסט היה מוציאו אותו מזה. עכשיו הבעיה החמירה , אני מצרף תמונות ממשחק שתבינו במה מדובר. אני בטוח כמעט ב100 אחוז שהכרטיס נדפק. אין בעיה של חימום לדעתי הטמפ' שלו היא 38 מעלות במנוחה לפי אווראסט. אני פשוט רוצה להיות בטוח ב100 אחוז שהבעיה היא בכרטיס לפני שאני הולך עם המחשב לKSP (כרטיס באחריות). אשמח לתשובה. תודה לכולם . [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  8. יש לי כרגע לוח שתומך רק ב PCIE ואני שוקל לחבר אליו 5870 או 560TI ורצתי לדעת כמה זה יפגע בביצועים החיבור השונה והאיטי יותר מן הסתם

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  9. Started by Mordeth,

אני בדרכי לקניית מחשב חדש ו(בהתאם להרבה הצעות שראיתי בפורומים פה) בחרתי בכרטיס ATI Radeon 5850. משיקולי תקציב אני שוקל לעבור לכרטיס טיפה פחות יקר (לדוגמא ATI Radeon HD4870 או אפילו ATI Radeon HD4850). השאלה שלי היא האם הייתם ממליצים על המעבר? (או שההבדל בביצועים כל כך דרמטי שהוא באמת שווה לשלם פי שתיים על הכרטיס) (המפרט המיועד הוא: מעבד: Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray לוח אם: Intel DP55WB I5 Socket 1156 P55 CHIPSET זיכרון: A-Data 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz CL9 Core I5 מסך: LG W2220P 22')

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  10. Started by shloosh,

אני קונה מחשב חדש ויש לי אפשרות לקנות AMD64 3700 SD + 7800GT או X2 3800 DC +7800GTX מה עדיף לי?? תודה...

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  11. קודם כל אני רוצה לציין שאני מתחיל בנושא. יש לי מחשב עם לוח אם אינטל pentium 3 866, ואני רוצה לבצע בו שינויים, להתקין כרטיס מסך(radeon) וכרטיס קול(creative). פתחתי מקודם את המארז של המחשב ויש לי למטה ארבעה כניסות מאורכות כאלה מבריקות לשתול בהם את הרכיבים. עכשיו הכרטיס מסך לפי הנתונים שלו מתחבר לכניסת AGP 8x , הכרטיס קול מתחבר ל PCI, לפי תמונות באינטרנט ראיתי שמדובר על אותן כניסות אז AGP זה בעצם גם PCI ? זו אותה כניסה? בנוסף ראיתי שגם יש AGPX4/X2, איך אני יכול לדעת איזה כניסה יש במחשב שלי(מחשב קצת ישן), אם אני יקנה כרטיס ל AGPx8 ויש לי במחשב x4 זה יוכל להתחבר בכל זאת? תודה רבה

• 14 תגובות
    • 706 צפיות
  12. Started by wolf-boy,

שלום יש לי בעיה מעצבנת, הטלוויזיה שלי מחוברת לכרטיס והמסכים מוגדרים כתצוגה כפולה (DUALVIEW). כשאני מפעיל וידאו במסך המחשב הוא מוגדל אוטומטית למסך מלא בטלוויזיה. הבעיה היא שהוידאו בטלוויזיה מוצג בזום גדול מדי, חלק מהתמונה נחתך בצדדים וזה מעיק. ניסיתי לכוונן את זה ידנית וזה עובד, אבל בכל פעם שאני סוגר וטוען קובץ וידאו זה חוזר לברירת המחדל. ניסיתי לשנות רזולוציות, לשנות הגדרות תצוגה לCLONE וניסיתי לשמור את ההגדרה הידנית שלי בשם מסויים אבל זה לא משנה. בכל פעם שעולה קובץ זה מחזיר את הזום למה שהיה בהתחלה וזה מעיק. יש למישהו רעיון איך לפתור את זה?

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  13. Started by בייגל טוסט,

http://www.hkepc.com/hwdb/gf7600gsagp-1.htm עושה רושם מצוין

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  14. יש לי מחשב בן שבועיים... מסך של MAG 19" 996PF וכרטיס מסך של leadtek 7800gt יש לי ריצודים מוזרים בכל החלק התחתון של המסך...לא כל כך שמים לב אלא אם מסתכלים טוב....וזה ב 85HZ אם אני שם את הריפרש ריטט ב 60MZ המסך ממש מרצד...כאילו הים נמצא אצלי במסך...ממש מלא גלים... וזה ברזולוציה של 1024*768 הסתכלתי בחפיף על רזולציות אחרות אך זה אותו דבר... מישהו יודע מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  15. או כל מקור אחר שנותן השוואת ביצועים בין כרטיסי מסך של ATI בדגש על X800GTO 128MB DDR3 מול X1600PRO 256MB DDR2 PCI-E תודה מראש על עזרתכם

• 13 תגובות
    • 706 צפיות
  16. Started by JSK,

כבר הייתי בטוח שאני אקנה בKSP את כרטיס המסך Powercolor X1900GT בKSP ב1250 במזומן בסניף רעננה, אבל עכשיו אני רואה עלה ל1370! ככה כבר כדאי את הSAPPHIRE RADEON X1900GT בנועה לא? או שCONNECT3D Radeon® X1950 PRO 256MB שעולה בנועה רק 1350 חזק ממנו? ואתם יודעים אם המחיר של הכרטיס של Powercolor אמור לרדת חזרה בקרוב? כי שאלתי לפני שבוע ואמרו שהמחיר שלו לא ירד והנה הוא ירד :'( אה ודרך אגב, מה זה הAA וה HDR שכולם מדברים עליהם? תודה

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  17. Started by יניב51,

שלום אני מעוניין לקנות את הכרטיס הזה ורציתי לדעת איך הקירור שלו? מדובר בכרטיס הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271_2217&products_id=14983 האם הקירור שקט? מה הטמפ' איתו? בעיקרון אני חושב לקנות גם VF900 אבל אולי הקירור סטוק לא כזה גרוע...

• 9 תגובות
    • 706 צפיות
  18. שלום אני מעוניין לקנות את כרטיס מסך, אך יש פה כ"כ הרבה דברים שקשה לבחור בהם. מה שאני רוצה הוא כרטיס מסך NVIDIA עם זיכרון 256 מ"ב הכי חשוב שייתמך רזולוציה של מסך דק בגודל WIDE שאני מתכנן לקנות. ומחירו הוא 650 פחות או יותר. תודה רבה על עזרה!

19. Started by bennnn,

שלום.....שלתי היא האם המשחקים העתידיים למשל קרייסיס יתמכו בשיידר מודל 4? או שאפשר יהיה לדעתכם לבחר בין 3 ל 4?.? וכמה זמן לדעתכם ייקח עד שייצאו משחקים רק ל שיידר מודל 4?? תודה

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  20. Started by דנדן,

מה קורה חברה? יש לי שאלה יש לי אופציה להשיג בזול את הכרטיס X600XT של חברת MSI האם הכרטיס הזה שווה משהו? האם מישהו מכיר אותו? האם הכרטיס הזה עושה בעיות? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  21. Started by elilosky,

יש לי x800gto לפני חודש היה מביא לי ב3dmak בסביבות 4300 לא פחות ותמיד ששיחקתי בניד פור ספיד עשיתי אובר קטן ושהייתי מסיים הייתי מחזיר למצב הרגיל עכשיו אני בודק תוצאות קיבלתי 3400 כאילו ירד לי 1000 שמתי לב שהג'יטיאיי לא פועל לי בהגדרות הכי גבוהות חלק יש לי את הדרייבר הכי חדש 5.13 מה הבעיה פה תעזרו לי

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  22. Started by nisi90,

מפרט amd 1800+@2600 512mb ddr400 msi k7n2 delta geforce 6200@6600gt טוב המערכת שלי כימעט ראתה את המוות שהרצתי את התוכנה הזאת :\ אבל היא שרדה והכרטיס שלי עמד ליבכות טוב אז הינה אני על OC בכרטיס מ550\300 ל710\470 והצלתי להביא את התוצאה הזאת http://rotter.name/User_files/nor/43d0dd497c441639.jpg מה ככה יש כבוד? :] ד"א משהו יודע מתי יוצא סראיל לתוכנה? כי אני רוצה ליראות את כול האפשרויות וגם הרזולוציה מוגזמת :\

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  23. Started by klayman,

שבת שלום ! יש לי כרטיס 5950 עם דרייברים של NVIDIA 82.12, ויש לי בעייה בצפייה בוידאו על הטלויזיה כשאני מנסה להגדיר בטאב של תצוגת וידאו במסך מלא בדיירברים של NVIDIA, הוא עושה שתי תקלות : 1. כשההגרה על תצוגה ראשית, הוא מציג את הוידאו במסך מלא על המסך מחשב ! ואת הטלויזיה הוא הופך לדסקטופ של המחשב. 2. כשההגדרה על תצוגה משנית, הוא עושה בלאגן בטלויזיה, ואת המסך של המחשב מכבה לגמרי ( הוא עובר לסטנד ביי). זה כבר קורה לי ב 4 גירסאות אחרונות של הדרייברים, פעם זה עבד טוב. למישהו יש פיתרון לדבר המעצבן הזה ?

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  24. אני רוצה להשוות את שני אלו לשם קנייה(כנראה ייצא לפועל) Leadtek WinFast GeForce 6600GT 128MB AGP Bulk vs Leadtek WinFast GeForce 6800XT 128MB AGP מי יותר טוב ובכמה? האם ההפרש של ה100 שקלים באמת משתלם במקרה הזה לטובת ה6800? תודה מראש. .swg

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  25. שלום יש לי את הכרטיס שבמפרט וכמו שאתם רואים הוא vivo וקיבלתי איתו רק מין מכשיר כזה(שמן ושחור) אבל לא קיבלתי כבלים.... התקשרתי לחנות ושאלתי אותם למה לא קיבלתי כבלים והם אמרול לי שקניתי את הגרסה בלי הקופסא ולכן איני אמור לרבל את הכבלים... אז אני מחפש המלצה לכבלים איכותים ושיתאימו לכרטיס שלי משהו בסביבות ה-מקסימום 150 שח תודה

• 8 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.