כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם רציתי לדעת איזה כרטיס עדיף: Gigabyte NVIDIA Geforce 6600GT PCI-E SLI 128MB Bulk GV-NX66T128D ב1000 שח או Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB ב1180 או Leadtek WinFast PX6600GT PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB ב1130 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
קודם כולה צום קל במישחק emeney terory שזה מישחק שמכיר את הכרטיס ראדון 9700 פרו והמישחק עצמו תומך ב דירקס 8.1 ליפעמיים יש מקוממות שיש לי שם רק 40 FPS לא עולה וזה מעצבן ויש לי ראדון 9800 פרו 512 זיכרון מעבד 2.6 C וחשבתי שבאלף ליף 2 אני יריץ על 40 FPS בעזורים כאלה שאני במצב מולטיפלייר עם מלאה אנשים בסרבר מה לעשות ???????????
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
המיפלצת החדשה בביקורת מלאה: http://www.techpowerup.com/reviews/Powercolor/HD_7990_Devil_13/ תהנו! שבוע טוב ומוצלח שיהיה לנו...
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך 9600gt פסיבי. אני מתלבט בין הדגם Sparkle Geforce 9600GT 512MB Passive Cooling לבין Gigabyte 9600GT 512MB Silent Pipe. שניהם עולים 900 ש"ח+- כך שהמחיר לא מהווה שיקול. למישהו יש המלצות לכאן או לכאן? מישהו יכול לנסות למצוא לי ביקורת עליהם כי ממש לא מצאתי. אני יודע שה8800gt הפסיבי של sparkle ממש לוהט (מגיע ל-110C), האם זה ככה גם אצל ה-9600gt? האם בעתיד ניתן יהיה להוסיף עליהם מאורר סטנדרטי כלשהו (80/120) לצורך הורדת טמפרטורות ו-OC?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
קניתי 9600GT (כל המפרט בצד) אך הוא מוציא בסביבות ה7000-8000 ב3DMark 06 במקום 10000+. אינ לא יודע למה, יכול להיות שיש צוואר בקבוק בגלל ה E6300? ניסיתי לעשות לו OC (למעבד, בתקווה שזה יפתח את צוואר הבקבוק) אבל לא ממש הצלחתי... אולי בגלל הספק? אני אשמח למעט עזרה, תודה
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
הייי כמו שצוין למעלה קניתי כרטיס מסך חדש למחשבRadeon 9500pro של sapphire וכשאני מחבר אותו המסך נדלק הוא עושה ספירת זכרון ואז המחשב נתקע.. נ.ב הכבל חשמל כן מחובר תודה לעוזרים יש לי ספק 350w ג'נריק
-
- 10 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי כרטיס מסך חדש 7950 OC, אני מפעיל את המשחק והוא מגדיר אוטומטית רזולוציה שנמוכה מ - 1080*1920, נו מילא.. אני מריץ אותו בהגדרות הברירת מחדל (שיחסית גבוהות) אבל הוא מגיע באופן נדיר ל - 60 FPS ורב הזמן נמצא על אזור ה - 40. לעיתים יש גם תקיעות ויורד מתחת לזה ל - 20. באפטרברנר אני רואה שהכרטיס מסך בכלל לא מגיע לאחוז שימוש גבוה. אזור ה - 60.. ובכלל לא מתאמץ.. האם יש פה צוואר בקבוק של המעבד? יש לי i5 760 שכרגע ביטלתי לו את ה - OC בגלל טמפרטורות יחסית חמות. 80ב - OC. כרגע הוא באיידל באזור ה - 38, ובמאמץ מגיע ל - 68 ללא OC. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אז ככה,חרשתי על פורומים וראיתי שהרבה אנשים אומרים שהגירסה הזאת של כרטיס מסך,מתחממת מהר ומגיע ל 80 מעלות... וקשה לעשות עליה OC. וגם אומרים שה65NM יותר חזקה מה55NM למרות שהחברה כותבת אחרת... האם זה באמת נכון? מישהו יכול לספר את דעתו ומה הוא יודע עליו לגבי הגירסה הזאת... תודה ורציתי לדעת למה ההבדל של המחירים בין כרטיסי המסך האלה: 1) http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1723 לבין: 2) http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1638 והאם שווה לקנות מהחברה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
כבר דיי הרבה זמן שאני מחפש חנות(כנראה שריאלית רק בארה"ב) ששולחת לארץ ומוכרת בMSRP(כמו newegg רק עם משלוח לארץ בגדול) ותהיתי אם אולי מישהו פה מכיר אלטרנטיבות ריאליות חוץ מלחכות שחברים יחזרו משם? בינתיים המחירים באמזון לא בדיוק מלהיבים וחוץ מהם אני לא ממש מכיר מקומות שישלחו לארץ(כל הbuy2usa וזה לא ממש רלוונטי כי זה יצא יותר יקר מאילת) (אני מודע לעניין הקירורים צד 3 וה1060 אבל אני רוצה לדעת מה האופציות מבחינת הזמנות בכל מקרה)
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני מעונין לקנות כרטיס מסך אבל לא יודע באיזה לבחור מהסיבה הפשוטה ששניהם עומדים על אותו המחיר. אז רציתי מה ההבדלים בניהם מבחינת הביצועים? וכמה אפשר להגיע איתם באוברקלוק? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב AMD נקנה לפני שנתיים 1.5 G זכרון אני רוצה לקנות כרטיס מסך בלי להשקיע הרבה כסף ושאוכל לשחק משחקים חדשים מה אתם אומרים על: http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=224&grp=3 אשמח לקבל תשובות כמה שיותר מהר תודה
-
- 10 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני לא מבין יותר מדי בכרטיסי מסך אז אצטרך לבקש להמלצה ממישהו.אני רוצה לשדרג את המחשב שלי בבשביל משחקים וגיימינג במיוחד.תודה לכל מי שעוזר הנה הפרטים על המחשב שלי:תקציב:1300 חריגה מקסימלית:1500מפרט המחשב:מעבד:QuadCore Intel Core i7-2600, 3500 MHz (35 x 100)לוח אם:Intel Woodworth DH61WW (1 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)כרטיס מסך נוכחי:Intel® HD Graphics (1853662 KB)מארז:אורך: 44 ס"מ רוחב: 19 ס"מגובה: 41 ס"מנקנה באייבורי (ivory) ב-2011ספק כוח:אני לא מבין גם בזה יותר מדי אז צירפתי תמונה של הספק כוח עצמו. http://i.imgur.com/d0n1q.jpgולגבי מסך: אני מתכננן לקנות מסך עם הכרטיס מסך אני קונה אתDELL U2312HM1920x1080 16:9 23inchאז תתאימו את ההצעה…
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום רב, חומרה שיש לי: מעבד i3 3220 3.3 GH 3M זיכרון 8 G ספק חזק במחיר טוב 550W יצא לי לקנות כרטיס GTX 660 OC 2 G במחיר 500 מחבר. מבקש המלצה על בחירת כרטיס זה או המלצה על משהו אחר. . תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ממי שאני קונה את המחשב ראיתי שיש לו GTX280 זה יכול להיות מעניין יש למישו משו להגיד בנושא??
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אז ככה.. ראיתי שלחבר שלי יש דסקטופ חיה ביותר הנה תמונה: http://img2.echo.cx/img2/5811/mydesktop0mn.jpg עכשיו רציתי לדעת איך הוא עשה את זה.. אז אם מישהו יודע ומוכן לעזור לי אני אשמח מאוד.. תודה
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
טוב אז ככה דבר ראשון שלום לכולם. אני יגש יש לבעיה לפני כמה ימים ידי הונחו על הכרטיס המפלצתי הזה לפי מה שכתוב זה וודוו 4 ואני פשוט לא מצליח למצוא לו דריבר אני חייב עזרה כל דריבר שאני שם הוא לא עובד לי אולי למישו פה יש כרטיס דומה(למרות שאני לא מאמין כי הוא ישן) ויכול לעזור לי אם הדריבר? תודה מראש הנה תמונה שלו: כדי להמחיש את הגודל שלו שמתי אותו לייד נעל בית של מידה 43
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה בנוגע לשדרוג עתידי. לא עקבתי לאחרונה אחרי ההתפתחויות בשוק... המפרט שלי נמצא בצד וכמו שאתם רואים הלוח שלי הוא ASUS P5B שלמיטב ידיעתי לא תומך ב-PCIE 2 אלא רק בגרסה 1. האם כרטיסים חדשים כמו סדרה 9 של NVIDIA או 260gtx יעבדו על הלוח? אני שואל את זה בלי להתייחס לעובדה שלא נראה לי שהספק יחזיק את זה...
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, אבקש את עזרתכם, אני מתכנן לקנות מחשב כבר חודשיים והכרטיס מסך משגע אותי, המחשב מיועד למשחקים אבל אני לא מאלו שמשחקים בכל מיני רזולוציות מטורפות. בכל זאת לפי המחקר שעשיתי הכי מרשים אותי ה-7950 וזהו הכרטיס שאני הייתי רוצה, אבל כמו שראיתי בשרשור Nvidia vs amd שבפורום, בכרטיסי מסך של AMD יש מסכים שחורים ובעיות אמינות אז כעקרון אני מעדיף 660 אבל הוא יותר חלש ואני לא יודע מה לעשות, בכלל ההפרש בין 660GTX לבין ה660TI וה-7950 הוא בסביבות 700 שקל. מה אתם ממליצים ? האם 7950 או 660 TI יחזיקו יותר זמן ב-שוק מהשחקים ? או שלא שווה לי להשקיע את האקסטרה 600-700 שקל ? ומה לגבי האמינות של ה-7950 ? ואם כן איזה חברה הכי מומלצת ? תודה
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
לוח אם - Gigabyte GA-P35-DS3L מעבד - DualCore Intel Core 2 Duo E8400 זכרונות - A-Data EXTREME DDR2 800 4GB כרטיס מסך - Geforce 9800GTX המחשב אצלי כבר בערך שנתיים. אז ככה, עד לפני יומיים בערך הייתי מריץ את רוב המשחקים על הגרפיקה הכי גבוהה, Assassin's Creed 3 היה רץ אצלי על הגרפיקה הכי גבוהה די חלק והייתי שמח מהביצועים של המחשב שלי, בוקר לאחר מכן קמתי, הדלקתי את המחשב והיה רעש ממש ממש חזק (אני חושב שזה היה מהמעבד, ממש לא בטוח), ולא הייתה תמונה, לא ראו כלום על המסך עד שעשיתי ריסטרט, ואז הכל כאילו תוקן וחזר להיות כרגיל והמחשב רץ לי חלק עד שנכנסתי שוב פעם לAssassin's Creed 3, אבל הפעם כשנכנסתי הביצועים היו ממש ממש ירודים, הFPS היה ממש נמוך וגם אם הורדתי את הגרפיקה לרמה ממש …
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
יש לי שאלה שאולי תהפוך לבעיה :-[ אני לא מזמן רכשתי לי את ה- GeFORCE FX 5600 עם 256 MB זכרון של PALIT ולוח אם של גיגהביט (FSB 800 dual ddr דגם P4 TItan 8s655fx) השיפור מכרטיס GEFORCE 2 GTS 64 MB לא היה משמעותי :-\ ואכשיו כשיצא התוספת החדשה של splinter cell אני רואה שהמשחק לא שופר בכלל בביצועיו (הראיה התרמית עדיין מגמגמת במקסימום גרפיקה ויש נקודות מסויימות שהוא מעלים לי את התאורה - פשוט אני לא רואה אור בנקודות הללו ואני יודע שאמור להיות שם אור!) ואפילו נהייה טיפה דפוק יותר (אני לא יכול לדבר על משחקים אחרים כי לא הייתה לי סיבה להתקין אותם שוב אחרי הרכישה) אני לא יודע אם אני צריך לעשות משהוא ואם כן מה?!?!?!?!? בבקשה מכם עזרה :-\ :'( (p.s: got 1.7GH on cpu and 512 …
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יודע לאיזה GeForce דומה ה 9600XT 256 mb בביצועים?
-
- 10 תגובות
- 847 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הלכתי לחנות לקבל התעה על מחשב עם הכרטיס מסך גיפורס 5200. אני לא מעודכן כבר איזה שנה לגבי ציוד חומרה וכדומה ורציתי לדעת איך נחשב הכרטיס הזה. איפה הכרטיס עומד ביחס לשאר כרטיסי הגיפורס, ובאיזה כרטיס של רידון הוא מתחרה. העלות שלו נדמה לי היא 450 ש"ח (של חברת גינוורד) אז אם כדאי לשנות את המפרט ולהחליף לכרטיס אחר באותה עלות רצוי שתגידו לי עכשיו כי אני צריך לתת תשובה ביום ראשון.
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את הasus gl752vw עם 960m בכללי מאוד מרוצה ממנו.. את הדרייבר האחרון ניסיתי להתקין דרך התוכנה (אקספיריינס) והייתה בעיה בהתקנה. הסרתי את הדרייבר עם ddu במצב בטוח. התקנתי מחדש ושוב אותה תקלה בהתקנה. ניסיתי עם 3 דרייברים אחורה ולא הצליח להתקין. שמתי לב טוב שאני מתקין את הדרייבר המתאים מבחינת המערכת שלי.. שום דבר לא עזר. יש לי windows 10 64bit מקורי. מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
כאשר אני בסביבת חלונות RIVATUNER מראה ש המהירות של הCORE 299 ואילו כשאני משחק הוא מראה 502 למה זה כך האם המהירות האמיתית היא 500 או 300 . עוד שאלה שמתי לב שאני יכול לעלות בתוכנה את מהירות השעון האם כדאי וכמה? נ.ב סליחה על השאלות הטיפשיות
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-