עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by lir@n,

שלום כולם רציתי לדעת מה הרוחב פס של הראדון הבא? http://www.pch.co.il/docs/pd59224003.htm

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  2. חברת Schenker הגרמנית ממשיכה לנסות את מזלה עם חידושים והפתעות במסגרת מותג ה-XMG שלה - הפעם עם דגם בעל תצוגה נדיבה וכח עיבוד מרשים ששוקל 1.6 קילוגרם בלבדלכתבה

3. Started by hobbit101,

שלום, אני מנסה למצוא איך להריץ את הבנצ'מרק של Crysis 2 (או אולי אני לא מעודכן וזה כבר לא המשחק הכי טובעני היום? יש המלצות על בנצ'מרק אחר?) בכל מקרה: אני צריך את המשחק עצמו בשביל לבדוק ביצועים? איך זה עובד? תודה מראש! אלי

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  4. Started by TimoTy,

אני מחפש כבר זמן רב אבל אני לא מגיע להחלטה סופית ורציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי תודה רבה ;D

• 11 תגובות
    • 740 צפיות
  5. היי רציתי לשאול איזה מסך LCD הכי כדאי לקנות באמריקה עד 350 דולר.... לא משנה לי אם המסך יהיה 17 או 19 אינץ' העיקר שיביא את האיכות תמונה הכי טובה שאפשר ואם זה 19 שהתמונה לא תראה מתוחה... הבנתי שמסכי 19 לפעמים מציגים בעצם תמונה של מסך 17 רק מתוחה ואז מאבדים איכות.... אני לא צריך רמקולים מובנים וחשוב לי שיהיה בצע כסף או שחור וכסף.... PIVOT יהיה נחמד גם.... זאת אחלה חנות ואני חשוב שאני אקנה משם- www.newegg.com אז אם אתם יכולים להמליץ לי על מסך משם זה היהי טובמאוד... תודה רבה מראש.... ניר.

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  6. Started by uzana2004,

שלום.... טוב אז הבעיה שלי היא ככה: המשחק וורלד קאפ טס לי על המחשב הנייד...אין אפשרות לשחק(זה מהירות מטורפת ממש)ניסיתי לעדכן דריוורים אך זה לא עזר(פעם אחת זה עזר אבל הבעיה שוב חזרה) הכרטיס מסך שלי הוא: Intel® 82852/82855 GM/GME Graphics Controller (64 MB) הדיירקט X מעודכן...אין לי מושג למה זה... לא יודע מה עוד לעשות...

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  7. Started by chnon,

היה לי כרטיס מסך מסוג ג'יפורס 8800 GT שבא עם מעבד Q6600 של אינטל ולוח אם של ג'יגה בייט GA-P31-DS3L. כן, אני יודע מחשב מאוד ישן(כבר כמעט 6 שנים). אבל מה? סוחב פיפא 2014 מצויין. עכשיו הכרטיס מסך מתחיל לגסוס וצריך לקנות כרטיס חדש. הכרטיס שהיה לי הוא כרטיס שרכשתי ב1000 ש"ח בערך לפני 6 שנים. אשמח אם תציעו את הכרטיס הכי טוב בתקציב הזה שיתאים ללוח אם הזה. תודה.

8. במדריך קצר זה נדגים כיצד אנחנו מבצעים אוברקלוקינג ומודדים בצורה נכונה את שיפור הביצועים תוך שמירה על טמפרטורה תקינה - על שולחן הניתוחים יושב GeForce RTX 5070 Ti החדשלכתבה

9. Started by PrefaceAlumni,

אשמח לדעתכם על השוואה בין 3 הכרטיסים הנ"ל - לכל אחד צרפתי את היתרונות והחסרונות לפי דעתי, ולינק לסקירה רלוונטית. 1) Palit GeForce 8800GT Sonic - שימו לב שהוא לא בא עם הקירור הרגיל - הנה לינק לסקירה: http://www.tweaktown.com/reviews/1255/3/page_3_the_card/index.html (2 Palit GeForce 8800GT Super+1GB - הבעיה שלי איתו הוא שלפי המבחני ביצועים הביצועים שלו אפילו פחותים מה512MB, אבל בכל זאת, הוא 1 GB!! לינק לסקירה: http://www.firingsquad.com/hardware/palit_geforce_8800_gt_super+_1gb_review/ (3 Gigabyte_GeForce_8800_GT_GVNX88T512HP - היתרון שלו הוא שיש לו קירור של זלמן אבל במבחני ביצועים הוא הוציא פחות מהPALIT... לינק לסקירה: http://hothardware.com/Articles/Gigabyte_GeForce_880…

• 10 תגובות
    • 740 צפיות
  10. Started by giloman,

MX4000 128MB ,RADEON 8500 128MB ,TI 500 128MB ,TI4200 128MB ???? מי ראשון ,שני וכו' ?

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  11. Started by ras81,

שלום יש לי כרטיס powercolor 550 pro כאשר אני מחבר אותו לממיר יש לי תמונה מצויינת אבל סאונד מלא ברעשים או יותר נכון רעשים שמהם אפשר קצת להבין דיבורים בטלו' . לעומת זאת כאשר אני מחר דרך החיבור של הוידאו הכל מצויין ניסיתי כבל אחד אבל ללא הצלחה מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  12. Started by Impact,

היי. זה התחיל אתמול, אני משחק לי בפנאן בקרייסיס ברשת, פתאום אני שם לב שהחלקים קטנים בנשק נמתחים.. אח"כ חצי מהנשק, אח"כ הידיים של השחקן. זה הולך וגודל בהדרגתיות.. כשאני נתכוון לנתח, זה שכאילו לקחו חלק קטן מהתמונה ופשוט מתחו אותה על כל המסך... ניסיתי לעדכן דרייברים, לא עוזר... התקנתי את הדרייבר מהדיסק המקורי של הכרטיס (X1650), גם לא עוזר... מה עושים? הכרטיס נשרף אוליי?

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  13. עוד דיווח רבעוני מרשים של מפתחת השבבים הירוקה מגיע - עם בשורה גדולה ומפתיעה עבור העתיד שלה לכתבה

14. Started by Elite_Sniper,

?

• 9 תגובות
    • 740 צפיות
  15. Started by bmw5,

יש לי בעיה קטנה בקשר לכרטיס מסך רציתי להיתיעץ איתכם מה ליקנות הינה הכרטיסים... CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 256MB GDDR3 DVI-I + DVI-I + VIVO http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5975 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 256MB GDDR3 with DVI-I + DVI-I + VIVO http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6017 ההבדל הוא 300 שקלים בכסף ו 25MHZ תוספת לזיכרון ולמעבד לטובת X1900XT . מי יותר מישתלם ליקנות? :

• 9 תגובות
    • 740 צפיות
  16. מה המצב אנשים ?.. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למשחקים כי שלי כבר לא ממש מחזיק משחקים חדשים (x1950 Pro) ... התקציב שלי הוא 900 שקל ולא יכול לחרוג בשקל ... עכשיו רציתי לדעת אם הכרטיס מסך שאתם מציעים לי מבין השניים (או אפילו אחד אחר שלא מבין שניהם) לא יעשה לי צוואר בקבוק בגלל המערכת ?.. והספק יוכל להחזיק אותו ?.. האם הוא יחזיק את ה - GTA החדש עם ההגדרות הכי גבוהות של הגראפיקה ולא רק GTA נגם משחקים אחרים כבדים ?.. אני קצת חושש מה - ATI כי ה - x1950 שלי ידוע בתור אחד שיש לו בעיות עם ה - AA אז אני פוחד שגם ל - 4850 יהיו בעיות עם ה - AA ... וגם רוב המשחקים תומכים יותר ב - Nvidia מאשר ב - ATI ... אני קונה את הכרטיס בפנדה מחשבים (pandas.co.il) אז אם אתם מציעים לי כרטיס מסך אחר שה…

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  17. Started by nim901,

כאשר אני מנסה לחבר את הכרטיס ל TV הוא לא מציג כלום, יש לי את הכרטיס הזה http://www.gameve.com/gve/Products/Images/tn/R9200SE128MB-1.jpg וגם קיבלתי את הכבלים הבאים: http://www.vr-zone.com/reviews/Chaintech/GF4Ti4600/chain2.jpg (השחורים) אז חיברתי את השחור הארוך, השמאלי יותר (זה שליד המחבר הלבן) לכרטיס מסך ואליו חיברתי את החיבור השחור השני, לשם חיברתי את הכבל הזה : http://www.hardware-pacers.com/reviews_images/Radeon%209200se%2064mb/package.jpg (הצהוב) ואני לא מקבל כלום על המסך, מדוע? נ.ב אם התמונות לא מובנות אז יותר מאחור אני אקבל תמצלמה שלי ואז אני אצלם לכם בידיוק מה עשיתי

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  18. Started by Michael^_^,

היי יש לי כרטיס מסך של אסוס עם VIVO, הצלחתי לראות את DVD מהמכשיר של הטלוויזיה אבל לא במסך מלא... זה בא עם תוכנת וידאו סקיור, גם לא הצלחתי לראות טלויזיה במחשב ומחשב בטלויזיה, אני כה נואש, אנא עזרו לי...

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  19. שלום ברשותי מערכת הפעלה ויסטה 64bit ultimate SP1. כרטיס מסך Nvidia GeForce 8500GT עם דרייבר הכי מעודכן כרגע (ע"פי אתר החברה). מוניטור LG 22 W וטלויזיית Sony Multisystem (רגילה , לא LCD או פלזמה). המחשב מחובר לטלוויזיה בחיבור s-video. כשאני נכנס ל nvidia control panel > setup multi display > clone אני רואה שהמחשב מזהה מסך נוסף וקורא לו "HDTV" (למרות שזו לא טלוויזית HD) כאשר אני מנסה להגדיר Clone אני לא מקבל תמונה בטלוויזיה (רק רצולוציית המוניטור משתנה)... כך גם בשאר ההגדרות בהם אני בוחר בהתקן ה "HDTV" בעבר עם מחשב ישן יותר עם XP ו NVIDIA ישן לא היתה בעיה לצפות במחשב דרך הטלוויזיה עם אותם חיבורים... בבקשה עיזרו. תודה

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  20. Started by Casper17,

אני ממש חייב עזרה פשוט קניתי מחשב ואני די רוצה שמשחקים כבדים כמו דום 3 יעבדו עליו יש לי אפשרות עוד היום לשנות חלקים במחשב ולכן השאלה שלי אם כדאי להשאיר את ה-GF5700 256 או להוסיף כסף ל-6200 256 אני חייב לציין שאני לא מבין גדול בכרטיסי מסך ויש לי יותר ידע ברדאונים אבל כבר הלכתי על הג'י פורס אשמח עם מישהו יוכל לערוך לי את ההגבלה שבין הכרטיסים שכתבתי למעלה ומישהו עם ניסיון שיגיד לי איך משחקים כבדים עובדים עליהם אני פתוח להצעות .... עדיף שזה יהיה מהר כי אוטוטו אני מקבל ת'מחשב.... תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  21. היי השאלה שלי: האם ניתן לשנות מהירות מאוורר באופן אוטומטי עם הפעלת משחקים? (למהירות שאני אבחר בה)? דוגמא: far cry 2 40% שולחן עבודה 20% - הדגש על אוטומטי ולא שינוי פרופיל ידני ! תודה

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  22. Started by Jules Winnfield,

מרוב התגובות שאני קורא כבר התבלבלתי מה מתאים ומה לא. אז יש לי כמה שאלות: 1.האם פאנל TN מתאים למשחקים? 2.אם לא אז איזה כן? 3.ועם הפאנל שכן מתאים איזה מסך כן מומלץ( 19" רחב ולא פחות)? ,התקציב לא כל כך חשוב תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  23. Started by kobibo,

רק במשחק הזה טמפ' הכרטיס עולה יותר ( מגיעה ל 64-65 מעלות ) והמשחק נתקע לפעמיים , מה שלא קורה במשחקים אחרים.

• 10 תגובות
    • 740 צפיות
  24. Started by ranc80,

אני מעוניין במסך lcd זול לעבודה משרדית, לא כל כך איכפת לי מביצועים אבל איכפת לי מבעיות כמו עיוותים בתמונה או ריצודים ואחריות, אני לא רוצה לציין מחיר כי אין לי הגבלה מיוחדת אבל אני מעוניין במסך הכי זול שאני יכול להשיג אבל שיהיה אמין. תודה מראש, רן.

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  25. Started by Iv0ry,

כותרת. תודה

• 5 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים