עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי את הכרטיס GF6200 של LEADTEK שאפשר לפתוח בו צינורות עיבוד עם RIVA TUNER. אני רוצה לדעת אם אפשר לצרוב ביוס פרוץ או משהו שיפתח אוטומטית ל GF6200 את הצינורות ללא צורך בתוכנה הזאת ?? תודה.

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  2. Started by gab1234,

שלום לכולם ... ניסיתי להתקין משחק חדש ש"קניתי" , ושבאתי להפעיל את המשחק יצאה לי הודעת שגיאה שהכרטיס אינו תומך ב-"PIXEL SHADERS V.1.1". הורדתי את הדרייבר הכי מעודכן נדמה לי שזו גרסה 163 ועדיין יוצאת לי אותה הודעת שגיאה. 1. מישהוא מוכן להסביר לי מה זו השטות הזו ? 2. ומהיכן אני אוכל להוריד דרייבר שתומך בפונקציה הזו? אני קצת מיואש אז עזרה מהירה תתקבל בהכרת תודה ענקית........

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  3. Started by davidreznic,

כמו ששאלתי...סליחה אם מישהו שאל כבר, לא מצאתי וזה די דחוף...

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  4. זה יחזיק עם OC למעבד 2500K ? Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  5. Started by גוני שועלי,

שלום, אני עומד לקנות את הכרטיס מסך הזה ואת המסך הזה מפנדה. מחיפושים שערכתי פה בפורום הבנתי שהם מאוד מאוד טובים - כל אחד בתחומו. בעקרון, מה שאני מחפש זה מסך וכ.מסך למשחקים. השאלה שלי היא כזאת: התקציב שלי למסך ולכרטיס מסך זה 6000 בסה"כ. החלטתי לא להשתולל עד הסוף כי לא בעוד הרבה זמן יצא DX10. השאלה שלי היא אם הדגם הספציפי הזה של הכ.מסך (הכוונה לחברה שלו) הוא איכותי? האם יש עוד חנות אמינה כמו פנדה שמוכרת את החומרה הזאת במחיר נמוך יותר? האם יש כ.מסך יותר טוב במחיר נמוך יותר? שמעתי שיש 7950GT הוא יותר טוב? ובכלל האם יש לי אפשרות לקנות את אותה חומרה במחירים יותר נמוכים? נ.ב. אל תמליצו לי על גרסאות של כרטיסים שבאים עם קירור אלטרנטיבי. תודה מראש לעוזרים. עריכה: עכשיו יצא גם ה-195…

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  6. סתם משהו שתהיתי לגביו קחו לדוגמא את שוק המעבדים, מעבד כמו אתלון 3800X2 עולה 2000+ ש"ח וכעבור שנה-שנתיים יורד ל400 ש"ח. התסריט הוא קבוע - ברגע שמעבד מסוים מתיישן, היצרן מוזיל אותו ומשחרר משהו יותר מהיר במחיר הקודם. כנ"ל בשוק הזכרונות. אבל בכרטיסי מסך, לעולם לא תראו 9800XT ,6800U, 7900GTX או X1950XTX (בכוונה הולך על היי-אנד) בפחות מ500 שקל, מכיוון שהייצור שלהם נפסק הרבה לפני שהם מגיעים למחיר הזה. השאלה למה זה קורה? מה מונע מהחברות לשדרג את השוק הנמוך?

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  7. 290 שקל, מריץ לי את קרייסיס סבבה, מריץ את COD מעולה. מתחיל להשלים את פער המשחקים. למרות מה שאמרתם על HM- וואלה דווקא אני מרוצה. דוגרי, כמה יעלה לי יותר, לשדרג כרטיס מסך לאחד עם יותר זיכרון, או לקנות יותר זיכרון פיזי במחשב? ואני לן-אנדר נצחי, ככה שזה מתאים לי בדיוק. אמנם לא ייעצתם לי כמעט ללכת על ה3650, אבל בכל זאת עזרתם הרבה. אם תרצו, אני אעלה את תמונות הUNBOXING המדהים.

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  8. קיבלתי לפני שבועיים את המסך שלי viewsonic vp191b ואני רוצה לדעת אם הקונטרסט שלו הוא באמת 1:800, איך אני יכול לדעת? דרך תוכנה?

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  9. Started by XD-DRAGON,

שלום, לאחרונה נשרף לי מסך של LG..(מסך CRT). אני מעוניין לרכוש מסך חדש... רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי בבחירת דגם וחברה שהכי טובים לצרכים שלי ולתקציב שלי. אוקיי, התקציב הוא נכון לכרגע 1500 ש"ח (אפשרות ל2000 מקסימום אבל עדיף שלא). צרכי המסך: - בעיקר עבודה ממושכת מול המסך (לא ברמה של מתכנתים שצריכים מסכים ממש טובים לעיניים אבל בכל זאת). - כמו כן, למשחקים...(כגון DOOM3 וכו'). - אם זה משנה, הכרטיס מסך שלי - רדאון 9800. מבחינת החברה שאני בוחר בה - אחריות חובה של 3 שנים לפחות. אשמח לעזרה . תודה רבה לעוזרים, המשך יום נעים ושבוע טוב!. עריכה: אם תוכלו לרשום מסך דק מומלץ, מסך שטוח מומלץ (גדול, כשהמסך שטוח ולא עגול).

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  10. הגיע לtms כרטיס חדש עם גוף קרור שנרא לפחות לי מסיבי ... מישהו מכיר אותו או את החברה ויכול להעיר על ההכרטיס הזה קצת עור ? http://tms.co.il/product/5214

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  11. בסופו של דבר הכרטיס מסך יהיה 23 בסנטימטר רק גירסת הOEM תהיה 34 סנטימטר http://www.nordichardware.com/news,5546.html

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  12. Started by Ibrow-Now,

יש לVIEW SONIC משהו לא ממש חדש אבל זה 170 מעלות, מה זה בתכלס אומר?

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  13. Started by omrit,

שלום, הנושא כבר בטח נטחן בפורום, אז אני אשמח להמלצה קצרה: 6600GT NVIDIA או ATI X800GT ???? תודה!

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  14. Started by ozwrx,

דרישות הכרטיס: 1. קירור צלעות (לא רוצה מאוורר שמרעיש) 2. יריץ טוב סרטים וחיבור TVOUT איכותי לא למשחקים כלל עד 250 שקלים חיבור PCIE

• 11 תגובות
    • 721 צפיות
  15. Started by Lior123,

שלום לכולם, הייתי מעוניין בעצת מומחים, בעקבות בעיה עם החברת מחשבים שממנה קניתי את הכרטיס מסך שלי אני צריך לדעת מהו כרטיס המסך המקביל ל Sparkle Calibre Geforce 8800GTS OC 512MB ובבקשה שיהיה מקביל מבחינת ביצועים (שלא יירד ממנו ואפילו במעט) שימו לב שהכרטיס 8800 שרשמתי הוא מואץ (ע"י החברה) אבל את זה אתם בטח יודעים. בכל מקרה , תודה רבה רבה לעוזרים ! זה מאוד חשוב. ליאור

• 14 תגובות
    • 721 צפיות
  16. שלום אשמח לקבל המלצות לאתרים איכותיים להשוואות ביצועי כ. מסך תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  17. הופיע בזמן ששיחקתי במשחק ונשאר עד עכשיו. נראה שהמחשב מתפקד רגיל רק שיש לי את הפיקסלים המוזרים הללו... What Happened? Radeon 9600XT Windows XP x64 Edition תודה. עריכה: מתנצל על הכותרת הראשונית. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  18. יש לי 6800 gt אני רציתי לשאול בקשר ליציאה השנייה של הכרטיס שצריך מתאם כדי לחבר אותה למסך רציתי לדעת למה היא מה עושים איתה? ?

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  19. Started by bluz,

בוקר טוב. קניתי לפני כמה ימים X1950 PRO מחברת CONNECT3D. נדפקתי עם הבאנדל הגרוע שלהם, ואני מקבל היום את חיבור 6 הפינים. בנתיים יש לי שאלות: 1. הציון שלי עם הכרטיס הישן (למטה השם) היה יותר מעלוב - 760 או משהו כזה. בכמה בערך זה אמור להשתפר עם הכרטיס הזה? 2. הכרטיס הישן - X700 SUPER PCI-E 512MB DDR2 TV-OUT DVI יש מה לעשות איתו? למכור אותו? תודה לעונים עריכה: במחשב של אחותי יש INTEL GMA 3000 128MB כדאי לשים בו את הX700? (אני לא יודע עוד אם זה PCI-E, אבל אם כן)

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  20. יש לי פליסטיישן 2 ואני רוצה לחבר אותו למסך של מחשב (שאני אקנה). אני צריך לבנות\לקנות מתאם מחיבור מסך של מחשב לכזה של טלויזיה. מישהו יכול להגיד לי או לתת לי מדריך איך לעשות את זה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  21. אני מתלבט אם לקנות עוד HD4850 ולעשות SLI או לקנות כבר 4870 חדש של ג'יגה

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  22. Started by AvigdOr.GT,

היום בבוקר רכשתי את הכרטיס 6600GT של חברת leadtek התקנתי והכל טוב ויפה, אבל יש משחקים שזה מעין באג בדרייבר ה66.93 שיש לי, אז אני כרגע מוריד את ה71.24 בטא, ככה אני מקווה שזה יסדר. עכשיו יש לכם עצות משהו שכדאי לי לעשות עם הכרטיס? מלבד אוברקלוק )

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  23. ati radeon 9200 se 128 mb או geforce fx5200 128 mb מה נחשב ליותר טוב ? ואיזה הבדל יש במחיר ביניהם ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  24. Started by A.M,

שלום לכם יש לי מחשב חדש שקניתי לפני חודש בערך עכשיו המפרט הוא כזה pentiuem dual core E3500 2.60 ghz 2gb ram התקנתי gta iv החדש והמשחק לא עלה עכשיו אני יודע שהבעיה היא בכרטיס מסך כי כבר עשיתי בדיקות באתר שבודק עם המשחק יעלה על המחשב יש לי כרטיס מסך מובנה עכשיו השאלה אם אני יכול לקנות כרטיס מסך אחר מסוג raedon או nivdia ולהשים במחשב?

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  25. Started by getsomefood,

מתי ati/nvidia יוציאו את כרטיסי הדור הבא שלהם (שתומכים בdx10) האם זה יגיע בערך באותו זמן של המעבד החדש של intel?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.