כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
היי אני חדש פה ושמעתי שיש פה טכנאים ואנשי מקצוע , בכל מקרה הנה הפרטים : מחיר : בין 550-590 לוח אם : Asus P5KPL-CM כרטיס מסך נוכחי :Palit 9500GT 512MB יעד : גיימיניג , וOVERCLOCK ספק כח : AbPower ATX-500W מעבד :C2D E7400 אם אפשר אז גם תמליצו לי על חנות טובה מפתח תקווה אם אפשר או חנות ארצית
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אהלן חברים.. רציתי לדעת עד כמה שווה לקנות הכרטיס הזה האם הוא חריץ לי את battlefield 3 על full ומשחקים עתידיים? תודה ומחכה לתשובה
-
- 9 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם הכרטיס מסך שלי. זה התחיל לפני כמה חודשים שכשהייתי הולך לישון ומשאיר את המחשב דלוק, כשהייתי קם המחשב היה תקוע על מסך לבן ורק ריסט היה מוציאו אותו מזה. עכשיו הבעיה החמירה , אני מצרף תמונות ממשחק שתבינו במה מדובר. אני בטוח כמעט ב100 אחוז שהכרטיס נדפק. אין בעיה של חימום לדעתי הטמפ' שלו היא 38 מעלות במנוחה לפי אווראסט. אני פשוט רוצה להיות בטוח ב100 אחוז שהבעיה היא בכרטיס לפני שאני הולך עם המחשב לKSP (כרטיס באחריות). אשמח לתשובה. תודה לכולם . [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי כרגע לוח שתומך רק ב PCIE ואני שוקל לחבר אליו 5870 או 560TI ורצתי לדעת כמה זה יפגע בביצועים החיבור השונה והאיטי יותר מן הסתם
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
ואם כן האם יהיו קיימות תופעות לוואי??
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים, ניתן לראות את המפרט בצד והתקנתי את הגרסה האחרונה של הדרייבר - 8.10. התקנתי עליו Medal Of Honor - Airborne וכבר בהתחלת המשחק המסך נכבה וצריך לכבות את המחשב בשביל להמשיך. חשבתי אולי זו בעייה חד פעמית במשחק הנ"ל, התקנתי את Crysis Warhead כדי לבחון את הכרטיס באמת, ושוב כבר בהתחלת המשחק המסך נכבה. קראתי קצת באינטרנט וראיתי שיש הרבה מקרים של אנשים שיש להם מצב דומה לשלי אשמח אם מישהו יוכל לעזור, תודה.
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
שלום רב אני עומד לקנות היום כנראה את הכרטיס HD4670. רציתי לדעת איזו חברה כדאי לי לקחת? (ASUS, GIGABYTE, SAPPHIRE וכו'...) מה ההבדלים ביניהם? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
והאם ה hd4670 חזק יותר מה 8800gts 640mb ?
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם, חיברתי את המחשב שלי עם כרטיס 8800GTS לטלויזיה שתומכת ב-HDMI ורואים מטושטש. מה אפשר לעשות כדי לקבל איכות תמונה טובה יותר? -הדרייבר מעודכן. -הכרטיס מסך מחובר דרך DVI והיציאה השניה היא HDMI שחיברתי לטלויזיה. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, אני כבר מזמן לא בעסק של המחשבים , פעם הייתי.... אבל זה היה מזמן.... בכל מקרה יש לי לוח אם של GIGABYTE m55plus_s3g עם כניסת PCIE ו 4 סלוטים של PCI 1. האם אתם מכירים כרטיס PCI עם יציאת SVIDEO בסביבות 300 שקל? 2. האם אפשר בלוח להשתמש ב AGP X8 ? (חפרתי בMANUAL ולא מצאתי). 3. מה חוות דעתכם על כרטיס מסך תוצרת Sapphire דגם Radeon HD2400Pro AGP 512MB DDR2. תודה רבה, ברדק.
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
קיצר חברים זה הסיפור..קניתי מחשב לפני שנתיים בערך עם 7600GT 256 ולפני שבוע הוא נשרף אז בחברה החליפו לי ל-8500GT 512..אני בנאדם שמבין שלא תמיד השם והמגה בייט אומר הכל ואני לא פראייר אז אני שואל אתכם האם ה-7600GT שהיה לי אכן חלש יותר ממה ששמו לי? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מחשב לטלויזית LCD בעזרת HDMI, איך ניתן לסדר גם שיעביר סאונד. ? HDMI אמור להעביר וידאו וסאונד. מדובר ב-2600PRO. תודה.
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי. זה התחיל אתמול, אני משחק לי בפנאן בקרייסיס ברשת, פתאום אני שם לב שהחלקים קטנים בנשק נמתחים.. אח"כ חצי מהנשק, אח"כ הידיים של השחקן. זה הולך וגודל בהדרגתיות.. כשאני נתכוון לנתח, זה שכאילו לקחו חלק קטן מהתמונה ופשוט מתחו אותה על כל המסך... ניסיתי לעדכן דרייברים, לא עוזר... התקנתי את הדרייבר מהדיסק המקורי של הכרטיס (X1650), גם לא עוזר... מה עושים? הכרטיס נשרף אוליי?
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים שבאו עם הכרטיס. האם עליי למחוק דרייברים אלו בעת התקנת הדרייברים החדשים? איזה opiton להוריד 1 או 2 (http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=vista64/common-vista64) איך אני מגדיר פילטרים (AA,AF)? בנתיים זהו,תודה לעוזרים =]
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
במחשב החדש יהיה לי GEFORCE 8800 GTS של MSI. איזה דרייברים להתקין? של MSI (בדיסק או מהאתר) או של NVIDIA? מה ממולץ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
לוח אם - ASUS P5W DH Deluxe דיסק קשיח - WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII כרטיס מסך - CONNECT3D Radeon® X1900 XTX 512MB GDDRIII with DVI-I + DVI-I + VIVO מאוור לכרטיס מסך - ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER ספק כח - ENERMAX LIBERTY 500W מאוורר למעבד - SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM מעבד - Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box זכרון - G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK וקיבלתי ב - 3DMARK05 97XX (תשעת אלפים שבע מאות ומשהו) נראה לי קצת אבל תקנו אותי
-
- 11 תגובות
- 706 צפיות
-
-
לדעתי הם רק בודקים את השטח... יש מצב (אין לי ידיעות בנושא אבל רק hintch) שאולי יהיו כרטיסי mainstream\LE 65nm ?
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
איזה מהכרטיסים הנ"ל עדיפים: 1950GT, 1950PRO, 1950XT, 7950GT (מתוכנן אוברקלוק). תודה למגיבים ולעונים.
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
הרכבתי את ה GF 8800GTS 320MB של לידטק המחשב פועל והכל פועל כרגיל. עשיתי בדיקה של 3DMARK 03 וגם 06 ובאמצע הבדיקה ניהיה לי מסך כחול וזה עושה לי ריסט? מה יכול להיות הבעיה? ניסיתי גם דרייברים של אומגה וזה עושה לי את אותה הבעיה.... ברשותי ספק כח HEC 400TR-TF שאני יודע שהוא אמור להפעיל אותו בלי בעיה. אבל העניין הוא יכול להיות שזה הספק? כי המחשב גם נמצא בOC ממש רציני(לראות במפרט). יכול להיות וזה גורם לו בעומס להיכרס?
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מצגת חדשה מעניקה לנו עוד פרטים על ליבות ה-Polaris 10 וה-Polaris 11, אשר נחושות ליצור מהפך ביחסי העלות-תועלת של שוק העיבוד הגראפי לא יהיה זה מוגזם לטעון כי AMD מתקשה כבר שנים להתחרות עם NVIDIA בצורה ממשית ברמה הטכנולוגית, ונראה שגם במפתחת השבבים הפנימו את המצב במידה מסויימת – והחליטו לשנות את חוקי המשחק בדור החדש, עם פנייה לשוק האולטרה-מיינסטרים תחילה, במחירים שאמורים לגרום ל-NVIDIA להאדים מבושה בהשוואה ישירה. את השמות Radeon RX 460, Radeon RX 470 ו-Radeon RX 480 אנחנו כבר מכירים, וכעת אנחנו גם מקבלים אישור לכך שליבת ה-Polaris 10 אכן תכיל 36 אשכולות עיבוד, עם 2,304 יחידות עיבוד בסך הכל (מה שתוכלו למצוא ב-RX 480) – בעוד שליבת ה-Polaris 11 הצנועה תכיל 16 אשכולות עי…
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
כאחד שהיה בזמן האחרון מאוד עסוק (עבודה, בית, עבודה מסיבות וכו'). גילתי במקרה ע"י גלישה באתר של ATI שיצאה בתחילת החודש גרסה חדש של דריברים 4.7. יש לי עדיין את הגרסה 4.5. הייתי רוצה לשמוע את דעתכם על הגרסה האחרונה האם היא שווה משהו? (עשיתי חיפוש לא מצאתי מספיק מידע) תודה L.A.
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
אני קונה היום כרטיס טלויזיה רציתי לדעת מה כדאי לקנות : איזו חברה, דגם וכו... אני רוצה את זה למטרות הקלטה מהטלויזיה וצפיה אני גם צריך שזה יהיה בתקציב סביבות ה250 שח תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי רידון 9700 פרו איזה דרייברים כדי של אומגה החדשים או של הרגליים מבית האתר www.ati.co.il אחת ולתמיד אני רוצה לדעת עם אומגה זה סתם מיתוס .
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-