כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
איזה כרטיס עדיף מבין שניהם הנתוניים היבשים שלהם זהים!!! יכול להיות שזה אותו כרטיס בשם אחר?
-
- 8 תגובות
- 600 צפיות
-
-
כל מה שאני צריך זה שיהיה אפשר לראות מהממיר של YES.
-
- 4 תגובות
- 486 צפיות
-
-
הכ"מ מגיע ל90 מעלות במאמץ. מה עושים? מה יכולה להיות הבעיה? תודה. עריכה: Gigabyte 6600GT 128mb DDR II ולא עבר OC.
-
- 6 תגובות
- 598 צפיות
-
-
לוח אם - ASUS P4P800 DELUXE 256 מגה בית כרטיס טוב, כמובן רצוי כמה שפחות כסף..... רצוי עד 1000, גג (!!!) 1500.
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אחריי העסקה של AMD שקנתה את ATI שהדהימה את כולנו אולי הגיע התור של אינטל? האתר החומרה המפורסם X-bit labs מדווח שאינטל אולי תרכוש את יצרנית כרטיסי מסך/ציפים ללוחות אם נוידיה. "עיסקה כזאת יכולה להתבצע פחות מ24 שעות ,ויש השערה שאינטל תבצע קניה" כך אמר לאתר ביל לפטלביץ אסטרטג. נוידיה יכולה להמכר לאינטל בכ 14-15$ מליארד אבל לאינטל ישנם רק 7.64$ מיליארז דולר במוזמנים כרגע. השמועה הזאת התחילה כאשר AMD קנתה את ATI (אחריי גם שמועות) בשביל 5.4 מיליארד דולר (פחות בכ10$ מיליארד דולר בשביל נוידיה) לא נוידיה ולא אינטל העירו עדיין לכתבה מקור: http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20061005003056.html ?
-
- 31 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין בהמלצה לגבי כרטיס מסך שיפעיל באופן חלק (גם עם antialiasing) את המשחקים F.E.A.R וגם company of heroes גם C&C3 אם ידוע לכם על דרישות המערכת של המשחק הזה. אם דרוש יותר מכרטיס מסך כדי שהמשחקים האלה יעבדו טוב (אני לא מבין כל כך בקטע הזה) אז אני אומר לכם ליתר בטחון את: מעבד המחשב שהוא AMD athlon 64 Processor 3000+ זכרון המחשב שהוא 1024mgb ram למרות שאני חושב להוסיף עוד 1024 אני מודה לכם מראש על עזרתכם.
-
- 31 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כדאי להחליף ל 6.9 במקום OMEGA 6.7 יש איזשהו הבדל?? X1800XT יש לי ולמה OMEGA לא מוציאים 6.8? 8)
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש כזה כרטיס ? אם כן מי המתחרה שלו (למשל גיפור 7800 6200 סתם דוגמא...) ? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
צריכת החשמל של ליבת ה G80: לפני מספר ימים נפתח דיון על התמונות של הכרטיס מבוסס ליבת G80, כל הכבוד ל Terjen על פתיחת ועריכת הדיון לפי התמונות ניתן לראות כי הכרטיס יפלוט הרבה מאוד חום, זאת לפי הגודל המפלצתי של בלוק הקירור המותקן עליו. עד היום היה ניתן רק לשער את כמות צריכת החשמל ופליטת החום המדוייקת של הליבה, היום הנתונים כבר כאן. צוות אתר החדשות המחשבים האמריקאי DailyTech זכה להתנסות היום עם 2 גרסאות הכרטיסים המבוססים ליבת G80, אלו הם ה GeForce 8800GTX וה GeForce 8800GTS, כשגרסת ה GTS היא הגרסה המוחלשת של ה GTX. ב DailyTech טוענים שה 8800GTX ידרוש ספק של לא פחות מ 450W, אצל ה 8800GTS הדרישה יורדת לספק של 400W. אומנם נתונים אלא לא משפקים עדיין את צריכת החשמל המדוי…
-
- 659 תגובות
- 199.9k צפיות
-
-
אני קצת נדפקתי עם המצב שלי עכשיו....קניתי מחשב חדש עם לוח אם Asrock 945i775GZ נראה לי ומעבד intel 2.66 805 dual core ו512 זכרון...עכשיו השגתי אותו במחיר טוב והשקעתי עוד איזה 300 שקל בלוח אם ASROCK DUAL VSTA שבו אני יוכל לחבר את הכרטיס מסך שלי ATI 9600XT 256MB שעלה לי 1100 שקל בזמנו............ אבל הלוח אם נדפק בחיבור...לא שמתי לב ובטעות חיברתי אדמה למקום שלא צריך...וגם אבא שלי הכניס DDR 2 למקום של DDR 1 והפעלנו את המחשב....בלאגן אז החזרתי את הלוח האחר חיברתי והכל פועל (איזה מזל שהזכרון לא הלך) אז נתקתי עם לוח עם סלוט AGI (זה PCI EXPRESS x4 לא?) וקצת כסף...300 שקל לכרטיס מסך...לא שווה לי להשקיע יותר כי עוד כמה חודשים אני מתגייס אני יודע שבתקציב הזה אפשר לקנות רק איזה 6200 …
-
- 10 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חושב כרגע לקנות את כ.מסך הנ"ל, אך בינתיים מה שעוצר בעדי זו הידיעה שבקרוב יוצאת סידרה חדשה של NVIDIA 8 אשר תתוך ב-DirectX 10. רציתי לשמוע את דעתכם...לקנות עכשיו כרטיס, או לחכות?
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 2.4 לוח אם ISS661 וזיכרון פנימי של 512 אני רוצה לקנות את כרטיס מסך nVIDIA GeForce A7600GT 256MB AGP Leadtek ולהוסיף עוד RAM הכרטיס עולה טיפה פחות מ1000 ש"ח (כמובן החיבורים הם AGP) האם הכרטיס יעבוד טוב על לוח האם? כי הבנתי שהוא די פשוט המטרה היא רק למשחקים (בעיקר הסדרה של total war ) האם משתלם ? ואם לא אז בבקשה הצעות תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך 6600 agp האם כדאי להחליף לכרטיס הזה http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2196\ ואם לא מה כדאי במחיר של עד 900 שקל המפרט של המחשב שלי 2.8 סוקט 478 לוח אם asus p4p800se זיכרון 1גיגה ATI PALIT X800GTO
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
קראתי איפשהו שVISTA בעקרון פועל רק עם DX10 אבל הוא יאפשר תמיכה תוכנתית שתעשה אמולציה ל DX9 ואז כרטיסים יפעלו עליה , כמובן בביצועים נמוכים יותר... פיכס! מישהו יכול לאמת את זה?
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היום קיבלתי את ה7600GT החדש שלי לAGP אחרי שכל חנות כמעת אמרה לי שיהיה את הכרטיס רק עוד חודש ואפילו יותר הגעתי לחנות קטנה שתוך שבוע הביאה לי את הכרטיס וגם ספק כוח חדש... הוא פשוט כרטיס נדיר.... ולי עוד היה קודם 9550 ממש גרוע 64BIT וההבדל ענק אי אפשר לתאר איזה הבדל יש ביניהם... כל המשחקים שהיו לי במחשב רצו על הכי גבוה ממש חלק קבלו תמונות שלו.. וזה הכרטיס האחרון שאני קונה לAGP יחזיק עוד שנה בכיף [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך הכרטיס מסך הזה? נחוץ רק לסרטים ותצוגת תמונות. "כרטיס גרפי ATI Radeon X9250 128MB Club 3d".......הוא עולה בערך 200 שקל..האם כדאי? ואם לא אז תנו הצעה בבקשה של כרטיס בסביבות המחיר הזה....נחוץ אבל רק לסרטים ולתמונות...והוא אמור להיתחבר לפנטיום 3.
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
בעזרת כרטיס המסך XFX GeForce 7900GT 256MB ? אם כן איך לעזזל עושים את זה ??? אם לא מה ה"מצרחים" למתכון ?! תודה מראש !!!
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום חברים. אני זקוק להמלצה לכרטיס AGP טוב ולא יקר במיוחד כדי לשדרג את המחשב שלי. לאחרונה התקנתי כמה משחקים חדשים והמחשב מצליח בקושי להתמודד איתם. אני מתכוון ל GTA האחרון ו NFL וכו...נראה שהגיע הזמן לכרטיס טוב יותר מה GEFORCE 4400 שלי. יש לי מעבד 2.4. אני לא צריך משהו חזק מדי כי אקנה מחשב חדש בעוד שנה, אלא רק שיתמודד טוב עם המשחקים האלו. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.ngohq.com/home.php?page=articles&go=read&arc_id=116 הכרטיס עושה ממש את העבודה שלו וחזק יותר מהX1600P
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, אמנם ראיתי שהיו לא מעט שאלות בנושא דומה (או אולי אפילו כמעט זהה), אבל החלטתי לשאול זאת בכל זאת מחדש שמא אזכה לנקודת מבט אחרת על כך. ברשותי מעבד P4 2.4 HT (לוח אם עם AGPX8 בלבד) וזכרון 512MB DDR400 (שבעתיד הקרוב כנראה ישודרג ל1GB). כרטיס המסך שברשותי כרגע הוא Geforce FX5200. יש לציין שאני יחסית די מרוצה מהכרטיס (הזול והלא ממש איכותי): עד עתה הוא שירת די היטב בהרצת כל המשחקים בהם שיחקתי, אמנם לא באיכות גבוהה, אבל באיכות סבירה ונעימה לעין. יוצאי דופן היו אולי Doom3 ו-F.E.A.R. שעבדו בצורה איומה גם באיכות נמוכה ולא איפשרו לשחק בהם בצורה נורמלית. למרות זאת, חשבתי אולי להשקיע בכל זאת בכרטיס מסך חדש שיהיה ברמה גבוהה הרבה יותר ויאפשר לי "לטעום" מעט מן המשחקים באיכות גבוהה בה…
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
ראיתי שיש HDCP ל 7900GS נדמה לי... ולא מובן לי מה זה.. מקווה שתוכלו לעזור
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם... מישהו יודע מאיפה אני משיג פרופילים לx1900gt?
-
- 10 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם! המחשב שלי כרגע יחסית ישן, אני מדבר על 2GHZ, 768MBRAM, (AGP)RADEON9600 עכשיו אני בעיקרון אוהב להתעסק בגרפיקה ופיתוח משחקים, ומשתמש הרבה באפקטים של DX וכל זה. אני הבנתי שDX10 יתמוך רק בWIN VISTA. אז השאלה שלי היא אם לחכות לכרטיס של DX10 או לקנות עכשיו מחשב חדש עם כרטיס GF7900 למשל, לחכות שנה ככה שגם הכרטיס יהיה יותר זול, ואז לקנות את הכרטיס של DX10, מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-