כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
כפי שהבנתי, היתרון של כרטיס PVR על כרטיס טלביזיה רגיל הוא היותו מאפשר קידוד והקלטת השידורים. הבעיה היא שבהוט כמעט כל הערוצים הרלבנטים הם בשיטה הדיגיטלית ולכן אם יש לי חיבור של הכבלים למחשב ללא הממיר של הוט אז אני מוגבל רק לערוצים המשודרים בשיטה האנלוגית. אני צודק? פשוט אני מתלבט בין ה-hauppauge PVR-150 לבים סתם כרטיס טלביזיה רגיל ב-100-200 שח ונראה לי שבמידה ואני צודק אז לא שווה לשלם הפרש של עוד כ-400 שח עבור היכולת להקליט את הערוצים המשודרים בשיטה האנלוגית.
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
שאלה שעניינה אותי זמן מה האם כרטיסי PCI-E יעבדו על חריצי AGP? כי לפי מה שהבנתי PCI-E זה סה"כ AGP במהירות X16 במקום 4X-8X למרות שזה נשמע לי טיפטיפה מופרח כי יכול להיות שהסטנדרט אחר לגמריי. תודה רבה, ארז.
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
קראתי בלינק של הכרטיסים הטובים ביותר ל2006, שה 1900XT 256MB הרבה יותר טוב מה 1900GT, ההבדל בינהם הוא 300 שקל.... אני גם ככה קונה בקרדיט, אז אם זה כזה הבדל משמעותי מה אתם אומרים, עדיף על ה 1950PRO שיצא? להזכירכם ה1900XT 256MB הוא באותה רמה כמו ה 7900GTX ומבחינת ביצועים בהבדלים של 10% פלוס מינוס עם כל הכרטיסים של SLI וכולי... (הכוונה ברזולוציות נורמליות!!). אז מה אתם אומרים? נראה לי שזה הכרטיס הכי מדהים של השנה.
-
- 88 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
כל מה שאני צריך זה שיהיה אפשר לראות מהממיר של YES.
-
- 4 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה כאשר אני מנסה לחבר את הטלוויזה למחשב... אני מחבר אותךה מאמצעות הכבל שקיבלתי על הכרטיס עצמו... מה שקורה זה שברגע שאני עם הדרייברים של הכרטיס מסך אז אין לי צבע בטלוויזה, אבל אם אני בלי הדרייברים אז יש לי צבע אבל אתם יודעים חצי מהמחשב מוגבל ואי אפשר לשחק משחקים או לראות סרטים כמו שצריך ... מה לעשות? תודה יעקב.
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
מה ההבדל בין ALL IN WONDER לרדאון רגיל? יש הבדל משמעותי?
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום, פרסמתי הודעה במפרטי מחשב>ניידים אבל נראה לישזה יותר קשור לכאן. אני מתלבט בין 2 ניידים 1. Dell Latitude D600 2. HP Pavilion ZE4900 לדל יש ATI Mobility Radeon9000 ולHP יש intel 82852/82855 GM. לפי מה שראיתי באתר של ATI ה 9000 לא תומך ב directX 9 והאינטל כן, לעומת זאת ה ATI תומך ב T&L ופיצ'רים אחרים. איך אני יכול להיות בטוח שה ATI לא תומך? יכול להיות שיצאו דרבייברים חדשים עם תמיכה מאז? מה בכל זאת עדיף?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מעבד E6300 לוח אם MSI P965 NEO-F מה כרטיס המסך PCIE הזול ביותר? אני קונה באייבורי אגב.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תגידו איפה אני מוצא את הדרייברים הישנים לכרטיסי RADEON ?כלומר בלי ה catalyst control center ???הם מאיטים את המחשב .
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
היי, הורדתי מהאתר של ATI דרייברים מעודכנים לכרטיס המסך שלך בעקבות כל מיני בעיות שהיו לי עם דרייברים ישנים. הדרייברים אכן פתרו בעיה אחת, אבל יצרו בעיה אחרת - למעשה, מאז שהתקנתי את הדרייברים המעודכנים ה-TV OUT לא עובד. הטלויזיה מחוברת ליציאת ה-tv out, למעשה ישנה תמונה של הטעינה של מערכת ההפעלה, אך שמערכת ההפעלה עולה - התמונה נעלמת כלא הייתה. בהגדרות של מאפייני התצוגה כמובן הגדרתי על 2 מסכים. אשמח לקבל פתרונות! תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום, יש לי תקציב של 700 שקלים, ואני עשוי לקנות כרטיס מסך חדש.. עכשיו, יש לי התלבטות בין מספר כרטיסים: 1. 6800NU. עולה 570 שקלים (כולל משלוח), אבל די ישן. 128MB 256BIT. http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6911 2. 7600GS. עולה 694 שקלים (כולל משלוח). הבנתי שהוא שווה בביצועיו ל-6800NU ולכן לא משתלם. 256MB 128BIT. http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=7047&CatCode=124 3. X800GTO. עולה 747 שקלים (לא ברור אם זה כולל משלוח). המחיר חורג, אך אולי אצליח להשיג את ההפרש. 256MB 256BIT. http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1579 בכל מקרה, כרטיס המסך יתחבר למפרט שמצוין בצד ימין (P4 2.8 עם ג'יגה ראם). גם נושא האחריות חשוב. הבנתי שלשלושתם יש שנה אחריות…
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אהלן, יש לי תקציב של 500 שקל, ואני לא גיימר רציני, מדי פעם אני מתקין איזה משחק חדש וטוב, ולא משנה לי שזה לא הגדרות הכי גבוהות מספיק לי הגדרות בינוניות. בכל מקרה מצאתי כרטיס בתקציב שלי, מדובר על ה-NVIDIA GeForce 7300GT רציתי לדעת אם המחשב שלי בכלל "יקבל" אותו. המפרט של המחשב הוא כזה: Intel P4 2.0 512ddr עכשיו בקשר ללוח אם אני לא הכי סגור כי זה מחשב מובנה של compaq דגם presario 6027US. אבל נראה לי שזה Intel Brookdale-G i845G בכל מקרה אם יש מישהו שיכול לברר לפי הדגם של המחשב שהבאתי איזה לוח אם יש לי ולפי זה לתת לי תשובה אני אודה לו מאוד. דבר נוסף, ליד החריץ של הכרטיס מסך רשום 1.5V אם זה אומר משהו בקשר לתאימות שלו לכרטיסי מסך. תודה רבה לעוזרים וחג שמח.
-
- 9 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, היום התפוצץ לי ה-LG Flatron F700B - אין לי מושג איך ולמה - ואני צריך מסך חדש דיי בדחיפות: התקציב שלי דיי דחוק (עד 1000 ש"ח, עדיף פחות); אין לי עדיפות ל-LCD או CRT, אני מעדיף איכות צפייה מאשר חיסכון במקום וכדומה - אז אם CRT בתקציב הנ"ל עדיף, שיהיה CRT; המסך מיועד למשחקים ולגלישה באינטרנט, עם דגש על משחקים. אם אפשר, בנוסף לדגם, ספקו מידע על מקום בת"א שבו ניתן לרכוש ולצפות במסך. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 560 צפיות
-
-
למה יש את אותם דגמים ?X1900XTX 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E? במחירים כל כך שונים לדוגמא ב ksp רשום ?X1900XTX 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E? אחד בה 2090 שח ?X1900XTX 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E? ואותו אחד למטה יותר בה 2590 ...שח למה הם כותבים את אותו שם כרטיס במחירים שונים כל כך ? וגם כן כך בכל מיני חוניות בחול שבדקתי מחירים למה צריך לשים לב בדיוק .....אין הנחות בחינם על אותו דבר.. או שבעצם זה לא אותו .. אני מבולבל תודה לכם .
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
האם יש הבדלים בביצועים של הכרטיס אם הוא agpx8 או pci-express ?
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7800GTX EXTREME 256 של LEADTEK האם אני יכול להוסיף לו איכשהו ל512? תודה
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי הרבה מדברים פה על כרטיסי מסך מבחינת הצ'יפים, תדירויות וכו' אך יש לי שאלה: האם יש הבדל בין החברות הרבות שיש כאשר הנתונים הטכניים אותו הדבר?
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
לכרטיסים של לידטק ואקספרט וויזן יש חיבור VGA רגיל או רק DVI ???
-
- 5 תגובות
- 530 צפיות
-
-
חבר'ה איזה כרטיס מסך הכי מומלץ עד 1500 שקל חוץ מ-1900GT? - פשוט אין אותו בחנות שאני קונה ממנה. תודה
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אהלן כולם אני בקניה של מחשב חדש, ואני לא יכול להעביר את את9800PRO כיוון שהוא בכניסת AGP והלוח אם יהיה PCIE. בכל מקרה אני מחפש אלטרנטיבה די זולה כי אני לא משקיע עכשיו בכרטיס מסך בגלל תקציב וציפיה DX10. האם 7600GS כרטיס סביר לעומת 9800 פרו? אני נטשתי את אינבידיה מזמן בגלל טראומות קשות ממנה בתקופה של GFORCE4 אז איך 7600GS באפיק PCIE לעומת הכרטיס הנוכחי שלי (שהוא גם כבר זקן אבל איכשהו נושם). תודה.
-
- 11 תגובות
- 819 צפיות
-
-
-
שלום לכם, אני מעוניין בהמלצה לגבי כרטיס מסך שיפעיל באופן חלק (גם עם antialiasing) את המשחקים F.E.A.R וגם company of heroes גם C&C3 אם ידוע לכם על דרישות המערכת של המשחק הזה. אם דרוש יותר מכרטיס מסך כדי שהמשחקים האלה יעבדו טוב (אני לא מבין כל כך בקטע הזה) אז אני אומר לכם ליתר בטחון את: מעבד המחשב שהוא AMD athlon 64 Processor 3000+ זכרון המחשב שהוא 1024mgb ram למרות שאני חושב להוסיף עוד 1024 אני מודה לכם מראש על עזרתכם.
-
- 31 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה יש לי את המסך המשני שלי שהוא CRT 19, הכבל שלו היה קצר מדי ולא אפשר לסובב אותו יותר מדי, אז הלכתי לחפש כבל מעריך בחנות שהגעתי אליה, המאריך הכי קצר היה של 5 מטר. היה להם לאומת זאת כבל זכר לזכר של 1.5 ובעצת המוכר לקחתי אותו פלוס כזה מתאם קטן נקבה-נקבה. עכשיו חיברתי איתו את המסך (אגב בכרטיס מסך שלי יש 2 DVI אז לכל החגיגה מתווסף גם מתאם DVI-VGA) והעניין באופן כללי עובד. רק מה, עכשיו יש מאין הפרעה בתמונה. היא מתבטאת בכך שאם יש רק לבן/בהיר ועליו איזשהו משהוא יותר כהה, בצד ימין של החפץ הכהה יש מאין גלים כאלה.... אני כמובן חושד שהכבל (או אחד המתאמים) לא משהו, אבל אשמח לקבל עוד רעיונות... דגם המסך: IIYAMA Vision Master Pro 452 המסך הראשי שלי וכרטיס המסך רשומים במפ…
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
ביום רביעי קיבלתי את הכרטיס החדש שלי אחרי שנתיים בATI אני לא ממש יודע איך להפעיל את הטלוויזיה אבל היסתדרתי בסוף וכשאני מפעיל את זה אני רואה שחור לבן... ניסיתי את כל הPAL ואף אחד מהם לא עוזר.. הכרטיס הוא A7600GT של LEADTEK גירסת AGP ואיך כדי לחבר דרך הכל שהגיע עם הבנדל או ישר לכרטיס מסך ומהכרטיס זה מחובר לרסיבר...
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-