כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... יש לי בעיה כאשר אני מנסה לחבר את הטלוויזה למחשב... אני מחבר אותךה מאמצעות הכבל שקיבלתי על הכרטיס עצמו... מה שקורה זה שברגע שאני עם הדרייברים של הכרטיס מסך אז אין לי צבע בטלוויזה, אבל אם אני בלי הדרייברים אז יש לי צבע אבל אתם יודעים חצי מהמחשב מוגבל ואי אפשר לשחק משחקים או לראות סרטים כמו שצריך ... מה לעשות? תודה יעקב.
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
http://www.firingsquad.com/hardware/evga_e-geforce_7900_gto/
-
- 27 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אהלן, יש לי תקציב של 500 שקל, ואני לא גיימר רציני, מדי פעם אני מתקין איזה משחק חדש וטוב, ולא משנה לי שזה לא הגדרות הכי גבוהות מספיק לי הגדרות בינוניות. בכל מקרה מצאתי כרטיס בתקציב שלי, מדובר על ה-NVIDIA GeForce 7300GT רציתי לדעת אם המחשב שלי בכלל "יקבל" אותו. המפרט של המחשב הוא כזה: Intel P4 2.0 512ddr עכשיו בקשר ללוח אם אני לא הכי סגור כי זה מחשב מובנה של compaq דגם presario 6027US. אבל נראה לי שזה Intel Brookdale-G i845G בכל מקרה אם יש מישהו שיכול לברר לפי הדגם של המחשב שהבאתי איזה לוח אם יש לי ולפי זה לתת לי תשובה אני אודה לו מאוד. דבר נוסף, ליד החריץ של הכרטיס מסך רשום 1.5V אם זה אומר משהו בקשר לתאימות שלו לכרטיסי מסך. תודה רבה לעוזרים וחג שמח.
-
- 9 תגובות
- 571 צפיות
-
-
חבר'ה איזה כרטיס מסך הכי מומלץ עד 1500 שקל חוץ מ-1900GT? - פשוט אין אותו בחנות שאני קונה ממנה. תודה
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
לכרטיסים של לידטק ואקספרט וויזן יש חיבור VGA רגיל או רק DVI ???
-
- 5 תגובות
- 533 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך 7800GTX EXTREME 256 של LEADTEK האם אני יכול להוסיף לו איכשהו ל512? תודה
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, פרסמתי הודעה במפרטי מחשב>ניידים אבל נראה לישזה יותר קשור לכאן. אני מתלבט בין 2 ניידים 1. Dell Latitude D600 2. HP Pavilion ZE4900 לדל יש ATI Mobility Radeon9000 ולHP יש intel 82852/82855 GM. לפי מה שראיתי באתר של ATI ה 9000 לא תומך ב directX 9 והאינטל כן, לעומת זאת ה ATI תומך ב T&L ופיצ'רים אחרים. איך אני יכול להיות בטוח שה ATI לא תומך? יכול להיות שיצאו דרבייברים חדשים עם תמיכה מאז? מה בכל זאת עדיף?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
תגידו איפה אני מוצא את הדרייברים הישנים לכרטיסי RADEON ?כלומר בלי ה catalyst control center ???הם מאיטים את המחשב .
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
האם יש הבדלים בביצועים של הכרטיס אם הוא agpx8 או pci-express ?
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה יש לי את המסך המשני שלי שהוא CRT 19, הכבל שלו היה קצר מדי ולא אפשר לסובב אותו יותר מדי, אז הלכתי לחפש כבל מעריך בחנות שהגעתי אליה, המאריך הכי קצר היה של 5 מטר. היה להם לאומת זאת כבל זכר לזכר של 1.5 ובעצת המוכר לקחתי אותו פלוס כזה מתאם קטן נקבה-נקבה. עכשיו חיברתי איתו את המסך (אגב בכרטיס מסך שלי יש 2 DVI אז לכל החגיגה מתווסף גם מתאם DVI-VGA) והעניין באופן כללי עובד. רק מה, עכשיו יש מאין הפרעה בתמונה. היא מתבטאת בכך שאם יש רק לבן/בהיר ועליו איזשהו משהוא יותר כהה, בצד ימין של החפץ הכהה יש מאין גלים כאלה.... אני כמובן חושד שהכבל (או אחד המתאמים) לא משהו, אבל אשמח לקבל עוד רעיונות... דגם המסך: IIYAMA Vision Master Pro 452 המסך הראשי שלי וכרטיס המסך רשומים במפ…
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום, תקציבי הוא כ700 ש"ח על מה אתם ממליצים. יש לי כרגע GFORCE 5200 אני מעוניין לשדרג אותו. ראיתי את הכרטיס הבא: http://zap.co.il/model.asp?model_id=424541 מה דעתכם, תודה על העזרה.
-
- 10 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אהלן כולם אני בקניה של מחשב חדש, ואני לא יכול להעביר את את9800PRO כיוון שהוא בכניסת AGP והלוח אם יהיה PCIE. בכל מקרה אני מחפש אלטרנטיבה די זולה כי אני לא משקיע עכשיו בכרטיס מסך בגלל תקציב וציפיה DX10. האם 7600GS כרטיס סביר לעומת 9800 פרו? אני נטשתי את אינבידיה מזמן בגלל טראומות קשות ממנה בתקופה של GFORCE4 אז איך 7600GS באפיק PCIE לעומת הכרטיס הנוכחי שלי (שהוא גם כבר זקן אבל איכשהו נושם). תודה.
-
- 11 תגובות
- 820 צפיות
-
-
ביום רביעי קיבלתי את הכרטיס החדש שלי אחרי שנתיים בATI אני לא ממש יודע איך להפעיל את הטלוויזיה אבל היסתדרתי בסוף וכשאני מפעיל את זה אני רואה שחור לבן... ניסיתי את כל הPAL ואף אחד מהם לא עוזר.. הכרטיס הוא A7600GT של LEADTEK גירסת AGP ואיך כדי לחבר דרך הכל שהגיע עם הבנדל או ישר לכרטיס מסך ומהכרטיס זה מחובר לרסיבר...
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
לאחרונה התצוגה במחשב שלי נהייתה ממש כהה והדבר מתבטא יותר בעת צפיה בסרטים. אי אפשר פשוט לראות כלום. ניסיתי לשחק בהגדרות של בהירות וקונטרסט אבל זה לא עוזר אז חשבתי שיכול להיות המסך נדפק (CRT) אז הבאתי מסך אחר ועדיין רואים כהה. עידכנתי דרייברים לכרטיס מסך והתקנתי גירסה אחרונה של DIVX והבעיה עדיין לא נפתרת. איזה עוד דברים אני יכול לעשות כדי לבדוק שזו לא בעיית חומרה ואם אכן זה בגדר תוכנה מה אפשר עוד לעשות ? תודה מראש , עדי.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי לוח אם של אינטל עם G965 chipset הכולל את ה- GMA X3000 החדש של אינטל באתר של אינטל מפורט שהוא עובד ב- 128 bit, שיתוף זכרון של עד 384MB, ומדיע עד 12.8GB/s כמובן כולל את התכונות החדשות של R500 של ATI ו- G70 של Nvidia איפה אפשר לראות השוואת ביצועים שלו מול כרטיסים גרפים אחרים מבוססי ATI ו- nVidia ? הזמנתי גם 7300GT. האם מיותר ?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המחשב הבא, הבעיה שאני לא יודע אם כדי לקנות עכשיו או לחכות לכרטיס מסך שתומך מ DX10???? אני עוד עובד עם GEFORCE 5200 על המחשב הישן שלי שקניתי לפני 3.5 שנים. אני בעיקר אוהב משחקי FPS ויש לי מסך 19 אינץ (1024*1280) ומה שחשוב לי העיקר זה לשחק מהר ולא להתחיל להתעסק עם כל ה AA/AF. אז לחכות או לא?????????????????????????????? :s05: :s05: :s05: דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 2150 ¤ 1 ASUS P5B 985 ¤ 1 G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 1680 ¤ 1 WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII 650 ¤ 1 ASUS EN7950GT/HTDP/512M 1925 ¤ 1 LG DVD X16/X48 BULK 150 ¤ 1 LG GSA-H10LB DVD-RW LightScribe white 300 ¤ 1 Sunbeam Transformer BLACK 320 ¤ …
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
כרגע אני מריץ את המפרט שיש בחתימה עם כרטיס מסך 7900GS וללא חיבור מתח נוסף, הבעיה היא שלא הבנתי כיצד לחבר אותו - את חיבור ה-6pin לכרטיס מסך (זה ברור), אבל מהצד השני יש לי 2 מולקסים נקבה - האם יש לחבר לשניהם את המתח או רק לאחד מהם?
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש אפשרות לראות סרט בפורמט רחב על 2 מסכים כאילו הם מסך אחד? שבמסך השמאלי יראו את החצי השמאלי של הוידאו, ובמסך הימני את החצי הימני של הוידאו יש לי כרטיס מסך 6600GT בעיקרון אני מצליח לעבוד בתצורה שתיארתי - האקספלורר גולש ככה.. הכל פועל ככה בווינדוס - חוץ מוידאו! ברגע שאני מפעיל סרט אז הוא מראה לי רק חצי מהסרט (אני מדגיש שלא יהיה בילבול - חצי! לא את הכל) על מסך אחד במסך השני רואים ריבוע שחור במקום שאמור להופיע החצי השני של הסרט מה עושים? יש דרך לסדר את זה? הכרטיס הוא לא DUAL DVI חיברתי מסך אחד על דיגיטל ומסך שני על אנלוג
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
יש לי מחשב חלש, 1GHZ, אין לי הרבה דרישות... נדפק הכרטיס מסך... לא איכפת לי איזה לקנות, אבל משו שעובד והכי זול.. מצאתי יד שנייה, Geforce 5200 fx 128bit, ב 100 שח... ויש לו אחד של ASUS, ואחד של SOLTEK, איזה עדיף?! וה OC בדרך, , יש למישו ניסיון עם הכרטיס בכללי?! ניסיון ב OC על הכרטיס בקירור סטוק? תודה לכל העוזרים.. /,,\()/,,\
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
האם בלוח הזה 775Dual-VSTA של אסרוק יתמוך בכרטיס מסך הזהWinFast PX6600 GT TDH באפיק של PCIEX
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, היום התפוצץ לי ה-LG Flatron F700B - אין לי מושג איך ולמה - ואני צריך מסך חדש דיי בדחיפות: התקציב שלי דיי דחוק (עד 1000 ש"ח, עדיף פחות); אין לי עדיפות ל-LCD או CRT, אני מעדיף איכות צפייה מאשר חיסכון במקום וכדומה - אז אם CRT בתקציב הנ"ל עדיף, שיהיה CRT; המסך מיועד למשחקים ולגלישה באינטרנט, עם דגש על משחקים. אם אפשר, בנוסף לדגם, ספקו מידע על מקום בת"א שבו ניתן לרכוש ולצפות במסך. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש (יחסית): AMD 4200+ 1G זיכרון x1900GT. התקנתי את FEAR ורציתי לראות מה באמת שווה המחשב בכלל והכרטיס מסך בפרט... שמתי את ההגדרות על maximum (גם בהגדרות גרפיקה וגם עיבוד) ולצערי אני שם לב שיש קירטועים... זה טבעי??? נ.ב מה זה AA? תודה
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מעבד E6300 לוח אם MSI P965 NEO-F מה כרטיס המסך PCIE הזול ביותר? אני קונה באייבורי אגב.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-