כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
יש לי שאלה קטנה בנוגע למסכים . אני מתלבט , מה עדיף יותר למשחקים , מסכי LCD העכשויים שמגיעים ל 2MS , או מסכי CRT הטובים והישנים. בלי להתיחס ליתרון לש המקום שכל אחד מקנה מה עדיף יותר וטוב יותר?
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני מאד מתלבט בהרכבת המפרט בקשר לכרטיס מסך - מדובר על ילד בגיל 13 האם GEFORCE 6600 זה מספיק ? האם יש לכם עצה ? אני רוצה להשקיע 6000 ש"ח כולל גם מסך LCD 19
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14995
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
Radeon X1900XT 512MB Sapphire nVIDIA GeForce PX7800GTX 256MB Leadtek האם הפער בין הכרטיסי המסך האלה הוא גדול? פער המחירים ביניהם הוא 1000 שקל.
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות כרטיס מסך למחשב החדש שלי, כרטיס שיעלה בסביבות 700 שח. חבר שלי ממליץ לי לקנות את ה 7600gs, אני משחק AAO וearh 2160 ומשחקי אסטרטגיה שונים ברמה גרפית גבוה.. מה אתם אומרים הכי יתאים לי? (אם למישהו יש ניסיון עם 7600 אני אשמח לקבל ביקורת..)
-
- 47 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חלק מהמשחקים שאני מנסה להתקין במחשב שלי לא מוכנים להיות מותקנים בטענה שאין לי DIRECTX9 למרות שיש לי את הDIRECTX9 של חודש אוגוסט וכרטיס מסך 6800NU ויש לי במחשב משחקים שחייבים DIRECTX9 שכן פועלים כמו FAR CRY ניסיתי כמה פעמים למחוק ולהתקין מחדש את הDIRECTX וגם להסיר את הדרייברים של הכרטיס מסך ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר יש למישהו רעיון? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
כי אני לא ממש זוכר מה קניתי ? ועוד שאלה. האם יש אפשרות לחבר 2 כרטיסי מסך מהסוג הנ"ל (אני מתכוון לבדיוק אותו הסוג) במקביל על לוח ומה שחשוב זה מה השיפור בביצועים ? זניח או גדול ביותר ?? תודה.
-
- 5 תגובות
- 485 צפיות
-
-
http://xtreview.com/review140.htm לפי מבחנים שנעשו באתר זה לשני הכרטיסים עולה ה7600gt מגיע ליכולות של 7800gs ואף עולה עליו בכמה פרמטרים (ראו באתר). אני מדבר על הגירסאות של agp. כולם אומרים ש7800gs הוא הכרטיס הכי מהיר והכי חזק לagp , אז למה 7600gt רק בעל 12 pipelines עוקף אותו בביצועים (לצורך השוואה לכרטיס השני יש 16 pielines) האם מישהו בפורום יכול להסביר לי את התופעה?
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
הבאנצים +צריכת חשמל: תמונה : למי ששכח: X1950PRO יבוסס RV570 אשר יהיה 80NM (הכרטיס הראשון של ATI שיוצא ב80NM) ויבוא בקלוקים של 580MHZ בליבה ו 700MHZ בזיכרון הכרטיס יצא בשבוע האחרון של אוקטובר ויתומחר בין 229$ ל250$ משתלם? (250$ מתומחר גם ה X1900XT 256MB מתומחר במחיר הזה,והוא יותר חזק ממנו רק צריך לראות איך יתמחרו אותו בארץ , איפה כל אלה שאמרו חודשים" חכו ל X1950PRO?") לעוד מידע: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=4472
-
- 56 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני הזמנתי מחשב חדש עם הכרטיס x1900xt ועכשיו ראיתי את הידיעה לגבי הכרטיסים של הדור הבא שיצאו בנובמבר... עכשיו רציתי לדעת עם בנובמבר הם יצאו גם לארץ? מתי בערך תצא הויסטה כדי לא לחכות עם הכרטיס? והאם יצאו בנובמבר גם כרטיסי mid-end לשוק הנמוך יותר... עכשיו זה חשבו לי כדי לדעת עם לבטל מהמפרט את הx1900xt ולשים במקומו ביינתים איזה 7300gs תודה..
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
כרגע המחשב שלי הוא המפרט הבא: מעבד: pentium 4 3.0 ghz presscot 1 mb cache לוח אם : msi 865pe neo2-p כרטיס מסך:msi rx9800 pro-td128 זיכרון: 2x256 ddr 400mhz kingstom 2x256 ddr 400mhz infineon המחשב אצלי הוא כבר שנתיים ולכן אני חושב שכדאי לשדרג את הכרטיס מסך לאחד הטובים שיצאו לכניסת הagpx8. התקציב שלי הוא כרגע 2000 שקל ואני חושב שאם אני רוצה לקנות כרטיס מסך pci-exspres *16 אז אני יצטרך להחליף את הלוח אם לאחד טוב שיעלה לא מעט וגם את הram שאצלי הוא בטכנולוגיית הddr וכל הלוחות האם החדשים הם בטכנולוגיית ddr2. אני לרוב מחשב משחקי גוף ראשון לכן אני צריך כרטיס שיריץ משחקים כאלה בצורה חלקה ככל האפשר עם כל הגרפיקה המירבית. תודה מראש על העזרה
-
- 9 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שבעבר היה דיון בנושא, אבל לא ראיתי שהבעיה נפתרה ולא רציתי לגרום להקפצה של התרד. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=194203.0 יש לי את אותו כרטיס בדיוק כמו לבחור e.t כרטיס - leadtek 6600GT agp תדרים 500/900 (סטוק) היו אצלי דרברים מותקנים גרסא 71.84 וכרטיס GFORCE 5500 ללא כל שום בעיה - ולכן אני ישר שולל כל בעיה ב BUS כאשר החלפתי לכרטיס 6600GT הכל עבד חלק התחלתי לבצע OC (עם מאוורר סטוק) עד ל 561 ליבה ו 1170 זיכרון את ה - OC עשיתי בהדרגה וכל פעם הרצתי 3dmark05 תמיד עבר בהצלחה. לאחר שקראתי בכמה פורומים שבתדרים שלי הגיעו לניקוד יותר גבוה החלטתי להוריד דרברים מעודכנים מאתר של LEADTEK לאחר הורדת הדרברים ללא OC קיבלתי ניקוד יותר נמוך בהרבה מא…
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
ככה... קניתי 7600GT EXT של לידטק ויש לו חיבור VIVO וגם קיבלתי איתו כבל VIVO (רק יציאות קומפונט ואס וידאו OUT) עכשיו חיברתי את זה לטלוויזיה (ניסיתי לחבר לירוק של הקומפונט וגם לאס וידאו) בשניהם אני רואה בטלוויזיה שחור לבן ניסיתי ללשחק עם הדריברים.. ולא הולך... רעיונות?? ועוד שאלה.. בכמה ומאיפה אני יכול לקנות כבל VIVO עם כל הכניסות והיציאות??? תודה ג'וני
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
זה: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=PV-T71U-ZDD9&affiliate=zap או זה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12249 ומה ההבדל בניהם תודה מראש אדיר
-
- 6 תגובות
- 559 צפיות
-
-
חברה מישהו יכול להסביר איך משנים את OVERCLOK יש TURBO-2 TURBO-3 ואפשרויות לשנות את הפראמטרים רק שניסיתי מצב אולי בMHZ אולי יותר מידי אז התצוגה היתה נכבת כל מספר שניות אולי קבעתי יותר מידי ?
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה המקום הנכון.... אני הולך לקנות מסך LG L204WT, שככל הידוע לי לא מגיע עם כבל DVI, לכן אאלץ לקנות בנפרד. האם יש הבדלים ניכרים בין הכבלים השונים הנמכרים בחנויות? האם גם הכבל הכי זול (50~ ש"ח) יעשה את העבודה או שעדיף להשקיע קצת יותר? אפשר לקבל המלצות? תודה מראש 8)
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פתחתי כבר נושא כזה (שמשום מה העברתם לתמיכה תכנית למרות שזה בכלל לא קשור לשם) ואמרתם לי שה fps שלי נמוך (35-40 ב aquamark3) בגלל הספק החלש שלי, אז קניתי ספק חדש (enermax 535W) ב 580 שקל, חיברתי אותו ואין שום הבדל !! יש לי מעבד של אינטל פנטיום 4, 2.66Ghz. זיכרון 1GB במהירות 400mhz. ב aquamark יש תוצאה שמתייחסת רק לכרטיס מסך (GFX), ושם התוצאה אצלי היא 6500, ואצל חבר שלי עם אותו כרטיס- 9350. אני צריך פיתרון חבר'ה, משהו כאן לא הגיוני !
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
טוב אז זה הסיפור שלי, לאחר שימוש של שנתיים ב9800XT של אסוס החלטתי למכור את המפלצת שעלתה לי בזמנו ממש יקר :s05: הצלחתי למצוא קונה ב500 שקל, הבנאדם בא אליי לקח את הכרטיס והשאיר בידי דילמה. הדילמה הייתה האם להוסיף כסף (שאין לי ;D) ולקנות משהו מודרני למחשב שלי (7600 GT למשל), או להסתפק בכרטיס מסך שיתן ביצועים עדיפים במקצת על הקודם (6600GT), שקלתי גם לקנות משומש בתחילה. עד שראיתי מכירה באתר של PCNOW של 6800 הרגיל במחיר זול בהרבה ממחיר השוק, מייד צצו לי הרבה חשדות. במיוחד שבאותה חנות הם מוכרים 6800LE שזאת גירסה מוחלשת עם 8 צינורות עיבוד בלבד ב50 שקל יותר מה6800 הרגיל. קיצר אמרתי לעצמי שבחיים אני לא אקנה את זה מהאינטרנט, ואם כבר אני אקנה אז אני אלך עד למשרדים/חנות שלהם שנ…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, תמיד ישנו איזה מסך שהוא השולט מבין מסכי ה17 CRT הזולים. בעבר אני זוכר שהמליצו לי על samsung 735df נדמה לי היה הדגם ? מה המסך המומלץ כיום בסביבות ה600 ש"ח ? תודה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מדוע יש כל כך הרבה כרטיסי מסך עם הקידומת 7600GT , איך מבדילים איזה הוא הטוב ביותר?
-
- 6 תגובות
- 547 צפיות
-
-
על איזה הגדרות אני יוכל להריצ את FEAR עם כרטיס המסך זה?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 1200 שקלים המפרט שלי כרגע הוא AMD 64 3200+ S-939 2x Kingston 512 MB DDR DUAL CHANNEL 2x MAXTOR 160GB S-ATA GiGABYTE GeForce FX 5900XT GiGABYTE GA-K8NS-939 או שיותר כדאי לי פשוט לקנות לוח חדש ולקנות כרטיס PCI-E אם כן תמליצו לי בבקשה על לוח חדש וזול לקנות :\ תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
רציתי להזמין את הכרטיס AGP geforce 7600GT אבל נגמר להם אז אני צריך להזמין ממקור אחר. קיבלתי המצלצות מהאשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=206814.new#new אני יכול בבקשה לקבל אתר אחר שממנו אני יכול לקנות את הכרטיס? תודה.
-
- 9 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך לא למשחקים הכי חדשים והכי כבדים... יש לי agp x4 (אפילו לא x8) יש לי כרגע fx5200 אבל די נמאס לי ממנו וגם כן הוא די חלש ראיתי את הכרטיס המסך הזה בksp ?9600 Pro EZ 256MB, TV, DVI, AGP? של powercolor ב350 ש"ח איך הכרטיס? ממה שראיתי הוא תומך ב128bit או שיש כרטיסים שנותנים תמורה יותר טובה לכסף..? נ.ב אני לא מעוניין לקנות יד שנייה
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם, דרושה המלצה לכרטיס מסך AGP לעבודות תיכנות עם Windows Vista (בעיקר לשם התאמת תוכנות קיימות שכתבתי למערכת ההפעלה החדשה). התקציב הוא עד 800 ש"ח. אני מעוניין, כמובן, בכרטיס שיוכל לעבוד עם הממשק הגרפי החדש Aero (כלומר תומך ב-DirectX9, ב-Pixel Shader 2.0 ובעל 128MB לפחות). הכרטיס לא מיועד למשחקים (אולי משחקים מזדמנים). המפרט הנוכחי שלי: [table] [tr] [td]מעבד:[/td] [td] Pentium 4 2.4c [/td] [/tr] [tr] [td]זיכרון:[/td] [td] 1GB (Kingston 4x256MB) [/td] [/tr] [tr] [td]לוח אם:[/td] [td] Abit IS7 [/td] [/tr] [tr] [td]כוננים קשיחים:[/td] [td]WD 80GB, WD200GB (שניהם בממשק IDE)[/td] [/tr] [tr] [td]כונן DVD:[/td] [td] Toshiba DVD SDM-1712 [/td] [/tr] [tr] [td]צורב DVD:[/…
-
- 6 תגובות
- 580 צפיות
-