כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
כי הרי לא ניתן להשתמש ברזולוציות גבוהות מ1280*1024, אז התוספת של ה256MB לא ממש תוסיף, לא?
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מי מנצח? בהנחה שיש 7950GT של 256MB...ואם לא אז מה ההבדל...?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, השאלה שלי היא האם כרטיס של 256 מגה מספיק? מכיוון שראיתי שרוב הכרטיסים החדשים הם 512 מגה ואפילו ג'יגה. האם ניתן לשדרג כרטיס כזה ל512? אשמח לתשובה תודה
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
http://tw2005.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX76T256D-RH.htm כרטיס ישב על מחשב שישמש בעיקר למשחקים, מה שכן אני לא מעוניין לקנות כרטיס במחירים גבוהים כמו X1900XT (גם בגלל שיכנס הדיירקס 10 בזמן הקרוב). לכמה זמן הכרטיס הזה יחזיק ? הוא טוב (הדגם הספציפי הזה) ? הוא יוכל להריץ משחקים חדשים ברמה טובה/בינונית/גבוהה ? שאלה אחרונה, זו קניה משתלמת סך הכל או שאין למה לצפות ? ??? תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
http://www.spikedhumor.com/articles/58839/How_It_s_Made_Computer_Circuit_Boards.html
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני מתחבט בשאלה הזו כבר כמה זמן. יש לי X1900. אני צריך לקנות לוח חדש + ספק (בעצם מחשב שלם). מצד אחד שני X1900 זה ממש מגניב, אבל אני לא מתכוון לקנות אתהשני עכשיו וכשלבסוף אקנה אותו, בשוק יהיו כרטיסים חזקים כמו שני הכרטיסים ביחד. עם זאת הכרטיס השני יהיה משמעותית יותר זול ממה שהוא עולה כיום. יש גם את השיקול של הספק - שצריך להיות יותר חזק - כדי שיחזיק 2X X1900. איזה צד של המשוואה "שוקל" יותר? מכירת X1900(בעוד שנה) - כרטיס מדור מתקדם יותר(בעוד שנה) =?= X1900(כיום) + X1900(בעוד שנה) + ספק חזק יותר (כיום) מה דעתכם?
-
- 14 תגובות
- 760 צפיות
-
-
הציעו לי 7300gs של expertvision לא שמעתי\לא מכיר החברה אמרו לי חברת בת של palit יש חוות דעת\נסיון למישהוא? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
hey i want to purchase a laptop with GMA950 ' now i want know if this grafic card can work with a AERO Glass of windows VISTA . thanks.
-
- 8 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי אנשים! יש לי כרטיס מסך חדש כאמור של XFX 7600GT ,מאז התקנתו יש לי כל הזמן בעיות. הבעיה עכשיו לאחר פירמוט והתקנת הדרייברים הכי חדשים היא שיש הבזקים כשאני גורר חלון בווינדוס.. יש כאלה ריצודים בצד של החלון - דבר שלא היה לי עם הATI העלוב הקודם שלי X550... יש גם מריחות כאלה שאני גורר חלון... אלה תופעות שלא היו לי יכול להיות שזה בגלל המסך שלי? LG 1750SQ? יכול להיות שזה בגלל שאני מחבר את הכרטיס מסך עם מתאם לVGA מDVI??? אולי יש בעיה בהגדרות??? הדברים האלה די מרגיזים....יש פתרון? אשמח לעזרה....
-
- 6 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום Gigabyte הוציאה לאחרונה כרטיס 7600GT 128MB מוזל בכ- 40$ מ- ה- 7600GT 256MB גם הוא מגיע כמובן עם DDR3 וכל הנתונים הרגילים של ה- GPU אני מתלבט בינו לבין ה- 7600GS הרגיל שלהם ? אני מתכנן לשחק משחקים חדשים אך רזולוציות ו- High detail לא ממש משנים לי מה אתם אומרים ?
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
איזה דרייבר מאפשר את הביצועים הכי טובים ו-OC לכרטיס FX5600 ULTRA של NVIDIA, (כן, אני יודע שהוא ענתיקה) לWINDOWS XP, ומאיפה מורידים אותו?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
יש לי לוח שתומך רק ב AGP אז אני יכול רק AGP ויש לי 500שח לכרטיס מסך. מה הכי שווה בתחום של זה???
-
- 11 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מצאתי את הכרטיס הזה באיזה אתר למכירה הייתי בטוח שהוא נכחד אני זוכר לפני חצי שנה זה היה אחד הכרטיסים מחירו עמד על כמעט 3000 מה אתם אומרים בשביל 950 שח שווה לקנות ???? http://www.digma.co.il/shop/product_info.php?language=he&products_id=3566
-
- 14 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכם עכשיו שיש לי בבית LCD של 32 אינץ' (בפורמט רחב) ולפטופ עם Core Duo וכרטיס מסך ג'יפורס 7400 שמסוגל לסחוב משחקים ברמה סבירה , אני הייתי מעוניין לשמוע מכם איזה משחקים אתם מכירים שיכולים לרוץ ברזולוציה של מסך רחב. משחק אחד ניסיתי בינתיים ורץ סבבה לגמרי רק מה הוא תומך רק ברזולוציות "רגילות" כלומר התמונה נמתחת לצדדים... אגב הרזולוציה הטבעית של הטלוויזיה היא 1280X768 ועוד הערה - אם יש איזה משחק דורשני במיוחד יש לי תמיד את האופציה של להביא את הנייח שלי לסלון, המפרט שלו רשום לכם והוא כבר מסוגל להריץ נכון להיום כל מה שזז ;D תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום, באתר של powerColor רשום שהזכרון של הכרטיס הוא 200X2 DDR. ואילו באתר של ATI, רשום שהכרטיס בא עם זכרון של 300X2 DDR, וכך גם בביקורות על כרטיס של כל מיני חברות, כמו ג'יגה-בייט. אשמח אם מישהו יאמר לי איך זה יכול להיות שpowercolor הורידו את המהירות של הזכרון, עד כדי כך (זה די איטי), על אף שהוראות היצרן הן ל 300 מגה-הרץ. יש את האפשרות לרכוש את הכרטיס, ורציתי לדעת אם כדאי לי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
חשבתי על אחד מאלה, יחס עלות ביצועים טוב? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_981_1257&products_id=5470 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1243&products_id=4878 קצת פרטים: הוא רוצה להחליף את ה440MX שלו... ושמשחקים חדשים יעבדו קצת יותר טוב... אין צורך בכל הפילטרים וזה... רק שיעבוד... ושיתן את ההכי טוב לכסף
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
בשעה טובה חיברתי את כרטיס המסך, 6800GS של פאליט. הכל עובד נהדר, טמפ' סבירות 53 במנוחה, 66 במאמץ (תקנו אותי אם אני טועה). רק בעיה אחת קלה, באוורסט בלשוניות display-->gpu ו display-->pci/agp video לא מופיע כלום! ריק! שום דבר! אני רוצה לבדוק את תדרי הליבה והזכרונות וכל השיט שיש שם אבל אין לי כ"כ איך... מה הולך פה...? דרייברים חדשים מותקנים... מנהלים- אם לא קשור לפורום נא העבירו לפורום הרצוי. תודה. הוספתי תמונה... [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לצורכי קולנוע ביתי ו.. בנוסף אני רוצה את האפשרות לדגום וידאו לתוכו ולצרוב על DVD ומעוניין בהתייחסותכם לנושאים הבאים: 1. איזה חלקים אני ארצה שיהיו חזקים במחשב שלי, ובאיזה אני יכול לחסוך ? 2. כדי להשיג איכות דגימה טובה ,הבנתי שאני אצטרך כרטיס עריכה (DV?) ?, 2.1 אם כן , איזה כרטיס עדיף ? מה ההבדלים בפונקציות של הכרטיסים ? חג שמח!
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
האם כל כרטיס מסך חלש שיש לו 128M זכרון ותומך DX-9 מתאים מתאים לעבודה בויסטה ב-AERO ?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! (פעם ראשונה פה ) אז ככה ..יש לי כרטיס טלויזיה עם כניסת SVHS ויציאה 21 פנים מהממיר עם מתאם של SVIDEO . עכשיו שאני מנסה לחבר בין הSVIDEO לכניסה של הכרטיס טלויזיה אני לא מקבל תמונה דרך RCA כן מקבלים תמונה אבל לא חלקה. נסיתי עם אותו ממיר דיגיטלי בטלויזיה אחרת עם כניסה דומה וזה פועל ...משמע משהו בכניסה של הכרטיס טלויזיה לא תקין. נסיתי כמובן לשחק בהגדרות בממיר הדיגיטלי וכמובן בתוכנה של הכרטיס טלויזיה ועדין אין תמונה ,מה עשיתי לא כראוי ? :-[
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש,ואני לא יודע איזה כרטיס מסך כדאי לבחור. התקציב שלי לכרטיס מסך הוא בערך 1500 שקל,אפשר לחרוג קצת... אני חשבתי על הכרטיסים הבאים: Gigabyte FX7900GS PCI-e 256Mb Retail Video Card Sapphire Radeon X1900GT PCI-e 256 MB VIVO Retail Video Card Sapphire Radeon X1900XT PCI-e 512 MB עכשיו אני לא בטוח לגבי החברות של הכרטיסים אם הם בסדר אם לא תמליצו לי על אחרות. דבר שני אני לא יודע איזה מבניהם עדיף יותר. דבר שלישי אם אתם ממליצים על משהו שלא רשמתי פה והוא בערך בתקציב שלי אז תרשמו בבקשה. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 550 צפיות
-
-
http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=230669&highlight=crucial יש אמת בסיפור הזה? Radeon X1900 XTX 512MB ב 2050 שקל
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
-
איזה כרטיסי(ים) הכי משתלמים בשוק ה- MEDIUM או HIGH END? תנו בבקשה דגמים של ATI ומתחרים שקולים של NVIDIA נ.ב.: איך המסך SAMSUNG 731BF בתקציב של כ-1500 ש"ח?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-