עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by darkman,

הורדתי תגירסה האחרונה אבל היא לא פותרת את הבעיה-MKII V2.21 E למישהו יש פיתרון אחר? אני זוכר שהיה משהו עם ההגדרות אבל לא זוכר בידיוק

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  2. Started by EagleX2,

שמתי לב שכשאר אני משחק במשחקי 3D כגון aa ו cs הכתב נראה מטושטש ולא ברור. כל הפרטים האחרים נראים בסדר גמור. למישהו יש פיתרון? Radon9800pro

• 10 תגובות
    • 709 צפיות
  3. שלום אני מחפש מסך שטוח לחוטין ! 19 אינצ' ב 1500 שקל בערך שישמש למשחקים וישיבה ממושכת מול המחשב ושישרוד זמן רב ... תודה

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  4. ???

5. אני רוצה לקנות כ. מסך חדש מ דגם RADEON אני רוצה לקנות את הדגם 9600. האם כדאי לעשות את זה אכשיו או לחקות עד שיצאו דגמי XT ואז בטח המחירים יפלו וה 9800 יעלה פחות ואז אני יוכל לקנות אותו. האם ה 9800 יעלה כמו ה 9600 אכשיו או יותר כי אני לא מתקוון להוציא יותא מ 1200 ש"ח. תודה מראש LETHAL ACID...

6. Started by yambtz,

יש לי כרטיס מסך asus V9280TD שהוא מבוסס ti4200-8X בחודש האחרון המחשב עושה יותר ויותר צרות רק בימים חמים. אני לא אתחיל לפרט את הבעיה עכשיו. מספיק לאמר שאני כותב את זה במחשב של אחיות שלי. כשהמחשב פתוח. כבוי רבע שעה, והחדר שלי ב 28 מעלות, עד שהוא מגיע למסך שאני מכניס את הסיסמה של המשתמש שלי הוא כבר חם מדי שאני אגע בו. בעיקר הזכרונות. איך אני בודק אם זה באמת זה? ועוד משהו. יחד עם הכרטיס קיבלתי תוכנה, asus smartdoctor 2 שעושה OC חכם לכרטיס. זה לא פוגע לי באחריות נכון? הרי היצרנית סיפקה אותה והתקינו לי אותה בחנות.

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  7. Started by parker,

חבר שלי קנה לאחרונה את ה 3d prophet 9800 pro 128mb והוא שמע שיש דרך להגיע איתו לביצועים של xt, רציתי לדעת אם יש מדריך לאיך לעשות את זה או אם בכלל צריך מדריך לזה, ואם כן איפה אפשר למצוא את זה, אשמח לקבל עזרה ממכם

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  8. Started by coorva,

יש לי מערכת XP PRO וכרטיס מסך INNOVISION GEFORCE 4 MX 440 64MB הגירסה של הדרייבר לכרטיס היא 27.20 ואני רוצה לעדכן את הדרייבר. מצאתי את המקום ממנו מעדכנים אך איני יודע איזו גירסה להוריד מהרשימה של הדרייברים. אודה לכם אם תעזרו לי בעניין זה. רשימת הדרייברים:http://www.ivmm.com/download_inno3d.html

9. Started by KingAlpaca,

שלום, כמו שכתבתי באשכול אחר, אני מעוניין לקנות מסך, והרבה ממכם המלצתם לי פשוט ללכת לחנות, להסתכל מה נראה לי ולקנות. הבעיה היא, שלא מצאתי חנויות שיש להם הרבה מסכים בתצוגה, מקסימום 5-6. אז אם מישהו ממכם מכיר חנות, שמציגה הרבה מסכים, מחברות שונות (מאג וסמסונג הכי חשוב), באיזור המרכז (בעיקר נתניה), בבקשה תרשמו. תודה.

• 9 תגובות
    • 708 צפיות
  10. Started by albert,

שאלה של - כן ,לא, אולי - שווה או לא שווה 600 ש"ח? : http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=2986903&type=2&product=1&category_name=%eb%f8%e8%e9%f1%e9+%ee%f1%ea

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  11. Started by ron533,

9800 נשמע לי תמיד כליגה אחרת אבל הבנתי שגרסת ה SE היא החלשה ביותר יחסית בסדרת ה 9800, השאלה אם כדאי ללכת עליה או לקנות 9600XT שהוא החזק בסדרה שלו? המחירים דומים עכשיו (לפי ZAP לפחות)... תודה נ.ב. - איזה חברה יותר איכותית ברכיבים ובסה"כ? SAPPHIRE, ATI, GIGACUBE, אחרים?

12. Started by RoyShefy,

מסך מיוחדדד! למשחקים בעיק חדות וצבעים יפים ובעיקר למשחקייייםם!!! 8)

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  13. Started by noambaum,

שלום לכולם חרשתי לאחרונה הרבה אתרי חומרה בארץ ובחו"ל וניסית למצוא מהו מסך ה-LCD "האולטימטיבי" עבור גיימר בתקציב של עד 3,000 שקלים חדשים. עד רגע זה אספתי סה"כ 5 מסכים שלפי דעתי נמנים עם "החמישיה הפותחת" למסכי LCD בתחום התקציב הנ"ל. הצגים הם: 1)Viewsonic VP171 2)sony sdm-s71b 3)IIyama E431S 4)LG FLATRON L1710B 5)HUYNDAI Q-17 תחום המחירים שלהם הוא מ-2,540 עד 2,850 ככה שהם נכנסים לקטגוריית"עד ה-...." ובגלל זה אבקש לא לדון במחיר של המסכים. אציין עוד דבר אחרון שלכל המסכים יש זמן תגובה של 16ms חוץ מה- HUYNDAI Q-17 שמסתרך מאחור עם זמן תגובה של 20ms לענינינו.....איזה לדעתכם הוא "הצג המנצח"? (כחו בחשבון שחשוב רק זמן התגובה ,DVI, והתצוגה עצמה, לא חשובים לי רמקולים וכו') בתודה …

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  14. Started by vourt,

ה9800 PRO שלי של GIGABYTE עושה בעיות בחיבור TVOUT שחיברתי בעזרת כבל scat לטלויזיה של SONY TRINITON. יש תמונה, יש דסקטופ, ובאמת כמו שתמיד אמרו - אין על האכות של ATI הבעיה היא כשאני מפעיל סרטים, ומשחקים - התמונה כאילו לא עוברת, פשוט תמונה שחורה באזור שבו עובד הסרט/משחק. מישהו פעם ניתקל בבעיה הזו ?? תודה, kfir@jesta.co.il

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  15. Started by 8-Ball,

המחיר שלהם כמעט זהה..וחשבתי..שבגלל שהצ'יפים גם ככה של ATI אז הם כנראה ידעו לנצל אותו יותר טוב..ויהיה עדיף לקנות את הכרטיס מ ATI... מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  16. לא רואה את הסמלים של המחשב שלי וכול אלה שבצד ניסיתי בפעם הראשונה לראות סרט בטלוויזיה רז הכנסתי את הכבל והעברתי את המצב לכפול עכשיו זה לא עבד והראה הודעת שגיאה וכשהפעלתי מחדש את המחשב כל הסמלים בצד נעלמו ואני לא יכול להחזיר את זה ממצב כפול למצב רגיל מה עושים ??? יש לי כרטיס מסך של nvidia geforce 2 וwindows 98

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  17. Started by __MIKO__,

לאחרונה שמתי לב לבעיה של מין נקודות , כמו נצנצים ע"ג הזכוכית של המסך. ניסיתי נוזל לניקוי חלונות ואני מפחד שזה מה שגרם לנקודות האלה. אם למישהו הבחין בתופעה כזו ואיך ניתן להוריד את הנקודות האלה - שירגיש חופשי להגיב. חיים

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  18. Started by .Oz,

האם מישהו יכול לתת לי הסבר מסודר (לא מצאתי כזה) על opengl מה התפקיד של הדרייבר הזה בדיוק ומה הוא בדיוק דורש מהמהערכת שלי?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  19. שלום! יש לי fx5200 256ddr אני שוקל על לשדרג אותו יש לי תקציב של 1000 שקל פלוס מינוס וחשבתי על ati. אני לא יודע איך הם עומדים מול אנווידיה בגלל סיבה פשוטה שמעולם לא היה לי ATI . מישהו יודע איזה כרטיס טוב אני יכול לקנות בתקציב הזה? ששוה את הכסף ואני לא סתם אזרוק אותו שעכשיו יצאו הכרטיסים החדשים משתי החברת כמובן . בתודה מראש דניאל

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  20. שלום לכל אנשי הפורום 1. הייתי מעוניין לקבל המלצות לכרטיס/י מסך שטובים בעיקר לעריכת וידאו 2. מה ההבדלים בין READON ל- G FORCE והאם יש צורך להשקיע בכרטיס מסך חזק אם יש לי (בסביבות 1000 ש"ח ומעלה) או אפשר לקנות את הכרטיסים הפשוטים. 3. טכנאי מחשבים הסביר לי שכרטיסי GFORCE4 לא מומלצים כלל לעריכת וידאו אלא למשחקים בלבד(בגלל שהם לא ובדים טוב עם תוכנות עריכה כמו PREMIER)- האם זה נכון? אני די חדש בעסק הזה אז אני אשמח אם תוכלו לפרט ברמה של מתחיל בתודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  21. Started by eranmor,

ביקרתי עכשיו בעמוד המחירים של ATI http://www.ati.com/shopati/pricespcusa.html ראיתי דבר מוזר והוא שהALL IN WONDER RADEON 9000 PRO עולה כמו RADEON 9600 PRO מישהו יכול להסביר לי למה זה ככה וגם מה זה "ALL IN WONDER"?

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  22. זה המחשב שברשותי: P.4 3.0 Northwood ASUS P4P800 Deluxe Kingston PC3200 400 MHz 256 X2 GeForce FX5600XT 256MB 128bit כרגע השחק עובד ח-ל-ק על High וברזולוציה 800X600.... אבל נראה לי בלי פילטרים.... האם כדאי לי להוסיף פילטרים ואם כן איך?? תודה

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  23. מה אני אמור לצפות מהכרטיס הזה ? שיפעיל משחקים על רזולוצויה הכי גבוהה עם הגדרות הכי גבוהות? או פחות? יש לי מסך 17אינץ' עם רזולוציה מקסימלית של 1280X1024 למשל בקרייסיס 2 אני שם את כל ההגדרות על הכי גבוה anti analysing x16 ואת כל השאר על הרמה הכי גבוהה וכמובן שזה לא ממש הולך אז הנמכתי את כל ההגדרות על רמת GAMER (רמה 2) ועשיתי בלי אנטי אנלייסינג והמשחק רץ טוב השאלה אם ככה זה אמור להיות או שזה רק אצלי נתתי את קרייסיס כדוגמא כי לפי מה שהבנתי זה אחד המשחקים הכי תובעניים מבחינת גרפיקה

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  24. היי, נכון להיום יש לי את המחשב הבא: Mainboard : Gigabyte 945P-S3 Chipset : Intel i945G/GZ Processor : Intel Core 2 Duo E6300 @ 1866 MHz Physical Memory : 2048 MB (2 x 1024 DDR2-SDRAM ) Video Card : ATI Technologies Inc Radeon X1950 Pro (PCIe) Hard Disk : WDC (250 GB) DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H22N DVD-Rom Drive : WP1305I QVW813C SCSI CdRom Device Monitor Type : LG Electronics L1932S - 19 inches Network Card : Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet NIC Operating System : Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 3 DirectX : Version 9.0c (May 2008) רכשתי את המחשב שלי לפני כשנתיים ולאחרונה הוא קצת מגמגם במשחקים שדורשים גרפאיקה גבו…

25. אהלן, הגיע הזמן לשדרג קצת את הצעצוע, ואני לא מרגיש שיש טכנולוגיה ששווה עדיין לשדרג את כל העסק בשבילה.. אז נתחיל עם שדרוג הכ. מסך - מעבד Q6600 (עם קירור Scyth, לא זוכר את שמו, אבל הוא גדול בצורה מגוחכת) לוח אם GA-P35C-DS3R כרטיס מסך eVga 8800GT 512Mb (superclocked) ו2 גיגה זיכרון על 800 הרץ. על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים? אם בכלל כדאי לשדרג? (אני דיי גמיש במחיר, סטיית תקן של עד 500 ש"ח). (המסך הוא 24" רחב, T240). תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.