כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
מה יותר כדאי 8800GT 512 SLI או 8800GTX? מבחינת ביצועים בסטוק, וב-OC?
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
המחיר שלהם כמעט זהה..וחשבתי..שבגלל שהצ'יפים גם ככה של ATI אז הם כנראה ידעו לנצל אותו יותר טוב..ויהיה עדיף לקנות את הכרטיס מ ATI... מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי, ברשותי כרטיס מסך HD5850 שעבר OC קטן-בינוני. רוב המשחקים עובדים בסדר חוץ מכמה שמקרטעים עם פילטרים\פילטרים על מכפלה נמוכה(BF3\SLEEPING DOGS לדוגמא) בקרוב מאוד אשדרג את המסך למסך FHD חדש ולכן עם הרזולוציה החדשה יבואו עוד קירטועים. ברצוני לשדרג את כרטיס המסך לכרטיס מסך עד 1400 ש"ח,רצוי כרטיס בעל יכולות OC טובות. הספק שלי הוא : SeaSonic S12II 520w
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
הוא פשוט לא עובד אני לוחץ אליו והוא לא עולה לי
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
רציתי לדעת חוץ מהגודל מה עוד יותר טוב המסך LCD ממסך CRT ? פחות קרינה וזה פחות הרס לעניים ? מה בדיוק ?
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואיתו GTX570. (במקום HD4870 שהיה לי) השאלה היא כזאת: למחשב מחוברת טלויזיה בHDMI, ומשמשת לצפיה בBOXEE שמותקן על המחשב. במחשב הישן הגדרתי שני פרופילים נפרדים, אחד שמתמש בטלויזיה כמסך עיקרי, ושני במסך הרגיל. כשרציתי לראות סרט, פשוט הפעלתי את הפרופיל המתאים. אני מנסה לארגן אותו מצב עם הGTX570 שלי, אבל אני לא רואה אופציה לפרופילים בכלל, שלא לדבר על לתת HOTKEY לפרופיל מסויים. האם יש איזה מצב מתקדם שאפשר להפעיל בcontrol panel
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי Leadtek 6800GT 256MB עם 16 צינורות עיבוד ואני רוצה לסגור לו את צינורות העיבוד ל 12 או משהו כזה, איך אני עושה את זה?
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי RADEON 9800 PRO וחיברתי את הטלויזיה אליו עם כבל S VIDEO התמונה עצמה סבבה לגמרי אבל יש הפרעות כאלה בצבע אפור...מישהו יודע מה זה או מה אפשר לעשות בשביל לפתור את זה?
-
- 14 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מישהוא יכול בבקשה להסביר לי מזה טרנסים או משהוא כזה? [br]פורסם בתאריך: 12.01.2007 בשעה 14:34:09 ומה זה מהירות שעוןסליחה שלא רשמתי
-
- 9 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום. אם אפשר עזרה,בתוכנה MSI Afterburner כל פעם שאני משחק אני מפעיל את השמירה של הגדרות ומנצל תכרטיס מסך אחרי שאני מסיים לשחק, אני עושה רענון והוא חוזר למצב רגיל. אז עכשיו שאני עושה רענון הוא לא חוזר והטמפרטורה על 50 ולא 30 כמו שהיה וגם mhz גבוה ולא יורד. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אהלן, לאחי היתה היום בבית הפסקת חשמל, וכאשר הוא הדליק מחדש את המחשב, המחשב עלה עם תצוגת צבעים של 8 ביט (מקודם היה לו 32) מה שעוד יותר מוזר, זה כשהוא מפעיל משחקים, המשחקים עולים בצבעים מלאים ועשירים, הבעיה היא רק בתצוגה של וינדוס (יש לו וינדוס ויסטה) כמו כן, יש לו כרטיס מסך nVidia 9800GT. ניסינו לשנות בהגדרות התצוגה של וינדוס (Display Settings) את ה- Color Depth אבל אי אפשר לבחור כלום מלבד 8 ביט... אם למישהו יש מושג למה זה, אני אשמח לשמוע! ;D
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
עשיתי את הבדיקה ב- 3D MARK וקיבלתי את התוצאה הזאת 4960 עכשיו אני לא יודע אם היא טובה או לא.... מי שמבין בזה שיגיד לי בבקשה... אהה הכרטיס מסך שלי הוא GEFORCE 6800GT מעבד - AMD3400+
-
- 9 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
היי... אממ... לא ידעתי לגמרי לאן לפנות ואני גם לא סגור על מקור הבעיה אבל יש כל מיני אנימציות שרצות למשל באתרים... למשל הפרסומת שבאתר כאן.. אז כשהיא נמצאת במרכז המסך אז הוא לוקח הרבה CPU גם יש GIFים שעושים אותו דבר גם בפיירפוקס וגם באקספלורר... ניסיתי להוריד אותם למחשב ועדיין אותה בעיה אז אני מנחש שהבעיה היא בכרטיס הגרפיץ. יש למישהו מושג? דרך אגב אני משתמש ב: GeCube RADEON X1600 PRO Series 256MB windows xp sp2 firefox 2.0 ie7 וכד'
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני לא מבין פה בשמות של הכרטיסים!! נגיד ג'יפורס 7600 יותר טוב מ-7200 ואז המספר הגדול יותר טוב... יש שמות של כרטיסים... שלא רשום דברים כאלה... איך אני יודע מה יותר טוב??
-
- 9 תגובות
- 723 צפיות
-
-
כשהחלטתי שאני הולך לקנות כרטיס מסך חדש חשבתי לקנות את hd 3850 או hd 4670 כרטיסים שעולים 400 אבל שהגעתי לחנות FOXPC וראיתי שיש את ה9600GT של חברת TWINTECH בגרסת XT OC והוא עולה 540 החלטתי להוסיף עוד כסף ולקנות אותו. עכשיו מה שרציתי לשאול אותכם האם זה היה שווה להוסיף עוד 140 בשביל הכרטיס הזה, הוא טוב בהרבה מהראשונים שרציתי? בבקשה תגיבו לי כי לא בלב שלם עם הקנייה הזאת.
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש כבר הרבה זמן סקירות של כרטיסי מסך ניידים ולא מוצא כמעט כלום, אני צריך במיוחד של 865GM שמובנה במחשבים עם פנטיום-M. פחות חשוב לי של כרטיסי HIGH END. מישהו מכיר?
-
- 9 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני יודע שכבר היו כמה הודעות בקשר למסכים שונים אבל אני קונה מחשב בימים הקרובים ומתכנן לקנות מסך 17" LCD. הבעיה היא שאני קונה מיבואנים ואלה לא מייבאים את VIEWSONIC או SAMSUNG. ככה שאני נשאר עם BENQ , MAG ו LG. לפני שאני לוקח את אחד מהמסכים האלה (עם 16MS) אני רוצה לדעת - מי מייבא את מסכי הרקולס ? אם הייתי יודע מי היבואן - הייתי הולך על ה PROPHETVIEW 920 PRO DVI. כרגע מה שנראה זה שאני "אצטרך" לבחור ב MAG MS776 החדש. (אני יודע שכלנית היו מייבאים את הרקולס לפני שנה - שנתיים אבל במחירונים שלהם כבר לא מופיעים מוצרי הרקולס). מה דעתכם, דרך אגב, יש פה מישהו שכבר קנה את המסך הזה ויכול לספר עליו ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה לי מערכת עריכת וידאו של אויד ואפטר . יש פה מישהו שיודע מה ההבדלים בין הכרטיסים השונים של הקוואדרו למשל בין : quadro fx 540 quadro fx 1400 וכמו כן מה ההבדל בין החברות המציאות אותן כגון leadtek pny תודה !
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
תראו את הכרטיס ואת הדגם במפרט. הוא בא עם OC מהיצרנית וקירור מיוחד של Zalman . הנה הכרטיס: עדיין אין לי אותו, אז אני שואל, הוא שקט? איך הוא יריץ משחקים כמו Crysis ברזולוצייה של 1680X1050 ואיכות MED עם המפרט בחתימה?
-
- 9 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מי מבין שני הסטים ייתן ביצועים גרפיים טובים יותר: INTEL CORE i3 530 2.9GHz על GA-H55 או AMD ATHLON II X3 440 3.0GHz על GA-MA78LMT-US2H השימוש העיקרי הוא אופיס, אינטרנט, יוטיוב.
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני יכול להשיג אותו במחיר ממש נמוך..שווה?
-
- 12 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי ממיר דיגיטלי של YES האם אני יכול לחבר אותו לכרטיס VIVO ולהקליט תוכניות, או שאני חייב כרטיס טלוויזיה? (אם כן, אילו חיבורים/כבלים אני צריך?) תודה
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
קראתי בכמה מקומות שגם ליבת ה G80 תומכת בטכנולוגיית PHYSX ,TCK באתר של NVIDIA כתוב שה 9800 וה 260 וה 280 רק תומכים... אני חושב שבספסיפיקציה של ה 8800GTS שלי G80 היה כתוב שהוא בעל יכולת עיבוד פיזיקאלי.... מה נכון?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4705 זה האתר של הכרטיס
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-