עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dd7,

מה הפרש ביצועים בינהם?גדול?קטן?

2. Started by d.k.,

איזה כרטיס מבין כרטיסי AGP הבאים הכי כדאי לקנות? לפי מה שקראתי 6800GS ו7600GS עדיפים על X800GTO (תקנו אותי אם אני טועה)... השאלה היותר קשה מה עדיף בין 6800GS ו7600GS...? משום מה לא מצאתי שום השוואה ישירה בין שני הכרטיסים הנ"ל ברשת... מצד אחד 6800GS הוא בין הכרטיסים המובילים של סידרה 6 ( פחות או יותר באותה רמה כמו 6800GT ), מצד שני 7600GS כרטיס די בינוני יחסית לסידרה 7, אבל הסידרה עצמה יותר חדשה... 1) X800GTO http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1579 2)FX7600GS http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1988 3)FX6800GS http://www.pcchip.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1199 (256BIT( http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=157…

3. כבר דיי הרבה זמן אני שובר את הראש איזה כרטיס לקנות. השאלה שלי היא איזה כרטיס יותר חזק: Palit nVIDIA GeForce FX6800GS 256MB AGP או Palit Radeon X800GTO 256MB AGP? התקציב הוא עד 800 ש"ח אין אפשרות להוסיף שקל מעל,אם מישהו מכיר כרטיס חזק יותר במחיר הזה הוא מוזמן להמליץ

4. נמאס לי מה 5700LE הישן והמאעפן שלי... הוא בקושי מריץ PES על הגדרות בינוניות... אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ולהוסיף זיכרון וככה לשרוד עם המחשב עוד שנה ואז לקנות מחשב חדש. מה אתם אומרים? 7600GS נכנס בתקציב? או שכדאי 6800NU ולנסות לפתוח לו צינורות?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Mr.positive,

קניתי X1900XT 512 וזה רושם לי שהשם של הכ.מסך שלי הוא x1900 series זה בסדר ? ורושם לי 500 core clock ו 594 memory clock בCatalyst Control Center ?

6. היי, אני רוצה לקנות מחשב ואני לא גיימר עצבני כך שרציתי לקנות כרטיס מסך Leadtek PX7300GT TD256Mb PCI-e bulk Video Card שעולה 499 ש"ח. דיברתי עם חבר שלי שהתייעץ עם אנשים ואמר שהוא לא ממש טוב ומשחקים חדשים לא יעבדו עליו ועוד שנה כבר לא ניתן לעשות איתו הרבה. האפשרות השנייה שלי היא: Leadtek PX7600GT TDH PX7600GT PCI-e 256MB bulk Video Card שעולה 989 ש"ח. או Leadtek PX7600GT TDH Extreme PCI-e 256MB bulk Video Card שעולה 1280 ש"ח. מה אתם אומרים הכרטיס המסך השני הוא סבבה או שעדיף להשקיע עוד ולקנות את אחד משני האחרים, או שבכלל אתם יכולים להמליץ על כרטיס מסך טוב שאני יהנה ממנו גם עוד 2,3 שנים. בתודה,

7. שלום חברים מחר אני קונה את המסך 1970HR ויש לי כרטיס מסך דיי ישן ללא חיבור DVI רציתי לדעת אם כדי לי לקנות כרטיס מסך חדש (נראה לי שכן) אבל השאלה היותר חשובה היא איזה כרטיס אני צריך השימושים שלי הם עבודה משרדית,אינטרנט וסרטים ולא למשחקים!! ושתהיה יציאה לטלויזיה... תודה חברים חשוב לי...

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  8. Started by junkkiller,

שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך למשחקים AGP עד 1000 שח ושיהיה זמין באיזור חיפה תודה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by sheff2k1,

אני לא עוקב אחרי מה שהולך בתעשיית החומרה בתקופה האחרונה, לכן אני רוצה לדעת פחות או יותר מה שווים כרטיסי ה main streem של היום(סביבות 500-600 שקל) בהשוואה ל9600 פרו שיש לי. כמו כן, האם DX10 כבר רלוונטי? או שזה עדיין DX9?

• 15 תגובות
    • 989 צפיות
  10. Started by mtnm,

היום הסרתי את את האומגה דריבר שלי ורציתי להתקין את הקטליסט 6.9. ההסרה עברה חלק ואפילו הרצתי אחרי זה את driver cleaner pro במצב בטוח כדי לנקות את הזבל שנשאר. באמצע ההתקנה של הקטליסט פתאום קופצת הודעה שאומרת Zero Display Service Error ואז אני צריך לאתחל את המחשב מחדש. אחרי האתחול כאילו הדריבר הותקן כלומר אני יכול לשנות רזולוציה וכו' אבל לא מופיעה לי שום אפשרויות של ATI בתפריט מתקדם של הגדרות תצוגה. אחרי חיפוש די מעמיק בגוגל ו3 שעות שניסתי לתקן את זה אני די ניואש. דרך אגב ניסתי להתקין את הדריברים של אומגה עוד פעם אבל אותה שגיאה. מה שלא ניסתי זה לנסות להתקין דריברים ישנים חשבתי שעדיך להתיעץ איתכם קודם. מישהו ניתקל בבעיה והצליח לתקן אותה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  11. האם עדיף כ.מסך חזק יותר שאינו תומך ב DX9 או כרטיס מסך חלש יותר שכן תומך? ההשוואה היא במחשב נייד בין RADEON 9000 Mobility שאינו תומך לבין intel 82855/82852 שכן תומך

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  12. Started by yotamavi,

מה עדיף.. הדרייברים מהאתר של NVIDIA או דרייברים של אומגה? (ל7950GT)

13. Started by lago,

שלום, מה המסכים המומלצים לגרפיקה ושיש אפשרות לחבר אותם למקינטוש? תודה

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  14. Started by manz11,

כל משחק שאני מעלה אני רואה אותו על מסך מלא ...כאילו שמשחק נימתח אל מעבר למסך ...(בערך פי 2 גדול יותר מהמסך). האם זו בעיה נפוצה ....ואיך אפשר לפתור את זה ..?

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  15. שאני קונה כרטיס מסך בניפרד אני צריך להגיד למוכר איזה PCIE יש לי? *2 או *4 וכו'? יעני כל מהירות הגודל שונה אז יש כרטיס לכפול 4 וכרטיס לכפול 8? וכו'?

16. יש לי את המסך הזה: samsung SyncMasterDFX והגיע לידי המסך הנ"ל: Mag 786FD אני צריך להחליט איזה מהם יותר טוב בכדי להשאיר אחד אצלי, תעזרו לי בבקשה, שניהם 17" ושנהם במצב טוב רק לדעת איזה יותר איכותי... תודה.

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by ZenMaster,

אם אני אשים שני כרטיסי מסך על P5W HD DE אחד למשחקים ואחד לעבודה גראפית ורינדור כבד. באיזו מהירות יעבדו שני הכרטיסים ?? האם המהירות של אחד מהם תהיה נחותה מהמהירות של הכרטיס השני ??

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  18. Started by lmlm,

אלו תוצאות הרינדור של הG80 בזמן אמת האישה האמיתית: :o :o :o :o :o מקור: http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=4455

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  19. איך הוא במשחקים? יש מריחות? האם באמת שמים לב שהצבעים יותר מדוייקים בגלל שזה 16.7 מיליון צבעים? אפשר להוריד ברזולוציה אחת במשחקים ועדיין זה יראה טוב ולא מעוות? מה קורה אם מורידים ב2 רזולוציות..? בטעות פתחתי את הטרייד פה במקום במסכי LCD.. אם אפשר להעביר את הדיון לשם..

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  20. Started by Ic3 CuB3,

שלום !! חבר שלי צריך את הכרטיס הזה, הבנתי שיש את הכרטיס בגרסאת DDR2 ובגרסאת DDR3. כשחיפשתי בזאפ מצאתי רק את גרסאת הDDR2. :-[ יכול להיות שרק בגרסאת הEXTREME יש DDR3 ?? איפה ניתן לרכוש (אם אפשר הכי זול) את גרסאת הDDR3 ?? תודה רבה חברים. :xyxthumbs:

• 14 תגובות
    • 894 צפיות
  21. Started by parker8,

אני פשוט צריך חיבור כזה, כדי לחבר בצורה הכי איכותית מחשב HTPC ל-LCD... האם קיים משהו כזה? אפילו לא חייב כרטיס מסך... העיקר החיבור HDMI במחשב... אלא אם כן אתם ממליצים על דרך אחרת. תודה לעוזרים מראש

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  22. Started by canti,

חברת Galaxy פיתחה את כרטיס ה- Dual Core 7900GT שהוא בעקרון כרטיס 7900GT בעל שתי ליבות במקום אחד ולפי הבאנצ'ים הוא עוקף בביצועים (וגם במחיר) את ה- 7950GX2. מקור: http://www.guru3d.com/article/videocards/382/1/

23. Started by יניב51,

שלום לכולם הפעלתי היום את coolbits וראיתי בהגדרות שהמהירות של השעון לא תואמת לזו שיש באתר של לידיטק... באתר לידיטק: GPU/Memory clock 450/1320MHz אצלי: GPU/Memory clock 450\660 רק לי ניראה שיש כאן משהו מסריח? זה לא הבדל קטן, זה פחות חצי! יכול להיות שיש משהו עם הדרייברים? התקנתי עם הדיסק שקיבלתי ורשום שיש לי דרייבר 91.45 האם להוריד משהו אחר? מקווה שתעזרו לי, יניב

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  24. Started by jambo7,

שלום פירמתטי מחשב ישן של הילד, ואין לי את הדרייבר של כרטיס המסך, אני צריך קישור להורדת דרייבר שמתאים ל riva tnt 32mb במערכת הפעלה win98 תודה

25. Started by erap129,

אני בינתיים חשבתי על 3 אופציות: 1- 7600GT של ASUS ב1150 ש"ח 2- 7600GT של EVGA או GIGABYTE ב1030 ש"ח 3- 7600GT של POINT OF VIEW ב930 ש"ח אני רוצה את התמורה הכי טובה לכסף שלי..ואני יכול לקנות כרטיס מסך רק מKSP אז אשמח לעזרה תודה D:

• 5 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים