עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בעקבות הדיון שנפתח פה על זיהוי דרייבים של הכרטיס מסך גם אני בדקתי וראיתי שזה לא מזהה את הדרייבר החדש אבל אני לא יודע אם זה באמת בעיה . למי שיש catalyst 6.6 שיבדוק בEVEREST איזה גירסה הוא רושם כי אצלי ואצל עוד כמה בפורום הוא מזהה את זה כ 6.14. תודה לכל העוזרים. תמונה: http://img488.imageshack.us/img488/8287/3nl4.jpg

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  2. אני צריך כרטיס מסך טוב שאני ישחק במשחק הכי חדש על הרולוציה הכי טובה בקיצור כרטיס מסך שיספיק לי לעוד הרבה משחקים חדשים (אני צריך כרטיס מסך שיפעיל משחקים הכי חדשים על הגרפיקה הכי טובה ושיעבוד הכי טוב כי יש לי כרטיס מסך פשוט והוא מפעיל את הכל המשחקים אבל לא על הגרפיקה הכי טובה) תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  3. Started by mystikal,

שלום לכולם אני בונה לי מערכת עריכת וידאו של אויד ואפטר . יש פה מישהו שיודע מה ההבדלים בין הכרטיסים השונים של הקוואדרו למשל בין : quadro fx 540 quadro fx 1400 וכמו כן מה ההבדל בין החברות המציאות אותן כגון leadtek pny תודה !

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  4. Started by shloosh,

אני צריך למצוא תכרטיס מסך הכי טוב שאפשר להשיג חדש עד 600 ש"ח. נראה לי ש-TI4200 128MB 8x שעולה 499 חזק לעומת מתחריו החדשים אבל הוא יותר ישן גם יותר... אז אם למישהו יש הצעות? תודה רבה..

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  5. Started by napster15,

שלום. יש לי כרטיס מסך geforce 2 mx 400 64 mb התקנתי תדרייורים שלו והכול אבל בכל זאת שאני עושה מאפיינים - הגדות - מתקדם יש לי לשונית של הכרטיס מסך אבל אין לי אפשרות להגדרות של open gl יש לי רק של direct 3d חשוב לי שזהי ותקן ותהיה לי האפשרות במיוחד בשביל משחקי רשת. ניסיתי להתקין תעידכון של nvidia לא עזר וכמו כן גם ניסתי תדרייור של הדיסק ואני אל מצליח אני אל זוכר איזה דרייור שלהם מסדר תבעיה הזאת אני פשוט צריך דריוו שיתקין לי ת open gl במחשב תודה D :

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  6. Started by the kon,

שלום מה מצב?? רציתי לדעת איך הכרטיס 6600GT של ליטק?? הוא טוב או שיש חברה שעדיפה ואם אפשר קצת מידע על הכרטיס תודה

• 11 תגובות
    • 710 צפיות
  7. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1340193 FUJISTU SCENICVIEW X17-2 תודה רבה! אם יש ביקורות ברשת תשלחו לי גם כאן תודה רבה מנשה

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  8. וכן, איך אני יודע איזה ספק כח יש לי במחשב?

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  9. לפני הכל....עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו שיעזור לי... איך אני "מחזיר" את הדרייבר למה שהיה לי לפני שהתקנתי את ה-77.77??? או אפילו להסיר את הדרייבר ואז אני יתקין מהדיסק שקיבלתי עם הכרטיס? הכרטיס רשום בחתימה תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  10. כשאני מנסה להעלות מהירויות לכרטיס מעל 400\1100 אז הכרטיס מתחיל לקרטע, והתוצאה בAquamark3 יורדת ל 50אלף, ולפני האוברקלוק 62,000 , הטמפ' במנוחה עם האוברקלוק 52מעלות במנוחה ובמאמץ בערך 60מעלות, ובלי 48מעלות במנוחה ו55 במאמץ. מה יכולה להיות הסיבה לקירטועים ובירידה בFPS? יכול להיות שהלוח-אם לא מספיק טוב לOC ? (המפרט החתימה) . תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  11. Started by ET,

ברשותי כרטיס הGigabyte 6600GTVP. קיבלתי איתו מתאם שחור עם כניסת SVIDEO OUT ועוד 3 כניסות לבננות (ירוקה שמעליה כתוב Y, אדומה שמעליה כתוב Pr וכחולה שמעליה כתוב AV/Pr). אין לי מושג איך להשתמש באופציית הVIVO שיש בו (מבחינת החיבורים), קראתי את הסטיקי ועשיתי חיפוש בפורום ולא הצלחתי להגיע לתשובה, אודה לעזרה...

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  12. Started by ranc80,

אני מעוניין במסך lcd זול לעבודה משרדית, לא כל כך איכפת לי מביצועים אבל איכפת לי מבעיות כמו עיוותים בתמונה או ריצודים ואחריות, אני לא רוצה לציין מחיר כי אין לי הגבלה מיוחדת אבל אני מעוניין במסך הכי זול שאני יכול להשיג אבל שיהיה אמין. תודה מראש, רן.

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  13. Started by ras81,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה לטובת הקלטת תוכניות, שאלתי היא כמה נפח צריך לטובת הקלטה באיכות סבירה. שאלתי בחנות ואמרו לי שהשיטה הכי טובה היא MPEG4 אבל שכל הכרטיסים חוץ מהPOWERCOLOR Theater 550 PRO לא יודעים לעשות זאת ישירות. אבל בחנות אחרת אמרו לי שכן שאר הכרטיסים יכולים . מה השורה התחתונה? איזה כרטיס לקנות? על מה לשים דגש? וכמה נפח ייתפוס לי בזיכרון? אני לא רוצה כרטיס שיקליט לי בנפח גדול ואז יכווץ את זה בסוף כי עדיין אני אצטרך את הנפח הגדול להקלטה הראשונית לא?! תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  14. Started by Ben in Black,

כל פעם שאני משחק משחק שדורש קצט גרפיקה המסך קופץ לי כל כמה שניות עכשיו יש לי כרטיס מסך דיי ישן riva tnt אבל עד ליפני שבוע הוא הפעיל לי משחקים בסדר גמור טוב בערך.... אמממ pentuim 4 1.6 intel רציתי לדעת אם בטוח הבעיה בכרטיס מסך כי פירמתטי את המחשב והבעיה לא נפטרה אם כן כדיי לקנות כרטיס מסך חדש ?? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  15. Started by roadrunner,

בגירסת AGP כמובן. לא מצאתי שום סקירה שבה פתחו את הצינורות הנוספים בכרטיס הזה . יש למישהו מושג האם זה אפשרי (או לינק לסקירה כזאת) ?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  16. יש לי מסך MAG 796FD עם שפורפרת Trinitron של SONY. המסך בן 5 וחצי שנים ועד כה עבד מצויין..., לפני שבוע לערך התחיל המסך להציג אקראית תמונה סגולה לגמרי... מזה אומר?, פעם בכמה זמן שמתחשק למסך הוא הופך כולו לגוונים של סגול ואני בטוח שהבעיה במסך מכיוון שיש לי כאן לאפטופ וגם בו הבעיה ישנה...(שאני מחבר את המסך לVGA) זה קורה לרוב בשעות הערב-לילה עכשיו, הרחקתי את כל השנאים והמגנטים מהמסך... על מנת לצאת מהמצב הסגול אני מכבה אותו למשך דקה עד 5 דקות ואז פותח והכל חוזר לעצמו(לפעמים הוא חוזר לעצמו ואז עוד פעם עושה את הבעיה ואז אני עוד פעם ועוד פעם מתקן....) השאלה היא, מה גורם לזה?, ואיך אפשר לתקן... תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 710 צפיות
  17. קודם מה המצב אחים שלי מזמן לא הייתי בפורום עצמו איך עבר החג הכול טוב ? הבעיה ככה קניתי חוט שמחבר בין המחשב לטלויזיה עכשיו הצלחתי לשחק ולעשות שיראו את המחשב בטלויזיה אבל סרטים וזה אני רוה רק במסך של המחשב ולא במסך של הטלויזיה כמו שרציתי ואני לא ממש מבין בזה מה עושים כדי שאני יראה סרטים בטלויזיה מה מחשב ? תודה רבה לעוזרים וחג שמח !

18. Started by ParanoidLoneWolf,

זכור לי ששמעתי שאפשר לעשות סופט-מוד בשביל לפתוח צינורות בדגמי ה9800 פרו הבאים עם הצ'יפסט של הXT (דגמי הפלוס) ותהיתי איך ניתן לעשות זאת, תודה

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  19. Started by kobi_af,

x850xt ייצא רק ל pci ? ועכשיו שיצא בארץ הוא pci ? ומתי הוא יצא ל agp ? וכמה הבדל יש בינו ל x850xt pe ? 2 . ה x850 pro הוא יצא ל pci רק? ומתי יצא ל agp ? והאם הוא משתווה ל 6800 u ?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  20. Started by pumbatal,

איך הכרטיס radeon 9250 של CLUB3D ?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  21. שלום, יש לי כניסת FIRE WIRE בLAPTOP שלי אבל אני לא מצליח לסנכרן בין מצלמת הוידאו למחשב. חיפשתי בפורום מדריך כלשהוא אבל לא מצאתי. אם מישהו יכול להסביר לי או לתת לי לינק למדריך זה יהיה מצויין. תודה לכולם.

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  22. Started by hidrox,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך אבל אני לא יודע איזה חברה נחשבת ליותר אמינה וטובה יותר אז עם אפשר בבקשה תעזורו לי, אני מתלבת בין Gigabyte לבין Club איזה חברה היא יותר טובה.. תודה. הכרטיס הוא: GF4 6800

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by raYo,

עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו שממש עוזר לי. אני רוצה לקנות היום את המסך של LG ה - F700P ואני מעוניין לדעת איך הוא לפי דעתכם? איך הצבעים נראים, אם התפריטים נוחים ובכלל איך המסך.

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  24. Started by eran131,

שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך של ATI 4890 VAPOR-X ורציתי לדעת כמה דברים עליו - 1)האם כדאי לי לשדרג לכ.מ אחר או לעשות לו OC ? כי היום סוף סוף ראיתי משחק שלא רץ עליו חלק במקסימום הגדרות (Prototype 2) ? 2) אם אני משדרג , מה מומלץ היום בשוק ? **העדפה לATI** 3) אם אני לא משדרג , אפשר לקבל עזרה בOC לכרטיס שלי ? אם זה נחוץ והכרחי , המעבד שלי הוא של AMD Phenom II x4 945 3.0Ghz BOX

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  25. Started by bigben,

אם זה יתאים למחשב שלי hd 5850 של shapir כרגע יש לי radeon 6450hd מעבד :AMD athlon x3 455 ספק כח: 500W לוח אם: asus m5a78l-m lx ראם : 4gb kingstone 1333mhz

• 6 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.