עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ESSENCE,

צריך עצה על מה ללכת: 8600GT LEADTEK עם מאורר 8600GT GIGABYTE עם silent pipe הבחירה היא רק בינהם. תודה

• 8 תגובות
    • 592 צפיות
  2. Started by 111111,

האם הוא מסך איכותי או שכדאי לי ללכת על המסך הזה שהוא 17 אינץ - LG F700P תודה

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  3. Started by RDS,

אוקי, אז תמיד במשחקים ראיתי את זה ולא הבנתי מזה... אני רוצה שהגרפיקה תהיה גבוהה יותר.... עכשיו הבעיה שאני לא יודע עם זה משפר את הגרפיקה או לא.... כמו כן במשחק GTR2 לדוגמא, יש כמה רמות ל-Anti Aliasing... הרמה הכי גבוהה היא הטובה? הכי נמוכה? או בכלל שאין את זה... תודה

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by yot,

my favorite site got us a Holyday Present! ATI Radeon 9700 Pro Video review!!! Have Fun!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by hymans123,

היי, אני מעוניין לקנות את הכרטיס המסך gtx 750 ti. אבל לפי מה שהבנתי, יש כל מיני סוגים שלו. אז איזה אחד לבחור? (כלומר יש מ-asus, gigabyte, evga וכו') ואפשר קישור מ-KSP או Ivory לכרטיס? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ye_3333,

חברה אני חייב אבל חייב להחליף את הכרטיס שקיבלתי היום (ומי שיודע את הסיבה אז שששששש) בכול מקהר יש לי של לדיטק על הלי 2041 בגלל תשלומים מפנדה.. עכשיו אין להם אותו במלאי אז חשבתי להוסיף עוד איזה 40 שקל ולהביא כבר gt של חברה אחרת לפי מה שראיתי אלה הם האופציות מה עדיף לדעתכם וקחו בחשבון אני מתכוון לאוברקלוק מטרףף הינה לינקים.. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1207&products_id=6938 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_664_1296&products_id=6881 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1129&products_id=7964 זהו אלה הם הניפרחים מה דעתכם?? אולי עוד הצעות??

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  7. Started by rankomemy,

אהלן חברים. חיפשתי באתר איזכור לכרטיס הנ"ל ולא מצאתי. מישהו יודע מתי יושק בארץ,ואם כן האם כדאי לחכות? הוא נראה מאוד אטרקטיבי. שימושי HTPC. http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/ati-radeon-hd-5000/ati-radeon-hd-5670-overview/Pages/ati-radeon-hd-5670-overview.aspx

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by dorish83,

שלום יש לי מסך DELL U3011 (30 אינץ) יש לי היום כרטיס מסך GTX 275 והתקנתי היום את המשחק BF3 וזה ממש לא זז לי אני תמיד אוהב לשחק ב טופ שאפשר אני משחק ברוזולציה של המסך שזה 2560X1600 יש לי מעבד INTEL I 7 920 ולוח EGVA SLI LE איזה כרטיס מסך כדי לי לקנות? אני קראתי שהממלצה הכי טובה היא SLI של 580 לא תהייה לי בעיה לחבר SLI ללוח בזה אני יודע שאני יכול אבל זה לא יהיה 16X זה נראה לי יהייה פחות בקשר לספק יש ליCORSAIR 750 TX זה יספיק להכול יש לי SSD של INTEL ן 6GB זיכרון יהייה לי צוואר בקבוק ממשהוא במערכת אחרי השדרוג? והאני צריך להחליף עוד משהוא חוץ מהכרטיס מסך? תודה מראש ויום טוב (אני גר בארצות הברית וחשבתי להזמין EGVA 580 מה אתם חושבים? תודה שוב

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  9. Started by nitayc1,

שלום, רציתי לשאול איך אני בודק את הביצועים של הכרטיס מסך? שיחקתי קצת במשחק Call Of Duty האחרון והמשחק לא זז בצורה הכי חלקה, יש קטעים שאין הרבה נתונים בתמונה אז זה זורם רגיל, אבל רוב הזמן התמונה לא זורמת בצורה חלקה ומקרטעת מעט. זה מוזר כי בדקתי והמחשב שלי עונה על דרישות המשחק והכרטיס מסך שלי אמור להיות חזק. אשמח לעזרה תודה!

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by BaR151,

שלום. יש לי מחשב בן 3 שנים (הוא עבר פה ושם שידרוגים לא רציניים) והגיע הזמן להחזיר אותו למסלול של היום אז החלטתי לקנות כרטיס מסך חדש שיוכל להריץ לי BF3 בקלות. עכשיו, יש לי 1000 שקל -+ ואני לא יודע על מה ללכת, AMD או Nvidia.. כרגע המערכת שלי היא: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GH.z AMD Radeon HD 5770 4 Kingston gb תודה רבה ושיהיה שבוע טוב.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. היי, אני משחק ב-watch dogs ויודע שיש איזה שהיא הגדרה גרפית במשחק עצמו שניתן לשחק איתה בכדי לראות לרחוק יותר את הסביבה של המשחק. זאת אומרת שאם אני שם את ההגדרה על LOW אז אני בקושי רואה את הסביבה של העיר לעומת ULTRA שאני רואה למרחקים את הסביבה. איזו הגדרה זו? (מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך)

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  12. שלום לכם אני הרכבתי מפרט שאני מתכוון ללכת לקנות מחר... התכוונתי לקנות היום אבל לא הצלחתי לבחור כרטיס מסך... ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך יוצא לי הכי כדאי ומשתלם להלביש עליו. אני ארשום את המפרט קודם כל ומייד אחריו את הכרטיסי מסך עם העלויות שלהם ומה שאני מבקש ממכם זה לבחור מתוך הרשימה כרטיס מסך שלכאורה יתאים לשימושי הכי טוב. להלן המפרט: מעבד: E6300 לוח אם: GB GA-965P-S3 כונן קשיח: SEAGATE 250 16 MB זיכרון : KINGSTON 1GB 667 כונן דיוידי: LG-DVD GSAH42N כרטיס מסך: LEADTEK WINFAST PX7300GT 256MB DDR3 DVI HDTV מארז+ספק : FOXCONN TLA570 CWT 350W PFC שימושים: אינטרנט, הורדות, מספר תוכנות מסרים מידיים הפועלים בו זמנית, צפייה בסרטים,(משחקים -לא מטרת המחשב אבל שתשאר האופציה). המחשב…

13. המפרט הורכב, רציתי להתייעץ ולקבל עזרה איזה כרטיס מסך משתלם לקחת למפרט הזה. שם הפריט אחריות מק"ט כמות Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Tray 3 שנים inte8400tray 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro CPU COOLER שנה על ידי אר אס אם שירותי מיחשוב ACfreezer7Pro 1 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 CHIPSET 3 שנים אחריות GBGAEP43DS3L 1 A-DATA 4GB Kit DDR2 800Mhz vitesta With Heatsink 3 שנים אחריות D24G800ADK 1 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 3 שנים אחריות WD5000AAKS 1 PALIT ATI Radeon 4850 512mb GDDR3 HDMI 2 שנים RPAL48512 1 LG GH22N x 22 Black שנתיים LGGH22NB 1 Cooler Master 690 Black + SeaSonic M12II 500 Watt 6 חודשים RC-690+seaM12II 1 הרכבת מחשב מע…

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  14. שלום לכולם אני יודע שבחלק מהכרטיסים של ATI, יש אפשרות דרך מתאם מיוחד של DVI לHDMI להעביר גם סאונד השאלה שלי היא אם זה ככה גם בכרטיס הנ"ל? תודה

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  15. Started by snoopdogg,

http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=41926 אני אנסה את זה שאגיע הביתה ;D

• 11 תגובות
    • 945 צפיות
  16. Started by yamamoto,

האם יש משמעות לנפח הזיכרון (1גיגה/2גיגה) בכרטיסי המסך המתקדמים? באמת הייתרון של 2גיגה כ"כ משמעותי זה שווה תוספת מחיר של נגיד 200 שקל?

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  17. Started by n57h,

שלום, אני מעוניין לחבר 4 מסכים למחשב אחד. מהו כרטיס המסך שתומך באפשרות זו? מהו הכרטיס המומלץ? אשמח לדעת עלויות כיום יש לי כרטיס ATI 3450 תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום, רכשתי כרטיס מסך GigaByte ATI Radeon 6950 2GB GDDR5 גרסה Reference בעלת DUAL-BIOS כרטיס מסך טוב? יש בעיות עם הכרטיס מסך הזה? מה אתם אומרים על הרכישה? הבעיה היחידה נראה לי שזה צריך לרכוש ספק חדש כי 500W הכרטיס אוכל לבד... אשמח לדעות וביקורות וקצת מידע על הכרטיס מסך הזה תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by ymss69,

של איזה חברה מומלץ לקנות את ה7900GT ולמה?

• 8 תגובות
    • 532 צפיות
  20. שבוע טוב יש לי כמה שאלות בנוגע לכרטיסי מסך איך אני יודע איזה כרטיס של NVIDIA משתווה לכרטיס של ATI?? מאיפה אני יכול להשיג דרייבר אומגה לכרטיס מסך של נוידיה? FX5200 אם זה חשוב.. למה שאני מחבר את ההכרטיס לטלויזיה אני רואה שחור לבן חיבור הכרטיס הוא SVIDEO קניתי מתאם לטלויזיה RCA .. מה יותר טוב GT,GTO,XT,SE וכל השאר אני פשוט לא יודע מה יותר חזק דוגמא 6600GT או 6600GTO... אני חושב ששחכתי כמה שאלות תודה ושבוע טוב :xyxthumbs:

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  21. Started by Ac-Boy,

1. זה בסדר בעת מאמץ הוא מגיע ל56 טמפ'? 2. האם הכרטיס מסך הזה כולל כרטיס טלוויזיה? יש לי את הגירסא השקטה של GB אם הקירור המסיבי, וכתוב שם TV על שם הכרטיס באתרי מכירות כמו KSP.. אז רציתי לדעת אם יש לי אפשרויות של כרטיס טלווזיה לכל דבר אם לא ואם בכלל יש במה אני מוגבל? עוד דבר.. הגיע יחד עם הכרטיס מין חיבור כזה שמתחבר לכ.מ ומתפצל לשלושה דברים בצבעים של חיבורי טלווזיה [אדום, צהוב ולבן או שזה בעצם שחור]

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  22. Started by bubb,

שלום, לפני כשבוע בקשתי המלצה לכריס מסך שיריץ את MEDAL OF HONOR - AIROBORNE (כן, זה אני, הגיימר המזדקן...). המלצתם לי על גיפורס 7600 GT אבל אני לא מוצא כזה אלא רק GS. להזכירכם, להלן מפרט המחשב שלי: מעבד - pentium 4 2.8GHZ לוח אם ASUS P4 800X זכרון 512MB ספק כוח XP PRO כניסת AGP 4 MX GFORCE 440 השאלה היא מה ההבדל בין GS ל- GT והאם ה- GS לא יאפשר לי להריץ את המשחק ומשחקים דומים בעתיד, כראוי? תודה ושבת שלום!

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  23. תיראו אז ככה היום ניכנסתי ל far cry 2 וממש בהתחלה שכתוב far cry 2 ואז זה ניכנס אז מתי שהיה כתווב פיתאום המסך ניהיה וורוק וגם ירוקק אבל עשיתי ריסטארט ואז זה היסתדר ואחשיו הכל עובד טוב מדאיג אותי שזה קרה מה זה יכול להיות? כי אחשיו far cry 2 עובד מצויין יש לי דרייברים הכי עדכניים 180.48 האמת הייתה לי עוד בעייה ב prince of persia 4 מתי שהייתי פותח את השמירה אז יש את הגלגל המיסתובב אז שזה היה מסיים ליפעמים היה מסך שחור והיו רק שומעים ואז הייתי חייב לעשות ריסטארט ואז זה עובד ליפעמים פועל וליפעמים לא אבל cod 5 assasin creed פועלים מצויין למה זה קרה המסך הסגול?

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  24. Started by schiwe,

שלום לכל חברי הפורום ראשית זה האשכול הראשון שאני פותח אז בבקשה אם זה לא המקום הנכון אל תכעסו עלי בבקשה (אני בחור רגיש). לאחר המון חיפושים ברשת (גם ב HWZONE) הגעתי למסקנה שאני צריך לרכוש את הכרטיס: "GTX 560 ti" אבל אני ממש לא מבין גדול אז מאוד יכול להיות שזה לא הכרטיס בשבילי ואם כן אז של איזו חברה כדי לי Gigabye, Asus, Sparkle? בכל אופן אילו הם הצרכים שלי: - כרטיס בעל טמפרטורות נמוכות - שקט במיוחד - שיעבוד עם המשחקים החדשים לעוד 3 שנים - רזולוציית מסך של 1080p * חשוב לציין שאני לא גיימר כבד תודה ושבוע טוב!

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  25. Started by AMD-Z,

הכל התחיל לפני חודשיים בערך. שיחקתי במשחק מסויים ופתאום נתקע המשחק, הופיע vpu recover ומאז אני לא מצליח לשחק בשום משחק יותר מ15 דקות. התקנתי מחדש הכל: ווינדוס, דרייברים, דרייברים ללוח אם ואפילו עדכנתי את הביוס וכלום לא עזר! אני כבר ממש מיואש, אין לי כבר אחריות על הכרטיס מסך ואני לא יודע מה לעשות... מישהו מכיר את הבעיה? המפרט: athlon xp 2500 Abit nf7 v2.0 geil 2*256 pc2700 radeon 9500pro תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 872 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.