עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ?? ומה יותר משתלם?

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  2. Started by Impact,

היי. זה התחיל אתמול, אני משחק לי בפנאן בקרייסיס ברשת, פתאום אני שם לב שהחלקים קטנים בנשק נמתחים.. אח"כ חצי מהנשק, אח"כ הידיים של השחקן. זה הולך וגודל בהדרגתיות.. כשאני נתכוון לנתח, זה שכאילו לקחו חלק קטן מהתמונה ופשוט מתחו אותה על כל המסך... ניסיתי לעדכן דרייברים, לא עוזר... התקנתי את הדרייבר מהדיסק המקורי של הכרטיס (X1650), גם לא עוזר... מה עושים? הכרטיס נשרף אוליי?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  3. בקיצור איך אני עושה את זה הורדתי ה ati את הדריורים והכול

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  4. Started by jorgito,

מישהו יכול לעדכן מתי אמורים להתחיל לצאת לשוק כרטיסים שיתמכו ב DX10 ? ואם שווה לחכות להם בינתיים עם כרטיס חלש יחסית?

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  5. אני צריך בבקשה עזרה לקנות כרטיס מסך. התקציב הוא 500$ וחשוב מאוד שזה יהיה מהאתר הבא http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814131283 אם יש כרטיס שאתם מכירים בתקציב הבא תאומרו לי בבקשה. חבר שלי הציע לי את הכרטיס הבא: SAPPHIRE Radeon X850XT 256MB 256-bit GDDR3 PCI-Express x16 מה דעתכם עליו?

• 10 תגובות
    • 759 צפיות
  6. צהריים טובים. אני מתכוון לרכוש את הכרטיס הבא: Albatron PC6600GT 128MB 128Bit PCI-E DVI TV-OUT רציתי לדעת מה דעתכם על אלבטרון, איך היא בתור חברה, איך נחשבים כרטיסי המסך שלה וכו' אודה על כל תגובה, נמרוד.

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  7. Started by יקירn95,

שמעתי על הכרטיס מבית sapphire על ה hd 4850 vapor x 1g מה ההבדל בינו לבין ה hd 4850 הרגיל ? ואם יש הבדל הוא משמעותי? תודה רבה לכל העוזרים

8. שלום חברים אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך SAPPHIRE ATI RADEONX1650 PRO 512MB DDR2 AGP GIGABYTE 7600GS 512MB 128BIT PCI-E RETAIL שניהם כמעט 600 ש"ח כפי ששמתם לב המחשב שלי ישן לוח תומך רק AGP , מה אתם ממליצים והאם יש משהו אחר באותה רמת מחיר שהוא ל AGP תודה מראש

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  9. לפי הסרטון הזה פה למטה , זה לא נראה כל כך - אלא אם כן פספסתי משהו? כרגע אני עם 3080 RTX , מרוצה מאוד, אך חושב לשדרג לקבל ביצועים טובים יותר - לכיון 80-90 פריימים לשניה. המחשב שלי: מסך - Alienware 34 Curved QD-OLED Gaming Monitor - AW3423DWF -משחק על רזולציה של 3440X1440 הגדרות - מעדיף לשחק על ההגדרות הכי גבוהות במשחקים לוח אם - ASUS STRIX Z370 F זכרון - 32GB

10. היי יש אפשרות לעדכן את הביוס של הכרטיס , כך שהוא יוריד את האובק קלוקינג למהירות רגילה ? רוני

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  11. כך יש לי רסיבר פיוניר 73 שאני מנסה לחבר לו כרטיס מסך נבידיה 470 יש בעיות תאימות צבע הצבע נראה כמו 16 BIT למרות שחיברתי דרך HDMI תקין פירמטתי את המחשב והצבע לא כמו אתמול מלא וחי ( שאני מחבר ישירות לטלוויזיה הצבע שוב מלא וחי ) התקנתי את הדרייבר האחרון 280.26 האם צריך להתקין עוד דרייבר ? הרסיבר +כרטיס מסך עובדים ב- 1.4A בגדול תמיד היה לכרטיס מסך הזה בעיה לעבוד מול רסיבר ( בדיקה אצל היבואן לא גילת כלום ) הכרטיס נמצא ב- 29 HZ ולא 60 HZ

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  12. Started by MachoMan,

קניתי כרטיס חדש Palit Geforce 9500 super+ 1gb שפתחתי אותו ראיתי שיש בו חוט שנכנס לכרטיס וצריך להתחבר ל 2 נקודות כל כניסה נקודה אחת איפה אני צריך לחבר?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  13. רציתי לשאול לגבי הכרטיס ATI Radeon 1950GT 'SUPER' 512mb ל-AGP יש לי מערכת: P4-2.8Ghz 1mb Cach HT לוח של Asus-p4s800 1GB DDR ואני מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב, ביררתי קצת על הכרטיס מסך הזה ורציתי לשאול אם מישהו כבר התנסה איתו... כי הבנתי שהוא משתלם יחסית במיוחד לAGP והוא יתן לי ביצועים גבוהים.. אני גם לא בטוח לגבי צוואר בקבוק, אם יהיה לי...(יהיה ? ) רציתי לדעת אם מישהו מכיר או ממליץ על הכרטיס ואם שווה בכלל לקנות אותו או את Radeon x1950 pro 256mb בתוספת של עוד 260 ש"ח בערך... ואם אפשר לדעת מה ההבדלים בין ה Radeon X1950GT 512mb ל-X1950Pro 256mb ואם ההבדל הוא כזה משמעותי.. X1950GT SUPER 512mb AGP: http://skypc.co.il/pl_product~28105~8~0.htm X1950Pro 256mb AGP: http://skypc.co.…

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  14. הזמנתי עם המחשב r9800p c3 של GeXcube, רק רציתי להיות בטוח שיש לו בדיוק אותם ביצועים של r9800p של חברות אחרות, כי הוא עולה פחות. ואני יודע שאתם מבינים בזה אז בגלל זה אני שואל אתכם. ומה מסמל הc3 הזה? עריכה: אם למישהו כאן יש את הכרטיס, אני אשמח מאוד אם תביאו תוצאה של 3dmark 2003 שאני יוכל להיות בטוח.

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  15. שלום לכולם, אני מחפש כרטיס AGP לגיימר ממוצע.... בין המחירים 600 - 900 ש"ח. (אפשרות קנייה בחול) מפרט בסיסי של המחשב שלי: Gigabyte GA-k8ns DDR 400 512x2 Creative live Lcd 19'' 80giga WD משחקים שאני משחק בעיקר: BF2 שהכרטיס יחזיק מעמד למשחקים עתידים יותר..... (עד הגבול הטעם הטוב ;D). אני לא מבין גדול בכרטיסי מסך, וראיתי פורמים ודברים שאנשים רשמו על כרטיסים שונים והייתי רוצה שתמליצו לי על המפרט שיש לי איזה סוג של כרטיס היום שווה לקנות באיזה חברה, גודל זיכרון וכולי.... תודה רבה זאביק

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  16. Started by bono_71,

אני מעוניין לקנות מסך 17 דק בתקציב של 2200 ש"ח והייתי רוצה לקבל המלצות. תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  17. Started by ozwrx,

אני מתלבט בין 2 הכרטיסים האלה..שניהם אותו המחיר http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=LV158&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE או http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=LV157&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE לאחד יש HDMI , שהוא לא כל כך שימושי בשבילי ולשני יש מהירות שעון גבוהה יותר השאלה שלי האם ההבדל בינהם הוא משמעותי במשחקים? (תאמת אני לא משחק הרבה) אבל למשל אם אני יריץ COD4 על 2 הכרטיסים האם אני ירגיש בהבדל? משום שאני לא כל כך רוצה כרטיס עם מאורר..אני מעדיף צלעות קירור לשקט.. אז איזה לקחת? ומה עדיף? ביצועים או שקט? האם הביצועים כל כך ניקרים בינהם?

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  18. Started by syberpuppy,

אני בדיוק קונה מחשב חדש וקיבלתי המון המלצות חמות לקנות את הGeforce 6800GS של EVGA השבוע החברים שלי הפתיעו אותי וקנו לי ליומולדת את ה 6800GS של GIGABYTE, השאלה שלי היא האם יש הבדל ביניהם ואם כן באיזה סדר גודל ולאיזה כיוון. אני יודע שהחברה רק מרכיבה את הכרטיס אבל אם זה ככה למה כולם המליצו לי על ה 6800GS של EVGA דווקא?

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  19. Started by Vatos-Locos,

למשל ב 4870, עד כמה באמת שווה להשקיע בגרסאות 1 גיגה? עד כמה זה חשוב היום למשחקים?

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  20. הכרטיס מסך הוא GIGABYTE HD4870 512MB GDDR5 התקנתי מערכת הפעלה WINDOWS VISTA ULTIMATE 32BIT , ניסיתי להתקין דרך הדיסק - לא עובד , ניסיתי להוריד את הדריבר המתאים דרך האתר של ATI כמו שצריך גרסאת VISTA 32BIT ובהתקנה זה עושה כמה שגיאות , מסיים ומבקש ריסטרט , אני כמובן נותן לו לעשות ריסטרט וכשהמחשב עולה זה מה שאני רואה כשאני מנסה להכנס לדריבר של הכרטיס תודה רבה רבה לעוזרים מראש!

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  21. שלום, יש ברשותי את הלוח שמצויין בכותרת יחד עם כרטיס HD3450 שאמורים לעבוד יחד בHybrid Crossfire, ובנוסף לאפשר חיבור של עד 4 מסכים, כששניים מתחברים ללוח ושניים לכ. מסך, כמו שאפשר לראות כאן: http://www.tomshardware.com/reviews/amd-780g-chipset,1785-6.html משום מה אני לא מצליח לגרום לVista לזהות במקביל את שני הכרטיסים ולאפשר לי לחבר את המסך שלי לכ. מסך הלא מובנה באותו זמן. בביוס יש לי אופציה שנקראת Initial Display First ושם אני יכול לבחור בין הכרטיס מסך המובנה ללא מובנה. אם אני בוחר את הלא מובנה, גם אחרי התקנת כל הדרייברים הווינדוס מזהה את הכרטיס הלא מובנה בלבד וכמובן לא מאפשר CF. אם אני בוחר את הכרטיס המובנה, הווינדוס מזהה את שני הכרטיסים לאחר התקנת הדרייברים ואכן מאפשר גם א…

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  22. Started by ron533,

9800 נשמע לי תמיד כליגה אחרת אבל הבנתי שגרסת ה SE היא החלשה ביותר יחסית בסדרת ה 9800, השאלה אם כדאי ללכת עליה או לקנות 9600XT שהוא החזק בסדרה שלו? המחירים דומים עכשיו (לפי ZAP לפחות)... תודה נ.ב. - איזה חברה יותר איכותית ברכיבים ובסה"כ? SAPPHIRE, ATI, GIGACUBE, אחרים?

23. Started by NIRAN,

כמה עולה מסך LCD 19 טוב ואמין (בעיקר למשחקים אז שלא ישרף)? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  24. Started by kn,

שלום לכולם, אני יודע שהפסיקו לייצר את הדגם הזה + הפסיקו לייצר את שפורפרת DiamondTron. האם למישהו יש מושג אם נשאר מקום בארץ שעדיין ניתן להשיגו ? ליבואן נגמר המלאי.. או לחילופין אם למישהו יש רעיון היכן ניתן להשיגו בחו"ל ? פרט לזה אם יש לכם הצעה למסך יותר טוב או שווה ערך שניתן להשיג בארץ, אנא פרסמו תגובה.. המחיר זה לא שיקול רק האיכות תודה מראש, נועם

• 9 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים