כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום. בדיוק קיבלתי מחשב חדש ואח שלי קיבל את המחשב הקודם שלי. הקטע הוא שלמרות שהמפרט לא רע בשביל ילד בגילו (שמונה), הכרטיס מסך עושה בעיות (GF4MX). רציתי לשמח אותו ולקנות לו כרטיס חדש. אני מוכן להשקיע עד 450 ש"ח. אני חשבתי על זה: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4171 מה דעתכם? הוא לא משחק משחקים כבדים או מסובכים, פיפא, ניד פור ספיד (לא אנדרגראונד) וכו'. שאר המפרט: Intel P4 1.6GHz לוח אם של ASUS, לא זוכר את הדגם המדוייק כרגע. 256MB DDR
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני רוצה לקבל המלצה על כרטיס מסך בתקציב 1,500 ש"ח וגם המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 10,000ש"ח,לדוד שלי
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס רק רציתי לדעת בערך באחוזים כמה אחוז מהכרטיס אני לא ישתמש עם פנטיום D 930 ?תודה ואם כבר אני שואל איזה ספק ב300 שקל יחזיק את הכרטיס?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
נראה לי שנדפק הכרטיס מסך הוא היה כל הזמן חם רותח ( מצאתי אותו ) 90-100 מעלות במשחקים ניסיתי לנקות לא הצלחתי אחרי כמה ימים הגוף קירור שעל הליבה הכסוף הזה שכתוב עליו NVIDIA יצא לבד וניהיו קווים צבעוניים על המסך וגם מריחות , מתחת לגוף קירור הכסוף יש את הליבה ניקיתי את הליבה שמתי עליה משחת קירור וסגרתי את הגוף קירור מחדש ועל הגוף קירור הכסוף שמתי גם משחק קירור , על הליבה גם צריך לשים משחת קירור או רק לסגור שהחלק הכסוף עליו ועל הגוף קירור לשים משחה ? אולי טעיתי ששמתי משחת קירור מתחת על הליבה ועל הגוף קירור ? תמונה של הגוף קירור הכסוף :
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה קניתיי club-3d 9600 xt ויש לי כמה שאלות דבר ראשון,על המחשב שלי קיים 128 mb rdram והבעיצועים של הכרטיס נראים חלשים,אני מתכוון להוסיף עוד 256 האם זה ישפר את הביצועים ברמה הדרגתית. דבר שני רשום שמהירות השעון של הזיכרון שלי הוא 325 ,וראיתי שהמהירות צריכה להיות על 600 וראיתי בפורום שאתם מבצעים הכפלה כזאתי כפול 2, למה מה זאת אומרת. דבר שלישי כשקניתי את הכרטיס אני לא רואה בדרייבר את האפשרות את הoverdrive,או איך שכותבים את זה,דבר שלישי מישהו יכול להסביר לי למה כולם אומרים שhalf-life 2 יפעל יותר טוב ב 9600 xt מה 5900 xt למרות שה5900 xt יותר טוב,האם הייתי צריך לקנות 5900 xt כשכמעט כל הביצועים שלו יותר טובים
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי, רציתי לקנות את ה-6600GT רק שהוא די אזל כמעט לצמיתות כי הדבר הכי מוצלח בשוק...אז מתוך חוסר סלבנות קניתי את ה 6800 (כי הרי אין ביניהם בכלל הבדל של 600 ש"ח...שזה פלוס מינוס המשכרות הצבאית העלובה שלי) בקיצור...המקום היחיד שבו אני מוצא את הטמפרטורה של הכרטיס היא בהגדרות כרטיס של nVidia בתוך הגדרות צוגה...ושם מופיע 64..שני קווים מתוך עשרה...בצבע ירוק אני מניח שזה אומר שהטמפרטורה תקינה...אבל איך אני יכול לוודא מה הטמפרטורה ומה באמת הטמפרטורה התקינה? תודה, שחר
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
שלום, לאחר הסרת כל הדרייברים הקודמים דרך nvidia uninstaller, ודרייבר סוויפר. התקנתי לראשונה את הCCC מכאן: http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-32.aspx לאחר ההתקנה, לא השתנה כלום, הרזולוציה המקסימלית נמוכה (1440 1050). הCCC לא נפתח ולא מופיע בTASK TRAY, אבל פעיל במנהל המשימות, ובמנהל ההתקנים הכרטיס מזוהה כtandard vga graphic adapter בקיצור הדרייבר לא מותקן. בנוסף לזה, בעיה נוספת, מאותו רגע שחברתי את הכרטיס מסך יש מסגרת שחורה סביב התצוגה מהרגע שמדליקים את המחשב, בביוס, בBOOT, ובמע"ה. אשמח להצעות תודה
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
אני מעוניין בכ.מסך בתקציב נמוך , ברשותי מעבד AMD 6*3.2GHZ ולוח אם M4A89GTD PRO/USB3 כרגע אני רץ על onboard שבא עם לוח האם, אשמח לקבל המלצות לכרטיס מסך לסרטי fullHD ומשחקים לייט כמו פיפא וכו'
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מה עושה ה VPU recover ??? מישהו מכיר אולי אתר שנותן עצות לכל מיני שיפורים או איזה שהם טויקים שאפשר לעשות שיעבוד יותר טוב.
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
לא מדבר על יציאת TVOUT. פשוט על צפייה במחשב.
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
ה Core-Vid קופץ פה כמו טרזן: גם אצלכם זה ככה ? אני שואל כי יש לי תקיעות במשחק ד.א. עשיתי underclock כדי לבדוק אם זה קשור לבעיה אז אל תתייחסו ל core/mem @ clocks.. תודה
-
- 9 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 800-900 ש"ח לבנתים המליצו לי על: [FIC A96P ATI Radeon 9600 Pro 128MB[870 מה אתם אומרים? עדיף שיהיה מתוך האתר של פנדה
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך למחשב חדש עד שיצאו כרטסים תומכי DX10 במחירים שפויים חשבתי על 7300DDR3 אקסטרים ואז ראיתי שיש את ה 7600GS במחירים קרובים מאוד של 600 וקצת אז מה עדיף ואם יש הצעה אחרת אני אשמח לשמוע והאם יש איזשהו הבדל בין ה GS השונים ראיתי הפרשים רצינייים במחיר בין 620 ל 800+ וכולם 256 מגה זיכרון תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 725 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך AGP הייתם ממליצים לי לרכוש עד 800 ש"ח? הכרטיס הישן הלך, ואני לא רוצה להשקיע סכומי עתק... אם יש כרטיס זול יותר שמספק תרומה פחותה באופן לא משמעותי, עדיף לי אותו.
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=1188 מחליפים את ה 2005FP וה 2005FPW. בנוסף לכך, תראו את מחיר החיסול של ה 2005FPW: http://accessories.us.dell.com/sna/ProductDetail.aspx?sku=20053YR&c=us&l=en&cs=19&category_id=6198&brandid=56&first=true&page=produ אם היה אפשר להשיג בארץ במחיר הזה, הייתי מזמין עוד שלושה.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני לא יודע במה ליבחור HD3870X2 או 9800GTX אני רוצה שיספיק לי לכמה שיותר זמן! או שלחכות מגירסאות OC של 9800GTX?
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך של ATI 4890 VAPOR-X ורציתי לדעת כמה דברים עליו - 1)האם כדאי לי לשדרג לכ.מ אחר או לעשות לו OC ? כי היום סוף סוף ראיתי משחק שלא רץ עליו חלק במקסימום הגדרות (Prototype 2) ? 2) אם אני משדרג , מה מומלץ היום בשוק ? **העדפה לATI** 3) אם אני לא משדרג , אפשר לקבל עזרה בOC לכרטיס שלי ? אם זה נחוץ והכרחי , המעבד שלי הוא של AMD Phenom II x4 945 3.0Ghz BOX
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס של אסוס ראדאון 9800 פרו... הכרטיס עבד בסדר בהתחלה אבל לאחר כחודש התחיל לעשות קצת בעיות במשחקים ולצייר כל מיני נקודות צבעוניות שלא קשורות על המסך בקיצור aliasing .... זה נראה כמו רעש סטטי כשלא קולטים טוב ערוץ טלויזיה... ניסיתי להתקין את הדרייברים מחדש ולעדכן אותם להתקין חלונות מחדש והכל ושום דבר לא עוזר - הדבר היחיד שפותר את הבעיה הוא לכבות את ההאצה הגרפית ובעצם להשתמש בהאצת תוכנה שזה בעצם לא שווה כלום למשחקים... יש למישהו רעיון במה יכולה להיות הבעיה? ואיך לתקן אותה? (חוצ למלשלוח לאסוס את הכרטיס שיחליפו אותו בחדש) הכרטיס מעולם לא הואץ. יש לו מספיק חשמל ולא חם לו. הטמפרטורות הן בסביבות ה 45-50 מעלות בכרטיס לפי התוכנה של אסוס... וגם נגעתי בו בזמ…
-
- 10 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים המחשב שלי התחיל להשתגע, מפה לשם אחרי פירמוט והחלפת הארד דיסק (שבוודאות היה תקול) התקנתי ווינדוס 10, יש לי את הבעיה (משוטטות בפורומים הבנתי שהיא דיי מוכרת) שהמסך מדי פעם מהבהב ולאחר כמה דקות פשוט נכבה לגמרי, והמחשב עדיין עובד. (אם תחפשו בגוגל Black screen and PC still on - מתאר בדיוק את הבעיה) הבנתי מכמה פורומים שכדאי לנסות להיכנס ל-SAFE MODE ולהסיר את הדרייברים של הכרטיס מסך לחלוטין ולהתקין מחדש אח"כ, ניסיתי ולא עזר. למישהו יש פתרון אחר אולי? במידה ולא, אני מניח שאין מנוס מהחלפת כרטיס מסך. המחשב שלי כרגע: לוח אם - Gigabyte GA-Z68AP-D3 מעבד - Intel I5 2500k 3.3GHz זיכרון - 8Gb והכרטיס מסך (שלא ברור כרגע אם הבעיה היא בו או לא) - Sapphire Radeon HD 7850 …
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
לפני איזה 3 חודשים קניתי מסך דק חדש, ופתאום בשבוע-שבועיים האחרונים הוא התחיל להראות מסך שחור לשנייה ואז לחזור למצב רגיל... אני לא יודע אם זה קשור אבל במסך הקודם שהיה לי(לא דק) הוא התחיל להחליף צבעים באמצע השימוש.... בכל מקרה מישו יודע אולי מה הבעיה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם הכרטיס 64 BIT או 128BIT ואך הכרטיס הזה בקלליות יחסית ל R9200 או ל FX5200 מדובר על גירסת ה 64M...
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
אוקי אז מה לדעתכם עדיף: 1. SAPPHIRE RADEON 9600XT/256MB TVOUT/ DVI RETAIL http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDSPHR96XT256&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1096 ¤1,176 2. ATI RADEON GC96XTD3 9600XT/256MB TVOUT/DVI RETAIL http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDGICR96XT3&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1096 ¤1,106 3. SAPPHIRE RADEON 9800SE / 128MB TVOUT + DVI RETAIL http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDSPH98S3&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 ¤1,234 4. LEADTEK A350XT TDH FX5900XT/128MB 256-bit DVI TVOUT RETAIL http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDLTKA350XT2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1312 ¤1,300 קחו בחשבון שגם אם יהיה לי כרטיס שיוכל להריץ AA\AF …
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני מסתכל על ביקורות ומבחנים ולא מבין את המספרים.....למשל בביקורת החדשה שעלתה כאן על הכרטיס מסך HD7870. אני מעוניין לקנות את ה 7850 וכמובן אני רוצה אותו כסוס עבודה לפחות לשנתיים. ראיתי שלמשל בבטלפיילד 3 הוא מקבל סביבות ה40 FPS, האם זה בסדר או שזה נמוך? תודה.
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
ככה לא הצלחתי להבין מה זה עושה תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-