עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם! המסך שלי מוגדר על 1920 על 1080,בכל המשחקים החדשים כמעט(COD4 DEMO,TD unlimited,PES8) אני משחק על הרזולוציה הזו.אבל בדמו של Crysis הרזולוציה המקסימלית שהדמו נותן לי לבחור 1280 על 720..למה?

2. שלום לכולם האם בהחלפת כרטיס המסך X1900XT לכרטיס כמו RADEON 3870 או GEFORCE 8800GT אני אראה שיפור משמעותי כאשר אני מפעיל קובץ HD? ואם כן אז איזה מבין שני הכרטיסים מומלץ יותר ומאיפה כדאי לקנות? (הידע שלי בנושא של הרצת קבצי HD על כרטיסי המסך החדשים הוא לא רב אז אשמח אם תסבירו לי קצת על ההבדלים מהדור הקודם). תודה.

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  3. הגיעה אלי ידיעה שיוצא 8800GT 320MB של gigabyte בשבוע הבא והוא אמור לעלות בסביבות ה 700 שקל 1. זה נכון? 2. יהיו הבדלים בגדולים בביצועים בין ה 512 ל 320 ? 3. האם כדאי לקנות את ה 320 ב 700 במקום את ה 512 ב 1500 שקל?

• 11 תגובות
    • 710 צפיות
  4. Started by ELiA,

למישהו יש חוות דעת על הכרטיס הזה? איך הוא? יש כרטיסים אחרים בטווח מחיר שיותר כדאי ממנו? תודה לכל מי שיעזור

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  5. Started by שי345,

שאלות: 1. מה זאת התוכנה הזאתי ומה הייעוד שלה? 2. יש לי 8800GTS 320MB+DELL 2007WFP אני רוצה לדעת כיצד אני יכול לשפר את התצוגה של התמונות והסרטים (במיוחד בHD) תודה רבה ושבת שלום!

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  6. Started by Kukishin,

קיבלתי אותו היום. אין עליו זכר לחברה המייצרת כביכול רק NVIDIA. בסוף מצאתי מדבקה מסכנה של POINT OF VIEW. כמו כן בכל החברות הכרטיסים נראים ברואפן מדוייק אותו דבר... ייתכן ש NVIDIA שומרת לעצמה את הזכות לייצר את הדגם הזה?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  7. שלום אנשים, מחפש המלצה לכ. מסך סביב ה- 500 ש"ח הסיבה קשיים בהרצת משחק שעובד בתלת מימד. כרגע אני עובד עם כרטיס מסך מובנה והמשחק הנ"ל שהוא בעיקרון פשוט ולא בעל גרפיקות משתנות מאט מאד את המערכת. מעבד- פנטיום 4 3GHZ מהדור הראשון סוקט 775 זכרון GB1 DDR1 רצוי כרטיס ללא מאוורר תודה!

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  8. הכרטיס עבור חבר וחשוב לו שיהיה מחנות בב"ש ( פנדס KSP או אחרים). הכיוון הכללי הוא 800GT אבל יש לי מספר שאלות: 1. יש את הכרטיס של גיגהבייט שמגיעה עם קירור של זלמן עם heatpipe, או בדומה לו של לידטק שניהם מאד משכנעים אותי, אבל הפתיעה אותי הכרטיס של Twintech ובמחיר זול במיוחד!! האם יש פה איזה קטצ'? 2. האם יש 8800GT עם מעבד G92 או עבור דגמי ה- GTS, איך מזהים אותם והאם הם לתקציב בכלל?? 3. ידוע לי על פתרונות של ATI וה-9600 של נווידיה אך הבנתי שהם חלשים יותר. עד כמה חלשים יותר? תודה, ריפר.

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  9. Started by shai11,

הזמנתי מ foxpc ב 517 שקל כולל משלוח בדואר.... זוהי גירסא מהומרת.. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1141 שאלות: 1) יש צורך להתקין תדריוור מהדיסק ועליו להתקין את הכי חדש מהאתר או ישר להתקין תדריוור מהאתר(פשוט מליון שנה לא קניתי כרטיס מסך...)? 2) אני משחק על רזולוציוה של 1280X1024 האם הכרטיס יצליח להריץ far cry 2 ב vhigh עם פילטרים ? 3) איך החברה foxpc מבחינת אחריות וכו'..? 4) תוך כמה זמן הגיע אליכם חבילה בדואר רשום ? תודה לעונים וסליחה על השאלות המפגרות אני די מתרגש.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  10. Started by yanivos,

אם יש הבדל עצום אני מוכן לעלות ל600 אבל זה הטופ של הטופ למשחקים כבדים בעקרון, אני לא גיימר כבד פשוט מדי פעם יוצא שאני משחק איזה משחק בנוסח קרייסיס

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  11. Started by dark crystal,

האם הכרטיס מסך 9800GT בSLI חזק יותר מ260GTX? ועד כמה?

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  12. ניראה עם קירור טוב ןמבית טוב אבל...למישהו יש ניסיון איתו? המלצות\קטילות..? תודה מראש למגיבים. http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?ProductID=1262

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  13. שלום לכולם, רציתי לשאול כמה דברים על כרטיסי מסך(מן הסתם חחח). יש לי ספק כוח Liberty Enermax 500W וחבל לי מאוד להחליף אותו ואני מסתכל פה ושם בNVIDIA ורואה שרוב הכרטיסים צריכים 550 לפחות(כל הכרטיסים החדשים של סדרת ה200) ואני רוצה לדעת איזה כרטיסים אני אוכל להריץ אפילו עם 500W. המפרט: מעבד: Intel 8400 3.0GHZ לוח אם: Asus P5Q זיכרון: OCZ Reaper 2GB x2 1066 כרטיס קול: Creative X-FI Xtreme Music כרטיס מסך: 8800 GTS 640 MB כונן קשיח:WD 320 GB עוד 5 מאוררים מחוברים, 3 מהם על הספק ועוד כונן אופטי אחד תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  14. Started by liortaib,

תגידו איזה כרטיס מסך עדיף משלושת אלה על מסף 22 אינץ אני רוצהה שהכרטיס ינצל את כול העוצמה שלו על רצולוציה 1680x1050 Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail CF Kit GigaByte GeForce GTX260 896MB GDDR3 PCIe2 HB התקציב שלי הוא בין 1500-2000 תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  15. Started by jhonnyquan,

קראתי בכמה מקומות שגם ליבת ה G80 תומכת בטכנולוגיית PHYSX ,TCK באתר של NVIDIA כתוב שה 9800 וה 260 וה 280 רק תומכים... אני חושב שבספסיפיקציה של ה 8800GTS שלי G80 היה כתוב שהוא בעל יכולת עיבוד פיזיקאלי.... מה נכון?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  16. היי לכם, יש לי לוח אם ASUS M2A VM-HDMI שכולל מעבד גרפי ATI Raedon X1250 מובנה. יש לי 2 מסכים שמחוברים במקביל, אחד מסך מחשב והשני טלוויזית LCD עם כניסת HDMI. עד לא מזמן הכל היה כמו שצריך, ופתאום בלי שאני יכול להצביע על משהו מסויים שקרה - אני רואה בטלוויזיה רק בשחור לבן. הייתי מאשים את הטלוויזיה או את הכבלים, אבל בזמן שהמחשב עולה - אני רואה מסך צבעוני, (המסך של הביוס הוא ירוק) וגם הלוגו של Windows הוא צבעוני בעליה. רק בזמן שמופיע שולחן העבודה המסך הופך לשחור לבן. ניסיתי לקנפג דרך ה CATALYST אבל או שאני לא יודע איך, או שזה פשוט לא זה. למרבה הפלא, משהו שגיליתי רק עכשיו - עשאני רואה וידאו - דרך מדיה פלייר - אני רואה בצבע... למישהו יש עיצה? המון תודה, אייל

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  17. אני רוצה לקנות עכשיו כרטיס מסך חדש. אני מתלבט בין 6800GS ל7800GT. הבעיה העיקרית שלי עם ה7800GT היא כמה שאני אוכל אותה עם DIRECTX 10 שאמור לצאת +- שנה מעכשיו יגיע, וכמה חודשים אחריו יצאו משחקים שלא יעבדו איתו. האם מצב כזה יכול לקרות? או שאמורה להיות תמיכה לאחור? מה ההבדל בביצועים בכלל בין ה7800 ל6800? האם על רזולוציה של 1280X1024(LCD 17) אני ירגיש משהו בכלל?

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  18. Started by kobibo,

רק במשחק הזה טמפ' הכרטיס עולה יותר ( מגיעה ל 64-65 מעלות ) והמשחק נתקע לפעמיים , מה שלא קורה במשחקים אחרים.

• 10 תגובות
    • 710 צפיות
  19. Started by Ac1D,

אהלן חבר'ה, ניגש לעניין? לוח AGP 8X , תקציב כמה שיותר נמוך(רצוי לא לעבור 800),כרטיס נוכחי:FX5200(אתם מבינים למה אני להוט לשדרג?) אז ככה יש לי התלבטות רצינית בין - X1600PRO לבין X800GTO. X160PRO - של חברת Sapphire, חברה ידועה - כרטיס קצת חלש. X800GTO - של חברת Palit, חברה פחות ידועה - כרטיס בינוני+. אני יודע שהם לא אותה הרמה, אבל אני חושב שה-X1600PRO, עדיף לי מכיוון שאני לא גיימר כבר. עם זאת, עד שמשקיעים - לא תלך על משהו חזק? אני גם מעדיף את X1600 כי הוא מחברת Sapphire, שהיא ידועה קצת יותר. מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 710 צפיות
  20. ב 300 שקל... יש לי P4 3000 עם geforce 5200... חשבתי לשדרג בזול כמה שיותר. שווה את הכסף? יספק סחורה נורמאלית במשחקים כמו FEAR או QUAKE4 ? יש המלצות אחרות? תודה, דניאל.

21. מה עדיף ? ה - X800GTO2 פתוח ל - 16 צינורות ועם אוברקלוק ל - XT PE (ואולי אף יותר) או ה - 7600GS DDR3 עם אוברקלוק ל - 7600GT (ואף יותר). הנה לינק לביקורת על ה - 7600GS DDR3 - http://xtreview.com/review114.htm לינק לחנות שבה הוא נמכר - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14969

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  22. Started by Pease Brother,

האם יש או יהיה QUAD CROSSFIRE? או ש הם לא מתכוונים לחצור מתחרה ל QUAD SLI?

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by swisaavi,

ראיתי את זה כאן: http://hwzone.co.il/reviews/7950GX2/14/ ובעוד כמה אתרים עם בדיקות.. אז אני רואה שבלי הדבר הזה התוצאות יותר טובות, מה זה בדיוק ולמה צריך את זה? אהה ואיך מבטלים אם צריך?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  24. Started by erap129,

אני בינתיים חשבתי על 3 אופציות: 1- 7600GT של ASUS ב1150 ש"ח 2- 7600GT של EVGA או GIGABYTE ב1030 ש"ח 3- 7600GT של POINT OF VIEW ב930 ש"ח אני רוצה את התמורה הכי טובה לכסף שלי..ואני יכול לקנות כרטיס מסך רק מKSP אז אשמח לעזרה תודה D:

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  25. Started by rbik,

לפני כמה ימים קניתי את ה- sapphire x1950 pro מ"דיגמה". ולהפתעתי לא היה בקופסה מפצל vivo - המפצל שנותן חיבור video in. כן היה בקופסה חיבור קומפוננט (ירוק-אדום-כחול). כדאי להוסיף שתכונת לכידת וידאו בכרטיס תהיה לי שימושית מאד ודי בניתי על זה בקניית הכרטיס. בחיפוש מאומץ מצאתי על הקופסה התייחסות לעניין (באותיות קטנות מוחבאות בצד) : extetrnal connectors: tv-out with s-video connector (tv-out version) vivo with s-video connector (vivo version) מזה אני רק יכול להניח כקיבלתי את ה- tv-out version ולא vivo version . עצם קיומן של הגרסאות השונות לא מצויין בשום מקום , לא באתר של sapphire ולא באתר של דיגמה. על קופסה נכתב שהכרטיס תומך vivo. האם מישהו יודע משהו לגבי ההבדלים בגירסאות ? …

• 5 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.