כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
אני בקרוב משדרג את המחשב וחלק מהשדרוג הוא כרטיס מסך חדש, איזה כרטיס מסך יחזיק לי שנתיים על הגדרות גבוהות/טובות? איך ה- 1950pro512MB? איך ה- 1900XT 512MB? איך ה- 1900XTX 512MB? תנו לי המלצות לכרטיסי מסך שיחזיקו שנתיים על הגדרות טובות.
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי X1900XT של Gigabyte ורציתי לדעת מה גורם ה-AVIVO ואיך משתמשים בו?
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
טוב אז לאחר קצת עזרה, קבלתי אפשרות לרזולוציה גבוהה במשחקים שלא תומכים ע"י הוספה של קובץ או שינוי קובץ. בכל מקרה אני רוצה לדעת האם יש אפשרות בנוסף לזה שמעלים את הרזולוציה לרזולוציה הרצויה, (במקרה הזה 1680X1050) גם להעלות את הכל ל-HIGH כולל AA/HDR וכו'. לדוגמא במשחק BF 2142 יש צורך ליצור קיצור דרך ובו לרשום : +szx 1680 +szy 1050 וב-JUCT CAUSE , מוסיפים שני קבצים אחד' מהם זה קובץ INI שבו רושמים את הרזולוציה הרצויה: [MAIN] Width=1680 Height=1050 האם יש אפשרות להוסיף להם את הדברים המדוברים? ולמה לעזאזל המשחקים החדשים שיוצאים לא תומכים ברזולוציות גבוהות למסכים רחבים?
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך הדגם הבא - Point of View 7600GS.. מישהו התנסה איתו? יכול להעיד שהוא טוב ולא עושה בעיות למיניהם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני מטלבט בין plait fx6800gs 256mb 128bit מחיר 702 שקל או Gigabyte GeForce FX7600GS 256mb 128bit מחיר 723 שקל מה ביניהם יותר טוב למשחקים? אם יש לכם עוד הצעות בסביבות המחיר הזה תגידו לי
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הורדתי סרט דיוידי מלא של 4.3 גי'גה, טוקיו דריפט, עם כתוביות בכמה וכמה שפות (כולל עברית) אבל משום מה כאשר פתחתי אותו מהקבצים (הרי מגיע הרבה בוינראר) כן זה מטורנט, פשוט פורמט הסרט משום מה IMG , מה זאת אומרת? שום דבר לא תומך לי בזה... אבל כשאר אני מחליף לו פורמט נגיד למדיה פלייר או משהו זה מתחיל לנגן אבל יש שם אפשרויות של דיוידי, נגיד כתוביות, נגן, אקסרה וכו'... ואני לא יכול לבחור את זה זאת אומרת העכבר לא ללוחץ על האפשרויות האלו, אז השאלה שלי אם אני צורב את זה כדיסק של דיוידי ופשוט מכניס לנגן בדיוידי, הדיוידי עצמו מכיר תפורמט הזה? שם אני יוכל עם השלט לשחק עם האפשרויותץ של כתוביות, נגן אקסטרה וסצנות וכל זה? (יש לי דיוידי די חדש.. של סאמסונג אחד הדגמים הטובים. תודה רבה פשוט פע…
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש כנראה ואני צריך השוואה בין שני כרטיסי המסך ATI Readon1300 PRO 512MB & GeForce 7300 Gt 256MB תודה!
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי כרטיס מסך X1900XT אני מעוניין לחבר 2 מסכים אבל כאשר אני מנסה להפעיל את המסך השני שום דבר לא קורה האם יש דריוורים מיוחדים לכרטיסים האלו לפני זה היה לי ניודיה ויכלתי לעשות שיכפול מסך איך אני מבצע את זה ב כרטיס הנ"ל
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב שלי לטלויזיה, אני משתמש בכרטיס 6200 פשוט. הכל עובד טוב ויפה אבל כשאני רוצה לראות סרטים אני מפעיל את המדיה פלייר ופשוט בטלויזיה לא רואים את הסרט, אבל במחשב כן שזה מוזר לי. שיחקתי עם ההגדרות של שיטת השידור PAL NTSC אבל אין תשובה... זה קשור אולי למשהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה בקשר לכרטיס מסך רציתי להיתיעץ איתכם מה ליקנות הינה הכרטיסים... CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 256MB GDDR3 DVI-I + DVI-I + VIVO http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5975 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 256MB GDDR3 with DVI-I + DVI-I + VIVO http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6017 ההבדל הוא 300 שקלים בכסף ו 25MHZ תוספת לזיכרון ולמעבד לטובת X1900XT . מי יותר מישתלם ליקנות? :
-
- 9 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מחפש כרטיס טלויזיה חיצוני (מחשב נייד) המטרה העיקרית היא להקליט מהטלויזיה לפורמט divx תקציב של עד 1000 ש"ח (רצוי פחות ) יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
כרטיס מסך הכי טוב ומשתלם + קירור בנפרד עד 1300 [OC מתוכנן] שיחזיק טוב את השנה וחצי - שנתיים הבאות בהתחשב ב - DX10 ואם יש כרטיס יותר משתלם מבחינת עלות/ביצועים בחריגה קטנה או בפחות ..
-
- 26 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הדגם שפה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?c...oducts_id=14971 הוא GDDR3 ? שהרבה יותר טוב מה DDR2 אבל השאלה אם יש בכלל geforce 7300GT DDR3 כי המחיר שם מאוד משתלם לדגם אם זה GDDR3.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
טוב אז חבר מתכנן לקנות את הכרטיס מסך הזה והוא רצה להתייעץ איתי איזה חברה עדיפה . אני מהניסיון שלי עם הג'יפורסים אוהב את Leadtek אבל לא ממש יודע הרבה על Sapphire , רציתי לדעת מה עדיף , מה הפרשי המחירים, והאם הם שווים את ההפרש ?
-
- 12 תגובות
- 958 צפיות
-
-
יש חנות שמוכרת כרטיס 1900XT עם קירור של זלמן ב-2220 וכרטיס 1900XTX של אותו יצרן וללא קירור כלשהו ב-2300. מבחינת מחיר זה לא כזה משמעותי, השאלה היא אם זה כרטיס שחובה לו מאוורר כי אם לא אז כמובן שעדיף לי ה-XTX.
-
- 8 תגובות
- 658 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך יד שניה וקיבלתי רק כבל אחד. אני צריך הוכחות שיש עוד כבלים. אנא עזרו... :s05: :s05:
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
איך אני יודע איזו חברה יש לממיר שלי ? הוא די דק וכסוף עם פס שחור בצורה מודרנית ששובר את הכסיפות בצורה יפה בפרונט... אני צריך את שם החברה כדי להוריד MANUAL שלו ולראות את כל סוגי החיבורים והשימוש בהם.. תודה אנשים !
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
בשביל עבודה משרדית ואינטרנט ושהמחשב ירוץ מהר בלי עיכובים למינהם. מהם המומלצים ? אני מעדיף nvidia ואיזה כרטיסים לא לקנות תודה
-
- 9 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי, אני מחפש כרטיס בסביבות 1000ש"ח עם קירור פסיבי, מצאתי כמה באינטרנט: Asus Extreme N7600GT SILENT/2DHT 256MB http://www.isracomp.com/define.asp?idd=3750 GIGABYTE NX76T256DB GEFORCE 7600GT 256MB DDR3 BULK http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=386&category_id=25e8ec6d3bc86e1dbe3c0c0e62ba4487& GAINWARD BLISS PCX GF 7600GT SILENTFX 256MB DDR3 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11115 יש המלצות או שפשוט ללכת על הכי זול?
-
- 5 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היי, מדובר במחשב בעל כרטיס nVidia GeForce 6600. בעבר ה-TV out עבד. בעבר כדי לחבר ל-TV OUT השתמשתי במתאם ישן מהכרטיס הישן שלי (VIVO) כעקרון יש בו חיבורים של S-Video ו-Compsite, כאשר 2 יציאות של S-Video אחת Video in ואחת Video Out, כנ"ל ביציאות Compsite. הבעיה, כמו שאתם רואים, היציאות של ה-S-Video כורסמו ע"י הארנב של אחי, לכן נאלצתי לחבר דרך היציאה של Compite Out בעזרת כבל RCA, הבעיה שזה פשוט לא עובד! כשאני מחבר בצורה הזאת, התמונה בטלויזיה קצת מרצדת אבל אין תמונה על המסך! ניסיתי להשתמש במתאם המקורי שקיבלתי עם הכרטיס: הבעיה שבעבר הכנסתי את זה בצורה לא טובה לתוך החיבור והפינים התעקמו (זאת הסיבה שהתמשתי במתאם אחר כדי לחבר עד שהוא כורסם ) ולא היה ניתן לחבר את המתאם …
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם! כעיקרון השאלה בכותרת, מה אתם אומרים כעיקרון אני רוצה להזמין את ה- 1950PRO 256MB של ASUS כנראה ב- 1215 ש"ח השאלה אם שווה להוסיף 445 שקל בשביל 512MB ? שעולה 1650 ש"ח חברה אחרת אבל זה לא העיקרון כעקרון אני מוגבל לעבוד על רזולוציה של 1024*1280 איך קריסיס ואנריל 2007 יעבדו? יהיה הבדל רצני? בכמה FPS מדובר? בקיצור האם זה משתלם ההוספה הזאת? תודה לעוזרים!
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שניהם באותו מחיר, לא מצאתי מבחני ביצועים ל x1950pro 512mb. מה עדיף?יחובר למסך LCD 19" אם זה משנה כך שהרזולוציה מוגבלת. תודה
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
חיפוש העלה לי הרבה דברים לא קשורים ולכן פתחתי את הת'רד.. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך Nvidia 7600GS ומתלבט בין חברות שונות... בין הזולים שמצאתי-580 שח של חברת point of view. שאלתי אם יש הבדל משמעותי בין הכרטיס של החברה הנ"ל לבין זה של חברות כדוגמת Leadtek וGigaByte שמצדיק הוצאה כספית נוספת של לפחות 80 שח... או שאולי בכלל כדאי לי ללכת על x800gto http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15200 תודה
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
nVIDIA GeForce FX6200 128MB Gigabyte או ATI Radeon X9250 128MB Gigabyte
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-