עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Jules Winnfield,

מרוב התגובות שאני קורא כבר התבלבלתי מה מתאים ומה לא. אז יש לי כמה שאלות: 1.האם פאנל TN מתאים למשחקים? 2.אם לא אז איזה כן? 3.ועם הפאנל שכן מתאים איזה מסך כן מומלץ( 19" רחב ולא פחות)? ,התקציב לא כל כך חשוב תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  2. Started by -Maoz-,

nVIDIA geForce 7600GT 256MB PCIe Palit אני יודע שהכרטיס די בסדר,אני יותר רוצה לדעת לגבי החברה. היא בסדר כי אני לא מכיר אותה. תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 725 צפיות
  3. יוציאו רק 1000 יחידות המחיר לא ידוע אבל קילו בשר(לא אצלך אצל הזה הטחון) זה בטוח . כמובן ניתן יהיה לעשות עם הכרטיס QUAD SLI מה שבעצם יהיה היתרון הגדול שלו פרט להמהרה. http://www.google.com/search?q=GTX+295+MARS&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  4. Started by ras81,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה לטובת הקלטת תוכניות, שאלתי היא כמה נפח צריך לטובת הקלטה באיכות סבירה. שאלתי בחנות ואמרו לי שהשיטה הכי טובה היא MPEG4 אבל שכל הכרטיסים חוץ מהPOWERCOLOR Theater 550 PRO לא יודעים לעשות זאת ישירות. אבל בחנות אחרת אמרו לי שכן שאר הכרטיסים יכולים . מה השורה התחתונה? איזה כרטיס לקנות? על מה לשים דגש? וכמה נפח ייתפוס לי בזיכרון? אני לא רוצה כרטיס שיקליט לי בנפח גדול ואז יכווץ את זה בסוף כי עדיין אני אצטרך את הנפח הגדול להקלטה הראשונית לא?! תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  5. אני קונה כרטיס מסך רדירון 9600PRO 256 מגה של חברת sapphire ורשום שם ליד שזה ATLANTIS אז אם מישהו מוכן להסביר לי מה פירוש המילה האם זה טוב או רע??? תודה

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  6. Started by ron533,

9800 נשמע לי תמיד כליגה אחרת אבל הבנתי שגרסת ה SE היא החלשה ביותר יחסית בסדרת ה 9800, השאלה אם כדאי ללכת עליה או לקנות 9600XT שהוא החזק בסדרה שלו? המחירים דומים עכשיו (לפי ZAP לפחות)... תודה נ.ב. - איזה חברה יותר איכותית ברכיבים ובסה"כ? SAPPHIRE, ATI, GIGACUBE, אחרים?

7. Started by tecore,

מחפש כ. מסך לחבר 2 מסכים למחשב לבצע עריכות גרפיות (וידואו ותמונה). מדובר בתקציב בין 200-500 שח. האם התקציב יספיק? איזה כ. מסך מומלץ? כרגע קיים כ. מסך ONBOARD, האם צריך להוסיף כרטיס חדש עם 2 יציאות? או כרטיס נוסף עם יציאה אחת? אשמח לקבל כמה אלטרנטיבות בבקשה.תודה

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  8. Started by Real_Me,

לכרטיס הזה: http://www1.shopping.com/xPC-Sapphire_Technology_Sapphire_Radeon_X800_PRO_AGP_8X_256MB_DDR3_Video_Card_w_VIVO_Retail_Powered_by_ATI_Free_2nd_Day לא הצלחתי למצוא. בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 725 צפיות
  9. בעיה מוזרה קצת, יש לי כרטיס מסך GeForce 7300 GT וחיברתי אותו לטלוויזיה (21 אינץ' רגילה לא HD ולא נעליים) והכרטיס מזהה אותה כHDTV. הבעיה היא שיש את מצב הZOOM בתוכנה של GeForce כך שיהיה אפשר לראות את השידור של הוידאו בלבד על מסך הטלוויזיה אז זה מותח את כל הפרצופים ולא מציג את זה כמו שצריך. אני מניח שזה בגלל שהטלוויזיה מזוהה כHDTV ולא כTV רגילה. למישהו יש רעיונות מה עושים ?? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 725 צפיות
  10. ברשותי: i5 2.7, 4gb ram, HD5850 1gb מסך dell 2007wfp [ר: 1680/1050] 2 שאלות: א. יש טעם לשדרג? אני לא הכי בקיא בדרישות של המנועים שעדיין לא יצאו... (אם לא, OC אופציה לשקילה?) ב. אם כן, מה ההמלצה לכרטיס מסך בטווח ה 1500~ ש"ח? (קצת גמיש) תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  11. Started by Doron.C,

שלום אני זקוק המלצה לכרטיס מסך חדש שוק בינוני ומעלה טווח מחירים עד 950 ש"ח גג 1000 המפרט של המחשב הוא C2Q QX9770 4GB RAM MB : ASUS P5KC PSU : eneramax liberty 650W

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  12. Started by ma4351,

יש לי אפשרות לקבל אותו ב1100 1150 ש"ח מה אתם אומרים? הוא טוב? הוא שקט ? קר? איכותי? אני אהנה במשחקים על מסך 22"?

• 8 תגובות
    • 725 צפיות
  13. Started by erap129,

אני בינתיים חשבתי על 3 אופציות: 1- 7600GT של ASUS ב1150 ש"ח 2- 7600GT של EVGA או GIGABYTE ב1030 ש"ח 3- 7600GT של POINT OF VIEW ב930 ש"ח אני רוצה את התמורה הכי טובה לכסף שלי..ואני יכול לקנות כרטיס מסך רק מKSP אז אשמח לעזרה תודה D:

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  14. Started by pazer005,

איזה מהכרטיסים עדיף: GTS250 DK 1GB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E WoW Edition (אסוס) http://ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=10698 HD 5750 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E (אסוס) http://ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=9495 HD 5770 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI VGA PCI-E (אסוס) http://ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=10441 (לבחור שם איזה עיר והוא יכנס לכם לפירוט של המוצר) (כולם בעלי אותו טווח מחיר)

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  15. Started by Da-Funk,

אני מעוניין במסך LCD 19" למשחקים... משהו יודע אם המסך הזה טוב http://www.gyrotech.co.il/product.php?part=MN121 ב 2500 שקל ?

• 9 תגובות
    • 725 צפיות
  16. שלום רכשתי את הכרטיס הנ"ל : ATI PCI TV Tuner Card, Model "TV WONDER PRO" -RETAIL , אני גם נותן תמונה שלו . קניתי את הכבלים המתאימים למוצר , והכבלים מחוברים כראוי לממיר של יס. (כבר הפעלתי כרטיסי טלויזיה ולכן יש לי ניסיון באיך לחבר את הכבלים) הבעיה שרכשתי אותו OEM , ואני לא מצליח להתאים לו דרייוורים שיפעילו אותו כמו שצריך , אני לא מצליח לקבל תמונה סבירה , הוא כל הזמן תקוע במצב של NTSC ולא "מוכן" לעבור למצב PAL-B שמתאים לישראל . קישור לפירוט על המוצר: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=15-116-307&depa=0 אנא תנו לי הנחיה לגבי הדרייור המתאים. אני עובד עם תוכנת - ATI MULTIMEDIA CENTER LAUNCHPAD VERSION 9.1 (יכול להיות שיש גירסה ישנה שמתאימה יותר ? א…

• 10 תגובות
    • 725 צפיות
  17. Started by FIRE-KID,

שלום לחבר שלי נשרף המסך.. הוא לא מבין במחשבים לכן הוא לא צריך מסך פלסמה או שטוח... מסך 17 אינץ' רגיל משהו זול (אבל שלא יהיה בלי רמה בכלל) תודה לכולם...

• 10 תגובות
    • 725 צפיות
  18. Started by seffi,

אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות. השבוע אני הולך לקנות מחשב די חזק והוא הולך לשמש אותי בין היתר לעריכת וידיאו ועבודה עם תוכנות תלת מימד Lightwave ו Maya. החלטתי כבר שאקנה כרטיס מסדרת ה RADEON. לפי כל מה שקראתי כאן בפורום ה 9100 עדיף על ה 9000 ו 9200. בעליה ל 9500 ומעלה יש פער מחירים לא קטן. השאלה שלי היא כזאת: האם למשל כרטיס 9500 פרו ישפר את הביצועים וצורה דראסטית מול ה 9100? כלומר, בעבודה עם תוכנות תלת מימד יש את תהליך ה RENDERING שלוקח ים של זמן. האם ה 9500 (או 9700 או ווטאבר) ישפר לי את הביצועים ב 40%-50% או ב 400%-500%?? כמו כן אני אקנה מסך. בהתחלה חשבתי לקנות מסך LCD 15 אבל קראתי כאן את העניין על זמן התגובה של ה LCD האיטי שגורם לריצודים. לכן חזרתי לאופציית ה CRT. איזה …

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  19. Started by עמוס ז,

שלום אנשים. ראיתי שיש כאן לא מעט מומחים.. ראיתי גם הרבה דיונים קרובים לדיון הזה אבל החלטתי בכל זאת לפתוח דיון חדש למקרה שלי. אז ככה, כרטיס מסך הנוכחי שלי הוא 6600gt 128mb. מעבד - AMD 3000 939 זיכרון - 2G לוח- PCI-E. ספק - HEC 450 ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך עבור שיפור ביצועים למשחקים הנוכחיים (BF2 BF2142 CNC ועוד) וכמובן במחשבה קדימה לET-QW ומשחקים נוספים שכבר בקנה לשנה הקרובה. תקציב - 1000 ש"ח +/- על פי דיונים קודמים אני מניח שהתשובה תהיה כרטיס ATI X1950. השאלה היא איזה דגם מהם הכי כדאי ושיתאים לתקציב. האם בתקציב הזה אני אקבל מענה לציפיות שלי? האם קניה כזו משתלמת בזמן שכרטיסי DX10 כבר יצאו? האם כדאי לסבול עוד קצת ולחכות לירידת מחירים של הדור הבא? תודה…

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  20. Started by b_a_r,

יש לי בערך תקציב של 800 פחות או יותר לכרטיס מסך הכי טוב שיש למשחקים לתקציב! מאתם יכולים לתת המלצות?

• 13 תגובות
    • 725 צפיות
  21. שלום רב איזה כרטיס מסך עדיף מבין השניים ולמה? asus geforce 5700le 256mb או gigabyte 6600gt 128mb תודה רבה

• 8 תגובות
    • 725 צפיות
  22. שלום קניתי מחשב חדש ובו כרטיס המסך Leadtek 8600 GTS 256MB PCI אבל כשאני מחבר מתאם SVIDEO לRCA(הבננה הצהובה) לצג הטלוויזיה(טלוויזית שפורפרת רגילה)מקבל מסך שחור לבן עברתי כל ההגדרותת באשף שמגיע עם הכרטיס עברתי שיטות שידור PAL שונות אבלל ללא הצלחה אולי פיספסתי משהו אשמח לעזרה :s05:

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  23. תסתכלו במערכת שלי ותגידו עד כמה השיפור יהיה גדול?? אם אני אחליף לרדאון הזה??

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  24. Started by pink,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך (AGP) עד 600 ש"ח בשביל לשחק פרו אבולושין 6 ו פיפא 07 על הביצועים הטובים ביותר מישהו יכול לעזור לי בבקשה... המחשב שלי : P4 2.8 512 DDR 80 G לוח אם של GIGABYTE כרטיס מסך נוכחי - GEFORCCE 5200 עייף מדי !!

• 5 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.