עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by silverhawk27,

מה דעתכם על הכרטיס הנ"ל לגיימר? ולעומת הכרטיסים הבאים: X800GTO 6600GT מבחינת יחס מחיר לתועלת. ??? תודה

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  2. Started by yonatanR,

איזה מהכרטיסים הנ"ל עדיפים: 1950GT, 1950PRO, 1950XT, 7950GT (מתוכנן אוברקלוק). תודה למגיבים ולעונים.

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  3. Started by itay5618,

שלום לכולם האם כדי לי בעוד כמה ימים לקנות מערך cf של 6850 או לחכות עוד חודש ומשהו לסדרה החדשה של ה7xxx ? יש מידע עליה? אם כן אפשר? היא תיהיה טובה? הכל.. תודה

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  4. שלום, עקב קניית מחשב חדש, אני שוקל להסב את הישן לHTPC. סך כל הוא לא רע (P4 3.0GHZ עם ג'יגה זכרון DDR1). העניין הוא שכרטיס המסך שיש לי (GEFORCE 5950 ULTRA) לא ממש יודע להתמודד כמו שצריך עם תכני HD, ומציג אותם מאוד מקוטע. השאלה שלי היא האם יש כרטיס מסך AGP שיתאים לי לצרכים האלו, או שהמחשב עצמו חלש מדי בשביל פתרון הולם. אשמח לדעות בעניין.

• 9 תגובות
    • 760 צפיות
  5. שלום ! אני חדש בקהילה . ואני רואה שיש פה ילדים ומבוגרים שממש מבינים בכרטיסי מסך ומחשבים. אז רציתי לישאול פה . איזה כטיסי מסך יעבדו על P4 1.6GH ??? (האם R9800PRO יעבוד כמו שצריך ?) תודה לכולם ויום טוב .

• 14 תגובות
    • 760 צפיות
  6. Started by Cupid Me,

אהלן, החלטתי לקנות 9500GT מאחר והוא יחסוך לי קניית ספק חדש (כרגע יש לי HEC 300AR-TF), יש לכם איזושהי גרסה מומלצת? חשבתי על זאת: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1325 תודה

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  7. לא מדבר על יציאת TVOUT. פשוט על צפייה במחשב.

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  8. Started by amisha,

אני צריך כרטיס מסך עד1500 שקל שיחזיק קצת משחקים ,הרבה עריכה וידאו קלה ו VIVO חזק מאוד שיוכל לכווץ ליחסים קטנים של גודל מול איכות . לא משנה אם זה ראדאון או כול סוג שהוא של GFORCE ואם אתם מציעים ALL IN WONDER אז תגידו לי מאיפה אפשר לקנות!!!!!

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  9. Started by Cha0stAlker,

הכרטיס שלי הוא HD4870 512MB, כמה זמן בערך הכרטיסים האלה חיים?

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  10. שלום, ברשותי המפרט הבא: Turion 64 ML-28 1.6@2.2 2GB RAM DDR400 X1800 GTO כל השאר לא ממש משנה. בכל מקרה, אני שוקל להחליף את הכרטיס מסך ל HD3850. מה דעתכם לגבי כדאיות השדרוג? אני אישית מרגיש שאני יכול להוציא יותר מהמחשב הזה ע"י שדרוג כרטיס מסך. לדוגמה ב THE WITCHER, אני דיי בטוח שלא המעבד מגביל אותי אלא הכרטיס מסך (קטעי המעבר ממש מקרטעים שם). כמובן שבמידה מסויימת גם המעבד מגביל אותי. שדרוג לכרטיס חלש יותר הוא דיי חסר טעם בסך הכל, הכרטיס שלי הוא סביר ואני לא אחליף בשביל כרטיס שלא מהווה שיפור משמעותי יחסית. אני מודה לעניין שהמעבד יהווה צוואר בקבוק מסויים אז אין טעם לטחון ממש את הנושא. אז כך: 1. מהי דעתכם בכלליות? 2. האם יש פה אנשים שביצעו שדרוג דומה ויכולים להעי…

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  11. תעזרו לי לבחור מהאתר newegg איזה 9600xt לקנות. בלי vivo וכול החארטה הזה.

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  12. Started by orel13orel,

אני מעוניין לקנות את: 1GB XFX Radeon HD 4890 DDR5 2DVI PCI-Express Video Card HD489AZDFC מחו"ל בטיפה פחות מ220$ מה אתם אומרים עליו??? אני כם טיפה חושש הספק שלי גבולי מידי יש לי ספק EZCOOL 12CMF500W REAL שאר המפשרט של המחשב: E8500 לוח M GA-P35-DS3L זכרון PLT 2G KIT DDR2 800 OCZ כ.מ קיים 8600GT 1GB אז הספק יתאים??? ושאלה אחרונה : יש לי שני מסכים שמחוברים למחשב 22" 1050X1680 והשני 32" FULL HD אז אני חייב יצאת HDMI מהכרטיס מסך שכוללת קול. אז יש את היציאה הזו בכרטיס ?? ניראה לי שכן כי במפרט של החברה כתוב :"Built-in HDMI with 7.1 surround sound support " אבל בתמונה לא רואים יצאת HDMI : http://www.xfxforce.com/ecms.ashx/8c...82bf-4969-bc7a- קישור לאתר: http://www.xfxforce.com/…

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  13. שלום בניתי לי מפרט שאתם יכולים לראות פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=339700.0 כמו שציינתי שם יש לי ספק FSP ATX-400PN שאותו אני לא מתכוון להחליף.. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך שהספק יוכל להחזיק אותו כי אני לא מתכוון להחליף ספק. את המחשב אני והלך לקנות מסקאי פי סי ככה שהכרטיס מסך חייב להיות מסקאי פי סי. הנה לינק: http://skypc.co.il אני מחפש כרטיס מסך הכי טוב במחיר הזה ולא רוצה לחרוג הרבה ומעדיף לא לחרוג בכלל ואפילו לחסוך כי המחשב מהכסף שלי ואני כולה בן 16 (עוד שבוע D:) טוב בכל מקרה אני רוצה כרטיס מחברה טובה שלא יעשה לי בעיות ויהיה לו אחריות טובה. הבנתי שלנוידיה יש את הכרטיסים הכי טובים בשוק היום, אז כנראה שאני אקח ממנה. אני חושב שכרטיס כמו ה8800 ישב ל…

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  14. Started by Vaz,

יש לי כרטיס fx5200 , אם אני אקנה מסך asus mw221c לצורך צפיה בסרטים וגלישה האם זה יעבוד טוב ?

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  15. הנה קצת פרטים לגבי הGPU הבא של ATI. מן הסתם שמאמרים של THE INQ צריך לקחת עם קמצוץ מלח כמו שאומרים, אבל יש פה מידע מעניין מאד, בעיקר לגבי צריכת החשמל של הכרטיסים. http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2007/10/01/ati-rv670-beat-r600

16. Started by JXK,

אני מעניין לקנות את הכרטיס הזה ל-AGP אתם לא צריכים להסביר לי שאני יכול לקנות 6800GT ולהגיע איתו לאולטרה כי אני יודע פשוט אין כבר בארץ GT ל- AGP עכשיו השאלה שלי היא האם הספק כח שלי יספיק לי יש לי ספק של Hec 420W מה אתם אומרים

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  17. ככה לא הצלחתי להבין מה זה עושה תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  18. Started by alexrta,

רק רצית ילדעת מה זה ה-REFRESH RATE מה הוא עושה ואיך הוא משפיע?

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  19. שלום רב, אני נמצא לפני רכישה של הכרטיס הנ"ל ויש לי מספר שאלות בנושא. לפי שיטוטים כאן בפורום, ראיתי שבד"כ ממליצים על החברה הזולה ביותר ואין באמת התייחסות למותג עצמו, זאת בטענה שהצ'יפים עצמם מייצורים על ידי NVIDIA עצמה ואילו רק הלוח והקירור מיוצרים עלי ידי אותו מותג. השאלה בעצם האם לקנות את הכרטיס הזול ביותר ללא כל קשר למותג? לצורך העניין הכרטיס של חברת TwinTech נמכר במחיר הזול ביותר היום, 1494 ש"ח. לעומת זאת כרטיס של חברת Gigabyte (חברה קצת יותר מוכרת) נמכר במחיר 1709 ש"ח. אני אציין שהקירור של Gigabyte נראה איכותי יותר. תודה מראש לעוזרים. גיל.

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  20. Started by Torn,

יש לי תקציב של בערך 500 שקל, אני לא גיימר מי יודע מה, אבל אני אוהב לשחק במשחקים פה ושם ואני רוצה כרטיס שיוכל להריץ לי משחקים מודרניים בצורה סבירה... ראיתי מישהו שמוכר TI 4800 ב450 שקל! ולעומת זאת אני יכול לקנות בפנדה את הכרטיס הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_332&products_id=7994 שהוא RADOEN 9550 עם 128 ביט! מה יתן לי יותר ביצועים? ומה יותר משתלם?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  21. היא מוכרת כרטיסים המובססים על צ'יפים של ATI . מישהו מכיר אותה , יודע את טיבה ואם היא אמינה .

22. Started by Danikk8,

שלום לכולם מחפש למחשב קיים כרטיס מסך חדש ( כרטיס שיש לי כיום - RADEON ATI HD 5770 ) : מעבד : intel i5 750 @2.67GHz כרטיס זיכרון: RADEON ATI HD 5770זיכרון: 4 GB מערכת הפעלה: WIN 7 - 32 BITספק: (לא ידוע המחשב לא שלי) לאיזה כרטיס חדש ויותר חזק בסכום של פלוס מינוס 1000 ש"ח אפשר להחליף ? תודה רבה לכל העזרים

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  23. Started by bluemail,

הייתי רוצה תוכנה להמרת וידאו לקיבצי מחשב בתקן DVD בשביל צפיה ממחשיר ה DVD שלי האים יש כאלה ???

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  24. Started by BONO,

יש לי כרטיס מסך gigabye radeon 9700 pro וכשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה לא רואים חלק יש קווים כאלה שיורדים כל הזמן והתמונה טיפה בהירה ומטושטשת קצת איך איפשר לסדר את זה???

• 6 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים