עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי את הכרטיס GF6200 של LEADTEK שאפשר לפתוח בו צינורות עיבוד עם RIVA TUNER. אני רוצה לדעת אם אפשר לצרוב ביוס פרוץ או משהו שיפתח אוטומטית ל GF6200 את הצינורות ללא צורך בתוכנה הזאת ?? תודה.

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  2. שלום, יש לי לקוח שהלך לו הכרטיס מסך ואני רוצה לקנות לו חדש אבל הלוח אם שלו תומך במקסימום AGP x4 ולכן אי אפשר לקחת כרטיסים כמו ה- 5200 או 9200. השאלה שלי היא אם אפשר לקחת כרטיס כזה בכל זאת ולצפות ממנו שיעבוד על 4x במקום על 8x? ובמקרה כזה האם הביצועים יהיו סבירים? (הוא עד היום עבד עם MX440 ואמר שלא היתה לו שום בעיה איתו כמעט בנוגע לביצועים). האם כדאי כבר לקנות מראש כרטיס 4x וזהו? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  3. שלום ראיתי פה אנשים שכתבו על הכרטיס הזה חשבתי שזה מה שיש בKSP, שאלתי את חבר שלי והוא אמר לי שהסאפיר בKSP הוא בעצם 128BIT אני מחפש את הכרטיס של ה256BIT עם ליבת הR360 לקניה בארץ תודה

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  4. Started by EagleX2,

שמתי לב שכשאר אני משחק במשחקי 3D כגון aa ו cs הכתב נראה מטושטש ולא ברור. כל הפרטים האחרים נראים בסדר גמור. למישהו יש פיתרון? Radon9800pro

• 10 תגובות
    • 711 צפיות
  5. Started by LinKinG,

זה הדגם שלו 17''V.M. Pro1413 FLAT ל IIYAMA? מה אתם אומרים עליו שווה?

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  6. Started by G-SHOCK,

שלום לכולם מישהו מכיר את ה-fx 5900 xt tornado של innovision עם 128mb ?.מוצע למכירה ב 1250 ש"ח. תודה

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  7. Started by x-dude,

שמתי לב שבאתר פה יש קישור ל גרסת 41.03 ,למה באתר הרשמי של NVIDIA הוא לא נמצא?

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  8. Started by alexrta,

רק רצית ילדעת מה זה ה-REFRESH RATE מה הוא עושה ואיך הוא משפיע?

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  9. Started by Oprapc,

הכרטיס הזה מציג את הביצועים הטובים ביותר מבחינת השתלמות הכרטיס. תוצאות 3DMARK03: 5000+ הכרטיס הזה גם בא עם VIVO. לעומת זאת הכרטיס ללא הVIVO של AOPEN עולה 1500+ ש"ח ולמרות הבדיקות הספציפיות שראיתי ל-ALBATRON משהו מוזר ולא הגיוני כאן. אם הכרטיס כל כך מדהים ומשתלם למה רק ראיתי 2 חברות שמשווקות אותו והאם הוא באמת שווה.

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  10. יש לי ממיר דיגיטלי של YES האם אני יכול לחבר אותו לכרטיס VIVO ולהקליט תוכניות, או שאני חייב כרטיס טלוויזיה? (אם כן, אילו חיבורים/כבלים אני צריך?) תודה

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  11. Started by NetSpider,

Proview 997N 19" 1,200nis LG FLAT 19" E900B 1,200nis אני יודע שהם לא הכי טובים שיש בשוק , אבל אלו הם הסכומים שמתאפשרים ... אני פתוח לעוד הצעות , אבל שיהיו בתחום המחירים כמו של אלו ...

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  12. תסתכלו במערכת שלי ותגידו עד כמה השיפור יהיה גדול?? אם אני אחליף לרדאון הזה??

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  13. אני מתכוון לOPENGL ו DIRECT3D אצלי הכל על ברירת המחדל של קטליסט השאלה אם כדאי לשנות ועל איזה ערכים להציב

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  14. קודם כל אני יגיד שאני לא בטוח לאיזה פורום הנושא הזה שייך, אז אני מבקש מהמנהלים שייעבירו אם צריך. ועכשיו לבעייה: כשאני עובר ל-focus במטריקס, המסך כולול מהבהב, כלומר במקום לראות חלק אני רואה כל מיני קווים מהבהבים לי בכל מיני צבעים. התקנתי דרייברים יותר חדשים {44.03} וזה הסתדר לי אבל רק לפעם אחת, ואחרי זה שוב חזר. למישהו יש מושג איך מסדרים את הבעייה הזאת??? בבקשה תעזרו לי אני לא יכול לשחק ככה ולהתקדם במשחק. תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  15. Started by alianyn,

http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?s=&threadid=10184 כמו שניתן לראות בurl הזה - ובדיון שמתקיים ב-nvnews להערכתי לא חודש כמעט כלום בnv35 הדבר היחיד ששונה בוודאות הוא מעבר ל256 ביט ובנוסף כתוב משהו מאוד לא ברור לגבי 12 פעולות pixel shader לשעון (אפשרי גם בnv30 כעקרון...) בקיצור משהו לא כ"כ מסתדר לי עם השמועות של הכרטיס הזה מריץ את הדמו עם dawn ועוד כמה אחיות ברזולוציה גבוהה ובאופן חלק - ההבדל בין 256 ביט ל ddr2 כמו שהיה מיושם מקודם לא יכול להיות יותר מ- 30 עד 40% וגם זה רק באפליקציות מאוד מסוימות... (למרות ש-uttar טוען עד 50% - להערכתי קצת אופטימי ויותר תלוי באופטימיזציות זיכרון... = מהירות ומבנה) דעתכם?

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  16. Started by alexrta,

תמליצו על כרטיס שניכנס בסלוט PCI וגם עובד טוב ושיתמוך ב-HARDWARE T&L

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  17. Started by ovego,

סילחו לי על הבורות,אך האם כרטיס AGP X8 יעבוד על לוח אם עם AGP X4?

18. Started by DaniDin,

הרצתי את ה-3DMARK 2003 עם ה-CATALYST 4.2 בלי לשנות כלום בתוכנה, והתוצאה הייתה 5300 . השאלה שלי האם זה תוצאה טובה למפרט הנ"ל : פנטיום 1.8 256 מגה RDRAM ATI RADEON 9800 PRO האם קיים אתר שיכול להראות לי תוצאות של מחשבים אחרים עם הכרטיס הזה? אשמח לקבל לינק. ואחרון... האם דריברים של אומגה ישפיעו על הכרטיס שלי?

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  19. איזה מסך הכי טוב ? יש את LG F900P מה אתם אומרים הוא טוב או שיש משהו אחר שאתם מציעים לי ?? שיהיה לו חדות ושיעבוד ברזולוציות גבוהות עם קצב רענות טוב !! תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  20. Started by anri,

שלום !! אני לא יודע איזה כרטיס לקנות את ה - X800XT או את ה - 6800U עכשיו אני חושב שאת ה - 6800U יותר כדי לי מפני שהוא תומך בטכנולוגיה חדשה שה - X800XT לא תומך שהיא PS3.0 עכשיו שתי הכרטיסים הם בערך אותו דבר חוץ מהטכנולוגיה הזאת וה - X800XT מציג רק מהירות יותר טובה הוא לא מציג איזה טכנולוגיה חדשה אבל מצד שני עוד כמה זמן ייצא עוד טכנולוגייה חדשה שהיא - PCI-E ואז ה - AGP יעלם לו עכשיו השאלה שלי היא כזאת מתי ה - PCI-E ייצא כבר ????????? האם זה בקרוב ?????? כי אני כבר לא יכול לחכות עם הג'יפורס 4 המסריח שליי עכשיו אם אני יקנה את אחד מהכרטיסים האלה (X800XT 6800U) אחרי (אני לא יודע כמה זמן בגלל זה אני שואל ) כמה זמן אני מאמין שבקרוב ייצא ה - PCI-E ואז הכסף שהשקעתי באחד מהכרטיס…

• 11 תגובות
    • 710 צפיות
  21. Started by yambtz,

יש לי כרטיס מסך asus V9280TD שהוא מבוסס ti4200-8X בחודש האחרון המחשב עושה יותר ויותר צרות רק בימים חמים. אני לא אתחיל לפרט את הבעיה עכשיו. מספיק לאמר שאני כותב את זה במחשב של אחיות שלי. כשהמחשב פתוח. כבוי רבע שעה, והחדר שלי ב 28 מעלות, עד שהוא מגיע למסך שאני מכניס את הסיסמה של המשתמש שלי הוא כבר חם מדי שאני אגע בו. בעיקר הזכרונות. איך אני בודק אם זה באמת זה? ועוד משהו. יחד עם הכרטיס קיבלתי תוכנה, asus smartdoctor 2 שעושה OC חכם לכרטיס. זה לא פוגע לי באחריות נכון? הרי היצרנית סיפקה אותה והתקינו לי אותה בחנות.

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  22. Started by SyndromE,

דריברים חדשים ! עדיין חסרות מס' אפשרויות ב-control panel לצערי, אבל עושה רושם שהדריבר הנ"ל הוא בונבוניירה... אנשים מדווחים חיובי. http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_163.11.html http://www.nvidia.com/object/winvista_x64_163.11.html יש כאן דיון עליהם למי שמעוניין: http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=231036 (שימו לב לאופציה החדשה - HDR Lightning ) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  23. אני הולך לקנות כרטיס חדש (8800gts) ורציתי לדעת מה ההבדל בין החברות השונות שמשווקות את הכרטיס? BFG/XFX/LEDTEC/SPARKLE/GUGABYE/ASUS וכו'...

• 2 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.