עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Doron.C,

שלום אני זקוק המלצה לכרטיס מסך חדש שוק בינוני ומעלה טווח מחירים עד 950 ש"ח גג 1000 המפרט של המחשב הוא C2Q QX9770 4GB RAM MB : ASUS P5KC PSU : eneramax liberty 650W

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  2. Started by KingAlpaca,

שלום לכולם, בד"כ אני מעודכן בעולם כ. המסך, אבל עקב תקופה עמוסה (שדווקא בה השיקו לא מעט כרטיסים), אני זקוק הפעם להמלצות. אז ככה, די פשוט, הכרטיס המשתלם והטוב ביותר עד 800 ש"ח, PCI-E כמובן, ואין חשש לצוואר בקבוק. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  3. אולי כבר ענו אבל אני מודה שאני מעט מתעצל (ובעיקר קצר בזמן) מלחפש ביסודיות. הכוונה לכיבוי של ממש, כולל המאוורר של הכרטיס כשי לקבל מערכת דוממת ככל שניתן. הכוונה היא לבנות מערכת I5-660 עם לוח H57 ככל הנראה + כרטיס HD5850 לגיימינג. ה-DELL2407WFP יחובר ב-VGA לכרטיס המסך וב-DVI ללוח האם: * בעבודה רגילה עם טקסט (שימוש אינטנסיבי במיוחד) וסרטים אני רוצה איכות תצוגה מקסימלית עם מינימום רעש כך שהייתי רוצה שרק הכרטיס המובנה יעבוד וה-5850 יהיה כבוי כדי לחסוך חום, הספק ורעש כמובן. * בגיימינג אעבוד דרך ה-VGA ואז רמת הרעש הרבה פחות קריטית (אם כי ללא ספק אעדיף דגם שקט ככל האפשר שעדיין משתלם למחירו). 1. אפשרי? 2. מה דעת המומחים? 3. יש חלופות עדיפות? מפרט AMD לא בא בחשבון לצערי כיוון שאני ע…

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  4. ביצעתי אובר קלוק ב ATI TOOLS וזה לא נשמר אחרי הפעלה מחדש של המחשב... מה עושים?

5. Started by W0lverine,

דווקא ה רדאונים 9200\9100 לא ממש יקרים... יש לי שאלה, מה ההבדלים היום בתחלס (במה שאני יראה על המסך :-) ) בין כרטיסי 64 מגה וכרטיסי 128 מגה למשל אם אני הולך על כרטיסי TI, וילך דווקא על ה 128 שקל, יהיה יקר מידי למשתמש ביתי פשוט לאומת זאת ה64 יהיה במחיר סביר... לי יש MX 440 - 128MB שעובד סביר, אבל אני מחפש משהו יותר טוב אמרו לי שלהשקיע על FX5200 לא יהיה חכם במיוחד כי לא יראו תוצאות שונות מי יודע מה..

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  6. Started by Da-Funk,

אני מעוניין במסך LCD 19" למשחקים... משהו יודע אם המסך הזה טוב http://www.gyrotech.co.il/product.php?part=MN121 ב 2500 שקל ?

• 9 תגובות
    • 745 צפיות
  7. אז חוץ מהמחיר שלהם רק רציתי לדעת מה ההבדל בין שלושת כרטיסי המסך האלה, כולם של HIS דרך אגב... 1) X850Xt iceq II platinium edition AGP 2) X850xt platinium edition AGP 3) x850xt iceq II turbo AGP לא מצאתי בניהם הבדל כזה גדול... אני הולך רק על אחד משלושת אלה, מחירים אני לא כל כך יודע... תודה מראש לעוזרים ;D

• 11 תגובות
    • 745 צפיות
  8. Started by ziggystardust,

היי הורשתי לא מזמן לאחי את המחשב שלי ,מסוג פנטיום 4 2.0 512 זכרון ,כרטיס מסך MX 440 ולוח אם של אסוס מדגם: P4S333Mלוח סביר מאוד בזמנו ... המחשב עובד נהדר ועד כמה חודשים היה מריץ אץ רוב המשחקים בשוק אך לאחרונה הוא נתקל בבעיות והייתי רוצה לשדרג את הכרטיס מסך הבעיה היא שהלוח אם תומך ב AGPX4 האם יש כרטיס סביר שמותאם ללוח? והאם כרטיס AGPX8 יוכל לעבוד בחריץ של X4 ?"?? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  9. אני רוצה לקנות מסך מחשב כי של התחיל להחליף צבעים וגם כי הוא כבר בן 4.... אז בגלל שאני לא ממש מתמצא במסכים אני מחפש מסך CRT 17 אינט'ש בממחיר של עד 1000 ש"ח וראיתי במכרז של וואלה את המסך הזה :http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1604526 ורציתי לשאול איך הוא ? כי קראתי ביקורות והן אומרות שהוא דיי טוב.. השאלה שלי היא האם שווה לקחת אותו או לקנות מסך אחר ואם אחר אז איזה ?

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  10. איזה מסך הכי טוב ? יש את LG F900P מה אתם אומרים הוא טוב או שיש משהו אחר שאתם מציעים לי ?? שיהיה לו חדות ושיעבוד ברזולוציות גבוהות עם קצב רענות טוב !! תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  11. Started by dvirl,

יש לי את כרטיס הרקולס 4500 מבוסס קירו 2 בהפעלת etm אין לי אפשרות לבחור רזולוציה והמשחק לא רץ ומוציא הודעת שגיאה fullscreen mode not supproted אנא עיזרו לי במציאת פיתרון תודה דביר

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  12. Started by rtr,

כרטיס מסך הוא פשוט מחשב קטן בפני עצמו... יש לו זיכרון יש לא ליבה ויש לו 'לוח אם' ... מה הסיבה שלא מאפשרים לשנות את החלקים שעליו כמו שקורה בכל לוח אם היום ? כאליו תחשבו על .. יש לי אחלה קטיס מסך אבל יש לו רק 256 ראם.. אם אני רוצה 512 אני פשוט יורד לחנות קונה 512 מגה.. אולי אפילו מהיר יותר... עולה ורכיב ו... זהו. או כל אותם בעלי X1800XT שרצו לעבור ל X1900XT במיקרה שמתואר למעלה הם היו יכולים להחליף רק ליבה ולא כרטיס שלם.. אני הצלחתי לחשוב על שניים אבל הם נישללו שניה וחצי אחרי.. 1. סיבוך בבחירת חלקים, בילבול בין חלקים לשילוש הרגיל לבין השילוש לכרטיס מסך. נישלל כי : גם ככה לא בידיוק כל ליקנות מחשב היום ומי שרוצה או שהוא מבין ובא לפורום או שהוא קונה את הזבל שנותנים לו בחנות …

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  13. חברים שלום, הכנתי מפרט מחשב ואני מעוניין בעזרתכם לבחירת כרטיס מסך, בעיקרון התלהבתי מאוד מהלוח והבנתי שהוא תומך ב crossfire ולכן למיטב הבנתי עדיף ללכת על כרטיס radeon , אין צורך ב OC כמו כן אני לא גיימר מטורף. ז"א משחק מדי פעם.. אני חושב שאני מעדיף כרטיס עם direct x 10 כדי למנוע כמה שיותר שדרוגים בעתיד הקרוב. המון תודה על העזרה! מעבד: intel core 2 duo E6420 2.13 Ghz conroe 4MB cache לוח אם: gigabyte 965p ds3p rev 3.3 זיכרון: micron 2048MB (1024MBX2) DDR2 667Mhz הארד דיסק: seagate 250 GB SATA II 16 MB 7200RPM צורב: asus DRW-1814BLT lightscribe חיבור sata מארז - HEC Compucase CI-6A19 Black and Silver + ספק 500W מסך - ViewSonic VP 930 b

• 14 תגובות
    • 745 צפיות
  14. אני רואה פה המון אנשים שיש להם בעיה בתפעול של HD4850, והבנתי שזה בעיה בעיקר בדרייברים. אני לא רוצה להגיע למצב שאני משקיע די הרבה כסף במחשב ומשחקים לא יעבדו לי טוב. האם כדאי לי לקחת כרטיס כמו 9800 GT או GTX (אגב GT זול יותר בכ100 שקל מ4850, אולי ביותר) ולחיות עם ביצועים נמוכים יותר אבל לישון בשקט שכל המשחקים בשוק יעבדו בלי בעיות דרייברים, או שעדיף לא להתפשר על הביצועים ולהסתכן בכך שהדרייברים של ATI לא יהיו טובים יותר ואולי אפילו גרועים יותר בעתיד ? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  15. Started by Access Denied,

אני מחפש מסך 19 אינצ' TFT (דק) למשחקים, כלומר עם זמן תגובה נמוך (רצוי 8MS או פחות) בינתיים אני מתלבט בין 2 אלו: VIEWSONIC VX912 Samsung SyncMaster 930B מי מהם עדיף? האם יש המלצות למסך יותר טוב בתקציב הזה בגודל שאני מחפש? ערכתי.. החלפתי את המסך של סמסונג לאחד עם DVI

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  16. Started by DaMn18,

אני יודע שכבר היו כמה הודעות בקשר למסכים שונים אבל אני קונה מחשב בימים הקרובים ומתכנן לקנות מסך 17" LCD. הבעיה היא שאני קונה מיבואנים ואלה לא מייבאים את VIEWSONIC או SAMSUNG. ככה שאני נשאר עם BENQ , MAG ו LG. לפני שאני לוקח את אחד מהמסכים האלה (עם 16MS) אני רוצה לדעת - מי מייבא את מסכי הרקולס ? אם הייתי יודע מי היבואן - הייתי הולך על ה PROPHETVIEW 920 PRO DVI. כרגע מה שנראה זה שאני "אצטרך" לבחור ב MAG MS776 החדש. (אני יודע שכלנית היו מייבאים את הרקולס לפני שנה - שנתיים אבל במחירונים שלהם כבר לא מופיעים מוצרי הרקולס). מה דעתכם, דרך אגב, יש פה מישהו שכבר קנה את המסך הזה ויכול לספר עליו ? תודה.

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  17. Started by menahem2009,

יש לי לוח ‎P8P67 Deluxe B3 s1155 של asus ספק ‎High Current Pro 850W Active PFC 13.5cm PSU HCP-850 אני יכול לעשות SLI עם 2 GTX 580 ASUS תודה :-\

18. תסתכלו במערכת שלי ותגידו עד כמה השיפור יהיה גדול?? אם אני אחליף לרדאון הזה??

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  19. שלום, עקב קניית מחשב חדש, אני שוקל להסב את הישן לHTPC. סך כל הוא לא רע (P4 3.0GHZ עם ג'יגה זכרון DDR1). העניין הוא שכרטיס המסך שיש לי (GEFORCE 5950 ULTRA) לא ממש יודע להתמודד כמו שצריך עם תכני HD, ומציג אותם מאוד מקוטע. השאלה שלי היא האם יש כרטיס מסך AGP שיתאים לי לצרכים האלו, או שהמחשב עצמו חלש מדי בשביל פתרון הולם. אשמח לדעות בעניין.

• 9 תגובות
    • 745 צפיות
  20. Started by SkeletonBoy,

לפני שבוע בערך קניתי מחשב חדש מ-KSP עם כרטיס מסך 7600GT של POV... כשהגעתי הביתה והרכבתי ת'מחשב היה לו רעש של טרקטור (רעש של אוורור חזק מאוד!!!) לקחתי ת'מחשב ל-KSP והם אמרו שזה הקירור של הכרטיס מסך וככה הוא אמור להישמע זה הגיוני בכלל? ככה הכרטיס אמור להישמע? ואם יש לי אפשרות להחליף ל-7600GT של ג'יגהבייט עם הקרור הפסיבי השקט... לעשות את זה? תודה אנשים

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  21. Started by KokoBanana,

הנתונים של המחשב: מעבד E8400 3GHz 4GB RAM כרטיס מסך 9600GT לוח אם GiGABYTE g31m s2l ספק כוח 300W (כנראה אני גם אצטרך לשדרג ספק אשמח לקבל המלצה גם בנוגע לזה). התקציב הוא עד 600-650 שקל. שימושים: צפייה בסרטים , אינטרנט, עריכת מסמכים, להריץ משחקים ברמה סבירה (מדיום). חשבתי ללכת על הכרטיס הזה Gigabyte GTX650 OC 1GB: https://ksp.co.il/?uin=16917 אם יש אופציות יותר טובות או זולות אני אשמח לדעת. תודה

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  22. כזה לדוגמא תודה

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  23. קניתי מסך benq 22" עם חיבור DVI יש לי כרטיס מבך geforce 6600 gt ויש בו יציאת DVI הבעיה היא שבPCI המסך מקבל סיגנל אבל בDVI הוא לא מקבל, איך אני גורם לכרטיס מסך לשדר דרך הDVI?????? מישהו...עזרה...

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  24. תראו אני סגור על מסך אבל יש לי בעיה אני סגור על המסך הזה http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1124&scat=220&tcat=24 קודם איך הוא ?!?!? עכשיו הבעיה היא שהמסך הזה מופיע רק ב-חנות באג לא מצאתי אותו באף אחנות אחרת השאלה היא למה ?!?! המסך זול והכי טוב מחינת כל דברים שיש לו למה הוא לא נימצא באף חנות למה אף אחד לא מציע אותו הוא מעולה פשוט מעולה למחיר שבאג מציאים אותו השאלה היא למה ? עוכשיו עם אני קונה אותו אני יכול להנות ממסך ברמה גבוהה ? או שזה עדיין לא זה ~! ?

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  25. Started by טל קורקוס,

זה כרטיס מסך למשחקי מחשב ? GV-R467ZL-1GI http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=3059&ProductName=GV-R467ZL-1GI 380 - 400 ש"ח , DDR3 ויש לו מאוורר + צלעות קירור ZALMAN.

דיונים חדשים בפורומים