עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אוקיי אני יודע שזה טיפה מוזר אבל אצלי המחשב מחובר למסך של 32 LCD בחיבור HDMI. מפרט מחשב: לוח אם - שזו הבעייה - ‏MA78GM-S2H AM2+, 780G, DDR2 1066 HDMI‎ (לוח מיני אין SLI) מעבד - ‏Athlon 64 6400+ (Socket AM2) X2 DualCore זכרון - 4G ספק - ‏ToughPower W0103 600W PFC (24pin עכשיו אני מחפש כרטיס מסך טוב - משהו באיזור השקעה של 1500 ש"ח...ושיוכל להחזיק את המסך 32 מחכה לתגובות

• 13 תגובות
    • 727 צפיות
  2. שלום לאחרונה החלפתי את לוח האם שלי עקב השבתת הישן(הלך לעולמו אחרי שדרוג לא מוצלח של הביוס) להלן מפרט המחשב שלי בקצרה: intel p4 2.8 זיכרון:2xddr 1G/266mhz/2.5cl kingstone(סה"כ 2GB) דיסק קשיח: 500G WD לוח האם החדש שלי : asrock p4i65gv על הלוח קיים כרטיס מסך מובנה של - Int. Intel® Extreme Graphics 2 - Memory Max. 64MB + סלוט AGP-X8 לכרטיס חיצוני. ההתלבטות היא בין הכרטיס הקיים הנ"ל לבין כרטיס מסך חיצוני אחר שברשותי מסוג geforch mx440-8x 64mb. יש לציין כי המחשב משמש אותי בין היתר להרצת תוכנות גרפיות כגון ה solidworks ועד כמה שידוע לי 2 הכרטיסים תומכים ב open GL לפי דרישות החומרה של solid. השאלה באיזה מהם כדאי להשתמש? במובנה של אינטל או בmx440 ? תודה מראש לכל העו…

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  3. Started by xgamer,

שלום לכולם חיברתי את המחשב שלי אל הTV ואני רואה את המסך של המחשב בטלויזיקה הבעיה שלי שאני שם סרט אני לא רואה אותו במסך של ה TV אך במסך של המחשב אני רואה מה יכולה להיות הבעיה? ומהם ההגדרות המומלצות לכוון את הגדרות המסך כדי שיראו הכי טוב שניתן... נ.ב יש לי כרטיס 9700NP

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  4. אז ככה היום יש לי TI 4200 מאוד אהבתי אותו הוא כרטיס מסך מעולה אבל היום אני בא לשחק בBattlefield 2 אז המשחק לא עולה לי אמרו לי בפורומים שהמשחק לא עולה בגלל הכרטיס מסך שלי אז אני רוצה להחליף אותו (אם משהוא יודע על פתרון לזה השמח לשמוע הוא יחסוך לי בין 1000 ל 2000 שקל) בקיצור התקציב שלי הוא בן 1000 ל 2000 עדיף יותר קרוב ל 1000 עדיף שתתנו לי שני המלצות ככה שאם לא יהיה כרטיס מסך אחד בחנות אז יהיה את השני המחשב שיש לי זה מעבד 3.0 של אינטל וזכרון 1024 הרדיסק 80 גיגה השמח לשמוע תשובות תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  5. Started by G-SHOCK,

שלום לכולם מישהו מכיר את ה-fx 5900 xt tornado של innovision עם 128mb ?.מוצע למכירה ב 1250 ש"ח. תודה

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  6. שלום לכולם יש לי ברשותי כרטיס מסך של חברת GAINWARD - GFORCE 4 הכרטיס תומך ב TV OUT אבל אין לי אפשרות להופוך אותו לTV OUT (או שפשוט אני לא מוצא אותה) מה אני צריך לעשות כדי להפוך אותו ל TV OUT?? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  7. Started by hamtsani,

רציתי לדעת אם חברת BFG נחשבת חברה טובה ואמינה בתחום כרטיסי המסך. האם היא באיכות של EVGA?

• 9 תגובות
    • 727 צפיות
  8. אני קונה מחשב חדש !אי לי בכלל תקציב גדול ! חשבתי לי לקנות 9600 בלי ה פרו אבל חבריי אמרו לי שלא כדאי ושאני ילך רק על הפרו... אבל אין לי תקציב.. יש לי איזה 800 שקל גג לכרטיס מסך ... מה אתם הייתם עושים במצבי ? איזה כרטיס מסך הייתם קונים ??

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  9. Started by Mayyuval,

שלום אני חדש פה.. קוראים לי יובל ,מירושלים ובן 16 . הכרטיס מסך העדכני שלי geforce 4 mx 440 קצת (הרבה) חרא אז כבר אני רוצה להחליף אותו. אני רוצה שתראו את המפרט שלי (צילמתי כמה תמונות שלדעתי הכי חשובות): אז כפי שאתם רואים יש לי AGP (לא יודע *8 או *4). עכשיו השאלה שלי כזאת. אני רוצה להחליף לכרטיס מסך (בעיקר משהו של nividia ). חשבתי אולי על 6800gt 7800gs. אני לא ממש מבין בזה. עכשיו אני לא יודע אם כדי לי להשקיע בAGP או כמו שראיתי שמישהו אמר, לעבור ללוח אם של pci -e דבר שנשמע לי יותר טוב. עכשיו מה שרציתי להגיד זה שאני נוסע לאמריקה וחשבתי שאולי אני אקנה את הרכיבים שם כי שם הרבה יותר זול לפי מה שראיתי באינטרנט באתרים של חנויות אמריקאיות מובחרות כמו jr,circuit…

• 12 תגובות
    • 727 צפיות
  10. Started by Avishay115,

איזה כרטיס מסך עדיף יותר MSI Geforce NX7300GT 256MB או Inno3d Geforce 7300GT 256MB

11. מה אני אמור לצפות מהכרטיס הזה ? שיפעיל משחקים על רזולוצויה הכי גבוהה עם הגדרות הכי גבוהות? או פחות? יש לי מסך 17אינץ' עם רזולוציה מקסימלית של 1280X1024 למשל בקרייסיס 2 אני שם את כל ההגדרות על הכי גבוה anti analysing x16 ואת כל השאר על הרמה הכי גבוהה וכמובן שזה לא ממש הולך אז הנמכתי את כל ההגדרות על רמת GAMER (רמה 2) ועשיתי בלי אנטי אנלייסינג והמשחק רץ טוב השאלה אם ככה זה אמור להיות או שזה רק אצלי נתתי את קרייסיס כדוגמא כי לפי מה שהבנתי זה אחד המשחקים הכי תובעניים מבחינת גרפיקה

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  12. שלום, יש לי לקוח שהלך לו הכרטיס מסך ואני רוצה לקנות לו חדש אבל הלוח אם שלו תומך במקסימום AGP x4 ולכן אי אפשר לקחת כרטיסים כמו ה- 5200 או 9200. השאלה שלי היא אם אפשר לקחת כרטיס כזה בכל זאת ולצפות ממנו שיעבוד על 4x במקום על 8x? ובמקרה כזה האם הביצועים יהיו סבירים? (הוא עד היום עבד עם MX440 ואמר שלא היתה לו שום בעיה איתו כמעט בנוגע לביצועים). האם כדאי כבר לקנות מראש כרטיס 4x וזהו? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  13. Started by imac,

קודם כל זה לא קשור לנושא הדביק מלמעלה! זה כבר כמה זמן ככה אצלי, לאחר שאני מפעיל משחק במקרה שלי עכשיו למשל Need for Speed PS אבל לא רק בו (גם ב Stalker ועוד כמה שאני פשוט לא זוכר כי זה היה לפני חודש) אני משחק בו בערך 10-15 דקות ולאחר מכן כל המסך מתחרבש לי, משהו באמת מוזר.. אני משחק בלי שום AA או AF ועדיין זה קורה, רק לאחר שאני מכבה את המחשב לכמה דקות זה מסתדר... אני לא חושב שזה בעיה בדרייברים, כי פירמטתי את המחשב לפני כמה ימים ועדיין הבעיה הזאת מתמשכת אין לי מושג מה הבעיה.. קניתי את המחשב לפני שנה ואני לא יודע עדיין אם יש לי אחריות אז אני מקווה מאוד שזה לא בעיה בכרטיס מסך כי הוא עלה לי איזה 1300 שקל..

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  14. אז ככה,פתחתי פה כמה נושאים לגבי ספקי כוח וכרטיסי מסך,אם יעבוד או לא יעבוד... היו פה אנשים שבספק אם יעבוד לי הכרטיס מסך הזה על מערכת שלי ועוד שיש לי OC למעבד... וספק כוח LIBERTY400 W. אז ככה היום קיבלתי את הכרטיס... שהוא כבר עם OC מוכן של 625\2200 חיברתי אותו... פועל כמו חמאה... הספק הזה של LIBERTY 400W הוא כל כך חזק שאפילו עשיתי עוד OC לכרטיס מסך ל 675\2300. ולא היו שום בעיות.... כתוב על גב הקופסה של הכ.מ המינימום לספק כוח הוא 550W ופשוט אני לא מאמין שבספק שלי כל כך חזק שמחזיק אותו... אין פשוט... ENERMAX חברה סוסה.. וגם הכרטיס מסך הזה פשוט סוס... IDLE 38 מעלות... ובזמן במשחקים,כמו למשל שיחקתי היום ב XMEN החדש... הכ.מ הגיע ל 44-46 מעלות בלבד... עם גוף קירור כזה.. פשוט פצצה…

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  15. לפני מספר ימים NVIDIA שחררה עדכון לדרייברים בגרסא 196.75. בעקבות תלונות שנמסרו לNVIDIA על בעיות איתו, עד שהם יתבררו כנכונות הוחלט להסיר אותו מהאתר. האזהרה שפורסמה באתר של NVIDIA- 196.75 Alert! We are aware that some customers have reported fan speed issues with the latest 196.75 WHQL drivers on NVIDIA.com. Until we can verify and root cause this issue, we recommend that customers do not download this driver. Instead, please stay with, or return to 196.21 WHQL drivers. Release 196.75 drivers have been temporarily removed from our website and we also are asking our partners and others to remove temporarily this 196.75 WHQL driver as well. לפי מה שכתוב, יש בעיות עם בקרת ה…

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  16. Started by mashas,

שלום, רציתי לקבל המלצה עבור כרטיס מסך 512 M עוב רמעבר dual core/ עד 1000 ש"ח. תודה

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  17. לא ידעתי כ"כ לאיזה פורום לפנות את זה אבל אני מאמין שזה קרה לעוד אנשים שקצת שברו תראש מה זה ה"נקודות" השרופות האלו במסך אז גיליתי מזה זה ה ICQ המעצבן הזה ... הינה ... אני מדבר על זה כל מה שצריך לעשות זה לצאת מהאיסייקיו ... אני בטוח שזה קרה לכמה אנשים וזה ממש מציק שיש לך שורה שחורה במסך ... אז אם טעיתי בפורום מצטער ... תהנו

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  18. היי לכם, יש לי לוח אם ASUS M2A VM-HDMI שכולל מעבד גרפי ATI Raedon X1250 מובנה. יש לי 2 מסכים שמחוברים במקביל, אחד מסך מחשב והשני טלוויזית LCD עם כניסת HDMI. עד לא מזמן הכל היה כמו שצריך, ופתאום בלי שאני יכול להצביע על משהו מסויים שקרה - אני רואה בטלוויזיה רק בשחור לבן. הייתי מאשים את הטלוויזיה או את הכבלים, אבל בזמן שהמחשב עולה - אני רואה מסך צבעוני, (המסך של הביוס הוא ירוק) וגם הלוגו של Windows הוא צבעוני בעליה. רק בזמן שמופיע שולחן העבודה המסך הופך לשחור לבן. ניסיתי לקנפג דרך ה CATALYST אבל או שאני לא יודע איך, או שזה פשוט לא זה. למרבה הפלא, משהו שגיליתי רק עכשיו - עשאני רואה וידאו - דרך מדיה פלייר - אני רואה בצבע... למישהו יש עיצה? המון תודה, אייל

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  19. היי, החלפתי את הכרטיס מסך לאחד אחר מאותו הדגם, וכאשר המחשב נדלק אז המסך שחור (no signal) עד שwindows עולה ואז הכל עובד כרגיל. כשאני מספים את del (הכפתור כניסה לbios utility בלוח אם שלי) אז המסך נשאר שחור לנצח. הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי את הHDMI למובנה וכן הצלחתי להכנס לBIOS עם תצוגה תקנית, ובדקתי שם שמוגדר לו להציג מהPCIE slot של הכרטיס מסך, ואחרי זה חיברתי את הכרטיס מסך חזרה ועדיין אין לי תצוגה בתהליך העליה. אציין שבכרטיס הקודם שלי שהיה מאותו הדגם לא הייתה את הבעייה הזו. האם מישהו נתקל בתופעה? intel i5 4670k gigabyte z87 sniper gigabyte r9 290x wf3 oc

20. Started by nirtaz,

מישהו מכיר את העניין של המרת כרטיסי מסך של NVIDIA או ATI לגרסת הPRO לעורכי וידאו ו3D? קראתי שאפשר לעשות את זה אבל זה לא ממש מובן (GURU3D) האם גם לגרסאות חדשות אפשר? האם גרסה ישנה של NVIDIA נגיד 6600 שעברה המרה לQUADRO תיתן יותר ביצועים מכרטיס מודרני שלא עבר הסבה?

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  21. שלום יש לי כרטיס חלש יחסית 8600gts אני שוקל לשדרג אבל חשבתי לפני כן , האם חיבור של 2 כרטיסים כאלה במקביל יתן לי ביצועים המשתווים לכרטיס מדור 9 כמו 9600 gt ? מה דעתכם ?

• 10 תגובות
    • 726 צפיות
  22. Started by haim1440,

שלום, לפני יומיים נשרף לי הכרטיס מסך 8800 GTS (הוא היה אצלי שנתיים ועלה 1700 שקל!!) וקניתי את ה- GTS 250 512MB רציתי לדעת אם הוא יחזיק עם ספק 500W של HEC?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  23. שלום, אני רוצה לרכוש כרטיס מסך שיריץ לי יחסית טוב את GW2, כרגע יש לי ATI RADEON 5770. אני מתלבט בין 4 אפשרויות אבל אשמח לשמוע על הצעה אחרת: 1. לא להחליף את הכרטיס. 2. להוסיף עוד כרטיס מאותו סוג בחיבור SLI. 3. לרכוש כרטיס של NVIDIA מסוג 550 TI. 4. לרכוש כרטיס מסוג ATI מסוג 7770 או 7750 או 6850 או 6870? אם יש לכם כל הצעה אחרת לכרטיס באזור ה-700 שקלים, או כרטיס שחורג מהתקציב אבל שווה את זה, אז אשמח לשמוע תודה, שי.

24. ככה , אני לא ממש הבנתי מה קורה עם זה. שאני רואה כרטיסי מסך שרשום עליהם DX10 תומכי אז אומרים באיזה פורום שאין עדיין כרטיסים שתומכים בזה והכל מתבלבל לי. אז לא משנה בקיצור, מישהו יכול להגיד לי עם יש כבר כרטיסים שתומכים ב DX 10 ואיזה?? ואם לא אז מתי יצאו ומה משערים יהיה המחיר וכל זה ואם יש עוד משהו קשור אז בבקשה תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.