כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי כרטיס מסך geforce 2 mx 400 64 mb התקנתי תדרייורים שלו והכול אבל בכל זאת שאני עושה מאפיינים - הגדות - מתקדם יש לי לשונית של הכרטיס מסך אבל אין לי אפשרות להגדרות של open gl יש לי רק של direct 3d חשוב לי שזהי ותקן ותהיה לי האפשרות במיוחד בשביל משחקי רשת. ניסיתי להתקין תעידכון של nvidia לא עזר וכמו כן גם ניסתי תדרייור של הדיסק ואני אל מצליח אני אל זוכר איזה דרייור שלהם מסדר תבעיה הזאת אני פשוט צריך דריוו שיתקין לי ת open gl במחשב תודה D :
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDSPH98PR2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDSPH98PRB2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 ההבדלים הם, לפי מה שאני הבנתי: הכרטיס הראשון בא עם האריזה המקורית ועולה 50 שקל יותר הכרטיס השני בא עם 2 כבלים, 2 מתאמים, 2 דיסקים ועולה 50 שקל פחות אני צודק שזה כל ההבדל? ואם כן איזה מהם לקנות? עוד שאלה: 3 x 184-pin DIMM Sockets support max. 3GB unbuffered non-ECC PC2700/2100 DDR SDRAM memory (PC3200 up to 2 DIMMs only) (Visit the ASUS website for the latest qualified DDR400 module list) אני רוצה לוודע שהבנתי את זה נכון הלוח אם שאני קונה תומך בעד 2 סטיקים של DDR 400mhz (PC3200). נכון?
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה המחיר שלו 1150 האם הוא שווה את הכסף?
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
טוב אפשר להגיד ש ATI חזרו לשוק בערך ואני כלקוח מושבע של NVIDIA החלטתי למרוד לעבור לATI ברשותי 1.8 CPU: CoreDue6300 MB: AsRock ConRoeXFire-eSATA2 Ram: 2x1GB kingson + 2x512 Starex = 3G VGA: 7600GS HD: 250GB מסך SAMSUNG 22 ! ספק כוח EZCOOL ATX-420 JSP 420W תקציב בסביביות ה 1000 ורציתי לדעת הם היה צאוור בקבוק הם המפרט שלי הם 4850 או 4870 ? ואיזה עדיף למפרט שלי בידיעה שאני צריך כרטיס מסך רק לעוד שנה בגלל הגיוס וגם ההם ספק הכוח שלי הסחוב את זה ...
-
- 8 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אהלן חיברתי את הכרטיס מסך דרך המתאם של ATI ואני רוצה לשמוע קול בטלויזיה , מה אני צריך להגדיר , יש לי חלונות ויסטה . תודה
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
סיקור ענקי!!!!!!איך??? קרדיט לtrubritar
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם, איני יודע באיזה כרטיס מסך לבחור. ממש מוצא חן בעיני הרדאון אבל אני פוחד שיהיו בעיות תאימות למשחקים שונים, ועקב כך הם אינם יעבדו טוב או שלא יעבדו כלל. אם למישהו יש פה רדאון 9700 פרו אני ישמח אם הוא יתן לי את הביקורות שלו לכרטיס ושיגיד לי איך פועלים אצלו המשחקים. בנוסף אני מבקש שאם מישהו מכיר השוואות בין הכרטיסים שיראה לי. וגם אני רוצה לשמוע חוות דעת על הכרטיסים. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך זה תומך ברזולוציה 1920 / 1200 ? וכן האם יש איזשהו קישור בו מצויין באיזה רזולוציות תומך כרטיס מסך זה ?
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. יש לי את המסך 1750HQ של LG ואני רוצה לשמור עליו עד כמה שניתן, אז נגיד כשאני הולך לישון, לכבות מהכפתור או להשאיר ולתת לו לעבור לPOWER SAVING MODE? (כשהמחשב דלוק כן?) וכשהמחשב כבוי? לכבות מהכפתור או להשאיר ככה שהכפתור באור כתום?תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי מסך של סמסונג LCD 26 אינץ', ואין לי מסך מחשב, יש לי רק מסך טלוויזיה, ואני רוצה לחבר את המסך טלוויזיה למחשב באופן תמידי שאני יראה בו גם את המחשב, וגם את הטלויזיה, אני יעביר בין המחשב לטלויזיה על ידי העברת תחנה (HV הוא מה שזה לא יהיה).. איך אני עושה את זה? אני צריך לקנות גם כרטיס מסך וגם כרטיס טלוויזיה?(יש לי תקציב של הרבה כסף - 5000) איפה אני מחבר את כל הדברים? תודה מראש לעוזרים..
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
התקנתי אתמול מערכת WINDOWS SERVER 2008 וכנראה יש איזה בעיית התאמה עם הדרייבר... הכרטיס הוא 4850H-B של ג'יגהבייט, איפה אני יכול למצוא דרייבר מתאים? אשמח לעזרה...
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום כולם, אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי שלי (שהוא איזה בלוף מובנה על הלוח אם). ואני לא הגיימר הכי גדול שיש, אני רוצה לשחק בגדול בCOD4, פאר קריי... לכן אני מעדיף לא להשקיע יותר מדי..עד 300 ש"ח פחות או יותר. אז מה שמצאתי זה השניים האלו: HD4350 512MB 8500GT 512MB את הכרטיס חיפשתי באתר של KSP, וראיתי בצד קטגוריה "מציאון", שבה מצאתי: POINT OF VIEW 8600GTS 256M DDR3- ב350 ש"ח POINT OF VIEW 8600GT 512M DDR2 - ב300 ש"ח לפי מה שהבנתי, הראשון הוא לא רע בכלל, אז לא הבנתי איך זה כזה זול,זה יד שנייה? מחודש? אם מישהו יודע על זה פרטים אשמח לדעת. וכמובן על איזה כרטיס הייתם ממליצים (4350\8500) או אפילו כרטיס אחר, במסגרת התקציב. אגב המחשב שלי הוא אינטל דואל 2.0, 2GB זיכרון, והלוח…
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי את הכרטיס 6600GT שאני דווקא מאוד מרוצה ממנו, אבל כל חצי שעה-שעה של משחק יש מסך כחול שאומר שיש בעיה בקובץ nv4_disp.dll (מהדרייברים של NVIDIA). אחרי המסך הכחול הראשון, המחשב כל 5 דקות עושה מסך כחול עד שאני מכבה אותו לכמה זמן... בדקתי טמפ' והן בסדר, אני בלי OC, התקנתי כמה דרייברים מהישנים עד להכי חדש, וכלום לא עוזר... האמת היא שבדקתי את ה-FX5200 הישן שלי וגם הוא לא כ"כ עבד, אבל הבעיות האלה התחילו בערך כשקניתי את הכרטיס. אמרו לי שאולי זה המתנשויות של תוכנות, אז אם למישהו יש מושג שייתן רעיונות... תודה!
-
- 8 תגובות
- 761 צפיות
-
-
כרטיסי ה-Geforce RTX 3070 של NVIDIA הופכים זמינים לרכישה באופן רשמי - בואו לגלות מה הביצועים שהוא מביא בתמורה להשקעה של כ-500 דולר במסגרת מותג ה-TUF הפופולרי של חברת אסוסלכתבה
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
- 1 follower
-
-
תראו לאחרונה אני שומע המון אנשים שאומרים פה "הכרטיס מסך שלי מהיר עובד חלק ומהר ואמור להריץ כל משחק חדש כיום ואמור לעבוד טוב בלי התקעויות" השאלה שלי מה זה נקרא לעבוד טוב מהר וחלק בעיניכם ובעיני רבים מהאנשים והגמיירים שמשחקים כיום ? אני משחק ב UNREAL TOURNAMENT 1 על מהירות 200 כבר 5 שנים ובנתיים לא מצאתי עד היום עוד משחק שמשתווה לו במהירויות ובמנוע הגרפי שלו . גם ממשיכיו UNREAL 2 -3 לא מגיעים לרבע שלו מבחינת מהירויות ותזוזה חלקה של דמויות ויש להם גם דרישות יותר גבוהות כמובן מפני שיצאו הרבה יותר מאוחר. סיימתי את CALL OF DUTY 2 לפני שבועיים כעת אני משחק בF.E.A.R , BATTLEFIELD 2 וULTIMATE SPIDERMAN ואני כבר לא נהנה ממשחקי FIRST PERSON SHOOTER יותר בגלל שהתרגלתי למהירויות ו…
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
שלום לכולם.. קיבלתי לשמחתי את המחשב החדש שהזמנתי עם ה 8800GT של EVGA.. רציתי לדעת האם להסתפק בדיסק התקנת הדרייברים שהגיע עם הכרטיס או להוריד דרייבירם נוספים? אשמח לקישור לדרייברים מתאימים ועדכניים במידה וכן.. תודה
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום כולם אני צריך המלצה למסך crt הרגיל כלומר כמה דברים אני צריך מסך 17 אינץ של חברה טובה ומסך איכותי עד 900 שקל לינק לחניות שממהן ניתן לקנות אותו המסך אמור להתחבר ל9800pro אז צריך שהוא היה תאום וגם שלמסך היה חיבור נפרד לחשמל ולא כמו אצל אח שלי שהוא מתחבר לספק תודה
-
- 10 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מה קורה חברה? יש פה מישהו שיש לו במקרה את הכבל הנ"ל בכותרת? יש לי בעיה עם הכבל שלי, והייתי מעוניין לבדוק האם הבעיה בכבל או בשקע עצמו. יש מישהו שיכול לעזור? (בעקרון הכבל היה מגיע בכרטיסי מסך של NVIDIA)
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
חיברתי כרטיס מסך לטלויזיה ואני רואה את וינדוס מצוין! רק כשאני פותח את המדיה פלייר ושם סרט אז המסך שחור. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מה הכרטיס מסך הכי טוב למחשב חדש שאפשר לקנות בסכום הנ"ל? תודה
-
- 14 תגובות
- 761 צפיות
-
-
למה מאז שיצא הR9700 כבר שוק הכרטיסי המסך לא מענין אותי יותר, אני אפילו לא טורח לקרא ת'חדשות על כל מני גירסאות חדשות ומה יהיה בקרוב. יש תגובות?
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי התלבטות רצינית קניית כרטיס מסך בין 2 כרטיסים : הראשון הוא : ?7600GT 256MB DDRIII, HDTV, DVI, PCI-E? של חברת :Galaxy , הוא עולה 1050 שקל . הסני הוא: ?X800GTO16 256MB, TV, 2xDVI, PCI-E? , של חברת : Powercolor והוא עולה 1090 שקל. בבקשה תנו לי תעזרו לי להחליט איזה עדיף ולמה ? תודה רבה לכול העוזרים!!!!!!!!!!
-
- 11 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני קונה מהחנות פנדה ולכן אני מבקש שלא תתנו לי לינקים לחנויות אחרות... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=&products_id=24995 האם יש אופציה יותר טובה במחיר הזה? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-