כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
סיקור ענקי!!!!!!איך??? קרדיט לtrubritar
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך זה תומך ברזולוציה 1920 / 1200 ? וכן האם יש איזשהו קישור בו מצויין באיזה רזולוציות תומך כרטיס מסך זה ?
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. יש לי את המסך 1750HQ של LG ואני רוצה לשמור עליו עד כמה שניתן, אז נגיד כשאני הולך לישון, לכבות מהכפתור או להשאיר ולתת לו לעבור לPOWER SAVING MODE? (כשהמחשב דלוק כן?) וכשהמחשב כבוי? לכבות מהכפתור או להשאיר ככה שהכפתור באור כתום?תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי מסך של סמסונג LCD 26 אינץ', ואין לי מסך מחשב, יש לי רק מסך טלוויזיה, ואני רוצה לחבר את המסך טלוויזיה למחשב באופן תמידי שאני יראה בו גם את המחשב, וגם את הטלויזיה, אני יעביר בין המחשב לטלויזיה על ידי העברת תחנה (HV הוא מה שזה לא יהיה).. איך אני עושה את זה? אני צריך לקנות גם כרטיס מסך וגם כרטיס טלוויזיה?(יש לי תקציב של הרבה כסף - 5000) איפה אני מחבר את כל הדברים? תודה מראש לעוזרים..
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
התקנתי אתמול מערכת WINDOWS SERVER 2008 וכנראה יש איזה בעיית התאמה עם הדרייבר... הכרטיס הוא 4850H-B של ג'יגהבייט, איפה אני יכול למצוא דרייבר מתאים? אשמח לעזרה...
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום כולם, אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי שלי (שהוא איזה בלוף מובנה על הלוח אם). ואני לא הגיימר הכי גדול שיש, אני רוצה לשחק בגדול בCOD4, פאר קריי... לכן אני מעדיף לא להשקיע יותר מדי..עד 300 ש"ח פחות או יותר. אז מה שמצאתי זה השניים האלו: HD4350 512MB 8500GT 512MB את הכרטיס חיפשתי באתר של KSP, וראיתי בצד קטגוריה "מציאון", שבה מצאתי: POINT OF VIEW 8600GTS 256M DDR3- ב350 ש"ח POINT OF VIEW 8600GT 512M DDR2 - ב300 ש"ח לפי מה שהבנתי, הראשון הוא לא רע בכלל, אז לא הבנתי איך זה כזה זול,זה יד שנייה? מחודש? אם מישהו יודע על זה פרטים אשמח לדעת. וכמובן על איזה כרטיס הייתם ממליצים (4350\8500) או אפילו כרטיס אחר, במסגרת התקציב. אגב המחשב שלי הוא אינטל דואל 2.0, 2GB זיכרון, והלוח…
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי את הכרטיס 6600GT שאני דווקא מאוד מרוצה ממנו, אבל כל חצי שעה-שעה של משחק יש מסך כחול שאומר שיש בעיה בקובץ nv4_disp.dll (מהדרייברים של NVIDIA). אחרי המסך הכחול הראשון, המחשב כל 5 דקות עושה מסך כחול עד שאני מכבה אותו לכמה זמן... בדקתי טמפ' והן בסדר, אני בלי OC, התקנתי כמה דרייברים מהישנים עד להכי חדש, וכלום לא עוזר... האמת היא שבדקתי את ה-FX5200 הישן שלי וגם הוא לא כ"כ עבד, אבל הבעיות האלה התחילו בערך כשקניתי את הכרטיס. אמרו לי שאולי זה המתנשויות של תוכנות, אז אם למישהו יש מושג שייתן רעיונות... תודה!
-
- 8 תגובות
- 761 צפיות
-
-
כרטיסי ה-Geforce RTX 3070 של NVIDIA הופכים זמינים לרכישה באופן רשמי - בואו לגלות מה הביצועים שהוא מביא בתמורה להשקעה של כ-500 דולר במסגרת מותג ה-TUF הפופולרי של חברת אסוסלכתבה
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
- 1 follower
-
-
תראו לאחרונה אני שומע המון אנשים שאומרים פה "הכרטיס מסך שלי מהיר עובד חלק ומהר ואמור להריץ כל משחק חדש כיום ואמור לעבוד טוב בלי התקעויות" השאלה שלי מה זה נקרא לעבוד טוב מהר וחלק בעיניכם ובעיני רבים מהאנשים והגמיירים שמשחקים כיום ? אני משחק ב UNREAL TOURNAMENT 1 על מהירות 200 כבר 5 שנים ובנתיים לא מצאתי עד היום עוד משחק שמשתווה לו במהירויות ובמנוע הגרפי שלו . גם ממשיכיו UNREAL 2 -3 לא מגיעים לרבע שלו מבחינת מהירויות ותזוזה חלקה של דמויות ויש להם גם דרישות יותר גבוהות כמובן מפני שיצאו הרבה יותר מאוחר. סיימתי את CALL OF DUTY 2 לפני שבועיים כעת אני משחק בF.E.A.R , BATTLEFIELD 2 וULTIMATE SPIDERMAN ואני כבר לא נהנה ממשחקי FIRST PERSON SHOOTER יותר בגלל שהתרגלתי למהירויות ו…
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
שלום לכולם.. קיבלתי לשמחתי את המחשב החדש שהזמנתי עם ה 8800GT של EVGA.. רציתי לדעת האם להסתפק בדיסק התקנת הדרייברים שהגיע עם הכרטיס או להוריד דרייבירם נוספים? אשמח לקישור לדרייברים מתאימים ועדכניים במידה וכן.. תודה
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום כולם אני צריך המלצה למסך crt הרגיל כלומר כמה דברים אני צריך מסך 17 אינץ של חברה טובה ומסך איכותי עד 900 שקל לינק לחניות שממהן ניתן לקנות אותו המסך אמור להתחבר ל9800pro אז צריך שהוא היה תאום וגם שלמסך היה חיבור נפרד לחשמל ולא כמו אצל אח שלי שהוא מתחבר לספק תודה
-
- 10 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מה קורה חברה? יש פה מישהו שיש לו במקרה את הכבל הנ"ל בכותרת? יש לי בעיה עם הכבל שלי, והייתי מעוניין לבדוק האם הבעיה בכבל או בשקע עצמו. יש מישהו שיכול לעזור? (בעקרון הכבל היה מגיע בכרטיסי מסך של NVIDIA)
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
חיברתי כרטיס מסך לטלויזיה ואני רואה את וינדוס מצוין! רק כשאני פותח את המדיה פלייר ושם סרט אז המסך שחור. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מה הכרטיס מסך הכי טוב למחשב חדש שאפשר לקנות בסכום הנ"ל? תודה
-
- 14 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי התלבטות רצינית קניית כרטיס מסך בין 2 כרטיסים : הראשון הוא : ?7600GT 256MB DDRIII, HDTV, DVI, PCI-E? של חברת :Galaxy , הוא עולה 1050 שקל . הסני הוא: ?X800GTO16 256MB, TV, 2xDVI, PCI-E? , של חברת : Powercolor והוא עולה 1090 שקל. בבקשה תנו לי תעזרו לי להחליט איזה עדיף ולמה ? תודה רבה לכול העוזרים!!!!!!!!!!
-
- 11 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני קונה מהחנות פנדה ולכן אני מבקש שלא תתנו לי לינקים לחנויות אחרות... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=&products_id=24995 האם יש אופציה יותר טובה במחיר הזה? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה ענקית בבחירת כרטיס מסך Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail CF Kit Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail Gigabyte 9800GTX 512MB HDMI Retail Gigabyte 9600GT 1GB Silent Pipe Retail שני כרטיסים כאלה אני שואל איזה כרטיס מסך עדיף והיעד של המחשב הוא משחקים כבדים יש לי עוד שאלה האם הלוחות p5q pro ו ASUS P5K PRO יתמכו ב cf וב SLI בצורה הטובה ביותר... אם לא אז איזה לוחות כן יתמכו בצורה הטובה ביותר?
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה קניתי מחשב חדש ללא כרטיס מסך. ברצוני להוסיף כרטיס מסך חדש כדי שאוכל לשחק במשחקים כמו COD, PES2009. הרזולוציה שאני משתמש היא1050*1680. בקצרה על המחשב - INTEL E8400 ASUS P5QL-EM 4GB RAM LCD 22 WIDE אשמח לקבל המלצות ובנוסף מה ההבדל בין 9600gt ל 9800gt תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב לגיימינג וסימולטורים? HD 7970 או GTX 770 או R 280? בבקשה לענות על גרסה רגילה ועל OC. לא שנה איזה קירור נכון?
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
קניתי את המסך הזה בגלל הרבה המלצות פה ועוד מקומות. ותמיד אמרו שזה המסך הכי טוב הכי חד וכל זה. אבל עכשיו אני רואה שזה בכלל לא נכון,אני ממש מאוכזב ממנו במשחקים ובכלל בסטופ. בדטופ הכל מטושטש ולא חד בכלללללללללל במשחקים חסר מאד בהירות..ושאני מגדיל את הבהירות אז רואים מטושטש. לא יודע כנראה שיש למסך הזה בעיה איפשהו אז בקיצור...... :'( :'( :'( עשיתי מלא בדיקות ככל שאני מגדיל רזולוציה רואים יותר יפה.. 800*600 רואים יותר חד ויפה מכל רזולוציה שמעל ודבר ממש מוזר ב 60 HZ רואים הרבה יותר חד ויפה מ 85 HZ איך זה יכול להיות?! אני רואה שזה בעיה במסך.. או שזה רק במסך שלי אולי הוא פגום? יש איזה דרך לבדוק אם הוא פגום?! טוב בכל מקרה אני ישמח לקבל הצעות לכיוון המסך.. ואולי עוד דבר…
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
Gigabyte ATI Radeon X800XL 512MB האם הכרטיס הזה הוא כרטיס טוב? האם הוא יותר טוב מ- 6800GS 256 DDRIII? ואם כן הבדל של 500 שקל במחיר ביניהם שווה את הקניה? ומה אומר בדיוק ה- 512mb כי ל- 6800GS יש 256mb אגב הכרטיס עולה 1465 ומצאתי אותו ב- pc discount תודה!!!
-
- 10 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
nivida Gforce 4 128MB Agp 4x mx 440 האם המשחק תומך בכרטיס הזה ואם הוא תומך הוא יכול לפעול אצלי ??????
-
- 11 תגובות
- 761 צפיות
-