כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איפה מוכרים X850 XT PE כי היום התקשרו אלי מנועה ואמרו לי שאין להם והם קיבלו "בטעות" את הXT לא ה Platinum אחרי שחיכיתי יומים. לא משנה לי של איזה חברה אני מוכן לשלם גג 3550 ושיגיע תוך יומיים יום במישלוח לבית שלי בדקת במקומות הבאים ואמרו לי שאין להם את זה ויש סיכוי שזה לא יגיע יותר Datech-אין Gyrotech-אין נועה מחשבים-אין Pandas-אין Zigzag2000-אין אלה המקומות היחידים שאמור להיות להם את הכרטיס בבקשה שימשהו יעזור לי דחוף
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי זוג כרטיסי מסך (6950), ה-CF פועל אך במשחקים לא מרגישים זאת, פתחתי על זה מלא אשכולות אבל עכשיו גיליתי את הבעיה שלא בדקתי אותה כמו שצריך, כרטיס אחד מנוצל עד ה-100% בזמן שהכרטיס השני מנוצל בקושי 15% ובגלל זה אני מקבל איטיות במשחקים כמו BF 3, מטרו 2033 וקרייסיס 2 שלא אמורים להיות עם שני 6950. הוכחה: מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מכיוון שאני לא מכיר את החברה הזאת ואני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש רציתי לשאול אם הכרטיס הזה הוא שווה. תודה
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
כשאני מפעיל משחק (לדוגמה NFS UNDERGROUND 2) המחשב קורס עוד לפני שהגעתי לתפריטים של המסך. הכול למשתתק והדבר היחיד שאני יכול לעשות זה RESET. הכל קרה אחרי התקנה חדשה של המערכת ההפעלה. לפני, כל המשחקים רצו פיקס! יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה, תומר
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
היי, אני הולך לקנות מחשב חדש בקרוב, ויש לי התלבטות בין כרטיסי המסך HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E לHD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E אתם יכולים להגיד לי מי מהם יותר טוב מבחינת ביצועים למשחקים כבדים ואיזה מהם יספק לי ביצועים יותר מספקים?
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי את כרטיס המסך Geforce GTX 670. חיברתי את המחשב לטלוויזיית LED FULL HD בחיבור HDMI. הכל עבד טוב במשך כמה חודשים ועכשיו כשאני רואה את המחשב במסך הטלוויזיה מופיע פס מאוזן דק לאורך כל החלק העליון של הטלוויזיה. בחיבור של הממיר של yes זה בסדר, לכן ניסיתי לחבר את המחשב לחריץ של הממיר וזה לא עזר. ניסיתי להחליף כבל, אבל לא עזר. יכול להיות שהבעיה בכרטיס מסך או משהו אחר? אם ארצה לקרוא לטכנאי, לקרוא לטכנאי טלוויזיה או מחשב?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כל אני מצטער מראש אם זאתי הפעם ה-500 שמישהוא שואל על הנושא הזה בפורום ואני מקווה שתוכלו לעזור לי... אז ככה, יש לי בחדר ממיר כסוף מהחדשים הקטנים יותר של יס ואני מתלבט בין לקנות טלויזיה יחסית זולה (500-600 שקל) ובין ולמצוא דרך לחבר את הממיר למסך של המחשב שלי. אני מקווה שתוכלו לענות לי על השאלות הבאות: 1. האם צריך כרטיס מיוחד בשביל לחבר את הממיר למחשב או שמספיק כרטיס גרפיקה ממוצע (לא כזה שמקבלים עם המחשב)? 2. אם כן, כמה כרטיס סטנדרטי כזה יעלה בערך? 3. האם התקנת הכרטיס מסובכת?(בשביל מישהו שהמקסימום ידע שלו זה לחבר כרטיס זיכרון או כונן סי די) 4. אם אחרי שחיברתי את הממיר למחשב המערכת כולה תיהיה נוחה ובאמת תוכל להחליף טלויזיה אמיתית?(לא יהיו יותר מידי תקלות והתמונה תיהיה חל…
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היי, אם זה אפשרי? כמובן שאני לא רוצה להריץ משחקים אלא רק תמיכה בשני מסכים. תודה
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
http://www.rage3d.com/articles/atidawning/ כתוב שזה עובד שם טוב יותר על הרדאונים... ;D בכל אופן זה נראה מעולהה!!
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני להחליף את אחד המאווררים בכ.מסך(בצבע שחור אדום), אני מדבר על המאוורר השמאלי כשמסתכלים על כ.המסך כשהוא מותקן על הלוח האם ועליו ישנה טבעת נוספת קרוב למרכז , כל זה בגלל שהוא מהווה בעיה ענקית במחשב של רעש מקרר קוביות קרח. מה לא ניסיתי, ניקוי אבק מקצועי,טיפות שמן בשלושה חריצים מאחורי המאוורר אחרי שהוצאתי את המדבקה ושום דבר לא עזר. לכן, אני רוצה להחליפו באחד תואם מקורי אך לא נמצא אף מקום באינטרנט או בכלל בארץ(בעדיפות) ואם יש כזה בארץ ,מהו מחירו(מקורי בלבד) ? ואני מאמין שאתם מסכימים איתי שפתרון זה יותר זול בהרבה מאשר לרכוש כ.מסך חדש, למרות שאני ממתין בקוצר רוח ל- TI 980 בכל מחיר עד שיגיע ,השאלה מתי? ומהם החידושים שלו לעומת הכרטיס שלי? בבקשה מכם באם ניתן לקבל …
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי בעבודה מחשב dell עם כרטיס מסך מובנה של אינטל. איך שלא משחקים עם רזולוציה שלו רואים לא משהו עבודה באקסלים ובתוכניות בעברית. מה לעשות ? ביום ראשון אמורים להחליף לח מסך בלי שום קשר. היכן אני אמור לשנות בwin 7 רזולוציה ופונטים. אם ההחלפה של המסך ומשחק נוסף ברזולוציה לא פותר את הבעיה כדאי להחחליף לכרטיס מסך פשוט אחר ?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
קודם כל רציתי לציין שהכרטיס מסך שלי ATi Radeon 9700 Pro הלך לעולמו כפי שניראה .. אבל זה לא בטוח כי אם משחקים במגעים אפשר להחזיר אותו לחיים... אז הבעיה העיקרית שלי היא.. אני יודע שאפשר לתקן אותו כי ה- Chip שלו בסדר גמור ויש בעיה במגעים, ואם כן איפה אפשר לתקן.. אם אי אפשר לתקן אני צריך ליקנות אחד אחר כניראה.. אז יש ליי תקציב מקסימלי של 1250 שקל בערך... ראיתי המלצות לגבי כרטיסים אבל אני עדיין מיתלבט.. אני מחפש כרטיס טוב למישחקים שישאר אצלי הרבה זמן ולא ילך אחריי שנתיים ! אני צריך כרטיס חזק ברמה של ATi Radeon 9700 Pro ומעלה מבחינת ביצועים .. אז אנ י צריך מימכם המלצות, כי אני שמעתי ש- Geforce 6600 GT יתאים לי, בנוסף אמרו לי ש 9600XT הוא טוב מאוד ברמ של 9700 שהיה לי וגם זול…
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
1.eVGA Geforce 7600GT 256-P2-N553-AX Video Card - Retail עולה כרגע 150.00$ 2.eVGA Geforce 7900GT CO 256-P2-N563-AX Video Card - Retail עולה כרגע 260.00$ כמו כן איזה הבדל אני ירגיש כרגע אני משתמש ב 6600gt
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יתאים ללוח אם הבא: Gigabyte GA-965GM-S2? יש בו PCI-E עוד שאלה.. הוא ייכנס גם למארז הבא: Sunbeam Transformer Blue? תודה רבה!!!
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
קודם כל אני עושה אוברקלוק דרך התוכנה SAPPHIRE TRIXX שרק דרכה אני מצליח לעלות הרבה כי שאר התוכנות שהמליצו במדריך מגבילות אותי . במצב סטוק הכרטיס עובד ב775 (מעבד) על 1000 (זיכרון). עשיתי המהרה ל 910 (מעבד) על 1200 (זיכרון).ובדקתי בתוכנה OCCT ואין שגיאות,האם בכלל OCCT טובה לבדיקה?. בתוכנה SAPPHIRE TRIXX יש אפשרות לעלות גם את הVDDC האם הכוונה למתח של הכרטיס? ועד כמה מקסימום מתחים מותר לי לעבור?
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
טוב אז ככה ניכנסתי לאתר של SKYPC וראיתי את הכרטיס מסך ה 7600 של NVIDIA וכתוב OC מה זה אומר שעשו לא OC?
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
היי, המחשב שלי לא חדש במיוחד אבל הוא עונה על כל הצרכים שלי, אז אין לי כוונה להחליף בקרוב. עם זאת, יש משחקים חדשים שהייתי רוצה לשחק אני לא יכולה (דוגמאות: ARK survival evolved, AC 4) או יכולה בגרפיקה נמוכה (Skyrim למשל). אשמח להמלצות לכרטיס מסך שיעבוד עם המפרט הנוכחי ויאפשר לי להריץ משחקים חדשים. התקציב שלי נע סביב 800 ש"ח לכרטיס, אבל קיימת בעיה של מקום במארז הנוכחי שלי- האורך המקסימלי לכרטיס הוא 23 ס"מ. ממה שראיתי זה אומר שאפשר להכניס רק כרטיסים עם מאוורר אחד (ברוב המקרים). תהיתי האם יש כרטיסים כאלו שיתנו ביצועים טובים ומומלצים (ללא בעיות התחממות), ואם עדיף במקום זה להחליף את המארז ולקנות עם כרטיס גדול. בגלל שקניית מארז מייקרת את הקנייה, בעצם מדובר על מגבלה של עד…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מעבד אינטל 2.53 + 1G זיכרון GAIL + כרטיס מסך 4800SE 128M . במשחקים לא ממש רואים טוב אבל חוץ מזה המחשב ממש עובד מהר וטוב. חשבתי לקנות את ה X1600 החדש שהוא כמובן AGP אבל נראה טוב ותומך בהכל. השאלה היא האם לחכות עוד שנה שיצאו כבר כרטיסים עם DIRECTX10 או שאפשר לסחוב עם הX1600 עוד איזה שנתיים? פשוט ההוצאה לקנות מעבד+זיכרון+כרטיס מסך חדש זה נראה לי לא כל כך שווה ביחס לזה שהמחשב שלי ממש זז מהר ואין לי שום בעיה איתו.
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הכוונה היא לכרטיס של gigabyte שמעתי כל מיני ביקורות שאומרות שלכרטיס יש בעיה עם המאורר ושהוא רועש מאוד זה נכון? למי שיש אותו - זה מפריע או שזה לא מורגש? אם כדאי להזמין כרטיס radeon9700pro אחר אז איזה?
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך מחשב כי של התחיל להחליף צבעים וגם כי הוא כבר בן 4.... אז בגלל שאני לא ממש מתמצא במסכים אני מחפש מסך CRT 17 אינט'ש בממחיר של עד 1000 ש"ח וראיתי במכרז של וואלה את המסך הזה :http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1604526 ורציתי לשאול איך הוא ? כי קראתי ביקורות והן אומרות שהוא דיי טוב.. השאלה שלי היא האם שווה לקחת אותו או לקנות מסך אחר ואם אחר אז איזה ?
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אמי היקרה החליטה להקל על עצמה במלכאת ה-PowerPoint ע"י שימוש בשרטוטים על המסך, רק שהיא בחרה לעשות זאת בעזרת עט כדורי, כמובן בלי להתעייץ עימי או עם אחי. תוצאה: קווים מעצבנים כאלה של עט שפשוט לא יורדים! למישהו יש מושג איך לתקן את הנזק? :-\
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס LEADTEK TI4800SE MY VIVO רציתי לעשות איתו VIDEO CAPTURE לכל מיני קלטות ועוד דברים ויש ליכמה שאלו: 1. אם בכלל ניתן לעשות את זה עם הכרטיס הנ"ל? 2. איזו תוכנה יכול לעשות זאת בצורה הכי טובה והכי איכותית? 3. האם יש תוכנות שמזהות את הכרטיס הזה בכלל חוץ מהתוכנה שבאה איתו? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום, לאחר קניית הכרטיס מסך החדש אשמח לשמוע עוד בעניין האודיו שהכרטיס מסך מסוגל להוציא : האם ישנה ירידת FPS כתוצאה מכך ? (כמו שיש ירידה ב- FPS עם כרטיס מסך של XFX ברמה גבוהה לדוגמא ) יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם : HD Audio. מאיפה האיכות תהיה טובה יותר? ה- HDMI מהכרטיס מסך או האודיו ? מה היתרונות של ה- HDMI ? אני מניח שיש כזאת יציאה כי זה משפר אך מה באמת זה משפר ? דבר נוסף: הכרטיס מסך שלי תומך DX10.1 האם ללא התקנת גירסאת 10.1 משחקים לא ייפעלו כראוי ? מערכת ההפעלה שלי היא : Vista ultimate 64 BIT
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי יש לי 500 שקל כרגע , מוכנים להוסיף לי בערך 150 שקל ככה שזה 650 . אני צריך שתביאו לי כרטיס מסך טוב באיזור הזה , חריץ AGP יש לי לוח אם עם צ'יפסט SiS אז אני ממש לא בטוח לגבי התאימות שלו עם סדרת Nvidia 6xxx המפרט : P4 2.4 s478 SiS Motherboard 512MB of RAM חשבתי גם להוסיף סטיק 512 ראם , אבל זה מצריך אותי לשדרג לוח אם וזה כבר סיפור אחר [glow=red,2,300]אז כרטיס מסך , חריץ AGP , 650 שקל , YOU CAN DO IT[/glow]
-
- 9 תגובות
- 744 צפיות
-
-
Power Color ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1122 קיבלתי המלצה לרכישת הכרטיס הזה ויש לי 2 שאלות: 1. האם הוא יכול לפעול עם ספק Enermax Liberty 400W באתר היצרן כתוב שהוא דורש מינימום 500 אבל אין לי מושג עד כמה זה נכון ואם אפשר לעקוף את זה. 2. נאמר לי שכבר לא מייצרים יותר כרטיסים מסך בשילוב כרטיסי טלוויזיה אך כשנאני מסתכל על התמונה שלו מקרוב, יש שם חיבור SVIDEO... ובאתר היצרן כתוב במפרט שלו שהוא כולל Avivo... http://www.powercolor.com/Global/products_features.asp?id=133
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-