עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by gabik,

אני הורדתי 3DMARK06 ו05 וכול פעם שאני מנסה להדליק את התוכנה היא נעצרת במסך ההתחלה שלה(איפו שרק מופיע איקון שלה אם אפקט) ולא נכנסת למיניו ואי אשפר לבדוק ביצועים.... למה יש את הבעיה?(כנראה בכול הגרסאות) נ.ב יש דריור(של בא אם הדיסק המעודכן החדש עושה בעיות) והכרטיס עובד במשחקים סבבה... תודה!

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  2. Started by lipa,

שניהם עולים 1000 שח מה עדיף? תודה

• 34 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. תגידו, מה זה בדיוק הפילטרים האלה שכולם מדברים עליהם? יש AA, ויש AF, נכון? מה כל אחד עושה?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  4. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך למחשב שלי (פנטיום 3 - 1 ג'יגה הרץ, זכרון פנימי של 512 מגהבייט). התקציב העומד לרשותי הינו כ 400 שקל ואני מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב במחיר זה שיתאים לי: הצורך שלי בכרטיס מסך הינו לטובת צפייה בסרטים במחשב בעיקר, ולטובת משחקים מהדור הישן יותר. כמו כן, אני מעוניין שלכרטיס מסך יהיו מספר יציאות בדגש על דיויאיי.

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  5. Started by adirnasri,

יש לי כרטיס מסך רדיון X300 ואני רוצה לדעת עם הפיפא 2008 איזה משחקים ירוצו עם הכרטיס מסך הזה? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 589 צפיות
  6. Started by davis5,

יש לי כרטיס 7600gs של xfx ובחיבור עם מתאם מsvideo לcomoside מראה שחור לבן ניסיתי להגדיר לpal b ועדין מראה שחור לבן אני לא קיבלתי את הכרטיס עם הקופסה אלה ביחד עם המחשב שכניתי השבועה אני חושד שהבעיה במתאם יש דרך לבדוק את זה?

• 9 תגובות
    • 523 צפיות
  7. כבר הייתי בדרך לקניה של ה-GTX 970 עד שנתקלתי בתופעת ה-Coil Whine. השאלה האם החדשים של אמדי יהיו סביבות אותו התקציב ואותה הרמה ובכלל מתי הם אמורים לצאת? תודה.

8. Started by vourt,

קניתי מחשב חדש AMD 3000 + 512MB ADATA +Gigabyte Mother Board+ Radeon 9600XT Saphire הבעיה היא שכשמפעיל משחק, אחרי כמה דקות המשחק פשוט נופל חזרה לוידוס (ללא שום הודעה) או פשוט תוקע את המחשב למצב של - Power Off - זה הדבר היחיד שמשחרר אותו. מבחינת DRIVERS הכל מעודכן 1000%. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? להחליף את הכרטיס מסך?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  9. Started by מוטי,

הכרטיס עושה לי כמה בעיות .יש לי לפעמים כתמים של צבע מבולגן כזה הבעיה החלה גם במשחקים אני לא ממש מבין במחשבים אבל אים משהו נחמד פה יוכל לעזור לי הכרטיס גםלא מראה לי טוב סירטי DIVX בגירסת סקנר הם צבועים בירוק סמתי את מנהל התקן החדש ביותר והבעיה ממשיכה לצערי אני מנסה לפתור תבעיה לבד לפני שאני יפנה לחנות כי גם אין לי כסף להחליף לכרטיס יותר טוב אים תוכלו לעזור לי אני יודע לכם מאוד תודה :-\ :-\

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Hatzi6,

היי, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי, כרגע אני משתמש עם הכרטיס המובנה בלוח אם(Intel® HD Graphics 4000). אני לא גיימר הארדקור, אז אני לא מחפש את הכרטיס מסך הכי טוב שיש, אבל אני כן אוהב לשחק לפעמים. אין לי סכום מוגדר מראש ממש אבל אני מחפש כרטיס מסך בהגדרתו בינוני לבין טוב מאוד. (עד 800 שקל בערך לא כולל חריגה אני מניח?), המפרט: מעבד - Intel® Core i7-3770 CPU @3.40GHz, 3901 Mhz, 4 Core(s), 8 Logical Processor(s) לוח אם - Gigabyte Technology Co., Ltd. B75M-D3H זיכרון ראם - Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - פעמיים, סהכ 8G ספק כוח - Silverstone Strider 400W כרטיס מסך - Intel® HD Graphics 4000 אשמח לקבל רשימת כרטיסי מסך (+חנויות מומלצות) שמתאימים למחשב (מבחינת לוח אם, ס…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by A91187a,

איזה מהכרטיסים מסך הבאים חזק יותר, טוב יותר, מומלץ יותר, טוב יותר למשחקים וכד' ???? מבחינת מחיר את שניהם אני מקבל בערך באותו מחיר.(לא יודע כמה כרגע) הקיצר איזה יותר טוב ולמה?? (הצרכים שלי הם משחקים ממוצעים+, וכן אני רוצה שמשחקים כבדים ירוצו כראוי)

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by yuvalri1,

עד עכשיו תמיד ראיתי את הXT במחירים גבוהים בהרבה... למרות שיכול ליהיות שאלו היו רק דגמי ה512... בכל מקרה - איך הביצועים של הגרסה הזו? בהשוואה ל7900? עד עכשיו לא הייתה לי התלבטות - התכוונתי לקנות 79... אבל עכשיו אני לא בטוח - במיוחד אחרי שראיתי בבנצ'ים שהXT קצת יותר טוב (או אולי זה רק מול גרסת ה512?) מה אתם אומרים? http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=SX18XT256V〈=heb

• 13 תגובות
    • 891 צפיות
  13. Started by alexc32,

שתי שאלות : 1.ב-grapchics setting /ATI overdrive הטמפרטורה המוצגת היא בין 58-57 צלזיוס ,האם זאת טמפ' אמיתית ואם כן האם זאת טמפ' תקינה לכרטיס גרפי שהו HD 4870 1G (הטמפ' המוצגת היא כאשר הכרטיס גרפי אין אליו שום עומס מיוחד)? 2. ב setting של ה 3D יש אפרות לשנות את רמת הגרפיקה בין רמות ביצוע ל איכות ,הגדרות אלה על מה בידיוק משפיעות ? האם הן משפיעות על משחקים ,כלומר אם אני מכוון על רמת ביצוע ומוריד מהאיכות אז הגרפיקה של המשחקים אצלי תהיי נמוכה(כשאני נכנס למשחק עצמו הכל עומד אצלי על VERY HIGH ו -ultra) ? תודה,

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  14. שלום לכולם... יש לי חבר שייש לו את הכרטיס מסך ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI והדריבר שייש לו הוא קאטליסט 2.4 הוא רוצה להתקין את הקאטליסט 3.2 ולכן אני שואל אתכם עם צריך למחוק את ה- 2.4 ואז להתקין?

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  15. 3.2? אני פשוט לא בטוח מה להוריד מהמדור....

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  16. Started by asdasdasd,

אני יכוול להחליף את ה R9000 PRO שלי ב כרטיס quadro 4 64 MB האם הכרטיס טוב יותר ?......אני יודע שאילו כרטיסים מקצועיים של NVIDIA השאלה אם הוא מהיר יותר למשחקים כי עדיין יש לו רק 64 מגה ...כמו לכרטיס הנוכחי שלי R9000 PRO ? אם אפשר תשובה מהירה לעוד היום ... תודה.

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  17. Started by hichcock,

היי איך אני בודק איזה גירסא מותקנת לי במחשב? ובמידה וצריך לעדכן, איך עושים? אני כרגע על ווינדוז ויסטה, עובר לווינדוז 7 עוד מעט. המחשב זה מחשב נייד toshiba p300-133 קישור למפרט מחשב: http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/jsp/SUPPORTSECTION/discontinuedProductPage.do?service=EU&DISC_MODEL=0&ACTION=PRINT_WITH_BACK&com.broadvision.session.new=Yes&PRODUCT_ID=150424 לפי מה שאני רואה אצלי: intel core 2 duo t8300 2.4ghz 3 gb ram 32-bit system ati mobility radeon hd 3650 תודה.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by EviLeader,

חברת TMS לא מוכרת ציוד קירור לסדרת ה8 של NVIDIA מלבד TT אחד.. אני אישית, פוחד לקנות קירור ולנסות להסתדר איתו.. זה מחשב חדש שאני יפשוט את הרגל בגללו ... ולכן אני מעוניין בלקנות את הכ.מסך אצל חברה שאני יודע שהקירור שלה יהיה שקט וטוב... לפי החיפושים, INNOVISION עונה על הדרישות: http://tms.co.il/product/5214 אני ישמח לדעתכם בעניין, תומר.

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  19. אני מתכנן לקנות כ.מסך וס.כוח חדשים: GTX275 + E6400@3.4GHz-3.6GHz + Corsair VX550W כמו כן, יש לי מסך '24 FHD, ואני תמיד מריץ משחקים על 1920x1200! לפי מה שהבנתי, אם מריצים משחק מעל לרזו' של מסך '22, אז חייב שלכ.מסך יהיה לפחות זיכרון של 1GB. לכרטיס GTX275 יש גירסאות שונות של זיכרון: 896MB ו-1.8GB. השאלה היא, אם אני אקנה גרסת 896MB, האם זה יספיק לרזו' 1920x1200? תודה!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by sagi_10,

שלום לכולם אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש בתקציב 2000 אז אלה האפשרויות שחשבתי עליהם: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5359 או http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8410 כמה שאלות: 1)איזה כרטיס יותר חזק ואם אפשר אז בנצים יהיו מעולים 2)למי יש פותנציאל אוברקלוק יותר טוב? 3)האם הקירור של ה-7900 גרוע מאוד? 4)האם ל-7900 יש את אותה הבעיה כמ 7600 של חוסר מתח בליבה ועל ידי כך הוא גרוע באוברקלוק? 5)האם ל-x1800xt אפשר להעלות מתחים דרך תוכנה?? 6)האם הקירור של ה-x1800xt יותר טוב יותר שקט?? או בקיצור: מה אתם הייתם בחורים?? תודה לעונים

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by roferh,

אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 500-600 ש"ח, שמיועד בעיקר לשימוש רגיל במחשב, לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים/יוטיוב. מה שכן, אני משתמש די הרבה בפוטושופ, וכרגע מה שמהווה את ה"חולייה החלשה" שגורמת לתפקוד לא הכי טוב של התוכנה זה כרטיס המסך הנוכחי שלי, שכנראה כבר לא שיא הטכנולוגיה... בנוסף, יש לי כמה תיקיות עם הרבה מסמכים וקבצי תמונות, וכרטיס מסך טוב יזרז את הזמן עד שתיקיות כאלה נפתחות וניתן לעבור בין הקבצים/תמונות השונים. לא יודע אם יש הבדל בין Nvidia או AMD, אבל אולי עדיף AMD? אז, מה דעתכם? תודה מראש

• 27 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. יש לי כרטיס מסך GE FORCE MX 400

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  23. Started by Lmagus,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב לגיימינג ואת המסך 2007WFP של DELL, איזה כרטיס מסך יתאים יותר להרצת משחקים ברזולוציה של המסך, 8800GTX או 8800GTS?

• 12 תגובות
    • 637 צפיות
  24. שלום הלוח אם שלי תומך רק ב AGP כפול 4 והכרטיס מסך יכול לעבוד ב כפול 8 ,מה ההבדל בביצועים ביניהם . הכרטיס הוא 9500 PRO והלוח זה P4TE.

• 10 תגובות
    • 932 צפיות
  25. שלום יש לי כרטיס מסך 6800 גי טי והוא מחובר עם s-video לטלויזיה,עד אתמול הכל היה בסדר והייתי רואה בטלויזיה צבע. תפאום אני לא רואה צבע....ניסיתי להחליף כבל אותה בעייה,ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הלוח בקרה של נבדיה,בטלויזיה עצמה מה לא ניסיתי...... ממש מוזר..יש למישהו אולי מושג מניין יכולה להיות הבעייה? שאני לא רואה צבע?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.