עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by irounet,

ערב טוב יש ברשותי מחשב עם כרטיס מסך nvidia geforce fx 5500 עם יציאה של S-VIDEO. רכשתי כבל מתאם בין S-VIDEO לכניסה VIDEO בטלויזיה אבל איכות התמונה מאוד ירודה, כמו גם הסרטים/משחקים שאני רואה דרך הטלויזיה.... האם למישהו יש עצה/פתרון לבעיה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  2. האם אפשר לחבר 2 כרטיסי מסך שונים על הלוח m, כרטיס אחד למשחקים וכרטיס אחד לעריכת וידאו? שאלה שניה האם הכרטיסים שיתמכו dx10 הם טובים לעריכת וידאו?

3. Started by eliranl,

מה הבדל בניהם ואם זה כל כך משנה?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by TheStriker,

שלום, כשאני מחבר את ה- Laptop לטלוויזיה (גם רגילה וגם פלזמה) ומפעיל סרט רואים באיכות לא טובה (כנראה בגלל עיניין הרזולוציה - רואים קווים כאלה לרוחב המסך). הבנתי שזה המצב שאין מה לעשות... אז חיפשתי קצת וראיתי שקיימים מכשירים שמתאמים מכבל רשת (Ethernet \RJ-45) ליציאת וידאו (RCA) כמו זה - http://www.hauppauge.com/html/mediamvp_datasheet.htm (אגב, המכשיר הספציפי הזה לא טוב מהסיבה שהוא לא מנגן הרבה סוגי קבצים). מכשיר כזה יכול לעזור לאיכות הצפייה בטלוויזיה? או אולי הבעיה היא בחיבר הטלוויזיה למחשב נייד במקום לחבר ל- PC רגיל ? בגדול, יש לי פלזמה שלידה יש נקודה של כבר רשת. ורחוק מהם יש מחשב רגיל. בנוסף, יש ברשותי גם מחשב נייד. ל-2 המחשבים יש יציאת וידאו. איך אני מצליח לצפות בסרטים…

5. Started by darkie,

יש לי בעיה עם הOpenGL כשאני משתמש בדרייברים חדשים משחקים ישנים כמו CS 1.6 וכו' עובדים בצורה לא טובה עם כל מיני ארטיפקטים ומריחות של הטקסטורות וכו' בכל מקרה השאלה שלי אם יש דרך ליצור מין פרופיל של OpenGL ומתי שאני ירצה לשחק משחקים ישנים כמו CS אני פשוט יוכל לשנות את הפרופיל של הOpenGL לגרסא ישנה יותר ולשחק בלי בעיות כי כרגע אני עם CATALYST 3.8 ובשביל לשחק משחקים חדשים אני צריך לעדכן את הדרייבר לגרסא יותר חדשה. אני יודע שיש בחלק מהדרייברים הישנים של NGO יש OpenGL Switcher אבל אני מעדיף להשתמש בדרייברים חדשים של ATI ולא עם כל מיני אופטימיצזיות וכדו'.

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  6. בבקשה אם תוכלו לענות לי זה יהיה מצויין, בתודה מראש peshtol רוצים להרוויח כסף מהמכשיר הסלולארי?! כנסו לאתר www/2060/smser/co/il ותוכלו להרוויח אלפי שקלים בחודש כל מה שצריך לעשות זה להירשם בעלות חד פעמית של שקל אחד, שגם הוא עובר כתרומה לעמותת וראייטי ישראל! אפילו פורסמה על השירות כתבה גדולה בעיתון "the marker" מבית "הארץ"

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  7. Started by yonatanph,

כשביקשתי מפרט בפורום מפרטים הציעו לי את ה7900 אבל אני רואה שפורום פה הציעו לאנשים את הX1950PRO ואני שם לב שהמחיר שלהם דומה מאוד...

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  8. בעיקרון אני משחק משחקים שהם קצת כבדים אבל לא ברמה הגי גבוהה, אני לא גיימר מטורף זאת הכוונה וצריך את הכרטיס קצת לעבודות גרפיות כמו עבודה עם פוטו שופ ותוכנות כאלו. תודה

• 15 תגובות
    • 964 צפיות
  9. אתמול קניתי מחשב חדש (מפרט מצורף) מה שחסר לי זה רק כרטיס מסך. אני מתלבט בין כמה כרטיסי מסך ולא יודע איזה מהם לקחת, מה יחזיק טוב מעמד (גם אחרי יציאת DX10) ואם בכלל שווה להשקיע על כרטיס חזק הנה שני הכרטיסים שאני שוקל לקנות: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1989 http://www.digma.co.il/shop/product_info.php?language=he&products_id=5101 יש הבדל גדול בביצועי הכרטיסים שמצדיק תוספת של כסף ? ושאלה נוספת, איך הכרטיס הזה ? איך הוא ביחס לשני הכרטיסים רשמתי ? הוא יוכל להריץ משחקים חדשים ? http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=3234 [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 939 צפיות
  10. שאני משחק במשחק הזה עוברים כאלה קווים, ריצודים על המסך גם במהלך המשחק וגם שאני נכנס אליו בתפריט וזה נהיה ברור יותר על רקע בהיר זה לא קרה לי בשום משחק... אני מדבר על כרטיס מסך X1800XT למה זה קורה בדיוק? יכול להיות שזה משהו ברזולוציה, בהגדרות של המשחק?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  11. Started by hichcock,

היה לי כרטיס מדגם radeon 9800xt hercules מעוניין לקנות משהו... לוח אם - asus p4p800 deluxe מעבד - intel 2400c תקציב - 1000 שקל. תודה.

12. Started by zxcvbn2,

מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך בבקשה :s05: :s05: יש לי כ 700 עד 800 ש"ח המיפרט של המחשב שלי : p4 2.8 הלוח אם שלי זה GA8S655FX מתוצרת GIGABYTE 512 DDR כרטיס מסך נוכחי: 5200 GEFORCE קשיש ביותר אין לו כוח למשחקים החדשים של היום ... אז כמו שהבנתם הוא מיועד למשחקים חבר המליץ לי על הכרטיס הזה Radeon X1600PRO 512MB AGP GeCube מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 486 צפיות
  13. בסביבות ה- 700-1000 שקל....תודה מראש

14. אני קונה מחשב חדש. אני צריך להחליט איזה כרטיס מסך אני רוצה,אז הינה הכרטיסים שהחנות מחשבים הציעה לי: NVIDIA: GIGABYTE: GeForcePCX7600 128Bit 512MB GeForcePCX7600GT 128Bit 128MB-DDR3 GeForcePCX7600GT 128Bit 256MB-DDR3 PALIT: GeForce PCX6800GS 256Bit 256MB-DDR3 GeForce PCX6800GS 256bit 512MB-DDR3 GeForce PCX7600GS 128bit 256MB GeForce PCX7600GT 256MB ATI: GIGABYTE: Radeon RX1650Pro 128Bit 256MB-DDR3 Radeon RX1600XT 128Bit 256MB-DDR3 PALIT: Radeon RX700 128Bit 512MB Radeon RX800GTO 256Bit 256MB-DDR3 Radeon RX1300PRO 128Bit 512MB Radeon RX1600PRO 128Bit 512MB זהו בעקרון,לקחתי את הכרטיסים שבערך בטווח מחירים שלי,800-1000 שקל. אני רוצה שD10 יכנס לשוק כרטיסי המסך לקנות אז אני לא מ…

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  15. Started by avi909,

מאיפה אני יכול לקנות כרטיס של AGEIA PhysX??? וכמה זה עולה???, יש לי כרטיס מסך של ATI ALL IN WONDER X800 עם 128 מגה זכרון DDR3 האם זה מספיק? או שאם אני יקנה את הכרטיס של AGEIA זה יוסיף שיפור ניכר למראה המשחק?

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  16. Started by sheff2k1,

כידוע amd רכשה את ati. האם לדעתכם יכול לקרות מצב שבעתיד לא ייצאו דרייברים חדשים? (אני מניח שלא אבל רוצה לשמוע את דעתכם ;D). לפי מה שידוע וזכור לי, מי שקנה בזמנו את כרטיסי הvoodo האחרונים של 3DFX טיפה נדפק.

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  17. קניתי מחשב חדש...ורציתי לחבר אותו לטלויזיה. יש לי כרטיס מסך Geforce 7300Gs 256MB חיברתי את המחשב והטלויזיה באמצעות כבל Svideo משני הצדדים.. ועכשיו שאני מחבר למחשב הוא מזהה את הטלויזיה אבל הוא נותן לי לבחור רק צג יחיד כלומר אפשר לראות רק במסך המחשב או רק במסך הטלויזיה ואני לא מבין למה אין את האפשריות האחרות -שכפוול וכל האחרים.... אם מישו יודע..או נתקל בבעיה כזו..בבקשה עזרה.. תודה רבהה לעונים!!

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  18. Started by edi17,

שלום לכולם! בקרוב מאוד אני עומד לרכוש מחשב מבוסס Core 2 עם לוח של אסוס עם ספק ליברטי 400. אני לא נחשב לגיימר גדול, משחק משחקים (יש לציין שעד עכשיו היה לי רדאון 9800 pro, שהוא כרטיס לא רע) ואני מעוניין לרכוש כרטיס שיחזיק אותי שנה, שנתיים ואני יוכל לשחק משחקים בגרפיקה טובה עם פילטרים. אשמח מאוד אם תוכלו לייעץ לי, איזה כרטיס מסך כדאי לקנות, האם מומלץ לקנות כרטיס מסך עם קירור פסיבי או אקטיבי? האם יש כרטיס שבאמת מצדיק את הקירור הפסיבי? שמתי עין על כרטיס כמו 7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E שמחירו ב- K.S.P כ- 1000 ש"ח. מה דעתכם?! משתלם? אשמח מאוד מאוד מאוד לשמוע הצעות ייעול! בתודה רבה, אדי

• 13 תגובות
    • 919 צפיות
  19. ואם לא למה ? אם כן אז איך?

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  20. Started by פבליק,

שלום רציתי לדעת אם אוכל לעבוד בתוכנת 3DMAX עם הכרטיס הבא (לנייד): NVIDIA GeForce Go 7300 with Turbo Cache

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  21. Started by sausage,

firingsquad פירסמו כתבה מעניינת על DX10. http://www.firingsquad.com/hardware/directx_10_graphics_preview/ השורה התחתונה היא שאין אפקטים חדשים שהוא יידע לעשות אלא שיפור בביצועים. ע"י שימוש בDX10 מפתחים יוכלו לעשות מניפולציות נוספות לתמונה תוך שמירה על FPS הגיוניים. הוספתי 2 תמונות להתרשמות. פשוט נראה מדהים! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  22. Started by nir.c,

שלום מומחים: GIGABYTE GeForce 7600GT 128MB PCI-E - מחיר 850שח GIGABYTE GeForce 7600GT 256MB PCI-E - מחיר 1050שח ראיתי כמה כתבות שאומרות שכמות הזיכרון לא כל כך משנה וכמה כתבות שמאוד משנה. אשמח להסבר, והמלצה האם שווה להתאמץ (כשהתקציב מוגבל כמובן) ולהשקיע עוד 200שח לכרטיס עם 256MB? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 840 צפיות
  23. Started by shmar,

שלום לכולם, אני סטודנט לגרפיקה ובניית אתרים ואני זקוק למחשבץ אבקש את עזרתכם בהצעת מפר מתאים לסוג זה של עבודה. האם צריך כ. מסך qudro? וכו תודה

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  24. Started by Cereal Killer,

אהלן חבר'ה, יש לי מערכת ישנה, P3-800MHZ על לוח cuv4x של asus וכרטיס מסך radeon 9100 ושני מסכים: samsung 930B ו mag xj500t עכשיו אני מנסה לחבר את שני המסכים לכרטיס מסך (הסמסונג ל DVI והמאג ל RGB) ברגע ששניהם מחוברים ואני מפעיל את המחשב אני אפילו לא מגיע ל memory count שה bios מריץ כלום לחלוטין שני המסכים שחורים. עפ"י מה שאני זוכר 9100 כן תומך ב dualscreen אז מה קורה פה?!

25. אני רוצה לקנות את הX1950 PRO (שאמור לצאת בסוף נובמבר) מאתר בחול כמו NEWEGG או ZZF , רק שאלה לא שולחים לארץ. :'( מישהו מכיר חנויות אונליין שכן שולחים לארץ? תודה, המרטש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים