עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מה המצב אנשים ?.. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למשחקים כי שלי כבר לא ממש מחזיק משחקים חדשים (x1950 Pro) ... התקציב שלי הוא 900 שקל ולא יכול לחרוג בשקל ... עכשיו רציתי לדעת אם הכרטיס מסך שאתם מציעים לי מבין השניים (או אפילו אחד אחר שלא מבין שניהם) לא יעשה לי צוואר בקבוק בגלל המערכת ?.. והספק יוכל להחזיק אותו ?.. האם הוא יחזיק את ה - GTA החדש עם ההגדרות הכי גבוהות של הגראפיקה ולא רק GTA נגם משחקים אחרים כבדים ?.. אני קצת חושש מה - ATI כי ה - x1950 שלי ידוע בתור אחד שיש לו בעיות עם ה - AA אז אני פוחד שגם ל - 4850 יהיו בעיות עם ה - AA ... וגם רוב המשחקים תומכים יותר ב - Nvidia מאשר ב - ATI ... אני קונה את הכרטיס בפנדה מחשבים (pandas.co.il) אז אם אתם מציעים לי כרטיס מסך אחר שה…

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  2. אני מתכוון לOPENGL ו DIRECT3D אצלי הכל על ברירת המחדל של קטליסט השאלה אם כדאי לשנות ועל איזה ערכים להציב

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  3. Started by Loui1410,

היי כשאני משחק במשחקים כבדים, אחרי כמה דקות התמונה מתחילה ככה לטשטש עם כל מני צבעים מוזרים... יש לי כרטיס מסך 6600GT 256MB של Gainward... אף פעם לא הייתה לי את הבעיה הזאת, היא התחילה רק בשבוע האחרון... עכשיו, כשאני בווינדוס, הטמפרטורה של הכרטיס מסך היא 89... לפני כמה דקות (בדיוק כשיצאתי ממשחק) היא היתה כ-125 משהו כזה... האם זה טבעי? יכול להיות שהתחממות יתר היא הסיבה לבעיה הנ"ל? מה אפשר לעשות? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  4. Started by tomer99r,

אהלן , לא ממזמן התחדשתי בכרטיס מסך 7970 (מהקבוצתית) ולפני שבוע החלטתי לשדרג לwin8 , לאחרונה כשאני מפעיל משחקים אני נתקל בבעיה של נפילות ותקיעות ומופיעה ההודעה - Display driver stop working and has recovered חיפשתי מידע ומצאתי שבwin7 היו בעיות דומות שנגרמו בגלל מנגנון של המערכת הפעלה (הזמן שהמערכת מחכה עד שהGPU מגיב לקריאות I\O היה קטן מדי ) הבעיה שלא מצאתי שום מידע רלוונטי על איך מסדרים את זה ב win8 מעבר לכך האם יתכן כי הבעיה היא לא בתוכנה אלא בחומרה והכרטיס מסך תקול? הכרטיס מחובר למערכת עם הנתונים הבאים : c/////core i7 2600k c/////8 GB DDR3 כל עזרה תתקבל בברכה

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  5. קיבלתי תוצאה בקוואה מארק 48k עם xfx6800 עלוב?! אני לא אמור לקבל יותר =[ ?

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  6. Started by born wild,

יש לי מחשב AMD 1.8 זכרון 512 כרטיס מסך 5200FX. אני מתכננת בעוד בערך שנה לקנות חדש אבל בינתיים אני רוצה לשדרג אותו קצת. המחשב הוא למשחקים. אני מוסיפה לו עוד 512 זכרון והארד דרייב של 80 ג'יגה. יש לי תקציב של 600 700 שקל לכרטיס מסך. אפשר אולי לחרוג קצת. יש הצעות?

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  7. Started by nitsanroz,

מחפש כרטיס מסך לשימושי עיצוב בלבד - אפטר אפקטס(תלת מימד), פוטושופ וכו' אני מת לקנות כבר ולא מצליח להחליט מה כדאי, בבקשה תגיבו, תנמקו, ותנו חוות דעת אם יש לכם אחד מהכרטיסים נותרתי עם 2 אופציות עיקריות של כרטיסי הקואדרו או שבכלל עדיף לקחת כרטיס רגיל מסדרת 3650 (דרישות סף: 2 יציאות DVI + יציאת טלויזיה) leadtek quadro fx570 http://skypc.co.il/pl_product~LV553~8~0.htm 890 ש"ח leadtek quadro fx1700 http://skypc.co.il/pl_product~LV563~8~0.htm 2080 ש"ח asus HD3650 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32610 480 ש"ח תודה המפרט שלי: proccesor: intel core2duo e6750 2.66ghz motherboard: asus p5k-c Memory: 1GbX4 kingston 800Mhz CL5 HD: 320Gb aaks western …

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לקנות מסך דק 17" בזמן הקרוב והמסך שאני שוקל לקנות הוא MAG S776i. להלן הפרטים: 17" 0.264 1280x1024 700:1 8ms Speakers, DVI אני משתמש במחשב בעיקר בתוכנות ואני משחק ממש לעיתים נדירות אבל אני עדיין רוצה שכשאני משחק המסך יאפשר תצוגה טובה. מה אתם אומרים על המסך הנ"ל בהתחשב במה שאני צריך? כמו כן רציתי לשאול בקשר לפיקסלים שרופים: 1. האם אתם יודעים מהי המדיניות של MAG בנושא? או שאני צריך לברר עם החנות בכלל? 2. עד כמה הבעיה נפוצה? ובמילים אחרות, יש מצב שאני קונה מסך ואין לי את הבעיה הזאת בכלל? 3. מה עושים אם בסופו של דבר מגיע מסך חדש ומתגלה אפילו רק פיקסל אחד שרוף? זה מוריד את ההתלהבות מכל ההשקעה של כמעט 2000 ש"ח.. ושאלה אחרונה לגבי DVI: כרטיס המסך שלי אינו תומך…

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  9. Started by Lucifer,

מהם בעצם? אני יודע שאומרים שאין הבדל משמעותי בין x4 ל-x8 אבל מה זה בדיוק הבדל לא מ-ש-מ-ע-ו-ת-י?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  10. Started by Dready,

אני מעוניין לקנות ממשהו 9700 powercolor's np במחיר פצצתי, שאלתי היא אם יש אפשרות לעשות סופטמוד, או שצריך להחליף ביוס? תודה.

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  11. שלום יש לי מספר בעיות תצוגה במהלך העבודה במחשב החדש לעיתים יש לי בסרטונים באינטרנט מעין צבעים מוזרים כאלה של ירוק וורוד. וכאשר אני מעלה פיפא 2007 כדי לשחק, יש לי מעין ריבועים כאלה ולא תמונה חלקה... יש לכם רעיונות לטיפול מסוג בעיה כזו? אני על WINXP PRO SP2 דרייבר: תחילה הייתי על CATALAYST 7.8 ואז החלפתי ל 7.6 כרטיס מסך 2900XT

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  12. http://www.extremetech.com/article2/0,1697,1880749,00.asp בקיצור: ATI הדגימה גרסה ראשונית של תוכנה אשר מקודדת קבצי וידאו בעזרת שימוש במעבד הגרפי בכרטיסים מסדרת X1000. בהדגמה, קודד סרט של בערך 5 דקות על גבי מחשב מבוסס X2 4800+ ו- 1GB זכרון מהיר , בזמנים שבין 2 ל- 4 וחצי דקות. כרטיס X1800XT על אותו מחשב, והתוכנה החדשה של ATI, קודד את אותו הסרט ב- 17 עד 23 שניות, שיפור של פי 5 !!! התוכנה רק בשלבי הפיתוח הראשונים (הקידוד עדיין לא כולל את פס הקול) ותשוחרר לקראת סוף השנה.

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  13. Started by StrikeEagle,

איזה כרטיס מסך יותר טוב לגיימינג וסימולטורים? HD 7970 או GTX 770 או R 280? בבקשה לענות על גרסה רגילה ועל OC. לא שנה איזה קירור נכון?

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  14. http://isracomp.com/define.asp?idd=3490 זה המחיר הכי זול שמצאתי לכרטיס הזה.. יש לי בערך 1400 ש"ח לכרטיס מסך, האם שווה לי לחכות חודש ולנסות לקנות את ה-7600GT או שאין סיכוי שהוא בכלל יהיה בטווח מחירים הזה? ואם כבר אני אקנה את הכרטיס הזה אז איך החברה הזאת Palit והאם לאחריות שהיא רק שנה זה חשוב עד כדי כך ששווה להשקיע עוד איזה 300 ש"ח.

• 9 תגובות
    • 727 צפיות
  15. שלום, יש ברשותי את הלוח שמצויין בכותרת יחד עם כרטיס HD3450 שאמורים לעבוד יחד בHybrid Crossfire, ובנוסף לאפשר חיבור של עד 4 מסכים, כששניים מתחברים ללוח ושניים לכ. מסך, כמו שאפשר לראות כאן: http://www.tomshardware.com/reviews/amd-780g-chipset,1785-6.html משום מה אני לא מצליח לגרום לVista לזהות במקביל את שני הכרטיסים ולאפשר לי לחבר את המסך שלי לכ. מסך הלא מובנה באותו זמן. בביוס יש לי אופציה שנקראת Initial Display First ושם אני יכול לבחור בין הכרטיס מסך המובנה ללא מובנה. אם אני בוחר את הלא מובנה, גם אחרי התקנת כל הדרייברים הווינדוס מזהה את הכרטיס הלא מובנה בלבד וכמובן לא מאפשר CF. אם אני בוחר את הכרטיס המובנה, הווינדוס מזהה את שני הכרטיסים לאחר התקנת הדרייברים ואכן מאפשר גם א…

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  16. Started by אסף ב,

שלום יש לי כרטיס עם יציאת HDTV Out ויש לי טלויזיה תומכת HD רדי שיש לה גם חיבור VGA של מסך מחשב רגיל מה יהיה יותר איכותי אם אני ארצה לחבר את הטלויזיה למחשב? דרך החיבור VGA או דרך החיבור HDTV אל הקומפוננט של הטלויזיה? תודה

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  17. Started by 00Amir,

אני עובד על תוצאות ה 3d mark Vantage ואני שם לב שבמערכת של אילן יש 470 SLI והוא מקבל 182.33 נקודות במבחן הפיסיקס... http://www.ilans.net/3d_low.jpg במערכת על נחום של 470 + 9800GT לפיזיקס והוא מקבל ציון של 224.93 נקודות במבחן הפיזיקס.. http://img838.imageshack.us/img838/7168/69242463.jpg האם כרטיס יעודי לפיסיקס יותר טוב מSLI ??

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  18. Started by Eli100,

אהלן, קניתי לא מזמן את ה7970 ויש לי כבל HDMI יחסית מאוד פשוט של 60 שקל בערך ויש גם את הכבל שקיבלתי עם הכרטיס רק שהוא מאוד קצר אז אני לא יכול להשתמש בו השאלה שלי עד כמה זה משפיע בתמונה \ הורס את הכרטיס? האם שווה להשקיע בכבל הזה? תודה

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  19. ושווה לקנות X1950PRO של CLUB 3D ב700? החברה הזאת נחשבת לטובה?

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  20. Started by McMerc,

חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. יש לו לוח אם בעל אפיק AGP בלבד. המחשב שלו נראה ככה: ראידון 9100 או משהו כזה (OB). פנטיום 4 2.8 אולי פרסקוט (או אחד לפני זה). ג'יגה זיכרון. התקציב שלו זה אלף ש"ח.

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  21. Started by SOLIDUS SNAKE,

שאלתי אולי בסיסית אך בעצם נוגעת ללוחת ישנים יותר וטיב העבודה שלהם מול כרטיס חדש יותר

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  22. היה לי מחשב ישן שהלוח שלו כבר גמר את הקריירה ונשאר לי ממנו SAMSUNG SH-S183L X18 DVD (שעדיין עובד קורא דיסקים לצרוב עד לא ניסיתי) ספק Corsair HX520W (שעדיין עובד) [אבל איך אפשר לדעת אם יש ירידה בביצועים מהספק שיתמוך בכרטיס מסך החדש] מארז מחשב Thermaltake Soprano (VE7000BWS קניתי רכיבים חדשים והם: (הרכבתי בעצמי) מעבד Intel Core I5 2500 trey לוח אם Gigabyte H67MA-UD2H זכרון Kingston KVR1333D3N9/4G * 2 מאוורר ופתרון קירור Scythe Katana 3 CPU Cooler SCKTN3000 השאלה היא האם הכרטיס מסך של המעבד Intel Core I5 2500 + הכרטיס מסך שעל הלוח Gigabyte H67MA-UD2H תומך במשחקים בכלל? ואם כן עד איזה רמה של משחקים / רזולוציה ? מה רמת הרזולוציה המקסימלית של מסכים עד "24 ? ואיזה כרטיס מסך מו…

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  23. Started by טל,

אני מחפש מסך LCD בגודל "17 עם 12MS/8MS עד 2200 ש"ח. תודה מראש לכל העונים.

• 9 תגובות
    • 727 צפיות
  24. לא מזמן הזמנתי את הכרטיס המדובר GTO2 שהוכח כהכי משתלם כיום קבילתי המקומו את GTO הרגיל שביש בו תוכנה של OC בצד רשום Radoen X800GTO 256MB V\D\VO עכשיו אני לא ממש מבין באוברקלוקינג אני יודע מה זה וכל מה שקשור אך לא התנסתי אני לא אעשה אוברקלוק לכרטיס עד שלא יהיה לי כסף ביד לכרטיס חדש אם הכרטיס ישרף או משהו, מה שאומר כמעט עד לססוף האחריות. יש לי אפשרות להחליף לGTO2 תוך שבוע (והמחיר שלו עלה ב100 ש''ח ) האם כדאי? כי ראיתי שיש בפורופ אחד שאמר שזה סתם חרא הכרטיס גורע הורס דופק דברים וכו' הGTO2 בביצועי סטוק יותר טוב מGTO בסטוק? התשובה היא שלכם תודה אחים

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  25. Started by דנדן,

מה קורה חברה? יש לי שאלה יש לי אופציה להשיג בזול את הכרטיס X600XT של חברת MSI האם הכרטיס הזה שווה משהו? האם מישהו מכיר אותו? האם הכרטיס הזה עושה בעיות? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.