עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שנת 2016 תהיה השנה בה נקפוץ לתהליכי ייצור עדכנים וחדשניים גם בעולם הליבות הגראפיות, אבל עד שזה יקרה נראה כי צפויות לנו עוד קצת הופעות אורח מטכנולוגיית 28 ההנומטר הישנה והטובה לכתבה: http://hwzone.co.il/ממשיכים-לדחות-את-הקץ-ב-nvidia-מכינים-את-ה-geforce-gtx-960-ti/

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  2. Started by b_a_r,

יש לי בערך תקציב של 800 פחות או יותר לכרטיס מסך הכי טוב שיש למשחקים לתקציב! מאתם יכולים לתת המלצות?

• 13 תגובות
    • 747 צפיות
  3. Started by fanan89,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך בסביבות ה-600 ש"ח שיהיה לי למשחקים כמו Call of Duty 4 וה Orange Box. אני לא בטוח כרטיס של איזה חברה לקנות (ATI/NVIDIA) ואיזה כרטיס נותן את היחס תועלת-מחיר הכי טוב ושיספק אותי למה שאני צריך אצל כל חברה :s05:. הצעות?

• 9 תגובות
    • 747 צפיות
  4. שלום לכולם, אני עובדת כפרילאנסרית בתלת מימד בתוכנות: 3DS MAX + VRAY, ולאחרונה התחלתי ללמוד גם את ue4. יש לי מחשב בן 10 שנים לפחות וכל רנדר במקס עם תאורה וחומרים מורכבים יכול לקחת שעות רבות, שלא לדבר על התקיעות התכופות בקבצים גדולים יותר וקריסות של התוכנה. באנריל אנגן בכלל אין מה לדבר מפני שבכל פעם שאני פותחת את התוכנה קופצת לי הודעה שיש לעדכן את כרטיס המסך שישן מדי. זמן זה כסף וחוץ מהמון תסכולים וקריסות של תוכנות, התחממות של המחשב ובעיות נוספות שהוא עושה לי, החלטתי לקנות מחשב חדש וחזק יותר עם מעבד i9. כרגע אני עובדת על הרכבת המפרט. אני לא מבינה גדולה בחומרה אבל הבנתי שסדרת ה- RTX של Nvidia הכי מתאימה עבורי. ראיתי שבחנויות כמו KSP, IVOR…

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  5. Started by shloosh,

יש לי GEFORCE 4 TI

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  6. מבקש לרכוש כרטיס 9600pro השאלה איזה ? אני צריך לבחור בין GIGABYTE GV-R96P128DH ATI Radeon 9600 PRO 128Mb TV-Out DVI Retail או SAPPHIRE ATI 9600 PRO 256 mb Retail המחיר זהה אך חשוב לי אמינות (שלא יתחיל להרעיש המאורר למשל ) מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  7. Started by roma,

שלום רב! הזמנתי לפני כמה ימים את המסך הנ"ל ולפי מה שהבנתי במסך יש כניסת DVI ובמחשב שאליו הוא יחובר אין כניסה כזו. מה עושים? או שמא יש למסך גם יציאה רגילה? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  8. Started by kletsman,

העלתי כבר דיון בנושא אבל אני לא מוצא אותו. מעלה שוב מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי במחשב המפרט של המחשב( מופיע בתמונה המצורפת ) הוא : מעבד AMD ATHLON 2 X2 250 3 GHZ DUAL CORE AM3 TRAY מאוורר למעבד arctic cooling alpine 7 pro cpu לוח אם GIgabyte GA-MA78LM-S2 760G+SB710 CHIPSET 4 ג'גה זכרון פנימי הארד דיסק 1 טרה כרטיס מסך נוכחי Powercolor ATI Readon 5750 513 GDDT5 HDMI מארז קולר מאסטר אליט 310 ספק FSP 400W 60HCN האם הכרטיס הבא מתאים? בעלות של 50 דולר http://flash.newegg.com/product/N82E16814131682?SID=d3ad2e709e4611e5815db2f3be176dff0000&AID=10440897&PID=1225267…

9. Started by DaniDin,

הרצתי את ה-3DMARK 2003 עם ה-CATALYST 4.2 בלי לשנות כלום בתוכנה, והתוצאה הייתה 5300 . השאלה שלי האם זה תוצאה טובה למפרט הנ"ל : פנטיום 1.8 256 מגה RDRAM ATI RADEON 9800 PRO האם קיים אתר שיכול להראות לי תוצאות של מחשבים אחרים עם הכרטיס הזה? אשמח לקבל לינק. ואחרון... האם דריברים של אומגה ישפיעו על הכרטיס שלי?

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  10. יש לי DELL 2007FP ועם הרכטיס מסך הנוכחי (ראו מפרט) כשאני עובד במצב CLONE של מסך + TV, הרזולוציה על ה 2007FP היא הרבה הרבה פחות מ 1600X1200. אני זקוק לכרטיס שיצליח לתמוך ש CLONE מסוג כזה אך לא יפגע ברזולוציה הטבעית של המסך. המלצות? עדיף מ KSP כי אני קונה משם משהו בכל מקרה.

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  11. Started by שלמה הדג,

שלום. בדיוק קיבלתי מחשב חדש ואח שלי קיבל את המחשב הקודם שלי. הקטע הוא שלמרות שהמפרט לא רע בשביל ילד בגילו (שמונה), הכרטיס מסך עושה בעיות (GF4MX). רציתי לשמח אותו ולקנות לו כרטיס חדש. אני מוכן להשקיע עד 450 ש"ח. אני חשבתי על זה: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4171 מה דעתכם? הוא לא משחק משחקים כבדים או מסובכים, פיפא, ניד פור ספיד (לא אנדרגראונד) וכו'. שאר המפרט: Intel P4 1.6GHz לוח אם של ASUS, לא זוכר את הדגם המדוייק כרגע. 256MB DDR

12. שלום לכולם, אני מבלה כבר מספר ימים בחיפוש אחר כרטיס מסך לצרכי עריכה ולכידה של וידאו. לכרטיס צריכה להיות תמיכה בOpen GL 2.1, ובשאר ירקות מהדור החדש שמסייעים בקידוד. כמו כן, הוא צריך להכיל כניסה מוידאו, כך שאוכל ללכוד וידאו מקלטות ולהמיר אותן לדיסקים. אני עובד בתכנת פרימייר CS4, אם זה משנה. התקציב שלי יהיה כמה שיותר נמוך, אני לא גיימר ולא זקוק למפלצת. אני כן צריך כרטיס מסך שיסחוב ויועיל לעריכת הוידאו. נדמה לי ש700~ שקלים יספיקו, לא? בתודה, אסף.

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  13. Started by amitshental,

קודם כל רציתי לדעת מה דעתכם על הכרטיסים של xpertvision? קישור לאתר ראשי: http://www.xpertvision.com/ ברשותי קיים כבר כרטיס ישן שלהם FX5500 256MB/DDR ועד אחד שאני לא זוכר את שמו וגם היה ברשותי FX5700 ז"ל שהחזיק 6 שנים (הם נותנים אחריות בין שנה/שנתיים תלוי בכרטיס ואם רוצים להרחיב אחריות) וחבר של המשפחה שלי הוא יבואן והוא הציע לי להחליף את ה-9800GTX+ BFG שלי ב-280GTX/260GTX שלהם במחיר מצחיק יחסית (חבר טוב של המשפחה כבר 8 שנים) ויבואן ראשי שלהם בארץ (אני יכול גם לקחת את כרטיסי ה-ATI שלהם) במחיר טוב....... לידיעתכם xpertvision היא אחת מתוך שלוש חברות בת של PALIT (הוא מספק גם כרטיסים מעוד המון חברות). ולמי שלא ידע החברה מוכרת כיום בארץ ובחו"ל בכמויות עצומות וידועה במחיר זול מש…

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  14. Started by coolmeen,

לאחרונה קניתיי club-3d 9600 xt ויש לי כמה שאלות דבר ראשון,על המחשב שלי קיים 128 mb rdram והבעיצועים של הכרטיס נראים חלשים,אני מתכוון להוסיף עוד 256 האם זה ישפר את הביצועים ברמה הדרגתית. דבר שני רשום שמהירות השעון של הזיכרון שלי הוא 325 ,וראיתי שהמהירות צריכה להיות על 600 וראיתי בפורום שאתם מבצעים הכפלה כזאתי כפול 2, למה מה זאת אומרת. דבר שלישי כשקניתי את הכרטיס אני לא רואה בדרייבר את האפשרות את הoverdrive,או איך שכותבים את זה,דבר שלישי מישהו יכול להסביר לי למה כולם אומרים שhalf-life 2 יפעל יותר טוב ב 9600 xt מה 5900 xt למרות שה5900 xt יותר טוב,האם הייתי צריך לקנות 5900 xt כשכמעט כל הביצועים שלו יותר טובים

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  15. האם להחליף אותו לדגמים של 4670 יהווה שוויון ? אני לא מחפש משהו יותר מתקדם פשוט אחד שלא יעשה רעש ובעיות כמו זה. האופציות הן : Gigabyte Geforce 9500GT 512 mb DDR3 DUAL DVI Retail PCI-E Sapphire ATI Rageon 4670 512 mb DDR3 PCI-E Retail Gigabyte ATI Rageon 4670 512 mb DDR3 PCI-E Retail זה כל כרטיס מהנ"ל : http://www.1pc.co.il/index.php?cPath=4_40 יש שם גם של NVIDIA ... תמליצו לי בבקשה על אחד בסביבות ה500 מהחנות הזאת . תודה.

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  16. Started by ychig,

שלום, לאחר הסרת כל הדרייברים הקודמים דרך nvidia uninstaller, ודרייבר סוויפר. התקנתי לראשונה את הCCC מכאן: http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-32.aspx לאחר ההתקנה, לא השתנה כלום, הרזולוציה המקסימלית נמוכה (1440 1050). הCCC לא נפתח ולא מופיע בTASK TRAY, אבל פעיל במנהל המשימות, ובמנהל ההתקנים הכרטיס מזוהה כtandard vga graphic adapter בקיצור הדרייבר לא מותקן. בנוסף לזה, בעיה נוספת, מאותו רגע שחברתי את הכרטיס מסך יש מסגרת שחורה סביב התצוגה מהרגע שמדליקים את המחשב, בביוס, בBOOT, ובמע"ה. אשמח להצעות תודה

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  17. Started by Leo101,

אני צריך את עזרתכם... לדוד שלי שעכשיו קנה מחשב יש gf5500. המחשב הוא לעבודה משרדית בלבד ולכן אין לו שימוש בכרטיס, והוא הסכים לתת לי אותו.(לי יש מובנה) בלוח אם שלו יש כרטיס מסך מובנה. המטרה שלי לקחת את הכרטיס מסך שלו ושהוא ישתמש במובנה. השאלה איך אני עושה את זה? חיפשתי בביוס אופציה להפעיל את המובנה ולא מצאתי... האם למישהו יש מושג? דגם הלוח: giga byte GA-8VM800PMD-775 קישור: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2159 תודה לעוזרים....

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  18. xfx ati hd 5850 or gigabyte ati hd 5850 ha gigabyte hu ba mlai aval xfx lo ve ani gam meunyan ba atid levazea oc תקציב 1500 שח מסך 26 בערך 1920-1080 ומתכוון להשתמש בeyefinity מפרט: מעבד amd phenom 2 x4 945 ספק chieftec a-135 550w ראם 2g x2 1066 ghz

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  19. Started by ori83,

יש לי כרטיס מסך 9200 ATI RADEON SAPPHIR . שמתי את ה driver במצב clone כך שאני רואה בטלויזיה ובמחשב אותו דבר חוץ מסרטים. סרט אני יכול רק בזה שאני מגדיר כprimary. יש דרך שאני יוכל לראות סרט בשניהם בו זמנית?

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  20. Started by RVD,

יש לי אפשרות להביא כרטיס מסך מארה"ב... על איזה כרטיס אתם ממליצים עד 400 דולר? תודה מראש נ.ב - הכרטיס צריך להיות מיועד ליציאת pci-e

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  21. Started by Tzeder,

interested in buying a lcd screen for around 2500. thanks

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  22. Started by yar26,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות מסך CRT 17 בסכום של עד 1300 שח, ולאחר סקר שעשיתי ואחרי שלמדתי קצת על מסכים הגעתי לשתי אופציות נבחרות שקשה לי לבחור ביניהם, אבקש ממי שקצת מבין יותר ממני או ממי שכבר יש לו את אחד המסכים המלצות לכאן או לכאן. המסכים הם: LG F700P VIEWSONIC G75F בהמון תודה על העזרה - ירון.

• 9 תגובות
    • 747 צפיות
  23. Started by A.M,

שלום לכם יש לי מחשב חדש שקניתי לפני חודש בערך עכשיו המפרט הוא כזה pentiuem dual core E3500 2.60 ghz 2gb ram התקנתי gta iv החדש והמשחק לא עלה עכשיו אני יודע שהבעיה היא בכרטיס מסך כי כבר עשיתי בדיקות באתר שבודק עם המשחק יעלה על המחשב יש לי כרטיס מסך מובנה עכשיו השאלה אם אני יכול לקנות כרטיס מסך אחר מסוג raedon או nivdia ולהשים במחשב?

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  24. אם אתם מוכרים בבקשה פרסמו.. בעקרון לא משנה יד שנייה או לא אבל שיעבוד כמו חדש... ומחיר נדבר. ;D

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  25. Started by liav12,

אוקי אז ככה...דוד שלי קנה מחשב חדש, נתנו לו כרטיס שהו x600pro td אני לא יודע בדיוק כמה עלה לו אבל חבל שהוא יאכל אותה כי אני חושב שהכרטיס הזה לא יותר טוב מה 9600xt הרגיל. עדיף להחליף ל 6600 רגיל? 6600GT? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים