עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by lolzzZ,

יש הבדל גדול בין הביצועים של r9800pro לשל r9800non pro ?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  2. Started by Idanp,

איזה חברה היא הכי מומלצת ל6600GT? והאם הוא יעבוד על P4A 2.66 256X2 200Mhz PC3200 p4v533mx 4 Agp >:

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  3. בזמנו שקניתי את המחשב לפני חצי שנה קניתי את כרטיס המסך Hercules Phrophet 9800 Pro 128Mb והוא שימש אותי יפה מאוד באותו הזמן זה היה הכרטיס הכי "שווה" בשוק ואף הכי מושך כמובן קבלתי אחריות מהיבואן הכל היה טוב ויפה עד שעקב תקלה במאוורר של הכרטיס וחוסר צומת לב שלי לבעיה שלהערכתי נמשכה שבןע ימים שהחלו להופיע צבעים על המסך ומהנסיון הקודם שהיה לי עם TI4600 ידעתי כבר מה הולך לצפות לי כשאר פתחתי את דלת המארז והצצתי... וכן כמו שקרה עם הכרטיס הקודם שלי גם לכרטיס הנוכחי נשרף המאוורר והכרטיס עבד חסר אונים וחסר קירור עד אשר החליט שהספיק לו והראה סימני גסיסה כמובן שהסרתי דאגה מלבי שכן הכרטיס בן חצי שנה וישנה עדיין אחריות נתתי לספק שלי לשלוח אותו ליבאון וישבתי בחיבוק ידיים כשבוע ימים שלאחר…

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  4. Started by yossi00,

שלום, מה ההבדל בין שני החיבורים DVI ו HDMI? למשל, HD5850 מגיע עם חיבור HDMI וחיבורי DVI בעוד שהכרטיס HD5970 מגיע רק עם חיבורי DVI. מה זה אומר? (חוץ מהעובדה ש HDMI כולל גם אודיו) HD5850 טוב יותר מ 5970? אשמח להסברים. תודה.

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  5. Started by ilstockman,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14995

6. שלום. היום קניתי את המסך. אני מחבר אותו בחיבור DVI-D. המחשב עולה - הכל טוב. רואים סוף הדרך. מעולם אחר. בעיקר עוד כשזה 19. בקיצור - אני מנסה לראות תמונות. לראות איך רואים. - הכל טוב. אבל כשאני מנסה לנגן סרט - זה פותח את הסרט בהתחלה (עם התוכנות WINAMP, MICRO DVD PLAYER וMEDIA PLAYER) במצב בינוני. (גודל המסך). - ורואים מצויין. חד נקי ומושלם. אבל כאשר אני עושה FULL SCREEN עם שלושתן - פתאום לא רואים טוב. אבל ממש לא רואים טוב. התמונה כבר לא חדה, הצבעים לא חלקים, הצבעים אותו דבר, אבל האיכות נהיית גרועה. אבל רואים טוב רק כשזה לא FULL SCREEN. זה קורה כאשר אני על כל הMODE שיש חוץ מהMODE TEXT. כי שם התמונה חשוכה ולא רואים כלום. (כמו במסך הCRT 17 שהיה לי). חשבתי אולי זה הSHARPNNES - …

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  7. היצרנית הירוקה מפיצה מנהל התקנים חדש שיספק תמיכה טובה יותר בכותרים הטריים Rainbow Six Siege ו-Just Cause 3, וגם יוסיף פרופיל SLI עדכני עבור Fallout 4 לכתבה: http://hwzone.co.il/גם-ל-nvidia-יש-מנהל-התקנים-מעודכן-עבורכם/

8. אפשר ארבעה כרטיסים כאלו במחשב אחד? או שזה מוגבל רק לשניים כאלו? תודה לעונים :]

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  9. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.cptech.com.tw/ לא מבין מה הקטע שלהם אבל עכשיו אם שם חדש :

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  10. Started by T_pants,

שלום!.. מה הדעה שלכם על הכרטיס מסך הזה....GeForce4 4200TI 128MB DDR...AGPX4 פשוט הציעו לי אותו ב290 ש"ח...יד שנייה...אני חושב שהמחיר סביר...מה אתם אומרים? הנה הפרטים המלאים עליו: תודה לכל העוזרים..

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  11. החלטתי ללכת על NVIDIA מהטראומה שחוויתי בעבר מATI. אני קונה את המחשב הזה למשחקים נטו ושיחזיק לי 3 שנים ושיריץ אותם מעולה וחלק.. אני מתלבט בכרטיס מסך אני רוצה רק NVIDIA ולא יודע אם שווה להשקיע סכום בשביל ה260 האם יש הבדל בין 9800 GTX+ ל9800 GT הרגיל ששוה את ההפרש של 300 שקל ביניהם והאם אני עושה בשכל שאני קונה את הכרטיס הזה? ה9800 GTX + יריץ את המשחקים החדשים על המקסימום על מסך 19 בשנים הקרובות.. יש משהו אחר שאתם מציעים? ולא ATI מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤822 כמות:1 לוח אם ASUS P5Q ¤646 כמות:1 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤305 כמות:1 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤395 כמות:1 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce…

• 9 תגובות
    • 762 צפיות
  12. Started by Watchdogger,

שלום, המאוור של הכרטיס מסך שלי הפסיק לעבוד ואני צריך להחליף אותו. הכרטיס מסך שלי הוא : MSI GEFORCE 5600xt 128 MB. אני רוצה להחליף אותו ואני לא יודע מה לעשות. אני לא רוצה להחליף את הכרטיס מסך רק את המאוור. והאם יש דרך להשיג מאוור דומה כמו שיש לי ואם זה להביא אותו מחו"ל אז זאת לא תהיה בעיה. תודה רבה על העזרה...

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  13. Started by e-r-a-n,

טוב העניין הוא כזה.. יש לי את הוידאו שציינתי בכותרת, וביום שבת אני צריך להקליט איזה סרט.. עכשיו אין לי ממש מושג איך אני מקליט איתו מהטלויזיה כי בחיים לא התעסקתי עם זה............ אם מישהו יכול להדריך אותי...אני אודה לו.. ניסיתי פשוט לשים את הקלטת (עם הריבוע לא שבור) בוידאו, להפעיל אותו לשים סתם ערוץ 2 לנסות, וללחוץ על REC אבל זה לא ממש עושה משהו.. אני בכלל אמור להשאיר אותו או להוציא? אני לא בטוח בנושא הזה גם כן....

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  14. Started by אביחי,

אני רוצה לקבל המלצה על כרטיס מסך בתקציב 1,500 ש"ח וגם המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 10,000ש"ח,לדוד שלי

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  15. Started by 1stcowgirl,

מה פרוש המתחים הבאים בתמונה? ואם משהו יוכל להסביר מה זה : 1 - VDDC 2 - 12V 3 - VDDC CURRENT

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  16. שאני מחבר את הTV-OUT עם הכרטיס מסך שלי אז התמונה על הTV לא מפסיקה לקפוץ בגוונים של שחור\אפור (על המסך של הTV). ניסיתי לפרמט להחליף דריברים ולהחליף כבלים וקונקטורים לא הלך, היום הבאתי כרטיס מסך 9200 עם TV-OUT אבל אני לא יכול לחבר אותו כי אין לי חיבור של S-VIDEO בTV והקוטנקטור של ה9800 לא מתאים לו, אז החלטתי לחבר את הכרטיס בכל זאת, אחרי שחיברתי אני מדליק את המחשב נכנס לdevice manager ורואה בmonitors שיש רק plug and play ובקונטרול פאנל אין אפשרות להדליק את הTV שהכרטיס לא מחובר לTV (עם ה9200 כמו שהסברתי הכל מעולה כמו שצריך להיות), ושאני מחבר את ה9800 אז בmonitors יש שתי התקנים הנה תמונה ובקונטרול פאנל יש אפשרות להדליק את הTV שהיא בכלל לא מחוברת הנה תמונה . עכשיו כמו שאתם בטח …

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  17. Started by freerider,

אהלן ח'ברה אני יודע שיש סטיקי, פשוט מחר על הבוקר אני קונה מחשב ואין לי זמן לעשות חיפושים ובדיקות, סליחה. שני המסכים באותו מחיר, ואני מוגבל רק להם (KSP), איזה מסך לקנות ??? רזולוציות גבוהות וכו' לא רלוונטי, מיועד לעבוד ב-1024 על 768 ולהריץ אופיס ואנטרנט כל היום. תודה

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  18. Started by Cyb3r,

אני עומר לקנות מחשב בקרוב, ולמרות שהחברה הנ"ל לא מוכרת מדי - אני רוצה לדעת האם המסך הזה טוב, וכן, יש לי אפשרות לראות אותו לפני הקניה. CMV CT-720 הפירוט הטכני שלו מרשים יחסית, (בדקו באתר cmv.com.tw) אבל כמו שנאמר הנייר אינו הכל... דעות?

• 10 תגובות
    • 762 צפיות
  19. Started by ac1240,

http://www.ixbt.com/video3/images/rv770/hd4850-front.jpg ימיני או שמאלי מה השם של החיבור הזה? תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  20. קניתי מסך benq 22" עם חיבור DVI יש לי כרטיס מבך geforce 6600 gt ויש בו יציאת DVI הבעיה היא שבPCI המסך מקבל סיגנל אבל בDVI הוא לא מקבל, איך אני גורם לכרטיס מסך לשדר דרך הDVI?????? מישהו...עזרה...

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  21. Started by Lanzar,

שלום לכולם לפני כשבועיים ראיתי שהיה כאן דיון על הפיכת DFI ULTRA-D ל SLI-DR, המוד ממש פשוט ונעשה בעזרת עיפרון... קיימים בין שני הסלוטים של ה PCI-E כמה קבוצות של ג'מפרים שאני חושב שהם אחראים ל SLI השאךה אם צריך להוזיז אותם או להשאירם במקומם ? עריכה: חחח בלבול רציני בפורום ! מנהלים תעבירו בבקשה...

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  22. Started by You,

שלום, קניתי היום כרטיס מסך Gigabyte GeForce FX 6600 GT. חיברתי אותו ועידכנתי את הדרייברים, הכל טוב ויפה; אפילו ניסיתי לשחק במשחק שיש לי, ולהעלות את ההגדרות למקסימום והוא הריץ את המשחק יפה מאוד, רק מה, מתי שאני מנסה לראות סירטון בפורמט כלשהו, לא משנה אם זה avi או mkv או כל פורמט ... המחשב פשוט נתקע ברגע שאני פותח את הסירטון. אני משוכנע שזה לא בעיית תוכנה כי זה לא קרה לי עם הכרטיס הקודם, וגם ניסיתי לפחות 3 תוכנות שונות ועדיין המחשב ניתקע. אני סבור שאולי זה בעיה בספק מכיוון שהכרטיס הזה צורך חיבור ישיר לספק. הייתי צריך להוציא חיבור ספק מאחד הסידירומים שלי כדי לחבר אליו. הספק שלי יחסית ישן. יש לו הספק של 300 או 350 וולט אם אני לא טועה. יש לי מעבד 2800 של AMD ה-64 ביט ו-1024 רא…

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  23. Started by bigben,

אם זה יתאים למחשב שלי hd 5850 של shapir כרגע יש לי radeon 6450hd מעבד :AMD athlon x3 455 ספק כח: 500W לוח אם: asus m5a78l-m lx ראם : 4gb kingstone 1333mhz

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  24. כאשר המצלמה זזה בסרט לדוגמא ממש יש קרטוע מאין קוים כאילה אלכסונים ...התמונה לא זזה חלק ...מי שמכיר VSINC OFF במשחקים יבין יישר על מה אני מדבר ...כי כאשר שמים VCSINC ON זה נעלם והתמונה בתזוזה חלקה לגמרי .... בעבר הדרך היחידה שמצאתי להמנע מהקירטועים האילה בסרטים זה להתקין CATALIST מגרסא מסויימת וישנה ותמיד עבד יופי אבל לא יכול יותר מכיוון שמשחקים דורשים דרייבר חדש יותר קורא בכל נגן BSPLAYER ...של ווינדוס ....וכו' ... איך פותרים את זה !!? תודה . נ.ב הגיוני שאני היחידי עם "בעיה" זו ? הרי חצי מהעולם עם כרטיסיי ATI ודרייבר CATALIST

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  25. אנחנו קונים מחשב לאחותי - בסעיף המסך ניגמר התקציב יחד עם זאת ניראה לי שCRT ראויי >> מאלה שנימכר עד ליפני שנה במחיר פי 3!! יכול להיות מספק? אנחנו מתלבטים ביין מאג http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=353 לביין ויוסוניק http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=1502 או אולי http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=2127 מה דעתכם ? או המלצות נוספות? תודה

• 11 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים