עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום קניתי מחשב חדש ובו כרטיס המסך Leadtek 8600 GTS 256MB PCI אבל כשאני מחבר מתאם SVIDEO לRCA(הבננה הצהובה) לצג הטלוויזיה(טלוויזית שפורפרת רגילה)מקבל מסך שחור לבן עברתי כל ההגדרותת באשף שמגיע עם הכרטיס עברתי שיטות שידור PAL שונות אבלל ללא הצלחה אולי פיספסתי משהו אשמח לעזרה :s05:

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  2. Started by dor962,

המחשב החדש הגיע ועכשיו יש בעיה הספק (corsair 520) מתחבר לכרטיס מסך (2900xt של ספיר) רק במקום אחד, על הכרטיס מסך יש שני חיבורים שהספק אמור להתחבר אליהם, והכבל של הספק שאמור להתחבר לשם לא מתחבר. המחשב לא עובד בלי לחבר את הכבל הזה של הספק לכרטיס. הכבל של ה-8 פינים לא מתחבר כמו שצריך...הוא הפוך.. אם מישהו הבין על מה אני מדבר..הוא יכול להגיד לי אם אני צריך מתאם או משהו כזה?

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  3. Started by שניצל,

כרטיס המסך שלי (Octek FX5500 בן שנתיים) שבק חיים, ואני צריך להחליף אותו (בינתיים החלפתי אותו ב-Geforce2 ישן שהיה לי). לצערי אני לא מבין יותר מדי בנושא... המחשב הוא של ההורים שלי, ולכן לא משמש יותר מדי למשחקים (אני קצת משחק בו, אבל גם ככה אני עובר דירה בקרוב). אני מחפש כרטיס מסך זול (הבנתי שסביב ה-400 ש"ח מקסימום זו דרישה סבירה). אשמח לקבל המלצות, וחוץ מזה כמה שאלות: 1. יש הבדל בין AGP או PCI מבחינת ביצועים? 2. הבנתי שהיצרן של הכרטיס לא ממש משנה, כל עוד זה שם מוכר... נכון? אם יש לכם גם המלצה על חנות לקנות בה (איזור תל אביב או הרצליה), אני גם אשמח לשמוע. תודה! עריכה: ראיתי את ת'רד הכרטיסים המומלצים, והבנתי שהכרטיס המתאים הוא כנראה ה-GeForce 6200. אם יש למישהו הסתייגויות או …

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  4. אהלן, חבר שלי מעוניין לקנות לעצמו כרטיס מסך חדש.. יש לו 500 שקל בערך.. 600 גג.. הוא משחק הרבה (על XP), והמשחקים פשוט לא פועלים לו עם הכרטיס OB הנוכחי שלו. איזה כרטיס מומלץ? ומאיפה כדאי להזמין? אנחנו ירושלמים.. ושאלה לגבי התקנה- האם זה מסובך להתקין כרטיס מסך PCIE? צריך לדעת משהו מיוחד? להגדיר משהו מיוחד? תודה רבה על ההתייחסות! סליחה.. מפרט: Field Value Operating System Microsoft Windows XP Home Edition OS Service Pack Service Pack 2 IDE Controller Intel® 82801FB Ultra ATA Storage Controllers - 2651 IDE Controller Intel® 82801FB/FBM Ultra ATA Storage Controllers - 266F Disk Drive SAMSUNG SP0812C (80 GB, 7200 RPM, SATA) CPU Type Intel Pentium 4 530J, 3000 MHz (15 x 200) Mot…

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  5. Started by omerr8,

שלום, האם יש לגרסה של ה-512 עדיפות ברורה על זאת של ה-256? והאם ההפרש במחיר (150 ש"ח) משתלם? בתודה לעוזרים, עומר.

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  6. Started by L1ron,

מה ההבדל בין DVI ל VGA ל HDMI? ומה היתרון בכבל HDMI שמחברים אותו מהכרטיס מסך למחשב? והכבל הכחול שאני מכניס מהמסך שלי לכרטיס מסך נקרא VGA?

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  7. Started by Eli100,

אהלן, קניתי לא מזמן את ה7970 ויש לי כבל HDMI יחסית מאוד פשוט של 60 שקל בערך ויש גם את הכבל שקיבלתי עם הכרטיס רק שהוא מאוד קצר אז אני לא יכול להשתמש בו השאלה שלי עד כמה זה משפיע בתמונה \ הורס את הכרטיס? האם שווה להשקיע בכבל הזה? תודה

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  8. Started by 00Amir,

אני עובד על תוצאות ה 3d mark Vantage ואני שם לב שבמערכת של אילן יש 470 SLI והוא מקבל 182.33 נקודות במבחן הפיסיקס... http://www.ilans.net/3d_low.jpg במערכת על נחום של 470 + 9800GT לפיזיקס והוא מקבל ציון של 224.93 נקודות במבחן הפיזיקס.. http://img838.imageshack.us/img838/7168/69242463.jpg האם כרטיס יעודי לפיסיקס יותר טוב מSLI ??

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  9. היי האם יהיה צוואר בקבוק רציני עם מעבד כזה, ראיתי שגם אין צורך בחיבור מתח לכרטיס . רוני

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  10. כאשר המצלמה זזה בסרט לדוגמא ממש יש קרטוע מאין קוים כאילה אלכסונים ...התמונה לא זזה חלק ...מי שמכיר VSINC OFF במשחקים יבין יישר על מה אני מדבר ...כי כאשר שמים VCSINC ON זה נעלם והתמונה בתזוזה חלקה לגמרי .... בעבר הדרך היחידה שמצאתי להמנע מהקירטועים האילה בסרטים זה להתקין CATALIST מגרסא מסויימת וישנה ותמיד עבד יופי אבל לא יכול יותר מכיוון שמשחקים דורשים דרייבר חדש יותר קורא בכל נגן BSPLAYER ...של ווינדוס ....וכו' ... איך פותרים את זה !!? תודה . נ.ב הגיוני שאני היחידי עם "בעיה" זו ? הרי חצי מהעולם עם כרטיסיי ATI ודרייבר CATALIST

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  11. אהלן, טוב, נשרף לי הכרטיס מסך בעקבות בחירה לא כ"כ טובה של ספק כח. עכשיו החלטתי שאני צריך לקנות אחד חדש הקריטי במפרט שלי: 1. CPU- Intel core2 duo E6550 2. לוח אם-Intel DG31PR 3. ראם- 3 GIGABYTE של DDR2 אני יודע שזה די מיושן אבל בכנות, המחשב עשה עבודה לא רעה בכלל [הריץ משחקים חדשים בהגדרות בינוניות על רזולוציה גבוהה] ההתלבטות היא על מה ללכת? אני שחקן די כבד, אבל לא חשוב לי שהגרפיקה תהיה על המקס' ואין לי מסך מפלצתי [LCD 17 אינטש סטנדרטי] החלטתי לקנות Thermaltake TR2 RX 550W Retail בתור ספק כח [התרשמתי שהוא איכותי מפיק, אשמח אם תתקנו אותי אם אני טועה] Gigabyte GeForce GTX460 SE 1GB DDR5 PCI-E או Gigabyte ATI Radeon HD 6850 1GB GDDR5 ובכלל, האם המחשב שלי יוכל לנצל את הדבר הז…

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  12. שלום כרגע יש לי GTS250 ואני לא יודע אם כדאי לי לקנות כרטיס מסך חדש בעיקרון אני בכלל חושב על לקנות חדש כי אני לא חושב שהוא יריץ משחקים חדשים שיצאו כמו BF3 וגם מעצבן אותי שאין לו יציאת HDMI למרות שזה לא כזה סיפור כי יש לי מתאם גם ככה... האם כדאי לי לקנות עכשיו משהו חדש או לחכות שהוא יתיישן יותר? ואם לקנות, אז מה כדאי? אני מדבר על כרטיס מסך MID-END לא יקר מדי

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  13. Started by freak250686,

המממממ...... השבוע השגתי עוד מחשב במטרה ללמוד עליו יוניקס (פנטיום 2 300מ\ה) אבל הבעייה שאין לי מקום לעוד מסך בחדר אז חשבתי על רעיון לעשות מין מתג כזה שמחליף בין החיבורים למחשבים מהמסך - אבא שלי אמר לי שיש דבר כזה והוא בירר את המחיר וזה יוצא 250 שקל אז רציתי לשאול האם מישהו יודע איך דבר כזה בנוי (אבא שלי אמר לי שזה רכיב אלקטרוני) או רצוי מדריך לבניית הרכיב הזה או איפה אפשר לקנות את זה בפחות מ 80 שקל... תודה מראש .freak250686

14. Started by Spid3R,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם הכרטיס מסך: ATI RADEON 9500 PRO 128MB RETAIL עכשיו אמרו לי בחנות שהוא כבר ישן והציעו לי GeforceFX 5800 יש הצעות? אולי לקחת את ה Geforce או להשאר עם ה Radeon 9500 pro או לקנות Radeon יותר טוב מה שבראש שלכם תודה מראש Spid3R

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  15. Started by Gnome,

איך הכרטיס מסך הזה: Gigacube Radeon 9600 Pro C3 VIVO 128MB 128bit DDR Retail Video Card? מבחינת ביצועים, איכות וכו'...

16. http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDSPH98PR2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDSPH98PRB2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 ההבדלים הם, לפי מה שאני הבנתי: הכרטיס הראשון בא עם האריזה המקורית ועולה 50 שקל יותר הכרטיס השני בא עם 2 כבלים, 2 מתאמים, 2 דיסקים ועולה 50 שקל פחות אני צודק שזה כל ההבדל? ואם כן איזה מהם לקנות? עוד שאלה: 3 x 184-pin DIMM Sockets support max. 3GB unbuffered non-ECC PC2700/2100 DDR SDRAM memory (PC3200 up to 2 DIMMs only) (Visit the ASUS website for the latest qualified DDR400 module list) אני רוצה לוודע שהבנתי את זה נכון הלוח אם שאני קונה תומך בעד 2 סטיקים של DDR 400mhz (PC3200). נכון?

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  17. Started by ratzabi,

יש לי כרטיס מסך Radeon 9800Pro 128MB 256Bit עם ליבה R350 התוצאות של ה-3DMark03 שקיבלתי היו 5756. לא עשיתי שום OC כלשהו. ד"א המערכת שלי היא: A64 +3000 MSI K8N Platinum DDR400 512MB רציתי לדעת אם התוצאות טובות או שהן נמוכות מדי? אם המערכת טובה זה מהשפיע על הכרטיס מסך?

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  18. שלום רכשתי את הכרטיס הנ"ל : ATI PCI TV Tuner Card, Model "TV WONDER PRO" -RETAIL , אני גם נותן תמונה שלו . קניתי את הכבלים המתאימים למוצר , והכבלים מחוברים כראוי לממיר של יס. (כבר הפעלתי כרטיסי טלויזיה ולכן יש לי ניסיון באיך לחבר את הכבלים) הבעיה שרכשתי אותו OEM , ואני לא מצליח להתאים לו דרייוורים שיפעילו אותו כמו שצריך , אני לא מצליח לקבל תמונה סבירה , הוא כל הזמן תקוע במצב של NTSC ולא "מוכן" לעבור למצב PAL-B שמתאים לישראל . קישור לפירוט על המוצר: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=15-116-307&depa=0 אנא תנו לי הנחיה לגבי הדרייור המתאים. אני עובד עם תוכנת - ATI MULTIMEDIA CENTER LAUNCHPAD VERSION 9.1 (יכול להיות שיש גירסה ישנה שמתאימה יותר ? א…

• 10 תגובות
    • 713 צפיות
  19. Started by ofirm,

היי, הייתי רוצה לקבל כמה המלצה על כמה כרטיסי מסך שקטים, בסכום של 600 עד 1000 ש"ח. אני ממש לא גיימר כבד, אבל הייתי רוצה שאם לפעמים אני משחק משחקים הם ירוצו בצורה מכובדת. מצד שני, גם רמת השקט לא חייבת להיות להיות מוחלטת (כמובן, הכי טוב זה מאוד שקט, מאוד חזק ומאוד זול... אבל אני מניח שאין חיה כזאת ) בקיצור, מנסיונכם, אילו מהכרטיסים הנפוצים בטווח המחירים הזה יותר שקטים? בנוסף, מה הכרטיס הכי חזק שמגיע עם קירור פסיבי? אופיר

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  20. הזמנתי עם המחשב r9800p c3 של GeXcube, רק רציתי להיות בטוח שיש לו בדיוק אותם ביצועים של r9800p של חברות אחרות, כי הוא עולה פחות. ואני יודע שאתם מבינים בזה אז בגלל זה אני שואל אתכם. ומה מסמל הc3 הזה? עריכה: אם למישהו כאן יש את הכרטיס, אני אשמח מאוד אם תביאו תוצאה של 3dmark 2003 שאני יוכל להיות בטוח.

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  21. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  22. יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס ( יד שניה ) מחבר הייתי מעוניין לדעת אם כדי לקנות אותו . וכמה הוא שווה בערך . אודה לנענים .

23. Started by nim901,

אז ככה, יש לי בבית R9200 SE שהוא בעל VIVO ובעל S-VIDEO הוא נראה בערך ככה http://www.pandas.co.il/images/CGA-928VTVD.jpg אז רציתי לדעת מה יותר כדאי vivo או svideo על מנת לחבר את הכרטיס ל TV שלי :s05: וגם היכן ניתן להשיג כבלים? אני צריך כבל ל VIVO ל SVIDEO וקבל להעברת קול. כולם צריכים להיות באורך של כ 3 מטר

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  24. Started by hatzhaik,

הזמנתי את המחשב הזה : http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=3689150&g_kind=1 ולפי מה שהבנתי ה G פורס 5200 על הפנים במשחקים ושאלתי בחברה כמה יעלה לי לשדרג אותו (אני מאוד לחוץ כספית) והם הצעו לי לשדרג ל רדאון 9550 מתצורת his ב 150 שקל האם זה שווה והאם הוא טוב מה 5200 משמעותית הכרטיס http://www.hisdigital.com/html/product_ov.php?id=91&view=yes

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  25. Started by opher,

שלום, יש לי "מחשב סרטים" P3 800 עם כרטיס מסך geforce 2 mx 200. לכרטיס יציאת מסך, S VIDEO וAV-OUT. כשאני מחבר את הS-VIDEO לטלויזיה אני מקבל את התמונה הכי טובה אך היא מהבהבת. אם אני במקביל מחבר את הAV-OUT (אך לא "משתמש" בו), ההבהוב משתפר אבל עדיין בולט לעין. הטלויזיה היא 21" של ITT. אני מציג ברזולוציה 640X480 בrefresh rate של 60hz (ניסיתי רזולוציה אחרת - אין שיפור, ואת הrefresh rate לא ניתן לשנות). יש למישהו אולי רעיון מה אפשר לעשות כדי להפסיק את ההבהובים בטלויזיה (כמובן שבמסך CRT התצוגה נורמלית לחלוטין)? תודה, עופר

• 9 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.