עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by PayneBack3251,

ביצעתי לא מזמן הזמנה למחשב עם הכרטיס מסך x1900xt 256mb והתקשרו אליי מהחנות ואמרו לי שהם לא יכולים לספק לי את הכרטיס אז הם אמרו לי שהם יכולים להביא לי את הכרטיס x1950xt 256mb במקום אבל אני בקושי מוצא זכר למשהו פה על הכרטיס מסך הזה ? לאיזה כרטיס הוא משתווה ? ומה ההבדל בינו לבין x1950pro תודה מראש.

2. Started by Maor Shahar,

תגידו מה דעתכם על הכרטיס הזה? הוא משתלם מבחינת המחיר לביצועים? Asus Extreme ATI X1600 PRO PCIe 512mb http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3251 יש כרטיס אחר שעדיף עליו באותה סביבת תקציב? (750ש"ח) עדיף אולי 256mb ומעבד גרפי חזק יותר? תודה רבה!

3. Started by goldiga,

הציעו לי אותו כחלק ממפרט של מחשב לתוכנות תלת מימד ומשחקים ב1000 שקל, לקחת ?

• 5 תגובות
    • 486 צפיות
  4. שלום לכם , אני מעוניין לשפר את הביצועים של המערכת במשחקים. הבעייה המרכזית שלי היא שאני צריך לשחק ברוב משחקי הדור החדש בהגדרות LOW מכיוון שאני עובד עם מסך ברזולוצייה 1680X1050. אז או שאני מוריד ומשחק על 1280X1024 בהגדרות MED או שאני משחק ברזולוצייה הטבעית בהגדרות LOW . בכל מקרה , הכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא 6600GT עם מעבד פרסקוט (540) וג'יגה זיכרון ( ראו מפרט מלא.. ) ורציתי לדעת מה לדעתכם יתן שיפור יותר מורגש למשחקים ? אני יכול לקנות בתקציב שלי X1950PRO ולהישאר עם אותו מעבד או להבדיל להישאר עם הכרטיס מסך ולקנות לוח + מעבד 6300 .. השאלה האם המעבד לא יהיה צוואר בקבוק לכרטיס כמו 1950PRO ? אשמח לדעת במה הייתם בוחרים להשקיע את הכסף כדי לקבל מכונת משחקים קצת יותר רצינית ממה שיש …

5. Started by RonenIL,

שלום לכולם , רציתי לדעת בדיוק מה ההבדל בין המסכים ואיזה מבינהם יותר עדיף חוץ מהגודל. העניין הוא שאחי הגדול זה ב-1300 ש"ח ב20" ולי יש את ה- 730B השאלה אם שווה לי לשלם 300 תמורת החלפה בין המסכים.. (חשוב לי לדעת אם אפשר המסך 20" תומך בטכנולוגיית VESA תודה

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  6. Started by b127,

שלום! אני מעונין בכרטיס מסך שלא יגזול משאבים מהמעבד, ואני לא גיימר, אבל חובב סרטים, ואני מבצע לכידות מפעם לפעם ממסרטת הDV, שמגיע בחיבור USB, (אבל אני לא חושב שהכרטיס מסך עוזר ללכידה וקידוד בכלל). קראתי את הנעוץ וקיבלתי כמה כיוונים, אבל רציתי לדעת אם יש המלצה סופית לכ.מ. מינימלי שיעשה את העבודה באיזור ה250 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  7. Started by CashMAn,

היי חברה אני רוצה לדעת אם אפשר לחבר שני מסכים על קרטיס מסך ATI RADEON X 1650 PRO PCI-E ???????????????!

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  8. נהרס לי כרטיס מסך ואני מחפש כרטיס עד 800 שקל!! אני לא משחק הרבה כל כך במחשב אבל על מה שחשבתי בינתיים זה x800 gto palit רציתי 6800 gs אבל אין במללאי.. 7600 gs גם חושב לקנות.. עקרונית מה הכי כדאי לקנות ב800 שקל .??

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  9. שלום חברים=] כרגע יש לי כרטיס מסך GeForce 5700LE 256mb. אני לא מתכוון להוציא יותר מידי כסף על כרטיס מסך מכיוון שגם ככה זה כנראה יהיה שדרוג אחרון של המחשב. מצד שני אני גם לא הולך לקנות אחד חדש. אני יכול לקנות Redeon 9800PRO 256mb ב450 ש"ח. לאחר שעיינתי פה בהמלצות, המלצתם על 6800 הזה http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6911&CatCode=124 . יש לי כמה שאלות: 1) מה יהיה ההבדל בביצועים בינו לבין ה 9800PRO? שווה את ה120 ש"ח? 2) האם יש סיכוי שהוא יתנגש לי עם הלוח אם שכנראה של SIS? (נמצא בחתימה)? תודה רבה רבה לכם!! P=

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  10. מה אתם אומרים על הסדרה הזאת של הכרטיס? http://www.crg-shop.net/product_info.php/cPath/36/products_id/62 אולי משו אחר? בהמלצות של הכרטיסים רואים ש1600xt מפעיל משחקים בהגדרות גבוהות... חוץ ממנו בסבייבות 800\900 שקל מה משתלם להביא של ati? תודה.

11. Started by dorman2,

ראיתי שיש להם כרטיסים זולים ואחריות לשנה בלבד. האם מישהו התנסה בכרטיסי מסך של החברה? האם אני לוקח סיכון ברכישה כזו?

12. Started by lior46,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש. המפרט שלי: אינטל פנטיום 531 512 mb זכרון יש לי בלוח את שני האפיקים , ה pci-e הוא x4 איזה כרטיס מומלץ לי ולאיזה אפיק במחיר של עד 500 ש"ח אני לא גיימר רציני אבל משחק מידי פעם...

13. אין מה להוסיף מעבר לכותרת - פשוט מחפש מחקר מוכח לגבי הפגיעה בעיניים של מסך חלש לעומת ה- LCD החדשים. תודה

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  14. Started by kw,

לפי מה שראיתי ל- galaxy יש 7600 gs ddr3 ל- agp וגם 7300gt ל- agp http://www.galaxytech.com/Products.asp?class1=3 השאלה אם אפשר להשיג אותם בארץ ? מישהו יודע ?

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  15. Started by Loui1410,

היי כשאני משחק במשחקים כבדים, אחרי כמה דקות התמונה מתחילה ככה לטשטש עם כל מני צבעים מוזרים... יש לי כרטיס מסך 6600GT 256MB של Gainward... אף פעם לא הייתה לי את הבעיה הזאת, היא התחילה רק בשבוע האחרון... עכשיו, כשאני בווינדוס, הטמפרטורה של הכרטיס מסך היא 89... לפני כמה דקות (בדיוק כשיצאתי ממשחק) היא היתה כ-125 משהו כזה... האם זה טבעי? יכול להיות שהתחממות יתר היא הסיבה לבעיה הנ"ל? מה אפשר לעשות? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  16. Started by nkkk,

nviadia geforce 6800gs 512mb ddr3 256bit pci-ex16 tvout הוא יפעיל לי משחקים כבדים? על הגדרות גבוהות? מעבד קונרו6300 2*512mb 500w

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  17. Started by radioded,

היי אני קונה אוטוטו מחשב ובינתיים כל מה שעולה לי בראש זה ה- X1900XT אבל האמת היא שאני לא כזה גיימר ואני אוהב בעיקר את המשחקים של COMMAND AND CONQUER ואני משחק רק ב- RA2 שהוא משחק שהדרישות מינימום שלו זה בכלל פנטיום 2 עם כרטיס מסך 64MB אז חשבתי ללכת אולי על משהו טיפה יותר נמוך ואני לא יודע איזה יתן לי ביצועים טובים? יש רעיונות? עכשיו הבעיה העיקרית היא שב-2007 שזה אוטוטו יוצא CNC3 שזה המשחק החדש שלהם ואני לא יודע אם משהו יותר נמוך יוכל להריץ אותו טוב, לא מדובר במשחק SHOOTER מטורף אבל עדיין בתלת-מימד שדורש קצת כח מהכרטיס מסך... מישהו יכול לעזור לי בזה?

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  18. אני מתלבט בין שני הכרטיסים הנ"ל(בגירסת ה-256Mb). אני יודע שבתקציב הזה עדיף לקנות את ה-1950 PRO אבל לצערי אין אותו בחנות שממנה אני קונה את המחשב. רוב ההמלצות שראיתי בפורום נטו לכיוון ה-7900 gs, אבל לפי רוב ההשוואות שראיתי ב-tomshardware ו-anandtech, דווקא ה-1900 gt עדיף במקצת. בעלי 1900 gt האם בעיית החימום/רעש בכרטיס זה מעיבה על היתרון שיש לו על הכרטיס השני? להשוואות בין הכרטיסים: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2835&p=1 http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=549&model2=584&chart=196

• 11 תגובות
    • 758 צפיות
  19. Started by jorgito,

שלום! קניתי 1900GT ורציתי לדעת איזה תוכנות רצוי שיהיו (ATITOOL וכאלה) ומה הכי מומלץ אם עדיף ישר להתקין דרייברים של אןמגה בלי להתקין בכלל CATALYST אשמח לקבל המלצות בכלל (ולא מתוכנן כרגע OC - אולי קטנטן ביותר...)

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  20. Started by charm,

חבר שלי רוצה לקנות למחשב החדש שלו את הכרטיס עכשיו יש 2 שאלות 1. האם בתקציב של 1300 ש"ח יש כרטיס יותר טוב מה X1900GT או שהכי כדאי לקחת אותו? 2. הוא קנה את המארז hec 6a19 עם 2 מאוורים של 120 ומעבד החדש של אינטל וספק של hec 300 ואט אם הוא לוקח את הכרטיס מסך הזה האם הוא צריך להוסיף עוד קירור או מעבד יותר חזק או שבתצורה הנוכחית הכל יעבוד טוב? בתודה מראש

21. Started by CashMAn,

אהלן חברה תגידו ATI X1650 PRO 256MB של POWERCOLOR במחיר של 400 ש"ח חדש חדש חדש כדי לקנות ? HELP!

22. Started by dudu26,

בלוח אסוס M2NPV-VM כתוב: "Dual VGA Ouput: DVI-D & RGB" האם הכוונה ל-DVI "אמיתי"...? תודה.

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  23. Started by RS4,

יצאו עכשיו דרייברים חדשים לRADEON עכשיו מה הסדר התקנה ומה אני צריך להסיר קודם? כי יש תCatalyst Control Center ותדרייבר עצמו ותFramework אז אני צריך קודם להסיר אותם ואז להתקין תדרייברים החדשים? ומה אני אמרו להתקין קודם? אני צריך להתקין כל דבר לחוד או שאני יכול להתקין רק תCatalyst Control Center Package וזה כולל הכל? או שאני צריך להוריד תCatalyst Control Center Package תFramework ותדרייבר עצמו... הנה הקישור לדרייברים באתר... תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  24. או משהו בשם אחר בסביבות החצי שנה - שנה..

• 12 תגובות
    • 952 צפיות
  25. http://www.abtouch.com/1911.asp

• 1 תגובה
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים