כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
מה כל כך מיוחד בדגם של אסוס? כדיי לי לחכות לנובמבר?
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
monitor 26inch ithinking of ati hd 5770 or ati hd 4890 cuz ati hd 5770 has dx11
-
- 9 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אוקיי התקנו על מחשב את הכרטיס הזה: nvidia geforce 2 mx400 עכשיו הבעייה שלמחשב חסר את הצבע אדום זאת אומרת איפה שצריך להיות אדום זה כמעט שחור ואני לא מבין את זה ניסיתי לשחק בתיקוני צבע לא עוזר מה הבעייה?
-
- 10 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היי לחבר שלי יש בעיה שחשבתי שבטוח תוכלו לפתור. הוא התקין את call of duty 2 ואחרי כמה דקות משחק, המשחק התרסק והופיעה הודעה שהוא לא זוכר מה היא. מאז הווינדוס לא מזהה את הכרטיס. התקנתי גם את הדרייברים החדשים וגם את הישנים, ואפילו פעמיים את directx9. המשחק מסרב לעלות בלל תקלה ב directx, והכרטיס עצמו מופיע ככבעייתי במנהל ההתקנים. אהה...וגם במסך בוט שלו הוא מופיע בתוך LVIDIA משהו...כל הכיתוב הוא עיוות של הכיוב המקורי, ויש פסים לכל אורך העלייה של הוינדוס. אפילו חשבנו שזו בעיה בחיבור...אז ניתקנו וחיברנו אותו מחדש...ועדיין...כלום. ושאלה לא קשורה, כי חבל לפתוח סתם ת'רד: מאז שהתקנתי את גרסת ה-64 של XP ואת הדרייברים של ATI...אין לי אפשרות לגשת לנתונים של הכרטיס מסך (כלום. לא מהיורת ו…
-
- 6 תגובות
- 537 צפיות
-
-
רציתי לדעת, האם הכרטיס מסך שבכותרת, עם 128 MB , וכל היציאות המתוחכמות VIVO DVI שווה עדיין משהו? איזה כרטיסים עכשווים הוא עובר בביצועים(5200,5600 או 9200 של ATI)? בברכה
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מה הזמן תגובה שיש ל CRT? וכמה CONTRAST ו בהירות יש לו? :-\
-
- 13 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום. לאחר התייעצות פה לגבי קניית כרטיס מסך . רכשתי את הכרטיס מסך GIGABYTE Radeon R9 280X Windforce X3 3GB . ולאחר הרכבה קלה ופרמוט המחשב, ניסיתי להשתמש בו במשחק מחשב America's Army PG וGTA IV. וראיתי שהכרטיס המסך הישן readon 7850 עבד עם המשחק הרבה יותר טוב. (למשל בכניסה מחודשת של הסריבר הייתי בין הראשונים ועכשיו אני בין האחרונים, כניסה לוינדוס ויציאה באמצע המשחק קשה לו מאוד ולוקח לו זמן [כמה דוגמאות קטנות].) לי נראה שהכרטיס לא עובד כ"כ טוב. רציתי לשאול מה יכולה להיות הבעיה , אני חושב שאולי שהספק הוא הבעיה Seasonic 750Watt, Modular, Active PFC, 80PLUS Silver שרכשתי מTMS מלפני כשנה וחצי. השאלה אם זה בעיה בספק אפשר שהמחשב יעלה אבל …
-
- 23 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ערב טוב אני לא מתכנן לקנות מחשב חדש בחצי שנה הקרובה אז אני בנתיים מעוניין לקנות כרטיס מסך זמני בלבד אני מתמצא בנושא הכרטיסים הגראפים אך כמו שאומר המשפט: "קל למצוא לאחרים מאשר לעצמך" אני כרגע חשבתי על כרטיסי סדרה 6600 ומצאתי כמה שמתאימים לסדר המחיר ועוד אני מחר טס לאילת ככה שאולי אקח אותם אם אמצא ללא מע"מ ***Gigabyte GV-N66128DP GF6600 128MB*** http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1294 ***Gigabyte GV-N66256DP GF6600 256MB*** http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={B636F15F-87B1-4807-A6FC-19436F99406F}&details_type=1&itemid={FFC721DE-0F2F-4FA5-9799-A5EEC903DD1C} ***Gainward Geforce 6600 Ultra/1780 AGP 256MB*** http://www.logicpc.c…
-
- 71 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
המפרט שלי בצד אני בטוח שהנושא עלה פה הרבה אבל בכל זאת אני מתלבט בין HD4870 VS GTX 260 ראיתי בביקורות שיש הבדלי צריכת חשמל בין הכרטיסים, עד כמה ההבדל משמעותי? בנוסף הכרטיס הנוכחי 8800GT מגיע בOCCT בערך ל100 מעלות, האם זה נורמלי? וראיתי שהמאורר שלו פועל ב40% יש דרך לשנות זאת? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני קונה מחשב עם לוח אם : Asus M2A-VM ואני מתלבט מה לקנות שני הכרטיסים באותו מחיר ואני צריך את זה שיותר טוב למשחקים, אף פעם לא שמעתי על החברה Albatron האם שווה לרכוש כרטיס מסוג זה..? ALBATRON nVIDIA Geforce 8600GT 512MB DDR3 PCIe או זה : Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe תודה לעוזרים,זה ממש חשוב.
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני קונה AMD 3000 עם כרטיס מסך 6800 (וזכרונות וכו') כך שמבחינת ביצועים המחשב אמור להיות לא רע אני רוצה מסך שיתאים גם למשחקים (ברזולוציה גבוהה) ושהמסך לא יגביל יותר מידי - נכון שבחיים יש פשרות ומסך טוב למשחקים לא בהכרח טוב לישומים הרגילים אבל אשמח לשמוע המלצות (חשוב שהמסך יתכונן לגובה)
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום. יש לי שתי כרטיסי צסך ספיר 7870 בקרוספייר בשבוע האחרון שצתי לב לכך שהכרטיס השני רץ על 100% במשחקים בעוד הכרטיס הראשון נע בין 30-60% אוסיף לציין שהכל התחיל עקב תקיעה של המחשב שלי. שמתי לב ב gpu-z בהתחלה שמתי שאני נמצע בדסקטופ שהפרצטרים על מקסימום 1050/1250 על שני הכרטיסים התקנתי את הדרייבר האחרון אך הבעיה של הכרטיס השני ב-100% הופיעה אוסיף לציין שכרגע בגיפיו זד את הכרטיס הראשון רואים במלואו אך את השני רואים לשנייה(מבחינת פרמטרים) ו אז רק צהירות מאוור נוכחת. בכל אופן לא שמתי לב לשינויים במשחקים ובשאר הדברים. אני ממש לפני סף התקנת ווינדוס מחדש אך רציתי לדעת אם זה בעיה שניתן לתקן כי ממש ניסיתי הכל. קצת נתונים gigabytez77-d3h cordair 2*4g memory corsairt-750 ספק intel i…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין לי מושג במה הוא תומח יש לי רק נתונים אתם תדעו במה הוא תומח ואם הוא מתאים לי תיראו זה הנתונים הכרטיס שאני רוצה לקנות הוא gigabyte radeon 9550 128mb הלוח אם שלי הוא: לוח של אינטל דגם D845EBG2 בדקתי בתוכנה cpu-z וכתוב שם בקטגוריה של הלוח אם בסוף כתוב AGP REVISION : 2.0 DATA TRANSFER RATE : 4X אין לי מושג מזה אומר ומה לעשות אני לא מבין כלום בכרטיסים מסך וכל זה תעזרו לי בקשה הכרטיס שיש לי עכשיו הוא nvidia g-force mx440 64mb תודה לכל מי שעוזר
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שניהם מחוברים, האם ניתן להחליף בניהם דרך המסך עצמו לא מצאתי דרך מצאתי, אפשר לנעול...
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום אני רציתי לדעת איזה כרטיס מסך עדיף למשחקים 8800GTS 320 8800GT 512 מה עדיף??????????
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני יודע שלרוב מתעסקים פה ב High-end ויש לי שאלה קצת שונה : הלך לי לא מזמן Geforce 4200 Ti (AGPX8) ואני לא ממש מצליח למצוא לו מחליף (קשה היום כשאין PCIE ), מחשב חדש לא בא בחשבון בינתיים (לצערי). אז אני מחפש מחליף ל 4200 Ti , שיהיו לו את אותם ביצועים פחות או יותר בתקציב של עד 350 שקלים. בינתיים אני שוקל את הgeforce 6200A למרות שעושה רושם שהוא נופל ממנו בכמה פרמטרים, יש לפורום המלצות? תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל באי הפורום לפני חודש בדיוק הלך לעולמו המחשב הקודם שלי, ומאז אני משוטט באינטרנט כדי להתעדכן בטכנולוגיות החדשות. ויום אחד הגעתי לכאן, מעולם לא ראיתי אתר מקיף כל כך למחשבים בשפת הקודש וכאן אני רוצה להביע את תודתי למקימי האתר. לאחר שעיינתי במיפרטים המפורסמים כאן בניתי לי את המחשב שאני הולך לקנות אבל יש לי שאלה לגבי ה-DIRECTX-10 הבנתי שאין עדיין כרטיסים שתומכים ב-10, אז אולי כדאי לחכות? מה לגבי RADEON X1950PRO הוא לא תומך ? אם שלאה זו או דומות לה כבר נשאלו ולא ראיתי אז סליחה מראש...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הבעיה זאות כבר כמעט חודשיים... בזמן שאני משחק הכרטיס פשוט מוריד את מהירות השעון למשל במשחק FAR CRY 2 רוב המשחק רץ סבבה אבל בחלק מהמקומות הכרטיס מתחיל להריד CLOCKS אחרי כמה שניות זה חוזר למצב רגיל אחרי חצי דקה אותו סיפור בCRYSIS WARHEAD ביכלל, לגמרי אי אפשר לשחק במשחק, כול תזוזת עכבר באמצע המשחק הקולקים יורדים וכמוון גם ה FPS צונח למטע וזה לא זה שהכרטיס לא מספיק חזק בשביל המשחק או שיש לי צוואר בקבוק או משהו כזה כי אני רואה שהכרטיס מפעיל את המשחקים לגמרי סבבה אם לא להזיז את העכבר המשחק על 25+ FPS, על V.HIGH או איך שלא קוראים לזה ב WARHEAD, ניסיתי להוריד גראפיקה ל GAMER אותו סיפור...אפילו על MEDIUM זה קורה יש משחקים שזה קורה פחות אבל לרוב זה קוראה ברובם הכרטיס הוא …
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הראשון הוא http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=7546 עם קירור של זלמן. השני הוא עם קירור רגיל (מקורי). מה כדאי לקחת? (שני הגרסאות עולות כמעט אותו הדבר) כי לפי מה שהבנתי הכרטיס מתחמם מאוד ואיך הקירור של זלמן שווה משהו?
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שמתי לב שיש כרטיסי מסך המבוססים על טכנולוגיית 7800gt אבל לא הבנתי דבר אחד. הרבה חברות עושות כרטיסי מסך ולוחות אם די זהים על אותה טכנולוגיה. נגיד כרטיסי מסך 7800gt של msi עולה 4000 שקל ושל gygabite עולה 2000 שקל. למראת שהם די זהים שניהם geforce 7800gt אז לא הבנתי בעצם מה פשר הדבר. זתאומרת אני מבין כשמדבר על שני חברות שאחת מהם טובה ומוקרת והשנייה בכלל לא והכטיס התקלקל אחרי שנה אבל במקרה שיש כזה הבדל מחירים בין חברות טובות כמו msi asus gygabite אני לא ממש מבין. אז בעצם מה אתם מציאים לי לקנות? asus msi או gygabite? מה ההיתרונות ומה החסרונות?
-
- 6 תגובות
- 533 צפיות
-
-
עדיף מה יהיה יותר מהיר??? וטוב יותר למשחקים של היום ובעתיד? INNOVISION G-FORCE 4 TI 4200 128MB או זה? SUMA G-FORCE 4 TI 4200 64 MB לא SE! כמובן שאני לוקח בחשבון אוברקלוק לשניהם! אז מה יהיה יותר מהיר בלי ועם אוברקלוק?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא בדיוק יודע אם זה מתאים לפה או לקולנוע הביתי, אבל נשאל פה יש לי מערכת קולנוע ביתי בבית, ואתמול קנינו DVD חדש, מסתבר שהיציאת S-VIDEO של הDVD מקולקלת והיציאת וידאו לא בכל מקרה את הDVD אנחנו כנראה נחליף אבל גם באופן כללי, באיזה יציאה יותר כדאי להשתמש וידאו או S-VIDEO
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי כרגע כרטיס מסך Radeon 4770 וברצוני לרכוש כרטיס מסך חדש. קניתי טלוויזיה חדשה (46 אינץ, Full HD) ושאני מחבר אותה בכבל HDMI למחשב, סרטים, סרטוני יוטיוב וכדומה רצים בפריימים ונתקעים, שחיברתי את המחשב הנייד שלי (שיש בו כרטיס GT740) הכל היה חלק. רציתי לקנות כרטיס מסך זול שיפתור לי את הבעיה - עד 300 ש"ח. פרטי במחשב: מעבד- Intel i5 זיכרון - 4GB ספק- 600W לוח אם - Gigabyte GA-P55M-UD2 תודה רבה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי התלבטות ממש קשה.אני יודע שיצא הכרטיס 8800gt,ואני יודע שהוא ממש חזק בביצועים...שהוא יכול להגיע לgtx [לא לאולטרה] אבל חשבתי שאם כבר שווה לקנות את האולטרה למרות שהוא יקר.אבל הכרטיס הזה הכי חזק שקיים היום,וחשבתי על זה שאם נגיד עוד איזה שנתיים ככה... יצאו משחקים ממש חזקים,אז עדיין האולטרה יתמוך בהם חזק.ונגיד עוד שנתיים לדוגמא הוא לא יתמוך במשחקים גדולים יותר משל היום.אז אני יכול להוסיף עוד אולטרה אחד וזה יעלה כבר ממש זול,וגם משתלם.ותחשבו על זה,שתי 8800 gt 512 ביחד יגיעו לאולטרה[אני חושב]אז לא שווה לקנות אחד כזה?.. אז אני עשיתי את החושבים שלי.ואני שואל אתכם....האם כדאי לי לעשות את זה?אם לא...אז תציעו לי מה לעשות.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני די בהתלבטות איזה כרטיס מסך לקנות אבל אני לא ממש לחוץ בזמן. את הרדאון 9700 אין מצב שאני קונה - אולי רק עוד שנה שהוא כבר יהיה זול יחסית. חשבתי לקנות את ה- Ti 4600 כשיצא הרדאון והמחירים שלו ירדו אבל... שמעתי שיצא רדאון 9500 והוא יהיה גירסא מוחלשת של ה- 9700. השאלה שלי היא האם ידוע משהו על הביצועים שלו שלפי זה אני אדע האם שווה לי לחכות לו או לקנות Ti 4600 ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-