כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מחשב עם מעבד e6300 2g של זיכרון ddr2 667mhz כרטיס מסך נוכחי - מבוסס 7100 nvidia עד היום המחשב שימש באופן בלעדי להקרנת סרטים- בעיקר תכני hd וכותרי dvd החומרה שברשותי איפשרה לי לנגן כל קובץ, ולו הכבד ביותר בצורה חלקה ובלי בעיות. אני רוצה להסב את המחשב בשדרוג של כרטיס המסך בלבד (כרגע) לכזה שיצליח להריץ משחקי ספורט ופעולה. הדרישה שלי היא להוציא רזולוציה של 720p, אין לי צורך ברזולוציה גבוהה יותר שכן זו הרזולוציה שהטלויזיה שלי יודעת לעבוד איתה בצורה הטובה ביותר. התקציב הוא עד 800 ש"ח, אלא אם כן תגידו שעבור תוספת של כמה מאות שקלים אני אקבל יתרון משמעותי. הדרישות מהכרטיס- שידע להוציא תמונה טובה בשידורי hd ו- dvd שיריץ משחקים ללא בעיות אם יש לכם כוח, להשכלתי אני אשמח אם מיש…
-
- 11 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מישהו יודע מה קורה עם מחירי כרטי המסך בעולם? נכנסתי ל newegg ול amazon us והמחירים שם מגיעים גם ל 700 ו 800 דולר על כרטיסים שעלו פעם 350?!?!? חשבתי שבתחילת 2018 יהיה מלאי והמחירים ירדו אבל נראה שזה בדיוק הפוך.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב בן שנה וחצי עם נתונים כאלו: מעבד:C2D E6320 1.86GHz זיכרון:2048 667MHz כ.מסך:Geforce8500GT 512Mb לוח אם:D946GZTS של אינטל מסך:LG lcd 17" עכשיו השאלה שלי כזאת: אם אני אחליף את הכרטיס מסך שלי בHD4850 512 Mb של SAPPHIRE אז אני אוכל להריץ משחקים כגון:COD5,PES2009,CRYSIS וכד' על הרזולוציה והאיכות הכי גבוהה? או שאני אצטרך להחליף גם את שאר החלקים במחשב? תודה לעוזרים..... בבקשה תגיבו כי אני רוצה לדעת..... יש לי ספק כוח 400W תודה!
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב עם X1900XT 256MB שעולה 1700 עכשיו ראיתי באתר הבא: http://www.digma.co.il/shop/product_info.php?language=he&products_id=5275 את הכרטיס 1950XT 256MB באותו מחיר, אני יודע שזה לא הXTX אבל רציתי לדעת הכרטיס הזה יורת טוב ממה שתכננתי לקנות ואם הוא בכלל קיים הוא שהם סתם כתבו כי לא שמעתי עליו אף פעם...
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש המלצה בבקשה לכרטיס מסך למחשב הביתי שלי, מפרט: Phenom II x6 Six Core 1090T Socket AM3 3.2Ghz Box Crosshair IV Formula AM3 Antec TRUE POWER TRIO 550W הכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא ATI Radeon HD4550 512mb והמארז שלי הוא coolermaster gladiator 600 אם נדרש עוד איזשהו מידע על המפרט אשמח להוסיף. בכל קמקרה השימושים שלי הם ניגון סרטי HD גיימינג (לא דברים מטורפים, לא מצפה שיריץ לי כל דבר על ההגדרות המושלמות אבל שיראו טוב) משתמש מידי פעם בVM אם זה רלוונטי פוטושופ זהו בעקרון. הדבר שהכי חשוב לי הוא שההמלצה תהיה מwww.tigerdirect.com אם אפשרי מכיוון שאני מתכוון לקנות אותו בחנות פיזית שלהם בארה"ב, התקציב הוא עד 150$ אם אפשרות לחריגה עד 200$, יש לציין שאין לי בעיה…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך עדיף 9800GTX+ או ה- HD 4850 של ATI מבחינת ביצועים , חום ומחיר?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
PowerColor X800GT 256MB DDR3 Sapphire X800GTO2 16pipelines-unlocked קניתי עכשיו מסך LCD 19 אינץ' וחרגתי מהתקציב שלי בהרבה, אז חשבתי לאזן זאת על ידי ירידה מהGTO2 לכרטיס של POWERCOLOR... בלי OC (רק עם צינורות פתוחים) כמה ההבדלים ביניהם גדולים ? שווים 400 שקל ? :
-
- 37 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
למה אין לי בהגדרות של הכרטיס מסך הגדרה של אוברקלוק? לכולם בתפריט הזה יש אובר קלוק כזה שאפשר לעשות למה לי אין אותו?/ [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 587 צפיות
-
-
נכנסתי לפורום מבולבל, עשיתי חיפוש ויצאתי עוד יותר מבולבל (כמה אנשים טוענים שאפשר להעביר אודיו על כבל SVIDEO?!). בסלון שלנו ישנה טלויזיה 21" די ישנה עם חיבור בננה אנלוגי ישן ו-SCART. נכון לעכשיו, הטכנאי של YES חיבר את הכבלים בצורה הבאה: מהשקע של YES למפענח - כבל נחושת מהמפענח יוצאים 3 כבלי RCA שמתאחדים ל-SCART שנכנס לטלויזיה מהמפענח יוצאים 2 כבלי RCA שמתחברים לוידאו וממנו לטלויזיה בחיבור האנלוגי הישן מעבר לקיר, בחדר שלי, יש לי כרטיס Geforce TI 4800SE של לידטק, עם VIVO. אני מעוניין להוציא ממנו תמונה לטלויזיה על מנת לראות סרטים. יש לי אפשרות להוציא מהכרטיס RCA או SVIDEO, אבל אין לי לאן לחבר אותם בטלויזיה או במפענח... דיברתי היום עם YES ואמרו לי שם שיכולים להחליף לי את המפענח…
-
- 8 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
יש לי כרגע כרטיס מסך 9500 שיש לו יציאה של DVI ובטלויזיה יש לי רק כניסות של HDMI ואני רוצה לחבר ביניהם על מנת לראות סרטי HD. אם אני אחבר את ה-DVI ל-HDMI בעזרת מתאם ואחבר את יציאת הקול האופטית לטלויזיה, זה יעבוד לי?
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
האתר VR-Zone מדווח שATi מתכננת מחדש את הPCB והקירור של כרטיס הדגל של הדור הבא שלה - הR600. ATi מתכננים לקצר את הPCB ללפחות 11 אינצ'ים (28CM), אורכו של ה8800GTX מבית nVIDIA מה12 אינצ'ים (30.5CM!!) של הR600 עכשיו. כמו כן ATi עובדים על שינוי קטן בגוף הקירור של הכרטיס שאמור להיות דומה לקירור של הX1950XTX על מנת להתאימו לPCB החדש ואף להפוך ליעיל יותר. האתר גם מדווח שהכרטיס יסווג אצל PCI-SIG (הגוף האחראי על כרטיסי הרחבה מסוג PCI ועל התקן עצמו) ככרטיס שצורך בין 225W-300W ויכלול מחבר חשמל 2X4 פינים בנוסף ל6 פינים הקיים. http://vr-zone.com/?i=4293
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין להבין מה ההבדלים בינהם ומה עדיף? (סה"כ 70 ש"ח הבדל)
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
רציתי להתקין את הניד פור ספיד החדש ובאתחילת התקנת ה-directx המחשב כותב לי שאין חתימת לוגו של ווינדוס לתוכנה הזאת. ניסתי להתקין אותו מכל מיני התקנות כולל זו שנמצאת בלשונית ההורדות שבאתר ולא הצלחתי- בבקשה תעזרו לי דחוף!
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
תגידו יש את המסך VIEWSONIC P95F+ רשום שיש לו בעיות גאומטריה והוא לא משהו בטקסט אז הדגם הזה VIEWSONIC P97F+ זה השיפור שלו יעני תיקנו שם את הבעיות שהיו לו ??? ומה לגבי הסמסונג SAMSUNG 959NF יצא לו דגם משופר כי אין לאותו בארץ ובכלל הסיכום שב FAQ עוד רלוונטי ??
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
ניסתי עם התוכנה SPEED FAN ולא כול כך ברור לי אך עושים זאת האם יש תוכנה פשוטה יותר לשליטה על המאוורר של HD 4870 ?
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי SONY SDM-S73 רציתי לדעת אם המסך הזה טוב לסרטים ולמשחקים והוא עלה לי לפני חצי שנה 3200 שווה א המחיר?
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח, יש לי מספר שאלות ברשותכם, 1. איזה כרטיס עדיף - Nvidia geforce 7300GT או 7600GS? 2. האם זול יותר לקנות כרטיס מסך בדיוטי פרי או שבכלל אין הבדל? 3. יש לי חבר בארה"ב. אני יכול לבקש ממנו לקנות שם ולשלוח לארץ. האם ההבדל במחיר משמעותי? תודה רבה ושוב חג שמח
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. הכותרת מתארת את מה שרציתי לשאול, רק אוסיף ואבקש שתציינו לי מהם ההבדלים ולמה לא ללכת על הזול ביותר כמו זה? https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=18135 מה הקטע של המחיר ה"זול" הזה ביחס לשאר? והאם יש יותר זול? אני מעדיף לקנות בארץ כי אני מזדכה על המע"מ, אז אמזון לא כל כך רלוונטי עבורי. תודה לעונים סוס, מחכה לתשובות גם ממך @djelectric
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש כרטיס מסך יותר משתלם מהכרטיס הבא בתקציב של כ1000 ש"ח? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5013 בתחילה רציתי ללכת על כרטיס יותר חלש כמו ה4850 , אבל החלטתי ללכת על זה על מנת שיחזיק יותר זמן ואני לא ייצטרך להחליף שוב בקרוב..האם זה רעיון טוב או שעדיף לקחת 4850 כי אני בכל אופן אצטרך להחליף ?
-
- 30 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שתי שאלות: 1. האם יש הבדל ביציאת TV-OUT של כרטיס טלוויזיה נגיד Flyvideo 3000 לבין RADEON 9200 SE. 2. מה ההבדל בין Flyvideo 2000 לבין Flyvideo 3000. בתודה מראש על כל תשובה טומי
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לקנות כרטיס מסך 6850 אני רוצה לדעת האם מערכת שלי מחשב שלי מתאים לכרטיס זה אם אני לא רוצה לעשות לכרטיס OC וcrossfire מפרט של מחשב שלי: לוח האם- ASUS P7H55D-M EVO (H55) – mATX מעבד- Intel Core I5 650 3.2GHz 4MB LGA1156 זיכרון- 2GB KINGSTON DDR 3 – 1333 כפול 2 ספק- - THERMALTAKE PUREPOWER RX 500W מתאים? ואיזה חברה לקחת, מי החברה הכי האמינה וגוף קירור טוב ושקט
-
- 9 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אהלן כאשר אני מוריד ומתקין את העדכון של הכרטיס Catalyst 5.11 ומאתחל את המחשב, המחשב מודיע לי על בעיה. אם אני נכנס להגדרות הכרטיס איני מוצא שום דבר שהשתנה בעקבות העידכון ועדיין אין שום אופציות והמחשב בנוסף לכך עושה בעיות(לוקח לexplorer שעות עד שהוא מתאתחל ועד שאני יכול לעשות משהו במחשב..). למישהו יש פתרון? גרסה אחרת של עדכונים שלא תעשה בעיות? בקיצור תעזור לי! תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 533 צפיות
-
-
האם ההפרש של ה-400 שקל האלו שווים את הXT או שהפרו מספיק טוב עבורי? אוקי אז אני יכול להחשיב את עצמי כגיימר השאלה מה הבדל מבחינת ביצועים?וגם מבחינת עבודה שקטנה (שמעתי שהפרו מרעיש\מתחמם) אני לא יודע, מה אתם אומרים??? בבקשה דעות בעד כרטיס מסויים או נגד משו יעזור לי להחליט... אגב יש כרטיס מסך בסכום כסף זה השווה מבחינת ביצועים? לפי מה שביררתי כרטיס זה הוא העדיף.(מבחינת מחיר לביצועים) תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
8600gt שעולה סביבות 800 שקל... 8600gts שעולה 1000 1200 או רדון 2600xt ddr4 שעולה 800 דרגו לי מה כדי ומה הכי טוב מהשלושה לפני הסדר תודה [= באתר הזהמ ראה לי שה 2600xt עם אני לא טועה הכי טוב מהשלוש או שהוא שני?? http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=3&id=2307
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-